DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

CORONA virus-KOVID -19

Ići dole 
+21
Elektra
Thabit
montoya
Sibila
nikolicka
slatkicass
wrdoljak
Kica/Praja
Astra
Danubius
ZoxZoja
Samouka
Lily
brunolino
savo
Kijara-brm
bosankaa
Djulieta
Okano
Blebetalo
MadamX
25 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost
Anonymous

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Jan 29, 2020 11:08 am

First topic message reminder :

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Bez_na17
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Dec 12, 2020 2:55 pm

Astra ::
Eugen, ne mogu ja iscitavat ponjave, ali zadnju recenicu  jesam i mislim se.....u svijetu zene najcesce oboljevaju od raka dojke, istina, sve cesce se uspjesno lijece ali mnoge i umru, pa bih evo pozvala sve zene da odrezu na vrijeme svoje grudi i time smanje mogucnost od oboljevanja istih.....muski bi mogli to isto sa prostatom da ucine.......spasimo svijet.

Nema ljutnje!
Brkate babe i žabe. Da si pročitala sve i da si shvatila, drugačije bi razgovarali. Nemam živaca da se sa svima objašnjavam. Slepo verujem u nauku i tu je početak i kraj. Negde sam pročitao da je i vakcina protiv raka dojke u fazi ispitivanja ali će se otvoriti tema i po tom pitanju.
Drago mi je da Antela Wrdolyak učestvuje u diskusiji.
Po pitanju gore navedenog texta o Titaniku, svim želim zdravlja i mnogo, mnogo, mnogo sreće.
Samo Hrabro!
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Dec 12, 2020 8:38 pm

Nauka se bori protiv nauke, misljenja su podijeljena.....ne volim crno bijeli svihet, a ove teme o covidu i vakcinama su bas takve, zato izbjegavam.....jbga i ja slusm nauku i struku, naravno u zelji da sviju zaobidje ovo oboljenje i da ostabete zdravi, kako respiratorno tako i mentalno
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Danubius
Čuvar Vatre

Datum upisa : 19.01.2008

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Dec 12, 2020 9:03 pm

Nauka se bori protiv nauke, misljenja su podijeljena.....ne volim crno bijeli svihet, a ove teme o covidu i vakcinama su bas takve, zato izbjegavam.....jbga i ja slusm nauku i struku, naravno u zelji da sviju zaobidje ovo oboljenje i da ostabete zdravi, kako respiratorno tako i mentalno  
Da, toliko smo izbombardovani raznim informacijama ,da ćemo "prolupati " samo od toga .

DA LI ĆETE PREŽIVETI KORONU?! SADA SE ZNA: Veliko otkriće naučnika, ovih 5 GENA KLJUČNO! Od njih zavisi da li je virus SMRTONOSAN!

Danas sam dobio informaciju da mi se još jedan dobar drug bori za život ,iz Sombora je prebačen za Novi Sad . Inače je fizički "momčina" ,nije gojazan ,nema nikakva oboljenja ,svaki dan trči par kilometara ,ne pije ,ne puši . 
Video sam snimak pluća -nema ih ,sve crna senka . Strašno ,i neobjašnjivo .
A ove "antivaksere" i "teoretičare zavere " ,da korona "ne postoji" bi trebalo prebiti na ulici ,idiote . 
Još gore u svemu -korona je ušla u staračke domove u Srbiji ,preko 3000 obolelih ,i skoro 902 obolela zdravstvena radnika koji se brinu o njima ? 
Ceo zdravstveni sistem je "pao" -svega 30 % ukupnih resursa nisu u "covid" pogonu .
Koliko će onda još smrti biti od infarkta ,moždanog udara ,malignih bolesti -jer nema ko i gde da pruži pomoć ?
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Dec 12, 2020 9:06 pm

Ne pobijam postojanje covida, ali smatram idiotske mjere stozera, toliko da ne mogu ni raspravljati o njima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 9:34 am

Bori se teorija zavere,protiv nauke. Umešala se i legitimna politika pa to dodaje posebnu težiinu u borbi protiv bolesti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 9:38 am

Trenutno je najbitniji sadržaj vakcine. Jeboteleš, sada se svi razumeju u biohemiju,biologiju, hemijske sastave, odnose u kosmosu, uticaj radio-talasa.... Drago mi ja da će svet stati na svoje noge uprkos antivakserima. To se zove PRIRODNA SELEKCIJA!
Nazad na vrh Ići dole
wrdoljak

Datum upisa : 04.09.2020

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 10:13 am

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 12987510
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre

Datum upisa : 19.01.2008

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 10:21 am

wrdoljak ::
CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 12987510

Tačno 100 porodilja,obolelih od korone , u NS (drugo najveće žarište u Srbiji) je donelo na svet zdravu decu .
Živeće ovaj narod ,unatoč svemu .
Zaraženih na svetu -72 miliona .
Umrlih -preko 1,5 miliona .
U Srbiji se taj broj približava brojci od 3000 .
U odnosu na Italiju (64 000 mrtvih) smo još "dobri" .
Nazad na vrh Ići dole
wrdoljak

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 10:45 am

Ma svi zarazeni sa tim cirkusom
cak nemozes novac izvaditi iz bankomata posto ce i odavde izaci virus
preko muzike preko ...maaa daaj vise ostavite
je svi zarazeni a sad niko drugi ne umire samo od korone
sad ljudi nesmiju umirati
a umiru i oni koji dosad nisu umirali...
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 4:08 pm

Svicarci su vrsili ispitivanja, sazbali da je covid prisutan ne od januara, vec od lj 2019, u ljetnoj slabijoj formi, da je 42% Svicaraca preboljelo isti, stekli imunitet, i da je pusteno da ide dalje kao u tom operiodu, do sad bi imali imunitet krda....ovako cemo se jebavati mjesecima jos.
Srbija vrlo moguce ima jos veci procent imunih koji su preboljeli virus.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 4:42 pm

Svicarci su vrsili ispitivanja, sazbali da je covid prisutan ne od januara, vec od lj 2019, u ljetnoj slabijoj formi, da je 42% Svicaraca preboljelo isti, stekli imunitet, i da je pusteno da ide dalje kao u tom operiodu, do sad bi imali imunitet krda....ovako cemo se jebavati mjesecima jos.
Lično sam pročitao više od 25 kartona "covid + pacijenata"
Nema pravila -neki imaju malu temperaturu ,neki ogromnu ,neke bole svi mišići i kosti ,neki imaju dijareju ,nekima curi nos,neki se dave od kašlja ,neki ništa ...
Nema pravila ?
Kod gripa znamo -temperatura , cuti nos ,kašalj ,opšta slabost .
Sa koronom nema pravila -dosta je potpuno "asimptomatskih" ,koji *ladno šire okolo-a to ni ne znaju.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 5:09 pm

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Screen91
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 5:15 pm

Danubius ::
Lično sam pročitao više od 25 kartona "covid + pacijenata"
Nema pravila -neki imaju malu temperaturu ,neki ogromnu ,neke bole svi mišići i kosti ,neki imaju dijareju ,nekima curi nos,neki se dave od kašlja ,neki ništa ...
Nema pravila ?
Kod gripa znamo -temperatura , cuti nos ,kašalj ,opšta slabost .
Sa koronom nema pravila -dosta je potpuno "asimptomatskih" ,koji *ladno šire okolo-a to ni ne znaju.

Dok nisam počeo koristiti vakcinu za sezonski grip, "umirao" sam jedan do dva dana i puj-pike nestalo k'o da ga nikada nije ni bilo. Početkom godine(zakasnio u novembru) primim vakcinu i jedan dan se userem k'o grlica. Kasnije se vreti sve na svoje mesto ali me slinci od prošle godine, ne napuštaju. U teglu ću dnevno da pišam a u drugu teglu da izduvavam njonju. Garant više izduvam, nego što ispišam.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 5:30 pm

Moje kolege,heroji -upravo sada .Covid ambulanta.

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 131006494_2867029470285875_7906806998160831643_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=kVnJBUikczoAX-Q4d48&_nc_ht=scontent.fiev1-1

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 131182001_2867029540285868_1149955148128846364_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hdZnTAu1C5oAX_yw94X&_nc_ht=scontent.fiev1-1
Nazad na vrh Ići dole
Okano
Somborska Ruža
Okano

Godina : 49
Datum upisa : 06.01.2012

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyNed Dec 13, 2020 6:17 pm

Iskreno i prvo da kazem da mi se se*e od korone vise. Dostami mi crnih vesti , dosta mi i toga da neki ljudi umru zbog korone a ne od korone!

Drugo da vam kazem da ja odgovorno tvrdim pa cak sad i doktorica koja me u martu lecila kaze da po njenoj proceni i tadasnjim simptomima ja sam u martu prelezala (na nogama) coronu.
Mogu vam reci da sam se rastajala sa zivotom, mesec dana sam sedecki spavala u krevetu jer cim sam glavu spustila skoro se ugusila. Da su mi ispisivali lekove razne , pa cak i injekcije a da mi ni ić pomoglo nije. Nisam osecala ukuse, jedva disala , svaki pokret mi bio bolan kao da cu se svakom momenta raspasti.

