DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
 
PrijemPORTALLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

 

 DNEVNI HOROSKOP ✰

Ići dole 
+7
Kijara-brm
Okano
promaja
Danubius
doctorr67
Oci-ANDJELA
Mima65
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20
AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyNed Nov 13, 2016 7:01 am

First topic message reminder :

Vaš horoskop za dan:
13.11.2016.



OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve. Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim »teškim mislima«.

LAV
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate. Sugestija: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji. Sugestija: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu. Sugestija: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RIBE
Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPon Nov 11, 2019 1:28 pm

Vaš horoskop za dan:
11.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi.
Posao:
Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Bik
Ljubav:
Postoji osoba koja unosi vedre tonove u Vaše raspoloženje. Prepustite se romantičnim uticajima.
Posao:
Realno sagledajte svoje mogućnosti i ograničenja u poslovnoj saradnji. Efekat ili odgovori koje očekujete dolaze sa izvesnim zakašnjenjem.
Zdravlje:
Važno je da u Vašoj glavi postoje pozitivne misli i lepe želje.

Blizanci
Ljubav:
Sa partnerom se sporite zbog različitog mišljenja, svako želi da dokaže svoje pravo. Ali, rešenje je u približavanju i praštanju.
Posao:
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u proceni poslovnih mogućnosti. Smanjite svoje zahteve.
Zdravlje:
Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

Rak
Ljubav:
Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samoljublja ili hirovito ponašanje. Preuzmite ljubavnu inicijativu.
Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava dobro isceniranom pričom uz velika obećanja.
Zdravlje:
Emotivno zadovoljstvo u Vama pokreće novu snagu.

Lav
Ljubav:
Ponekad je teško postaviti »granicu« između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.
Posao:
Pokušavate da odložite poslove koji Vam zadaju dodatne brige. Važno je da imate ubedljive argumente.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Devica
Ljubav:
Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama.
Posao:
Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite saradnike na osnovna pravila profesionalnog ponašanja.
Zdravlje:
Uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga
Ljubav:
Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Preterujete novim izlivom emocija ili teatralnim ponašanjem.
Posao:
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, izbegavajte neke loše navike.

Škorpion
Ljubav:
Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko zajedničkih tema.
Posao:
Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebno je da se bolje prilagođavate različitim promenama.

Strelac
Ljubav:
Stvari mogu biti lepše, pod uslovom da delujete dovoljno »uzbudljivo« ili inspirativno na svog partnera.
Posao:
Vaš uspeh zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke interese.
Zdravlje:
Dajte sebi više oduška, važno je da neko razume Vaše želje i potrebe.

Jarac
Ljubav:
Ponekad preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za ono što dobijate.
Posao:
Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Vodolija
Ljubav:
Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljivi i izbegavajte avanturisticke ideje. Sve ima svoju cenu.
Posao:
Nema razloga da očekujete ustupak i reči izvinjenja od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite pred voljenom osobom. Imate različite stavove.
Posao:
Bolje je da svoje obaveze završite, makar i na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite smisao za praktična rešenja.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyUto Nov 12, 2019 7:27 am

Vaš horoskop za dan:
12.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Izrazite svoja osećanja, budite dovoljno nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, zatražite nečije posredovanje.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Bik
Ljubav:
U očekivanjima idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao:
Neko može da razotkrije Vaše tajne planove, stoga ne budite naivni ili brzopleti u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu.
Posao:
Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvući ćete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.
Posao:
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Lav
Ljubav:
Prepustite svom partneru glavnu ulogu u planiranju. Nema razloga da se prepirete oko sitnica.
Posao:
Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti, kao i da prihvatite jednu novi ili interesantnu ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Devica
Ljubav:
Teško Vam je da ispunite partnerova očekivanja, ali vredi pokušati. Uvek postoji način da prevaziđete subjektivne granice.
Posao:
Novi događaji utiču na Vašu koncentraciju. Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Vaga
Ljubav:
Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu.
Posao:
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, jer ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Škorpion
Ljubav:
Nemojte sami sebi stvarati dodatne probleme. Pokažite da dobra volja i pažnja znače mnogo više od skupih poklona.
Posao:
Vaš entuzijazam i preterana smelost mogu da se protumače na različite načine. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da smišljate nove izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili promenu uslova u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da se prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.
Posao:
Izbegavajte rizične situacije, budite mudri u susretu sa saradnicima. Ne prija Vam nečija uloga i takmičarska atmosfera.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vodolija
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete zabrinuto. Pokušavate da odložite događaj koji nije po Vašem ukusu.
Posao:
Važno je da imate dobar ritam, nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na neke sporedne situacije.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdravstvene mogućnosti.

Ribe
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja zadovoljstvo i užitak. Ipak, taj emotivni vrhunac brzo isčezava.
Posao:
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene situacije, neophodno je da prihvatite i određeni stepen rizika koji proizilazi iz eksperimentalnih poteza.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptySre Nov 13, 2019 7:53 am

Vaš horoskop za dan:
13.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Potrebno Vam je nečije prisustvo i razumevanje. Međutim, imate utisak da voljena osoba ne mari mnogo za Vaše želje i potrebe.
Posao:
Na osnovu prvog utiska, biće Vam jasno da postoji granica do koje možete da računate na određene saradnike.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

Bik
Ljubav:
Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao:
Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete, ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje Vas iscrpljuju.

Blizanci
Ljubav:
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« ono što Vam je drago da čujete.
Posao:
Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Zdravlje:
Važno je da se opustite i da prihvatite nečiji savet.

Rak
Ljubav:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja, spremni ste da promenite ono što Vam se ne dopada.
Posao:
Stalo Vam je da završite niz poslova i da opravdate nečije poverenje. Dokažite saradnicima da posedujete različite kvalitete.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Delujete uznemireno, neko iznenada remeti Vaše planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom.
Posao:
Važno je da tačno definišete svoje poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Devica
Ljubav:
Potrebno je da pomirite osećanja i misli kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred bliskom osobom.
Posao:
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte olako potcenjivati nečije sposobnosti.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijace Vam.

Vaga
Ljubav:
U privatnom životu, priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Pokazaće se da imate dobre poslovne prognoze. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vas podsticaj.
Posao:
Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac
Ljubav:
Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Želite da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši.
Posao:
Interesantne ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Jarac
Ljubav:
Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete.
Posao:
Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Dok bliska osoba rešava zajednički problem, Vi uporno ponavljate »pogrešne poteze« ili pogrešnu priču. Suviše ste uznemireni.
Posao:
Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost u poslovnim susretima i na velike ambicije.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe
Ljubav:
Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu. Potreban Vam je novi podsticaj, kao dodatno ohrabrenje i zanos.
Posao:
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyČet Nov 14, 2019 8:37 am

Vaš horoskop za dan:
14.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje Vam se ne dopadaju.
Posao:
Imate loš predosećaj u vezi sa jednom osobom, stoga gubite interesovanje za neke poslovne susrete.
Zdravlje:
Posmatrajte stvari sa više optimizma.

Bik
Ljubav:
Vama nedostaje nečija pažnja ili prisustvo, a partneru volja da Vam se približi.
Posao:
Ponekad ništa nije jednostavno, kao što na prvi pogled izgleda. Nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas nepotrebno zamaraju.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive«, što donosi novu zabludu. Emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi.
Posao:
Nečije reči deluju intrigantno, ali na Vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju Vašu psihofizičku ravnotežu.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
Posao:
Ne odbacujete koristan savet, neke situacije predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh ili za lično zadovoljstvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

Lav
Ljubav:
Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost.
Posao:
Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili relaksacija.

Devica
Ljubav:
Dozvolite partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu.
Posao:
Ne verujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu.
Zdravlje:
Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

Vaga
Ljubav:
Potrudite se da poštujete dogovor koji imate sa partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice« koje otkrivaju nečije namere.
Posao:
Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara.
Posao:
Delujete nestrpljivo. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmeravate svoju energiju.

Strelac
Ljubav:
Iznenada se suočavate sa ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe.
Posao:
Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i veliko opterećenje.

Jarac
Ljubav:
Prija Vam nečije prisustvo. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.
Posao:
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se rasteretite nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
Zdravlje:
Nije vreme za precenjivanje ličnih mogućnosti, budite umereni.

Vodolija
Ljubav:
Ne dozvolite partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari dogovor koji imate.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaje dobra volja ili koncentracija, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Ribe
Ljubav:
Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera.
Posao:
Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost




DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyČet Nov 14, 2019 9:33 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPet Nov 15, 2019 8:24 am

Vaš horoskop za dan:
15.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Ne dozvolite da Vas neko osporava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za optužbu.
Posao:
Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne po cenu prekida saradničkog dogovora.
Zdravlje:
Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

Bik
Ljubav:
Previše očekujete od partnera ili osobe koja vešto izbegava odgovore na Vaša pitanja.
Posao:
Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Blizanci
Ljubav:
Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu i »neoborive dokaze«. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom.
Posao:
Pokušavate da potencirate svoje zahteve ili pravila poslovnog dijaloga, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za zajedničke interese.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

Rak
Ljubav:
Potrebno je da preuzmete zaštitničku ulogu pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji zabrinjavaju voljenu osobu.
Posao:
Neko remeti Vašu koncentraciju. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Lav
Ljubav:
Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
Posao:
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu i osmislite romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Nemojte oklevati pred dobrom prilikom.
Zdravlje:
Nalazite se u top-formi.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg partnera.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa partnerom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine.
Zdravlje:
Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Neko Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Osmislite romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Prihvatite novu poslovnu ulogu ili ideju koju predlažu Vaši saradnici. Važno je da ostavite ozbiljan utisak na okolinu.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke »lepe sitnice« i više radosti, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama.
Zdravlje:
Nema razloga da dramatično doživljavate svoje dileme.

Vodolija
Ljubav:
Iz nekog čudnog razloga voljena osoba uporno ignoriše Vaše ideje. Pokušavate da odgonetnete partnerovu ćudljivost.
Posao:
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Ribe
Ljubav:
Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje.
Posao:
Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama.
Zdravlje:
Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyNed Nov 17, 2019 9:12 am

Vaš horoskop za dan:
17.11.2019.


Ovan
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nedostaju Vam promišljenost i strpljenje. Ponekad ste suviše zahtevni.
Posao:
Previše ste zaneti svojim vizijama, stoga prihvatite dobar savet koji dobijate od bliskih saradnika.
Zdravlje:
Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju.
Posao:
Ukoliko ste odgovorni za ono što činite, ne dozvolite da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli obostrane sumnje.
Posao:
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte novo poslovno rivalstvo.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i zdraviji način života.

