Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 51 Location : tu i tamo -:) Datum upisa : 02.02.2008
Naslov: Jeste li tolerantni ? Ned Jun 15, 2008 5:48 pm
Koliko ste sposobni tolerirati razlicitosti u ponasanju, ,misljenju,izgledu .....?? Dali se taj pogled kod vas na razlicosti, godinama mjenja ili ste skloni pasti pod utjecaj i drzati se uvjek istog misljenja ?
Storm_z
Godina : 55 Location : Olujna polja Datum upisa : 07.02.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Jun 15, 2008 6:44 pm
Iskreno,sve zavisi prema kome je upucena tolerancija.Postoje ljudi kojima bih mnoge stvari istolerisala ali i oni kojima ni sitnicu :790114:
Boban
Datum upisa : 21.12.2007
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Pon Jul 07, 2008 9:17 pm
Ka5an Storm ::
Počinjem da zameram to sebi,jer počinje da mi smetaa ne donosi ništa zauzvrat (osim nervoze).
Potpisujem ovo:)
Storm_z
Godina : 55 Location : Olujna polja Datum upisa : 07.02.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Čet Dec 18, 2008 2:50 pm
Zaebi,vise nista ne potpisujem
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Čet Dec 18, 2008 4:04 pm
Iako djeluje da nisam,ali jesam i preko mjere....ma svake mjere,pustim da mi jasu po ledjima,da radi ko sta hoce,cak nekad necu da pokazem uopste da sam ih procitala,tolerisem bas do krajnje granice a onda zavisno koliko mi znaci osoba u zivotu,one manje vazne otkacim zauvijek i tako se rijesim bjede,a one koje volim trpim i dalje.Ima nekih stvari gdje su neophodne konsekvence i tu nema tolerancije,kao u odgoju djece,tu je moja rijec zakon i ne trpim pogovore,a sve ostalo,ma samo me ne udri,ne sto ne znam vec sto sam umorna,premorena od zivota,a to znaci da nisam uvijek takva bila.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Čet Dec 18, 2008 4:16 pm
Mislim da jesam....u smislu neke verske ili nacionalne tolerancije , nije nas ni trebalo vaspitavati , to moja generacija ima iz kuće....Sa godinama, naravno da smislenije razumem razlike medju ljudima, i kada ne shvatam, trudim se ....Svima nam ,ipak ne bi skodilo da jos podignemo taj prag...bilo bi manje ovog nepotrebnog zla na svetu
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Čet Dec 18, 2008 4:52 pm
Jesam tolerantna do bola....naravno vlastitog!
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Pon Jan 12, 2009 11:14 am
Cek jos malo da dignem prag...........a sta cu kad sazidam zid umjesto praga,pa niti ti mozes kod mene niti ja kod tebe........a mozda i mora tako. Mozda ipak treba biti tolerantan bez granica da bi shvatio koliko je neko sposoban da koristi tvoju toleranciju.Kod mene je problem veliki sto podizem taj prag,kako ga Dany nazva,ali jednom mi dodju svjetle baje i porusim ga za sva vremena,da ne moze vise nikako da se gradi,mozda mi je to mana,valjda i jeste,ali da se to desi,mora bas da se debelo zasluzi.......
anja007
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Pon Jan 12, 2009 4:34 pm
Tolerantna sam i preko granica mozda i previse, ali kad mi jednom pukne taj prag tolerancije onda samo stavim crtu na sve....i gotovo.....
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Pon Jan 12, 2009 4:36 pm
naraffno, drzi me od 12 do podne:)))) :santa:
anja007
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Pon Jan 12, 2009 4:44 pm
A kad bolje razmislim, mozda su ljudi koji ne tolerisu ponasanje drugih vise u pravu.Oni sami postave granice dokle sme da idu u kontakt sa drugim ljudima i tacka. Kod njih nema cile, mile, sme sme, ne sme -ne sme....Verujem da se njima i ne desava da se na kraju u bilo sta razocaraju, jer tolerantni ljudi daju sansu svima i posle se kaju...Kod ove druge grupe nema kajanja, sve je do granica , hoces hoces , neces ne moras.....nesto se i ja mislim da postanem takva u real zivotu.....
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Pon Jan 12, 2009 5:12 pm
anja007 ::
A kad bolje razmislim, mozda su ljudi koji ne tolerisu ponasanje drugih vise u pravu.Oni sami postave granice dokle sme da idu u kontakt sa drugim ljudima i tacka. Kod njih nema cile, mile, sme sme, ne sme -ne sme....Verujem da se njima i ne desava da se na kraju u bilo sta razocaraju, jer tolerantni ljudi daju sansu svima i posle se kaju...Kod ove druge grupe nema kajanja, sve je do granica , hoces hoces , neces ne moras.....nesto se i ja mislim da postanem takva u real zivotu.....
Mozesh i ti nartaffno imas besplatnu praksu kod mene...:))) :329340:
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Jan 24, 2009 6:51 pm
.. nekad i previse.. pa se ponekad zapitam.. a zasto i cemu.. jer neki zaista preteruju u ophodjenju s drugim osobama.. i mislim da se polako menjam.. podrzavam toleranciju, ali za glupost i glupe ljude zaista nemam ni nerava, a ni vremena...
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Feb 07, 2009 3:58 pm
....ne da sam tolerantna nego pfffff...sve do onog trena dok me neko nakrivo ne pogleda...
Smiljan
Datum upisa : 23.10.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Feb 07, 2009 10:02 pm
...samo do određene granice....
Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Feb 08, 2009 12:51 am
jesam, previše........samo ne želim više biti. Za neke osobe je DOSTAAAAAAAA
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sre Feb 11, 2009 1:48 pm
.. jesam... ali sve ima svoje granice.. ::da
.. kako prema meni, tako ja prema tebi.. pa sad, ko voli nek izvoli..
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sre Feb 11, 2009 2:01 pm
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Okt 24, 2009 2:52 pm
Vidi ovo svi pucaju od tolerancije.. [You must be registered and logged in to see this image.] ...
Jesam mnogo..I nije mi žao..jel imam karakter,i mnogo razumevanja..
Ne sudim ljudima po sistemu rekla-kazala.Nego..UPOZNAJ PA SAZNAJ...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
raspolozena
Godina : 54 Location : Svuda po malo Datum upisa : 16.08.2009
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Okt 24, 2009 3:26 pm
Do odredjene granice jesam...ko me poznaje, zna kad prestaje moj prag tolerancije..Ko ne..pokazem mu jasno i glasno!
Gost Gost
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Okt 24, 2009 3:51 pm
Ponekad i previse, ali kad mi pukne film... [You must be registered and logged in to see this image.]
Vangelis
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sub Okt 24, 2009 5:34 pm
Definitivno... Ne...
beskraj
Godina : 48 Location : Beograd Humor : uvek nasmejana Datum upisa : 27.12.2009
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Dec 27, 2009 11:18 am
Granica tolerancije mi je jako visoka...ali kada prsnem onda je tu zaista kraj.
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Dec 27, 2009 11:22 am
Ne bas....zavisi od situacije...lako prsnem...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Dec 27, 2009 12:58 pm
Mozda je moja mana sto trpim sve i svasta ali posliej toga,moze da nosi kao koka zlatna jaja,za mene je ta osoba umrla,vise nikad ne dajem sansu da se iskupi.....eto zlopamtilo sam i kad vise ne mogu da tolerisem,pamtim da ne bi slucajno popustila....a iskrreno,mozda pomalo i mrzim,osobu,postupke....ma nevazno,ali nek mi ne dolazi na oci nikad vise,jer takve osobe su kao vampiri,kad ti popiju svu krv,ne trebas im vise.
Draganna
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Dec 27, 2009 1:33 pm
komunikativn@ ::
Koliko ste sposobni tolerirati razlicitosti u ponasanju, ,misljenju,izgledu .....?? Dali se taj pogled kod vas na razlicosti, godinama mjenja ili ste skloni pasti pod utjecaj i drzati se uvjek istog misljenja ?
Potpuno sam tolerantna kada su u pitanju različitosti poput religijskih , etničkih , kulturnih i inih pripadnosti . Zapravo , poznavanje ljudi koji su različiti u tom smislu i mene kao osobu čine bogatijom . Razlike u mišljenjima i odijevanju također toleriram jer svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav u onoj mjeri do koje ne povrijeđuje drugu osobu . Pravo na ukus u odijevanju također je ljudsko i osobno pravo . Važno je da se osoba ugodno osjeća u onome u čemu je odijevena , ako to ne prelazi granicu zargoličavanja i primjerenoga ukusa . Razlike u ponašanju toleriram koliko moram , ako je u pitanju posao ili sl . Privatno , ne toleriram ponašanja koja prelaze granicu kulturnog ponašanja i poštenih međuljudskih odnosa . Ali , tu imam izbor ; odmaknuti se od takvi ljudi , ukoliko se nađem među njima .
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Ned Dec 27, 2009 2:44 pm
Vjera,sexualna pripadnost,pripadanje drugoj naciji,obojenost koze....to nisi stvari uopste o kojima bih polemisala,za mene se podrazumijeva da svi imaju pravoi na zivot,na misljenje da zive svoj zivot kako zele ili kako mogu.....taj vid tolerancije se po meni podrazumijeva.....nem tu sta da se tolerise,ljudi smo svi,samo drugacije se molimo bogu ili ne molimo nikako,drugacije oblacimo ili shvatamno neke stvari.
Sve je dobro dok mene neko silom ne tjera da prihvatim to u sto on vjeruje i cemu se divi.
beskraj
Godina : 48 Location : Beograd Humor : uvek nasmejana Datum upisa : 27.12.2009
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Uto Dec 29, 2009 6:37 am
Prag tolerancije mi je jako visok...vrlo sam sposobna da tolerisem razlicitosti...sta god da je u pitanju.Ali jedini sto ne mogu da istolerisem je ljudska glupost,i bezobrazluk.Nikada nepadam pod tudji uticaj,drzim se svojih stavova i uvek sam istog misljenja,sem ako se slucajno ne dokaze cinjenicnim stanjem da sam pogresila.Tada zaista nemam problem da gresku priznam.
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sre Jan 06, 2010 5:18 pm
Smatrala sam sebe tolerantnom osobom, a onda sam ovde, na severu Evrope, saznala shta znachi tolerantnost u punom smislu te rechi... Ono shto ovi ljudi tolerishu, mi na Balkanu necemo, ma koliko se trudili, josh dugo, dugo.. Jednostavno nismo mi taj mentalitet...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sre Jan 06, 2010 5:47 pm
Danas jesam ...
Na vratima se pojavila zena sa dragom ćerkicom (15 35 )koja nam je zaj,,,,novu godinu (do 13 10 smo sedeli zbog nje , svi ostali su otisli pre podneva) Dakle tako nesto niste videli -koje glumatanje, afektacije , sta to dete radi ....da je moje , letelo bi kroz zatvoren prozor za 5 minuta Trajalo je dok je dobila anestetik do 16 20 -a samo vadjenje manje od 3 sekunde ... Mislio sam u sebi svasta -ali uz osmeh ispratio "drago dete" Tolerantan sam , nego sta sam ....ali jedvaaaaa [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Jeste li tolerantni ? Sre Jan 06, 2010 5:52 pm
sonia ::
Smatrala sam sebe tolerantnom osobom, a onda sam ovde, na severu Evrope, saznala shta znachi tolerantnost u punom smislu te rechi... Ono shto ovi ljudi tolerishu, mi na Balkanu necemo, ma koliko se trudili, josh dugo, dugo.. Jednostavno nismo mi taj mentalitet...
Bas tako,rekao bi covjek da su mrtvi hladni na sve,imaju zivce ko sajle,mi smo ipak temperamentniji narod i ne mozemo tako iskulirati sve bas.