| Moj stih za danas je...(STIH DANA ) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
sonia حبيبي

Godina : 45 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
 | Naslov: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 04, 2010 6:12 pm | |
| Nije to nagovaranje, rodjeni moji. Ko nece dalje da cita - nek slobodno zazmuri. Ali pazite dobro: ako u vama postoji jedno veliko pitanje koje nestrpljivo zuri, pitanje vece od brda, i jedna treperava dusa sto veruje u cuda, i ako se u vama neke lepote talasaju i neke svetlosti radjaju, onda je sasvim svejedno da li zmurite ili ne zmurite jer cuda se vec dogadjaju. [You must be registered and logged in to see this image.]
|
|
 | |
EAGLE

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 04, 2010 7:21 pm | |
| Neka će,nehatna ruka, listati svesku u koju upisujem grcav i sipljiv govor. Jednom ... kad ruka koja beleži bude u polju žuna ... Zavidim toj ruci-tom bokalu tišine, toj noći iza toliko godina... Hoće li udarati kiša u okna? Hoće li ruka biti devojačka? Sve će biti golo i jasno ... |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

Godina : 39 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 04, 2010 8:46 pm | |
| Ne mari
Za sapat sto me vrijedja
Hrabrih ratnika ... Sto napadaju s ledja
Ne ljuti se vec ih zali
Jer su sami, jer su mali
Ljubav nisu niti upoznali |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Dec 06, 2010 8:26 pm | |
| ..................... Kad padne veče i mesec mine za one puste, puste planine. Čini ne čini po mesečini, po tihoj noći i ladovini.
Išetaj šorom, selom se kreni, ja ću te sresti, pa hajde k meni. Čini ne čini po mesečini, po tihoj noći i ladovini. ..dva... |
|
 | |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★

Godina : 38 Datum upisa : 17.02.2010
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Dec 06, 2010 8:38 pm | |
| Ne, nemoj mi prići! Ima vise draži ova slatka strepnja, čekanje i stra'. Sve je mnogo lepše donde dok se traži, o čemu se samo tek po slutnji zna.
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
|
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Dec 07, 2010 7:33 pm | |
| ............................... I dok ponoć mirno brodi I nebom se zvezde zlate, Ja ti slatko ime zborim I molim se Bogu za te. .............................. |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Dec 08, 2010 11:10 pm | |
| Ne pitaj više zašto te ljubim. Pitaj zašto raste trava i zašto je nemirno more. Pitaj otkud stiže vjetar proljetni i bijelom lađom snova tko krmani kad noć nad svijetom hladne prostre sjene.
..................................... |
|
 | |
Lily First Bride

Godina : 23 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 09, 2010 2:26 pm | |
| Mene nocas ceka jedna zvezda plava.. zvezda sjajna.. |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 09, 2010 7:58 pm | |
| Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi. I ako sebe celog damo, tek tada i možemo biti celi. |
|
 | |
EAGLE

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 09, 2010 8:48 pm | |
| ...NJENO OKO PTICA, NJENA BEDRA ŽDREBICA! ... |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Dec 10, 2010 10:17 pm | |
| Da mi je biti pcela, gospo lepa i stroga, da iz vas sišem soka medenoga; i ne može li do srca dopreti, pcela bi bar smela da vas ubode u ta prsa bela i na taj nacin da vam se osveti, pa u toj slatkoj rani da ostavi svoj život okoncani. |
|
 | |
cojle Zaštitnik seljačkih prava

Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Dec 10, 2010 10:37 pm | |
| Noć miriše!...Dušo moja, nije lako ni u noći Samovanje. Znaš, ne znala, Drugo ću ti veče doći Ti me čekaj, do petala! Ne mogu ti 'vako više... Noć miriše!... Noć miriše!... Drago moje, samoća me pusta satre! Kojekako dan proteče, Ali strepim ko od vatre Kad nastupi crno veče. Ne mogu ti 'vako više... Noć miriše!...
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
|
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 11, 2010 11:14 pm | |
| Kažu da ne govore biljke ni vrela ni ptice, ni valovi svojim šumom, ni zvijezde svojim sjajem. Kažu, al neće biti, jer uvijek kad ja prođem O meni šapću i kliču: — To ona luda ide te o vječnome proljeću života i polja sanja, a eto, sasvim brzo, imat će sijedu kosu I sva drhteći vidi da slana pašnjak pokriva. |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

Godina : 39 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 11, 2010 11:17 pm | |
| Negde u beskrajnim, nemirnim vodama
Duše moje sluđene, proste i grešne
Bruje prošla nadanja, kao kućice trošne
Negde u meni večno grle se smeh i tama |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Dec 12, 2010 5:23 pm | |
| Mesecina, - al' meseca nema: Moja mila zelen venac svila, Pa se malo u snu nasmijala - Od toga se ponoc zasijala. J.J. Zmaj |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Dec 13, 2010 7:05 pm | |
| Ко чежњу зна, тај зна јад јада мога! Печална с душе дна, без иког свога, онамо гледам ја у небо меко. Ах, ко ме воли, зна, тај је далеко. Свест мркне, горим сва с дна срца свога. Ко чежњу зна, тај зна јад јада мога. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Amisela Komšinica preko plota

Datum upisa : 04.08.2009
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Dec 13, 2010 8:36 pm | |
| Volim kada putuješ kroz vreme, jer uvek tako neobično osetim da dolaziš. I onda volim tvoje ime na ekranu i tvoje igre rečima. Volim tvoje sitnice, ali ne čuvam tvoju sliku u novčaniku, više volim da budeš mi u srcu.
|
|
 | |
Harite White Angel

Godina : 43 Datum upisa : 02.11.2010
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Dec 13, 2010 10:56 pm | |
| Ja Pogledom, pratit ću te... Dodirom, hrabrit ću te... Zagrljajem, branit ću te... Poljupcima, hranit ću te... Suzama, tješit ću te... ZAUVIJEK, voljet ću te...
|
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Dec 14, 2010 10:37 pm | |
| ....................... Kokajte se, kokice koga volim, doći će doneće mi lončiće i srebrne zvončiće!
Dve - tri zvezde na jablanu zebu sve dok nam se vatra ne razgori i kokice ne prsnu po nebu pod kojim se naša pesma ori. ...................................... |
|
 | |

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Dec 14, 2010 11:06 pm | |
| ...hocu li ikad tvoje jutro prepoznati rano uz kavu i misao o kojoj sam pisao o kojoj sam sanjao jos prije hocu li ikada nekada u nekom gradu Europe svejedno na sjeveru ili jugu s tobom preboliti tugu koju nosim jer dusa je moja tebi dana iza nekih prozora od zlata koji gledaju u tvoje snove... Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
|
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Dec 15, 2010 1:47 am | |
| Daj samo minut, dva da je zagrlim Boze, cudo mi pokloni samo minut, dva bice dovoljno opet srce da mi slomi Samo jedan tren, Boze, znaci mi kao godine kraj druge ozivi sliku tu da udje srece zrak kroz prozor moje tuge Nasao sam sliku jednu vise od zivota vrednu ozivele stare rane secaju na prosle dane Kako si, sta radis ko se s tobom budi ne znam, ali znam ko jos za tobom ludi
|
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Dec 15, 2010 6:08 pm | |
| Zato i vredi sanjati, zato i vredi zeleti, - sta nas se ostalo tice! Zato i vredi napisati i kao plakat podeliti ove sarene reci koje na pesmu lice. |
|
 | |
sonia حبيبي

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 16, 2010 10:40 pm | |
| Učinice mi se negde kroz tamu neko peva i gorkim cvetom u neprebolnu ranu srca dira. O, ne ostavljaj me nikad samu, nikad samu, kad neko svira. |
|
 | |
Kijara-brm MEDOLINA

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 16, 2010 10:48 pm | |
| Ljubi me, voli me svakoga dana isto. Daruj mi ono naše, najvrijednije. Ljubi me, voli me cijelog života čisto. Pružam ti sebe cijelu, najčednije…
|
|
 | |

| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Dec 17, 2010 12:15 am | |
| Al je lep,onaj svet ovde pooootok tamo SNEG... :puši: ...
------------------------------------------
U ovo gluvo doba kad leptiri ne sanjaju dan dotaćiće te suza moja vrela i davno izgubljen san. Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
|
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA )  | |
| |
|
 | |
| Moj stih za danas je...(STIH DANA ) | |
|