| ''Igra'' mi oko | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
sonia حبيبي

Godina : 45 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
 | Naslov: ''Igra'' mi oko Sub Feb 27, 2010 10:13 pm | |
| Treperenje kapka ili celog ochnog mishica mozhe da bude iritirajuce. Javlja se iz chista mira i tako prestaje. Shta radite kad vam se to desi? Zashto dolazi do toga? Mislite li da su medicinski razlozi u pitanju kad zaigra oko, ili ste sujeverni? |
|
 | |
Danubius Čuvar Vatre

Godina : 59 Location : Datum upisa : 19.01.2008
 | Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Sub Feb 27, 2010 10:17 pm | |
| Meni ne igra oko, ali mi se dešavalo da "igra" kapak ...Tj nisam siguran da li "igra" -jedva vidljivo na ogledalu , ali osecaj je katastrofa . Nisam sujeveran , jednostavno zamor očiju -na poslu moram buljiti u sitno, kući ili čitam, ili komp, ili tv,,,,Ne koristim oči jedino onih par sati dok spavam-i ne titralo.... |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

Godina : 39 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Sub Feb 27, 2010 10:25 pm | |
| Sad ovisi koliko često.Da nemaš možda tikove?
Meni je pre znao da igra kapak,ali nije odavno.Verovatno se neki živac otkači.. |
|
 | |
Danubius Čuvar Vatre

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Sub Feb 27, 2010 10:29 pm | |
| - Kijara-brm ::
- Sad ovisi koliko često.Da nemaš možda tikove?
Meni je pre znao da igra kapak,ali nije odavno.Verovatno se neki živac otkači.. Ne često...uglavnom kada mi neka zgodna oskudno odevena dodje u vidokrug  |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

Godina : 39 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | |
 | |
anja007

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 12:39 am | |
| - sonia ::
- Treperenje kapka ili celog ochnog mishica mozhe da bude iritirajuce.
Javlja se iz chista mira i tako prestaje. Shta radite kad vam se to desi? Zashto dolazi do toga? Mislite li da su medicinski razlozi u pitanju kad zaigra oko, ili ste sujeverni? Ne bas , ali kad igra desno desi mi se nesto lepo i romanticno, a kad mi igra levo oko, onda ili placem ili se desava nesto ruzno a da ja to neznam (oko mi kaze) ili me navatala neka promaja pa ne prestaje da poigrava.... Prvi put kad mi se to desilo umislila sam dobar scenarijo (neki bi mi na tom trileru pozavideli i na prici) tako su mi rekli, ali mislim da nisam pogresila sa procenama.... |
|
 | |
Danubius Čuvar Vatre

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 12:50 am | |
| Ima jedna istinita priča iz 50-tih , iz mog grada . Tada su još više postojala "nepisana pravila" -ne diraš žensku koja je u društvu sa nekim. E sad....nesrećnik se ne bi odlučio da pridje -da mu dotična stalno nije "namigivala" Medjutim....devojci se dešavalo baš to što sonia kaže ovom temom. A jadnika su namlatili.........nije mogao dokazati da je stalno "dobijao signale" od dotične . |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 1:30 am | |
| - Danubius ::
- Ima jedna istinita priča iz 50-tih , iz mog grada .
Tada su još više postojala "nepisana pravila" -ne diraš žensku koja je u društvu sa nekim. E sad....nesrećnik se ne bi odlučio da pridje -da mu dotična stalno nije "namigivala" Medjutim....devojci se dešavalo baš to što sonia kaže ovom temom. A jadnika su namlatili.........nije mogao dokazati da je stalno "dobijao signale" od dotične . Aha..Zato pazi gde gledaš..Vidiš šta se desilo jadničku.Ni kriv ni dužan.. |
|
 | |
Danubius Čuvar Vatre

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 12:53 pm | |
| - Kijara-brm ::
Aha..Zato pazi gde gledaš..Vidiš šta se desilo jadničku.Ni kriv ni dužan.. Sreća pa ne reagujem na "namiguše"  |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

| |
 | |
Orhideja

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 3:54 pm | |
| - anja007 ::
Ne bas , ali kad igra desno desi mi se nesto lepo i romanticno, a kad mi igra levo oko, onda ili placem ili se desava nesto ruzno a da ja to neznam (oko mi kaze) Ja sam ovo upratila i kod sebe mada nisam sujeverna, lijevo oko ako zaigra nešto je na poslu i moram dva tri puta dobro pregledati urađeno da ne bude greške. |
|
 | |
anja007

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 5:28 pm | |
| Ali neznam da li sam dobro shvatila , mislim igranje oka (kad samo ti primetis) i namigivanje su dve razlicite stvari.
Igranje oka sam osetis ali se ne vidi kod drugih niti to drugi mogu primetiti bas.Namignuti je opet nesto sasvim drugo.
(Dani i Kijara odskacu sa teme.) |
|
 | |
Orhideja

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 7:06 pm | |
- Ali neznam da li sam dobro shvatila , mislim igranje oka (kad samo ti primetis) i namigivanje su dve razlicite stvari.
Igranje oka sam osetis ali se ne vidi kod drugih niti to drugi mogu primetiti bas.Namignuti je opet nesto sasvim drugo.
(Dani i Kijara odskacu sa teme.) Naravno da sam te shvatila, ja i jesam mislila na titraj oka ili samo kapka kad ga ti sam osjetiš a ne namigivanje. Namigivanje je nešto drugo kao i tik. |
|
 | |
Astra Zvezda Foruma

Godina : 59 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
 | Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 10:15 pm | |
| Cista glupost,jako me nervira kad neko tome pridaje nadnaravne moci....propuh ili koji djavo,ali eto zatitra i prestane. |
|
 | |
Danubius Čuvar Vatre

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Ned Feb 28, 2010 10:43 pm | |
- Ali neznam da li sam dobro shvatila , mislim igranje oka (kad samo ti primetis) i namigivanje su dve razlicite stvari.
Naravno....zezao sam se .  Sad ozbiljno : Ako primijetite titranje oka vjerojatno se radi o prehladi živca ili očnog mišića. Čuvajte se promaje i zaštitite se ukoliko izlazite na vjetar, ali titranje može biti uzrokovano i nedostatkom magnezijuma To kaže medicina....a kaže i da "titranje "kapka može doći i od zamora očnog mišića -na primer, od dugotrajnog gledanja u monitor . Mislim da smo svi nekada to osetili . Simptomi lako nestaju -odmaranje očiju i neka od obloga ,obična kamilica ili sirov krastavac . Ako je u pitanju živac -malo teže , tu već može doći i do "pada kapka" Kao i kod svih problema sa inervacijom-B kompleks , to pomogne . |
|
 | |
sonia حبيبي

| |
 | |
PJER Pjer

Datum upisa : 13.10.2008
 | |
 | |
Smiljan01

Datum upisa : 19.11.2009
 | Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Pon Maj 24, 2010 5:53 pm | |
| - Astra ::
- Cista glupost,jako me nervira kad neko tome pridaje nadnaravne moci....propuh ili koji djavo,ali eto zatitra i prestane.
..kad god pomislim na Astru, odmah mi zaigra srce...tek da se zna...  |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Pon Maj 24, 2010 5:55 pm | |
| |
|
 | |
PJER Pjer

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Pon Maj 24, 2010 5:57 pm | |
- PJER ::
- sonia ::
- Meni ''igra'' desno vec nekoliko dana..Hm....
 desno kad igra ..nije dobro  Nemoj vise da me branis, Pjer, aman branicu te... nek tvoje igranje oka predje na mene :zlz: |
|
 | |
sonia حبيبي

| |
 | |
PJER Pjer

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Pon Maj 24, 2010 6:10 pm | |
- Leej! - sto bi rekle Nislije
Mani se, nije dotle doslo, tu je ocni lekar a i tebi treba sigurno oko zbog profesije, mislim, tj. mozda zatreba . meni trebaju usi...zbog profesije...a tek onda oci..... mmm onda jedan... :ljubavv: u oko da prestane da igra... :zlz: |
|
 | |
sonia حبيبي

| |
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

| Naslov: Re: ''Igra'' mi oko Sub Jun 26, 2010 12:14 am | |
| Ne, desno-plakaćeš,levo-biće ti nešto drago.. |
|
 | |
sonia حبيبي

| |
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: ''Igra'' mi oko  | |
| |
|