|
| Kako vas vide drugi znaci? | |
|
+4ZoxZoja Kijara-brm Astra Lakota 8 posters | Autor | Poruka |
---|
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 5:28 pm | |
| Kako vas zapravo vide drugi horoskopski znaci Dok se jedni više vole, drugi ne mogu da se vide očima. Pročitajte kako u očima Strelca, Device i Vage izgledaju Lav, Jarac, Blizanac i ostali znaci... Foto:Thinkstock FOTO:THINKSTOCK Kako Ovan vidi: Bika: Previše spor, neaktivan, dosadan Blizanca: Bog! Raka: Previše se brzo rasplače Lava: Ok je, ali zašto neće da prizna DA SAM BOLJI OD NJEGA Devicu: Čudak, ali ima nešto… Vagu: Neodlučna, previše se trudi da me smiri Škorpiju: Iskreno, ne znam ni šta mislim Strelca: Zabavan! Jarca: Redovno se raspravljamo. Čak i kada je u pravu ja moram da mu kontriram Vodoliju: Nešto definitivno nije u redu sa njim Ribe: Slabić
Kako Bik vidi: Ovna: Previše nestrpljiv. Malo je i agresivan! Blizanca: Opusti se, čoveče Raka: Sjajan je, ali ima problem s emocijama Lava: Nikog nije briga za tebe, prestani da se hvališ Devicu: Dopada mi se, volim organizovane ljude. Možda je malo previše organizovan Vagu: Dopada mi se, ali traži da ga tretiram kao kralja Škorpiju: Kul je. Ne razumem ga baš, ali mi se dopada Strelca: Dopada mi se njegova ličnost, ali ne i način na koji se ponaša Jarca: Super je! Voli da naređuje, ali to u mom slučaju nije loše treba mi neko da me pokrene Vodoliju: …. Ribe: Sladak!
Kako Blizanac vidi: Ovna: Zabavan je, ali ima problem s besom Bika: Dooooooooosadan! Raka: Ne dopadaju mi se njegove promene raspoloženja Lava: Previše se hvali. Prosto moram da trolujem, jako je zabavno kad ne shvata da ga zezam Devicu: Mislim da ima opsesivno-kompluzivni poremećaj Vagu: Previše se brine oko svoje kose Škorpiju: Ko? Strelca: Zabavan je za bleju, ali i njemu je potrebno da reši problem s besom Jarca: Što se ponašaš tako? Nije smak sveta što sam ti slomila vazu, dešava se. Vodoliju: Nekada me nervira, ali može da se priča s njim. Pretpostavljam da je ok. Ribe: Previše sanjare. Nisu baš za društvo.
Kako Rak vidi: Ovna: Zašto je tako grub? Bika: Ume da pomogne, ima lepu ličnost Blizanca: Ne dopada mi se što mu porodica nije na prvom mestu Lava: Previše zaljubljen u sebe. Mislim ima zašto, ali nekada preteruje u tome. Nije baš toliko bolji od ostalih ljudi. Devicu: Sladak jeeeeeee Vagu: Dobar je, ali se nekada previše brine bez razloga Škorpiju: Odličan momak, tih, baš to mi treba Strelca: Čudak! Čini mi se da mu se uopšte ne dopadam Jarca: Neki misle da obožava da naređuje, ali ja mislim da je više nego u redu Vodoliju: Zašto je on takav? Ribe: Srodna duša! Kako Lav vidi: Ovna: Da, nije loš – ALI JA SAM BOLJI! Bika: Nije moj tip Blizanca: Previše priča, ali je zabavan Raka: Jako fin, ima lep karakter. Doduše, previše stidljiv Devicu: Ne brini, cipele i torba mi se savršeno slažu. Jel sada možemo da se družimo? Vagu: Brzo razmišljanje je za njega misaona imenica Škorpiju: Iz nekog razloga ne želi da se druži sa mnom. Štagod. Strelca: Najjači! Jarca: ZAŠTO MORAŠ DA BUDEŠ TAKO STROG PREMA SEBI, ALI POSEBNO PREMA MENI?! Vodoliju: Čudan je Ribe: Ne
Kako Devica vidi: Ovna: Potrebno je da ustanovi granice Bika: Ok je, malo lenj Blizanca: Užas, ko će to pohvatati Raka: Ume da pomogne u kući Lava: Nervira me Vagu: Valjda je ok Škorpiju: Šarmantan. Ipak, ne mogu da ga provalim. Strelca: ZABAAAAAAAAAVAN! Jarca: I dalje je najbolji! Vodoliju: Zašto je tako lenj kada treba da obavlja obaveze, a za zabavu je uvek raspoložen? Ribe: Previše je fin. PREVIŠE
Kako Vaga vidi: Ovna: Previše razigran za moj ukus Bika: Hm, kul je, ne baš toliko, ali opet jeste… Blizanca: Zanimljiv sagovornik Raka: Romantičan. Fin je i prema drugima, ali stalno menja raspoloženje Lava: Šarmantan, ali arogantan Devicu: Uvek želi da dosegne savršenstvo. Želim ga i ja, ali ne baš tako odlučno Škorpiju: Malo ga se plašim Strelca: Haotičan, ali super lik. Imamo ista interesovanja Jarca: Njega se jako plašim Vodoliju: Odličan smisao za humor, ali često zna da uvredi druge ljude Ribe: Odličan je, dopada mi se njegova ličnost, ali je previše stidljiv pa ne znam o čemu bismo pričali.
Kako Škorpija vidi: Ovna: Ahaha, ne! Bika: Dopada mi se Blizanca: Previše priča. Zapravo, ne prestaje da priča UGASITE GA MOLIM VAS! Raka: Hm, dobar je Lava: Pretpostavljam da nije tako loš Devicu: Nisam sigurna da imam neko mišljenje uopšte Vagu: Zabavlja, ali nije dovoljno odlučna Strelca: Zabavan, ali veoma detinjast Jarca: Ok, ozbiljan i odlučan – to mi se dopada Vodoliju: Nemam vremena za ovo Ribe: Sladak, ali stidljiv
Kako Strelac vidi: Ovna: Super, samo takmičarski nastrojen Bika: Nije baš zabavan za bleju, nekada ne ceni moj smisao za humor, ali je dobar prijatelj. Blizanca: Zabavan! Volim da se družim s njim Raka: Trebalo bi više da izlazi, kod kuće propušta toliko zanimljivih stvari Lava: Volim ga! Devicu: Uuuuf. Ko provodi sat vremena u tuš kabini kada ima toliko zabavnih stvari koje možeš raditi?! Vagu: Smara s večitim dilemama, ali dobar prijatelj Škorpiju: Ne znam ni šta da kažem za njega… Kul, ali previše misteriozan. Opušteno, meni možeš reći sve Jarca: Zašto neće da se druži sa mnom? Vodoliju: Fenomenalna osoba! Samo nama mogu tako sulude ideje padati na pamet i uvek se dobro zabavimo. Ribe: Ne dopada mi se.
Kako Jarac vidi: Ovna: Šta on to radi sa svojim životom? Bika: Dopada mi se. Odličan momak, samo mora više da se aktivira Blizanca: MOLIM TE UĆUTI! Raka: Previše sentimentalan, ali hoće sve da uradi za mene, pa mi često zatreba Lava: I TI MOLIM TE UĆUTI! Devicu: Jedina osoba kojoj ovde mogu da verujem Vagu: Hm, ne Škorpiju: Misteroizan je, dopada mi se Strelca: Nema dovoljno uvreda kojih sada mogu da se setim. Mislim, pogledajte ga! On je u totalnom haosu Vodoliju: Ko?! Ribe: Da li ja ovde jedina shvatam da Ribe imaju dva lica?
Kako Vodolija vidi: Ovna: Previše rizikuje. Eto kad i ja to kažem Bika: Pravi prijatelj Blizanca: Super za priču Raka: Jao, što ne volim ove osetljive Lava: Hajde prestani da misliš da si najbolji, nisi Devicu: Zašto bi me zanimalo da li se lampa slaže s tepihom? Vagu: Odličan za društvo, ali nekad dosađuje previše svojim dilemama Škorpiju: Zanimljiv je… Strelca: Najzabavnija osoba na svetu. Mi kad se nađemo ludilu nema kraja Jarca: Uopšte mi se ne dopada Ribe: Nisam sigurna
Kako Riba vidi: Ovna: Zašto je on ovako ljut? Bika: Divan i pouzdan prijatelj Blizanca: Njegove šale su nekada smešne, ali nekada i zle Raka: Najslađi je! Lava: Ne bih da ga naljutim, bojim se napašće me Devicu: Previše strog prema sebi, mora malo da se opusti Vagu: Mnogo mi se dopada, ima svestranu ličnost Škorpiju: Ne znam što ga se svi plaše, meni je super Strelca: Nemoj napadati slabije od sebe Jarca: Iako previše naređuje i dosta je omražen, ja mislim da u dubini duše nije loša osoba Vodoliju: Nekonvencionalan, nema šta… Izvor: superzena | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 5:42 pm | |
| Kako Jarac vidi: Ovna: Šta on to radi sa svojim životom? Bika: Dopada mi se. Odličan momak, samo mora više da se aktivira Blizanca: MOLIM TE UĆUTI! Raka: Previše sentimentalan, ali hoće sve da uradi za mene, pa mi često zatreba Lava: I TI MOLIM TE UĆUTI! Devicu: Jedina osoba kojoj ovde mogu da verujem Vagu: Hm, ne Škorpiju: Misteroizan je, dopada mi se Strelca: Nema dovoljno uvreda kojih sada mogu da se setim. Mislim, pogledajte ga! On je u totalnom haosu Vodoliju: Ko?! Ribe: Da li ja ovde jedina shvatam da Ribe imaju dva lica?
hahaha mada je zanimljivo procitati kako drugi vise jarca. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:04 pm | |
| Kako Vodolija vidi: Ovna: Previše rizikuje. Eto kad i ja to kažem Bika: Pravi prijatelj Blizanca: Super za priču Raka: Jao, što ne volim ove osetljive Lava: Hajde prestani da misliš da si najbolji, nisi Devicu: Zašto bi me zanimalo da li se lampa slaže s tepihom? Vagu: Odličan za društvo, ali nekad dosađuje previše svojim dilemama Škorpiju: Zanimljiv je… Strelca: Najzabavnija osoba na svetu. Mi kad se nađemo ludilu nema kraja Jarca: Uopšte mi se ne dopada Ribe: Nisam sigurna ahahaha strašno.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Lakota - slučajna prolaznica-
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:08 pm | |
| ..samo me zanima odnosi li se ovo samo na muskarce..i jedno i drugo,nesto mi na to mirise..cini mi se da bi jos zanimljivije konstatacije bile za razlicite polove.. Kako Strelac vidi: Ovna: Super, samo takmičarski nastrojen Bika: Nije baš zabavan za bleju, nekada ne ceni moj smisao za humor, ali je dobar prijatelj. Blizanca: Zabavan! Volim da se družim s njim Raka: Trebalo bi više da izlazi, kod kuće propušta toliko zanimljivih stvari Lava: Volim ga! Devicu: Uuuuf. Ko provodi sat vremena u tuš kabini kada ima toliko zabavnih stvari koje možeš raditi?! Vagu: Smara s večitim dilemama, ali dobar prijatelj Škorpiju: Ne znam ni šta da kažem za njega… Kul, ali previše misteriozan. Opušteno, meni možeš reći sve Jarca: Zašto neće da se druži sa mnom? Vodoliju: Fenomenalna osoba! Samo nama mogu tako sulude ideje padati na pamet i uvek se dobro zabavimo. Ribe: Ne dopada mi se. ..za vodolije su u pravu,uvek se slozimo,mada i s jarcevima se lako -nadjem-.. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:22 pm | |
| Ja sam bre vodolija.. . Ali nisam muško:D Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:24 pm | |
| Kako Ovan vidi: Jarca: Redovno se raspravljamo. Čak i kada je u pravu ja moram da mu kontriram
Kako Bik vidi: Jarca: Super je! Voli da naređuje, ali to u mom slučaju nije loše treba mi neko da me pokrene
Kako Blizanac vidi: Jarca: Što se ponašaš tako? Nije smak sveta što sam ti slomila vazu, dešava se.
Kako Rak vidi: Jarca: Neki misle da obožava da naređuje, ali ja mislim da je više nego u redu
Kako Lav vidi: Jarca: ZAŠTO MORAŠ DA BUDEŠ TAKO STROG PREMA SEBI, ALI POSEBNO PREMA MENI?!
Kako Devica vidi: Jarca: I dalje je najbolji!
Kako Vaga vidi: Jarca: Njega se jako plašim
Kako Škorpija vidi: Jarca: Ok, ozbiljan i odlučan – to mi se dopada
Kako Strelac vidi: Jarca: Zašto neće da se druži sa mnom?
Kako Vodolija vidi: Jarca: Uopšte mi se ne dopada
Kako Riba vidi: Jarca: Iako previše naređuje i dosta je omražen, ja mislim da u dubini duše nije loša osoba
Kako Jarac vidi njih: Ovna: Šta on to radi sa svojim životom? Bika: Dopada mi se. Odličan momak, samo mora više da se aktivira Blizanca: MOLIM TE UĆUTI! Raka: Previše sentimentalan, ali hoće sve da uradi za mene, pa mi često zatreba Lava: I TI MOLIM TE UĆUTI! Devicu: Jedina osoba kojoj ovde mogu da verujem Vagu: Hm, ne Škorpiju: Misteroizan je, dopada mi se Strelca: Nema dovoljno uvreda kojih sada mogu da se setim. Mislim, pogledajte ga! On je u totalnom haosu Vodoliju: Ko?! Ribe: Da li ja ovde jedina shvatam da Ribe imaju dva lica? Molim pročitajte šta Device kažu o nama. Valjda ti perfekcionisti znaju zašto nekom daju titulu NAJBOLJIH.
P.S. Astra jesi videla šta VAGE stvarno misle | |
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:37 pm | |
| Citas mi misli Zox...hahahah znaci ulila strah u kosti vagama...ahahahah,a djevice su vrlo realne,znaju ko je najbolji. | |
| | | Lakota - slučajna prolaznica-
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:39 pm | |
| ..zasto necete da se druzite sa m nom? | |
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 6:49 pm | |
| Ma nisi ti u haosu....ti si nekako preoprezna...pa nas straJ. | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Uto Jan 13, 2015 7:01 pm | |
| Kako Ovan vidi:Strelca: Zabavan! Kako Bik vidi:Strelca: Dopada mi se njegova ličnost, ali ne i način na koji se ponaša Kako Blizanac vidi: Strelca: Zabavan je za bleju, ali i njemu je potrebno da reši problem s besom Kako Rak vidi:Strelca: Čudak! Čini mi se da mu se uopšte ne dopadam Kako Lav vidi:Strelca: Najjači! Kako Devica vidi:Strelca: ZABAAAAAAAAAVAN! Jarca: I dalje je najbolji! Kako Vaga vidi:[/b] Strelca: Haotičan, ali super lik. Imamo ista interesovanja Kako Škorpija vidi:Strelca: Zabavan, ali veoma detinjast Kako Jarac vidi:Strelca: Nema dovoljno uvreda kojih sada mogu da se setim. Mislim, pogledajte ga! On je u totalnom haosu Kako Vodolija vidi:Strelca: Najzabavnija osoba na svetu. Mi kad se nađemo ludilu nema kraja Kako Riba vidi:Strelca Nemoj napadati slabije od sebe ============================== Sarenoliko nas vide ali je i zanimljivo | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Sub Jan 24, 2015 11:31 pm | |
| - dusicaa ::
- Kako Ovan vidi:
Strelca: Zabavan!
Kako Bik vidi:
Strelca: Dopada mi se njegova ličnost, ali ne i način na koji se ponaša
Kako Blizanac vidi:
Strelca: Zabavan je za bleju, ali i njemu je potrebno da reši problem s besom
Kako Rak vidi:
Strelca: Čudak! Čini mi se da mu se uopšte ne dopadam
Kako Lav vidi:
Strelca: Najjači!
Kako Devica vidi:
Strelca: ZABAAAAAAAAAVAN! Jarca: I dalje je najbolji!
Kako Vaga vidi:[/b]
Strelca: Haotičan, ali super lik. Imamo ista interesovanja
Kako Škorpija vidi:
Strelca: Zabavan, ali veoma detinjast
Kako Jarac vidi:
Strelca: Nema dovoljno uvreda kojih sada mogu da se setim. Mislim, pogledajte ga! On je u totalnom haosu
Kako Vodolija vidi:
Strelca: Najzabavnija osoba na svetu. Mi kad se nađemo ludilu nema kraja
Kako Riba vidi:
Strelca Nemoj napadati slabije od sebe
============================== Sarenoliko nas vide ali je i zanimljivo Hehe :pravisneška: | |
| | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Sub Jan 24, 2015 11:42 pm | |
| Kako Rak vidi: Ovna: Zašto je tako grub? Bika: Ume da pomogne, ima lepu ličnost Blizanca: Ne dopada mi se što mu porodica nije na prvom mestu Lava: Previše zaljubljen u sebe. Mislim ima zašto, ali nekada preteruje u tome. Nije baš toliko bolji od ostalih ljudi. Devicu: Sladak jeeeeeee Vagu: Dobar je, ali se nekada previše brine bez razloga Škorpiju: Odličan momak, tih, baš to mi treba Strelca: Čudak! Čini mi se da mu se uopšte ne dopadam Jarca: Neki misle da obožava da naređuje, ali ja mislim da je više nego u redu Vodoliju: Zašto je on takav? Ribe: Srodna duša! Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? Sub Jan 24, 2015 11:49 pm | |
| Ko god gledao -super sam . :948208144: ---- Čudak, ali ima nešto… Dopada mi se, volim organizovane ljude. Možda je malo previše organizovan Sladak jeeeeeee Ne brini, cipele i torba mi se savršeno slažu. Jel sada možemo da se družimo? Uvek želi da dosegne savršenstvo. Želim ga i ja, ali ne baš tako odlučno Jedina osoba kojoj ovde mogu da verujem Previše strog prema sebi, mora malo da se opusti. ---- A šta misli Škorpija ,koga briga . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako vas vide drugi znaci? | |
| |
| | | | Kako vas vide drugi znaci? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 264 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 1 Skrivenih i 263 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSDanas u 2:14 pm od Stormic » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11633 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Stormic
Naši korisnici su poslali ukupno 526292 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|