DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
 
PrijemPORTALLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

 

 DNEVNI HOROSKOP ✰

Ići dole 
+7
Kijara-brm
Okano
promaja
Danubius
doctorr67
Oci-ANDJELA
Mima65
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Sledeći
AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Nov 13, 2016 7:01 am

First topic message reminder :

Vaš horoskop za dan:
13.11.2016.



OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve. Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim »teškim mislima«.

LAV
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate. Sugestija: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji. Sugestija: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu. Sugestija: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RIBE
Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Jul 22, 2017 12:02 am

Vaš horoskop za dan:
22.07.2017.



OVAN
Važno je da ne pričate previse o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima. Nema potrebe da gradite neku novu iluziju o emotivnoj sreći. Bez obzira na optimizam koji posedujete, ipak priželjkujete stvari koje izgledaju suviše daleko iz sadašnje perspektive. Sugestija: Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

BIK
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. U pokušaju da se predstavite u izvesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji Vam pripada. Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

BLIZANCI
Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer dela govore više od reči. Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje za sada mudro prećutkujete. Ipak, Vaš izraz lica verno odaje i Vaše raspoloženje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

RAK
Nalazite se za korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osećate zadovoljno. Sugestija: Prijaće Vam dodatna aktivnost i boravak u prirodi.

LAV
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko Vaše ponašanje procenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu. Suočavate se sa problemom emotivnog nerazumevanja. Partner uporno brani svoje stavove i zaboravlja na zajedničke prioritete. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije koje Vas previše uznemiravaju.

DEVICA
Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju. Ako ste nezadovoljni razvojem dogadjaja koji utiče na izvesne promene kroz Vaš emotivni ili bračni status, slobodno preuzmite inicijativu pred bliskom osobom. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

VAGA
Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspeh Vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima. Ne razumete se na najbolji način sa svojim partnerom. Primećujete da voljena osoba ima neke »tajne planove«, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na osećaj nepoverenja. Sugestija: Dobro procenite lične mogućnosti, izbegavajte različite vidove preterivanja.

ŠKORPIJA
Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne i po cenu prekida saradnickog dogovora. Nemojte dozvoliti da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za bilo koji vid ozbiljnije optužbe, te možete biti smireni. Sugestija: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

STRELAC
U susretu sa saradnicima bolje je da se usresredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za Vaš poslovni status. Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Mnogo je nizvesnosti da biste donosili neki veći zaključak. Sugestija: Slobodno prihvatite igru zavodjenja i ljubavni poziv.

JARAC
Optužujete jednu pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što svim srcem priželjkujete. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

VODOLIJA
Imate pomalo loš predosećaj, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Ponekad suviše potencirate dramske efekte i delujete predvidljivo. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosledni u svojim namerama. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Kao i uvek, sličan se sličnom raduje. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Jul 22, 2017 11:53 pm

Vaš horoskop za dan:
23.07.2017.



OVAN
Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da možete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste opterećeni finansijskim ili porodičnim problemima, zatražite nečiji savet i umanjite tekuće račune koji opterećuju zajednički budžet. Nema razloga da insistirate na »teškim temema« u nečijem drustvu i da iritirate voljenu osobu sa pogrešnim idejama. Sugestija: Prijaće Vam neka dijetalna i vitaminska ishrana.

BIK
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Važno je da pravilno procenite ulogu različitih saradnika u budućim planovima. Moguće je da partner ima više problema nego što trenutno pretpostavljate. Pokažite dodatnu empatiju i razumevanje u svakom pogledu kako biste učunili ono najbolje. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

BLIZANCI
Očekujete konkretne odgovore i zbog toga Vas iritira nečija poslovna kolebljivost. Ipak, svako od saradnika koristi stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Situacije koje se prolongiraju u Vama bude osećaj nesigurnosti. Imate utisak da partner u izvesnom smislu uporno prkosi Vašoj volji ili da Vas testira na neki način. Pokušavate da razumete stvari koje se pomalo graniče sa zdravom logikom. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije ili rivalske odnose.

RAK
Iritira Vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnim pregovorima, pokušavate da osmislite efikasnije rešenje. Ne budite brzopleti u ponašanju, strpljivo sačekajte na dobru poslovnu priliku. Nečija iznenadna reakcija ili veliki izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju. Ponekad preterujete u svojoj sumnjičavosti i sa merama predostrožnosti. Posmatrajte sve drugačijim očima. Sugestija: Izbegavajte psihološki pritisak i naporne situacije.

LAV
Neko veruje u Vaše profesionalne sposobnosti, ali to ne donosi vidljivu promenu. Nema potrebe da ponavljate poteze koji ne donose pozitivan efekat. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina možda dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje tako da zvuče posebno dobro ili neodoljivo. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

DEVICA
Postoje sporne situacije, neko od saradnika Vam zamera na neažurnosti. Izbegavajte novu raspravu sa osobom koja Vam nameće svoje autoritativno mišljenje i pomalo rigidna pravila u poslovanju. Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, već zatražite emotivnu podršku ili dobar savet. Budite mudri i prepustite izvesnu »prednost« svom partneru prilikom dogovora o zajedničkim planovima. Sugestija: Prijaće Vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

VAGA
Neko Vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Nemojte dozvoliti da Vas neko osporava pred saradnicima. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama. Pokušavate da ugodite voljenoj osobi, ali još uvek sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima, kao jasno potkrepljenje i zato ostajete uzdržani. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

ŠKORPIJA
Ne snalazite se najbolje u novoj situaciji ili kada treba da završite nečiji posao. Nema potrebe da se nadmudrujete sa saradnicima. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja. Delujete uznemireno, izbegavajte ljubavne dvosmislice u dijalogu sa voljenom osobom ili društvo sa nekom sumnjivom reputacijom. Ovo nije pravi trenutak za rizik. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

STRELAC
Nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne rezultate ili da Vas zavarava pogrešnom nekom pričom. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slične ideje i interesovanja. Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi ili da prekršite pravila zajedničkog života. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost umesto da uzburkavate loše misli i raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte razne vidove preterivanja ili neke loše navike.

JARAC
Vaš način razmišljanja deluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspeh. Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Važno je da pravilno razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Onda kada usrećuje okolinu i sebe ipunjavate dobrim raspoloženjem. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite podršku i dodatnu intervenciju od bliskih saradnika. Vaše reci ne predstavljaju dovoljnu garanciju, ne možete da ostavite pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Ako Vam je stalo da prevazidjete sadašnju situaciju pokažite dodatnu upornost pred voljenom osobom, nemojte potiskivati svoje emotivne potrebe. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

RIBE
Nemojte preuveličavati svoje znanje ili profesionalne sposobnosti, pred osobom koja ima šire iskustvo i veliki uticaj na Vašu okolinu. Ponekad neki sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Emotivna situacija se bitno menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom bez nekih vidljivih dokaza. Budite promišljeniji u bliskom društvu, pre nego što progovorite dobro razmislite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Jul 24, 2017 6:04 am

Vaš horoskop za dan:
24.07.2017.



OVAN
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi i verujete u svoje sposobnosti, tako da ne brinete zbog različitih problema koji opterećuju Vaše saradnike. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji nekih profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može upriličiti na dobar način, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad. Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

BIK
Ponekad stvari nisu jednostavne kao sto na prvi pogled izgledaju, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni i nečiju reakciju. Povremeno delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija emotivna pažnja i prisustvo, čini Vam se da partner nema dovoljno volje da Vam se približi. Možda imate pogrešnu procenu. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

BLIZANCI
Informacije koje dobijate potvrdjuju Vaša očekivanja o daljem razvoju dogadjaja na poslovnoj sceni. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj saradnji, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročnija rešenja. Nemojte potiskivati svoje emotivne želje, jer postoji osoba koja sigurno može da Vam ugodi na način koji ćete doživeti kao dobar ljubavni tretman. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

RAK
Osoba koja ima drugačije interese neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje poslovne namere. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, jer postoje situacije koje treba da odložite za neku bolju priliku. Ponekad upornost i »velike reči« nisu dovoljne da biste ostavili kompletan ili željeni utisak pred bliskom osobom. Promenite svoj stil u skladu sa partnerovim aspiracijama koje primećujete. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli i dobro raspoloženje.

LAV
Imponuju Vam različite pohvale, ali sačekajte na zvanične komentare ili na nečije stručno mišljenje. Nema potrebe da favorizujete situacije koje ne odlučuju o krajnjem ishodu na poslovnoj sceni. Na Vaše raspoloženje za sada pozitivno deluju samo oni koji dobro poznaju Vašu ćud, emotivne afinitete ili ukus. Pažljivije birajte društvo za različite situacije koje palnirate ili kroz koje prolazite. Sugestija: Važno je da se oslobodite od psihološke tenzije.

DEVICA
Pokušavate da animirate svoju okolinu, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za neke zajedničke interese. Postoje stvari o kojima se skoro nepotrebno raspravlja i mimo Vaše volje. Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu u stilu »neoborivih dokaza«. Prijaće Vam poveravanje i razgovor sa bliskom osobom. Do nekih odgovor i rešenja ne možete doći sami. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

VAGA
Saradnici imaju dobre namere, stoga prihvatite nečiju sugestiju koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zajednički poslovni dogovor u predvidjenom roku. Primećujete da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivni podsticaj u različitim situacijama kroz koje prolazite. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Sugestija: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

ŠKORPIJA
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Nema razloga da se ustežete pred saradnicima, koji ne poštuju datu reč ili zajednički dogovor. Potrudite se da ostvarite svoje namere. U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavniji način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagodjavanje. Ne pomažete samo partneru, već i sebi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

STRELAC
Želite da predstavite novu ideju ili plan o poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima pred saradnicima. Probleme koje imate možete rešavati u hodu. Planirajte neku pomalo nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe koja će Vas ispuniti posebnim raspoloženjem. Oslonite se na svoj maštoviti duh i na strasne impulse. Sugestija: Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

JARAC
Imate pomalo loš predosećaj, stoga izbegavate intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim možda nerazumnim ponašanjem. Ipak, u pokušaju da se problemi reše razumno i na miran način ne postižete uvek željeni efekat. Povremeno delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu koja će Vas dodatno opteretiti. Sugestija: Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

VODOLIJA
Očekuju Vas pozitivne informacije, neko Vas podstiče na kreativniju ulogu i razmišljanje o poslovnoj saradnji. Sa nestrpljenjem očekujete susret sa osobom, koja treba da potvrdi Vaš uspeh ili mogućnost za dalju saradnju. Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima kada se u Vam iznenada ustalasaju neke »lične slabosti«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Bolje je da u odredjenim situacijama zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja, ne možete pogrešiti kada sledite svoje srce. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Jul 25, 2017 6:40 am

Vaš horoskop za dan:
25.07.2017.



OVAN
Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.

BIK
Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

BLIZANCI
Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

LAV
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

DEVICA
Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

VAGA
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

JARAC
Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.

VODOLIJA
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

RIBE
Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Jul 26, 2017 6:27 am

Vaš horoskop za dan:
26.07.2017.



OVAN
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom. Zatražite dobar savet od osobe koja ima dovoljno praktičnog iskustva u poslovnim odnosima. Bez obzira na izvesnu pozu ili ulogu koju ste odabrali, Vaše ponašanje verno odslikava Vaše emotivno raspoloženje ili »slabost« koje povremeno osećate. Nije lako dobiti ono što želite. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

BIK
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. Ne treba da se zaklanjate iza lažne skromnosti pred poslovnim saradnicima ili u društvu voljene osobe. Nemojte dozvoliti da neko nepotrebno trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili nekih emotivnih iluzija koje trenutno imate. Postupite po svojoj savesti. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne misli.

BLIZANCI
Informacije koje Vam neko saopštava imaju svoje praktično i korisno značenje. Obratite pažnju na različite susrete ili na interesantne ideje, koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Osmislite dobru neku akciju. Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati na skoro izuzetan način koji zaslužuje Vaše iskreno uvažavanje. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da uspešno ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Imajte na umu, da Vaši saradnici ili prijatelji ponekad koriste različite kriterijume. Pažljivije birajte osobu, sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Prijaće Vam nečija iskrena pažnja i naklonost. Sugestija: Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.

LAV
U svom tipičnom maniru reagujete suviše ponosno i kategorično odbijate razgovor sa odredjenim saradnicima. Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila. Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite pažljivije o svojim manama. Moguće je da ste negde pogrešili. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas suviše iritiraju.

DEVICA
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete bolje da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Upotrebite samo proverena pravila, pri pokušaju da promenite svoju poslovnu poziciju. Stalo Vam je da ostvarite svoje namere i zato ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

ŠKORPIJA
Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

STRELAC
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi mogla imati drugačiji tok i smisao. Stoga, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. Važno je da sačuvate samokontrolu ili da delujete sugestivno na svoju okolinu. Nema razloga da se zabrinjavate ili da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner zaista želi iskreno da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

JARAC
Kontaktirajte osobu koja ima dovoljno pouzdane ili detaljne informacije o poslovnim prilikama. Svoje interese ne treba da vezujete samo za odredjeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Nema razloga da se uljuljkujete nekim lažnim nadama ili emotivnim fantazijama koje Vas prate. Pokazaće se da je sigurno, samo ono što je »provereno«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Neko u Vama podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja neki neodredjeni ili pomalo negativan utisak na okolinu. U susretu sa voljenom osobom pokažite veću odgovornost, važno je da tačno definišete svoje emotivne želje. Povezuje Vas spektar različitih interesovanja koja imate. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

RIBE
Susret sa jednom osobom ne donosi veliko olakšanje ili zadovoljavajući odgovor na neka aktuelna pitanja o poslovnim prilikama. Sada ste primorani da se suočite sa istinom, koja odslikava različite nepravilnosti na poslovnoj sceni ili pomalo »ružniji deo stvarnosti«. Ipak, uvek možete da računate na podršku svoje porodice. U dobrom društvu, svet oko Vas uvek može da izgleda bolje i lepše. Sugestija: Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Jul 27, 2017 5:58 am

Vaš horoskop za dan:
27.07.2017.



OVAN
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što Vam se čini. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

BIK
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od poverenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku »razumnu meru«. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Sugestija: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK
Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Uglavnom nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu da se rešavaju u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

LAV
Umete dobro da se organizujete, svoje obaveze zavrsavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji Vas obavezuju na poslovnu saradnju. Dok Vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osudjuje Vas način ponašanja. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

DEVICA
Delujete uznemireno i to delimično se odražava na Vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da delujete poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

VAGA
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovno-finsijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj proceni. Ponekad je istina dobro skrivena izmedju redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

ŠKORPIJA
Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažujete na različitim stranama. Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara Vašim potrebama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u odredjenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu. Sugestija: Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

JARAC
Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka. Sugestija: Previše obaveza može loše da utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

VODOLIJA
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predvidjenom roku. Saradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama. »Ljubavni rebus« je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko Vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće negativno raspoloženje.

RIBE
Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim dogadjajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti Vaša očekivanja. Sugestija: Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Jul 28, 2017 12:16 am

Vaš horoskop za dan:
28.07.2017.



OVAN
Novi poslovni susreti ispunjavaju Vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprede Vašu poziciju. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet dogadjaja u privatnom životu. Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osećate uz blisku osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako Vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlašćenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje suviše provokativno po pitanju Vaših standarda. Dobićete ono što zaslužujete. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija i odmor.

BLIZANCI
Nesporazumi koji Vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje novi poslovni uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, možda na kraju ne dobijate koliko i zaslužujete. Obratite pažnju na neke porodične probleme. Sugestija: Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

RAK
Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće Vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju porodicu ili za one koji su Vam dragi. Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za interesantnu zabavu. Sugestija: Ulepšajte svoje raspoloženje, prijaće Vam bolja nega.

LAV
Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, medjutim možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred Vašim zahtevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima koji podrivaju Vaš poslovni status. Potrebni su Vam bolji kriterijumi, pri izboru odgovarajuće osobe ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman. Sugestija: Prijaće Vam zabava u društvu prijatelja, opustite se.

DEVICA
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Neko osporava Vašu ulogu i ne želi da Vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje koje primećujete da Vam nedostaje. Uvek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju. Sugestija: Nema potrebe da suviše dramatično doživljavate nove dogadjaje, opustite se.

VAGA
Stalo Vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne dogadjaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna merila i pravila ponašanja. Ukoliko osećate emotivni nemir, ne treba da dovodite u pitanje nečije poverenje ili naklonost. Ovo nije najbolji trenutak da donosite neke velike odluke. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, opustite se.

ŠKORPIJA
Vaš uspeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspeh usmeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa. Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove ili za neku romantičnu zabavu, a partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno rešili neke nove dileme. Dozvolite sebi i odredjenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na Vaše interese. Delujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja i čini Vam se da neko ne ispunjava Vaša očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje. Sugestija: Potrudite se da pravilno uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

JARAC
Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobednik u poslovnom dijalogu. Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred svojim partnerom, tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove koje imate. Budite umereniji. Sugestija: Obratite paćnju na pravilniji način ishrane, opustite se.

VODOLIJA
Nečije reči možda deluju suviše intrigantno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja i da se distancirate u odnosu na dogadjaje koji narušavaju Vašu psiho-fizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive«, što donosi novu zabludu u proceni situacije. Ipak, emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

RIBE
Propuštenu priliku ne traba posmatrati kao veliki gubitak, već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno delujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od Vas partner tačno zna šta želi ili oseća. Neko Vam ne dozvoljava promenu u zajedničkim planovima. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Jul 29, 2017 12:15 am

Vaš horoskop za dan:
29.07.2017.



OVAN
Vaše raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Završavate jedan važan posao koji Vam uliva osećaj samopouzdanja. Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost. U susretu sa voljenom osobom, slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu, preuzmite stvari u svoje ruke. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

BIK
Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod odredjenim uslovima. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika. Smeta Vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

BLIZANCI
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice«, koje na indirektan način otkrivaju nečije namere. Sugestija: Planirajte relaksaciju i boravak u prirodi.

RAK
U dogovoru sa jednom osobom završavate posao koji deluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje neki vid uticajne reklame ili dobitak. Postoji dobar povod da proslavite svoj uspeh. Izgleda da neko sa strane u izvesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namera, nalazite se na korak do velike radosti. Sugestija: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje i inspiraciju.

LAV
Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine, stoga pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu. Potrebna je veća mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti. Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače mnogo više od nekih »svetlucavih poklona« koji se lako daruju. Očarajte svog partnera na pravi način. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas iritiraju i dodatno zamaraju.

DEVICA
Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Nema razloga za lažnu skromnost u bilo kom pogledu. Potrudite se da osvojite nečiju emotivnu pažnju na prikladan način i da zadovoljite očekivanja. Slobodno upotrebite svoje zavodničke manire i šarm koji imate. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

VAGA
Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat, tako da i Vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete sa nekim ambicioznim ciljevima. Budite promišljeniji u svakom pogledu i umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i posebno nečija emotivna pažnja. Sugestija: Izbegavajte neke loše uticaje i stresne situacije.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas iznenada pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Važno je da ispunite svoja obećanja ili neka utvrdjena pravila u poslovnoj saradnji. Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj koji Vas prati, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Potvrdiće se da imate dovoljno sreće. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više zdravog sna.

STRELAC
Ukoliko Vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momanat za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Umesto nekih sitnih zamerki pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad uz srdačni osmeh sve može da se promeni. Sugestija: Planirajte boravak u prirodi i neku sportsku aktivnost.

JARAC
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim dogadjajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo. Izrazite svoja osećanja, budite dovoljno nežni i maštoviti u društvu voljene osobe kao što se to i očekuje. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Prijaće Vam nečije društvo. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju.

VODOLIJA
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu i uz osobu koja Vam je draga. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

RIBE
Neko možda ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere. Važno je da pravilno procenite redosled poteza. U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lepim stvarima koje život čine posebnim. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vam neko prenosi negativnu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Jul 29, 2017 11:53 pm

Vaš horoskop za dan:
30.07.2017.



OVAN
Ukoliko Vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti potencijalni rizik. Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Preterana doza hrabrosti može da Vam naškodi. Emotivni susret sa jednom osobom možda predstavlja samo prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite prevelikim iluzijama koliko god da Vam se čine primamljivo lepim. Sugestija: Izbegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije

BIK
Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje rezultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Susret sa jednom osobom trenutno deluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu. Delujete pomalo uznemireno. Nedostaju Vam neki snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Nema razloga da budete nestrpljivi. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

BLIZANCI
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite poslovni neuspeh, razmislite o nekim alternativnim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju. Suviše jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Distancirajte se od izazova. Sugestija: Važno je da se pravilnije zaštitite od nekih stresnih situacija.

RAK
Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa. Nema razloga da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na Vaše saradnike. Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima koje imate. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Ne možete da predvidite novi tok dogadjaja na poslovnoj sceni ili nečiji odgovor na zadatu temu. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo u susretu sa saradnicima, već zatražite nečiju podršku. Brinete bez pravog povoda, partner trenutno možda ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju dosadašnju taktiku, ako ona ne donosti željeni efekat. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

DEVICA
Pažljivije analizirajte kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili odredjenu fazu inkubacije, pre nego što donesete neku konačnu odluku. Primećujete da neko u Vama pobudjuje veliko interesovanje i da Vas asocira na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagodjavanje do one prave mere. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

VAGA
Delujete vrlo promišljeno i proveravate različite informacije koje utiču na poslovne pregovore. Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanjem. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese. Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva u potpunosti da Vam dočara svoje emotivne doživljaje. Nekom uvek treba dati novu priliku. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Potreban Vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili pomalo loš predosećaj. Nema potrebe za preterivanjem. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

STRELAC
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa koji imate. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje i donosi ocenu o Vašim rezultatima. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu ili na neki ultimativan način. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se najlepše ostvaruju u zajedničkom ritmu. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

JARAC
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte svoje saradnike i prihvatite koristan savet. Neko Vas inspiriše na dodatno angažovanje i dobro raspoloženje. Osvnite se oko sebe, jer uvek postoje nasmejana lica i one dobre poruke. Nove dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

VODOLIJA
Ponekad sve izgleda tako relativno, stoga nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja, budite dovoljno iskreni, nežni i pažljivi. Uživajte u intimi. Sugestija: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

RIBE
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje možda predstavljaju potencijalni rizik za Vaše poslovne interese. Potrebno je da smislite neku rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenadjenja. Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste odgonetnuli deo nekih skrivenih poruka ili emotivnih namera. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Avg 01, 2017 6:48 am

Vaš horoskop za dan:
01.08.2017.



OVAN
S obzirom da vas danas ne drži mesto, iskoristite svaki slobodan momenat za odlazak u avanturu! Pokušajte da na istraživačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobegnu u svet imaginacije pomoću zanimljive literature ili interneta.

BIK
Ne ustručavajte se da kažete nešto što je očigledno, a svi ostali se pretvaraju da ne primećuju. Ne dozvolite drugima da vas ubeđuju da treba da razmišljate kao većina. Vi znate šta je istina i ne treba da od nje odustajete. Ako neko ne želi da je čuje, to nije vaš problem. Uostalom, zašto biste gubili vaše dragoceno vreme na neiskrene i površne osobe?

BLIZANCI
Oko nekih važnih pitanja bi bilo poželjno da se posavetujete sa jednom starijom osobom u koju imate poverenja. Prilično ste ostrašćeni i emocije imaju punu kontrolu nad vama, pa vam se ne preporučuju nikakve ishiterene odluke i potezi. Najbolje bi bilo da se obratite jednom članu porodice koji vas odlično poznaje i ko ume da proceni šta je najbolje za vas.

RAK
Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje - najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla da se još više učvrsti, a to je, takođe i idealna prilika za bolje upoznavanje.

LAV
Samo zato što ste u poslednje vreme suzdržani i rezervisani kada su u pitanju emocije, to ne znači da i dalje treba da nastavite sa identičnim ponašanjem. Ljudi u vašoj okolini primećuju da nešto nije u najboljem redu, ali imaju dovoljno poštovanja da ne insistiraju da o tome govorite. Razgovor sa osobom od poverenja učiniće da se znatno bolje osećate, iako trenutno smatrate da od toga nema nikakve koristi.

DEVICA
Bićete u prilici da se sretnete sa mnogim interesantnim ljudima, ali vas kao da nešto koči da se opustite i uživate u spontanom razgovoru. Poslušajte jedan unutrašnji glas koji vam sugeriše da budete konzervativniji nego inače. Sa druge strane, budite srdačni i otvoreni za neke teme, ali ne ulazite dublje u priču i ne otkrivajte previše.

VAGA
Imate utisak da neko stalno koči vaš napredak i koliko god se trudili da nešto promenite, osećate da ne dajete vaš maksimum. Ovaj dan iskoristite da dobro razmislite o tome šta želite od života i na koji način to možete da postignete. Stvari iz prošlosti ne treba da budu deo vaše svakodnevice - dozvolite sebi da imate budućnost kakvu zaslužujete.

ŠKORPIJA
Sakupite hrabrost i budite odlučni u nastojanju da prekinete kontakt sa osobama čije prisustvo vam ne prija. Ne plašite se da ćete povrediti nečija osećanja i veoma je važno da ne zaboravite da neko nije razmišljao o vama i vašim kada je činio stvari na vašu štetu. Nema potrebe da ste okruženi lažnim prijateljima. Vi zaslužujete samo najbolje.

STRELAC
Vaš moto danas je: manje je više. Potrudite se da napravite prostora za nove stvari i nove ljude, ali takođe i naučite da kažete ne. Nemojte da razmišljate kako će drugi da vas shvate - prave osobe su već u vašoj neposrednoj blizini. Potrudite se da danas udovoljite sebi, barem toliko koliko ste bili posvećeni drugima sve ovo vreme. Potreban vam je predah.

JARAC
Ne bi bilo loše da malo usporite sa vašim tempom života koji praktikujete već neko vreme. Potrudite se da nađete vremena za odmor i sitna zadovoljstva. Svet može da sačeka. Ovaj dan iskoristite da ugodite isključivo sebi. Izbor je na vama - ostati kod kuće i slušati muziku ili provesti vreme uz tv program ili izaći u provod sa dragim ljudima.

VODOLIJA
Ovaj dan je izuzetno pogodan za nova saznanja i unapređenje nekih veština. Takođe, znanje koje posedujete bi bilo poželjno da podelite sa drugima. Uživaćete u ulozi predavača, a pritom ćete i sami dosta naučiti posmatrajući tuđe ponašanje. Pred vama je dan pun izazova, te se stoga potrudite da imate spremne odgovore na sva pitanja koja vam budu postavljena.

RIBE
Ne potcenjujte moć ljudi sa kojima danas budete u kontaktu. Neko ko vam se bude činio površan i nezanimljiv bi mogao da se ispostavi kao veoma mudra osoba sa mnogo životnog iskustva. Ako ste otvorenog duha, shvatićete da mnogo toga možete da naučite. Za početak, da ne sudite o ljudima na osnovu njihovog izgleda.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Avg 02, 2017 5:48 am

Vaš horoskop za dan:
02.08.2017.



OVAN
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na svog partnera ili na osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, potrebno je da uskladite zajednička interesovanja i ciljeve.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

BIK
Ljubav:
Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu.
Posao:
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji nacin razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BLIZANCI
Ljubav:
Raduju Vas novi događaji ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja.
Posao:
Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

RAK
Ljubav:
Često menjate raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje.
Posao:
Teško Vam je da ostvarite namere a ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

LAV
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa osobom koja za samo trenutak ume da Vas povuče u svet čudesne romantike i nežnosti.
Posao:
Pokušavate da udovoljite saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

DEVICA
Ljubav:
Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja.
Posao:
Da bi neke stvari ili događaji imali svoj pravi smisao, morate ih rastumačiti u dogovoru sa bližom okolinom.
Zdravlje:
Slobodno vreme planirajte da provedete na neki zabavan način, prijaće Vam.

VAGA
Ljubav:
Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi.
Posao:
Važno je da odaberete ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist.
Zdravlje:
Planirajte neku omiljenu zabavu, ulepšajte svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA
Ljubav:
Raduju Vas novi susreti, posebno kada se nalazite u prilici da demonstrirate svoj šarm i zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet.
Posao:
Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju Vaš zaštitini znak. Proširite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Ljubav:
Potrudite se da budite šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete ili sposobnosti.
Posao:
Bolje je da se usredsredite na trenutnu poslovnu situaciju nego da se bavite futurističkim prognozama.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoju energiju.

JARAC
Ljubav:
Pažljivije analizirajte odnos sa voljenom osobom, uvek postoje »skriveni detalji« koji se teže uočavaju.
Posao:
Nalazite se u prilici da čujete stručno mišljenje sa različitih strana. Nove informacije treba da povežete u mudar zaključak.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije koje Vas iscrpljuju.

VODOLIJA
Ljubav:
Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
Posao:
Pogađa Vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, dovoljno ste umešni da prevaziđete neke iznenadne komplikacije.
Zdravlje:
Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

RIBE
Ljubav:
Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
Posao:
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Avg 03, 2017 6:34 am

Vaš horoskop za dan:
03.08.2017.


OVAN
Prilika za novo partnerstvo koje uključuje vaš lični projekat će se ukazati danas. Ugovori, dogovori i ostale legalne stvari idu vam na ruku ali zahtevaju određeno vreme da im se posvetite da bi ih u potpunosti razumeli. Čitajte ono što je napisano sitnim slovima! Šta god da se desi biće to u pravom smeru. Prihvatite promene!

BIK
Dosadni i malo ustaljeni poslovi će vam oduzeti celo jutro danas, ali moraćete da ih završite kako bi prešli na uzbudljivije projekte. Možda će se zahtevati više papirologije da bi se stvari pokrenule, ali kad jednom to završite brzo i efikasno, bićete na konju i spremni za akciju. Na pravom ste putu samo krenite napred.

BLIZANCI
Romantični sastanak sa potencijalnim partnerom danas, može dovesti do neočekivano stimulativnog razgovora o temama koje su vam zajedničke. Možda ćete krenuti da pravite poslovne planove koji će vas zbližiti još više. Ovo je odličan dan za unapređenje odnosa koji uključuju zajdnička interesovanja. Očekujte da provedete dosta vremena sa prijateljima.

RAK
Danas će vam možda pasti na pamet ideja da renovirate nešto kod kuće. Možda samo zato što vam se tako sviđa, ali primarni razlog je zato što želite da dignete cenu. Moguće da će biti neka dekoracija, novi raspored ili renoviranje, mogućnosti će samo da se nižu. Ali na kraju dana izabraćete onu koja vam bude najlepša.

LAV
Danas ste puni energije kada je u pitanju pisanje ili pričanje. Ideje će se samo nizati i možda bi bilo dobro da se čujete sa prijateljima i da popričate o svemu šta vam je palo na pamet. Tako ćete doći do još informacija, koje će vaš mozak željan znanja samo progutati. Zapišite šta vas najviše interesuje i prošetajte malo da razbistrite glavu. Sutra je novi dan i sve će vam se činiti mnogo jasnije.

DEVICA
Dan je idealan za edukaciju, poslovne sastanke i javne nastupe. Sve što ste nekada poželeli da učinite, danas će biti moguće. Ne dozvolite da vas obeshrabre male stvari. Partner zahteva vaše vreme i požrtvovanost, pa bi bilo dobro da mu se posvetite. Neka vas ne dotiču neistine koje ovih dana kruže o vama.

VAGA
Dosta pisama, poziva ili email-a može doći sa svih strana, donoseći odlične vesti i informacije. Neke mogu doneti nove i inovativne mogućnosti koje su od veliko interesa za vas. Popričajte o njima sa ljudima od poverenja i zapišite svaku ideju koja vam se učini korisnom, naravno ostavite nešto i za druge.

ŠKORPIJA
Prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu će se ukazati danas iz neočekivanog možda čak i nepoznatog izvora. Ovo će vas možda iznenaditi, ali sigurno ćete iskoristiti priliku koja vam se ukazala. Neko ko vam je u prošlosti dugovao novac mogao bi iznenada da ga vrati. Danas je definitivno sve u znaku novca!

STRELAC
Danas ste puni energiije i želite negde da je uposlite. Možda ćete preuzeti sve moguće projekte koji će vam omogućiti šansu za napredovanjem u smeru u kom ste krenuli. Umetnički poduhvati, grupne aktivnosti i druženje su upravo ono što vam treba da bi došli do toga. Ovo bi trebalo da bude stimulativan dan kada možete da postigne mnogo, zato uživajte u njemu dok radite.

JARAC
Danas se može ukazati šansa koja će ispoljiti vašu kreativnost i privući pažnju ljudi oko vas. To može da bude bilo šta, neka izložbe, performans, učešće u festivalu bilo šta što će privući pažnju publike. Šta god da bude uključeno sijaćete u pravom svetlu i privući svačiju pažnju. Verovatno će biti i dosta zabavno, a to je upravo ono vam treba da bi definitivno povećali svoj ego.

VODOLIJA
Moguće je da će vam se ukazati šansa da otputujete negde sa prijateljima danas. Možda je uključena neka izložba ili neko dešavanje gde ćete moći da proširite svoje znanje na neki način. Širenje vidika i prikupljanje inforamcija su definitivno uključeni. Zato bi trebalo da se pripremite i prihvatite ponudu, može napraviti veliku promenu u vašem životu.

RIBE
Danas postoji mogućnost da završiti neke lične projekte koji su uključivali dosta papirologije. To vam znatno može povećati prihode. Prethodni uspeh koji ste imali na polju interesovanja može vam otvorite vrata ka novim mogućnostima. Možda je to nešto što je povezano sa poslom kojim se trenutno bavite, a možda je i lični projekat u pitanju. Svi znaci upućuju da vam sreća kuca na vrata.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Avg 04, 2017 6:34 am

Vaš horoskop za dan:
04.08.2017.


OVAN
Imaćete dosta vremena da razmislite u kom pravcu se odvija vaša karijera, emotivni odnos i, generalno, vaš život. Umesto da razmišljate koliko ste do sada postigli, fokusirajte se na budućnost. Nalazite se u fazi preispitivanja ciljeva i traganja za sopstvenim identitetom. Biće vam potrebno dosta energije, ali ne plašite se. Doći ćete do ispravnih zaključaka.

BIK
Ovaj dan treba da posvetite brizi o vlastitom zdravlju i generalnoj kondiciji. Ne mislite da će neki problemi nestati sami od sebe. Ako ste se pretvarali da je sa vašim organizmom sve u najboljem redu, pa čak i da je zaista tako, vreme je za rutinsku kontrolu. Ništa bitno nećete propustiti ako jedan dan stavite neke druge obaveze po strani.

BLIZANCI
Danas ćete odlučiti da učinite nešto za vašu materijalnu situaciju. Neke konkretne stvari treba da se promene - sa reči i obećanja pređite na dela. Pokušajte da odredite šta vas najviše motiviše i u kome možete da očekujete podršku. Ako ste sasvim sigurni da mnogo toga možete postići sami, onda je sve u redu. U protivnom, ne ustručavajte se da zatražite savet.

RAK
Ovo je odličan dan za meditaciju i, generalno, stvari koje se tiču vašeg duha. Moguće je da ste pomalo razočarani jer se neke stvari ili promene u vašem životu ne odvijaju željenom brzinom. Takođe, vaše strpljenje vas pomalo izdaje. Pokušajte da razmislite o tome šta vam je u ovom trenutku najvažnije. Ne ulazite u nove projekte sve dok stare ne privedete kraju.

LAV
Ovo je odličan dan za vas, ali čuvajte se prekomernih obaveza koje ćete biti u iskušenju da preuzmete na sebe. Mišljenja ste da su izvesne finansijske poteškoće iza vas, ali realnost govori drugačije. Mnogo toga u vašoj budućnosti će zavisiti od današnjih poteza. Pokušajte da uvedete neke promene u načinu razmišljanja i/ili ponašanju.

DEVICA
Sumnjate u iskrenost prijatelja ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Imate utisak da se ponašaju čudnije nego obično i da nešto od vas kriju. Ovo verovatno nema veze sa vama. Konkretne osobe imaju neke svoje, lične probleme sa kojima ne žele da vas opterećuju. Potražite društvo nekog čija blizina vam trenutno prija. Neka to bude neko iz vaše porodice.

VAGA
Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.

ŠKORPIJA
Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.

STRELAC
Ne možete da se otmete utisku da imate tako malo vremena, a tako mnogo obaveza. Vi naprosto ne znate kako da se organizujete da ne trpi ni vaš poslovni ni privatni život. Potrebno je malo lukavstva i planiranja. Neko iz vaše okoline danas neće biti raspoložen za komunikaciju. Pustite ga da bude u svom svetu, ali budite u blizini ako mu nešto zatreba.

JARAC
Prijatelj ili član porodice se ponaša prilično neobično i izgleda vam rasejan. Razmišljaćete da problem možda ne leži u vama. To najverovatnije nije slučaj, dajte im malo prostora. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner, zbog iznenadnih obaveza morati da otkaže sastanak sa vama. Provedite veče uz knjigu ili tv program.

VODOLIJA
Ovo je dan kada su vam čula i brzina u razmišljanju naglašeniji nego inače. U stanju ste da primetite sve što se oko vas događa, do najsitnijih detalja, a da pritom u tome ne učestvujete aktivno. Nečije ambicije će vam danas izgledati prilično smešne. Na vreme se povucite iz jedne rasprave. To vam trenutno uopšte nije potrebno.

RIBE
Neko dugo priželjkivano priznanje danas konačno dolazi do vas. Uspešno ste završili sve obaveze koje ste imali i možete da uživate u zasluženom uspehu. Neko ko vas je ranije kritikovao konačno ostaje bez teksta. Pred vama je dan stvoren za odmor i opuštanje. Uživajte u komplimentima svih onih koji vas podržavaju. Nađite vremena da proslavite sa vama dragim ljudima.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm


Godina : 44
Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Avg 04, 2017 12:52 pm

VODOLIJA
Ovo je dan kada su vam čula i brzina u razmišljanju naglašeniji nego inače. U stanju ste da primetite sve što se oko vas događa, do najsitnijih detalja, a da pritom u tome ne učestvujete aktivno. Nečije ambicije će vam danas izgledati prilično smešne. Na vreme se povucite iz jedne rasprave. To vam trenutno uopšte nije potrebno.
------------------------------------------------------------------------------


Jašta.Gore mreže od prepucavanja. Neću da ulazim u diskusiju jer su svi nabrijani -ali sa tastaturama.










Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.






Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Avg 05, 2017 12:07 am

Vaš horoskop za dan:
05.08.2017.


OVAN
Ljubav:
Neko Vas nagovara da donesete važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost pred bliskom osobom.
Posao:
Kada uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Pokažite smisao za praktične vrednosti.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

BIK
Ljubav:
Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom.
Posao:
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se angažujete u nekim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja.
Zdravlje:
Preterana doza hrabrosti može da Vam naškodi.

BLIZANCI
Ljubav:
Ne dozvolite da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju.
Posao:
Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika.
Zdravlje:
Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

RAK
Ljubav:
Partner izražava sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste sami odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Posao:
Suočavate se sa različitim problemima. Važno je da odredite granica između pristojnog ponašanja i energičnih zahteva.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

LAV
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje i naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.
Posao:
Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zateknete na pravom mestu.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

DEVICA
Ljubav:
Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.
Zdravlje:
Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

VAGA
Ljubav:
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage za osetljive situacije kroz koje prolazite.
Posao:
Nema razloga da rizikujete u stvarima koje mogu da se okrenu na Vašu štetu.
Zdravlje:
Delujete napeto i zabrinuto.

ŠKORPIJA
Ljubav:
Ponekad Vas privlače situacije koje deluju isuviše komplikovano i izazovno. Zaustavite se na vreme.
Posao:
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Razmislite o alternativnom rešenju.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite različite obaveze.

STRELAC
Ljubav:
Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i zajedničkih planova.
Posao:
Višak ponosa može da Vam zasmeta ili da Vas navedene na pogrešan zaključak. Saćekajte da se smire strasti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

JARAC
Ljubav:
Važno je da pravilno razlikujete i uvažavate prave vrednosti, pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite ono što dobijate.
Posao:
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao recept za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Ljubav:
Velika nestrpljivost pred voljenom osobom često donosi pogrešan efekat. Izbegavajte impulsivno reagovanje.
Posao:
Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove događaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

RIBE
Ljubav:
Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe.
Posao:
Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Avg 06, 2017 12:52 am

Vaš horoskop za dan:
06.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da insistirate na »teškim temema« u nečijem društvu ili da iritirate voljenu osobu.
Posao:
Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Bik
Ljubav:
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo.
Posao:
Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo ustaljenog protokola.
Zdravlje:
Poštedite sebe neprijatnih situacija i novog uzbuđenja.

Blizanci
Ljubav:
Raduje Vas nečije ponašanje. Partner ume da Vas oraspoloži i rastereti suvišnih briga.
Posao:
Ukoliko dobijate “loš signal”, važno je da se povučete u stranu i sačekate neku bolju priliku.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje.
Posao:
Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da se iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja.
Zdravlje:
Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

Lav
Ljubav:
Nalazite se u promenjivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu lilnih merila.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Devica
Ljubav:
Potrebno je vreme, da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke.
Posao:
Otkrivate nove nesporazume u susretu sa saradnicima, nedostaje Vam uzajamna podrška i razumevanje.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Vaga
Ljubav:
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli.
Posao:
Osmislite dobar plan, uz određenu dozu mudrosti i umešnost sve može da se podvede pod poslovni uspeh.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Škorpion
Ljubav:
Određena doza mističnosti može da Vas podstakne na dodatnu upornost, ali može i da prouzrokuje neprijatnost u susretu sa bliskom osobom.
Posao:
Prednost dajete nekim neobičnim poslovima ili situacijama koje ostaju skrivene od radoznalih pogleda saradnika.
Zdravlje:
Važno je da pravlino usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac
Ljubav:
Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao:
Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac
Ljubav:
U emotivnom smislu, preosetljivo reagujete na različite sitnice i tražite neko mirnije društvo ili utočište.
Posao:
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasno rešenje.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

Vodolija
Ljubav:
Neko Vas opterećuje svojom pričom o emotivnoj dominaciji i velikim zahtevima. Važno je da izvučete dobru pouku.
Posao:
Nema potrebe da očekujete preteranu sentimentalnost ili razumevanje, od osobe koja insistira na praktičnim interesima.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe
Ljubav:
Dok Vi delujete bezbrižno, partner pokušava da odgonetne obostrane dileme i indirektno »osuđuje« Vaše ponašanje.
Posao:
Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način. Preostaje Vam da poštujete sve zadate rokove.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Avg 07, 2017 6:21 am

Vaš horoskop za dan:
07.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Planiraje neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora Vašim potrebama i afinitetima.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite dobar utisak. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Bik
Ljubav:
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi o kojoj prijatelji govore u negativnom kontekstu.
Posao:
Potreban Vam je dodatni oprez. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe i da ulazite u neke sumnjive dogovore.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati dobrog sna.

Blizanci
Ljubav:
Partner sa primetnim nestrpljenjem isčekuje Vaše odgovore ili učešće u zajedničkim planovima.
Posao:
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak
Ljubav:
Ne treba da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije, već zbog nečijih prikrivenih namera i emotivne ćudljivosti.
Posao:
Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj deo poslovnih obaveza. Preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Lav
Ljubav:
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale. Suviše ste subjektivni u stvaranju svoje vizije.
Posao:
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Devica
Ljubav:
Nema razloga za velika emotivna očekivanja u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.
Posao:
Stalo Vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Moraćete da se vratite korak unazad.
Posao:
Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i uspešno predviđa Vaše poslovne poteze.
Zdravlje:
Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopletnost.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj »svet tišine«.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Strelac
Ljubav:
Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Jarac
Ljubav:
Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.
Posao:
Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Neko u Vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku.
Posao:
Bez obzira na iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima. Vedar duh deluje lekovito u svakom pogledu.

Ribe
Ljubav:
Učinite neki poseban gest pažnje koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i emocija nikada dovoljno za zajedničku sreću.
Posao:
Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, ali i da poštujete različite stavove i mogućnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Avg 08, 2017 6:41 am

Vaš horoskop za dan:
08.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Izbegavajte sumnjive pozive ili nepotrebnu »torturu« koju Vam nameće bliska osoba. Popravite raspoloženje.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoj ugled u društvu poslovnih partnera, budite suzdržani i diskretni.
Zdravlje:
Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko sporednih situacija i sitnica. Odgovorite na nečije »emotivne signale«.
Posao:
Stalo Vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Određene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna.

Rak
Ljubav:
Ne zaboravite da postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada.
Posao:
Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima, kao i da osvojite nečiju naklonost ili simpatije.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju intuiciju i sposobnosti.

Lav
Ljubav:
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ne možete da predvidite tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
Posao:
Osnovna orijentacija u razmišljanju Vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose praktične rezultate.
Zdravlje:
Potrebno je da uskladite misli i osećanja.

Devica
Ljubav:
Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite pažnju, uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštanja.
Posao:
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvereno i u duhovitom stilu.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Osmislite novi scenario kojim možete da obradujete voljenu osobu.
Posao:
Trenutna dešavanja utiču na Vašu popularnost ili omiljenost u društvu poslovnih partnera. Vaš način razmišljanja i delovanja predstavlja »pun pogodak«.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosno u pravom trenutku.
Posao:
Potrebno je da preuzmete inicijativu, Vaše kreativne ideje mogu da se ostvare na zajedničko zadovoljstvo.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem.
Posao:
Prihvatite pravila koja dobro poznajete. Neko Vam postavlja različite zahteve i ne mari mnogo za Vaša interesovanja.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima, koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Važno je da odredite jasnu granicu između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih avanturističkih pobuda.
Posao:
Određena doza mističnosti može da Vam donese dodatnu neprijatnost i komplikaciju u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da potiskujete svoje želje pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i karakter.
Posao:
Delujete vešto u poslovno-finansijskim dogovorima. Važno je da sačuvate samokontrolu i da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.
Posao:
U prilici ste da završite poslove koji Vam donose psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosledni u svojim namerama.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Avg 09, 2017 6:08 am

Vaš horoskop za dan:
09.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra Vaše kretanje.
Posao:
Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namerama.
Zdravlje:
Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Bik
Ljubav:
Osvnite se oko sebe, uvek postoje nasmejana lica i dobre poruke. Nove dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Neko Vas inspiriše na dodatno angažovanje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite zajedničke potrebe i interesovanja.
Posao:
Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate.
Posao:
Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Lav
Ljubav:
Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.
Posao:
Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Devica
Ljubav:
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete osetljive situacije kroz koje prolazite.
Posao:
Potrebna Vam je kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na Vašu štetu.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Svoje ljubavne probleme ne možete rešavati mimo nečije volje. Obratite pažnju na partnerovo negodovanje.
Posao:
Nepotrebno se upetljavate u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam različiti sadržaji zabave, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje ili neki poseban gest pažnje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način.
Posao:
Odlaganjem svojih radnih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Strelac
Ljubav:
Voljena osoba očekuje da doslovno poštujete dogovor i nema razumevanja za izgovore ili opravdanja.
Posao:
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje. Posmatrajte situaciju u duhu optimističkih prognoza.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac
Ljubav:
Potrebno je da ostvarite svoje emotivne namere, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se »oštro« suprotstavlja.
Posao:
Osoba koja ima negativan stav o Vašim idejama neće lako promeniti svoje mišljenje, budite strpljivi u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Suočavanje sa istinom zahteva hrabrost, ali donosi i psihološko olakšanje.

Vodolija
Ljubav:
Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na neadekvatno ponašanje.
Posao:
Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Ribe
Ljubav:
Nemojte izneveriti nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o osetljivim pitanjima.
Posao:
Neko Vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila poslovno-finansijske saradnje. Prihvatite dobar savet.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama koje Vas relaksiraju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Avg 10, 2017 6:17 am

Vaš horoskop za dan:
10.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Emotivna situacija se menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeniji, pre nego što progovorite.
Posao:
Nemojte preuveličavati svoje znanje ili profesionalne sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Bik
Ljubav:
Stišavajte svoje iznenadne afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da rizikujete bez pravog povoda.
Posao:
Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima. Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na više strana.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Blizanci
Ljubav:
U privatnom životu, nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na izbor. Ne budite nepravedeni prema partneru.
Posao:
Na osnovu novih informacija nalazite se u dobroj prilici da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Rak
Ljubav:
Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i optimističko raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji. Ipak, svaku informaciju treba pažljivo proveriti.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Devica
Ljubav:
Uporno pokušavate da odgovorite na pitanje: da li kompromis više odgovara Vama ili Vašem partneru?
Posao:
Dok se Vaši saradnici sapliću o osnovne probleme, Vi delujete vrlo efikasno i snalažljivo u različitim prilikama.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Delujete suviše strogo.
Posao:
Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Škorpion
Ljubav:
Neko Vam pobuđuje veliko interesovanje i dobro raspoloženje. Za sada imate više pitanja nego odgovora.
Posao:
Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje i fazu inkubacije.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočiste«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
Posao:
U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno hrabrosti za prihvatanje odgovornosti za ono što ste izjavili ili učinili.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom preuzmite inicijativu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki »čaroban« način.
Posao:
Delujete energično pred okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove ili neke »tragove«, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi.
Posao:
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali na pogrešan način. Potrebna Vam je nečija moralna podrška i pouzdana asistencija.
Zdravlje:
Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret.
Posao:
Potrudite se da odložite neke obaveze, postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Avg 11, 2017 5:55 am

Vaš horoskop za dan:
11.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Bik
Ljubav:
Nema razloga da forsirate situacije koje iritiraju voljenu osobu, bolje je da strpljivo sačekate na svoju šansu.
Posao:
Posrećilo Vam se da ostvarite veći uspeh mimo nečijih očekivanja. Zadržite svoju pažnju na započetim poslovima i izbegavajte takmičarsku atmosferu.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Partner Vam često prigovara da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
Radujete se zbog novih informacija. Upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike koji se protive Vašim idejama.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Rak
Ljubav:
Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate da imate dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme.
Zdravlje:
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Neko deluje inspirativno i ume da pokrene Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja.
Posao:
Ponekad sve izgleda relativno, stoga nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Devica
Ljubav:
Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore.
Posao:
Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili psihofizička relaksacija, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Delujete šarmantno i neodoljivo. Neko Vam upućuje emotivnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli.
Posao:
Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju Vas vezuju poslovni i privatni interesi.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izazak ili šetnja.

Škorpion
Ljubav:
Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Trudite se svim silama da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
Posao:
Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Delujete ćudljivo, nema razloga da prikrivate neraspoloženje i namere pred osobom koja Vas dobro poznaje.
Posao:
Imate dobru teoriju, ali izostaje podrška oko formulacije zajedničkih interesa. Sačekajte da se okolnosti promene u Vašu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način.
Posao:
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i optimizam.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da opterećujete partnera velikim zahtevima. Nedostaje Vam nota samokritičnosti ili osećaj za umerenost.
Posao:
Dok neko uporno taktizira i smišlja različite planove, Vi deluje efikasno i uspešno sprovodite praktične odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost, relaksirajte se.

Ribe
Ljubav:
Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje raspoloženje i odluke. Budite diskretni u nečijem prisustvu.
Posao:
Važno je da se usresredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite svoju kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje i mogućnosti.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Avg 12, 2017 12:04 am

Vaš horoskop za dan:
12.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta.
Posao:
Izbegavajte nepotreban rizik. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima, koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Partner deluje ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Posao:
Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati dobrog sna.

Blizanci
Ljubav:
Vaš ponos lagano izbija na površinu, što uzrokuje nove žaoke odnosu sa voljenom osobom. Ne možete nekom da namećete svoju volju.
Posao:
Važno je da prihvatite aktivnu ulogu i da poštujete osnovni protokol poslovnoe saradnje.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Rak
Ljubav:
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Posao:
U susretu sa saradnicima izbegavajte razmetljivost u poslovnom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi niste spremni da odgovorite, ili da idete do granice izdržljivosti.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaje nečija podrška, pozovite osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo i zajednički interesi.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Devica
Ljubav:
Neko Vas uzbuđuje i privlači Vam pažnju. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci.
Posao:
Sa par dobrih poteza možete učiniti više nego Vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Treba uspešno delovati na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci.
Posao:
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje.
Zdravlje:
Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Neophodan Vam je porodični mir i partnerovo razumevanje kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte potiskivati svoje želje.
Posao:
Delujete energično. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac
Ljubav:
Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda.
Posao:
Delujete neskromno u svojim obećanjima. Zbog Vašeg autoritativnog ponašanja uslediće različiti komentari i reči kritike.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Jarac
Ljubav:
Tople emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese u kritičnim situacijama.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekoj omiljenoj temi, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju.
Posao:
Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja.
Posao:
Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko nepotrebno usporava.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Avg 13, 2017 12:26 am

Vaš horoskop za dan:
13.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nemojte dozvoliti partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari dogovor.
Posao:
Prepustite svojim saradnicima da se dokazuju. Morate imati dobru procenu ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Bik
Ljubav:
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija emotivna pažnja i prisustvo, ali partner nema dovoljno volje da Vam se približi.
Posao:
Ponekad stvari nisu jednostavne kao što na prvi pogled izgledaju. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

Rak
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas udaljavaju.
Posao:
Imate osećaj da Vas neko uporno zavarava obećanjima ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika.
Zdravlje:
Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Primećujete da voljena osoba ima neke tajne planove, što dodatno utiče na nervozu ili na osećaj nepoverenja.
Posao:
Imate dobru priliku da završite obaveze starijeg datuma. Ipak, trenutni uspeh Vam ne znači mnogo.
Zdravlje:
Dobro procenite lične mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

Devica
Ljubav:
Ponekad je teško podvući jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja.
Posao:
Očekuju Vas naporne obaveze, na žalost okolina nije od velike koristi u onome što radite. Razmislite o kompromisnoj varijanti.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje.
Posao:
Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebna Vam je saradnička podrška.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Škorpion
Ljubav:
Ako Vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.
Posao:
Nema razloga da ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i više sati aktivnog odmora.

Strelac
Ljubav:
Potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe.
Posao:
Delujete samouvereno i odlučno, jer Vaši rezultati na najbolji način ilustruju profesionalne sposobnosti koje posedujete.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Nedostatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere.
Posao:
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja Vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju.
Zdravlje:
Važno je da racionalano koristite svoju energiju i vreme.

Vodolija
Ljubav:
Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se »oštro« suprotstavlja.
Posao:
Nemojte očekivati nemoguće rešenje. Važno je da prepoznate najbolji trenutak za akciju i da upotrebite svoje najjače adute.
Zdravlje:
Poboljšajte koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
Ukoliko Vas emotivni život izgleda monotono, nemojte optuživati partnera za sve loše trenutke.
Posao:
Osećate potrebu da zavedete red u okolini, ali to činite na pogrešan način. Potrebno je da uložite dodatnu energiju.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, kao dobra relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Avg 14, 2017 5:59 am

Vaš horoskop za dan:
14.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.
Posao:
Imponuje Vam saznanje da saradnici imaju poverenje u Vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik
Ljubav:
Priuštite sebi neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Partner očekuje više pažnje i topline sa Vaše strane.
Posao:
U Vama se pokrenuo optimistički duh. Polaskani ste nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na listi odabranih.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Rak
Ljubav:
Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom.
Posao:
Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko menja Vašu taktiku ili kriterijume.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Lav
Ljubav:
Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Delujete uznemireno pred bliskom osobom.
Posao:
Postoje razne nesuglasice, svako ima svoju priču i interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak.
Zdravlje:
Izbegavajte isuviše naporne i stresne situacije.

Devica
Ljubav:
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i dragoceno »zrno razuma«.
Posao:
Susret sa jednom osobom potvrđuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Nema potrebe da pokrećete »osetljivu temu« i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite.
Posao:
Suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje i kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

Škorpion
Ljubav:
U emotivnom životu, pre ili kasnije moraćete da položite svoje račune i da se suočite sa partnerom.
Posao:
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko Vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi.
Zdravlje:
Osetićete veliko olakšanje kada rasteretite svoju savest.

Strelac
Ljubav:
Ukoliko nailazite na hladan ton u nečijem prisustvu, razmislite o svojim manama. Negde ste pogrešili.
Posao:
Svoje obaveze možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha ili samokontrolu.

Jarac
Ljubav:
Dolazite do zaključka da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.
Posao:
Potrudite se da preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Voljena osoba deluje raspoloženo i podržava Vaša interesovanja, što predstavlja dobar predznak.
Posao:
U Vašem interesu je da se neki poslovni događaji sačuvaju u strogoj tajnosti. Prepustite drugima da se javno raspravljaju.
Zdravlje:
Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Osećate tenziju u nečijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost.
Posao:
Hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Na žalost, nesvesno podstičete poslovni rivalitet.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše društvo.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Avg 15, 2017 6:31 am

Vaš horoskop za dan:
15.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Bik
Ljubav:
Pažljivije analizirajte partnera, kako biste razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško prepoznati istinu.
Posao:
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili pometnju u odnos sa poslovnim partnerima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Blizanci
Ljubav:
Imate utisak, da Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom.
Posao:
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi koja ima neobičnu reputaciju ili za koju Vaši saradnici govore u negativnom kontekstu.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe.
Posao:
Dodatno angažovanje može da Vas udalji od nekih »osetljivih tema«. Ali, sve ima svoju granicu ili cenu.
Zdravlje:
Umirite savest, prijaće Vam relaksacija.

Lav
Ljubav:
Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom.
Posao:
Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne žalite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoju nesigurnost.
Posao:
Da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.
Zdravlje:
U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete u različitim zahtevima koje postavljate pred saradnike. Očekuju Vas negativni komentari i nečije negodovanje.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

Škorpion
Ljubav:
Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom.
Posao:
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje, važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Strelac
Ljubav:
Planirajte neku nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe. Oslonite se na maštu.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam ili jaka volja. Probleme koje imate možete rešavati u hodu i bez velike priče.
Zdravlje:
Priuštite sebi dobar provod, prijaće Vam.

Jarac
Ljubav:
Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi.
Posao:
Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Ono što lepo zvuči, ponekad je daleko od realnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Vodolija
Ljubav:
Neko koristi Vašu naivnost ili emotivnu slabost. Nema potrebe da verujete u lažna obećanja.
Posao:
Strahujete da Vam ne promekne neki važan događaj, ali uglavnom povlačite dobre poslovne poteze.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Ribe
Ljubav:
U emotivnom životu morate imati dovoljno snage da prihvatite istinu ili stvari koje Vam se ne dopadaju.
Posao:
U susretu sa saradnicima otikrivate nove nesporazume i to Vam daje za pravo da insistirate na istini.
Zdravlje:
Osetićete olakšanje nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Avg 16, 2017 6:19 am

Vaš horoskop za dan:
16.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Pokažite više diskrecije u ponašanju, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.
Posao:
Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj, da promenite svoj odnos prema saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Bik
Ljubav:
Nova dešavanja nisu po Vašem ukusu. Partner Vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje.
Posao:
Primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

Blizanci
Ljubav:
Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke i ponašanja.
Posao:
Nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Rak
Ljubav:
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Posao:
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Lav
Ljubav:
Nalazite se u »emotivnom raskoraku«, dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.
Posao:
Ukoliko nemate poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica
Ljubav:
Izbegavajte susret sa osobom koja deluje arogantno i remeti Vaše dobro raspoloženje.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija kritizerska narav prilikom izbora zajedničke teme. Neko od saradnika igra »ružnu igru«.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom.
Posao:
Zbog različitih interesovanja i poslovnih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromisnu varijantu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

Škorpion
Ljubav:
Dopada Vam se novi impuls i raspoloženje koje prepoznajete kod voljene osobe. Prihvatite dobar podsticaj u emotivnom zbližavanju.
Posao:
Umete da ostavite zapaženi utisak na svoju okolinu. Vaše ideje zvuče interesantnije nego rešenja koja nude saradnici.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate zajedničko raspoloženje, usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Strelac
Ljubav:
Prijaće Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštanja.
Posao:
U Vašem interesu je da ne pričate previše. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane, pažnju usmerite na redovne obaveze.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Jarac
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest pažnje ume da očara i izazove velike emocije i oduševljenje.
Posao:
Situacija koja za nekog izgleda nemoguća, za Vas predstavlja moguće i dostupno rešenje. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija
Ljubav:
Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti.
Posao:
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju.
Zdravlje:
Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Ne možete dobiti sve sto priželjkujete, ali treba znati uživati u onome što imate.
Posao:
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrudite se da ostavite dobar utisak.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Avg 17, 2017 6:16 am

Vaš horoskop za dan:
17.08.2017.


Ovan
Ljubav:
U dijalogu sa voljenom osobom imate realnu procenu, stalo Vam je da objasnite svoje mišljenje u različitim situacijama.
Posao:
Delujete ambiciozno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Bik
Ljubav:
Mogući su različiti konflikti ili emotivno nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao:
Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno neobičnim velom neizvesnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.

Blizanci
Ljubav:
Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu. Važno je da preuzmete inicijativu i da imate dobru ideju vodilju.
Posao:
Postoje otežavajuće okolnosti koje komplikuju zajednički dogovor. Od Vas se očekuju razumna i efikasna rešenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na ishranu.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, zadovoljstvo je kada umete da podelite zajedničke trenutke radosti i sreće.
Posao:
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija Vam pokreće novu energiju.

Lav
Ljubav:
Postoji osoba koja u Vama pokreće snažne emocije, usmerite misli ka lepim temama. Uživajte uz blisku osobu.
Posao:
Sumnjate u nečije namere. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte na prigodan trenutak.
Zdravlje:
Radost srca deluje lekovito.

Devica
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Raspolažete pogrešnim informacijama, tako da Vase prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Vaga
Ljubav:
Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom pobuđuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluskuje Vašu priču.
Posao:
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati.
Zdravlje:
Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Priželjkujete novi susret ili emotivno zbližavanje. Važno je da imate dobru »ideju vodilju« i pravi podsticaj.
Posao:
U poslovnim pregovorima mora da postoji minimum saglasnosti u uvažavanju različitih interesovanja i ciljeva.
Zdravlje:
Neka Vas osećanja navedu na »dobar izbor«, ulepšajte svoje raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Velika upornost, ponekad donosi suprotan efekat.
Posao:
Pokušavate da ostvarite svoje poslovne namere mimo zvaničnih protokola, ali to ima i svoju cenu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija i opuštanje.

Jarac
Ljubav:
Osobu koju volite, morate razumeti i onda kada greši. Nema potrebe da se ponašate kao »moralni sudija«.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, budite spremni na kompromis i obostrano prilagođavanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Vodolija
Ljubav:
Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Delujete nesigurno.
Posao:
Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice.
Posao:
Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.
Zdravlje:
Poštedite sebe svih nepotrebnih uzbuđenja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Avg 18, 2017 6:10 am

Vaš horoskop za dan:
18.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nedostatak inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na skrivene namere koje ima voljena osoba.
Posao:
Izbegavajte sumnjivo društvo ili osobu koja Vas dekoncentriše. Svako treba da završava svoj deo poslovnih obaveza.
Zdravlje:
Važno je da racionalano koristite svoju energiju i vreme.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner zna na koji način može da Vam ugodi.
Posao:
Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su Vam pouzdane informacije.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Nemojte naivno potcenjivati partnerove mogućnosti ili volju. Nedostaje Vam samokritičnost.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje loše utiču na Vaše psihičko ili zdravstveno stanje.

Rak
Ljubav:
Nečija reakcija ili veliki izlivi osećanja kod Vas pobuđuju sumnju. Preterujete u svojoj emotivnoj predostrožnosti.
Posao:
Iritira Vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnoj saradnji, tako da razmišljate o novim i efikasnijim rešenjima.
Zdravlje:
Izbegavajte psihološki pritisak i stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Osećate psihološki pritisak, imate utisak da partner pažljivo nadgleda svaki Vaš potez. Budite mudri i odmereni.
Posao:
Uporno pokušavate da ostvarite bolju poziciju, ali na poslovnoj sceni postoje različiti kriterijumi prilikom vrednovanja sposobnosti i uspeha.
Zdravlje:
Važno je da neko deluje podsticajno na Vaše raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Pokušavate da zaštitite voljenu osobu od različitih neprijatnosti, ali neprekidno Vas iznenađuju nove situacije.
Posao:
Nečija priča na Vas ne deluje ubedljvo, tako da se oslanjate na lično iskustvo. Ne želite da polemišete sa saradnicima koji imaju drugačije ideje.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da se uzbuđujete zbog nekih sitnica ili sporednih stvari.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte osobu koja Vas opterećuje svojim teatralnim ponašanjem i velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu.
Posao:
Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili stručno mišljenje.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu.

Škorpion
Ljubav:
Partner uporno ignoriše Vaše želje bez pravog objašnjenja. Promenite svoju dosadašnju taktiku.
Posao:
Ne možete da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa jednom starijom osobom.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Strelac
Ljubav:
Nemojte ignorisati nečije prisustvo ili poruke. Partner želi da se nalazi u centru Vaše pažnje.
Posao:
Iskustvo koje stičete u poslovno-finansijskoj saradnji pokazaće se od velike koristi.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na »lošem glasu«.
Posao:
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovno-finansijske planove.
Zdravlje:
Radna terapija na Vas deluje smirujuće.

Vodolija
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da obradujete svoju porodicu. Voljena osoba u pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisustvo.
Posao:
Delujete efikasno u situacijama kada se rešavaju zajednički interesi. Potrebno je da osmislite novi model ponašanja u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Ribe
Ljubav:
Za razliku od partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
Posao:
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija u večernjim satima.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Avg 19, 2017 7:28 am

Vaš horoskop za dan:
19.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi.
Posao:
Ne dozvolite da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Bik
Ljubav:
Teško kontrolišete svoje raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju, nema razloga da se protivite njegovoj volji.
Posao:
Verujete da imate dobar odgovor na svako pitanje. Ipak, nemojte preuveličavati svoj domet i profesionalne mogućnosti.
Zdravlje:
Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću.
Posao:
Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neočekivano dobro rešenje. Sposobnost prilagođavanja je nužna za poslovni uspeh.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da se suprotstavljate voljenoj osobi, pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi novu radost.
Posao:
Susret sa jednom osobom deluje poučno. Prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi značajnu materijalnu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i boravak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera.
Posao:
Smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnoj poslovnoj poziciji.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje Vas opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.
Posao:
Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Ne dozvolite da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga
Ljubav:
Dajte sebi oduška u skladu sa ličnim potrebama i inspiracijom. Upriličite neku atraktivnu zabavu u dvoje.
Posao:
Iskustvo Vas opominje da sačuvate distancu prema osobi o kojoj Vaši saradnici govore u negativnom kontekstu.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Napokon dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima.
Posao:
Vaša motivacija i ponašanje pred saradnicima deluju »besprekorno«. Rezultati potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavajte sumnjivo društvo.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Jarac
Ljubav:
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite partneru na malim i bezazlenim propustima.
Posao:
Imate osećaj da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Opterećeni ste različitim slutnjama koje Vam remete koncentraciju.
Zdravlje:
Važno je da se suočite sa istinom i da prevaziđete unutrašnje konflikte.

Vodolija
Ljubav:
Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se trenutku inspiracije i radosti.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh. Ipak, ne zaboravite osnovna pravila profesionalnog ponašanja.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Ribe
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite neko malo i korisno lukavstvo. U ljubavnom odnosu, mnogo toga je dozvoljeno.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred okolinom. Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Avg 20, 2017 7:01 am

Vaš horoskop za dan:
20.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju.
Posao:
Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik
Ljubav:
Vaše želje ne dopiru do voljene osobe. Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti.
Posao:
Važno je da se ne zanosite temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Nemojte precenjivati lične mogućnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne ili stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
U privatnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom na zaobilazan način možete da ostvarite svoje emotivne želje.
Posao:
Ponekad važan cilj opravdava upotrebu određenog sredstva, ali sve ima svoju granicu.
Zdravlje:
Obavezno upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute.

Rak
Ljubav:
Prijaće Vam različiti susreti ili emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da Vam ugodi.
Posao:
Nemojte dozvoliti da loše iskustvo u Vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.

Lav
Ljubav:
Neko jasno negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ne možete dobiti sve što zahtevate.
Posao:
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila, prihvatite poslovni kompromis.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Devica
Ljubav:
Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na svojim pitanjima.
Posao:
Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor, upotrebite svoje najjače adute kada se nalazite u dilemi.
Zdravlje:
Odložite obaveze koje Vas zamaraju, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Pokušavate da zaobiđete neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vaše raspoloženje.
Posao:
Ozbiljno predstavljate svoje poslovne planove i sa pravom očekujete uvažavanje u krugu saradnika.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoju psihofizičku ravnotežu i na zdraviji način života.

Škorpion
Ljubav:
Sve ima svoju cenu i uzrok. Pažljivo preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom.
Posao:
Suviše ste zaokupljeni svojim poslovno-finansijskim ambicijama, tako da ne primećujete nove događaje.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano. Neko želi da Vas obraduje i usreći.
Posao:
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Važno je da sačuvate prisebnost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu negu.

Jarac
Ljubav:
Ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne – osećanja sve govore. Usrećite partnera
Posao:
Upotrebite pamet u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite svoje poslovno-finansijske ili privatne interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i pravilna nega.

Vodolija
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne postižete željeni efekat, uzaludno glumite nezainteresovanost za neke događaje.
Posao:
Ne možete da ostvarite svoje namere, ali Vi ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Ribe
Ljubav:
Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite o svojim manama.
Posao:
Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas iritiraju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Avg 21, 2017 12:08 am

Vaš horoskop za dan:
21.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas razuverava u Vašim emotivnim sumnjama.
Posao:
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume. Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji saglasnost i razumevanje u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Imate zanimljive ideje, ali ne možete ostvariti sve što zamislite. Pokažite više smisla za praktično delovanje.
Zdravlje:
Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu.
Posao:
Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
Zdravlje:
Važno je da se ne opterećujete tmurnim mislima.

Rak
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost u nečijem društvu. Odaberite osobu koja odgovara Vašim afinitetima.
Posao:
Ne dozvolite da se neko upliće u Vašu poslovnu koncepciju ili u planove koje sprovodite.
Zdravlje:
Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom.
Posao:
Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban način. Lepe reči i pažnja deluju izazovno na nečija osećanja.
Posao:
Jasno Vam je da nečije ideje predstavljaju delimično rešenje. Ne želite da ponavljate poznatu grešku, ali ne umete ni da pronađete efikasno rešenje.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju intuiciju, izbegavajte stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
Posao:
Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

Škorpion
Ljubav:
Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu.
Posao:
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to ste učinili na pogrešan način. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Strelac
Ljubav:
Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da Vas razdvajaju nečije predrasude.
Posao:
Prilagođavanje određenim uslovima predstavlja pozitivan poslovni predznak, pokažite da imate dovoljno interesovanja za različite ideje.
Zdravlje:
Dobro ste raspoloženi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

Jarac
Ljubav:
Važno je da postavite granicu, između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Prijaće Vam zabava u društvu bliskih prijatelja.
Posao:
Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku. Budite dovoljno promišljeni.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud je, ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.
Posao:
Izbegavajte rizične situacije, budite mudri u susretu sa saradnicima. Ne prija Vam nečija uloga i takmičarska atmosfera.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
Dozvolite svom partneru da donese odluku u zajedničko ime. Morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu.
Posao:
Ne verujete u verziju nečije priče, ali istovremeno danas posebno nemate ni veliki uticaj na svoje saradnike.
Zdravlje:
Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Avg 22, 2017 6:35 am

Vaš horoskop za dan:
22.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku tenziju kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Bik
Ljubav:
Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje voljenoj osobi ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika.
Posao:
Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Delujete zadovoljno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da Vam ugodi.
Posao:
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte rivalske odnose. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje.
Posao:
Postoje stvari koje činite u tajnosti, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje.
Posao:
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
U privatnom životu, nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na izbor. Ne budite nepravedeni prema partneru.
Posao:
Na osnovu novih informacija nalazite se u dobroj prilici da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga
Ljubav:
Veće emotivno značenje imaju »detalji« koje prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru.
Posao:
Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte rivalstvo ili emotivno dokazivanje u susretu sa jednom »neobičnom« osobom.
Posao:
Budući da ste se upetljali u različite situacije, sada tražite izlaz iz svega što Vas nepotrebno opterećuje.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom.
Posao:
Preterujete u zahtevima i u potrebi da se uplićete u nečije planove. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu u svojoj okolini.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete unutrašnje konflikte.

Jarac
Ljubav:
Ne možete da se oslobodite utiska o jednoj osobi. Češto razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive.
Posao:
Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje i fazu stvaralačke inkubacije.
Zdravlje:
Opustite se, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji. Ipak, svaku informaciju treba pažljivo proveriti.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Ribe
Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži emotivnu sigurnost i poverenje, a ne nove intrigantne situacije. Ne provocirajte svoju sreću.
Posao:
Pažljivo razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu avanturu koja može da Vam donese materijalni gubitak.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Avg 23, 2017 5:46 am

Vaš horoskop za dan:
23.08.2017.


Ovan
Ljubav:
U emotivnom smislu kontrolišite svoje reakcije, pre nego što povredite nečija osećanja.
Posao:
Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje koje Vam predlaže jedna mlađa osoba.
Zdravlje:
Sledite svoju savest i osetićete olakšanje.

Bik
Ljubav:
Partner bez objašnjenja ignoriše Vaše predloge. Uz sav napor, ne možete da postignete željeni efekat.
Posao:
Ne budite razmetljivi prema saradnicima, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaskacija i opuštanje od stresnih situacija.

Blizanci
Ljubav:
Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite mišljenje.
Posao:
Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak
Ljubav:
Nalazite se u »emotivnom raskoraku«, dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.
Posao:
Nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, izbegavajte rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Lav
Ljubav:
Dobro ste raspoloženi i delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo.
Posao:
Insistirate na poznatim činjenicama i testirate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na svoj um.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Devica
Ljubav:
Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja.
Posao:
Ponekad sve izgleda relativno, stoga nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu.
Zdravlje:
Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vaga
Ljubav:
Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Škorpion
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija emotivna naklonost, više nego što to želite da priznate.
Posao:
Nalazite se u poziciji kada se stvari i događaji odigravaju mimo Vaše volje.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabava ili opuštanje u poznatom društvu.

Strelac
Ljubav:
Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje.
Posao:
Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Jarac
Ljubav:
Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«.
Posao:
Reagujete ishitreno, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom smislu, uzalud razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u Vašem dometu.
Posao:
Delujete netaktično u susretu sa saradnicima i pričate više nego što je potrebno pred jednom starijom osobom.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Ribe
Ljubav:
Ne pristajete na novi ustupak u emotivnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Avg 24, 2017 5:46 am

Vaš horoskop za dan:
24.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, zažalićete zbog nekih izgovorenih reči ili postupaka. Budite strpljiviji.
Posao:
Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorisete nečije prisustvo.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman i kvalitenije uslove.

Bik
Ljubav:
Podstičite kod sebe istraživački duh i dobar ukus. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
Posao:
Važno je da pravilno istaknete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju psihofizičku ravnotežu.

Blizanci
Ljubav:
Pre ili kasnije moraćete da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da »kontroliše« Vaše kretanje.
Posao:
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali oko Vas se nalaže saradnici raznih profila i ćudi.
Zdravlje:
Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Rak
Ljubav:
Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, nemojte činiti stvari zbog kojih se brzo možete pokajati.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, potrebno je da prevaziđete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i zdraviji način života.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije namere, naročito ako je reč o osobi koju dobro poznajete.
Posao:
Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali niste sigurni u svoj završni uticaj.
Zdravlje:
Zatražite nečiju podršku ili savet.

Devica
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i događajima koji imaju konkretan emotivni predznak.
Posao:
Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje poslovno saznanje ili iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Važno je da se pridržavate dogovora. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda.
Zdravlje:
Važno je da osetite pažnju i prihvaćenost, to će Vas psihološki rasteretiti.

Škorpion
Ljubav:
Pred voljenom osobom ne budite previše tajanstveni, jer to otvara novu sumnju u Vaše namere.
Posao:
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu.
Zdravlje:
Podstičite sebe i svoju okolinu na dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito i šarmantno, ali neko pogrešno karakterise Vaše ponašanje kao neozbiljnost.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko kritikuje. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika.
Zdravlje:
Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije.
Posao:
Nemojte zatvarati oči pred činjenicama i ućutkivati osobu koja pokušava da Vas usmeri u pozitivnom pravcu.
Zdravlje:
Važno je da neko uživa u Vašem prisustvu i da se raduje Vašim idejama, potrebna Vam je podrška.

Vodolija
Ljubav:
Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja.
Posao:
Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do uspeha.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da Vam ugodi.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Avg 25, 2017 6:07 am

Vaš horoskop za dan:
25.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Kontaktirajte osobu koja u Vama podstiče kreativnu inspiraciju i zadovoljstvo. U prilici ste da spojite lepo i korisno u različitim pravcima.
Posao:
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži Vaše poslovne ideje.
Zdravlje:
Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

Bik
Ljubav:
Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko zajedničkih tema.
Posao:
Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara.
Zdravlje:
Potrebno je da se bolje prilagodite svojoj okolini.

Blizanci
Ljubav:
Delujete zabrinuto pred bliskom osobom. Svojim raspoloženjem utičete na partnerov odgovor ili reakciju.
Posao:
Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao korisno rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

Rak
Ljubav:
Bez obzira na svoje emotivno stanje, ne možete ignorisati nečije prisustvo. Obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba.
Posao:
Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Lav
Ljubav:
U svojim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Devica
Ljubav:
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i dragoceno »zrno razuma«.
Posao:
Susret sa jednom osobom potvrđuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate, da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
Posao:
Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpion
Ljubav:
Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u nove intrige ili u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama.
Posao:
Ukoliko Vam neko zadaje dodatne probleme, podsetite svoje saradnike na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju.
Zdravlje:
Uskladite svoje misli i osećanja.

Strelac
Ljubav:
Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da strogo ocenjujete blisku osobu.
Posao:
Pokušavate da premostite različite probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Jarac
Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži sigurnost, a ne intrigantne situacije koje zagovarate. Nemojte povrediti nečija osećanja.
Posao:
Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Poštujte osnovna pravila saradnje.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno. Odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.
Posao:
Ukoliko budete dovoljno snalažljivi i prodorni, očekuju Vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe
Ljubav:
Pokažite voljenoj osobi da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju.
Posao:
Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Avg 26, 2017 7:19 am

Vaš horoskop za dan:
26.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Budite promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od »poziranja« i teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
Posao:
Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Bik
Ljubav:
Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«.
Posao:
Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o novim prilikama na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Ako Vas opterećuju emotivne dileme razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo rešenje.
Posao:
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovno-finansijsku ponudu.
Zdravlje:
Kontrolišite svoje unutrašnje konfikte.

Rak
Ljubav:
Neko sa strane uporno pokušava da iskomplikuje Vaš emotivni život ili odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Uspeh ima relativno značenje i tumačenje. Potrudite se da svoje poslovne ideje plasirate na pravom mestu.
Zdravlje:
Prijaće Vam lakša dijeta i borak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Usporite svoj ubrzani ritam.
Posao:
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
U ljubavnom odnosu više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnosti.
Posao:
Neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, pre nego što zvanično otkrijete svoje namere.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Vaga
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne dozvoliti da Vas neko zavarava. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, ima i svoju »cenu«.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite pažnju, uživajte u trenucima nežnosti.
Posao:
Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem da se Vaše ime nalazi na »listi odabranih«.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Partner kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
Posao:
Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute i procenite dobar trenutak za nastup.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Jarac
Ljubav:
Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, nazovite stvari pravim imenom.
Posao:
Obistinjuju se Vaše poslovne prognoze, osećate veliko samopouzdanje u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija
Ljubav:
Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Delujete nesigurno.
Posao:
Ukoliko preterujete sa zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Partner ima pomalo neobične ideje, ali dok ih ne proverite ne možete ni znati da li je u pravu.
Posao:
Nema potrebe da odlažete svoj deo obaveza ili susret sa jednom uticajnom osobom.
Zdravlje:
Oslonite se na svoj »unutrašnji glas« i predosećaj koji imate.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Avg 27, 2017 8:12 am

Vaš horoskop za dan:
27.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner pokušava da umanji obostranu tenziju i da Vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju.
Posao:
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Potrebno je da donesete razumnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Bik
Ljubav:
Ljubavna dešavanja nisu po Vašem ukusu ni meri. Partner ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje.
Posao:
Bez obzira na nečiju velikodušnost, ne možete da utičete na sadašnje okolnosti i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

Blizanci
Ljubav:
Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama.
Posao:
Pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Rak
Ljubav:
U ljubavi ponekad priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu.
Posao:
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na stvaralaštvo. Sačuvajte dobar saradnički odnos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet.
Posao:
Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate kondiciju.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate isuviše strogo ili nepoverljivo prema voljenoj osobi.
Posao:
Važno je da odaberete ulogu koja odgovara Vašem interesovanju, kao i poslove koji donose materijalnu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i boravak u prirodi.

Vaga
Ljubav:
Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Mašta je beskrajna inspiracija, ako se nalazite u pravom društvu.
Posao:
Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Novi poslovni događaji mogu da Vas predstave kao zanimljivu i uspešnu osobu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu ćud i potrebe.
Posao:
Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje namere, Vaš uspeh se nalazi u posebnoj kategoriji ili iznad prosečnih ocena.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate nečije rapoloženje u različitim prilikama.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu«. Izbegavajte novu ljubavnu raspravu.
Posao:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Bolje je da prećutite svoje mišljenje.
Zdravlje:
Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Partner ne pokazuje veliko interesovanje za Vaše planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera.
Posao:
Važno je da se ne zanosite popularnim temama, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni i društveni ugled.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da Vaš poslovni uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da se opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom.
Posao:
U prilici ste da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Avg 28, 2017 6:10 am

Vaš horoskop za dan:
28.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti.
Posao:
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a dogovor predstavlja dobar predznak poslovne saradnje.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Neko Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Osmislite romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Prihvatite novu poslovnu ulogu ili ideju koju predlažu Vaši saradnici. Zajednički uspeh predstavlja najbolju garanciju i za buduće ciljeve koje imate.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Važno je da pravilno kontrolišite osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »žaoke«.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Prijaće ce Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

Rak
Ljubav:
Neko negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ne možete dobiti sve što zahtevate.
Posao:
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u susretu sa saradnicima, prihvatite poslovni kompromis.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na emotivno raspoloženje.
Posao:
Problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju. Potrebna Vam je nečija podrška u različitim fazama.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Raduju Vas promene u privatnom zivotu, uspevate da privolite voljenu osobu na svoje planove.
Posao:
Ponekad detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti. Važno je da na pravi način istaknete svoje pozitivne osobne.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma.
Posao:
Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez velike priče. Prihvatite različite podsticaje.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Škorpion
Ljubav:
Pokušavate da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način.
Posao:
Delujete raspoloženo i svoje poslove obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Strelac
Ljubav:
Pokušavate da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način.
Posao:
Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Jarac
Ljubav:
U ljubavnom susretu sve deluje prepoznatljivo ili kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.
Posao:
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Preterana doza hrabrosti može da komplikuje saradnički odnos.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Možda Vaše oči ne vide ono što partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane.
Posao:
Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i na brzu akciju koja donosi poslovno-finansijski dobitak.
Zdravlje:
Uživajte u nesvakidašnjim situacijama, potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam.
Posao:
Saradnici pokušavaju da Vam nametnu ubrzani ritam i dodatne obaveze. Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Avg 29, 2017 5:56 am

Vaš horoskop za dan:
29.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nemojte davati velika obećanja ukoliko niste spremni da ih ostvarite. Potrudite se da obradujete voljenu osobu.
Posao:
Delujete samouvereno u situacijama za koje Vaši saradnici nemaju dovoljno znanja ili sposobnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina i konzumiranje tečnosti.

Bik
Ljubav:
Delujete uznemireno i imate loš predosećaj, na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku.
Posao:
Dobro pocenite pod kojim uslovima treba da učinite poslovni kompromis ili da pristanete na određeni ustupak.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini.
Posao:
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. Strpljivo sačekajte dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Rak
Ljubav:
Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite pred voljenom osobom. Imate različite stavove.
Posao:
Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite da posedujete smisao za praktična rešenja.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Lav
Ljubav:
Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu neobičnih ideja.
Posao:
Razočarani ste nečijim ponašanjem. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte prisebnost duha i svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav:
Partner deluje ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Posao:
Važno je da odredite pravu granicu između svojih interesa i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati dobrog sna.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj strogoj kontroli.
Posao:
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima, što Vam daje za pravo da insistirate na dokazivanju istine.
Zdravlje:
Nemojte se opterećivati nepotrebnim sumnjama.

Škorpion
Ljubav:
Budite dostojanstveni u susretu sa voljenom osobom, dobro odmerite svoje mogućnosti.
Posao:
Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Strelac
Ljubav:
Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru dobre zabave ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman.
Posao:
Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, međutim, neko ne želi da se povinuje Vašim zahtevima.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam neka od tehnika opuštanja.

Jarac
Ljubav:
Pokažite voljenoj osobi da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju.
Posao:
Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor ili zajedničko rešenje, ali dovoljno ste vešti da sačuvate svoje interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da dajete pogrešna obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i veliku odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno kada Vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost.
Posao:
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko Vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza.
Zdravlje:
Potreban Vam je mali podsticaj da ulepšate svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Avg 30, 2017 6:08 am

Vaš horoskop za dan:
30.08.2017.



Ovan
Ljubav:
Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Zaustavite se u »kritičnom trenutku«.
Posao:
Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osećanja.

Bik
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u velikoj neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Svaku informaciju treba pažljivo proveriti. Zbog velikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečiju molbu ili upozorenje.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Blizanci
Ljubav:
Događaji iz emotivnog života deluju uzbudljivo. Osećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu.
Posao:
Imate utisak da ste nepravedno oštećeni ili da Vas neko dovodi u nezahvalnu poziciju. Nemojte dozvoliti da Vas to opterećuje.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažete više razumevanja za nečije greške ili emotivne »slabosti«.
Posao:
Umete da delujete sugestivno na saradnike. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezulatati.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Lav
Ljubav:
Voljena osoba očekuje da doslovno poštujete dogovor i nema razumevanja za izgovore ili opravdanja.
Posao:
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje. Posmatrajte situaciju u duhu optimističkih prognoza.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Devica
Ljubav:
Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Neko neće moći da odoli Vašim »ljubavnima čarima«.
Posao:
Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Racionalno koristite svoju energiju i vreme.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje, to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.
Posao:
Ponestaje Vam smisao za diplomatiju. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način.
Zdravlje:
Izvegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine.
Posao:
Iritira Vas nečije rigidno ponašanje, ne volite kada se saradnici upliću u Vašu poslovnu organizaciju.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko navede na neadekvatno ponašanje.

Strelac
Ljubav:
Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu.
Posao:
Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Opterećeni ste faktorom neizvesnosti.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Kontaktirajte osobu koja Vam podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. U prilici ste da spojite lepo i korisno.
Posao:
Okolina podržava Vaše ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na odgovarajući način.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Vodolija
Ljubav:
Delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim emotivnim slutnjama i dilemama.
Posao:
Ukoliko nečiji uticaj pogađa Vašu sujetu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Nema razloga da privlačite negativnu pažnju.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje. Osećaj emotivne bliskosti u Vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju.
Posao:
Budite promišljeni pred osobom koja Vas obavezuje određenim uslovima. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu hranu i loše navike, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Avg 31, 2017 6:30 am

Vaš horoskop za dan:
31.08.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »emotivne rebuse«.
Posao:
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu.
Zdravlje:
Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Bik
Ljubav:
Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.
Posao:
Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Preterivanje u izlivima osećanja ljubomore ili posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu.
Posao:
Ponekad treba imati dovoljno mudrosti u poslovnim susretima i prećutati različite komentare. Važno je da sačuvate samokontrolu.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i brzopletost.

Rak
Ljubav:
Na žalost, prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Lav
Ljubav:
Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete osećanja.
Posao:
Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Devica
Ljubav:
Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
Posao:
Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama.
Posao:
Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima i relaksaciji, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Slobodno prihvatite igru zavođenja u nečijem društvu. Ponekad detalji imaju presudno značenje.
Posao:
Stalo Vam je da impresionirate okolinu ili jednu uticajnu osobu, ali delujete brzopleto.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i osećanja.

Strelac
Ljubav:
Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vaši postupci dovoljno govore o tome šta mislite ili osećate.
Posao:
Imate loš predosećaj u vezi sa nekim događajima, mimo Vaše volje neko uporno diktira »stroga pravila« i očekuje Vašu servilnost.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Nemojte obećavati stvari koje ne možete da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja ili dogovor.
Posao:
Bez obzira na različite sugestije ili komentare, potrudite se da poštujete osnovna pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

Vodolija
Ljubav:
Pokušavate da zaobiđete neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vaše raspoloženje.
Posao:
Postoje različite reakcije i svako od saradnika se ophodi na sebi svojstven način i prema ličnim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoju psihofizičku ravnotežu ili na zdraviji način života.

Ribe
Ljubav:
Na sreću, postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Osmislite alternativno rešenje.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko dodatno opterećuje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Sep 01, 2017 6:06 am

Vaš horoskop za dan:
01.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma. Obratite pažnju na razne sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
Posao:
Dobijate različite povlastice. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje želje i mogućnosti.

Bik
Ljubav:
Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi.
Posao:
Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Ono što lepo zvuči, ponekad je daleko od realnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Blizanci
Ljubav:
Lako šarmirate osobu koja Vam se dopada, ali sve što je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draž« u emotivnom odnosu.
Posao:
Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada poriv za eksponiranjem.
Zdravlje:
Kontrolišite svoje nagone ili unutrašnje impulse.

Rak
Ljubav:
Potrebno je da se oslobodite »emotivnih kočnica«, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja.
Posao:
Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom raspoloženju.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje želje i mogućnosti.

Lav
Ljubav:
Svoju pažnju i osećanja posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Vaše ideje prolaze zapaženo u krugu saradnika. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama.
Zdravlje:
Održavajte dobru psihofizičku kondiciju.

Devica
Ljubav:
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete da se prilagodite.
Posao:
Poučeni prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Ništa ne prepuštate slučaju.
Zdravlje:
Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Vaga
Ljubav:
Nema potrebe da naivno potcenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procenama.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika, uostalom uvek postoji faktor promene i iznenađenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi.
Posao:
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite o uvođenju novog ili efikasnijeg poslovnog dijaloga.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju energiju.

Strelac
Ljubav:
Ponekad preterujete sa zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i zahvalnost za ono što dobijate.
Posao:
Važno je da se razumete sa saradnicima. Svako treba da obavi svoj deo posla bez preteranog eksponiranja.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom opustite se od svega što Vas opterećuje. Emotivna bliskost deluje lekovito.
Posao:
Neko Vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate pogrešnim iluzijama.
Posao:
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku.
Zdravlje:
Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Ribe
Ljubav:
Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice.
Posao:
Nemojte potiskivati svoju intuiciju. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Sep 02, 2017 7:18 am

Vaš horoskop za dan:
02.09.2017.


Ovan
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
Posao:
Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

Bik
Ljubav:
Neophodan Vam je porodični mir i partnerovo razumevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu.
Posao:
Delujete energično. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Blizanci
Ljubav:
Ne dopada Vam se saznanje da neko uporno ignoriše Vaše želje. Ne možete da se pomirite sa »sporednom ulogom«.
Posao:
Delujete vrlo energično. Postoje situacije u kojima se poštuje Vaša volja, ali ponekad Vas prate i negativni komentari.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Rak
Ljubav:
U emotivnom životu, ukoliko ste dovoljno maštoviti partner neće moći da Vam odoli. Upotrebite svoj šarm.
Posao:
Ostavljate ozbiljan utisak na okolinu, a to je prvi uslov koji vodi ka poslovnom uspehu.
Zdravlje:
Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Lav
Ljubav:
Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera.
Posao:
Ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Izbegavajte nepotrebne obračune.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
Posao:
Vaše raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Stalo Vam je da osetite psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate dobro raspoloženje i inspiraciju.

Vaga
Ljubav:
Primećujete da voljenoj osobi nedostaje hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Razmislite šta je pravi povod.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo.
Posao:
Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu poslovnih partnera, budite dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Strelac
Ljubav:
U želji da ostvarite svoje namere činite pogrešne stvari, partner očekuje Vaše objašnjenje.
Posao:
Dok Vi smišljate novu strategiju, neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava Vaše poslovne interese.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas psihološki iscrpljuju.

Jarac
Ljubav:
Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja izgleda isuviše provokativno.
Posao:
Nema potrebe da dajete zvanična obećanja. Obratite pažnju na finansijsku razmenu ili na potpisivanje dokumenata.
Zdravlje:
Prijaće Vam omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Ne cvetaju Vam ruže, jer partner neće pokazati naročito interesovanje da udovolji Vašim željama.
Posao:
Iako Vaša objašnjenja zvuče logično, glavne stvari ili događaje posmatrate isključivo iz svog ugla.
Zdravlje:
Zaboravljate na skromnost i umerenost.

Ribe
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak, imate utisak da što više tražite manje dobijate.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poslovnoj poziciji sa ograničenim mogućnostima za akciju. Glavni događaji se odvijaju mimo Vaše volje.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Sep 03, 2017 7:39 am

Vaš horoskop za dan:
03.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Važno je da smirite uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati partnera.
Posao:
Ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Ipak, sve ima svoju cenu.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Bik
Ljubav:
Priželjkujete novi susret ili emotivno zbližavanje. Važno je da imate dobru »ideju vodilju« i pravi podsticaj.
Posao:
U poslovnim pregovorima mora da postoji minimum saglasnosti u uvažavanju različitih interesovanja i ciljeva.
Zdravlje:
Neka Vas osećanja navedu na »dobar izbor«, ulepšajte svoje raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Ne želite utehu, ali ono što se dešava između Vas i voljene osobe podseća na unapred »režiranu predstavu«.
Posao:
Nemojte učestvovati u javnim raspravama oko poslovnih interesa. Potrebni su Vam praktični rezultati.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da igrate dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine pred voljenom osobom.
Posao:
Potrudite se da ostvarite kompromis, ali i da sačuvate svoje prioritete. Zatražite nečiju podršku.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na bolju zaštitu.

Lav
Ljubav:
Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čak ni Vaše opravdanje ne deluje dovoljno uvedljivo. Uslišite nečiju molbu.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji. Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete lošim mislima.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Devica
Ljubav:
Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama.
Posao:
Pokušavate da ubrzate neke situacije. Važno je da se pravilno organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Vaga
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, nedostaje Vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere.
Posao:
Delujete ambiciozno, Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Škorpion
Ljubav:
Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara.
Posao:
U dogovoru sa bliskim saradnicima, uspešno završavate posao koji deluje podsticajno na Vašu okolinu.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.

Strelac
Ljubav:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Delujete nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Partner jasno izražava svoje negodovanje što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja.
Posao:
Nemojte predviđati neizvesne situacije i donositi zaključak na osnovu delimičnih informacija. Budite promišljeni.
Zdravlje:
Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija
Ljubav:
Nečija iznenadna reakcija kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju. Preterujete u svojoj sumnjičavosti i merama predostrožnosti.
Posao:
Iritira Vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnim pregovorima, pokušavate da osmislite efikasnije rešenje.
Zdravlje:
Izbegavajte psihološki pritisak i naporne situacije.

Ribe
Ljubav:
»Ljubavni rebus« je nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja sa voljenom osobom. Neko Vas podstiče na emotivnu nesigurnost.
Posao:
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke završavate u predviđenom roku.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko podstiče na negativno raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Sep 04, 2017 6:10 am

Vaš horoskop za dan:
04.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Ponekad određene »sitnice« više otkrivaju, nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu.
Posao:
Važno je da dobro zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost.
Zdravlje:
Izbegavajte neke loše navike.

Bik
Ljubav:
Osoba koja privlači Vaše interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.
Posao:
Zadržite optimizam, ponekad je prvi utisak od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite i »korisno lukavstvo«. U ljubavnom odnosu, mnogo toga je dozvoljeno.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite, ali ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam.

Rak
Ljubav:
Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereni u svojim očekivanjima.
Posao:
Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju. Postoje poslovi koji se završavaju po hitnom postupku.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Lav
Ljubav:
Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao:
Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom birate pogrešnu taktiku, pre ili kasnije moraćete da kažete istinu koju prikrivate.
Posao:
Ukoliko ne razumete nečije motive i ideje, ne možete da prihvatite ni različita pravila koja važe u poslovno-finanasijskoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu i raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Prihvatite igru zavođenja ili emotivni poziv. Budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete.
Posao:
Profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanalisete svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove.
Posao:
Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh.
Zdravlje:
Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na Vas poziv i iskreno želi da Vam ugodi.
Posao:
Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline.
Zdravlje:
Važno je da oko Vas postoje pozitivni podsticaji, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Važno je da odredite jasniju granicu, između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih avanturističkih pobuda.
Posao:
Određena doza mističnosti, može da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred partnerom. Sve može da se saopšti na suptilniji način.
Posao:
Delujete otimistično i očekujete pozitivne odgovore. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhiti.
Zdravlje:
Nemojte precenjivati lične mogućnosti, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno i sugestivno na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Sep 05, 2017 6:12 am

Vaš horoskop za dan:
05.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavođenja. Uz voljenu osobu uvek postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«.
Posao:
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Blizanci
Ljubav:
Često menjate raspolozenje, budite pažljivi pred osobom koja Vas analizira i meri svaku Vašu reč.
Posao:
Ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete taktiku i da zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Rak
Ljubav:
Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje. Partner ume da Vas oraspoloži ili da Vas rastereti suvišnih briga.
Posao:
Pokušavate da nametnete svoj uticaj. Ukoliko dobijate »loš signal«, važno je da se povučete u stranu i da sačekate bolju priliku.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

Lav
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška.
Posao:
Nema razloga da stvari doživljavate dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Postoji način da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vas neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i nemojte dozvoliti da Vas neko sputava.
Zdravlje:
Izbegavajte dodatni napor i stresne situacije.

Vaga
Ljubav:
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vaš podsticaj.
Posao:
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u privilegijama koje dobijate u krugu porodice.
Posao:
Vaši saradnici imaju različita gledišta i svako brani svoje poslovne interese. Ponekad je teško dokazati prave vrednosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi niste spremni da odgovorite ili da idete do granice izdržljivosti.
Posao:
Novi nesporazumi mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, stoga pokušajte da zaštitite svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko raznih sitnica. Odgovorite na nečije »emotivne signale«.
Posao:
Interesuju Vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja, važno je da napravite dobru procenu.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Vodolija
Ljubav:
Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji kako biste ljubavni život učinili interesantnim. Trgnite se malo.
Posao:
Procenjujete različite poslovne prilike i tražite najbolje rešenje za zajednički interes. Stalo Vam je da održite visok nivo u svemu.
Zdravlje:
Obratite pažnju na ishranu, prijaće Vam lakša dijeta.

Ribe
Ljubav:
Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice.
Posao:
Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.
Zdravlje:
Poštedite sebe od svih nepotrebnih uzbuđenja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySre Sep 06, 2017 12:14 am

Vaš horoskop za dan:
06.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost, da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Bik
Ljubav:
Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje.
Posao:
Pre ili kasnije, morate da ispunite nečije zahteve. Potrebno je da neko praktično podržati Vaše ideje.
Zdravlje:
Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.

Blizanci
Ljubav:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja, spremni ste da promenite ono što Vam se ne dopada.
Posao:
Dokažite saradnicima da posedujete različite kvalitete i da ste ozbiljni u svojim namerama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak
Ljubav:
Nemojte obećavati partneru stvari koje ne možete da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja ili dogovor.
Posao:
Bez obzira na različite sugestije koje dobijate, potrudite se da korektno poštujete osnovna pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji.

Lav
Ljubav:
Ulepšajte raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i emotivnim afinitetima.
Posao:
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu impulsa. Neko od saradnika analizira Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Devica
Ljubav:
Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste bolje razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško sagledati pravu istinu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrđenim pravilima o saradnji.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju i akumulirajte pozitivnu energiju.

Vaga
Ljubav:
Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom i teatralno demonstrirate sujetu.
Posao:
Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Škorpion
Ljubav:
Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se svojim emocijama i romantičnim uticajima.
Posao:
U ovom trenutku neki događaji idu suprotnim tokom u odnosu na Vaša očekivanja. Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja.
Zdravlje:
Važno je da u Vama postoje pozitivne misli i lepe želje.

Strelac
Ljubav:
Prijaće Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.
Posao:
U Vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Jarac
Ljubav:
Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite po svojoj savesti.
Posao:
Sjajno umete da predvidite tok događaja. Učinite onako kao što Vam odgovara, bez lažnog osećanja krivice.
Zdravlje:
Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Faktor sreće je na Vašoj strani. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Delujete nesmotreno u odnosu prema saradnicima. Zbog loših procena, moguće su dodatne komplikacije.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.
Posao:
Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da delujete poučno.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Sep 07, 2017 6:06 am

Vaš horoskop za dan:
07.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica oseti pozitivne promene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i uporni u svojim namerama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost.
Posao:
Neko Vam nudi izvesnu poslovnu uslugu koja ima svoju cenu i dodatno Vas obavezuje na određeni ustupak.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite.
Posao:
Dok Vi uporno taktizirate i smišljate zaobilazna rešenja, neko drugi deluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

Rak
Ljubav:
Ne dozvolite da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju.
Posao:
Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika.
Zdravlje:
Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
Posao:
Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete neke iznenadne komplikacije.
Zdravlje:
Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Devica
Ljubav:
Izbegavajte nove emotivne provokacije, opredelite se za poznato društvo ili za osobu koja Vam je privržena.
Posao:
Zagovarate praktično i pravično rešenje, ali neko od saradnika ima skrivene namere i uporno pokušava da Vam nametne svoj uticaj.
Zdravlje:
Nema potrebe da gubite strpljenje.

Vaga
Ljubav:
Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje »emotivne račune«. Ne možete osporiti partnerovo pravo da »kontroliše« Vaše kretanje.
Posao:
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Škorpion
Ljubav:
Zaboravite na predrasude, ne možete sve držati pod kontrolom ili pod budnim okom. Planirajte omiljenu zabavu u društvu voljene osobe.
Posao:
Delujete dinamično i snalažljivo pred svojom okolinom, tako da dobijate komplimente na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Strelac
Ljubav:
Situacije koje po Vama izgledaju interesantno, voljena osoba posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja.
Posao:
Nalazite se u novoj dilemi. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da Vas neko potisne sa poslovne scene.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate koncentraciju i uspostavite psihološku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Izbegavate osetljive teme koje iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanja zajedničkim potrebama.
Posao:
Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije ili suprotno mišljenje.
Zdravlje:
Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Procenite gde se nalazi granica između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Prijaće Vam zabava u društvu bliskih prijatelja.
Posao:
Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku. Budite promišljeni.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne. Pokažite notu samokritičnosti.
Posao:
Svoj poslovne zadatke obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Izbegavajte širu raspravu i prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Sep 08, 2017 6:44 am

Vaš horoskop za dan:
08.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zadovoljstva, pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe.
Posao:
Dobijate različite privilegije u poslovanju, što Vam omogućava bolje uslove ili lakši put do uspeha.
Zdravlje:
I muzika deluje lekovito.

Bik
Ljubav:
Pokušavate da se otrgnete sentimentalnom raspoloženju, ali često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje Vam inicijativa.
Posao:
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci
Ljubav:
Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive.
Posao:
Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu stvaralačke inkubacije.
Zdravlje:
Opustite se, prijaće Vam relaksacija.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali imate utisak da se od Vas mnogo očekuje u određenim situacijama.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

Lav
Ljubav:
Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama.
Posao:
Umete da napravite dobru procenu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobra ideja je osnovni pokretač na zajedničku akciju.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

Devica
Ljubav:
Osoba o kojoj razmišljate treba da se nalazi u Vašoj blizini. Učinite poseban gest kojim treba da ostavite željeni utisak.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate potpunu odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vaga
Ljubav:
Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim zahtevima.
Posao:
Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled.
Zdravlje:
Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti.
Posao:
Neko proverava Vaš način rada. Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirani napor i zalaganje.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.
Posao:
Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom, situaciju procenjujete na osnovu prvog utiska.
Posao:
Izbegavajte impulsivne reakcije. Diplomatski maniri su ponekad neophodni, kao uslov za poslovni dogovor.
Zdravlje:
Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Važno je izvučete dobru pouku iz susreta sa jednom osobom. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje.
Posao:
Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni, predstoji Vam »dvostruki dobitak«. Budite uporni u svojim namerama.
Zdravlje:
Potreban Vam je dobar podsticaj i nečija podrška.

Ribe
Ljubav:
Primećujete da između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Teško se dogovarate o zajedničkim planovima.
Posao:
Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam poslovni izazov.
Zdravlje:
Nemojte se opterećivati nekim ružnim događajima.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Sep 09, 2017 12:01 am

Vaš horoskop za dan:
09.09.2017.



Ovan
Ljubav:
Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste bolje razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško sagledati pravu istinu.
Posao:
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili dodatnu konfuziju u odnos sa bliskim saradnicima.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju i akumulirajte pozitivnu energiju.

Bik
Ljubav:
Nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak nije sve onako kao što pričate. Preuveličavate svoje primedbe.
Posao:
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na Vama je da opravdate dobar ugled.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere.
Posao:
Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje.
Zdravlje:
Važno je da sačuvajte prisebnost duha i unutrašnju ravnotežu.

Rak
Ljubav:
Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i emotivno zbližavanje.
Posao:
Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili bolji status u krugu poslovnih partnera.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav
Ljubav:
Postoje pitanja koja se rešavaju, ili tajne koje se otkrivaju, isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
Posao:
U dogovoru sa saradnicima potrebno je da ostvarite saglasnost i uvažavanje različitih interesovanja ili praktičnih ciljeva.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica
Ljubav:
Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Uživaćete u nečijem prisustvu i emotivnoj pažnji.
Posao:
Nalazite se u dobroj formi i verujete u svoje sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti uz kombinaciju profesionalnih manira i skrivenih aduta.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Vaga
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »emotivni vrhunac«, ali na žalost taj vrhunac brzo isčezava i prolazi.
Posao:
Ponekad blic procena ume da zavara, obratite pažnju na različite komentare i zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Škorpion
Ljubav:
Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
Posao:
Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobu i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i psiho-fizička relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje.
Posao:
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom. Važno je da uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti.

Jarac
Ljubav:
Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na Vaše samopouzdanje i podstiču Vas na dobro raspoloženje.
Posao:
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču ili velika obećanja.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i destruktivno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Zadržite meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija.
Posao:
Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

Ribe
Ljubav:
Neko u Vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu i zbog toga preuveličavate svoje zahteve.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima. Vedar duh deluje lekovito u svakom pogledu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Okano
Somborska Ruža
Okano


Godina : 48
Datum upisa : 06.01.2012

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Sep 09, 2017 12:17 am

Jedino sto valja je da nalazim se u sjajnoj formi ma sta im to znacilo smehsmeh smehsmeh smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius


Godina : 63
Location :
Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Sep 09, 2017 11:37 am

Naša Rouz je opet na nekom od svojih putovanja ,pa ne bilo vam teško ,u narednim danima ....

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 9. septembar 2017.   link










[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Sep 10, 2017 12:10 am

Vaš horoskop za dan:
10.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Olakšajte svoju savest.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite razvnotežu svojih misli i osećanja.

Bik
Ljubav:
Izgleda da partner prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost.
Posao:
Nalazite se pod težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad treba isključiti um, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
Posao:
Pogađa Vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda. Dovoljno ste umešni da prevaziđete nesporazume i konfliktne situacije.
Zdravlje:
Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Rak
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam više ne pričinjava zadovoljstvo.
Posao:
Nemojte dozvoliti nekom da Vam nameće dodatne obaveze ili da remeti Vaš uobičajeni način rada.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne ili naporne situacije, opustite se.

Lav
Ljubav:
Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje.
Posao:
Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Devica
Ljubav:
Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u Vašem odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.
Posao:
Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Prati Vas emotivni nesklad ili loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost.
Posao:
Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina ili lakša dijeta.

Škorpion
Ljubav:
Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume lako da zavara.
Posao:
Ukoliko imate dovoljno »pameti«, onda bez suvišnih reči prihvatite nečiju primedbu. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac
Ljubav:
Partner sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez iluzija.
Posao:
U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u toku važnih događaja. Važno je da se nametnete u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji Vas opterećuju.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je da pomirite svoja osećanja i misli, a da pri tome sačuvate i lično dostojanstvo pred bliskom osobom.
Posao:
U poslovno-finansijskom smislu, prihvatite neku skromniju ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Ribe
Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje zagovarate. Nemojte povrediti nečija osećanja.
Posao:
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyČet Sep 28, 2017 6:09 am

Vaš horoskop za dan:
28.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.
Posao:
Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak.
Zdravlje:
Važno je da usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Bik
Ljubav:
Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Stvari koje po Vama izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju.
Posao:
Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa.
Zdravlje:
Opustite se, nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom promene su neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza »lažnih obećanja«, problemi se neće rešavati sami po sebi.
Posao:
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

Lav
Ljubav:
Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima, neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i kreativno izražavanje.
Posao:
Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Devica
Ljubav:
Upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
Posao:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

Vaga
Ljubav:
Strpljivo sačekajte da čujete nečiji komentar o svojoj pojavi i ponašanju.
Posao:
Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće stroga pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Konzumirajte više tečnosti.

Škorpion
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi.
Posao:
Bolje je da se ne zanosite neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Strelac
Ljubav:
Izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove, konsultujete osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo.
Zdravlje:
Potreban Vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Morate preuzeti zastitničku ulogu pred svojom porodicom. Obratite pažnju na događaje koji zabrinjavaju voljenu osobu.
Posao:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Vodolija
Ljubav:
Nalazite se u promenjivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu lilnih merila.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe
Ljubav:
Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, moguće je da Vas neko »lovi u svoju ljubavnu mrežu«.
Posao:
Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPet Sep 29, 2017 5:57 am

Vaš horoskop za dan:
29.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu.
Posao:
Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju u izboru.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu psihilku uznemirenost.

Bik
Ljubav:
Želite da izenadite voljenu osobu, ali Vam nedostaje dobra prilika. Nakon neuspelih pokušaja odustajete od svojih namera.
Posao:
Proverite informacije o poslovnim prilikama, postoji mogućnost da Vas neko zavarava.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje.
Posao:
Neprijatnost koja Vas očekuje u susretu sa poslovnim partnerima predstavlja logičan sled događaja i reakciju na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Rak
Ljubav:
Pokažite dovoljno strpljenja u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite zaslužuje beskrajnu pažnju i razumevanje.
Posao:
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate koncentraciju.

Lav
Ljubav:
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje izuzetno interesovanje za Vaše ideje, a to je dobar predznak.
Posao:
Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja i utisak koji ostavljate u društvu saradnika.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Bez obzira na velika emotivna očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku »utešnu varijantu«.
Posao:
Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

Vaga
Ljubav:
Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. U društvu voljene osobe, postupite po svojoj savesti.
Posao:
Suviše idealizujete svoje poslovne planove i intenzivno razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne.
Zdravlje:
Rasteretite se suvišnih briga.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Zanos ume da zavara.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strelac
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa svojim partnerom, čak i kada se nalazite u različitim situacijama.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja negativan efekat, tako da i Vaši odgovori predstavljaju iznenađenje za pojedine saradnike.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Jarac
Ljubav:
Svoje probleme ne možete rešavati mimo nečije volje. Obratite pažnju na partnerovo negodovanje.
Posao:
Važno je da se pravilno distancirate od sumnjivih događaja ili saradnika, koji mogu da prouzrokuju neprijatnu situaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam različiti sadržaji zabave, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada Vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna Vam je nečija pažnja i razumevanje.
Posao:
Postavili ste sebi visoke ciljeve i želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, odlučite kome ili čemu želite da date prednost.
Zdravlje:
Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Potiskivanjem osećanja podstičete veću napetost.
Posao:
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak. Preostaje Vam da prihvatite kompromisno rešenje.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptySub Sep 30, 2017 2:06 am

Vaš horoskop za dan:
30.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa osmehom na usnama. Planirajte emotivni susret.
Posao:
Ponekad je teško kontrolisati i usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Dovoljan je snažan impuls, da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
Posao:
U susretu sa saradnicima, potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da šarmirate i da odobrovoljite partnera. Uvek postoji način da osvojite dragu osobu.
Posao:
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na društvo oko sebe.
Posao:
Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani od glasnih komentara. Nema razloga da se zadržavate na ostvarenim ciljevima.
Zdravlje:
Dodatna aktivnost deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži. Uskladite misli i osećanja.
Posao:
Pokušavate da se oslobodite nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuće okolnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno iscrpljuju.

Vaga
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Međutim, Vi reagujete na suprotan način.
Posao:
Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Strelac
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Teško Vam je da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u Vašem okruženju. Sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Jarac
Ljubav:
Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.
Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od stresnih situacija.

Vodolija
Ljubav:
Zaboravite na avanturističke ideje. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost.
Posao:
Susret sa jednom osobom može da se pretvori u neprijatnu situaciju, ali sačuvajte dobru volju i samopouzdanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe
Ljubav:
Ponekad Vas ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, ali Vi imate dobru volju da to promenite.
Posao:
Stalo Vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da Vas neko sputava ili poslovno ucenjuje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyNed Okt 01, 2017 7:50 pm

Vaš horoskop za dan:
01.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje, to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.
Posao:
Ponestaje Vam smisao za diplomatiju. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način.
Zdravlje:
Izvegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i podsticati plemenita osećanja.
Posao:
Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na proverenom timu saradnika.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi i imate dovoljno snage.

Blizanci
Ljubav:
U emotivnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate. Budite istrajni u namerama.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nemojte pogoršavati emotivni odnos i iritirati voljenu osobu samo zato što se nalazite u svojoj »minus fazi«.
Posao:
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo novim razvojem događaja u poslovnom okruženju.
Zdravlje:
Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savet.

Lav
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Teško Vam je da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u Vašem okruženju. Sačekajte na bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Devica
Ljubav:
Neko koristi Vašu naivnost ili emotivnu slabost. Nema potrebe da verujete u lažna obećanja.
Posao:
Strahujete da Vam ne promekne neki važan događaj, ali uglavnom povlačite dobre poslovne poteze.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Vaga
Ljubav:
Situacija koja po Vasem mišljenju deluje kao dobro rešenje, za Vašeg partnera predstavlja pogrešan izbor.
Posao:
Novi događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vašu procenu i očekivanja. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na bolje profesionalne uslove.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Škorpion
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite strasti.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, ima i svoju »cenu«.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Partner ima drugačija interesovanja. Stoga, uzalud trošite »velike reči« objašnjavajući svoje namere.
Posao:
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba održati uspešan nivo poslovne saradnje.
Zdravlje:
Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Vodolija
Ljubav:
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe.
Posao:
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

Ribe
Ljubav:
Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja i potrebe.
Posao:
Postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyPon Okt 02, 2017 7:33 am

Vaš horoskop za dan:
02.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner tačno prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete sakriti istinu.
Posao:
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik
Ljubav:
Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja.
Posao:
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke.
Posao:
U susretu sa saradnicima nailazite na iznenadne komplikacije. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične rezignacije i emotivna nesigurnost.
Posao:
Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Lav
Ljubav:
Primećujete da se nešto neobično dešava sa Vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim temama.
Posao:
Nema potrebe da činite poslovne kompromise. Postoji granica do koje možete da pregovarate o novim uslovima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati.
Posao:
Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu.

Vaga
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.
Posao:
Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da delujete očaravajuće na partnera. Po potrebi, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
Posao:
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na pravom mestu, očekuje Vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja.
Zdravlje:
Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.

Strelac
Ljubav:
Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju.
Posao:
Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese.
Zdravlje:
Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Smislite način na koji možete da obradujete voljenu osobu.
Posao:
Trenutna dešavanja utiču na Vašu popularnost. Vaš način razmišljanja i poslovnog delovanja predstavlja »pun pogodak«.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Ribe
Ljubav:
Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Uporno zagovarate lične principe.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 EmptyUto Okt 03, 2017 6:13 am

Vaš horoskop za dan:
03.10.2017.


Ovan
Ljubav:
U svojim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka »emotivna spona« koja Vas povezuje.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite više razumevanja i nežnosti prema voljenoj osobi. Preterana hvalisavost može da Vam stvori dodatnu neprijatnost.
Posao:
Nema razloga da previše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da uporno ignorišete nečije prisustvo.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera.
Posao:
Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Odgovorite na poruku koju Vam upućuje bliska osoba. Iznenadite partnera neobičnim poklonom.
Posao:
Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se dobro organizujete, nemojte zanemariti svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao dobra relaksacija.

Devica
Ljubav:
Partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Strepite od nečije reakcije.
Posao:
Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vaše volje.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost.
Posao:
Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se, kuda sve to vodi?
Posao:
Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja. Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost i osetljivost.

Strelac
Ljubav:
Bez obzira na svoj status i godine prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće Vam emotivni kontakti.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, tako da preuveličavate svoje razloge i ciljeve.
Zdravlje:
Delujete raspoloženo i nalazite se u top formi.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, već zatražite emotivnu podršku ili dobar savet. Prepustite prednost partneru.
Posao:
Izbegavajte novu raspravu sa osobom koja Vam nameće svoje autoritativno mišljenje i rigidna pravila poslovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da se ponašate nesigurno ili skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«.
Posao:
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.
Zdravlje:
Za večernje sate planirajte neku uzbudljivu zabavu ili ljubavni susret.

Ribe
Ljubav:
Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Suviše dramatizujete nove događaje.
Posao:
Različite neprijatnosti koje Vas očekuju u susretu sa saradnicima predstavljaju logičan sled događaja ili reakciju na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas uznemiravaju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content





DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole
 
DNEVNI HOROSKOP ✰
Nazad na vrh 
Strana 6 od 20Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Sledeći
 Similar topics
-
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» HOROSKOP I STRAST
» FK (SD) ✰ CRVENA ZVEZDA ✰
» DNEVNI LISTOVI (Srbija)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: ZVEZDARNICA :: ASTROLOGIJA-
Skoči na: