Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 40 Location : www.odmorise.com Datum upisa : 04.09.2008
Naslov: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Čet Okt 02, 2008 12:15 am
First topic message reminder :
Pratite li neke? ili ste pratili? koje su vam omiljene a koje ne volite...
Ja puno volim serije... i gledala sam ih zilion :) od twin piksa i alfa , preko beverli hilsa i merlouz plejsa do ovih novih istrazitelja i prison brejka :)
omiljene, pa recimo Ally McBeel mi je vrh, desperate houswifes su mi takodje super... onda volim i one kratke smeshne, Svi vole rejmonda, darma i greg, Will i Grejs, Less then perfect... i naravno otvorena vrata :) volim i one sa advokatima, The Pracite i Boston Law ili kako vec... i tako... pratim svashta neshto.. :)
Autor
Poruka
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sub Maj 28, 2022 1:02 pm
Na dužnosti
LINE OF DUTY, 2012.
Radnja se odvija u izmišljenoj policijskoj antikorupcijskoj jedinici AC-12. "Na dužnosti" je triler u stili "igra mačke i miša" i daje nam uvid u današnju policiju i korupciju.
---- Za razliku od britanskih "policijskih" serija ,koje su uglavnom loše i smešne,ova je baš komplikovani triler .
Kica/Praja El virtuoso
Datum upisa : 04.12.2009
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sub Maj 28, 2022 4:58 pm
Po romanu Aleksandra Tišme, ništa bolje nisam gledao zadnjih 10 godina
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 7:03 pm
Ona o Pablu Eskobaru .Južnoamerička -dijalozi su smešni ? To se ne može gledati -i uzeti za "ozbiljno" No "elitna jedinica " je"dokahala" Pablu. I pored privatne vojske . Imao sam čast pripadati "elitnoj jedinici" . Dok sam živ -to ću pamtiti. Nas 20 -svi za jednoga ,jedan za sve . Borbena grupa grada Splita . Helikopteri ,desantni čamci ...MI "specijalci " Danas sam "star čovek" ,polućorav ..."deda" No bar sam jednom u životu bio "elita " I na "pravoj strani" Protiv gadova ...kriminalaca,ubica ...Ološa ima više nego "pravih ljudi" ...samo (bojim se ) da nema više "nas" Elite .Mada ...kada kontaktiram na FB nekoga od "nas" ? Imam osećaj da bi mogli opet..Da nije realnosti.Ukrajnici su me "lepo pozdravili" i rekli ..."hvala,ne treba" Nažalost je tako kako jeste .
Gost Gost
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 8:53 pm
Upravo gledam (o), drugu sezonu serije "Sluškinjina priča". Vrlo teška za gledati, ali je odlična. [You must be registered and logged in to see this link.]
doctorr67 NR .1 foruma
Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 9:26 pm
MadamX likes this post
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 9:27 pm
MadamX likes this post
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 9:28 pm
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 9:30 pm
MadamX likes this post
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Dec 20, 2022 9:31 pm
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sre Dec 21, 2022 6:29 pm
Godina : 52 Location : Beograd Datum upisa : 13.12.2012
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sre Dec 21, 2022 10:18 pm
Ne sećam se da li sam pisala na ovoj temi
Stalno bih mogla da gledam "Očajne domaćice", " Urgentni centar" " Alo Alo"...
Od domaćih, novih serija izdvajam hr seriju "Kumovi"- fenomenalna je bila ova sezona, zatim gledam Radio Milevu..a od starih rado bih opet gledala "Velo misto" "Smogovce"...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sre Nov 29, 2023 6:34 pm
1908. godine u području blizu reke Tunguske u Sibiru nestalo je 14 stanovnika u nerazjašnjenim okolnostima. Sto godina kasnije 16 takmičara dolazi u to područje snimiti novi reality-show ne znajući šta se tu dogodilo. Kada jedan od njih pogine, takmičari shvate da stvari koje se događaju oko njih nisu deo scenarija....
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Pon Jan 08, 2024 2:15 pm
Gledam seriju "Slow horses" , preporučujem.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Pet Feb 09, 2024 12:46 am
Ja zaista nikada nisam voleo seriju "Srećni ljudi" ( i bila je bar 20 x reprizirana na RTS -što bi svakog normalnog navelo na povraćanje ) ali...šta je život i sudbina?
PREKO 30 GLUMACA IZ SERIJE "SREĆNI LJUDI" VIŠE NIJE ŽIVO: Evo šta se zaista krije iza prokletstva o kom se toliko priča
Pri tome se većim delom radi o bardovima srpskog glumišta.
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Pet Feb 09, 2024 8:27 pm
Od domaćih serija sam u poslednje vreme, skoro sve pogledao ili barem započeo ali mi se nije svideo početak. Izdvojio bih "Senke nad Balkanom" i "Ubice moga oca". U računaru posedujem, ytologiju "Milenijum" i "Banshee" i u nedostatku inspiracije ih pogledam.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Apr 23, 2024 9:07 pm
"Detektoristi "
Nisam skoro video bolju seriju o "životnim marginalcima"
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sre Apr 24, 2024 8:20 pm
Ljubav u okovima Da je ne gledam -ne bih ni znao da su i u Rusiji postojali "robovi" ? A serija "hvata vreme" do1856 -te ,i još par godina dalje ? Robovi? E ,o tome se malo zna, [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sub Maj 04, 2024 1:22 pm
Po mom izboru, serije koje su ostavile utisak na mene:
1. Igra prestola 2. Sopranovi 3. Haus
Od domaćih bi izdvojio:
1. Senke nad Balkanom 2. Ubice moga oca 3. Grlom u jagode
Đole
Datum upisa : 07.10.2011
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sub Maj 04, 2024 5:59 pm
Sjećam se kao klinac TV serije "Dugo toplo ljeto" [You must be registered and logged in to see this image.] na prvom (i jedinom) TV programu~Vredno pročitati... ~DUGO TOPLO LJETO~ Serija je isla 1967. godine....prica o Klari i Ben Kviku koje su glumili Roy Thinnes i Nancy Malone. "Sjećam se slike Klare i Ben Kvika koja je visila u jednom komšijskom predsoblju godinama. Napokon je nakon jednog od krečenja slika bila zamjenjena vilerovim goblenom " Ljubičice". Roy Thinnis, osrednji Holywoodski glumac bio je 1968. godine u Jugoslaviji super popularan kao Ben Quick. U ljeto 1968. posjetio je Beograd (sletio je i na zagrebački aerodrom gdje ga je masa obožavatelja oduševljeno pozdravila, a pričalo se da su žene od uzbuđenja 'padale u nesvijest' na beogradskom aerodromu). U Beogradu ( ) dočekala ga je masa histeričnih osoba ženskog pola. Čovjek nije znao šta ga je snašlo: napunio je stadion OFK Beograda uzvrištalim ženskinjem! (Poslje je pričao jedan naš čojek iz varoša koji je bio prisutan da Ben Kvik nije mogao odsjesti ni u jednom hotelu jer su se svi bojali opsade obožavateljica. Navodno je odsjeo kod Miće Orlovića !?, a naš čovo se žestoko prešao što je poveo svoju ženu, pa nije mogao iskoristiti histeriju ni do minimuma.) Film o njegovom boravku prikazivao se kao predigra jednog filma Soje Jovanović iz te 1968. godine. Nansy Malone igrala je Klaru Warner u Dugom toplom ljetu. Mislim da se prije nekoliko godina pojavila i u jednom nastavku Zvjezdanih staza (kao već starija glumica)."(Kolumna Veljko Popovic)
Eugen Grafvajer
Godina : 62 Humor : C Datum upisa : 15.07.2023
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Ned Maj 05, 2024 10:44 am
Đole ::
Sjećam se kao klinac TV serije "Dugo toplo ljeto" [You must be registered and logged in to see this image.] na prvom (i jedinom) TV programu~Vredno pročitati... ~DUGO TOPLO LJETO~ Serija je isla 1967. godine....prica o Klari i Ben Kviku koje su glumili Roy Thinnes i Nancy Malone. "Sjećam se slike Klare i Ben Kvika koja je visila u jednom komšijskom predsoblju godinama. Napokon je nakon jednog od krečenja slika bila zamjenjena vilerovim goblenom " Ljubičice". Roy Thinnis, osrednji Holywoodski glumac bio je 1968. godine u Jugoslaviji super popularan kao Ben Quick. U ljeto 1968. posjetio je Beograd (sletio je i na zagrebački aerodrom gdje ga je masa obožavatelja oduševljeno pozdravila, a pričalo se da su žene od uzbuđenja 'padale u nesvijest' na beogradskom aerodromu). U Beogradu ( ) dočekala ga je masa histeričnih osoba ženskog pola. Čovjek nije znao šta ga je snašlo: napunio je stadion OFK Beograda uzvrištalim ženskinjem! (Poslje je pričao jedan naš čojek iz varoša koji je bio prisutan da Ben Kvik nije mogao odsjesti ni u jednom hotelu jer su se svi bojali opsade obožavateljica. Navodno je odsjeo kod Miće Orlovića !?, a naš čovo se žestoko prešao što je poveo svoju ženu, pa nije mogao iskoristiti histeriju ni do minimuma.) Film o njegovom boravku prikazivao se kao predigra jednog filma Soje Jovanović iz te 1968. godine. Nansy Malone igrala je Klaru Warner u Dugom toplom ljetu. Mislim da se prije nekoliko godina pojavila i u jednom nastavku Zvjezdanih staza (kao već starija glumica)."(Kolumna Veljko Popovic)
Ha! One Fiatove kamionete su zvali Ben Kvik.
Eugen Grafvajer
Godina : 62 Humor : C Datum upisa : 15.07.2023
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Uto Maj 07, 2024 1:59 pm
Iznašao sam sajt sa serijama, koje nude u svom pretraživaču, državu iz koje serija potiče. Elem, nađem neku seriju iz skandinavske zemlje o pandemiji na nekom ostrvu. Toliko me zaintrigirala da sam pogledao pet epizoda i mislim da me ostatak ne zanima. [You must be registered and logged in to see this link.]
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: SERIJE -koje smo voleli/ volimo Sre Maj 08, 2024 7:44 pm
Jedini "Pink "kanal koji sam zadržao je "Pink Family" . Čak dve nove serije su se pojavile "Romul" i ""Jerusalim" . U "Romulu " nikako da odgonetnem kojim jezikom oni pričaju ? Liči na latinski -no ,nije . A ima i jedna koja već "ide" (recimo da je komedija ) "Dobro došli u Šits Krik"