Ja molim Boga da se ne razbolim jer moj trenutni posao zavisi od mog zdravlja. ....
A bojim se i za moju decu koji vec i ovako imaju pocetak astme....
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyPon Dec 21, 2020 11:21 am

Pulmolog iz Kraljeva dr Danijela Gordić (47) preminula je sinoć od posledica korona virusa, objavile su njene kolege na društvenim mrežama.
- Noćas je u Beogradu posle kraće bolesti preminula dr Danijela Gordić, specijalista interne medicine i subspecijalista pulmologije, zaposlena u OB "Studenica". Dr Gordić je rođena 04. 02. 1973. godine u Skoplju. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Kraljevu, a Medicinski fakultet u Beogradu. Od 2000. godine je zaposlena u Zdravstvenom centru "Studenica". Tokom radnog veka neprekidno se usavršavala - magistrirala je 2004. godine, specijalizaciju iz interne medicine završila 2006, a užu specijalizaciju iz pulmologije 2017. godine.

Uz razoružavajuće topao, gotovo dečji osmeh, obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. U razgovoru ljubazna, beskrajno strpljiva, u poslu pedantna, precizna, odgovorna, požrtvovana. Za sve je imala vremena, snage i strpljenja. A onda nas jedne decembarske noći tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvek napustila.

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Danijela-gordic-2-830x0

----

Ali, koga briga -samo još jedan "beli mantil" .
I ovi se ne računaju :
U Beogradu u 61. godini od posledica zaraze korona virusom preminuo je profesor Milorad Borzanović. Bio je načelnik Preoperativne pripreme Klinike za kardiologiju Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje .

Poznati hirurg iz Sremske Mitrovice Miodrag Mića Stojković preminuo je u 63. godini. Doktor Stojković je niz godina bio jedan od najznačajnijih ortopeda u mitrovačkoj bolnici i šire.

Poznat je po tome što je prvi u Srbiji primenio metodu ruskog doktora Gavrila Abramoviča Ilizarova u saniranju teških ortopedskih povreda i preloma koju je specijalizirao u Moskvi.
Znači "zlo" je odnelo troje vrhunskih lekara za samo 3 dana .Oni su samo statistika u novinama .

Nego ,Dodik ima koronu ,sa upalom pluća....dajte odmah konzilijum,helikopter za VMA  !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyPon Dec 21, 2020 11:54 am

Džaba, mnogi još uvek ne veruju da virus postoji, dok drugi traže dokaze o valjanosti  i sastave vakcine. jedni se zaključavaju, drugi smišljaju kako će proslaviti slavu i novu godinu. Logiku i život smo valutirali i tu nem pomoći. Idioti haraju a dodatna krila im daju mediji i država.  Razmišljati je zabranjeno.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyPon Dec 21, 2020 8:02 pm

Eugen Grafvajer ::
Džaba, mnogi još uvek ne veruju da virus postoji, dok drugi traže dokaze o valjanosti  i sastave vakcine. jedni se zaključavaju, drugi smišljaju kako će proslaviti slavu i novu godinu. Logiku i život smo valutirali i tu nem pomoći. Idioti haraju a dodatna krila im daju mediji i država.  Razmišljati je zabranjeno.

Ode još jedan Apatinac. 1964 ,bez pridruženih bolesti (ima ćerkicu od 5 godina iz drugog braka)
Kaže mi direktor Somborske bolnice da nikada tako nešto nisu videli ?
Pluća su jednostavno-nestala ?
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Dec 23, 2020 6:18 pm

U Srbiji je na korona virus u poslednja 24 sata testirano 16.617 građana, od kojih je 4.426 pozitivno.

Nažalost, preminulo je 51 pacijenata.

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 309 obolelih.
----
Probajte da dobijete bilo kakvu informaciju da li "pad" obolelih na respiratoru ,ima direktnu vezu sa brojem umrlih ? Teško se baviti i elementarnim računom ,kada je dnevni broj umrlih preko 50 (ranije se prilično poklapalo)
Stigle Fajzerove vakcine -u nekim kartonskim kutijama ?
Čak i u mojoj firmi se vakcine za decu drže u frižideru ,a za ovu vrstu vakcina je dat javni podatak da se drže na - 80 C?
Ko tu pravi budalu od koga (a ,što i pitam)
Vrhunac šou programa -prve vakcine će da prime Brnabićka i Tepavčevićka (sutra ,u direktnom TV prenosu)
Ne reče li Šizoje da će "on prvi primiti -da pokaže da su "dobre" ?
Đe ste junačine sad-dve žene "isturate" ,gadovi ?
(ako uopšte i prime bilo šta sem injekcije vitamina ) dm2

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 155klf10
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 24, 2020 5:52 pm

Majmunisanje nacije se nastavlja ."Primanje vakcine" Brnabe i Tepić se snima iz ugla iz koga se ne vidi trenutak uboda .Još i onaj koji daje zaklanja rukavicom ? 
Ubedljivi u tri lepe -i dalje nas smatraju maloumnima . 

A Kon (snimljen na isti način ) kaže "Eto ,primio ,prošlo 4 sata ,ne osećam nikakve tegobe" 
Pa nije to adrenalin da deluje trenutno ,na koju pa vakcinu organizam reaguje odmah ? 
Smatraju nas majmunima .

Nazad na vrh Ići dole
Samouka
PrEkoBrojNa
Samouka

Datum upisa : 24.05.2011

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 24, 2020 6:33 pm

Jao LEBE.... ne mogu da ih vidim a kamoli da im verujem I ono sa domovima za stare, oni ce prvi biti kunici...daj Boze da ja gresim ali ognojili su.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 24, 2020 10:09 pm

Rođo, da ti objasnim ja kako radi ta RNK vakcina
Autor
Davorin Dinić

"Najprvo da ti objasnim kako ti funkcioniše imuni sistem. U suštinu sve što ti uđe u tebe… de be ne smej se be, konju… se odma napada. Ako je virus, bakterija ili protejin a tvoj organizam ga ne poznava- odma kidiše na njega. E, al mu treba vreme da se konsoliduje i da se sabere i da porazmisli kako da potepa tija akrepi što su ti ušli. Toj mož da potraji a za toj vreme se virus širi i razmnožava. Zato uglavnom temperature od grip ili prehladu imaš po nekoko dana dok ne počneš da promrđueš a od koronu možeš i da ne promrdaš više, nego da poljubiš popa u bradu.

I ko što si ti zapantio Svetu iz Paljinu što ti prodao kukuruz jalovak na pijac u Mramor, tako i tvoje telo zapanti koj ti ulazio… na virus mislim be apljo, ne podsmivaj se ko šuntavo magare… I svaki sledeći put kad oće pa da uđe- mrk! Telo ga prepoznava i ne dava. Utepue ga na lice mesto. Samo kaže “a be ovaj skaplja li pà oće da se zebava s mene?“ i prejebue ga iz momenta. Zapantio ga...

E, sad vakcina. Naučnici su gledali kroz mirkoskop i videli da virus ima gunjče (pokrio se da ne odzebne valjda) i umotao se u to gunjče ko snajke pred cerjansku pećinu. To je protejin. E s taj protejin se on zakači za tebe ko čička za čarapu i pravi ti haos po organizam. Zbog taj protejin je virus tolko i zarazan. Ukratko, zbog toj gunjče (protejin) je korona tolki katlaban.

Da ti objasnim, korona ima RNK što ti je kao uputstvo za upotrebu za kombaj. Tamo sve piše: kako se šta sklapa, gde kolko ide, kolke su merke zapremine i površine, dal trošiš dizel il mešavinu... sve. A naučnici su pronašli samo taj deo de piše kako se pravi onoj gunjče što se korona pokrila s njega.

E sad ide kecanje... Ako je DNK uputsvo kako nešto treba da izgleda, RNK je uputstvo kako nešto treba da se napravi. Naučnici uznu onaj koronski protejin (gunjče) i od njega naprave RNK odnosno uputstvo kako se toj gunjče pravi. E toj je vakcina!

Glej sad! U vakcinu nema korona. Samo uputstvo kako se pravi gunjče od koronu. I kad vakcina uđe i tvoje ćelije vide uputstvo kako se pravi gunjče, samo se poglednu, nasmeju se i prokomentarišu „Ovoj li? Pa ovoj ću napravim s vrzane ruke be!“ I odma počnu da ga prave. A za toj vreme, imuni sistem koji dremka na dežurstvo i čeka neki pakos pa da se umeša, padne od stolicu kad odjanput vidi roj gunjčići kako se švrćkaju po organizam ko bugari po centar i samo se uvati za čelo „Lelee, šta je be ovoj ubio me gospod bog da me ne ubije dabogda!“ i odma kreće u akciju da potepa gunjčići, jer, ako se sećaš kacam ti reko da imuni sistem odma utepue sve što vidi a ne poznava, isto da se setiš damu za to treba vreme, tako da posle vakcinu možeš da imaš temperaturu, malaksalost, bolovi al toj neje od koronu nego od tvoj rođeni imuni sistem koji unajveće utepue gunjčići. I kad gi potepa ,a potepa gi ko deda mušičke, jer toj neje virus nego samo gunjče, pozovne memoriske ćelije i naredi gi da napišu izveštaj i zavedu gunjče u delovodnik, sa kompletno uputstvo kako se utepue i koja je strategija.

E, tako si stvorio imunitet na koronu jer sad ako korona uđe u tvoje telo, imuni sistem gu ne poznava al poznava gunjče! Opet kaže “a be ovaj skaplja li pà oće da se zebava s mene?“ I odma kreće u akciju i pretupa gu u dva koraka bez da ti i znaš da je uopšte i ulazila. Posle ti korona ne može ništa, moš samo da te gleda ko mače u prženu džigerku...

Ete takoj... takoj pričaše po televizor pa sam zapantio.

Daj der pošalji dete nek se jurne do podrum da donese onu dedinu rakiju. Rekoše isto da imuni sistem treba redovno da se podmazue..."
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Dec 26, 2020 10:50 am

Samo treba pročitati "plan vakcinacije" pa shvatiti očito ,kakvo je "zlatno doba" i "brže,bolje ,jače" u Srbiji .Realna slika -50 % stanovništva u kategoriji "socijalno ugroženi".

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 24163410

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Dec 26, 2020 7:34 pm

justicija ::
Apsolutno ne podržavam kako ste to nazvali "lizanje kašika" i masovan skup. Ako se vjernik ne može sahraniti uz prisustvo više od 30 ljudi, zašto bi to bilo drugačije i sa visokodostojnicima?

Nego da se vratimo na mjere propisane kao vid zaštite od širenja korona virusa, koliko ih poštujete?
Poštujem maksimalmo tj .čuvamo se koliko možemo .Život nam se mnogo promenio kao i svima,ali trudimo se da nam svaki dan bude što  kvalitetnije ispunjen jer ovde je katastrofa. 
Uhvatila me neka gripica i dok nije stigao test (negatina) precrkla sam milion puta.
Sad razmišljam o vakciji -Da ili ne ?

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyPon Dec 28, 2020 10:26 am

I psihijatrijatrijska bolnica "Laza Lazarević" je uključena u "covid sistem" .
Pozdrav za Krizni štab -koji je omogućio ugostiteljima da rade do 29 h -što znači naveliko planiranje "dnevnih žurki" (kad već ne može noću)
A noć će se provesti u odavno rezervisanim vikendicama i "stanovima na dan" .
Pa tamo za 7 dana ,za Božić -očekujte redove zaraženih ,koji se nemaju gde staviti ,jer su bolnice i sada već prepune .

Samouka likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Dec 29, 2020 9:39 am

Najveća glupost je ne prihvatiti preventivu koja postoji. Ne ulazim u raspravu da li je ima ili nema. Tvrdi se da postoji i kraj.Verovaću u nauku, makar me sjebala.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Dec 30, 2020 2:55 pm

Upravo sam saznao da je preminuo moj školski iz medicinske ,drugar iz klupe od korone ?
Ne mogu da verujem ? Ni grama viška kila ,aktivni sportista ,u životu cigaru nije zapalio ...a para je imao da ga na klinici Mejo leče ???
Ne mogu da verujem !

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Viber_27

Nazad na vrh Ići dole
slatkicass
Frumos si de foc
slatkicass

Godina : 63
Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu!
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Dec 30, 2020 3:08 pm

Nisam uspela sve da iščitam. I u Boru je stanje katastrofalno. Moj je Dragče trenutno u bolnici iz drugih razloga, nije pozitivan ali se bojim da se tamo ne zarazi.
Ljudi čuvajte se koliko možete, što napisa Dani u prethodnom postu, i ja sam izgubila četri drugara i dve drugarice iz srednje škole a o poznanicima da ne pišem....

Samouka likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Dec 30, 2020 5:07 pm

slatkicass ::
Nisam uspela sve da iščitam. I u Boru je stanje katastrofalno. Moj je Dragče trenutno u bolnici iz drugih razloga, nije pozitivan ali se bojim da se tamo ne zarazi.
Ljudi čuvajte se koliko možete, što napisa Dani u prethodnom postu, i ja sam izgubila četri drugara i dve drugarice iz srednje škole a o poznanicima da ne pišem....

U Beogradu je od posledica infekcije virusom korona preminuo rukovodilac privremene kovid bolnice u Čačku, Slobodan Blagojević (42), potvrdjeno je danas iz čačanskog Radnog tima za praćenje epidemije.
Kako je na konferenciji za novinare rekao rukovodilac tima Mihajlo Luković, Blagojević je organizovao rad privremene kovid bolnice u Čačku i od prvog dana epidemije korona virusa bio na "prvoj borbenoj liniji".

----
Samo lekara je do sada od kovida umrlo bliže 60 .
A ostalo medicinsko osoblje i ne dođe do "novina" .Trenutno ih ima preko 1000 inficiranih .
Pa uklopimo to u procenat smrtnosti....neću ni da računam .
Podatak za svet je-od pre 4 meseca ,450 000 zaraženih sestara i tehničara ,umrlih preko 600 .
Nazad na vrh Ići dole
montoya
NR .1 foruma
NR .1 foruma
montoya

Datum upisa : 09.02.2008

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Dec 30, 2020 7:38 pm

Glavni problem je što se i dalje ne zna šta napada i koga napada, tj. konkretan uzrok, jer  mnogi ljudi  odolevaju zarazi (otporni su) a opet neki  se naivno zaraze i brzo odu. Sam test je potpuno neizvestan i ne mora da da pravu sliku, a tako i simtomi mogu biti potpuno različiti. Posle npr. 9 meseci koliko traje u evropi  nema napretka u pronalazenju  mogućih uzroka. U narednom periodu videćemo šta su "Vakcine" i čemu zapravo služe. Svakako Covid 19 je biološko oružje i pitanje je da li je to samo probni balon od onog što je sledeće što nam predstoji. Kako god. bilo sad svi vidimo koliko smo ranjivi i kako se ko  ponasa i nosi sa svim tim (mislim u geo političkom okruzenju). Neko je izneo podatak  da 5 najmoćnijih (najbogatijih) ljudi u svetu uvećalo je lični kapital 6X... dok nekom ne smrkne drugom ne može da svane. Sve ostalo je za razmišljanje... Pozdrav svima suppp

Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti.
..
CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Divide10
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Dec 30, 2020 8:43 pm

Ima čipova, tranzistora, trafoa a vide se i dalekovodi. Sjebaće na R&R

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 13339710
CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 13347910
Nazad na vrh Ići dole
nikolicka

nikolicka

Datum upisa : 30.11.2020

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 31, 2020 12:10 pm

"NEĆEŠ VAKCINU - NEĆEŠ NI PREKO GRANICE"
Ideja o kovid pasošima sve glasnija u svetu....
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

Godina : 56
Datum upisa : 13.01.2013

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 31, 2020 7:12 pm

nikolicka ::
"NEĆEŠ VAKCINU - NEĆEŠ NI PREKO GRANICE"
Ideja o kovid pasošima sve glasnija u svetu....

Zabrna ulaska u neke Države ako nisi vakcinisan od nekih bolesti nije ništa novo. Pa Variolu nam je doneo sa Hadžiluka čovek koji je polovično vakcinisan (takav metod bio da je "obrisao" vakcinu). Uostalom tražili ste "slobodu izbora" poštujte i tuđu slobodu da neće turiste/radnike/šofere u tranzitu koji ne ispunjavaju epidemiološke mere prevencije.

Ja ću sebe za Novu godinu da počastim prijavom za vakcinaciju ovde u Mađarskoj. Ja boljii poklon sebi ne mogu da zamislim. Mogućnost da nesmetano odem da vidim one koje volim.
Nazad na vrh Ići dole
debilko
Pogrešila roda
debilko

Godina : 62
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 31, 2020 7:46 pm

Ja ću da probam da falsifikujem potvrdu da sam vakcinisan

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 2iiv51gCORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 28wf5a8
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Dec 31, 2020 9:58 pm

debilko ::
Ja ću da probam da falsifikujem potvrdu da sam vakcinisan

Racunaj i meni nekako smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 05, 2021 2:49 pm

Dr Nenad Maksimović (37 ) anesteziolog 

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 91861673_3256078101102721_6510151207816790016_o.jpg?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=110474&_nc_ohc=2NBLrp1W-yUAX9hmaVg&_nc_ht=scontent.fiev1-1

Marko Bjelica (41) ,medicinski tehničar 

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 135458338_1573732036151546_9028710580534152440_o.jpg?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=110474&_nc_ohc=nn9z94eckd4AX8OnNuE&_nc_ht=scontent.fiev1-1

od prošle godine na "prvoj liniji" lečenja pacijenata zaraženih koronom ,na kraju su se i sami zarazili ,i juče ,umrli .
Ali, koga briga ?

Nazad na vrh Ići dole
Samouka
PrEkoBrojNa
Samouka

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 05, 2021 4:27 pm

Tuga. Dakle nije pravilo da mladji ljudi lakse preboljevaju koronu.
Nazad na vrh Ići dole
wrdoljak

wrdoljak

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyPet Jan 08, 2021 5:33 pm

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 13639610
Evo rukav od majice dobio vakcinu
Nazad na vrh Ići dole
debilko
Pogrešila roda
debilko

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Jan 09, 2021 1:04 pm

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 137199049_10159039465819295_588639784687494922_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mk2MKB_jWlYAX-7y1ll&_nc_ht=scontent.fbeg2-1

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 2iiv51gCORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 28wf5a8
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySub Jan 09, 2021 5:00 pm

Umrla i moja mama mlada, al to bilo davno.
Nazad na vrh Ići dole
nikolicka

nikolicka

Datum upisa : 30.11.2020

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyPon Jan 11, 2021 12:01 am

Ma dosta mi je korone kao i svima nama nemozemo ici nigde sve ce nas unistiti pola autobusa u garazi nema inostranstva bez j**testa a ko ce da se testira
UHHHbesna sam vise na sve sto se nisam ranije rodila ili kasnije da ne dozivim taj uzas ovo je gore od rata
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 12, 2021 8:23 am

Zemla je ravna ploča, COVID19 ne postoji, vakcine su zlo, Rusija je najbolja, JK za ministra kulture, Spomenik Arkanu....

zubic zubic zubic
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 12, 2021 8:52 am

Da ponovimo gradivo.....VAKCINE SU ZLO.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 12, 2021 6:32 pm

Sadrže živu, mangan, olovo i još gomilu neplemenitih metala, okside bakra, aluminijuma, čipove za 5G mrežu...
zubic zubic zubic zubic
Nazad na vrh Ići dole
debilko
Pogrešila roda
debilko

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 12, 2021 8:57 pm

Citat :
Rusija je najbolja
daj pivo

Nazad na vrh Ići dole
debilko
Pogrešila roda
debilko

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 12, 2021 8:58 pm

Dobro je da se pojavila ruska vakcina. Sad ću se možda i vakcinišem.

Nazad na vrh Ići dole
wrdoljak

wrdoljak

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyUto Jan 12, 2021 10:06 pm

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 13804910

Nece me cuditi sledeca izjava..ako ste dirali vodu operite ruke

glupostima nema kraja
,,Umiru i oni koji dosad nisu umirali,,,,,,,,,,,
Nazad na vrh Ići dole
wrdoljak

wrdoljak

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Jan 13, 2021 11:48 am

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 13818110
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Jan 13, 2021 1:34 pm

Sadrže živu, mangan, olovo i još gomilu neplemenitih metala, okside bakra, aluminijuma,  čipove za 5G mrežu...
zubic zubic zubic zubic

Ni struka ne zna sta sadrze, a evo mi smo upuceni.
Zlo je barkanje u RNK.....pa kome to odgovara, slobodno nek zavrne rukav.

Samouka likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Jan 13, 2021 9:23 pm

Sadrže živu, mangan, olovo i još gomilu neplemenitih metala, okside bakra, aluminijuma,  čipove za 5G mrežu...
zubic zubic zubic zubic

Ni struka ne zna sta sadrze, a evo mi smo upuceni.
Zlo je barkanje u RNK.....pa kome to odgovara, slobodno nek zavrne rukav.

Na DM, postoji sijaset youtube stručnjaka da uz malo mašte, možemo sami stvoriti sliku o sadržaju vakcine. Uglavnom, beskorisne i zle stvari.

Jebo me šugav ker kada sam otvorio ovu temu!
Svim antivaskerima, želim bezbolnu smrt, toliko od mene.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptySre Jan 13, 2021 10:14 pm

Kod nas u firmi počela vakcinacija .Od nas 140 ,"Fajzerovom" se vakcinisalo 24.
Jedan deo "čeka " Sputnjik V .
A dobar deo ne želi da se vakciniše uopšte .
Nisam radio 3 nedelje -za to vreme je obolelo još nekoliko mojih kolega (obostrana upala pluća) -i dvoje umrlo (1951 i 1959 godište )

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 2:29 am

Svim  antivaskerima, želim bezbolnu smrt, toliko od mene.

Ja takvu zelim iskreno svima srce
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 2:31 am

Moze li biti da znam u Njemackoj, ali i u mnogim drugim zemljama, preko 60 % naroda ne zeli nikako vakcinu samo zbog yt savjetnika.....ili mozda ipak nesto smrdi.
Moze li iko dati odgovor, ako si vakcinisn, zasto moras i dalje nosit masku i drzati rastojanje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 8:45 am

Od XVIII veka smo se izborili sa gomilom zaraznih bolesti. Mahom su bile smrtonosne, kolera, kuga tifus, tuberkuloza, rubeola, boginje... O tim zaraznim bolestima su diskutovale, isključivo stručna lica. Danas, svaka budala ima pravo (bez ikakve odgovornosti) na mišljenje i to mišljenje iznese u javnost. U 99% slučaja, nedostaje im osnovno obrazovanje, dogmatski zadojeni, polupismeni... najčešće se pozivaju na nekog XY lekara, koji nikada nije uradio ništa od svog života ali želi malko više pažnje i van neke vukojebine gde ga par ljudi poznaje. Samosebe proglasi za medicinskog stručnjaka i ono DR ispred imena i prezimena mu daje neku validnost. Stomatolog iz Švajcarske koji reklamira pastu za zube. Jebote, bilo kojom pastom za zube ako ih trljaš posle svakog obroka, ima isti efekat kao i pasta sa reklame i košta 70% manje. Zaglupljivanje naroda kroz medije. Toliko smo postali glupi da smo prestali da razmišljamo u pozitivnom smislu. Verujemo u Tarot, položaj planeta, pasulj, paljenje crvenog i zelenog vetra, paljhenje strave. ne kažem da ne postoje beskrupolozni ljudi koji iskorištavaju ukazano poverenje za profit ali na neki način verujem u "karmu" i znam da laž ima kratke noge. Ljudska glupost je beskonačna.
Nazad na vrh Ići dole
wrdoljak

wrdoljak

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 12:27 pm

CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 13878310

Astra likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 1:37 pm

Eugen, previse je kontradiktornosti da bih slijepo verovala i ovima i onima, protivnik sam vakcine za gripu i covid, sto ne znaci da sam antivakser, gdje vam je pobornicima ista najlakse nas strpati i jos nadodati 5 g i ravnu zemlju.
Smanji dozivljaj, ja ne zelim nikome naturati svoj stav prema vakcini, ali ne zelim ni drugi da mene osvjescuju i vrijedjaju.......dozvoli da imamo razlicita misljenja.
Nazad na vrh Ići dole
Samouka
PrEkoBrojNa
Samouka

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 3:26 pm

Uvek su nas ucili da se virus leci sopstvenim imunitetom, odmaranjem i vitaminima. Sta je ovo.. kakav je to virus ne znam. Niti jesam za vakcinu a nesto nisam ni protiv nje. Stvar licnog izbora i specificnosti svakog organizma. Pojma nemam sta da mislim.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 7:57 pm

Moze li biti da znam u Njemackoj, ali i u mnogim drugim zemljama, preko 60 % naroda ne zeli nikako vakcinu samo zbog yt savjetnika.....ili mozda ipak nesto smrdi.
Moze li iko dati odgovor, ako si vakcinisn, zasto moras i dalje nosit masku i drzati rastojanje.
Za one koji su preboljeli Covid i za cjepljenje.
 Još uvijek  se ne zna kako stečena imunost utječe na transmisiju bolesti. Zasad nema dokaza da imune osobe ne mogu prenijeti bolest.Tako će  biti i nakon cijepljenja.
'Dodatan razlog su druge respiratorne infekcije od kojih maska također štiti'.
Ubuduće, sasvim sigurno će imunost, bilo da je stečena bolešću ili cijepljenjem, biti određeni kriterij za određene prednosti.
Možeš preko granice i sl.
Tako kaže Capak.

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 EmptyČet Jan 14, 2021 9:40 pm

Iz navedenog, ne vidim prednost vakcine....sve ostaje kao i orije, samo ju koriste za ustrasivanje i ucjenu.....iskreno se nadam pobunama sirokih razmjera.
I dalje mislim, ko zeli, neka ju primi, ko ne zeli, ne ucjenjuj.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: CORONA virus-KOVID -19    CORONA  virus-KOVID -19  - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

CORONA virus-KOVID -19
Nazad na vrh 
Strana 7 od 17Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Sledeći
 Similar topics
-
» Humani papiloma virus
» RSV Respiratorni sincicijski virus
» Grcki virus drma Evropu?
» Virus H1N1 i mutacije (SVINJSKI i druge vrste )

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ŽIVOT I PRIKLJUČENIJA :: ZDRAVLJE :: LEKARSKA ORDINACIJA-
Skoči na: