Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
@monty...ne primam više nikoga.jedva sam se otresla rodbine,i društva,koji su uvek za DŽ letovali kod mene.aj što je za DŽ..ali mogu bar pospremiti za sobom..zato mi se more i smučilo.
nisam ti ja BRE niko.....a za sabom ne ostavljam tragove-PROVERENO....:rlol: :rlol: :rlol: :mahhh: :329340:
@monty...ne primam više nikoga.jedva sam se otresla rodbine,i društva,koji su uvek za DŽ letovali kod mene.aj što je za DŽ..ali mogu bar pospremiti za sobom..zato mi se more i smučilo.
nisam ti ja BRE niko.....a za sabom ne ostavljam tragove-PROVERENO....:rlol: :rlol: :rlol: :mahhh: :329340:
ma nisi NIKO ti si monty.. welcome svi..samo rodbina jok...:zubi3:
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:16 am
AstrinaKomsinica ::
Kijara-brm ::
ubiću se sad i ja...
Neka, hani, bice kandidata :rlol: :rlol: :rlol:
hahahahah..
onomE gore ..šifra..siđi pa vidi...:zubi3: i big kisssssssss.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:21 am
Kijara-brm ::
i big kisssssssss.
Meni il njemu?! :zubi3: :zubi3: :zubi3: :zubi3:
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:22 am
Ja pojurila da vidim gdje ce Kijara na ljetovanje,a vi razvezli eglen u prazno...
DedEr Kijara,koliko me sjecanje sluzi...od kad sam na forumu ti ne mrdnu iz Zg...osim ono do sela... Pakuj koferce i ako nista drugo,pravac Zadar u svoju kucu....a ako vec izbjegavas familiju,onda se drzni i otvoreno im reci da hoces svoj mir...bar tih par dana koliko si tamo... Steta je ici u solarijum,kad vec imas mogucnosti za more... Da si kakva druga,pozvala bi i nas
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:27 am
bosankaa ::
Da si kakva druga,pozvala bi i nas
Ja bome ne znam,,,,Kijara da i njih pozovemo?! :zubi3: :zubi3: :zubi3: Msm. ja sam pozvaTa, a vi kako hocete;)))))))))
Gost Gost
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:29 am
Kijara ako pozoves Kono, to kao da si svoju rodbinu pozvao ondak.
Ona moze vagon hrane da pojede.:rlol:
Deder se ti predomisli Kijara, kao tip od mene, ode i ja, cao:zubi3:
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:30 am
PozvaTa si ti sto si daleko i *urijetko* dodjes...
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:32 am
Nije bome, neg sto joj se ja svidjam
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:35 am
Moze biti... i sa strane gledajuci,da se primjetiti koliko ste prisne
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:39 am
bosankaa ::
Da si kakva druga,pozvala bi i nas
Ja bome ne znam,,,,Kijara da i njih pozovemo?! :zubi3: :zubi3: :zubi3: Msm. ja sam pozvaTa, a vi kako hocete;)))))))))
pusa onom gore i nama...
nećemo nikoga zvati..dosta meni gostiju...:zubi3: a kad bolje promislim mogla bi da promenim destinaciju... (samo za konu) @bosanka..naodala sam se ja..za svoje godine i previše...sad sam u stanju mirovanja.no nikad s ene zna:))
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:42 am
Nego Kijara, nije ta idejica losa! Moje najbolje frendice zive u Zadru,,,,,Da mi to odradimo u tal, pa da se malo nauzivamo:))))))))))
Neces se iznenadit, blesave ko i ja;)))))))
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:46 am
Bosno i ti sto zidas kule u Mrkonjicu,bolje bi bilo da si gdje uz more....vako nikad necu naletit a onako bi se kome i omakelo....ahahah
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:48 am
De bona Kijara kako tako mozes reci?! Ja svoje roditelje pitam sto ne preskoce jednu godinu more i zar se nisu nahodali do sad... i bome uvrijedih ih dobrano....a njima 60 i preko...a ti od 33 godine tako pises ccccc
Gdje ti je mladost bona...
Vala meni je pravi odmor na moru...i rijetko se desi da ne odemo bar 7 dana... evo ovako kad meni dune da radim zube :trava : a moji bome digli noseve sto su mi zubi preci ...
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 12:52 am
Astra ::
Bosno i ti sto zidas kule u Mrkonjicu,bolje bi bilo da si gdje uz more....vako nikad necu naletit a onako bi se kome i omakelo....ahahah
E moja ti Astra...mi samo *saniramo* ozidano... kako puste srece da ja si mogu priustiti i plac za kamp kucicu negdje uz more :rlol:
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 1:07 am
Nego Kijara, nije ta idejica losa! Moje najbolje frendice zive u Zadru,,,,,Da mi to odradimo u tal, pa da se malo nauzivamo:))))))))))
Neces se iznenadit, blesave ko i ja;)))))))
Nego kako..Znači tu smo negde...:)))) To se zove godišnji..Drženje bez foruma,fb-a..:))))
a jebiga bosanka svako nešto voli..neka idu ljudi..i moji vole... u stanju sam da odem da ih vidim i isti se vratim..,jer nije daleko.ali ove neću... ostaću dok mi ne dosadi..a to zavisi od društva...:)
Gost Gost
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 10:18 am
A mene bas nitko ne zove u gostima, pa ja sam bas jedostavan, pecenica, jagnjetina, kruha,krompira, malo salate i gajbu piva. Miran sam kao buba onda, dobro i za pogledati nesto treba mi, mislim nesto sexy za oko jbga. Samo ne neke koje se prave vazne koje misle da je ona stvar od zlata, te bas ne volim.
Najbolje zenske su koje vole pivo da popiju, oni su drugarski tipovi, znaju za salu i zezu. Ove ostale dame iz Londona i Pariza nisam nikad volio, dignu nos i prave se vazne, kao da su netko i nesto a isto kuhaju sa vodom kao svi mi ostali.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 06, 2013 10:51 am
Dolinac ::
A mene bas nitko ne zove u gostima, pa ja sam bas jedostavan, pecenica, jagnjetina, kruha,krompira, malo salate i gajbu piva. Miran sam kao buba onda, dobro i za pogledati nesto treba mi, mislim nesto sexy za oko jbga. Samo ne neke koje se prave vazne koje misle da je ona stvar od zlata, te bas ne volim.
Najbolje zenske su koje vole pivo da popiju, oni su drugarski tipovi, znaju za salu i zezu. Ove ostale dame iz Londona i Pariza nisam nikad volio, dignu nos i prave se vazne, kao da su netko i nesto a isto kuhaju sa vodom kao svi mi ostali.
Bravo na postu . U svoje ime mogu da kažem ,da svi ljudi koje sam upoznao uživo(tačnije ,žene) ,a sa foruma su (ili da kažem ,sa neta ) -nijedna se nije ponašala kao da je princeza od Monaka ,naprotiv ,čak i one koje imaju nekoliko puta više i bolje od mene ,tj žive kako ja mogu samo da sanjam . Ništa im nije smetalo da se voze u kanti od auta (baška u odnosu na njihove) nije im bio "prljav Dunav ili bazen " nije im smetao "smeštaj" (iako žive u vilama ,u odnosu na moju gajbu) i nisu krivile nos na moje kuvanje (iako kuvaju pet puta bolje od mene ) Doli ...možda si očekivao previše od nekoga ko samo prodaje bajke i egzistira samo kao virtuelni lik ,ali veruj da ima puno ljudi (žena ) ovde koje su LJUDINE ,tj prave dame ,koje na isti način piju pivo iz flaše i šampanjac iz kristala .
ma kako nisi...klopa nije u pitanju..druženje ,zezanje isto... ima komaTa ,naće se.. :)
Dany fulao si temu-godišnji odmori..a ne gosti....Nisu forumaši letovali kod tebe...:zubi3: Drugo je primiti negoga na nekoliko dana,i lepo ugostiti,ili u skladu sa svojim mogućnostima.Bitno je da te čovek dočeka toplo,domaćinski..Ostalo je nebitno..
Drugo je imati rodbinu celo leto bukvalno za vratom.( to je druga tema...)
E moja Kijara...isto da mi znamo jesu li forumasi ljetovali kod sefa ili nisu...Ne bi on bez veze pisao post gore...
Nego... ja jedva cekam sledece ljetovanje... da se brcnem u moreTu koji put... i da se izlezavam na sunceTu koliko mi volja... Ovdje aj sto nemam moreTa...nego ni sunce rijesilo da ne grije ono bas,bas... :durise3:
E moja Kijara...isto da mi znamo jesu li forumasi ljetovali kod sefa ili nisu...Ne bi on bez veze pisao post gore...
Nego... ja jedva cekam sledece ljetovanje... da se brcnem u moreTu koji put... i da se izlezavam na sunceTu koliko mi volja... Ovdje aj sto nemam moreTa...nego ni sunce rijesilo da ne grije ono bas,bas... :durise3:
mda..ne opterećujem se takvim stvarima..:) boske ova godina očito kišna godina..biće sledeće bolja:))
montoya NR .1 foruma
Sa brckanja odosmo u kuhinju....ne samo kuhinju,nego ne volim onu sliku koju imam o tebi...a koliko puta smo se uvjerili da se ta slika promjeni u prisnijem kontaktu. A prisniji cemo,(po temi) biti ako ljetujemo zajedno.
Sa brckanja odosmo u kuhinju....ne samo kuhinju,nego ne volim onu sliku koju imam o tebi...a koliko puta smo se uvjerili da se ta slika promjeni u prisnijem kontaktu. A prisniji cemo,(po temi) biti ako ljetujemo zajedno.
Mislim kad bi samnom u jednoj sobi bila sama, imala bi ti jos drugaciju sliku od mene.
Musko sam ti ja, sta ces, nekad dobar nekad los, ajde niste ni Vi bolji.
Jedini koju ima pravu sliku od mene, to sam ja i ostace tako, original nedajem nikome.
Astra Zvezda Foruma
Nisam ovo rekla tebi Doli,nego je tema krenula u tom pravcu..."Ne volim sliku o tebi"...izvini ako si lose razumio,a ja sam pristalica bas toga,kad se real upoznam s nekim,tek onda donosim konacan sud o osobi.Nego ,zaista ,ovo je tema kuda na ljetovanje,a ne za ovakve diskusije,pa nastavimo u tom pravcu.
montoya NR .1 foruma
Nisam ovo rekla tebi Doli,nego je tema krenula u tom pravcu..."Ne volim sliku o tebi"...izvini ako si lose razumio,a ja sam pristalica bas toga,kad se real upoznam s nekim,tek onda donosim konacan sud o osobi.Nego ,zaista ,ovo je tema kuda na ljetovanje,a ne za ovakve diskusije,pa nastavimo u tom pravcu.
hahhaha, aj neka, neka se samo pise nesto, inace svi sute nije ni to dobro.:zubi3:
Jes vala Astra, bez prisnosti nema nista,,,Hajde Doli da budemo prisni, dodji malo kod mene, vodim te na odmor :zubi3: Dopusticu ti da mi kuhas cijelo vrijeme :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
Jes vala Astra, bez prisnosti nema nista,,,Hajde Doli da budemo prisni, dodji malo kod mene, vodim te na odmor :zubi3: Dopusticu ti da mi kuhas cijelo vrijeme :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
..ti kad bi me imala u gostima, od dragosti bi procvjetla, sluzila bi me od do, ma i masaze bi bilo, volis ti mlado dobro izgradjeno meso, a ko ne. :zubi3:
..ti kad bi me imala u gostima, od dragosti bi procvjetla, sluzila bi me od do, ma i masaze bi bilo, volis ti mlado dobro izgradjeno meso, a ko ne. :zubi3:
Baska si mi ti "mlado dobro slozeno meso" muhahahahahahahahahahahahahahahahaha De suti jadan, ne bi znao sta bi sa mnom, sem da kuhas hahahahahahahahahahahhahahahaha
Baska si mi ti "mlado dobro slozeno meso" muhahahahahahahahahahahahahahahahaha De suti jadan, ne bi znao sta bi sa mnom, sem da kuhas hahahahahahahahahahahhahahahaha
Ma pricam kako bi bilo kad bi ja kod tebe dolazio u gostima, gdi si ti vidjela da gost kuha i sprema?
Ma ti bi u zracnoj luki vec dobila orgazam, i kad se otvori GATE jos 2 minimum,
Ma pricam kako bi bilo kad bi ja kod tebe dolazio u gostima, gdi si ti vidjela da gost kuha i sprema?
Ma ti bi u zracnoj luki vec dobila orgazam, i kad se otvori GATE jos 2 minimum,
Bome ne dolazi onda! To bi bilo tri vise neg sto sam navikla:trtrtr:
Ja bi* došao samo zbog garaže ....da ispraznim . Pa ,ako mi pokažeš i neki Palm Beach ,ne branim
Apropo raznih natpisa ovde -biće da će nekima od nas ovo biti jedino "plavetnilo "ovog leta
Astra Zvezda Foruma
odoh kod Kijare mdm Brm..bar na jednu sedmicu...nadam se da će i ona biti tamo...a ne sa gospodzom mamom da pričam o DF.... :blabla:
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Ned Jul 07, 2013 1:25 am
Danubius ::
Ja bi* došao samo zbog garaže ....da ispraznim . Pa ,ako mi pokažeš i neki Palm Beach ,ne branim
E vala dodji, stvarno bih te jedva docekala:) A garaza - evo ti sve dzaba, samo nosi ko Boga te molim!!!!!
Nemam paricki ove godine ni ja da idemo u Miami, al cu ti pokazati sve blagodati Golden Coast, speciajalno ima nudi plaza za nas staronje :rlol: :rlol: :rlol: Al ide i Sareni, pa ti vidi;))))))))))))
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Ned Jul 07, 2013 10:14 am
Nemam paricki ove godine ni ja da idemo u Miami, al cu ti pokazati sve blagodati ....
Pa ,nije uopšte važno da bude Palm ili Miami Beach . Ja sam zadovoljan i običnim beach*e*s ,i inim "blagodetima" :zubi3:
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Ned Jul 07, 2013 10:16 am
Danubius ::
Nemam paricki ove godine ni ja da idemo u Miami, al cu ti pokazati sve blagodati ....
Pa ,nije uopšte važno da bude Palm ili Miami Beach . Ja sam zadovoljan i običnim beach*e*s ,i inim "blagodetima" :zubi3:
i tata bi sine.....:rlol: :rlol: :rlol: :mahhh:
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..