Rak
Ljubav:
Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete.
Posao:
Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav
Ljubav:
Dozvoljavate emotivni košmar. Ne treba dovoditi u pitanje nečije poverenje ili emotivnu naklonost.
Posao:
Svoje profesionalne sposobnosti treba da potvrdite u različitim situacijama. Uspostavite nova poslovna merila i pravila ponašanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi, opustite se.

Devica
Ljubav:
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom, nemojte dozvoliti da se udaljavate.
Posao:
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno kategorično da zaštitite svoje interese.
Zdravlje:
Sačuvajte samopozdanje i dobru koncentraciju, izbegavajte stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Ponekad delujete suviše hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.
Posao:
Preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju među saradnicima.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Škorpion
Ljubav:
Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite zanimljivo iskustvo. Novi izazov za Vas ima i veliku draž
Posao:
Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

Strelac
Ljubav:
Nemojte ucenjivati partnera, pokažite više sluha i razumevanja.
Posao:
Teško Vam je da donesete jednu značajnu odluku bez nečijeg znanja ili prisustva.
Zdravlje:
Izbegavajte razna preterivanja.

Jarac
Ljubav:
Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama.
Posao:
Umete da napravite dobru procenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja koja Vam nedostaju.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da umirite savest.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi.
Posao:
Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvucite dobru pouku o poslovnim odnosima.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe
Ljubav:
Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPon Nov 18, 2019 10:50 am

Vaš horoskop za dan:
18.11.2019.


Ovan

Ljubav:
Nedostaju Vam promišljenost i strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Ponekad nastupate suviše zahtevno i neumoljivo.
Posao:
Previše ste zaneti svojim poslovnim vizijama, stoga prihvatite dobar savet koji dobijate od bliskih saradnika.
Zdravlje:
Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Ne dozvolite da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.
Posao:
Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da privučete necije interesovanje i pažnju, upotrebite svoje »glavne adute« u emotivnom zavođenju.
Posao:
Neko sumnja u Vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na Vašoj strani. Sačekajte na završnicu.
Zdravlje:
Posvetite pažnju relaksaciji i vedrim sadržajima, opustite se.

Rak
Ljubav:
Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, pokažite »lepši deo« svoje ličnosti.
Posao:
Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Lav
Ljubav:
Planirajte susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota.
Posao:
Neko osporava Vaš poslovni uspeh, što dovodi do novih nesporazuma u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Ne želite da se pomirite sa nečijom samovoljom, imate utisak da Vam bliska osoba uporno nameće neku sporednu ulogu.
Posao:
Suočavate se sa dodatnim komplikacijama u pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili poruku. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Verujete u sebe i u svoje psiho-fizičke sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Škorpion
Ljubav:
Skloni ste preterivanju, Vaše zadovoljstvo ne može da se nalazi ispred želja ili potreba koje ima voljena osoba.
Posao:
U susretu sa saradnicima ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa neuspehom. Budite diskretniji.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Strelac
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivni sklad i poverenje u voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv.
Posao:
Napravili ste dobru procenu mogućnosti i delujete samouvereno. Kontrolišite događaje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Izgleda da nije važno ono što govorite, nego ono što osećate. Ne možete da kontrolišete svoje emotivne reakcije.
Posao:
U pokušaju da se predstavite kao veliki indivudualac, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
Posao:
Napravili ste dobru poslovnu procenu. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike i imate jasno definisane ciljeve.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
Budite iskreni pred voljenom osobom. Ponekad reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima.
Posao:
Ukoliko Vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na zdrav i uredan život.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyUto Nov 19, 2019 8:10 am

Vaš horoskop za dan:
19.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna Vam je emotivna podrška.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje, uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost promene. Budite promišljeni.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Bik
Ljubav:
Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe.
Posao:
Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja.
Zdravlje:
Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao:
Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Lav
Ljubav:
Iritiraju Vas nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima.
Posao:
Otkrivate različite nepravilnosti. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Devica
Ljubav:
Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko rasploženje.

Vaga
Ljubav:
Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka.
Posao:
Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu.
Posao:
Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova.
Posao:
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove.
Zdravlje:
Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite svoje mišljenje.
Posao:
Većinu poslova pokušavate da završite samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija
Ljubav:
Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Delujete nepoverljivo i oprezno.
Posao:
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Ribe
Ljubav:
Mimo Vaše volje, pristajete na kompromis ili na varijantu koju predlaže partner.
Posao:
Odlažete poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju joj činite ne predstavlja dobro rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptySre Nov 20, 2019 11:46 am

Vaš horoskop za dan:
20.11.2019.


Ovan
Ljubav:
U emotivnom smislu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se u drugom pravcu.
Posao:
Nepotrebno skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju protekciju ili zaštitu.
Zdravlje:
Prijaće Vam nečija emotivna pažnja i potreba da Vam ugodi.

Bik
Ljubav:
Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini.
Posao:
Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite privrženost i poverenje osobi koja to zaslužuje. Dobro se dobrim vraća.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalstvo i da Vas nagovora na poslovno-finansijski rizik.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Rak
Ljubav:
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete partnera.
Posao:
Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, unosite više vitmina.

Lav
Ljubav:
Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju.
Posao:
Okolina ne razume u potpunosti Vaše ideje, ali mnogi će promeniti mišljenje kada im predočite kontretne rezultate.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Devica
Ljubav:
Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na svojim pitanjima.
Posao:
Delujete snalažljivo, ali postoje situacije koje zahtevaju dodatni rizik. Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju.
Zdravlje:
Odložite obaveze koje Vas isuviše zamaraju, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivni sklad ili poverenje u partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
Posao:
Napravili ste dobru procenu, nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike i imate definisane ciljeve.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Škorpion
Ljubav:
Partner deluje zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadnih promena ponašanja.
Posao:
Pažljivije slušajte ono što govore saradnici, umesto da događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strelac
Ljubav:
Vaše emotivno samopouzdanje se nalazi na vrhuncu, ali za to najveću zaslugu ima Vaš partner. Nemojte zanemariti nečije želje ili potrebe.
Posao:
Osećate priliv kreativne energije i delujete aktivno na različitim stranama. Uspeh Vas motiviše da se dokazujete u novim poslovnim situacijama.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo. Sreća je dostižna.
Posao:
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za uslove koji su Vam potrebni.
Zdravlje:
Važno je da se zaštitite od negativnih uticaja.

Vodolija
Ljubav:
Umesto da tražite novi podsticaj ili lažnu utehu, budite iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.
Posao:
Nečije reči na Vas deluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Prihvatite ljubavni poziv ili strasni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos.
Posao:
Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Sporne situacije mogu da se rešavaju u obostranu korist.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyČet Nov 21, 2019 9:06 am

Vaš horoskop za dan:
21.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Izbegavajte sve situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.
Posao:
Ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč.
Zdravlje:
Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Bik
Ljubav:
Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu.
Posao:
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari.
Zdravlje:
Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Blizanci
Ljubav:
Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama.
Posao:
Umete da napravite dobru procenu u pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite odgovore i rešenja koja Vam nedostaju.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da umirite savest.

Rak
Ljubav:
Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Osvojite osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Sve što činite sa pozitivnom tendencijom, ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrđuje Vašu afirmativnu ulogu.
Zdravlje:
Važno je da primenjujete oprobane recepte, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obecanja, ali Vaš partner ima jasne zahteve i neće dozvoliti da ga »pomerate« u drugi plan.
Posao:
Vaš način razmišljanja u ovom trenutku predstavlja »pun pogodak«. Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

Devica
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
Posao:
Neko Vas navodi na pogrešan zaključak. Stoga, budite oprezni pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše mogućnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu: Prijaće Vam više tečnosti.

Vaga
Ljubav:
Sve je moguće ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom.
Posao:
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Dozirajte priču u onom pravcu koji vodi ka zajedničkom uspehu.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju, nalazite se u dobroj formi.

Škorpion
Ljubav:
Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«.
Posao:
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Strelac
Ljubav:
Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste naumili da ostvarite ono sto želite. Delujete vrlo uporno.
Posao:
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao sto pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rešenja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne, važna su dela. Potrebno je da učinite poseban gest.
Posao:
Delujete radoznalo i ambiciozno, stoga proveravate različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje.
Zdravlje:
Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, objasnite voljenoj osobi šta tačno priželjkujete.
Posao:
Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definišete svoje ciljeve.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.
Posao:
Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPet Nov 22, 2019 8:54 am

Vaš horoskop za dan:
22.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj »unutrašnji glas«, koji Vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju.
Posao:
Interesuju Vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Delujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži na različite načine.
Posao:
Važno je da posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sujetu, uvek postoji način da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas psihološki opterećuju.

Blizanci
Ljubav:
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost.
Posao:
Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Rak
Ljubav:
Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti.
Posao:
Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Lav
Ljubav:
Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja.
Posao:
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Devica
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i neko Vam nameće svoja pravila. Budite dovoljno promišljeni i mudri.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Vaga
Ljubav:
Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Svojim raspoloženjem utičete na partnerov odgovor ili reakciju.
Posao:
Potrebno je da racionalnije koristite energiju i prihvatite nečiji uticaj, kao korisno rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Budite promišljeni.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje.

Strelac
Ljubav:
Važno je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu.
Posao:
Okolina veruje u Vaše sposobnosti, potrebno je da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan nacin razmišljanja.

Jarac
Ljubav:
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U emotivnom susretu, ništa ne prepuštajte slučaju.
Posao:
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, a to je dobar predznak.
Posao:
Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Igrate dvostruku ulogu pred voljenom osobom.
Posao:
Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete. Zatražite nečiju podršku.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zaštitu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptySub Nov 23, 2019 9:51 am

Vaš horoskop za dan:
23.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da šarmirate i odobrovoljite partnera. Uvek postoji način da osvojite dragu osobu.
Posao:
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
Posao:
Potrebno je da se pravilno organizujete, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci
Ljubav:
Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom.
Posao:
Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija šire privilegije.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje Vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.
Posao:
Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Lav
Ljubav:
Zaslužujete bolji emotivni tretman, a neko pokušava da Vam nametne svoja pravila.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije koje proširuju mogućnost za uspešnu poslovno-finansijsku saradnju.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Devica
Ljubav:
Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost.
Posao:
Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vaga
Ljubav:
Imate utisak da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.
Posao:
Konsultujte nečije mišljenje, pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju.
Zdravlje:
Uživajte u kreativnom odmoru, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Partner se trudi, ali ne razume sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju »poznate priče«.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju ili opterećuju.

Strelac
Ljubav:
Očekuje Vas neobičan susret ili iznenadna situacija koja deluje pozitivno na Vaš odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Neko ima pozitivan uticaj na Vaše kreativno izražavanje i poslovno delovanje, oslonite se na dobru volju ili saradnički dogovor.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje i manire.
Posao:
Susret ili razgovor sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike ili intrigantne osobe koje Vas opterećuju.

Vodolija
Ljubav:
Partner insistira na obostranim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja, dobru volju i emotivno poverenje.
Posao:
Važno je da poštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Ribe
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite toplinu i čar zajedničkog života.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali niste u situaciji da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyNed Nov 24, 2019 9:21 am

Vaš horoskop za dan:
24.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili »nemoć« da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji prilikom izražavanja svojih osećanja.
Posao:
Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vas usmeri u dobrom pravcu.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete napornim situacijama.

Bik

Ljubav:
Planirajte susret sa osobom koja u Vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu osećanja.
Posao:
Nemojte dozvoliti da poslovni nesporazumi utiču na Vašu koncepciju i kretivno raspoloženje.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja.
Posao:
Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Rak
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Verujete u sebe i u svoje psihofizičke sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.
Posao:
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu.
Zdravlje:
Osetićete olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Devica
Ljubav:
Brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Budite dovoljno strpljivi i taktični.
Posao:
Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu procenu.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.
Posao:
Umete da organizujete zajednički posao ili da napravite pravilnu raspodelu uloga i interesa.
Zdravlje:
Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Škorpion
Ljubav:
Lako šarmirate osobu koja Vam se dopada, ali sve što je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draž« u emotivnom odnosu.
Posao:
Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Utisak koji ste ostavili na saradnike izaziva poštovanje.
Zdravlje:
Kontrolišite svoje nagone ili unutrašnje impulse.

Strelac
Ljubav:
Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku.
Posao:
Ne dobijate odgovore koje očekujete, prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
Zdravlje:
Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da igrate nekakvu dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera.
Posao:
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni ni lakomisleni.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zdravstvenu zaštitu.

Vodolija
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju.
Posao:
Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove.
Posao:
Potrebno je da se pridržavate utvrđenih principa saradnje. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyUto Nov 26, 2019 9:20 am

Vaš horoskop za dan:
26.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.
Posao:
Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor. Izbegavajte sumnjive ponude u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i nečije prisustvo.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite paznju samostalnim poslovima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Blizanci
Ljubav:
Lako i sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom.
Posao:
Potrebno je da se distancirate od nekih sumnjivih situacija i da ostanite dosledni u svojim namerama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak
Ljubav:
Zanela su Vas osećanja i naivno verujete u nečiju priču. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Posao:
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost, nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju.
Posao:
Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju.
Zdravlje:
Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Devica
Ljubav:
Umete da osvojite nečije simpatije, ne dozvolite da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija. Partner Vas pažljivo posmatra.
Posao:
Neko Vam podstiče radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Vaga
Ljubav:
Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.
Posao:
Neko ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnosti. Pokažite da u Vama postoji dobra volja.
Zdravlje:
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na okolinu.

Škorpion
Ljubav:
Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja.
Posao:
Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite nove informacije.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Povremeno osećate grižu savesti ili nelagodnost.
Posao:
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa, planirajte novi susret.
Posao:
Delujete odlučno i ambiciozno. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Vodolija
Ljubav:
Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.
Posao:
U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas opterećuje. Nista ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća.
Posao:
Delujete zabrinuto u očekivanju na nečiji odgovor. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyČet Nov 28, 2019 8:29 am

Vaš horoskop za dan:
28.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Nečije reči ili postupci deluju isuviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja.
Posao:
Ne budite u zabludi, očekujući lak rasplet događaja u odnosu sa nekim saradnicima.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu ili koncentraciju.

Bik
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
Posao:
Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, prijaće Vam više tečnosti.

Blizanci
Ljubav:
Izbegavajte porodičnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara pred voljenom osobom.
Posao:
Zbog različitih interesovanja i poslovnih pravila koja nameću saradnici, morate da prihvatite kompromis.
Zdravlje:
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

Rak
Ljubav:
Često menjate svoje raspoloženje i odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
Posao:
Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Lav
Ljubav:
U odnosu prema voljenoj osobi potrudite se da delujete dovoljno zanosno, nemojte dozvoliti da se udaljavate.
Posao:
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da zaštite svoje interese.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, sačuvajte samopozdanje.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere, naročito ukoliko je reč o osobi koju dobro poznajete.
Posao:
Dopadaju Vam se nečije ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom.
Posao:
Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Škorpion
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba da Vas opterećuje. Pre ili kasnije, sve dođe na svoje mesto.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Strelac
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi.
Posao:
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i određeni stepen poslovnog rizika.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite.
Posao:
Poslovni gubitak ilustruje različite probleme koji postoje među saradnicima ili otežavajuće okolnosti u kojima se trenutno nalazite.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Na osnovu prvih informacija dolazite do zaključka da Vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh.
Zdravlje:
Priuštite sebi različite sitnice, ulepšajte izgled i raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Partner ne razume Vaše namere i očekuje da se izjasnite oko nekih zajedničkih planova.
Posao:
Ne treba da se raspravljate sa saradnicima, već da preduzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPet Nov 29, 2019 9:12 am

Vaš horoskop za dan:
29.11.2019.


Ovan
Ljubav:
Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali to nije lak zadatak
Posao:
Potrebna Vam je osoba koja će Vas usmeriti na poslovno rešenje ili neko ko će Vam dati dobar podsticaj.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav:
Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
Posao:
Napravili ste dobru poslovnu procenu. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike i imate jasno definisane ciljeve.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za ono što dobijate.
Posao:
Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Rak
Ljubav:
Vaša namera je da osvojite nečiju naklonost. Ipak, Vi to činite uz veliku dozu preterivanja.
Posao:
Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolje uslove za odmor.

Lav
Ljubav:
Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje.
Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Devica
Ljubav:
Smeta Vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak da ste iznenada zapostavljeni u nečijim planovima.
Posao:
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Vaga
Ljubav:
Postavljate isuviše velike zahteve pred partnera. Učvrstite svoju vezu sa jednom osobom.
Posao:
Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na poslovnu saradnju. Treba imati razumevanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da se protivite partnerovim željama. Pokažite više razumevanja za nečija interesovanja.
Posao:
Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate, razmislite na koji način treba da obnovite dobar poslovni odnos.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete sujetu, ne budite brzopleti.

Strelac
Ljubav:
Nema potrebe da se zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Upotrebite »zrno razuma«.
Posao:
Svoje interese vezujete za nečije obećanje. Umesto da rizikujete u poslovnim dogovorima, kontaktirajte osobu koja ima pouzdane informacije.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja.
Posao:
Velike ambicije ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opustanja, prijaće Vam.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.
Posao:
Ponestaje Vam smisao za diplomatiju, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti.
Zdravlje:
Izvegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, a to je dobar predznak.
Posao:
Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyNed Dec 01, 2019 10:12 am

Vaš horoskop za dan:
01.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije reči izvinjenja.
Posao:
Budite promišljeni, svoje vreme i energiju usmerite prema korisnim ciljevima.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Bik
Ljubav:
Različiti nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i različitim zahtevima, tako da Vas očekuju negativni komentari.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Prati Vas romantično raspoloženje, a nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije.
Posao:
Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve, potrebno je da se zateknete na pravom mestu i da povučete efikasan potez.
Zdravlje:
Delujete pozitivno na svoju okolinu, uživajte na različite načine.

Rak
Ljubav:
Nedostaje Vam suzdržanost ili emotivna diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.
Posao:
Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume uspešne saradnje.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Lav
Ljubav:
Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se trenutku inspiracije i radosti.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i utisak koji želite da ostavite na okolinu.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Devica
Ljubav:
Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja.
Posao:
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga
Ljubav:
Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko Vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje.
Posao:
Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje pri rešavanju poslovnih interesa. Ne dozvolite da Vam neko nameće inferioran položaj.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
Posao:
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate nadmeno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima.
Posao:
Proveravajte važne informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Potrebna Vam je neka »test situacija«.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac
Ljubav:
Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje.
Posao:
Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na lično eksponiranje.
Zdravlje:
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Vodolija
Ljubav:
Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
Posao:
Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe
Ljubav:
Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara.
Posao:
Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspeh.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyUto Dec 03, 2019 10:04 am

Vaš horoskop za dan:
03.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i pažnja. Učinite sve što je potrebno, da ostvarite zajedničko zadovoljstvo.
Posao:
Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

Bik
Ljubav:
Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Blizanci
Ljubav:
Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke.
Posao:
Nove informacije koje su trenutno u opticaju, mogu biti od velike koristi za dalje poslovno planiranje.
Zdravlje:
Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereni.

Rak
Ljubav:
Zanela su Vas osećanja i naivno verujete u nečiju priču. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Posao:
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost, nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Upotrebite neke »skrivene adute« u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti dobru priliku.
Posao:
Osoba koja Vas podstiče na optimizam ili kreativno raspoloženje zasulužuje Vašu naklonost.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Devica
Ljubav:
Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate partnera na rivalske odnose.
Posao:
Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama.
Zdravlje:
Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Znaci pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe maptovitost i dobre namere.
Posao:
Poslovna situacija zahteva promišljenost. Vama nedostaje impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji delujuju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji i lepši tretman.
Posao:
Obratite pažnju na informacije koje otkrivaju važne detalje vezane za poslovnu saradnju. Pokažite veću selektivnost prilikom planiranja.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Strelac

Ljubav:
Partner deluje zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadnih promena ponašanja.
Posao:
Pažljivije slušajte ono što govore saradnici, umesto da događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac
Ljubav:
Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja.
Posao:
Stalo Vam je da pronađete efikasno rešenje. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija
Ljubav:
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji.
Posao:
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje.
Zdravlje:
Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.
Posao:
Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima.
Zdravlje:
Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptySre Dec 04, 2019 9:25 am

Vaš horoskop za dan:
04.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Trenutak je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za zabrinutost.
Posao:
Pokušavate da ukažete na granicu između profesionalnog i lošeg ponašanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

Bik
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.
Posao:
Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na Vašu priču.
Posao:
Različite neprijatnosti u susretu sa saradnicima predstavljaju logičan sled događaja i reakciju na Vaše energično ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu.
Posao:
Delujete netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove, bez obzira na negodovanje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Lav
Ljubav:
Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu, potrebna Vam je iskrena podrška.
Posao:
Ne dopada Vam se nečlje kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Devica
Ljubav:
Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na Vaše samopouzdanje i podstiču Vas na dobro raspoloženje.
Posao:
Kada situaciju na poslovnoj sceni sagledate sa različitih aspekata, biće Vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i destruktivno raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Delujete uznemireno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava preteranim laskanjem. Emotivna avantura ima i svoju »cenu«.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak.
Posao:
Suočavate se sa različitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlučuje o Vašim poslovno-finansijskim interesima.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Strelac
Ljubav:
Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu. Važno je da preuzmete inicijativu i da imate dobru ideju vodilju.
Posao:
Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Jarac
Ljubav:
Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru, prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.
Posao:
Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema svojoj porodici, prihvatite nečije izvinjenje.
Posao:
Neko ne obraća pažnju na Vaš autoritet. Ali, izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Ribe
Ljubav:
Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Neko neće moći da odoli Vašim »ljubavnima čarima«.
Posao:
Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Racionalno koristite svoju energiju i vreme.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyČet Dec 05, 2019 10:18 am

Vaš horoskop za dan:
05.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Ljubavna tema ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje, neko ume da Vas »podigne u oblake« ili da ispuni Vaša očekivanja.
Posao:
Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Izbegavajte zaoštrene duele ili javnu raspravu.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu sranu svoje prirode.

Bik
Ljubav:
Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i isčekujete »promene« ili da neko u Vama pokrene snažne impulse.
Posao:
Zainteresovani ste za savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju energiju.

Blizanci
Ljubav:
Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Delujete vrlo zahtevno. Pažljivije analizirajte svoje saradnike, svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Rak
Ljubav:
Budite diskretni, nemojte dozvoliti da Vam pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.
Posao:
Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite odnos prema saradnicima.
Zdravlje:
Vazno je da sacuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Lav
Ljubav:
Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu.
Posao:
Imate loš predosećaj, stoga izbegavajte intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim nerazumnim ponašanjem.
Zdravlje:
Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

Devica
Ljubav:
Povlačite se u stranu i pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije, pribojavate se novog emotivnog razočaranja.
Posao:
Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku.
Posao:
Nema potrebe da se suviše eksponirate u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.

Škorpion
Ljubav:
Slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki »čaroban« način.
Posao:
Delujete energično pred okolinom. Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku i materijalnu sigurnost.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Strelac
Ljubav:
Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete »ljubavnim signalima«. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu.
Posao:
Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac
Ljubav:
Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja.
Posao:
Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta.
Zdravlje:
Opustite se na način koji će Vas ispuniti novim zadovoljstvom.

Vodolija
Ljubav:
Na pomolu je novi emotivni nesporazum, svoje dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Neko Vas inspiriše za dodatno angažovanje i dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.
Posao:
Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali ne budite isuviše lakomisleni. Važno je da sačuvate prisebnost duha.
Zdravlje:
Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPet Dec 06, 2019 10:35 am

Vaš horoskop za dan:
06.12.2019.


Ovan

Ljubav:
Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima »lične slabosti«.
Posao:
Očekuju Vas pozitivne informacije, neko Vas podstiče na kreativnu ulogu i razmišljanje. Sa nestrpljenjem očekujete novi susret.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik
Ljubav:
Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo.
Posao:
Imate dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite sve svoje zamisli. Budite za korak ispred drugih.
Zdravlje:
Potrebna Vam je dobra volja.

Blizanci
Ljubav:
Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na Vaš odnos. Partner Vam pobuđuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
Zdravlje:
Potreban Vam je neko kao dobar podsticaj i emotivna inspiracija.

Rak
Ljubav:
Prati Vas emotivni nemir, a voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove »rebuse«.
Posao:
Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada želja za dominacijom.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite dodatnih pritisaka, opustite se.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a Vama maštovitost.
Posao:
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima.
Zdravlje:
Racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Devica
Ljubav:
Iako se nalazite u osetljivoj emotivnoj fazi, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite nervozu.
Posao:
Ljuti Vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbegavajte nepotrebne račune i obaveze.
Zdravlje:
Važno je da smirite strasti i da zatražite dobar savet.

Vaga
Ljubav:
Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak.
Posao:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i pravilniju ishranu.

Škorpion
Ljubav:
Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva.
Posao:
Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Strelac
Ljubav:
Budite umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija emotivna pažnja.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat, tako da i Vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat.
Posao:
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Slobodno prihvatite izazove koji Vas podstiču na kreativno izražavanje.

Vodolija
Ljubav:
Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas iznenadne komplikacije. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli, svi problemi se rešavaju pre ili kasnije.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost.

Ribe
Ljubav:
Neko jasno negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ne možete dobiti sve što zahtevate.
Posao:
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila, prihvatite poslovni kompromis.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptySub Dec 07, 2019 9:21 am

Vaš horoskop za dan:
07.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.
Posao:
Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Bik
Ljubav:
Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu.
Posao:
Ukoliko se upoređujete sa okolinom, Vaša prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i u plemenita osećanja.
Posao:
Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama, kao i na proverenoj osobi.
Zdravlje:
Nalazite se u top formi i imate dovoljno snage.

Rak
Ljubav:
Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali još uvek ne znate na koji način da uživate u onome što imate.
Posao:
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Lav
Ljubav:
Iako se nalazite u »osetljivoj emotivnoj fazi«, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite nervozu.
Posao:
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog nove situacije u poslovnom okruženju. Izbegavajte nepotrebne račune.
Zdravlje:
Važno je da smirite strasti i da zatražite dobar savet.

Devica
Ljubav:
Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu udvoje.
Posao:
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet na poslovnoj sceni. Izbegavajte rizik u bilo kom pogledu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
U privatnom životu burno reagujete na sitnice, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti.
Posao:
Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju ili osobu koja Vas iritira svojim ponašanjem.

Škorpion
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da obradujete porodicu. Voljena osoba u pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisutvo.
Posao:
Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Strelac
Ljubav:
Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Delujete nesigurno.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko preterujete sa zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Jarac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate.
Posao:
Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, ne budite preterano sujetni. Uvek je moguće ostvariti dobar poslovni kompromis.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Vodolija
Ljubav:
Posvetite pažnju porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«.
Posao:
Umor ili loša koncentracija predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
Posao:
Ako ste opterećeni visokim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyNed Dec 08, 2019 9:45 am

Vaš horoskop za dan:
08.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije namere. Svima je potrebna emotivna podrška.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjene obaveze ili obećanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe odgovornost i samokritičnost.

Bik
Ljubav:
Godi Vam nečije emotivno interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoje sposobnosti u novom društvu.
Posao:
Delujete vrlo samouvereno, potrudite se da ostvarite dobar poslovni kontakt na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Rak
Ljubav:
Suviše burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.
Posao:
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

Lav
Ljubav:
Potrudite se da ispunite svoja obećanja pred bliskom osobom. Partner ne veruje u Vaše izgovore ili nova opravdanja.
Posao:
Delujete uporno u svojim namerama, ali nemate veliki uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni i na nečiju odluku.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i na zdravstvenu preventivu.

Devica
Ljubav:
Raspoloženi ste za novu ljubavnu romansu i ne krijete namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i na duši.
Posao:
Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Vaga
Ljubav:
Umesto da tražite lažnu utehu, budite iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.
Posao:
Nečije reči na Vas deluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo menjaju i treba da istrpite nečiju kritiku.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Očekuje Vas neobičan susret ili iznenadna situacija koja deluje pozitivno na Vaš odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Neko ima pozitivan uticaj na Vaše kreativno izražavanje i poslovno delovanje, oslonite se na dobru volju ili saradnički dogovor.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Strelac
Ljubav:
Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se.
Posao:
Delujete samouvereno u ubeđenju da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Jarac
Ljubav:
Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji.
Posao:
Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.

Vodolija
Ljubav:
Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je kome mesto.
Posao:
Polazite od pogrešnih informacija. Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja i okončanje nekih neprijatnih situacija.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdrav i uredan život.

Ribe
Ljubav:
Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje. Partner ume da Vas oraspoloži ili da Vas rastereti od suvišnih briga.
Posao:
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje situacije koje prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 EmptyPon Dec 09, 2019 9:04 am

Vaš horoskop za dan:
09.12.2019.


Ovan
Ljubav:
Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu, nemojte dozvoliti da Vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri.
Posao:
Neko Vas dovodi pred svršen čin ili u neugodnu situaciju. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Bik
Ljubav:
Oslobodite se »emotivnih kočnica« u skladu sa ličnim potrebama, upriličite neku omiljenu zabavu u dvoje.
Posao:
Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na Vaše saradnike.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Lako šarmirate osobu koja Vam se dopada, a sve što je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draž«.
Posao:
Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Ipak, nemojte preterivati u želji za eksponiranjem.
Zdravlje:
Kontrolišite svoje nagone i impulse.

Rak
Ljubav:
Priželjkujete zanimljive događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da Vam popravi raspoloženje.
Posao:
Potrudite se da razgraničite obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Lav
Ljubav:
Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg partnera.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Devica
Ljubav:
Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni.
Posao:
Saradnici odobravaju Vas način razmišljanja. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

Vaga
Ljubav:
Lepršavost u Vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova.
Posao:
Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj. Sve je moguće, kada postoji dobra volja i pozitivna vizija.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

Škorpion
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju pažnju ili interesovanje, nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu.
Posao:
Neko sumnja u Vaš uspeh, ali pokazaće se da je prednost na Vašoj strani. Kritika je suvišna kada postoje poslovni rezultati.
Zdravlje:
Obratite pažnju na vedre sadržaje, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje. Partner ume da Vas oraspoloži ili da Vas rastereti od suvišnih briga.
Posao:
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje situacije koje prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
Posao:
Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da ostvarite sve ono što drugi ne mogu.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Vodolija
Ljubav:
Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Nove informacije zvuče komplikovano, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od loših uticaja.

Ribe
Ljubav:
Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o Vama govori u superlativu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku.
Posao:
Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovno-finansijskim kombinacijama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

-------

[You must be registered and logged in to see this link.]










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content





DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 21 Empty

Nazad na vrh Ići dole
 
DNEVNI HOROSKOP ✰
Nazad na vrh 
Strana 20 od 20Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20
 Similar topics
-
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» FK (SD) ✰ CRVENA ZVEZDA ✰
» FK (SD) ✰ CRVENA ZVEZDA ✰
» DNEVNI LISTOVI-ex Yugoslavija

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: ZVEZDARNICA :: ASTROLOGIJA-
Skoči na: