DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
 
PrijemPORTALLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

 

 DNEVNI HOROSKOP ✰

Ići dole 
+7
Kijara-brm
Okano
promaja
Danubius
doctorr67
Oci-ANDJELA
Mima65
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Sledeći
AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Nov 13, 2016 7:01 am

First topic message reminder :

Vaš horoskop za dan:
13.11.2016.



OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve. Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim »teškim mislima«.

LAV
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate. Sugestija: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji. Sugestija: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu. Sugestija: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RIBE
Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Dec 27, 2017 5:43 am

Vaš horoskop za dan:
27.12.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i često negoduje, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
Posao:
Novi događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Bik
Ljubav:
Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali ne pronalazite pravu ulogu.
Posao:
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
U emotivnom smislu, nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Pokažite više razumevanja.
Posao:
Pažljivo osmislite svoj nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše poslovne interese.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da izazivate voljenu osobu na emotivno sučeljavanje. Pažljivije razmislite o nečijim rečima i postupcima.
Posao:
Neko Vas opominje da je moguć promašaj. Pogrešan stav donosi različite komplikacije, upotrebite svoje bogato iskustvo.
Zdravlje:
Poštedite sebe napornih obaveza koje Vas iscrpljuju.

Lav
Ljubav:
Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati svoje mišljenje i volju.
Posao:
Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Nesmotrenost može da umanji Vaše poslovne rezultate.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj strogoj kontroli.
Posao:
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima, što Vam daje za pravo da insistirate na dokazivanju istine.
Zdravlje:
Nemojte se opterećivati nepotrebnim sumnjama.

Vaga
Ljubav:
Važno je da pravilno razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno.
Posao:
Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Škorpion
Ljubav:
Priželjkujete emotivno zadovoljstvo. Kod Vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Potiskivanjem osećanja podstičete veću napetost.
Posao:
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak. Preostaje Vam da prihvatite kompromisno rešenje.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Jarac
Ljubav:
Pre ili kasnije moraćete da položite svoje račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje.
Posao:
Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama, neophodno je da primenjujete proverene obrasce uspešnog poslovanja.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Vodolija
Ljubav:
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na »razumnu meru«. Ponekad imate isuviše perfekcionističke zahteve.
Posao:
Ne krijete svoj optimizam i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Reagujete suviše razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.
Posao:
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Dec 28, 2017 5:51 am

Vaš horoskop za dan:
28.12.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.
Posao:
Neko Vas dovodi pred svršen čin ili u nezgodnu situaciju. Stoga, izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite podršku kod bliskih prijatelja.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Bik
Ljubav:
Neko u Vama pobuđuje veliko interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagođavanje.
Posao:
Pažljivije analizirajte kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Partner razume Vaše namere i iskreno pokušava da Vas oraspoloži novim idejama. Prihvatite pozitivne signale.
Posao:
Suviše ozbiljno shvatate nečiju priču i verujete u dobar ishod. Za svaki slučaj zatražite nečiji stručni savet ili komentar.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, akumulirajte pozitivnu energiju.

Rak
Ljubav:
Objasnite svom partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom.
Posao:
Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujete na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje mudro prećutkujete. Vaš izraz lica odaje i Vaše raspoloženje.
Posao:
Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Budite promišljeni, dela govore više od reči.
Zdravlje:
Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Devica
Ljubav:
Više se nalazite u fazi idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava da shvati Vaše namere.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore i tolerantno prelazite preko »sitnih nepravdi« koje postoje u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga za napetost, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Povremeno gubite emotivnu kontrolu. Morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje, sačuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.

Škorpion
Ljubav:
Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom.
Posao:
Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko menja Vašu taktiku ili kriterijume.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila.
Posao:
Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Kontrolišite svoju impulsivnu prirodu, pred osobom koja ima različite afinitete ili drugačija emotivna interesovanja.
Posao:
Suočavate se sa iznenadnim komplikacijama, ali Vi delujete kao da se sve nalazi pod strogom kontrolom.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite voljenu osobu na način koji prija zajedničkom ukusu.
Posao:
Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rešavanju problema. Nemojte donositi zaključak posle prvog utiska.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Ribe
Ljubav:
Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad.
Posao:
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti i bolje uslove koji Vam nedostaju.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Dec 29, 2017 5:14 am

Vaš horoskop za dan:
29.12.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da forsirate situacije koje iritiraju voljenu osobu, bolje je da strpljivo sačekate nečiji poziv.
Posao:
Posrećilo Vam se da ostvarite veći uspeh mimo nečijih očekivanja. Zadržite svoju pažnju na započetim poslovima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti.
Posao:
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme.
Zdravlje:
Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili »nemoć« da ostvarite svoje namere. Budite iskreni prilikom izražavanja svojih osećanja.
Posao:
Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vas usmeri u dobrom pravcu.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete napornim situacijama.

Rak
Ljubav:
Razmislite o komplimentima koje Vam neko smišljeno upućuje. Laskavost nije na ceni.
Posao:
Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu osetljivost.

Lav
Ljubav:
Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Neko neće moći da odoli pred Vašim »ljubavnima čarima«.
Posao:
Pokazaće se da ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama. Racionalno koristite svoju energiju i vreme.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav:
Umete da zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno.
Posao:
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume lako da zavara.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpion
Ljubav:
Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu. Prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Neko Vam direktno daje do znanja šta misli ili Vam upućuje poruku.
Posao:
Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim poslovnim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj kondiciji.

Jarac
Ljubav:
Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Važno je da se organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku.
Zdravlje:
Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da forsirate situacije koje iritiraju voljenu osobu, bolje je da strpljivo sačekate nečiji poziv.
Posao:
Posrećilo Vam se da ostvarite uspeh mimo nečijih očekivanja. Zadržite pažnju na započetim poslovima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Za sada vešto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli Vašem šarmu.
Posao:
Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u realnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Jan 08, 2018 12:05 am

Vaš horoskop za dan:
08.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko trpite emotivno nezadovoljstvo, razmislite o alternativnim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju.
Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima i da Vas neko zavarava pogrešnom pričom ili velikim obećanjima.
Zdravlje:
Za večernje sate priuštite sebi odgovarajuću zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.
Posao:
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte brzopletost.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad naivnost ili popustljivost prema voljenoj osobi donosi loš efekat. Potrebno je da se glasno čuje i Vaša reč.
Posao:
Ukoliko imate loš predosećaj u susretu sa saradnicima, izbegavajte svaki vid rizika u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Rak
Ljubav:
Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu.
Posao:
Učinili ste sve što je u Vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Nemojte potiskivati svoju intuiciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav
Ljubav:
Priželjkujete emotivno razumevanje. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja pri isčekivanju na nečiju uslugu ili odgovor.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete događaje.
Posao:
Potrebni su Vam pouzdani saradnici. Tek kada uskladite svoje poslovne afinitete, možete da ostvarite zajednički pomak.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Vaga
Ljubav:
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vas podsticaj.
Posao:
Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume.
Posao:
Ponekad nije lako prepoznati »tim koji pobeđuje« i potencijalni gubitak. Pažljivo analizirate svoje saradnike.
Zdravlje:
Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Strelac
Ljubav:
Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi susret u najskorije vreme.
Posao:
Neko Vam jasno daje do znanja da podržava Vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale.
Zdravlje:
Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Olakšajte svoju savest.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite razvnotežu svojih misli i osećanja.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri.
Posao:
Neko podržava Vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale.
Zdravlje:
Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe
Ljubav:
Reagujete suviše razdražljivo, preterivanje u svojim izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.
Posao:
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Jan 09, 2018 5:38 am

Vaš horoskop za dan:
09.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da bežite od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe.
Posao:
Poslovno angažovanje može da Vas udalji od nekih »bolnih tema«. Sve ima zdravu granicu, izbegavajte preterivanje.
Zdravlje:
Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav:
Ne zaboravite da postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada.
Posao:
Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima, kao i da osvojite nečiju naklonost ili simpatije.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju intuiciju i sposobnosti.

Blizanci
Ljubav:
Neko Vas dovodi u skoro bezizlaznu situaciju, tako da je i Vaše emotivno nezadovoljstvo opravdano.
Posao:
Ukoliko razmišljate o promeni posla, prolongirajte svoju odluku i sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da se opustite i relaksirate.

Rak
Ljubav:
Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolačije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
Posao:
Neko ne ispunjava Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali Vi se pretvarate kao da to ne primećujete.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetiti svojoj porodici ili rekreaciji, prijaće Vam.

Lav
Ljubav:
Preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, može da iskomplikuje Vaš odnos sa ljubavnim partnerom.
Posao:
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, nemojte davati zvanična obećanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobru koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Ne dopada Vam se saznanje, da neko uporno ignoriše Vaše emotivne želje. Ne možete da se pomirite sa »sporednom ulogom«.
Posao:
Delujete vrlo energično. Postoje situacije u kojima se poštuje Vaša volja, ali ponekad Vas prate i negativni komentari.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri.
Posao:
Nalazite se u dobroj poziciji. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale.
Zdravlje:
Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje Vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu.
Posao:
Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Jarac
Ljubav:
Pokažite svom partneru da posedujete mnogo više od lepih manira. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke.
Posao:
Poslovno-finansijski uspeh zavisi od dogovora, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje ili naklonost.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija
Ljubav:
Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni događaji i emotivno zadovoljstvo.
Posao:
Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju »dobro pokriće«.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate izgovore koji deluju neubedljivo.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije, opustite se.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Jan 10, 2018 5:47 am

Vaš horoskop za dan:
10.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete.
Posao:
Podstičite kod sebe radoznalost i kreativno raspoloženje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovni rezultati prevazilaze prosečna merila.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite partneru neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti. Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja i naklonost.
Posao:
Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Rak
Ljubav:
Partner nema previse razumevanja za Vasa objasnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti necije potrebe, budite dovoljno iskreni.
Posao:
Delujete snalazljivo pred saradnicima, ali imate los predosecaj. Prednost dajete prakticnim aspektima u poslovanju.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i javnu raspravu.

Lav
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na svog partnera ili na osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, potrebno je da uskladite zajednička interesovanja i ciljeve.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Neko Vas inspiriše za emotivno razmišljanje. Susret sa voljenom osobom utiče na romantičnu boju Vašeg raspoloženja.
Posao:
Zainteresovani ste za nove ideje koje omogućavaju lagodnije poslovanje. Potrebna Vam je dobra koncentracija.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje i odluke. Ne možete zavarati partnera.
Posao:
Pokazaće se da imate dobru procenu i da ste u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što su Vaši saradnici.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmerite kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate.
Posao:
Ne budite ispred drugih ili mimo onih koji Vam nešto znače. U finansijskom smislu, izbegavajte veliki rizik.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, vedar duh deluje lekovito.

Strelac
Ljubav:
Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije viđenje i rešenje.
Posao:
Ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Ipak, svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se od pogrešnih navika.
Zdravlje:
Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo ili komentare koje Vam upućuje bliska osoba.
Posao:
Brzopletost i nerazumno ponašanje sa Vaše strane, može da prouzrokuje dodatne komplikacije u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Iskreni razgovor ili poveravanje, deluje kao psihološko rasterećenje.

Vodolija
Ljubav:
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli.
Posao:
Osmislite dobar plan, uz određenu dozu mudrosti i umešnost sve može da se podvede pod poslovni uspeh.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Ribe
Ljubav:
Ne volite kada Vam neko nameće dodatne obaveze. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje.
Posao:
Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator



Datum upisa : 21.12.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Jan 10, 2018 1:21 pm

Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.


Pucam od raspoloženja,a da sam nadasve duhovita ...pa jesam.  ludismeh (al u ma*unama)
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Jan 11, 2018 5:39 am

Vaš horoskop za dan:
11.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Raduju Vas novi događaji u privatnom životu, partner sa istančanim manirima podstiče zajedničko raspoloženje. Prepustite se svojim osećanjima.
Posao:
Ideja ili poslovno angažovanje koje ste odabrali predstavlja dobar izbor. Vaš stil izražavanja i pregovaračke sposobnosti imaju uticaj na završne rezultate.
Zdravlje:
Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Bik
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo.
Posao:
Saradnja i dogovor Vas obavezuju na poštovanje pravila i na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja i emotivne ćudljivosti.
Posao:
Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima.
Zdravlje:
Izbegavajte varijantu osamljivanja, prijaće Vam izlazak i šetnja.

Rak
Ljubav:
Emotivni susret sa jednom osobom predstavlja prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite velikim iluzijama.
Posao:
Ukoliko Vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti potencijalni rizik.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obećanja, ali partner ima jasne zahteve i neće dozvoliti da ga »pomerate« u drugi plan.
Posao:
Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost u društvu saradnika. Potrebno je da se izjasnite o zajedničkim ciljevima.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

Devica
Ljubav:
U emotivnom smislu dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije poruke.
Posao:
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Važno je da poštujete poslovni dogovor.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Vaga
Ljubav:
Zadržite ono što imate i ne iskušavajte nečiju emotivnu naklonost bez preke potrebe. Zaboravite na avanturu.
Posao:
Na žalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Škorpion
Ljubav:
Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje.
Posao:
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju, ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti.
Posao:
Neko ne obraća pažnju na Vaše komentare. Budite promišljeni, svoje energiju usmerite prema korisnim ciljevima.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Jarac
Ljubav:
Izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.
Posao:
U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Suviše ste uznemireni i burno reagujete na sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra sa određene emotivne distance.
Posao:
Korisne informacije treba da Vam omoguće određene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje emotivne sumnje.
Posao:
Dobro procenite kompletnu situaciju. Važno je da uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Jan 12, 2018 5:44 am

Vaš horoskop za dan:
12.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje.
Posao:
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje i dobru poslovnu taktiku.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj fizički izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti, oslonite se na svoja osećanja. Očekuje Vas zajednička radost.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje. Potrebno je da ostvarite pozitivne kontkate.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Umesto da tražite novi podsticaj ili lažnu utehu, budite iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.
Posao:
Poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku. Novi poslovni sukob može da Vam prouzrokuje dodatne neprijatnosti.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Potrebno je da bolje uskladite svoja osećanja i misli, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud.
Posao:
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu. Delujete konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja zvuče neubedljivo.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Lav
Ljubav:
U privatnom životu, priuštite porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Pokažite velikodušnost i dobru volju.
Posao:
Ne zaboravite, dobar izbor proizlazi iz zajedničkih dogovora i različitih konsultacija.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Devica
Ljubav:
Morate unapred poznavati osnovna »ljubavna pravila«, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.
Posao:
Potreban Vam je entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na koncentraciju.

Vaga
Ljubav:
Imate utisak da partner uporno prikriva deo istine. Ipak, svako od Vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje.
Posao:
Nema razloga da optužujete druge za pogrešnu procenu ili za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Ne budite brzopleti.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Potiskivanjem osećanja podstičete veću napetost.
Posao:
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak. Preostaje Vam da prihvatite kompromisno rešenje.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suzdržano.
Posao:
Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na poslovni promašaj ili gubitak, nego na uspešnu saradnju.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac
Ljubav:
Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju u poslove kojima se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate.
Zdravlje:
Nema potrebe da previše dramatično doživljavati sadašnje probleme, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu.
Posao:
Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete.
Posao:
Dela govore više od reči, strpljivo sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima ili dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje:
Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySub Jan 13, 2018 12:21 am

Vaš horoskop za dan:
13.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Neko sa strane ne treba da utiče na Vaše raspoloženje ili na dogovor koji imate sa bliskom osobom.
Posao:
Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Izbegavajte neumerenost.

Bik
Ljubav:
Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative.
Posao:
Delujete ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Potrebno je vreme da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke.
Posao:
Otkrivate nove nesporazume u susretu sa saradnicima, nedostaje Vam uzajamna podrška i razumevanje.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Rak
Ljubav:
Potrudite se da Vaš lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Novi uspeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Devica
Ljubav:
Važno je da učinite ono što osećate, što će Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate emotivnu ulogu koja ne odgovara Vašim afinitetima.
Posao:
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost.
Zdravlje:
Potrudite se da previlno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga
Ljubav:
Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju.
Posao:
Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktično, ali uvek postoji zaobilazno rešenje.
Zdravlje:
Izbegavajte različite situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Škorpion
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite partnera maštovitim ili neobičnim idejama.
Posao:
Ostvareni uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da uskladite svoja interesovanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija emotivna naklonost kako biste osetili samopouzdanje i inspiraciju za angažovanje na različitim stranama.
Posao:
Ne dozvolite da prolazite kao »poražena strana«, ali nemojte ni preuveličavati lične sposobnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Izgleda da neko sa strane kvari plan ili dogovor koji imate sa partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namera.
Posao:
U dogovoru sa jednom osobom završavate posao koji deluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje uticajna reklama.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite napornih situacija, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da prikrivate svoju »slabost« pred osobom koja Vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost.
Posao:
Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički rad, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese.
Zdravlje:
Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Očekuje Vas emotivno nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani.
Posao:
Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno razrešite svoje unutrašnje konflikte.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Jan 14, 2018 12:13 am

Vaš horoskop za dan:
14.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i samopouzdanja. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.
Posao:
Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Bik
Ljubav:
Pokušavate da zaštitite voljenu osobu od različitih neprijatnosti, ali uvek Vas iznenadi neka nova sitaucija.
Posao:
Ne želite da polemišete sa saradnicima koji imaju drugačije ideje. Posebno Vas iritira nečija pojava ili neodgovorno ponašanje.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko deprimira.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, zadovoljstvo je kada umete da podelite zajedničke trenutke radosti i sreće.
Posao:
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija Vam pokreće novu energiju.

Rak
Ljubav:
Potrebno je da razumete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni Vaša očekivanja. Ne budite isuviše strogi.
Posao:
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Priželjkujete više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša Vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
Posao:
Imate drugačije ideje od svojih saradnika i nećete dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o poslovnim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Devica
Ljubav:
Ne uspevate da ostvarite svoje emotivne namere. Stalo Vam je da budite u nečijem društvu, ali nailazite na znake odbijanja.
Posao:
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali sačuvajte prisebnost duha. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i zatražite dobar savet na pravom mestu.

Vaga
Ljubav:
Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju i dokažite svoje sposobnosti na delu.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Škorpion
Ljubav:
Vaša upornost pred voljenom osobom donosi negativan efekat, prihvatite odgovornost za ono što Vam se dešava.
Posao:
Ukoliko se zaklanjate iza nečijih leđa i pogrešnih odgovora, nepotrebno podrivate svoj poslovni i društveni ugled.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije.

Strelac
Ljubav:
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničku zabavu.
Posao:
Izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje. Ne budite sujetni, već zatražite nečiju podršku.
Zdravlje:
Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko-emocionalno rasterećenje.

Jarac
Ljubav:
Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
Posao:
Ne posvećujete dovoljno pažnje različitim događajima u kojima aktivno učestvuju Vaši saradnici.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

Vodolija
Ljubav:
Partner Vam postavlja logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je Vama milo.
Posao:
Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje koji imaju važno značenje za Vaše saradnike.
Zdravlje:
Uspostavite ravnotežu svojih želja i mogućnosti.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajuci nivo u komunikaciji sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Jan 15, 2018 12:07 am

Vaš horoskop za dan:
15.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da se ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoje stavove.
Posao:
Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vas neko opterećuje dodatnim zahtevima, nemojte dozvoliti da se o Vama šire »loši glasovi« i da Vas neko sputava.
Zdravlje:
Izbegavajte dodatni napor i stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu i psihičku osetljivost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama i nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret ili nepravdu.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Rak
Ljubav:
Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici.
Posao:
Zbog optimističkih uverenje i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realniji.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Lav
Ljubav:
Neko Vam pobuđuje veliko interesovanje. Pokažite dobru volju i spremnost za emotivno prilagođavanje.
Posao:
Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije pre nego što donesete konačnu odluku.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Devica
Ljubav:
Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu. Važno je da preuzmete inicijativu i da imate dobru ideju vodilju.
Posao:
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vaga
Ljubav:
Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje raspoloženje i odluke. Budite diskretni u nečijem prisustvu.
Posao:
Vašu pažnju zaokupljaju različite informacije, nema potrebe da gubite energiju u raspravi sa neistomišljenicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje i mogućnosti.

Škorpion
Ljubav:
Dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke.
Posao:
Nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac
Ljubav:
Budite umereni i kontrolišite svoje impulse, pre nego što povredite nečija osećanja. Previše dramatizujete neke situacije.
Posao:
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Jarac
Ljubav:
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju i interesovanje.
Posao:
Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa bliskim saradnicima.
Zdravlje:
Priuštite sebi različite sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Iako se nalazite u osetljivoj emotivnoj fazi, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite nervozu.
Posao:
Ljuti Vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbegavajte nepotrebne obračune i obaveze.
Zdravlje:
Važno je da smirite strasti i da zatražite dobar savet.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume.
Posao:
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Jan 16, 2018 5:44 am

Vaš horoskop za dan:
16.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom.
Posao:
Izbegavajte različite sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik
Ljubav:
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito i šarmantno, ali neko pogrešno karakterise Vaše ponašanje kao neozbiljnost.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko kritikuje. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika.
Zdravlje:
Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Uporno pokušavate da shvatite nečije emotivne namere, budite iskreni u susretu sa voljenom osobom.
Posao:
Imate dobre ideje, ali ne dobijate očekivanu podršku. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada želja za dominacijom.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu.
Posao:
Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Lav
Ljubav:
Postoji osoba koja unosi vedre tonove u Vaše raspoloženje. Prepustite se emocijama i romantičnim uticajima.
Posao:
U ovom trenutku neki događaji idu suprotnim tokom u odnosu na Vaša očekivanja. Realno sagledajte svoje mogućnosti i ograničenja.
Zdravlje:
Važno je da u Vašoj glavi postoje pozitivne misli i lepe želje.

Devica
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.
Posao:
Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Vaga
Ljubav:
Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje emotivne sumnje.
Posao:
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti.

Škorpion
Ljubav:
Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate partneru bez dobrog povoda.
Posao:
Delujete neskromno u svojim poslovnim nastupima i ne dozvoljavate da se neko suprotstavlja Vašim zahtevima.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Strelac
Ljubav:
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju.
Posao:
Intuitivni signal Vas upozorava na potencijalnu opasnost, budite pažljiviji prilikom poslovnih dogovora.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Jarac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama.
Posao:
Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

Vodolija
Ljubav:
Prihvatite ljubavni poziv ili strastveni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos.
Posao:
Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Na sreću, sporne situacije mogu da se reše u zajedničku korist.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Očekuje Vas zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.
Posao:
Pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite dobro rešenje.
Zdravlje:
Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Jan 17, 2018 5:52 am

Vaš horoskop za dan:
17.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban ili »čaroban način«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
U dogovoru sa saradnicima postoji dobra volja i saglasnost oko uvažavanja različitih poslovnih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete »ljubavnim signalima«. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu.
Posao:
Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja.
Posao:
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju.
Zdravlje:
Izbegavajte neumerenost i impulsivnost, opustite se.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje Vas dovodi do granice strpljenja.
Posao:
Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vaš poslovni uticaj. Nalazite se u nezahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Lav
Ljubav:
Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na svoju okolinu ili na blisku osobu. Nemojte se zavaravati.
Posao:
Ne dopada Vam se nečije ponašanje, ali ne možete promeniti sadašnje okolnosti u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vađu hipersenzitivnost.

Devica
Ljubav:
U emotivnom smislu, indirektno pokušavate da utičete na nečiju odluku ili izbor.
Posao:
Okolina primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj.
Zdravlje:
Poštedite sebe neprijatnih situacija i novog uzbuđenja.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera.
Posao:
Promenite svoju prvobitnu strategiju, kako biste sačuvali osnovne interese u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Škorpion
Ljubav:
Prihvatili ste pasivnu ulogu u odnosu prema voljenoj osobi, uskoro ćete zažaliti zbog svojih loših procena.
Posao:
Trenutno ljubav i lično zadovoljstvo ne idu zajedno. Potrebno je da se opredelite za praktična rešenja.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid psihofizičke relaksacije.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, izbegavajte ljubavne dvosmislice u dijalogu sa voljenom osobom ili društvo sa sumnjivom reputacijom.
Posao:
Nema potrebe da se nadmudrujete. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Prijaće Vam romantični susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se.
Posao:
Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija
Ljubav:
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Posao:
U susretu sa saradnicima izbegavajte razmetljivost u svom nastupu, a nema ni potrebe da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe
Ljubav:
Pažljivije analizirajte partnera, kako biste razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško sagledati istinu.
Posao:
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili konfuziju u odnos sa saradnicima.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Jan 18, 2018 5:46 am

Vaš horoskop za dan:
18.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Izbegavajte ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom.
Posao:
Zbog različitih interesovanja i poslovnih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromisnu varijantu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

Bik
Ljubav:
Vaša upornost pred voljenom osobom donosi suprotan efekat, morate da prihvatite odgovornost za ono što Vam se dešava.
Posao:
Ukoliko se zaklanjate iza nečijih leđa ili iza pogrešnih odgovora, nepotrebno podrivate svoj poslovni ili društveni ugled.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma.
Posao:
Delujete snalažljivo, umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Rak
Ljubav:
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
Posao:
Ponuđene su Vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše za pozitivno raspoloženje.
Posao:
Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Devica
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite malo i korisno lukavstvo. Nekad je neophodno.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite, ali to se loše odražava na Vaš poslovni ili društveni status.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete pozitivnu reakciju.
Posao:
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Nema razloga da ponavljate poznatu priču.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

Škorpion
Ljubav:
Napokon dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima.
Posao:
Vaša motivacija i ponašanje pred saradnicima deluju »besprekorno«. Rezultati potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Budite iskreni pri izražavanju svojih emotivnih namera pred bliskom osobom. Opravdajte svoje postupke u nečijem društvu.
Posao:
Potrebno je da odredite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnog poverenja u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti.
Posao:
Delujete duhovito i šarmantno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama i u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivne asocijacije.

Vodolija
Ljubav:
Mudro zaobilazite ili prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
Posao:
Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali Vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku.
Zdravlje:
Poboljšajte kondiciju.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da se zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada.
Posao:
Umesto da rizikujete u poslovnim dogovorima, kontaktirajte osobu koja ima pouzdane informacije.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Jan 19, 2018 5:38 am

Vaš horoskop za dan:
19.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Nalazite se u fazi nostalgičnog raspoloženja, nedostaje Vam nečije prisustvo i pažnja.
Posao:
Ukoliko zatražite nečiju podršku, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Na kraju sve se svodi na princip »uzimanja i davanja«.
Zdravlje:
Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

Bik
Ljubav:
Ono što je drago Vašem srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni u onome što mislite i osećate.
Posao:
Ponekad nije lako uskladiti različita poslovna interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci
Ljubav:
Umesto da tražite »lažnu utehu«, budite iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.
Posao:
Nečije reči na Vas deluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite svog partnera maštovitim ili neobičnim idejama.
Posao:
Ostvareni uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče Vašu nervozu. Ne volite kada Vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.
Posao:
Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali Vi se dobro snalazite u različitim okolnostima. Umete da se izborite za bolje uslove.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, opustite se.

Devica
Ljubav:
Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi zajedničko zadovoljstvo i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Dobro razmislite kome treba da se priklonite. Ustupci koje činite, potvrđuju Vašu ozbiljnost i smisao za poslovno ugovaranje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga
Ljubav:
Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u emotivnom susretu. Potrudite se da obradujete partnera na neobičan način.
Posao:
Ukoliko Vaši propusti nemaju veliki uticaj za konačan bilans, nemojte dozvoliti da Vas neko optužuje za poslovni gubitak.
Zdravlje:
Uvek postoji način da ulepšate svoje raspoloženje, razvedrite se.

Škorpion
Ljubav:
Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom.
Posao:
Interesuju Vas konkretni rezultati i mogućnost za napredovanje na poslovnoj lestvici. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja.
Zdravlje:
Pratite svoj »unutrašnji glas«, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Ne volite da Vam neko nameće dodatne obaveze, ali partner ima pravo da Vas podseti na različita »ljubavna pravila«.
Posao:
Vaši postupci ili način razmišljanja potvrđuju pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Ono što se dešava između Vas i partnera podseća na unapred »režiranu predstavu«.
Posao:
Primećujete da neko ima negativan uticaj na Vaše saradnike. Stoga, nemojte učestvovati u javnim polemikama.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Vodolija
Ljubav:
Vaši postupci direktno utiču na nečije raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavarati partnera.
Posao:
Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče Vašu nervozu. Ne volite kada Vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.
Posao:
Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali Vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySub Jan 20, 2018 8:29 am

Vaš horoskop za dan:
20.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni, zakažite emotivni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.
Posao:
Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Bik
Ljubav:
Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje.
Posao:
Raspolažete ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji.

Blizanci
Ljubav:
Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u »malim stvarima«.
Posao:
Važno je da poštujete moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite kriterijume.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
Posao:
Uvek postoji zaobilazan način ili mogućnost da ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda.
Posao:
Osećate nedostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažujete na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete.
Zdravlje:
Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje i nedostaje Vam umerenost.
Posao:
Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju i interesovanje.
Posao:
Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa bliskim saradnicima.
Zdravlje:
Priuštite sebi različite sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom.
Posao:
Nalazite se u kreativnoj fazi, ali zbog različitih interesovanja morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatne obaveze, kao oblik radne terapije.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu.
Posao:
Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas iscrpljuju. Neko od saradnika može da obavi i Vaš deo posla.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Pokažite svom partneru da posedujete mnogo više od lepih manira. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke.
Posao:
Poslovno-finansijski uspeh zavisi od dogovora, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje ili naklonost.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Prijaće će Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara.
Posao:
Uspešno završavate posao koji deluje podsticajno na Vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, bićete ponosni na svoj uspeh.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Jan 21, 2018 12:12 am

Vaš horoskop za dan:
21.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite snažan utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno.
Posao:
Potrebno je da se prilagodite novime uslovima. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera.
Posao:
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni i promenite svoju prvobitnu strategiju.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na bolju zdravstvenu zaštitu.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje.
Posao:
Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da se komplikuje mimo Vaše volje ili uticaja.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Rak
Ljubav:
Nema razloga za preterivanje ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu emotivnu ćud i potrebe.
Posao:
Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, Vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

Lav
Ljubav:
Vaša porodica i ljubavni partner imaju dovoljno poverenja, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne poslovna pravila. Upotrebite svoju inteligenciju sa namerom da sačuvate kvalitet.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Devica
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak imate utisak da što više tražite, manje dobijate.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji sa ograničenim mogućnostima na akciju. Glavni događaji se odvijaju mimo Vaše volje.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Ne možete da odolite novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad.
Posao:
Nalazite se u dobroj formi i verujete u svoje sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira i skrivenih aduta.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

Strelac
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete sa ambicioznim planovima i u želji da se dokažete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac
Ljubav:
Ne dozvolite da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede poslovnu saradnju.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da pokrećete »osetljivu temu«, izbegavajte situacije koje iritiraju voljenu osobu.
Posao:
Kategorično branite svoje interese, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

Ribe
Ljubav:
Partner ne razume u potpunosti sve Vaše namere i očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.
Posao:
Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Jan 22, 2018 5:35 am

Vaš horoskop za dan:
22.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili skrivene poruke.
Posao:
Nema razloga da brinete zbog različitih komentara o svom poslovnom ponašanju. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i ponos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Bik
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan predznak.
Posao:
Delujete aktivno i prikupljate nove informacije, sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Potrudite se da osvojite nečiju emotivnu pažnju u skladu sa odabranim manirima. Upotrebite sav svoj šarm.
Posao:
Nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu poslovnu koncepciju ili u planove koje sprovodite.
Zdravlje:
Pruištite sebi dobru i uzbudljivu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Ne želite da Vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira Vas nečije nepoverenje.
Posao:
Novi događaji mogu da Vas uspore u sprovođenju poslovnih planova. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu.
Zdravlje:
Prijaće Vam lakša dijeta i boravak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje i manire.
Posao:
Susret ili razgovor sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike ili intrigantne osobe koje Vas opterećuju.

Devica
Ljubav:
Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.
Posao:
Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Vaga
Ljubav:
Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje hladno ili nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao:
Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpion
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju.
Posao:
Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika.
Zdravlje:
Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Strelac
Ljubav:
Ne dozvolite da neko namerno zloupotrebi Vaše poverenje ili da se zaklanja iza Vaših obećanja.
Posao:
Stalo Vam je da prevaziđete različite komplikacije. Uporno pokušavate da promenite svoju poziciju u krugu saradnika.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera i relaksacija.

Jarac
Ljubav:
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte rivalske odnose. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje.
Posao:
Neko Vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe
Ljubav:
Prati Vas loš dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog »usijanja«.
Posao:
Novi događaji se komplikuju mimo Vaše volje. Potrebno je da tačno procenite, do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i društvo koje Vas iritira.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Jan 23, 2018 5:37 am

Vaš horoskop za dan:
23.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima. Važno je da delujete inspirativno i zavodljivo.
Posao:
Trenutne komplikacije proizilaze iz pokušaja da ostvarite zajednički dogovor oko raspodele poslovnih i materijalnih interesa.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja.
Posao:
Naivno verujete u nečiju priču, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju.
Zdravlje:
Izbegavajte različite oblike preterivanja.

Rak
Ljubav:
Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
Posao:
Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost.
Zdravlje:
Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute.
Posao:
Stalo Vam je da razrešite nesporazume. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i na nove odluke.
Posao:
Neko Vam direktno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Predstoji Vam manji gubitak, koji treba da usvojite kao novu lekciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid psihološke relaksacije.

Vaga
Ljubav:
Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma. Obratite pažnju na razne sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
Posao:
Dobijate različite povlastice. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve.
Zdravlje:
Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da skrivate istinu pred voljenom osobom. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.
Posao:
Umesto da tugujete za propuštenom prilikom, potražite svoju dobitnu kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
Zdravlje:
Izbegavajte neprijatnosti i situacije koje Vas iscrpljuju.

Strelac
Ljubav:
Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za zabrinutost.
Posao:
Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasnu granicu između dobrog i nepristojnog ponašanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

Jarac
Ljubav:
Imate utisak da Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom.
Posao:
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi koja ima neobičnu reputaciju. Odložite nove finansijske kalkulačije.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu.
Posao:
Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
Zdravlje:
Važno je da se ne opterećujete pogrešnim mislima.

Ribe
Ljubav:
Delujete uznemireno, neko iznenada remeti Vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom.
Posao:
Ponekad poslovni događaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim momentima.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Jan 24, 2018 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
24.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje mudro prećutkujete. Vaš izraz lica odaje i Vaše raspoloženje.
Posao:
Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Budite promišljeni, dela govore više od reči.
Zdravlje:
Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav:
Partner kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
Posao:
Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Blizanci
Ljubav:
»Ljubavni rebus« je nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja sa voljenom osobom. Neko Vas podstiče na emotivnu nesigurnost.
Posao:
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke završavate u predviđenom roku.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko podstiče na negativno raspoloženje.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite oko izbora zajedničkih prioriteta. Imate različita interesovanja.
Posao:
Nedostaje Vam interesovanje za ustaljene forme poslovne saradnje, ali okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.
Posao:
Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Devica
Ljubav:
Želite da poštujete dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja i smišlja neke »tajne planove«.
Posao:
Teško Vam je da pronađete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uviđate da postoje različiti kriterijumi.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Budite diskretni pri susretima i dobro procenite svoje mogućnosti pre nego što pokrenete »varnicu«.
Posao:
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza.
Zdravlje:
Oslonite se na predosećaj koji imate.

Škorpion
Ljubav:
Pokušavate da ugodite voljenoj osobi, ali sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima.
Posao:
Neko Vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Voljena osoba pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere.
Posao:
Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu.
Zdravlje:
Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Jarac
Ljubav:
U emotivnom smislu Vaši postupci govore dovoljno, ali ni romantične reči nisu suvišne.
Posao:
Dok Vi uporno taktizirate i smišljate različite poslovne strategije, neko drugi deluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

Vodolija
Ljubav:
Pratite svoj »unutrašnji glas« i pokažite više nežnosti. Posvetite pažnju osobi koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovno-finansijske dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu.
Zdravlje:
Promenite svoj uobičajeni režim ishrane.

Ribe
Ljubav:
Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu.
Posao:
Oslanjate se na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Jan 25, 2018 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
25.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom.
Posao:
Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rešenje.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite energiju.

Bik
Ljubav:
U emotivnom smislu, delujete vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo.
Posao:
Ne verujete nečijem obećanju ili priči koja nema pokriće i čvrstu garanciju. Stoga, insistirajte na činjenicama.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Blizanci
Ljubav:
Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da uskladite misli i osećanja.
Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od stresnih situacija.

Rak
Ljubav:
Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
U susretu sa saradnicima jasno predstavljate svoje namere i ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Ne možete da ostanete ravnodušni na nečije reči, što produbljuje Vašu patnju i nezadovoljstvo.
Posao:
Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu poslovnih partnera, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Devica
Ljubav:
Stvari nisu onakve kao što ih tumači Vaš partner, ali to ne znači da treba da se uljuljkujete lažnom nadom.
Posao:
Nemojte preuveličavati znanje ili sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo i veliki uticaj na Vašu okolinu.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Vaga
Ljubav:
Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate partnera na rivalske odnose.
Posao:
Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama.
Zdravlje:
Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti.
Posao:
Delujete kao osoba koja uliva sigurnost i poverenje svojoj okolini. Ipak, najveći rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.
Zdravlje:
Posvetite pažnju sadržajima razonode, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom.
Posao:
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoju sujetu.

Jarac
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da se ustežete pred osobom koja ne mari za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč.
Posao:
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese.
Zdravlje:
Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč« koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Prijaće će Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Mogući su različiti konflikti ili emotivno nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao:
Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno neobičnim velom neizvesnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdravu ishranu i izbegavajte neke »loše« navike.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Jan 26, 2018 5:35 am

Vaš horoskop za dan:
26.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu.
Posao:
Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri u susretima sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Bik
Ljubav:
Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo.
Posao:
Imate utisak da neko drugi dolazi do izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje mudro prećutkujete. Vas izraz lica odaje i Vaše raspoloženje.
Posao:
Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Budite promišljeniji, dela govore više od reči.
Zdravlje:
Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Rak
Ljubav:
Nova dešavanja nisu po Vašem ukusu. Partner Vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje.
Posao:
Primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

Lav
Ljubav:
Partner deluje ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Posao:
Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

Devica
Ljubav:
U odnosu sa emotivnim partnerom, bolje je da izbegavate rivalstvo ili takmičarske uloge.
Posao:
Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu uticajnu osobu.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života.

Vaga
Ljubav:
Ne uspevate da ostvarite svoje emotivne namere. Stalo Vam je da budite u nečijem društvu, ali nailazite na znake odbijanja.
Posao:
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i zatražite dobar savet na pravom mestu.

Škorpion
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete pozitivnu reakciju.
Posao:
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Nema razloga da ponavljate poznatu priču.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

Strelac
Ljubav:
Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Jarac
Ljubav:
Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.
Posao:
U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanje prihvatite ono što dobijate.
Posao:
Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Ribe
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje emotivne želje.
Posao:
Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju cenu. Dobro razmislite o uslovima.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySub Jan 27, 2018 7:27 am

Vaš horoskop za dan:
27.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Osećate pojačani zanos u nečijoj blizini. Ponekad i one »čudesne želje« mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete »pravim imenom«.
Posao:
Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik
Ljubav:
Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili odsutno.
Posao:
Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko sitnica. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje.
Posao:
Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja. Ukoliko budete dovoljno razumni, prihvatićete korisnu sugestiju.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova.
Posao:
Važno je da se pravilno distaancirate od saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Ne dozvolite da neko menja Vaš emotivni ritam.
Posao:
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji pri proceni novih poslovnih prilika.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Devica
Ljubav:
Voljena osoba ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština.
Posao:
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Potrebne su Vam čvrste garancije.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga
Ljubav:
Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance.
Posao:
Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostanete istrajni u svojim namerama.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Škorpion
Ljubav:
Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i često negoduje, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe.
Posao:
Novi događaji unose laganu pometnju. Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
Zdravlje:
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom nema potrebe da sputavate svoje želje ili maštovite ideje. Uživajte u društvu partnera.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje i predstavljaju pozitivnu orijentaciju.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje podsticajno na Vaše raspoloženje i samopuzdanje.

Jarac
Ljubav:
Postoji istina koju vešto prećutkujete i zbog toga Vas proganja osećaj krivice.
Posao:
Delujete samouvereno u situacijama za koje Vaši saradnici nemaju dovoljno iskustva, znanja ili sposobnosti.
Zdravlje:
Ne treba da se opterećujete velikim ambicijama.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom smislu, ograničite svoje zelje ili očekivanja na razumnu meru. Ponekad imate megalomanski apetit.
Posao:
Ne krijete optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite pozitivne kontakte, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima.
Posao:
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Jan 28, 2018 12:02 am

Vaš horoskop za dan:
28.01.2018.


Ovan
Ljubav:
U emotivnom smislu, nedostaju Vam postupnost i strpljenje. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku.
Posao:
Zaneti ste pogrešnim idejama, stoga prihvatite nečiji koristan savet. Važno je da sačuvate svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolje uslove za odmor i relaksaciju.

Bik
Ljubav:
Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa osobom koja nije u Vašem emotivnom dometu.
Posao:
Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoju impulsivnost.

Blizanci
Ljubav:
Stvari koje Vama izgleda jednostavno, iznenada postaju vrlo komplikovane posmatrano iz nečije perspektive.
Posao:
Uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Ne želite javno da priznate svoje greške pri proceni poslovnih prilika.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Rak
Ljubav:
Prati Vas nova emotivna dilema, da li partner greši ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
Posao:
Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume pri susretima sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa »dobrom idejom«.
Posao:
Delujete snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost kada se nalazite u nečijem društvu. Razmislite o izboru osobe koja može da Vam popravi raspoloženje.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj prilici da uvećate svoje poslovno-finansijske rezultate. Odlučnost i upornost donose pozitivan efekat.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samoljublja ili hirovito ponašanje. Sve ima svoju zdravu meru i granicu.
Posao:
Morate da napravite dobru procenu ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku i u važnim pregovorima. Izbegavajte brzopletost.
Zdravlje:
Važno je da se oslonite na svoj um.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim tokom.
Posao:
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu.

Strelac
Ljubav:
Svaki vid preterivanja unosi dodatnu konfuziju i narušava psihološki mir. Planirajte romantičnu zabavu ili susret sa bliskom osobom.
Posao:
Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo, izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez euforije.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivno zadovoljstvo i užitak. Ipak, taj emotivni vrhunac brzo isčezava.
Posao:
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene situacije, neophodno je da prihvatite i određeni stepen rizika koji proizilazi iz eksperimentalnih poteza.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija
Ljubav:
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.
Posao:
Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.
Zdravlje:
Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Ribe
Ljubav:
Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Budite diskretni.
Posao:
Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Jan 29, 2018 5:44 am

Vaš horoskop za dan:
29.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Ne želite da se pomirite sa nečijom samovoljom, imate utisak da Vam bliska osoba uporno nameće neku sporednu ulogu.
Posao:
Suočavate se sa dodatnim komplikacijama pri pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu u privatnom životu. Partner ne želi da Vas opterećuje svojim zahtevima.
Posao:
Iznenadna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima.
Zdravlje:
Delujete uznemireno i napeto.

Blizanci
Ljubav:
Nedostatak poverenja u voljenu osobu uzrokuje novu i nepotrebnu raspravu. Delujete suviše strogo.
Posao:
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku ili »zeleno svetlo«.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihoterapija ili rasterećenje.

Rak
Ljubav:
Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje.
Posao:
Postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalstvo ili na poslovno-finansijski rizik.
Zdravlje:
Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Lav
Ljubav:
Priželjkujete razumevanje. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u isčekivanju na nečiju uslugu ili odgovor.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Nema potrebe da gradite novu iluziju o emotivnoj sreći. Priželjkujete stvari koje izgledaju daleko iz sadašnje perspektive.
Posao:
Važno je da ne pričate previše o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi niste spremni da odgovorite, ili da idete do granice izdržljivosti.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaje nečija podrška, pozovite osobu za koju Vas vezuju pozitivno iskustvo i zajednički interesi.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Škorpion
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, novi događaji predstavljaju dobar povod za zajedničku proslavu. Sve je u skladu sa inspiracijom.
Posao:
Oslonite se na intuiciju pri donošenju konačne odluke. Nalazite se pod uticajem faktora sreće, tako da Vas očekuju pozitivni razultati.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Strelac
Ljubav:
Priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Raduje Vas nečije prisustvo i poziv za novi susret.
Posao:
Ponekad novi izazovi deluju kao dodatni podsticaj u nameri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Novi poslovni susreti ispunjavaju Vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprede Vašu poziciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne. Pokažite notu samokritičnosti.
Posao:
Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Reagujete suviše razdražljivo, preterivanje u svojim izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.
Posao:
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Jan 30, 2018 5:39 am

Vaš horoskop za dan:
30.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Pokušavate da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru i odnosu.
Posao:
Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete dodatnim obavezama i brigama.

Bik
Ljubav:
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava Vaše emotivne kriterijume. Potrebna Vam je iskrena pažnja i razumevanje.
Posao:
Stalo Vam je da promenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje Vam nameću određeni saradnici.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci
Ljubav:
Prati Vas nova emotivna dilema. Partner iznenada deluje zadovoljno i inspirativno, a na Vama je da odgonetnete pravi razlog.
Posao:
Pažljivije slušajte ono što govore Vaši saradnici, umesto da stvari procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma i merila.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Rak
Ljubav:
Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja. Glas savesti Vas podseća na reči izvinjenja ili na obećanje koje dugujete voljenoj osobi.
Posao:
Vaši saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje. Susret sa jednom osobom deluju vrlo poučno.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga i angažovanje na različitim stranama.

Lav
Ljubav:
Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
Posao:
Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje Vam koncentracija.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Devica
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.
Posao:
Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitamini i dijetalna ishrana.

Vaga
Ljubav:
Izgleda da ste lakonski zanemarili nečija osećanja, tako da Vas glas savesti podseća na izvinjenje.
Posao:
Vaši saradnici imaju dobre ideje, stoga prihvatite nova pravila koja garantuju bolje razultate ili materijalnu sigurnost.
Zdravlje:
Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa okolinom.

Škorpion
Ljubav:
U privatnom životu, izbegavajte nepoznate situacije ili osobu koja ne odgovara Vašem emotivnom afinitetu.
Posao:
Ne možete da promenite nečije ponašanje, ali možete da ostvarite svoje ciljeve na zaobilazan način.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka mirnija zabava ili susret sa bliskim prijateljima.

Strelac
Ljubav:
Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Izrazite svoje emotivne namere pred bliskom osobom.
Posao:
Nalazite se u dobroj formi.Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

Jarac
Ljubav:
Ne razumete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama.
Posao:
Imate loš predosećaj u isčekivanju odgovora vezanog za nove poslovne mogućnosti. Ponekad postoje »skriveni detalji« koje se teže uočavaju.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja kao relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje.
Posao:
Nalazite se u kreativnoj fazi. Brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak, potrebno je da promovišete svoje ideje.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Ribe
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite »malo lukavstvo«. Ali, u svemu sačuvajte pravu meru ukusa.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Jan 31, 2018 5:45 am

Vaš horoskop za dan:
31.01.2018.


Ovan
Ljubav:
Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Bik
Ljubav:
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli.
Posao:
Osmislite dobar plan, uz određenu mudrost i umešnost sve može da se podvede pod poslovni uspeh.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Blizanci
Ljubav:
Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom, situaciju procenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska.
Posao:
Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije. Diplomatski maniri su ponekad neophodni, kao uslov za poslovni dogovor.
Zdravlje:
Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija.

Rak
Ljubav:
U ljubavnom životu, sve deluje prepoznatljivo ili kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.
Posao:
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima i tražite zaobilazno rešenje. Pažljivo analizirajte svoje saradnike.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje.
Posao:
Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite i »korisno lukavstvo«. U ljubavnom odnosu, mnogo toga je dozvoljeno.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite, ali ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam.

Vaga
Ljubav:
Jake emocije Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da uskladite misli i osećanja. Vama to bar nije teško.
Posao:
Nemojte se povoditi za subjektivnim utiscima i ne dozvolite da Vas neko zavarava lažnom slikom o poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Priuštite sebi odgovarajuću zabavu kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Ponekad upornost i »velike reči« nisu dovoljne pred bliskom osobom. Promenite svoj stil u skladu sa partnerovim aspiracijama.
Posao:
Osoba koja ima drugačije interese neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje poslovne namere. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivne misli i dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaše poslovne interese.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima »lične slabosti«.
Posao:
Sa nestrpljenjem očekujete susret sa osobom koja treba da potvrdi Vaš uspeh ili mogućnost za dalju saradnju.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vodolija
Ljubav:
Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu i energiju.
Posao:
Mnoge stvari izgledaju potpuno drugačije nego što ih predstavlja neko od Vaših saradnika.
Zdravlje:
Razmislite o lakšoj dijeti i izbegavajte nezdravu hranu.

Ribe
Ljubav:
Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja izgleda isuviše provokativno. Neko ne ispunjava Vaše kriterijume.
Posao:
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da učestvuju u sumnjivim poslovnim kombinacijama.
Zdravlje:
Obaratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Feb 01, 2018 5:42 am

Vaš horoskop za dan:
01.02.2018.


Ovan
Ljubav:
U razgovoru sa bliskom osobom postupite po svojoj savesti, neumerenost u izražavanju osećanja navodi na pogrešno rešenje.
Posao:
Imate dobre ideje o unapređenju poslovnih ciljeva, ali Vam nedostaju pouzdane informacije. Nemojte donositi ishitrenu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Bik
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, suviše se oslanjate na svoj »blisatavi um« i potiskujete osećanja. Nepotrebno provocirate partnera.
Posao:
Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak.
Zdravlje:
Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Blizanci
Ljubav:
Postoji zatišje i nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite neizvesnost.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju ponudu. Pre nego što donesete konačnu odluku prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Rak
Ljubav:
Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite pravi scenski utisak na okolinu, stoga preuveličavate svoje razloge.
Zdravlje:
Postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti, kao povod na pozitivno razmišljanje.

Lav
Ljubav:
Pokažite partneru da posedujete mnogo više od lepih manira. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke.
Posao:
Poslovni uspeh zavisi od dogovora sa saradnicima, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini.
Posao:
Uvek postoji bilo lakši, bilo teži put do uspeha, stoga pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, upotrebite neki »oprobani recept« za emotivno zbližavanje. Dobra volja čuda čini.
Posao:
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama, stoga nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa saradnicima.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga za velika očekivanja u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite pažnju bliskoj osobi.
Posao:
Stalo Vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Strelac
Ljubav:
Nečije prisustvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Pronalazite smisao i inspiraciju da se prikažete u novom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Vaša intuicija deluje skoro nepogrešivo u različitim situacijama. Imate važnu ulogu pri proceni dobrih ideja koje utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac
Ljubav:
Bez obzira na svu tajanstvenost ponašanja pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vam neko pokrene želju za takmičenjem, dobro razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje:
Umirite savest, prijaće Vam iskreni razgovor ili poveravanje.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate zahtevno pred voljenom osobom. Velika upornost ponekad donosi suprotan efekat.
Posao:
Pokušavate da ostvarite svoje poslovne namere mimo zvaničnih porotokola, ali to ima i svoju cenu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija i opuštanje.

Ribe
Ljubav:
U emotivnom zanosu stvari procenjujete na pogrešan način. Sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti Vaša očekivanja.
Posao:
Vas uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima. Zadržite aktivnu ulogu.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Feb 02, 2018 5:47 am

Vaš horoskop za dan:
02.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo.
Posao:
Postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće, već prihvatite ono što dobijate.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Bik
Ljubav:
U društvu voljene osobe ne dozvolite nedostatak maštovitosti ili inspiracije za dobar podsticaj.
Posao:
Neko Vam podstiče radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisne ideje koje vode ka zajedničkom uspehu.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki »oprobani recept«, koji vodi ka emotivnom i strasvenom zbližavanju. Dobra volja čuda čini.
Posao:
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Rak
Ljubav:
Vaše ponašanje ostavlja loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju emotivnu pažnju ili poverenje.
Posao:
Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da poštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Lav
Ljubav:
Uzaludno se protivite nečijim namerama, prepustite da stvari same idu svojim tokom.
Posao:
Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rešavate u svoju korist.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate zahtevno pred voljenom osobom. Velika upornost ponekad donosi suprotan efekat.
Posao:
Pokušavate da ostvarite svoje poslovne namere mimo zvaničnih porotokola, ali to ima i svoju cenu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija i opuštanje.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom birate pogrešnu taktiku, pre ili kasnije moraćete da se suočite sa istinom koju potiskujete.
Posao:
Ukoliko ne razumete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila poslovno-finanasijske saradnje.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu i raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Raspoloženi za novu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši.
Posao:
Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Strelac
Ljubav:
Planirajte neku nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe. Oslonite se na svoj maštoviti duh i na strastvene impulse.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima pred saradnicima.
Zdravlje:
Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da se osećate nesigurno ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da pravilno objasnite svoje namere.
Posao:
Ne zaboravite da sve ima svoju »zdravu granicu«, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje i više sati zdravog sna.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da se osećate nesigurno ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da objasnite svoje namere.
Posao:
Suviše ste angažovani na poslovnom polju i odgovarate na brojne pozive. Ne zaboravite da sve ima svoju »zdravu granicu«.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje i više sati zdravog sna.

Ribe
Ljubav:
Primećujete da se nešto neobično dešava sa Vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim temama.
Posao:
Nema potrebe da činite poslovne kompromise. Postoji granica do koje možete da pregovarate o novim uslovima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySub Feb 03, 2018 7:01 pm

Vaš horoskop za dan:
03.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Olakšajte svoju savest.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite razvnotežu svojih misli i osećanja.

Bik
Ljubav:
Imate utisak da partner uporno prikriva izvesne detalje ili istinu, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje.
Posao:
Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh, ne budite nepravedni prema osobi čije namere ne poznajete dovoljno.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ispoštujte zajednički dogovor. Potrebno Vam je nečije društvo i dobar emotivni podsticaj.
Posao:
Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagođavate saradnicima, koji pozitivno utiču na Vaš društveni ugled.
Zdravlje:
Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu relaksaciju.

Rak
Ljubav:
Vaš ponos sve češće izbija na površinu, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu.
Posao:
Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovnoj saradnji i da poštujete protokol u odnosu prema saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

Lav
Ljubav:
Umesto da tražite novi podsticaj ili lažnu utehu, budite iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.
Posao:
Poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku. Novi poslovni sukob može da Vam prouzrokuje dodatne neprijatnosti.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Posvetite pažnju osobi koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna podrška.
Posao:
Imate loš predosećaj u isčekivanju raspleta nekih događaja na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Delujete zabrinuto i prati Vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a Vama upornost.
Posao:
Upotrebite diplomatske manire, nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje Vas ne vezuju zajednički interesi.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i bolju zdravstvenu negu.

Škorpion
Ljubav:
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija, kao dobar podsticaj.
Posao:
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

Strelac
Ljubav:
Postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno, sve što Vam se dopada.
Posao:
Vašu inventivnost i veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti.

Jarac
Ljubav:
Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma. Obratite pažnju na razne sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
Posao:
Dobijate različite povlastice. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

Vodolija
Ljubav:
Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Zaustavite se u »kritičnom trenutku«.
Posao:
Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje različite obaveze.

Ribe
Ljubav:
Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.
Posao:
Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da delujete poučno.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Feb 04, 2018 6:03 am

Vaš horoskop za dan:
04.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Imate utisak da se od Vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

Bik
Ljubav:
Partner ima zamerke na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije između redova.
Posao:
Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj ili da se izdvajate iz grupe saradnika. Olakšajte sebi različite uslove.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo.
Posao:
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.
Zdravlje:
Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Rak
Ljubav:
Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i u nečijem društvu.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Budite umereniji u svemu, opterećujete se sa velikim ambicijama.

Lav
Ljubav:
Izbegavajte ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom.
Posao:
Nalazite se u kreativnoj fazi, ali neko nema dovoljno sluha da Vam se pridruži. Zbog različitih interesovanja morate da prihvatite kompromis.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

Devica
Ljubav:
Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili suvišna pitanja, koja izazivaju osećaj nelagodnosti.
Posao:
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje, važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite dobru ideju ili zajednički izazov i nadajte se najboljem.
Posao:
Potrebno je da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat prilikom poslovnih susreta.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Ne razumete partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da samostalno odlujujete o zajedničkim planovima.
Posao:
Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu stetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
U emotivnom smislu ukoliko sebi dozvoljavate notu preterivanja, ni Vaš partner neće ostati ravnodušan.
Posao:
Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje razmislite o novoj poslovnoj strategiji.
Zdravlje:
Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

Jarac
Ljubav:
Delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočiste«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
Posao:
U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija
Ljubav:
Susret sa jednom osobom više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja.
Posao:
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete proverenim informacijama.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Partner sa simpatičnim podsmehom posmatra Vašu hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da obradujete svoju porodicu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovno-finansijski dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i uporni u svojim namerama.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoju energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Feb 05, 2018 5:24 am

Vaš horoskop za dan:
05.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume da zavara.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Bik
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte »osetljivu temu« ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
Posao:
Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama.
Zdravlje:
Nemojte se opterećivati »teškim mislima«.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, nazovite stvari pravim imenom.
Posao:
Obistinjuju se Vaše poslovne prognoze, osećate veliko samopouzdanje u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Rak
Ljubav:
Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i u nečijem društvu.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Budite umereniji u svemu, opterećujete se sa velikim ambicijama.

Lav
Ljubav:
Za sreću je potrebno tako »malo«, kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli. Uživajte.
Posao:
Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled. Osmislite dobar plan, sve može da se podvede pod poslovni uspeh.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Devica
Ljubav:
Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
Posao:
Bez obzira na Vasu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje.
Posao:
Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost i samokontrolu.

Škorpion
Ljubav:
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju vezu kroz različite aspekte.
Posao:
Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Nemojte pogoršavati ljubavni odnos i iritirati voljenu osobu samo zato što se nalazite u svojoj »minus fazi«.
Posao:
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo. Ljuti Vas nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera.
Zdravlje:
Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savet.

Jarac
Ljubav:
Iritira Vas pomisao da neko drugi »diktira pravila« ili da utiče na razvoj događaja u Vašem ljubavnom životu.
Posao:
Ponekad događaji izmiču kontroli. Nema razloga da Vas trenutna situacija obeshrabri, sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete nekim komplikovanim situacijama.

Vodolija
Ljubav:
Objasnite bliskoj osobi da su emocije najlepša i najuzbudljivija tema. Preuzmite inicijativu.
Posao:
Potrudite se da delujete kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom.
Zdravlje:
Prijaće Vama odmor i relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Iznenadni susret deluje na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na osećanja pre nego što donesete ozbiljniju odluku.
Posao:
Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite poslove.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Feb 06, 2018 5:50 am

Vaš horoskop za dan:
06.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Međutim, Vi reagujete na suprotan način.
Posao:
Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze ili obećanja saradnicima zvuče neubedljivo.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik
Ljubav:
Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje Vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu.
Posao:
Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Stvari koje ne odobrava Vaša porodica predstavljaju dovoljan razlog da ih sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebno Vam je mudro rasuđivanje.
Posao:
Ne budite nametljivi pred osobom koja testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje radoznalo.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Rak
Ljubav:
Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost ili na iznenadnu zaboravnost. Ispravite na vreme svoje propuste.
Posao:
Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, nečije prisustvo ili postupci mogu da Vas podignu u »ružičaste oblake«.
Posao:
Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite određeni rizik u dogovoru sa saradnicima.
Zdravlje:
Uživajte u nečijem društvu, opustite se na prigodan način.

Devica
Ljubav:
Između Vas i partnera provejava obostrano nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše.
Posao:
Okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Pažljivije analizirajte partnera, kako biste bolje razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško sagledati istinu.
Posao:
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili konfuziju u odnos sa saradnicima.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju.

Škorpion
Ljubav:
Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska.
Posao:
Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Događaji iz ljubavnog života deluju uzbudljivo. Osećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu.
Posao:
Imate utisak da ste nepravedno oštećeni ili da Vas neko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Iznenadni susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivni vrhunac, ali na žalost, to oduševljenje brzo prolazi.
Posao:
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili neobične situacije, morate da prihvatite i određeni stepen poslovnog rizika.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija
Ljubav:
Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite.
Posao:
Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Napravili ste propust u ponašanju. Potrudite se da obradujete voljenu osobu dodatnom pažnjom i nekim prigodnim poklonom.
Posao:
Vaše raspoloženje odslikava dobru volju i samopouzdanje. Lako možete da se izborite za bolji plasman ili za vodeće mesto u krugu saradnika.
Zdravlje:
Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm


Godina : 44
Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Feb 06, 2018 11:23 am

Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite.
--------------------
Nije tačno.   šizz










Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.






Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Feb 07, 2018 5:39 am

Vaš horoskop za dan:
07.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Nalazite se pod pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje.
Posao:
Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije.

Bik
Ljubav:
U svojim emotivnim procenama budite realni, ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sve Vaše »slatke snove«.
Posao:
Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja. Uvek postoji neko ko može da Vam pruži korisnu informaciju.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled i raspoloženje, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.
Posao:
Poslovnu situaciju prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite svoj odnos prema saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate zdrav razum i prisebnost duha.

Rak
Ljubav:
Osećate novi emotivni uzlet, planirajte neku omiljenu zabavu ili ljubavni susret. Prijaće Vam veselo društvo.
Posao:
Na Vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da konkretno realizuje Vaše ideje.
Zdravlje:
Delujete pozitivno na svoju okolinu.

Lav
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje »dvoje odabranih«.
Posao:
Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, potrebni su Vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju Vaš »zaštitni znak«.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Devica
Ljubav:
U emotivnom smislu nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, zažalićete zbog nekih reči ili postupaka.
Posao:
Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, kao ni da ignorišete nečije prisustvo.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman i kvalitenije uslove.

Vaga
Ljubav:
Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« Vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.
Posao:
Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, delujete veoma promišljeno u različitim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpion
Ljubav:
Voljena osoba očekuje da joj posvetite svu svoju pažnju i vreme. Teško Vam je da uskladite interesovanja.
Posao:
Očekujete veliku pohvalu ili priznanje za poslovne rezultate koje ste ostvarili.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika opuštanja.

Strelac
Ljubav:
Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo Vam je da potisnete svoje neraspoloženje pred bliskom osobom.
Posao:
Raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Delujete nepoverljivo i oprezno.
Posao:
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Vodolija
Ljubav:
Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja, znače mnogo više od nekih »svetlucavih poklona«. Očarajte svog partnera.
Posao:
Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine. Potrebna je mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti.
Zdravlje:
Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Partner insistira na zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja i dobru volju.
Posao:
Važno je da poštujete protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Feb 08, 2018 5:42 am

Vaš horoskop za dan:
08.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Voljena osoba iskreno želi da Vam ugodi, pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, ne verujete u velike reči bez pokrića. Zaboravite velike ambicije.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Bik
Ljubav:
Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.
Posao:
Upotrebite »moć sugestije« kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom budite maštoviti i zavodljivi. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
Posao:
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Rak
Ljubav:
Ponekad preterujete u zahtevima prema voljenoj osobi. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za ono što dobijate.
Posao:
Važno je da se dobro razumete sa bliskim saradnicima i da postavite pravila u poslovnom dogovoru.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu hranu i loše navike.

Lav
Ljubav:
Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke.
Posao:
Nemojte dozvoliti da se loš dijalog negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

Devica
Ljubav:
Obratite pažnju na svoj stil, budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje.
Posao:
Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.
Zdravlje:
Potiskivanje želja utiče na dodatnu nervozu.

Vaga
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao:
Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Analizirate voljenu osobu, ne razumete pravi uzrok koji utiče na nesklad.
Posao:
Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju ili komplikuju poslovni dogovor.
Zdravlje:
Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Jarac
Ljubav:
Nemojte izgovarati »teške reči« pred partnerom.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore ili poslovno priznanje. Ipak, postoje neplanirane komplikacije, stoga prihvatite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam zdravija ishrana.

Vodolija
Ljubav:
Osoba o kojoj razmišljate treba da odgovari na Vaše emotivne želje.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje stavove ili odluku.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Potrudite se da delujete zanosno ili »neodoljivo« u društvu bliske osobe. Navedite partnera na Vaš izbor.
Posao:
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Feb 09, 2018 5:39 am

Vaš horoskop za dan:
09.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Različiti nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i različitim zahtevima, tako da Vas očekuju negativni komentari.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Određene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna.

Blizanci
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da ostvarite svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete rasplet.
Posao:
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam psihološka relaksacija.

Rak
Ljubav:
Rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko ne iznenadi ili »uhvati na delu«.
Posao:
Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare.
Zdravlje:
Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa osobom koja dobro poznaje Vaše želje ili potrebe.
Posao:
Učinite sve što je potrebno da ispunite nečije kriterijume. Nemojte odustajati od svojih namera.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i samopouzdanje.

Devica
Ljubav:
Pokušavate da ignorišete nečije prisustvo ili poruku. Ne možete da ostanete imuni i ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogađaju.
Posao:
Ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje. Realno odmerite lične mogućnosti i izbegavajte rizične kombinacije u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Vaga
Ljubav:
Važno je da Vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.
Posao:
Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine.
Zdravlje:
Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i na raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nova sumnja vodi ka emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan dijalog u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Delujete snalažljivo u početnim fazama kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali Vaša koncentracija opada u završnici.
Zdravlje:
Priuštite sebi kreativan odmor i više sati zdravog sna.

Jarac
Ljubav:
Ponekad impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nemojte gubiti samokontrolu.
Posao:
Nemojte dozvoliti da trenutna situacija loše utiče na Vašu koncentraciju. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu.
Posao:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Ribe
Ljubav:
Partner ne razume u potpunosti sve Vaše namere i očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.
Posao:
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, na vreme i pravilno zaštite svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySub Feb 10, 2018 7:55 am

Vaš horoskop za dan:
10.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju pred voljenom osobom. Za promenu, pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu.
Posao:
Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte insistirati na svojim prvobitnim namerama.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik
Ljubav:
Vaše zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.
Posao:
Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste ostvarite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

Blizanci
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.
Posao:
Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitamini i dijetalna ishrana.

Rak
Ljubav:
Dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savesti.
Posao:
Vaše ideje nailaze na nečije negodovanje, ponekad nije lako pridobiti podršku okoline.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, posvetite pažnju vedrim sadržajima.

Lav
Ljubav:
Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu.
Posao:
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to ste učinili na pogrešan način. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Devica
Ljubav:
Ukoliko Vas mčce emotivne dileme, razmislite šta čini povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.
Posao:
Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Izbegavate raspravu. Nemojte se zaklanjati iza »lažnih obećanja«, problemi se neće rešiti sami od sebe.
Posao:
Pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

Škorpion
Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži emotivnu sigurnost i poverenje, a ne nove intrigantne situacije. Ne provocirajte svoju sreću.
Posao:
Pažljivo razmislite o nečijim rečima. Sve što činite bez nečijeg znanja ili odobravanja, predstavlja potencijalni poslovni rizik.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Strelac
Ljubav:
Suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije, nego što ih neko opisuje ili predstavlja uz dobre namere.
Posao:
Postoje problemi u poslovnom dijalogu, situacija koja za Vas predstavlja jednostavno rešenje nekom deluje kao komplikovana procedura.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja.
Posao:
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim poslovima.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam psihološka relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili poriv za ljubavnom avanturom može da Vas razočara.
Posao:
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim, uspeh zavisi od nečijeg uticaja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Ribe
Ljubav:
Mimo svoje volje pristajete na kompromis. Partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč.
Posao:
Uviđate da Vam neko nameće oštrije kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici.
Zdravlje:
Konzumirajte više tečnosti. Voda deluje smirujuće.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Feb 11, 2018 8:29 am

Vaš horoskop za dan:
11.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume.
Posao:
Ponekad nije lako prepoznati »tim koji pobeđuje« i potencijalni gubitak. Pažljivo analizirate odgovore koje dobijate od svojih saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Bik
Ljubav:
Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Nalazite se pod određenim psihološkim pritiskom. Na kraju, morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
U ljubavnom odnosu više Vam smeta partnerova euforija u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost.
Posao:
Da biste sačuvali svoje poslovne interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, pre nego što otkrijete svoje namere.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju energiju.

Rak
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije.
Posao:
Nemojte zatvarati oči pred činjenicama i ućutkivati osobu koja pokušava da Vas usmeri u pozitivnom pravcu.
Zdravlje:
Važno je da neko uživa u Vašem prisustvu i da se raduje Vašim idejama, potrebna Vam je podrška.

Lav
Ljubav:
Podstičite kod sebe istraživacki duh i dobar ukus. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
Posao:
Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju psihofizičku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate suviše sitničavo u svojim komentarima.
Posao:
Imate utisak da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih događaja. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga
Ljubav:
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i dragoceno »zrno razuma«.
Posao:
Susret sa jednom osobom potvrđuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Škorpion
Ljubav:
Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi.
Posao:
Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji Vam novi »dobitak« i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne dozvoliti da Vas neko zavarava. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, ima i svoju »cenu«.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Vodolija
Ljubav:
Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
Posao:
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema svojoj porodici, prihvatite nečije izvinjenje. Pokažite da imate dovoljno razumevanja.
Posao:
Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili na komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius


Godina : 63
Location :
Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Feb 11, 2018 10:31 am

Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove   popcorn










[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Feb 12, 2018 5:46 am

Vaš horoskop za dan:
12.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Bik
Ljubav:
Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli.
Posao:
Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte događaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Blizanci
Ljubav:
Vaš ponos izbija na površinu, a to predstavlja loš predznak u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete uvek nametati svoju volju.
Posao:
Važno je da učinite ono što je neizbežno u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da poštujete osnovna pravila.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Rak
Ljubav:
Raspoloženi ste za susret sa osobom koja Vas emotivno ispunjava lepim mislima i pozitivnom energijom.
Posao:
Uvek postoji neki lakši ili teži put do uspeha, stoga prihvatite dobru ideju koju predlažu Vaši saradnici.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

Lav
Ljubav:
Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća pažnju na Vaše negodovanje.
Posao:
Ponekad Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Devica
Ljubav:
Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznenada postavlja dvosmislena pitanja.
Posao:
Nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Odgovorite na poruku koju Vam upućuje bliska osoba. Iznenadite svog partnera neobičnim poklonom.
Posao:
Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete, nemojte zanemariti svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao dobra relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
Posao:
Uvek postoji zaobilazan način ili mogućnost da ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«.
Posao:
Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje Vas previše iscrpljuju.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac
Ljubav:
Nema potrebe da gajite iluzije ili imate velika emotivna očekivanja od osobe koju ne poznajete dovoljno.
Posao:
Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način.
Zdravlje:
Važno je da poboljšajte psihofizičku formu.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom životu, neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju. Ipak, za sada izbegavate to da priznate.
Posao:
Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego Vaši saradnici ili poslovni konkurenti.
Zdravlje:
Dobro raspoloženje proizilazi iz emotivne afirmacije.

Ribe
Ljubav:
Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i na nove odluke.
Posao:
Neko Vam direktno daje do znanja da sve ima svoju cenu i da ne očekujete previše od novih poslovno-finansijkih pregovora.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid psihološke relaksacije.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Feb 13, 2018 5:21 am

Vaš horoskop za dan:
13.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost pred saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Bik
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam dočara emotivni doživljaj.
Posao:
Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanje. Saradnici imaju pravo na drugačiji stav i interes.
Zdravlje:
Opustite se u bliskom društvu, prijaće Vam omiljena razonoda i relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma. Obratite pažnju na razne sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
Posao:
Dobijate različite povlastice. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve.
Zdravlje:
Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Rak
Ljubav:
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu i stalo Vam je da predstavite mišljenje u različitim situacijama.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak.
Zdravlje:
Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Lav
Ljubav:
Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da jasno izrazite svoja osećanja.
Posao:
Vaš poslovni stav deluje razumno, ali potrebna Vam je i nečija podrška. Pokažite da ste odlučni u svojim namerama.
Zdravlje:
Pratite svoj »unutrašnji glas«.

Devica
Ljubav:
Ne dozvolite da Vas neko emotivno zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.
Posao:
Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje Vašem uticaju.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vaga
Ljubav:
Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Škorpion
Ljubav:
Potrebno je da razumete nečiju slabost. Ne budite isuviše strogi u kriterijumima koje postavljate.
Posao:
Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali Vama je jasno da stvari izgledaju drugačije od onoga što Vam se predočava.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Pokažite partneru da posedujete mnogo više od lepih manira. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke.
Posao:
Poslovni uspeh zavisi od dogovora sa saradnicima, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji se graniče sa dobrim ukusom.
Posao:
Ukoliko trpite neuspeh promenite sadašnju situaciju u pravcu koji odgovara Vašem interesovanju.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Vodolija
Ljubav:
Na žalost, partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete veće razumevanje i beskrajnu pažnju.
Posao:
Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za ravnopravnost.
Zdravlje:
Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.

Ribe
Ljubav:
Ne želite da Vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira Vas nečije nepoverenje.
Posao:
Novi događaji ili nečije prisustvo mogu da Vas uspore u sprovođenju poslovnih planova. Ali, uspeh ima relativno značenje u društvu saradnika.
Zdravlje:
Prijaće Vam lakša dijeta i boravak u prirodi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Feb 14, 2018 5:29 am

Vaš horoskop za dan:
14.02.2018.


Ovan
Ljubav:
U emotivnom smislu, susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »vrhunac«, ali na žalost, taj vrhunac brzo prolazi.
Posao:
Ukoliko Vas privlače izazovne situacije ili dvostruke igre, morate prihvatiti i poslovno-finansijski rizik.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Bik
Ljubav:
Posvetite pažnju porodičnim temema i osobi koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Prijaće Vam nečije prisustvo i blizina.
Posao:
Imate loš predosećaj u isčekivanju nečijeg odgovora o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da pripremite neka dopunska rešenja.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

Blizanci
Ljubav:
Između Vas i voljene osobe provejava nepoverenje i pogrešne procene.
Posao:
U susretu sa saradnicima nedostaje uzajamna podrška. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska.
Zdravlje:
Poboljšajte kondiciju.

Rak
Ljubav:
Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred »ljubavnim signalima«. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu.
Posao:
U duhovitom stilu možete da ostvarite bolji efekat na svoje saradnike, nego upotrebom stroge intonacije.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Iznenadni susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivni vrhunac, ali na žalost to oduševljenje brzo prolazi.
Posao:
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili neobične situacije, morate da prihvatite i određeni stepen poslovnog rizika.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Devica
Ljubav:
Neko Vas uzbuđuje i privlači Vam pažnju. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci.
Posao:
Sa par dobrih poteza možete učiniti više nego Vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Treba uspešno delovati na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
Partner pokušava da shvati Vaše namere, ali ne možete očekivati čudo.
Posao:
Tolerantno prelazite preko nekih »sitnih« nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite su sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Uzbuđuju Vas emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete.
Posao:
Stalo Vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu ili na način koji ostavlja snažan utisak na Vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku, potrebno je da imate dobar plan.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Strelac
Ljubav:
Vaša nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odaražava na odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Ne možete da se zadovoljite trenutnom situacijom u poslovnim pregovorima i tražite neko efikasnije rešenje.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Jarac
Ljubav:
Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu.
Posao:
U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentisete ka praktičnim rešenjima.
Zdravlje:
Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Vodolija
Ljubav:
Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje emotivno raspoloženje i odluke. Budite diskretniji u nečijem prisustvu.
Posao:
Važno je da se usresredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite svoju kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje i mogućnosti.

Ribe
Ljubav:
Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja.
Posao:
Da bi neke stvari ili događaji dobili pravi smisao, morate ih rastumačiti u dogovoru sa bližom okolinom.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, vedar duh deluje lekovito.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Feb 15, 2018 6:53 am

Vaš horoskop za dan:
15.02.2018.


Ovan
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost za prilagođavanje.
Posao:
Nema razloga da se ustežete pred saradnicima koji ne poštuju datu reč ili dogovor. Potrudite se da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Bik
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »emotivni vrhunac«, ali na žalost taj vrhunac brzo isčezava i prolazi.
Posao:
Ponekad blic procena ume da prevari, obratite pažnju na različite komentare i zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci
Ljubav:
Potrudite se da ulepšate razlicite događaje u ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja.
Posao:
Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Preostaje Vam da delujete dovoljno efikasno, kako biste ostvarili svoje namere.
Zdravlje:
Delujete pozitivno i nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi.

Rak
Ljubav:
Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom uzrokuje novu raspravu. Delujete suviše strogo i zahtevno.
Posao:
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiji signal.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodana aktivnost, kao dobra psiho-terapija ili resterećenje.

Lav
Ljubav:
U emotivnom životu partner insistira na promenama, imajte dovoljno razumevanja i poverenja.
Posao:
Ponekad je obazrivost nužna, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred poslovnim partnerima.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete sumnjama.

Devica
Ljubav:
Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje emotivne sumnje.
Posao:
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom, dobro procenite kompletnu situaciju i na vreme zatražite nečiju asistenciju.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti.

Vaga
Ljubav:
Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju.
Posao:
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Zadržite profesionalnu distancu.
Zdravlje:
Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Škorpion
Ljubav:
Kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Suviše ste nagli u reakcijama.
Posao:
Pokušavate da zasenite svoju okolinu tako što u megalomanskom stilu prihvatate najrazličitije obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Strelac
Ljubav:
Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku.
Posao:
Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu.
Zdravlje:
Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa dragom osobom insistirajte na »emotivnom zbližavanju«. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji.
Posao:
Uspeh podrazumeva proširenu saradnju, potrebno je da preuzmete kontrolu u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivne podsticaje i kreativnu energiju.

Vodolija
Ljubav:
Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost pri izražavanju misli i osećanja obogaćuje emotivni odnos.
Posao:
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju kondiciju.

Ribe
Ljubav:
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete osetljive situacije kroz koje prolazite.
Posao:
Potrebna Vam je kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na Vašu štetu.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Feb 16, 2018 12:47 pm

Vaš horoskop za dan:
16.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni da priznate svoje »slabosti«. Nema razloga za razmetljivost.
Posao:
Ne verujete u nečiju priču, stoga proveravate svaku informaciju koja dolazi iz neobičnih izvora ili ukazuje na eventualne promene u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebni su Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Uzbuđuju Vas emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete.
Posao:
Stalo Vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na Vašu okolinu.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Blizanci
Ljubav:
Ne želite da razotkrijete svoje namere i emotivne »slabosti«, ali ljubavni epilog zavisi od nečijeg raspoloženja.
Posao:
Ulažete veliki napor u svoje ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno Vaše poslovne namere. Stišajte svoju sujetu.
Zdravlje:
Budite realni u svojim procenama, izbegavajte stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Emotivni izazov ili nova avantura, ima i svoje negativne posledice. Ponekad »zabranjeno voće« donosi gorak ukus.
Posao:
Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji Vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara.
Posao:
Uspešno završavate posao koji deluje podsticajno na Vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, bićete ponosni na svoj uspeh.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.

Devica
Ljubav:
Opustite se od svega što Vas opterećuje u susretu sa voljenom osobom. Emotivna bliskost deluje lekovito.
Posao:
Neko Vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga
Ljubav:
Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje odsutno i ne obazire se na Vaše zahteve.
Posao:
Nove poslovne okolnosti podstiču Vaše nezadovoljstvo. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja Vaš primarni cilj.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Škorpion
Ljubav:
Delujete suviše uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor.
Posao:
Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Strelac
Ljubav:
Izbegavajte osobu koja Vas opterećuje svojim teatralnim ponašanjem i velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu.
Posao:
Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili stručno mišljenje.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu, nemojte dozvoliti da Vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri.
Posao:
Neko Vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju. Ne možete da zanemarite nečiji uticaj, ali uvek postoji zaobilazno rešenje.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija
Ljubav:
Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost.
Posao:
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Priželjkujete novi susret ili emotivno zbližavanje. Važno je da imate dobru »ideju vodilju« i pravi podsticaj.
Posao:
U poslovnim pregovorima mora da postoji minimum saglasnosti u uvažavanju različitih interesovanja.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Feb 18, 2018 8:05 am

Vaš horoskop za dan:
18.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče Vašu nervozu. Ne volite kada Vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.
Posao:
Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali Vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, opustite se.

Bik
Ljubav:
Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj ili zajednički izazov.
Posao:
Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Predstavite svoje vrline ili sposobnosti na delu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Postoje ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.
Posao:
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima, neko nije spreman da prihvati odgovornost za poslovni gubitak.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Rak
Ljubav:
Partner deluje arogantno ili neiskreno u svojim obećanjima. Takvim ponašanjem počinje da Vas odbija od sebe i dodatno zabrinjava.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da forsirate neke poslovne situacije.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

Lav
Ljubav:
U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se.
Posao:
Imate stroge kriterijume i tražite konkretnu potvrdu za poslovno-finansijski dogovor. Ne treba da se ponašate suviše strogo.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje, nedostaje Vam umerenost.
Posao:
Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vas poslovni i društveni uticaj.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Vaga
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Ne možete ništa da promenite u svoju korist.
Posao:
Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi efekat. Neko Vam daje do znanja da nema razumevanje za Vaše propuste.
Zdravlje:
Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Škorpion
Ljubav:
Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak.
Posao:
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate očekivanu podršku u krugu saradnika. Ne dozvolite da u Vama prevlada želja za dominacijom.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

Strelac
Ljubav:
Pokušavate da razumete svog parntera, ali ne možete da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje.
Posao:
Postoje određena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Partner deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nesporazumima koji Vas udaljavaju.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Emotivni susret sa jednom osobom predstavlja prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite velikim iluzijama.
Posao:
Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Preterana doza hrabrosti može da Vam naškodi.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Smišljeno birate ljubavni stil, niko ne može da odoli Vašem šarmu. Zadovoljstvo je ako umete da spojite lepo i korisno.
Posao:
Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati i dobitak.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Feb 19, 2018 5:33 am

Vaš horoskop za dan:
19.02.2018.


Ovan
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti, oslonite se na svoja osećanja. Očekuje Vas zajednička radost.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje. Važno je da prihvatite neke savremenije ideje u poslovanju.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«.
Posao:
Motivisani ste za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Blizanci
Ljubav:
Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo Vam je da potisnete svoje neraspoloženje pred bliskom osobom.
Posao:
Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

Rak
Ljubav:
Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Osvojite osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Sve što činite sa pozitivnom tendencijom, ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrđuje Vašu afirmativnu ulogu u zajedničkom dogovoranju.
Zdravlje:
Važno je da primenjujete oprobane recepte, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Nastupate teatralno u svom ponašanju i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada.
Posao:
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

Devica
Ljubav:
Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje odsutno i ne obazire se na Vaše zahteve.
Posao:
Nove poslovne okolnosti podstiču Vaše nezadovoljstvo. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja Vaš primarni cilj.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne postižete željeni efekat, uzaludno glumite nezainteresovanost za određene događaje.
Posao:
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Škorpion
Ljubav:
Pred voljenom osobom, ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne. Osećanja sve govore i poštizu željeni efekat.
Posao:
Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno, da zaštitite poslovno-finansijske interese.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate kondiciju.

Strelac
Ljubav:
Ne dozvolite da neko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da se eliminišete različite neugodnosti.
Posao:
Nečija poruka ima pozitivan uticaj na Vaše planove. Ako budete dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac
Ljubav:
Ne možete dobiti onoliko koliko priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom.
Posao:
Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički odnos.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Izbegavajte teme ili pitanja koja iritiraju voljenu osobu.
Posao:
Poslovni uspeh nije moguće ostvariti bez nečije asistencije i podrške. Ne budite preveliki optimista pri proceni svojih mogućnosti.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u Vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška.
Posao:
Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje.
Zdravlje:
Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Feb 20, 2018 5:42 am

Vaš horoskop za dan:
20.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Uporno pokušavate da izbegnete odgovornost pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situaciji koja postaje očigledna.
Posao:
Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Bik
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Stalo Vam je da okolina poštuje Vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Blizanci
Ljubav:
Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na zalost Vaša opravdanja, donose suprotan efekat.
Posao:
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiju podršku ili na »zeleno svetlo«.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Rak
Ljubav:
Potrudite se da Vaš lični uspeh ili sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Vaše ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama.
Zdravlje:
Nalazite se sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom pobuđuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču.
Posao:
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati.
Zdravlje:
Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret.
Posao:
Ponekad je teško kontrolisati poslovni dijalog. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama.
Zdravlje:
Priuštite sebi relaksaciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban način. Lepe reči i pažnja deluju izazovno na nečija osećanja.
Posao:
Nečije ideje predstavljaju samo delimično rešenje. Ne želite da ponavljate poznatu grešku, ali ne umete ni da pronađete efikasno rešenje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate sitničavo u svojim komentarima.
Posao:
Imate utisak da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih događaja. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac
Ljubav:
Zadržite ono što imate i ne iskušavajte nečiju emotivnu naklonost bez preke potrebe. Zaboravite na avanturu.
Posao:
Na žalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Jarac
Ljubav:
Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste neumerenim emotivnim reakcijama.
Posao:
Važno je da se pravilno organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Vodolija
Ljubav:
Delujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži u pravoj meri.
Posao:
Potrebno je da posmatrate praktičnu stranu. Potisnite svoju sujetu, uvek postoji način da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas psihološki opterećuju.

Ribe
Ljubav:
Zaboravite na svoje avanturističke porive. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost.
Posao:
Susret sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju, ali sačuvajte dobru volju i prisebnost.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Feb 21, 2018 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
21.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Smeta Vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak da ste iznenada »zapostavljeni« u nečijim planovima.
Posao:
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Morate da prihvatite istinu. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
Posao:
Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili iskustvo. Izbegavajte eksperimente i improvizaciju.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Blizanci
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što Vam se čini.
Posao:
Delujete zabrinuto. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila, morate da prihvatite kompromisno rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Rak
Ljubav:
Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
Posao:
Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolisete niz događaja i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine.
Zdravlje:
Izbegavajte isuviše naporne ili stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja.
Posao:
Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite različite informacije.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Devica
Ljubav:
Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo i ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
Posao:
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih prioriteta.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje hladno ili nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao:
Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac
Ljubav:
Sa izvesnom rezervom prihvatate nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente. Analizirajte događaje sa različitih aspekata.
Posao:
Ukoliko imate mudrosti, obratite pažnju na korisne informacije vezane za poslovne prilike.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Jarac
Ljubav:
Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se emocijama i romantičnom uticaju.
Posao:
U ovom trenutku neki događaji idu suprotnim tokom u odnosu na Vaša očekivanja. Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja.
Zdravlje:
Važno je da u Vašoj glavi postoje pozitivne misli i lepe želje.

Vodolija
Ljubav:
Veci izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na Vaš odnos. Neko Vam pobuđuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor.
Zdravlje:
Potrebni su Vam dobar podsticaj i emotivna inspiracija.

Ribe
Ljubav:
Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.
Posao:
Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju, izbegavajte ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Feb 22, 2018 5:45 am

Vaš horoskop za dan:
22.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Zadržavate emotivnim distancu i delujete suviše oprezno pred partnerom, ne želite da neko povredi Vaša osećanja.
Posao:
Ponekad ljubav i zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Iskustvo Vas opominje da ostanete uzdržani, oslonite se na svoje sposobnosti.
Zdravlje:
Sačuvajte pozitivno raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Bolje je da se ne zanosite velikim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«.
Posao:
Novi događaji imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, zbog toga ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predviđenom roku.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna i neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci
Ljubav:
Delujete uznemireno zbog različitih dilema. Partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži.
Posao:
Pokušavate da se oslobodite nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuće okolnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno iscrpljuju.

Rak
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili emotivno neraspoloženje.
Posao:
Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez odgovora.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Lav
Ljubav:
Dopada Vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite, kome treba da uputite ljubavni poziv.
Posao:
Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procenu o prioritetima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Devica
Ljubav:
Potrebno Vam je nečije prisustvo i razumevanje. Međutim, imate utisak da voljena osoba ne mari mnogo za Vaše želje i potrebe.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija laskavost ili usiljeno ponašanje, postoji granica do koje možete da računate na određene saradnike.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

Vaga
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja.
Posao:
Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpion
Ljubav:
Vaša namera je da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan nacin i sa velikom dozom preterivanja.
Posao:
Vaš način ili stil rada okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac
Ljubav:
Prikrivate svoje raspoloženje u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove.
Posao:
Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspeh na različitim stranama.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate zahtevno ili nadmeno pred voljenom osobom. Budite umereniji nego obično.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko obmanjuje velikim obećanjima. Proveravajte sve važne informacije.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekoj omiljenoj temi koja će Vas oraspoložiti.

Vodolija
Ljubav:
Dok Vi sledite dogovor, partner ima drugačija interesovanja ili smislja neke tajne planove.
Posao:
Teško Vam je da pronađete neko korisno ili dobro rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Ribe
Ljubav:
Partner lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju.
Posao:
Nema razloga da optužujete okolinu za poslovno-finansijske propuste. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
Zdravlje:
Razgovarajte sa bliskim prijateljima i izbegavajte depresivno raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Feb 23, 2018 5:42 am

Vaš horoskop za dan:
23.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Budite diskretni u susretima koji obiluju snašnim emocijama ili prikrivenim strastima.
Posao:
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Bik
Ljubav:
Voljena osoba želi da Vam izađe u susret, ali Vi ste zaokupljeni subjektivnim merilima. Ne primećujete nečiji signal ili znak dobre volje.
Posao:
Potrudite se da svoje obaveze rešavate na inteligentan način i bez suvišne priče. Novi konfikti donose dodatne probleme.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne i stresne situacije, prijaće Vam relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih namera.
Posao:
Novi događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnu orijentaciju.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

Rak
Ljubav:
Potrudite se da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Upornost ponekad donosi sjajan efekat.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije koje kruže na poslovnoj sceni. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu.
Zdravlje:
Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

Lav
Ljubav:
Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama.
Posao:
Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Devica
Ljubav:
Izbegavajte nove izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti koje postoje.
Posao:
U susretu sa saradnicima, ne možete da promenite nečije mišljenje ili da utičete na ponašanje. Budite realni u svojim procenama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo.
Posao:
Saradnja i dogovor Vas obavezuju na poštovanje pravila i na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima.
Posao:
Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti i da delujete dobronamerno.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da potiskujete želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi imala drugačiji tok i smisao.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Vodolija
Ljubav:
Partner deluje arogantno ili neiskreno u svojim obećanjima. Takvim ponašanjem počinje da Vas odbija od sebe i dodatno zabrinjava.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da forsirate neke poslovne situacije.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da se uzbuđujete zbog »sitnica« koje otežavaju dogovor.
Posao:
Osećate lagani umor i zato reagujete impulsivnije nego obično. Pokušavate da se oslobodite dodatnih obaveza.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu uznemirenost.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySub Feb 24, 2018 2:21 am

Vaš horoskop za dan:
24.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Strpljivo sačekajte nečiji poziv ili partnerovo prisustvo. Obradovaće Vas nečiji postupak.
Posao:
Izbegavajte rizične situacije u susretu sa saradnicima. Ne prija Vam takmičarska atmosfera.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik
Ljubav:
Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku.
Posao:
Slušate razne izgovore o stvarima koje Vam neko uskraćuje. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
Zdravlje:
Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Blizanci
Ljubav:
Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na nečije »neobično ponašanje«. Sačuvajte prisebnost.
Posao:
Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje. Izbegavajte brzopletost, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

Rak
Ljubav:
Delujete uznemireno, izbegavajte ljubavne dvosmislice u dijalogu sa voljenom osobom ili društvo sa sumnjivom reputacijom.
Posao:
Nema potrebe da se nadmudrujete. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Lav
Ljubav:
Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu i uzročno-posledičnu vezu.
Posao:
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove. Gubite dragoceno vreme.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje.
Posao:
Razmislite na koji način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.
Posao:
Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju Vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Škorpion
Ljubav:
Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad.
Posao:
Nalazite se u dobroj formi i verujete u svoje sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira i skrivenih aduta.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

Strelac
Ljubav:
Poigravate se nečijim osećanjima, što Vam se može vratiti na loš način.
Posao:
Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.
Zdravlje:
Potrebni su Vam zabavni sadržaji kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u privilegijama koje dobijate u krugu porodice.
Posao:
Vaši saradnici imaju različita gledišta i svako brani svoje poslovne interese. Ponekad je teško dokazati prave vrednosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva Vaša očekivanja.
Posao:
Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe
Ljubav:
Ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje smišljate. Grešite u proceni.
Posao:
Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni. Razmislite o alternativnom rešenju, treba pokušati sa neobičnim idejama.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyNed Feb 25, 2018 12:22 am

Vaš horoskop za dan:
25.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Ne volite kada Vam neko nameće dodatne obaveze. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje.
Posao:
Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska.
Posao:
Pokušavate da razumete nečije motive i tražite rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku.
Posao:
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi i brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
Ljubav:
Imate loš predosećaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Delujete napeto i sumnjičavo u nečijem društvu.
Posao:
Nema razloga za razmetljivost pri predstavljanju svojih ideja i nemojte ocenjivati tuđe sposobnosti, ako za to ne postoji dobar povod.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite napornih situacija, opustite se.

Lav
Ljubav:
Partner ima pravo da Vas podseti na osnovna pravila zajedničkog života, posebno kada delujete zaneseno.
Posao:
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja potvrđuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

Devica
Ljubav:
U emotivnom životu morate imati dovoljno snage da prihvatite istinu ili stvari koje Vam se ne dopadaju.
Posao:
U susretu sa saradnicima otikrivate nove nesporazume i to Vam daje za pravo da insistirate na istini.
Zdravlje:
Osetićete olakšanje nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Vaga
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse«.
Posao:
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu.
Zdravlje:
Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Škorpion
Ljubav:
Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao:
Očekujete nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da izbegavate stresne situacije.

Strelac
Ljubav:
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
Posao:
Ishod u poslovnim planovima zavisi od nečijeg uticaja. Nemojte dozvoliti da Vam prevlada sujeta ili poriv za trijumfom.
Zdravlje:
Izbegavajte različita psihofizička opterećenja.

Jarac
Ljubav:
U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
Posao:
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«.
Posao:
Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
Pokušavate da zaobiđete neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vaše raspoloženje.
Posao:
Ozbiljno predstavljate svoje poslovne planove i sa pravom očekujete uvažavanje u krugu saradnika.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoju psihofizičku ravnotežu i na zdraviji način života.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPon Feb 26, 2018 5:53 am

Vaš horoskop za dan:
26.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate strpljenja da saslušate kritiku.
Posao:
Novi poslovni događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Bik
Ljubav:
Zaboravite na svoje avanturističke porive. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost i naklonost.
Posao:
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci
Ljubav:
Potrudite se da delujete zanosno pred voljenom osobom, nemojte dozvoliti da se udaljavate.
Posao:
Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i da zaštite svoje interese. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti.
Zdravlje:
Sačuvajte samopozdanje i dobru koncentraciju, izbegavajte stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Ne dozvolite da neko namerno zloupotrebi Vaše poverenje ili da se zaklanja iza Vaših obećanja.
Posao:
Stalo Vam je da prevaziđete poslovni nesporazum. Uporno pokušavate da promenite svoju poziciju u krugu saradnika.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera i relaksacija.

Lav
Ljubav:
Važno je da odredite jasnu granicu pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih avanturističkih pobuda.
Posao:
Određena doza mističnosti može da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

Devica
Ljubav:
U privatnom životu, suvise pažnje posvećujete nekim događajima koji Vas udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar povod ili interes.
Zdravlje:
Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Vaga
Ljubav:
Uzalud razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili pogrešnoj osobi koja nije u Vašem emotivnom dometu.
Posao:
Delujete netaktično u susretu sa saradnicima. Ne dozvolite da Vam neko postavlja dodatne uslove.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Škorpion
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po Vašoj meri ni uskusu, ali Vi se dobro snalazite u svakoj prilici.
Posao:
Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od Vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka od tehnika opuštanja.

Strelac
Ljubav:
Zbog emotivne nesigurnosti delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama.
Posao:
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa lepim vaspitanjem.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje, uostalom i sami pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.
Posao:
Važno je da se dobro razumete sa saradnicima i da poštujete osnovna pravila poslovno-finansijske saradnje.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike ili nezdravu hranu.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom smislu, nema potrebe da preterano hvalisavim tonom pričate o svojim sposobnostima.
Posao:
Važno je da odaberete zadatak koji paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Ribe
Ljubav:
Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da ozbiljno shvati Vaše namere.
Posao:
Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje.
Zdravlje:
Važno je da sačuvajte prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyUto Feb 27, 2018 5:55 am

Vaš horoskop za dan:
27.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da potiskujete svoje želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi imala drugačiji tok i smisao.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Nemojte sputavati nečiju slobodu i pravo na izbor. Ne budite strogi ili nepravedeni prema voljenoj osobi.
Posao:
Na osnovu nečijih izjava, možete da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini. Pažljivije analizirajte saradnike.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni planirajate ljubavni susret. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Saradnici deluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da angažujete na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak
Ljubav:
Ne želite utehu, ali ono što se dešava između Vas i voljene osobe podseća na unapred »režiranu predstavu«.
Posao:
Primećujete da neko unosi dodatnu pometnju u saradničke odnose. Potrebni su Vam praktični rezultati, a ne intelektualno nadmudrivanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i odmor.

Lav
Ljubav:
Raduju Vas promene u privatnom životu, delujete snalažljivo i umete da privolite voljenu osobu na svoje planove.
Posao:
Ponekad određeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti, važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobne.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica
Ljubav:
Partner iskreno brine o Vašem emotivnom rapoloženju i potrebama.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju u poslove kojima se bavite, ali na kraju ostajete nezadovoljni.
Zdravlje:
Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje probleme.

Vaga
Ljubav:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja, spremni ste da promenite ono što Vam se ne dopada u ljubavnom odnosu.
Posao:
Stalo Vam je da završite niz korisnih poslova i da opravdate nečije poverenje. Dokažite saradnicima da posedujete različite kvalitete.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Pokažite dovoljno strpljenja u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite zaslužuje beskrajnu pažnju i razumevanje.
Posao:
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate koncentraciju.

Strelac
Ljubav:
Postoji zatišje i nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite neizvesnost.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju ponudu. Pre nego što donesete konačnu odluku prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Jarac
Ljubav:
Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, iskreno razgovarajte sa svojim partnerom. Nemojte oklevati da zatražite dodatne odgovore.
Posao:
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na kreativno izražavanje. Važno je da sačuvate prisebnost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način života, izbegavajte loše navike.

Vodolija
Ljubav:
Prećutkujete »izvesne detalje« ili istinu pred partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što Vam pripada.
Posao:
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovne interese, ali Vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate nove susrete.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Ribe
Ljubav:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja. Imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
Posao:
Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Obratite pažnju na korisne informacije.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptySre Feb 28, 2018 5:44 am

Vaš horoskop za dan:
28.02.2018.


Ovan
Ljubav:
Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu, nemojte dozvoliti da Vas lako zavedu nečiji komplimenti.
Posao:
Zatražite dobar savet i zaštitite svoje interese. Ne možete zanemariti nečiji uticaj, ali postoji zaobilazno rešenje.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Bik
Ljubav:
Trenutak je da se suočite sa istinom i bliskom osobom. Ne gubite samopouzdanje.
Posao:
Postoje stvari koje činite mimo nečijeg znanja, ali na kraju, shvatićete da se nalazite na »pogrešnoj strani«.
Zdravlje:
Zatražite nečiji oproštaj i osetićete veliko olakšanje.

Blizanci
Ljubav:
Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
Posao:
Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte dobru priliku.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

Rak
Ljubav:
U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični.
Posao:
Stalo Vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje.
Zdravlje:
Potrudite se da uskladite svoj razum i osećanja.

Lav
Ljubav:
Izbegavajte novu raspravu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje.
Posao:
Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede određene olakšice.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života.

Devica
Ljubav:
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje.
Posao:
Ponekad je teško pomiriti različite stavove, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga
Ljubav:
Vaše emotivno zadovoljstvo ne može uvek da se nalazi ispred potreba koje ima voljena osoba.
Posao:
Neko Vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Nemojte olako odustajati od svojih ciljeva.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Škorpion
Ljubav:
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka »emotivna spona«, koja Vas vezuje za jednu dragu osobu.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

Strelac
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete.
Posao:
Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali dela govore više od reči. Strpljivo sačekajte na završnu fazu ili na dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje:
Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Jarac
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Vodolija
Ljubav:
Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju ili o novim emotivnim nedoumicama.
Posao:
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumete i usmerite.
Zdravlje:
Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Ribe
Ljubav:
Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori.
Posao:
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.
Zdravlje:
Izbegavajte dodatni napor i stresne situacije.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyČet Mar 01, 2018 5:43 am

Vaš horoskop za dan:
01.03.2018.


Ovan
Ljubav:
Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
Posao:
Nalazite se pod težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik
Ljubav:
Ukoliko trpite neuspeh ili nezadovoljstvo na ljubavnom polju, potrudite se da nadoknadite »gubitak«.
Posao:
Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje loše utiču na Vaše psihičko ili zdravstveno stanje.

Blizanci
Ljubav:
Nova ljubavna tema nije po Vašoj meri i ukusu. Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše potrebe.
Posao:
Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu.
Zdravlje:
Izbegavajte oštre duele i javnu raspravu, sačuvajte prisebnost duha.

Rak
Ljubav:
U emotivnom životu delujete samouvereno i raspoloženo, dok partner prikriva svoje zadovoljstvo.
Posao:
Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, a do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti, uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Ništa ne funkcioniše uspešno, bez Vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije. Preuzmite dodatnu inicijativu pred saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Pokušavate da zaštitite voljenu osobu od različitih neprijatnosti, ali neprekidno Vas iznenađuju nove situacije.
Posao:
Nečija priča na Vas ne deluje ubedljvio, tako da se oslanjate na lično iskustvo. Ne želite da polemišete sa saradnicima koji imaju drugačije ideje.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje.

Vaga
Ljubav:
U emotivnom susretu, možda Vaše oči ne vide ono što partner predoseća. Važno je da postoji uzajamna saglasnost i razumevanje sa obe strane.
Posao:
Nečija ideja ili poslovna ponuda za Vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za različite susrete.
Zdravlje:
Uživajte u nesvakidašnjim situacijama, potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Pogrešno ste razumeli nečije ponašanje ili poruku. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi.
Posao:
Prilikom izbora poslovnih mogućnosti, opredelite se za varijantu koja donosi najveću novčanu ili materijalnu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i vitaminska ishrana.

Strelac
Ljubav:
Važno je da Vaš poslovni uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Jarac
Ljubav:
Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju impulsivnu prirodu.
Posao:
Zainteresovani ste za poslove koji se obavljaju na zaobilazan nacin. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje rezultate.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da prevaziđete neke porodične nesporazume. Raduju Vas partnerove ideje.
Posao:
Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaje strpljenje pred saradnicma.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ribe
Ljubav:
Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Novi poslovni susreti ispunjavaju Vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte koji mogu da unaprede Vašu poziciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 EmptyPet Mar 02, 2018 5:54 am

Vaš horoskop za dan:
02.03.2018.


Ovan
Ljubav:
Osvnite se oko sebe, uvek postoje nasmejana lica i dobre poruke. Nove dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Delujete uznemireno, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume ili emotivna očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje.
Posao:
Budite promišljeni i hrabri, kako biste pravilno rešili nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.
Zdravlje:
Potrudite se da uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

Blizanci
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa svojim partnerom, čak i kada se nalazite u različitim neugodnim situacijama.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja negativan efekat, tako da i Vaši odgovori predstavljaju iznenađenje za pojedine saradnike.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Rak
Ljubav:
Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama, okolina očekuje da rešavate ključna pitanja i da delujete dovoljno efikasno.
Zdravlje:
Poveravanje i razgovor imaju pozitivno dejstvo na Vaše psihicko stanje.

Lav
Ljubav:
Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada.
Posao:
Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti.

Devica
Ljubav:
U emotivnom smislu delujete uznemireno, tako da imate pogrešnu procenu ili utisak o jednoj osobi.
Posao:
Predlažete praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju kondiciju.

Vaga
Ljubav:
Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa osobom koja nije u Vašem emotivnom dometu.
Posao:
Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoju impulsivnost.

Škorpion
Ljubav:
Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist.
Posao:
Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Strelac
Ljubav:
Budite pozitivno »nametljivi« ili nezaobilazni u onoj meri koliko je poželjno pri emotivnom susretu.
Posao:
Nečija poruka ima pozitivan uticaj. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, upotrebite svoje skrivene adute.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da forsirate situacije koje iritiraju voljenu osobu, bolje je da strpljivo sačekate svoju šansu.
Posao:
Zadržite pažnju na započetim poslovima i izbegavajte takmičarsku atmosferu. Nečije ponašanje može da Vam poremeti tok misli.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija
Ljubav:
Ne dozvolite da neko trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili emotivnih iluzija. Postupite po svojoj savesti.
Posao:
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh.

Ribe
Ljubav:
Zadovoljstvo u susretu sa dragom osobom deluje podsticajno na Vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju.
Posao:
Sve propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada Vas očekuje dobra nagrada ili uspešna priznanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam izazak i šetnja, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content





DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole
 
DNEVNI HOROSKOP ✰
Nazad na vrh 
Strana 9 od 20Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Sledeći
 Similar topics
-
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» Narodni horoskop
» HOROSKOP I STRAST
» DNEVNI LISTOVI (Srbija)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: ZVEZDARNICA :: ASTROLOGIJA-
Skoči na: