DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
 
PrijemPORTALLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

 

 DNEVNI HOROSKOP ✰

Ići dole 
+7
Kijara-brm
Okano
promaja
Danubius
doctorr67
Oci-ANDJELA
Mima65
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Sledeći
AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Nov 13, 2016 7:01 am

First topic message reminder :

Vaš horoskop za dan:
13.11.2016.



OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve. Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim »teškim mislima«.

LAV
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate. Sugestija: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji. Sugestija: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu. Sugestija: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RIBE
Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
Okano
Somborska Ruža



Datum upisa : 06.01.2012

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Sep 09, 2017 12:17 am

Jedino sto valja je da nalazim se u sjajnoj formi ma sta im to znacilo smehsmeh smehsmeh smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
Danubius
Čuvar Vatre



Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Sep 09, 2017 11:37 am

Naša Rouz je opet na nekom od svojih putovanja ,pa ne bilo vam teško ,u narednim danima ....

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 9. septembar 2017.   link
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Sep 10, 2017 12:10 am

Vaš horoskop za dan:
10.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Olakšajte svoju savest.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite razvnotežu svojih misli i osećanja.

Bik
Ljubav:
Izgleda da partner prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost.
Posao:
Nalazite se pod težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad treba isključiti um, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
Posao:
Pogađa Vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda. Dovoljno ste umešni da prevaziđete nesporazume i konfliktne situacije.
Zdravlje:
Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Rak
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam više ne pričinjava zadovoljstvo.
Posao:
Nemojte dozvoliti nekom da Vam nameće dodatne obaveze ili da remeti Vaš uobičajeni način rada.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne ili naporne situacije, opustite se.

Lav
Ljubav:
Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje.
Posao:
Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Devica
Ljubav:
Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u Vašem odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.
Posao:
Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Prati Vas emotivni nesklad ili loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost.
Posao:
Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina ili lakša dijeta.

Škorpion
Ljubav:
Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume lako da zavara.
Posao:
Ukoliko imate dovoljno »pameti«, onda bez suvišnih reči prihvatite nečiju primedbu. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac
Ljubav:
Partner sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez iluzija.
Posao:
U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u toku važnih događaja. Važno je da se nametnete u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji Vas opterećuju.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je da pomirite svoja osećanja i misli, a da pri tome sačuvate i lično dostojanstvo pred bliskom osobom.
Posao:
U poslovno-finansijskom smislu, prihvatite neku skromniju ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Ribe
Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje zagovarate. Nemojte povrediti nečija osećanja.
Posao:
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Sep 28, 2017 6:09 am

Vaš horoskop za dan:
28.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.
Posao:
Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak.
Zdravlje:
Važno je da usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Bik
Ljubav:
Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Stvari koje po Vama izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju.
Posao:
Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa.
Zdravlje:
Opustite se, nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom promene su neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza »lažnih obećanja«, problemi se neće rešavati sami po sebi.
Posao:
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

Lav
Ljubav:
Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima, neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i kreativno izražavanje.
Posao:
Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Devica
Ljubav:
Upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
Posao:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

Vaga
Ljubav:
Strpljivo sačekajte da čujete nečiji komentar o svojoj pojavi i ponašanju.
Posao:
Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće stroga pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Konzumirajte više tečnosti.

Škorpion
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi.
Posao:
Bolje je da se ne zanosite neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Strelac
Ljubav:
Izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove, konsultujete osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo.
Zdravlje:
Potreban Vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Morate preuzeti zastitničku ulogu pred svojom porodicom. Obratite pažnju na događaje koji zabrinjavaju voljenu osobu.
Posao:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Vodolija
Ljubav:
Nalazite se u promenjivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu lilnih merila.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe
Ljubav:
Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, moguće je da Vas neko »lovi u svoju ljubavnu mrežu«.
Posao:
Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Sep 29, 2017 5:57 am

Vaš horoskop za dan:
29.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu.
Posao:
Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju u izboru.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu psihilku uznemirenost.

Bik
Ljubav:
Želite da izenadite voljenu osobu, ali Vam nedostaje dobra prilika. Nakon neuspelih pokušaja odustajete od svojih namera.
Posao:
Proverite informacije o poslovnim prilikama, postoji mogućnost da Vas neko zavarava.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje.
Posao:
Neprijatnost koja Vas očekuje u susretu sa poslovnim partnerima predstavlja logičan sled događaja i reakciju na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Rak
Ljubav:
Pokažite dovoljno strpljenja u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite zaslužuje beskrajnu pažnju i razumevanje.
Posao:
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate koncentraciju.

Lav
Ljubav:
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje izuzetno interesovanje za Vaše ideje, a to je dobar predznak.
Posao:
Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja i utisak koji ostavljate u društvu saradnika.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Bez obzira na velika emotivna očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku »utešnu varijantu«.
Posao:
Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

Vaga
Ljubav:
Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. U društvu voljene osobe, postupite po svojoj savesti.
Posao:
Suviše idealizujete svoje poslovne planove i intenzivno razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne.
Zdravlje:
Rasteretite se suvišnih briga.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Zanos ume da zavara.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strelac
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa svojim partnerom, čak i kada se nalazite u različitim situacijama.
Posao:
Nečija priča na Vas ostavlja negativan efekat, tako da i Vaši odgovori predstavljaju iznenađenje za pojedine saradnike.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Jarac
Ljubav:
Svoje probleme ne možete rešavati mimo nečije volje. Obratite pažnju na partnerovo negodovanje.
Posao:
Važno je da se pravilno distancirate od sumnjivih događaja ili saradnika, koji mogu da prouzrokuju neprijatnu situaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam različiti sadržaji zabave, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada Vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna Vam je nečija pažnja i razumevanje.
Posao:
Postavili ste sebi visoke ciljeve i želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, odlučite kome ili čemu želite da date prednost.
Zdravlje:
Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Potiskivanjem osećanja podstičete veću napetost.
Posao:
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak. Preostaje Vam da prihvatite kompromisno rešenje.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Sep 30, 2017 2:06 am

Vaš horoskop za dan:
30.09.2017.


Ovan
Ljubav:
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa osmehom na usnama. Planirajte emotivni susret.
Posao:
Ponekad je teško kontrolisati i usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Dovoljan je snažan impuls, da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
Posao:
U susretu sa saradnicima, potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da šarmirate i da odobrovoljite partnera. Uvek postoji način da osvojite dragu osobu.
Posao:
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na društvo oko sebe.
Posao:
Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani od glasnih komentara. Nema razloga da se zadržavate na ostvarenim ciljevima.
Zdravlje:
Dodatna aktivnost deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži. Uskladite misli i osećanja.
Posao:
Pokušavate da se oslobodite nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuće okolnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno iscrpljuju.

Vaga
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Međutim, Vi reagujete na suprotan način.
Posao:
Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju.
Posao:
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Strelac
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Teško Vam je da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u Vašem okruženju. Sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Jarac
Ljubav:
Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.
Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od stresnih situacija.

Vodolija
Ljubav:
Zaboravite na avanturističke ideje. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost.
Posao:
Susret sa jednom osobom može da se pretvori u neprijatnu situaciju, ali sačuvajte dobru volju i samopouzdanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe
Ljubav:
Ponekad Vas ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, ali Vi imate dobru volju da to promenite.
Posao:
Stalo Vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da Vas neko sputava ili poslovno ucenjuje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Okt 01, 2017 7:50 pm

Vaš horoskop za dan:
01.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje, to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.
Posao:
Ponestaje Vam smisao za diplomatiju. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način.
Zdravlje:
Izvegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i podsticati plemenita osećanja.
Posao:
Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na proverenom timu saradnika.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi i imate dovoljno snage.

Blizanci
Ljubav:
U emotivnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate. Budite istrajni u namerama.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nemojte pogoršavati emotivni odnos i iritirati voljenu osobu samo zato što se nalazite u svojoj »minus fazi«.
Posao:
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo novim razvojem događaja u poslovnom okruženju.
Zdravlje:
Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savet.

Lav
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Teško Vam je da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u Vašem okruženju. Sačekajte na bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Devica
Ljubav:
Neko koristi Vašu naivnost ili emotivnu slabost. Nema potrebe da verujete u lažna obećanja.
Posao:
Strahujete da Vam ne promekne neki važan događaj, ali uglavnom povlačite dobre poslovne poteze.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Vaga
Ljubav:
Situacija koja po Vasem mišljenju deluje kao dobro rešenje, za Vašeg partnera predstavlja pogrešan izbor.
Posao:
Novi događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vašu procenu i očekivanja. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na bolje profesionalne uslove.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Škorpion
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite strasti.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, ima i svoju »cenu«.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Partner ima drugačija interesovanja. Stoga, uzalud trošite »velike reči« objašnjavajući svoje namere.
Posao:
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba održati uspešan nivo poslovne saradnje.
Zdravlje:
Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Vodolija
Ljubav:
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe.
Posao:
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

Ribe
Ljubav:
Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja i potrebe.
Posao:
Postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Okt 02, 2017 7:33 am

Vaš horoskop za dan:
02.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner tačno prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete sakriti istinu.
Posao:
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik
Ljubav:
Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja.
Posao:
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke.
Posao:
U susretu sa saradnicima nailazite na iznenadne komplikacije. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične rezignacije i emotivna nesigurnost.
Posao:
Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Lav
Ljubav:
Primećujete da se nešto neobično dešava sa Vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim temama.
Posao:
Nema potrebe da činite poslovne kompromise. Postoji granica do koje možete da pregovarate o novim uslovima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati.
Posao:
Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu.

Vaga
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.
Posao:
Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da delujete očaravajuće na partnera. Po potrebi, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
Posao:
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na pravom mestu, očekuje Vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja.
Zdravlje:
Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.

Strelac
Ljubav:
Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju.
Posao:
Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese.
Zdravlje:
Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Smislite način na koji možete da obradujete voljenu osobu.
Posao:
Trenutna dešavanja utiču na Vašu popularnost. Vaš način razmišljanja i poslovnog delovanja predstavlja »pun pogodak«.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Ribe
Ljubav:
Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Uporno zagovarate lične principe.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Okt 03, 2017 6:13 am

Vaš horoskop za dan:
03.10.2017.


Ovan
Ljubav:
U svojim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka »emotivna spona« koja Vas povezuje.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite više razumevanja i nežnosti prema voljenoj osobi. Preterana hvalisavost može da Vam stvori dodatnu neprijatnost.
Posao:
Nema razloga da previše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da uporno ignorišete nečije prisustvo.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera.
Posao:
Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Odgovorite na poruku koju Vam upućuje bliska osoba. Iznenadite partnera neobičnim poklonom.
Posao:
Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se dobro organizujete, nemojte zanemariti svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao dobra relaksacija.

Devica
Ljubav:
Partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Strepite od nečije reakcije.
Posao:
Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vaše volje.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost.
Posao:
Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se, kuda sve to vodi?
Posao:
Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja. Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost i osetljivost.

Strelac
Ljubav:
Bez obzira na svoj status i godine prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće Vam emotivni kontakti.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, tako da preuveličavate svoje razloge i ciljeve.
Zdravlje:
Delujete raspoloženo i nalazite se u top formi.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, već zatražite emotivnu podršku ili dobar savet. Prepustite prednost partneru.
Posao:
Izbegavajte novu raspravu sa osobom koja Vam nameće svoje autoritativno mišljenje i rigidna pravila poslovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da se ponašate nesigurno ili skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«.
Posao:
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.
Zdravlje:
Za večernje sate planirajte neku uzbudljivu zabavu ili ljubavni susret.

Ribe
Ljubav:
Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Suviše dramatizujete nove događaje.
Posao:
Različite neprijatnosti koje Vas očekuju u susretu sa saradnicima predstavljaju logičan sled događaja ili reakciju na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas uznemiravaju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Okt 04, 2017 6:01 am

Vaš horoskop za dan:
04.10.2017.


Ovan
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Postupite po svojoj savesti.
Posao:
Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Važno je da završite započeti posao u predviđenom roku.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Bik
Ljubav:
Osoba o kojoj razmišljate, treba da se nalazi u Vašoj blizini. Učinite poseban gest kojim treba da ostavite željeni utisak.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate potpunu odgovornost za svoje postupke. Nastavite u započetom stilu.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Blizanci
Ljubav:
Izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove, konsultujete osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo.
Zdravlje:
Potreban Vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

Rak
Ljubav:
Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite dovoljno ubedljivo pred saradnicima.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Postoji način da obradujete i usrećite voljenu osobu.
Posao:
Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili ocene.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

Devica
Ljubav:
Sve ima svoju cenu i uzrok. Pažljivo preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom.
Posao:
Suviše ste zaokupljeni svojim poslovno-finansijskim ambicijama, tako da ne primećujete nove događaje.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite pred voljenom osobom. Imate različite stavove.
Posao:
Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite smisao za praktična rešenja.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Škorpion
Ljubav:
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.
Posao:
Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Važno je da definišete svoje poslovne prioritete.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Strelac
Ljubav:
Osećate emotivni zanos, ali nedostaje Vam dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje stavove i suočavate se sa različitim komplikacijama. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, usporite svoj ubrzani ritam.

Jarac
Ljubav:
Delujete zadovoljno. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao »lepši deo stvarnosti«.
Posao:
Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno Vam je mnogo sreće da se opravdate pred voljenom osobom. Nema razloga da ponavljate poznate greške.
Posao:
Vaša objašnjenja zvuče logično, ali u susretu sa saradnicima događaje posmatrate isključivo iz svog ugla.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i kreativan odmor.

Ribe
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu bežnačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete u svojim ambicioznim planovima i želji da se dokazujete. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na brzopletost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Okt 05, 2017 6:10 am

Vaš horoskop za dan:
05.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko trpite neuspeh ili nezadovoljstvo na ljubavnom polju, potrudite se da nadoknadite »gubitak«.
Posao:
Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje loše utiču na Vaše psihičko ili zdravstveno stanje.

Bik
Ljubav:
Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini.
Posao:
Poslovno-finansijski uspeh, treba da Vas motiviše na dodatnu upornost u različitim oblastima života.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Blizanci
Ljubav:
Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva Vaša očekivanja.
Posao:
Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav:
U dijalogu nesporazumi koji Vas prate nisu beznačajni, ali istovremeno nisu ni tema koju treba ponavljati.
Posao:
Preterujete sa ambicioznim planovima i zahtevima, tako da Vas očekuju negativni komentari.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Raduju Vas novi događaji ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja.
Posao:
Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

Devica
Ljubav:
Usled nesigurnosti povlačite se u stranu i pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije, pribojavate se od novog emotivnog razočaranja.
Posao:
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite.
Posao:
Dok Vi uporno taktizirate i smišljate zaobilazna rešenja, neko drugi deluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, u stvari kažnjavate sami sebe.
Posao:
Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i obaveza.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera.
Posao:
Promenite svoju prvobitnu strategiju, kako biste sačuvali osnovne interese u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Jarac
Ljubav:
Pokažite iskrenu zahvalnost bliskoj osobi. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u nekim situacijama.
Posao:
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima, trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Vodolija
Ljubav:
Iskreno razgovarajte sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo rešenje. Ne prenagljujte.
Posao:
Važno je da napravite dobru poslovno-finansijsku procenu, kao i da plasirate svoje ideje na pravom mestu.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološke relaksacije.

Ribe
Ljubav:
Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja.
Posao:
Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku.
Zdravlje:
Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Okt 06, 2017 5:56 am

Vaš horoskop za dan:
06.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događaja.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Bik
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.
Posao:
Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivno posvetite određenom zadatku.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Dobijate pozitivan emotivni signal. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
Posao:
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju Vaše sposobnosti.
Zdravlje:
Uživajte u situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Ne treba da se zaklanjate iza lažne skromnosti u društvu voljene osobe. Nemojte dozvoliti da neko trpi zbog Vaših iluzija.
Posao:
Pronalazite pravi smisao u različitim situacijama, koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo.
Zdravlje:
Planirajte uzbudljivu zabavu ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku.
Posao:
Potrebno je da preuzmete inicijativu, Vaše kreativne ideje mogu da se ostvare na zajedničko zadovoljstvo.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Osećate nostalgiju i sve češće razmišljate o nečijem odsustvu. Poneo Vas je žal za nekim prijatnim uspomenama.
Posao:
Kad god Vam se ukaže zgodna prilika, prihvatite najbolju ponudu. Pokažite više smisla za praktično delovanje.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate susretljivo prema osobi koja ignoriše Vaše prisustvo ili molbu, »kolo sreće se okreće«. Negde dobijate, a negde gubite.
Posao:
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za ono što priželjkujete.
Zdravlje:
Važno je da se zaštitite od negativnih uticaja.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje Vam upućuje bliska osoba.
Posao:
Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije.
Zdravlje:
Potrebno Vam je psihološko rasterećenje.

Strelac
Ljubav:
Partner neće imati previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili izgovore.
Posao:
Snalazite se na dobar način u različitim situacijama, ali imate loš predosećaj i delujete nepoverljivo.
Zdravlje:
Oslobodite se loših misli.

Jarac
Ljubav:
Preuveličavate svoje želje i potrebe u društvu voljene osobe, tako da Vas očekuje nova emotivna rasprava.
Posao:
Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vaše preterano samoljublje.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas uznemiravaju.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama.
Posao:
Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima i relaksaciji, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Prijaće Vam različiti susreti ili emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da Vam ugodi.
Posao:
Nemojte dozvoliti da loše iskustvo u Vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Okt 07, 2017 8:34 am

Vaš horoskop za dan:
07.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner zna na koji način može da Vam ugodi.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije kako biste definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore, koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da pravilno rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom.
Posao:
Budite promišljeni. Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Rak
Ljubav:
U emotivnom smislu suviše očekujete od nečijih obećanja. Obratite pažnju na osobu koja često menja izjave ili raspoloženje.
Posao:
Ono što je za Vas jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog predstavlja komplikovanu proceduru.
Zdravlje:
Ne budite brzopleti i nestrpljivi, sve ima svoju cenu.

Lav
Ljubav:
U svojim emotivnim procenama budite realni, ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sve Vaše »slatke snove«.
Posao:
Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja. Uvek postoji neko, ko može da Vam pruži korisnu informaciju.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj fizički izgled i raspoloženje u nečijem društvu, opustite se.

Devica
Ljubav:
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na partnera. U ljubavnom susretu, ništa ne prepuštajte slučaju.
Posao:
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje raspoloženje i odluke. Budite diskretni u nečijem prisustvu.
Posao:
Važno je da se usredsredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje i mogućnosti.

Škorpion
Ljubav:
Umesto da tražite lažnu utehu, budite iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je razumevanje.
Posao:
Nečije reči na Vas ostavljaju loš utisak, ali pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon suočavanja sa istinom.

Strelac
Ljubav:
Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine.
Posao:
Iritira Vas nečije rigidno ponašanje, ne volite kada se saradnici previše upliću u Vašu poslovnu organizaciju.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

Jarac
Ljubav:
Nema potrebe da se ističete u nepoznatom društvu. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi.
Posao:
Nalazite se u dilemi između dve poslovno-finansijske mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

Vodolija
Ljubav:
Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rešiti sami od sebe. Pokrenite inicijativu.
Posao:
Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.

Ribe
Ljubav:
Budite promišljeni. Na sreću, postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Čak ni dobra objašnjenja ne mogu da Vas opravdaju.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Okt 08, 2017 12:59 am

Vaš horoskop za dan:
08.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Bez obzira na emotivni propust ili na grešku koju ste učinili, izbegavajte samokažnjavanje i osamljivanje.
Posao:
Ignorisanjem poslovnih problema ništa ne dobijate, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rešenja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

Bik
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da Vas mimoiđe poziv ili da se voljena osoba udaljava od zajedničkih tema.
Posao:
Vaš uspeh u poslovno-finansijskom smislu ima šire značenje i predstavlja dobar primer za okolinu.
Zdravlje:
Više uživajte u lepim stvarima.

Blizanci
Ljubav:
Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas zabrinjava, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da Vam neće dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve. Sačuvajte prisustvo duha.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Rak
Ljubav:
Ne dozvolite da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju.
Posao:
Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika.
Zdravlje:
Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat.
Posao:
Zaokupljeni ste idejom o poslovnom dobitku. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti.
Zdravlje:
Posvetite pažnju zabavnim sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi.
Posao:
Kolebate se između dve poslovno-finansijske ponude. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Vaga
Ljubav:
Važno je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu.
Posao:
Od Vas se očekuje da ostvarite zapaženu ulogu u poslovnim susretima. Pružite svoj maksimum u oblasti za koju imate najviše interesovanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

Škorpion
Ljubav:
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer to otvara novu sumnju u Vaše namere.
Posao:
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je tesko utvrditi pravu istinu.
Zdravlje:
Podstičite sebe i svoju okolinu na dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da se ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoje stavove.
Posao:
Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
Posao:
Ne posvećujete dovoljno pažnje različitim događajima u kojima aktivno učestvuju Vaši saradnici.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom smislu brinete bez pravog povoda. Partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono sto oseća.
Posao:
Postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu procenu. Ponekad morate da se prilagodite mišljenju većine.
Zdravlje:
Odložite neke situacije koje iziskuju veliki napor.

Ribe
Ljubav:
Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.
Posao:
Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere.
Zdravlje:
Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Okt 09, 2017 6:27 am

Vaš horoskop za dan:
09.10.2017.


Ovan
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da Vas zavara. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč« ili konačnu odluku, koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

Bik
Ljubav:
Nepotrebno igrate »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da prikrijete neke događaje.
Posao:
Ukoliko se Vaši ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zaštitu.

Blizanci
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo.
Posao:
Saradnja i dogovor Vas obavezuju na poštovanje zajedničkih pravila ili na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

Rak
Ljubav:
U privatnom životu, priuštite sebi emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu koja će Vas oraspoložiti.
Posao:
Ništa nije slučajno. Važno je da pravilno nametnete svoju ulogu u saradničkim redovima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje mudro prećutkujete. Vas izraz lica odaje i Vaše raspoloženje.
Posao:
Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Budite promišljeniji, dela govore više od reči.
Zdravlje:
Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Devica
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja brojna pitanja.
Posao:
Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na zajedničke rezultate.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Položaj Meseca utiče na Vašu uznemirenost ili na loše procene, a partner ne želi da popusti pred Vašim molbama.
Posao:
Početni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem različitih komplikacija.
Zdravlje:
Nema razloga da se uzbuđujete oko sitnica.

Škorpion
Ljubav:
Delujete uznemireno, zatražite nečiji oprostaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse.
Posao:
Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na Vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike.
Zdravlje:
Napravite kraći predah od radnih obaveza, prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati.
Posao:
Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu.

Jarac
Ljubav:
Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Imate loš predosećaj u isčekivanju nečijeg odgovora ili raspleta poslovnih događaja. Izbegavajte sumnjive ponude.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Nedostaje Vam početni zanos ili hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.
Posao:
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Ribe
Ljubav:
Partner ume da Vas oraspoloži na pravi način. Neke situacije predstavljaju povod za obostrano zadovoljstvo.
Posao:
Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Okt 10, 2017 5:59 am

Vaš horoskop za dan:
10.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Računajte na podršku svoje porodice. U dobrom društvu i uz »emotivne dodire«, sve izgleda mnogo lakše ili lepše.
Posao:
Izbegavajte poslovnu polemiku i poštujte zvanične propise. Primorani ste da se suočite sa nečijim uslovima.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Bik
Ljubav:
Ukoliko nailazite na hladan ton u nečijem društvu, razmislite o svojim manama. Negde ste pogrešili.
Posao:
Izbegavajte nepoznate situacije ili osobe koje Vam remete koncentraciju.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost i samokontrolu.

Blizanci
Ljubav:
Potrudite se da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Upornost ponekad donosi sjajan efekat.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije koje kruže na poslovnoj sceni. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu.
Zdravlje:
Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

Rak
Ljubav:
Ponekad Vas ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, ali Vi imate dobru volju da to promenite.
Posao:
Stalo Vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da Vas neko sputava ili poslovno ucenjuje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Lav
Ljubav:
U emotivnom životu postoje različita pravila, fascinirajte partnera originalnim idejama ili neobičnom pažnjom.
Posao:
Jasno Vam je da imate dobru priliku i pripremate se za veću akciju, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni da priznate svoje »slabosti«. Nema razloga za razmetljivost.
Posao:
Ne verujete u nečiju priču, stoga proveravate svaku informaciju koja dolazi iz neobičnih izvora ili ukazuje na eventualne promene.
Zdravlje:
Potrebni su Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu.
Posao:
Učinili ste sve što je u Vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Nemojte potiskivati svoju intuiciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali još uvek ne znate na koji način da uživate u onome što imate.
Posao:
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Strelac
Ljubav:
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak.
Zdravlje:
Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Jarac
Ljubav:
Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje.
Posao:
Nalazite se u kreativnoj fazi. Okolnosti Vam idu na ruku, a brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Vodolija
Ljubav:
Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na poseban način.
Posao:
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rešavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
Posao:
Važno je da se dinstancirate u odnosu na situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Okt 11, 2017 6:13 am

Vaš horoskop za dan:
11.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite.
Posao:
Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i veliki napor.

Bik
Ljubav:
Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način.
Posao:
Obratite pažnju na poslovno-finansijske ugovore ili na neke interesantne ideje o dugoročnijoj saradnji.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate kondiciju.

Blizanci
Ljubav:
Nalazite se u »emotivnom raskoraku«, dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.
Posao:
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono sto je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak
Ljubav:
Sačuvajte emotivnu distancu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.
Posao:
Izbegavajte afektivno ponašanje. Sve što činite ostavlja i određene posledice na Vaš poslovni život, budite promišljeni.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Lav
Ljubav:
Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku.
Posao:
Slušate razne izgovore o stvarima koje Vam neko uskraćuje. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
Zdravlje:
Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Devica
Ljubav:
Uznemireni ste, neko iznenada remeti Vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom.
Posao:
Važno je da tačno definišete svoje poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samopouzdanje.

Vaga
Ljubav:
U privatnom životu, neko Vam iznenada zadaje probleme ili emotivne dileme.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem utičete na sporne kriterijume.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Prati Vas romantično raspoloženje, nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije.
Posao:
Distancirajte se od poslovnih događaja koji mogu da prouzrokuju neprijatnu situaciju ili gubitak.
Zdravlje:
Prijaće Vam druženje i susreti.

Strelac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti, dogod ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac
Ljubav:
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Dobar izbor proizilazi iz konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo.
Posao:
Saradnja i dogovor Vas obavezuju na poštovanje zajedničkih pravila ili na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i relaksacija.

Ribe
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka.
Posao:
Ponekad stvari izgledaju drugačije od utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Okt 12, 2017 5:47 am

Vaš horoskop za dan:
12.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u odlukama.
Posao:
Zadržite meru opreza pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Određene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Blizanci
Ljubav:
Ne razumete nečiju poruku, ali ne želite da zatražite dodatno objašnjenje. Često menjate svoje raspoloženje i odluke.
Posao:
Potrebno je da realno procenite svoje mogućnosti, postoje ciljevi koji zahtevaju drugačija rešenja i bolje uslove.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume lako da zavara.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Lav
Ljubav:
Očekuje Vas emotivno nerazumevanje, manji verbalni sukob ili nečije odbijanje.
Posao:
Nema mesta optimizmu pri pokušaju da promenite nečije mišljenje ili odluku.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Devica
Ljubav:
U ljubavnom životu, sve deluje prepoznatljivo ili kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.
Posao:
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite neko zaobilazno ili korisno rešenje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Najveći užitak i zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju.
Posao:
Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

Škorpion
Ljubav:
Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih namera.
Posao:
Budite velikodušni prema saradnicima koji su Vam izašli u susret i opravdali Vaše poverenje.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza.

Strelac
Ljubav:
Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
Posao:
Trenutni »gubitak« predstavlja dobar podsticaj da ostvarite namere i da usvojite novu lekciju poslovnog ponašanja.
Zdravlje:
Opustite se u bliskom društvu.

Jarac
Ljubav:
Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska ume da Vas oraspoloži na pravi nacin.
Posao:
Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne i stresne situacije.

Vodolija
Ljubav:
Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete.
Posao:
Ne dozvolite da Vam neko pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima.
Zdravlje:
Umirite savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

Ribe
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest pažnje ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.
Posao:
Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za Vas predstavlja moguće rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius


Godina : 63
Location :
Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Okt 12, 2017 4:51 pm

i "zvezde" mi se otvoreno podsmevaju. trtrr jbt
----

Devica
Ljubav:
U ljubavnom životu, sve deluje prepoznatljivo ili kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.
Posao:
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite neko zaobilazno ili korisno rešenje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.










[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Okt 13, 2017 6:05 am

Vaš horoskop za dan:
13.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili ulogu, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba.
Posao:
Očekujete velike promene u okolini, ali realnost izgleda drugačije. Uzaludno rasplinjavate svoju kreativnu energiju.
Zdravlje:
Izbegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Bik
Ljubav:
U emotivnom smislu, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili ćudljivosti.
Posao:
Vaš poslovno-finansijski uspeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, osetićete psihološko olakšanje.

Blizanci
Ljubav:
Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere.
Posao:
Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite meru odgovornosti.
Zdravlje:
Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Rak
Ljubav:
Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti.
Posao:
U susretu sa saradnicima bolje je da se usresredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da Vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Nije sve lepo i lako, kao što izgleda.
Posao:
Problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija podrška.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku »uzbudljivu zabavu« u dvoje. Neko Vam daje do znanja da Vas obožava.
Posao:
Tajnu Vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena kombinacija lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
U ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Prijaće Vam nečije prisustvo ili »susret iznenađenja«. Dozvolite svojim emocijama da Vas navedu na dobar izbor ili odluku.
Posao:
Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuće. Ponekad je teško proceniti ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Strelac
Ljubav:
Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat.
Posao:
Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost u ponašanju.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine.
Zdravlje:
Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogrešne osobe.
Posao:
Neko Vas nepotrebno opterećuje. Jasno Vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte na svoju priliku.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Ribe
Ljubav:
Ne možete ignorisati nečije prisustvo. Obratite pažnju na ideju ili planove koje ima voljena osoba.
Posao:
Nema potrebe da očekujete velike promene u okolini i da pokrećete nove investicije.
Zdravlje:
Izbegavajte preterivanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Okt 14, 2017 12:01 am

Vaš horoskop za dan:
14.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno.
Posao:
Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Važno je da sačuvate bliskost sa emotivnim partnerom, čak i kada se nalazite u različitim situacijama.
Posao:
Nema potrebe da se opterećujete nekim ambicioznim ciljevima. Budite umereni i skromniji nego obično.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Blizanci
Ljubav:
Želite da poštujete dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja i smišlja neke »tajne planove«.
Posao:
Teško Vam je da pronađete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uviđate da postoje različiti kriterijumi.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Rak
Ljubav:
Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Želite da iznenadite voljenu osobu.
Posao:
Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da opravdate nečije poverenje. Pokažite dovoljno sluha za nove ideje.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Potrebno je da razumete nečije afinitete. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu voljene osobe.
Posao:
Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju dogovor o osnovnoj koncepciji poslovnih interesa.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.

Devica
Ljubav:
Pokažite voljenoj osobi da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju.
Posao:
Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Neko Vas iznenada dovodi pred novo emotivo iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam.
Posao:
Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje.
Zdravlje:
Relaksacija deluje pozitivno na Vašu psihičku ravnotežu.

Škorpion
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da Vam ugodi.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Olakšajte svoju savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

Jarac
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Opustite se.
Posao:
Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i precizne poteze.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Vodolija
Ljubav:
Upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
Posao:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

Ribe
Ljubav:
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama.
Posao:
Prihvatite nove ideje kao dobru priliku da proširite svoja saznanja. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje.
Zdravlje:
Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Okt 15, 2017 12:30 am

Vaš horoskop za dan:
15.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima.
Posao:
Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša interesovanja. Nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Bik
Ljubav:
Primećujete da partner ima svoje tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost.
Posao:
Važno je da se razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.
Posao:
Ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da naivno potcenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procenama.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika, uvek postoji faktor promene i iznenađenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se.

Lav
Ljubav:
Postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Budite promišljeni.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko opterećuje ili da Vam nameće inferioran položaj.

Devica
Ljubav:
Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na partnera.
Posao:
Imponuje Vam saznanje da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili sposobnosti.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog boljoj kondiciji.

Vaga
Ljubav:
Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja nije dovoljno iskrena u svojim izjavama.
Posao:
Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Potrebno Vam je mnogo sreće da se opravdate pred voljenom osobom. Nema razloga da ponavljate poznate greške i da se raspravljate.
Posao:
Vaša objašnjenja zvuče logično, ali neko Vam zamera da suviše favorizujete lične interese ili želju za poslovnom dominacijom.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i kreativan odmor.

Strelac
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Delujete zadovoljno, jer voljena osoba daje sve od sebi i čini sve što je potrebno da ispuni Vaša očekivanja.
Posao:
Stalo Vam je da dođete do efikasnijeg rešenja, tako da se ne obazirete na različite komentare.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove.

Vodolija
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
Posao:
Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam odmor, mir ili psihofizička relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Prijaće Vam različiti susreti i emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da Vam ugodi i da Vam priušti pravi tretman.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vam loše iskustvo podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Okano
Somborska Ruža
Okano


Godina : 48
Datum upisa : 06.01.2012

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Okt 15, 2017 1:21 am

Ljubav:
Postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Uživajte u lepim stvarima.

Ovo je najbolji vic unazad koji sam procitala za nekih 20 i kusur godina .... evo pucam od uzivanja smehsmeh smehsmeh smehsmeh smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Okt 16, 2017 7:29 am

Vaš horoskop za dan:
16.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o Vama govori u superlativu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku.
Posao:
Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovno-finansijskim kombinacijama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Bik
Ljubav:
Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na negodovanje.
Posao:
Neko iznanada kritikuje Vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare.
Zdravlje:
Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam.

Blizanci
Ljubav:
Psihološka tenzija koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi.
Posao:
Hladne glave i sa određene distance pažljivije analizirajte nečije ponašanje na poslovnoj sceni. Potrudite se da zaštitite svoje interese.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije u kojima osećate nervozu ili psihološki pritisak.

Rak
Ljubav:
Ne možete lako da prozrete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima.
Posao:
Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša interesovanja. Budite dovoljno mudri i strpljivi.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat.
Posao:
Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost u ponašanju.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu.
Posao:
Ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda.
Posao:
Osećate neodostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažujete na različitim stranama. Važno je da se dobro organizujete.
Zdravlje:
Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Nastupate teatralno i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada.
Posao:
Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da poštujete.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

Strelac
Ljubav:
Ne dozvolite da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju.
Posao:
Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika.
Zdravlje:
Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Jarac
Ljubav:
Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima.
Posao:
Poslovne situacije ne treba da doživljavate emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa jednom uticajnom osobom.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji način života.

Vodolija
Ljubav:
Usled nesigurnosti povlačite se u stranu i pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije, pribojavate se od novog razočaranja.
Posao:
Nalazite se pred dilemom i tražite efikasno rešenje. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije viđenje.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

Ribe
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar različitih interesovanja koja imate.
Posao:
Neko Vam podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Okt 17, 2017 6:24 am

Vaš horoskop za dan:
17.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Izbegavajte rivalstvo ili ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite »zrno mudrosti«, kada je neophodno.
Posao:
Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i psiho-fizička relaksacija.

Bik
Ljubav:
Sve što činite prema voljenoj osobi, uvećava zajedničko zadovoljstvo i ulepšava porodičnu harmoniju.
Posao:
Ono što je za nekog nemoguće za Vas postaje moguće, ali o tome ne treba glasno pričati pred radoznalim saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Blizanci
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Međutim, Vi reagujete na suprotan način.
Posao:
Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, pre ili kasnije, mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Rak
Ljubav:
Dobro ste raspoloženi i delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo.
Posao:
Insistirate na činjenicama i proveravate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na razum.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Lav
Ljubav:
Potrudite se da ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice« koje otkrivaju nečije namere.
Posao:
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite korisne sugestije.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Devica
Ljubav:
Emocije Vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma.
Zdravlje:
Važno je da akomulirate pozitivnu energiju.

Vaga
Ljubav:
Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu.
Posao:
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu ili na neki ultimativan način.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Škorpion
Ljubav:
Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi niste spremni da odgovorite, ili da idete do granice izdržljivosti.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaje nečija podrška, pozovite osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo i zajednički interesi.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Strelac
Ljubav:
Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na dokazivanju istine.
Posao:
Iritira Vas nečije ponašanje, ne volite kada se saradnici upliću u Vaše poslove.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

Jarac
Ljubav:
Ukoliko Vas muče emotivne dileme, iskreno razgovarajte sa svojim partnerom. Nemojte oklevati da zatražite odgovore.
Posao:
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na poslovnu saradnju. Važno je da sačuvate dobar ukus.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način života, izbegavajte loše navike.

Vodolija
Ljubav:
Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim dilemama.
Posao:
Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite razumni.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Ribe
Ljubav:
Vešto prikrivate svoja osećanja i ostavljate suprotan utisak od onog koji biste želeli, ali ne pronalazite spokoj.
Posao:
Ne dopada Vam se zapovednički ton kojim Vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti.
Zdravlje:
Večernje sate rezervišite za svoj »svet intime«, prijaće Vam opuštanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Okt 18, 2017 6:17 am

Vaš horoskop za dan:
18.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja izgleda suviše provokativno. Neko ne ispunjava Vaše kriterijume.
Posao:
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.

Bik
Ljubav:
Ne želite da Vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira Vas nečije nepoverenje.
Posao:
Novi događaji mogu da Vas uspore u sprovođenju poslovnih planova. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu.
Zdravlje:
Prijaće Vam lakša dijeta i boravak u prirodi.

Blizanci
Ljubav:
Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto izmiče Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Rak
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje mudro prećutkujete. Vaš izraz lica odaje i Vaše raspoloženje.
Posao:
Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Budite promišljeni, dela govore više od reči.
Zdravlje:
Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način.
Posao:
Delujete raspoloženo i svoje radne zadatke obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Devica
Ljubav:
Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu.
Posao:
Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u emotivnom susretu. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
Posao:
Ukoliko Vaši propusti nemaju veliki uticaj za konačan bilans, nemojte dozvoliti da Vas neko optužuje za poslovni gubitak.
Zdravlje:
Uvek postoji način da ulepšate svoje raspoloženje, razvedrite se.

Škorpion
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet.
Posao:
Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Strelac
Ljubav:
Uporno pokušavate da ignorišete nečije prisustvo. Ne možete da ostanete imuni i ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogađaju.
Posao:
Nema potrebe da se zanosite pogrešnim procenama o »velikom uspehu«, ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Jarac
Ljubav:
Bez obzira na velika emotivna očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku »utešnu varijantu«.
Posao:
Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

Vodolija
Ljubav:
Upotrebite neke svoje »skrivene adute« u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti svoju priliku.
Posao:
Osoba koja Vas podstiče na optimizam u razmišljanju ili na kreativno raspoloženje, zasulužuje Vašu naklonost i poverenje.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Ribe
Ljubav:
Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Međutim, novom raspravom ništa ne rešavate.
Posao:
Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se pravilno organizujete i usmerite svoju energiju.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Okt 19, 2017 6:10 am

Vaš horoskop za dan:
19.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo.
Posao:
Imate utisak da neko drugi dolazi do izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Preterujete u zahtevima prema voljenoj osobi. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
Posao:
Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako priželjkuje bolju poziciju ili prestiž na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu zabavu ili hobi.

Blizanci
Ljubav:
Susret sa jednom osobom više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja.
Posao:
Nalazite se pred novom dilemom. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete sa proverenim informacijama.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Rak
Ljubav:
Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost.
Posao:
Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili relaksacija.

Lav
Ljubav:
Važno je da delujete ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja.
Posao:
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Devica
Ljubav:
Sudržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni.
Posao:
Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitminska ishrana.

Vaga
Ljubav:
Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu. Važno je da preuzmete inicijativu i da imate dobru ideju vodilju.
Posao:
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Škorpion
Ljubav:
Budite iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu.
Posao:
Izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Zatražite nečiji savet pri rešavanju poslovnih dilema.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, relaksirajte se.

Strelac
Ljubav:
Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti ili nelagodnost.
Posao:
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite napornih obaveza.

Jarac
Ljubav:
Neko Vas sputava da ostvarite svoje emotivne namere, ali uvek postoji dobro rešenje i zaobilazan način.
Posao:
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za uspeh. Potrebno je preuzmete inicijativu i kontrolu u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Osmislite neku prijatnu zabavu, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Određena doza mističnosti može da Vas podstakne na dodatnu upornost, ali može i da prouzrokuje neprijatnost u susretu sa bliskom osobom.
Posao:
Prednost dajete nekim tajnim dogovorima ili situacijama koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima saradnika.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Delujete uznemireno i odviše strahujete od susreta sa jednom osobom. Suviše ste zaneti svojim idejama.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da planirane obaveze završite u predviđenom roku, zatražite nečiju intervenciju kao olakšicu.
Zdravlje:
U večernjim satima izbegavajte obaveze koje Vas iscrpljuju, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Okt 20, 2017 6:12 am

Vaš horoskop za dan:
20.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti.
Posao:
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Bik
Ljubav:
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je istinito ono što Vam je drago da čujete.
Posao:
Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Blizanci
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti.
Posao:
Neko ne obraća pažnju na Vaše komentare. Budite promišljeni, svoje energiju usmerite prema korisnim ciljevima.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Rak
Ljubav:
Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive«, što donosi novu zabludu. Emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi.
Posao:
Nečije reči deluju intrigantno, ali na Vama je da kontrolišete osećanja i da se distancirate u odnosu na nove događaje.
Zdravlje:
Izbegavajte neke naporne obaveze ili stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan« ni savršen.
Posao:
Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Devica
Ljubav:
Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici.
Posao:
Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije.
Posao:
Nemojte zatvarati oči pred činjenicama i ućutkivati osobu koja pokušava da Vas usmeri u pozitivnom pravcu.
Zdravlje:
Važno je da neko uživa u Vašem prisustvu i da se raduje Vašim idejama, potrebna Vam je podrška.

Škorpion
Ljubav:
Učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom.
Posao:
Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume uspešne saradnje.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac
Ljubav:
Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na rivalske odnose.
Posao:
Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju Vas ne vezuju zajednički interesi.
Zdravlje:
Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

Jarac
Ljubav:
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka »emotivna spona«, koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procenama.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

Vodolija
Ljubav:
Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.
Posao:
Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti i situacije koje Vas iscrpljuju.

Ribe
Ljubav:
Suviše očekujete od osobe koja lako menja svoje raspoloženje. Budite diskretni u nečijem prisustvu.
Posao:
Vašu pažnju zaokupljaju pogrešne informacije, sporedni događaji ili osoba koja ima sumnjive namere.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdravstveno stanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Okt 21, 2017 12:41 am

Vaš horoskop za dan:
21.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čak ni Vaše opravdanje ne deluje dovoljno ubedljivo. Uslišite nečiju molbu.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Bik
Ljubav:
Prati Vas nesklad. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost.
Posao:
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Prećutite svoje namere pred jednom starijom osobom.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam prolećna dijeta.

Blizanci
Ljubav:
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba.
Posao:
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Shvatićete da Vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički potresaju.

Rak
Ljubav:
Napokon dolazite do saznanja, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savesti. Opustite se.
Posao:
Vaše ideje nailaze na negodovanje, ponekad nije lako pridobiti podršku okoline. Budite promišljeni i nemojte rizikovati.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, posvetite pažnju vedrim sadržajima.

Lav
Ljubav:
Uživajte u nečijem prisustvu i emotivnoj pažnji koju dobijate, sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.
Posao:
Obratite pažnju na različite detalje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncetraciju.

Devica
Ljubav:
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate. Oslonite se na svoja osećanja.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovne dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari u svoje ruke.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo ili komentare koje Vam upućuje bliska osoba.
Posao:
Brzopletost i nerazumno ponašanje sa Vaše strane, može da prouzrokuje dodatne komplikacije u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Iskreni razgovor ili poveravanje, deluje kao psihološko rasterećenje.

Škorpion
Ljubav:
Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje.
Posao:
Iritira Vas suočavanje sa saradnicima, koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Strelac
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban ili »čaroban način«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
U dogovoru sa saradnicima postoji dobra volja i saglasnost oko uvažavanja različitih poslovnih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Izbegavajte nove izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti koje postoje.
Posao:
U susretu sa saradnicima, ne možete da promenite nečije mišljenje ili da utičete na ponašanje. Budite realni u svojim procenama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija
Ljubav:
Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom.
Posao:
Vaš stav deluje razumno, ali potrebna Vam je i nečija podrška. Budite odlučni u svojim namerama.
Zdravlje:
Pratite svoj »unutrašnji glas«, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Partner ne želi lako da Vam poveri svoju tajnu, ali Vi ste poznati po tome da ne odustajete.
Posao:
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete okolinu na uspešnije poslovanje. Imate dobre ideje.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke zabavne sadržaje, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Okt 22, 2017 12:11 am

Vaš horoskop za dan:
22.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od obostranog interesa i da delujete efikasno.
Zdravlje:
Poveravanje i razgovor imaju pozitivno dejstvo na Vaše psihičko stanje.

Bik
Ljubav:
Više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava da shvati Vaše namere.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore i tolerantno prelazite preko »sitnih nepravdi« koje postoje u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga za napetost, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba.
Posao:
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnost koju posedujete.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Rak
Ljubav:
Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje.
Posao:
Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa sradnicima.
Zdravlje:
Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Lav
Ljubav:
Pokažite više nežnosti i maštovitost u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo ili saradnički dogovor.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji »tretman«, nego što neko pokušava da Vam nametne.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Neko Vas uzbuđuje ili privlači Vašu pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno.
Posao:
Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.
Posao:
U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate sitničavo u svojim komentarima.
Posao:
Imate utisak da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih događaja. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac
Ljubav:
Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom i teatralno demonstrirate svoju sujetu.
Posao:
Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Vodolija
Ljubav:
Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti.
Posao:
Nove obaveze doživljavate kao veliki teret ili nepravdu. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Ribe
Ljubav:
Sve ćesće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe.
Posao:
Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Okt 23, 2017 5:58 am

Vaš horoskop za dan:
23.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događaja.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Bik
Ljubav:
Sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom.
Posao:
Razočarani ste nečijim ponašanjem, ali to Vam ne daje za pravo da utičete na promene u poslovnom dogovoru.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja.
Posao:
Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku.
Zdravlje:
Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Rak
Ljubav:
Bez obzira na iznenadni zanos, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju.
Posao:
Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju Vaše kriterijume.
Zdravlje:
Suviše se opterećujete, napravite unutrašnji balans psihofizičke energije.

Lav
Ljubav:
Pažljivije analizirajte partnera, kako biste razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško sagledati istinu.
Posao:
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili konfuziju u odnos sa saradnicima.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju.

Devica
Ljubav:
Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima.
Posao:
Poslovne situacije ne treba da doživljavate emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa jednom uticajnom osobom.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na zdraviji način života.

Vaga
Ljubav:
Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama.
Posao:
Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, učinite poseban gest kojim treba da animirate svog partnera.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate veliku odgovornost pred okolinom.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu negu.

Strelac
Ljubav:
Sentimentalno ste raspoloženi i imate velika očekivanja, ali nedostaje Vam prilika da izrazite svoje namere.
Posao:
Preterujete u svojoj kreativnoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove.
Zdravlje:
Kontrolišite unutrašnje konflikte, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na »lošem glasu«.
Posao:
Dodatna posvećenost radnim obavezama, predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju.
Zdravlje:
Radna terapija na Vas deluje smirujuće.

Vodolija
Ljubav:
Pažljivije analizirajte partnera, kako biste razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško prepoznati istinu.
Posao:
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili pometnju u odnos sa poslovnim partnerima.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ribe
Ljubav:
Raduju Vas promene u privatnom životu ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe.
Posao:
Ideja i posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna sportska aktivnost.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Okt 24, 2017 6:01 am

Vaš horoskop za dan:
24.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da uporno namećete svoju volju. Raznežite voljenu osobu tako što ćete delovati dobroćudno i popustljivo.
Posao:
Nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće. Ponekad je teško proceniti ko ili koliko dobija u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili fizička rekreacija.

Bik
Ljubav:
U emotivnom životu ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.
Posao:
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite. Prihvatite ono što dobijate.
Posao:
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu. Sačuvajte poslovne interese i dobar saradnički odnos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje želje u odnosu sa voljenom osobom. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Budite promišljeni i sačekajte povoljniji trenutak, situacija se uskoro menja u Vašu korist. Poštujte zvanične dogovore.
Zdravlje:
Potreban Vam je podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite porodici.
Posao:
Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije među saradnicima.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Stalo Vam je da okolina poštuje Vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Vaga
Ljubav:
Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu.
Posao:
Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvući ćete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Susret sa jednom osobom u podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima.
Posao:
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite zajednički izazov.
Posao:
Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat na Vaše saradnike.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Jarac
Ljubav:
Ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja.
Posao:
Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vodolija
Ljubav:
Pažljivije analizirajte voljenu osobu, kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune obostrana očekivanja.
Posao:
Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo »taknuto-maknuto«. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju.

Ribe
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao:
Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Okt 25, 2017 6:04 am

Vaš horoskop za dan:
25.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Važno je da podižete »veliku prašinu« i da se o Vama govori u superlativu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku.
Posao:
Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovnim kombinacijama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Bik
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
Posao:
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, iritira Vas nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Suviše očekujete od nečijih obećanja. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave ili raspoloženje.
Posao:
Postupak koji za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao komplikovana procedura.
Zdravlje:
Izbegavajte brzopletost, opustite se.

Rak
Ljubav:
Postavili ste visoke kriterijume i previše očekujete od partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što priželjkujete.
Posao:
Optužujete pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Lav
Ljubav:
Raduju Vas novi događaji i nečija namera da Vam ugodi. Partner ume da Vam prenese dobro raspoloženje i inspiraciju.
Posao:
Imate pozitivan uticaj na svoju okolinu, ideja koju propagirate potvrđuje Vašu profesionalnu svest o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Devica
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što Vam se čini.
Posao:
Zbog različitih interesovanja i pravila koja nameće jedna starija osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Budite diskretni.
Posao:
Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Partner ne želi da Vam poveri svoje tajne namere, ali Vi ne odustajete. Odbijanje Vas dodatno podstiče.
Posao:
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu ka uspešnijem poslovanju.
Zdravlje:
Priuštite sebi omiljenu relaksaciju, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Između Vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem »važnih detalja«.
Posao:
Neko ne razume Vaše ideje i to se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili psiho-fizička relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Brinete bez pravog povoda, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Promenite svoju dosadašnju taktiku.
Posao:
Ne možete da predvidite novi tok događaja na poslovnoj sceni. Nema razloga da se ponašate razmetljivo u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija
Ljubav:
Nalazite se u »emotivnom raskoraku«, dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.
Posao:
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono sto je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom.
Posao:
Ponekad viši poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu određenog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu.
Zdravlje:
Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Okt 26, 2017 5:58 am

Vaš horoskop za dan:
26.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni događaji i zadovoljstvo.
Posao:
Ne verujte u nečije procene novih događaja na poslovnoj sceni. Do velikog uspeha se ne dolazi slučajno.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik
Ljubav:
Neko sa strane iznenada kvari Vaš plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ne dozvolite da stvari odu predaleko.
Posao:
U dogovoru sa bliskim saradnicima završavate posao koji deluje vrlo perspektivno. Potrudite se da budite aktivni na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
Posao:
Neko Vas navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

Rak
Ljubav:
Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima.
Posao:
Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na mišljenje i na poslovne prioritete.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Lav
Ljubav:
Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu neobičnih ideja.
Posao:
Razočarani ste nečijim ponašanjem. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte prisebnost duha i svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav:
Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom uzrokuje novu raspravu. Delujete suviše strogo i zahtevno.
Posao:
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiji signal.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodana aktivnost, kao dobra psiho-terapija ili resterećenje.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje.
Posao:
Neko veruje u Vašu priču, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Nema razloga da ponavljate poznatu priču.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da insistirate na nekim teškim temama ili da nepotrebno iritirate voljenu osobu.
Posao:
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Strelac
Ljubav:
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u nekoj omiljenoj zabavi.
Posao:
Nepotrebno insistirate na nekim principima i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Jarac
Ljubav:
»Emotvni rebus« ne možete da rešite bez iskrenog suočavanja sa voljenom osobom. Neko Vas podstiče na »emotivnu nesigurnost«.
Posao:
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke završavate u predviđenom roku.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko podstiče na negativno raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
U ljubavnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati ni partnerove mogućnosti i domet.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost za poslovne promene.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Ribe
Ljubav:
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite partneru male i bezazlene propuste.
Posao:
Imate osećaj da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Opterećeni ste različitim slutnjama koje Vam remete koncentraciju.
Zdravlje:
Važno je da se suočite sa istinom i da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Okt 27, 2017 5:45 am

Vaš horoskop za dan:
27.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner od Vas očekuje originalan nastup i zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji.
Posao:
U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demostrirate znanje i paktična rešenja.
Zdravlje:
Prati Vas sjajno raspoloženje i imate dovoljno energije.

Bik
Ljubav:
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju, važno je da osetite zadovoljstvo i toplu emotivnu notu u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju.
Zdravlje:
Razmislite o taktici povlačenja i budite oprezni pred izazovima.

Blizanci
Ljubav:
Uplovili ste u »hladne vode«, stoga tražite izlaz ili rešenje na drugim stranama i u novom društvu.
Posao:
Delujete aktivno na različitim stranama i saradnicima predlažete korisne ideje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak
Ljubav:
Nema razloga za preterivanje ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu emotivnu ćud i potrebe.
Posao:
Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, Vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

Lav
Ljubav:
Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
Posao:
Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Devica
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni, planirajate novi susret. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
Posao:
Trenutni »gubitak« predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
Zdravlje:
Opustite se u bliskom društvu.

Škorpion
Ljubav:
Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, moguće je da Vas neko lovi u svoju »ljubavnu mrežu«.
Posao:
Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Opustite se.
Posao:
Ne volite kada Vam saradnici postavljaju različita pravila. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku.
Posao:
Uporno pokušavate da pronađete zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

Vodolija
Ljubav:
Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte.
Posao:
Imate loš predosećaj, ali neko Vas ubeđuje da nastavite sa započetim planovima. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost.
Posao:
Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Okt 28, 2017 12:21 am

Vaš horoskop za dan:
28.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Prijaće Vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i neko Vam nameće svoja poslovna pravila. Budite dovoljno promišljeni i mudri.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano i zadovoljno.
Posao:
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju negu.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vas dobar ukus.
Posao:
Ukoliko trpite neuspeh, promenite poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost i napetost.

Rak
Ljubav:
Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitnicku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi.
Posao:
Neko Vas iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Lav
Ljubav:
Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način.
Posao:
Informacije koje Vam neko saopštava imaju korisno značenje. Važno je da pravilno sagledate sve poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivni sklad i poverenje u voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na jednu zanimljivu poruku ili na nečiji poziv.
Posao:
Napravili ste dobru procenu mogućnosti. Kontrolišite sve važne događaje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostojanstvo. Sreća je dostižna.
Posao:
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su Vam neophodni.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Škorpion
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate ponašanje ili odluku.
Posao:
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da balansirate različite interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva.
Posao:
Imate osećaj da Vas neko uporno zavarava pogrešnom pričom ili da Vam izmiče dobra poslovno-finansijska prilika.
Zdravlje:
Važno je da se suočite sa istinom, nakon toga osetićete psihološko olakšanje.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate ponašanje ili odluku.
Posao:
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u odnos. Sreća Vam se osmehuje.
Posao:
Poslovni rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenađenja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja i negodovanje.
Posao:
Neko kritikuje Vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare.
Zdravlje:
Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius


Godina : 63
Location :
Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Okt 28, 2017 8:11 am

(VIDEO)  HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR: Zanimljiv susret sa Devicom pretvoriće se u pravu avanturu!
----
Da se zna ,tu sam  :948208144: ludismeh










[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius


Godina : 63
Location :
Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Okt 28, 2017 8:11 am

(VIDEO)  HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR: Zanimljiv susret sa Devicom pretvoriće se u pravu avanturu!
----
Da se zna ,tu sam  :948208144: ludismeh










[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Okt 30, 2017 5:46 am

Vaš horoskop za dan:
30.10.2017.


Ovan
Ljubav:
U ljubavnom životu postoje suptilna pravila, fascinirajte partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom.
Posao:
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte »osetljivu temu« ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
Posao:
Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama.
Zdravlje:
Nemojte se opterećivati »teškim mislima«.

Blizanci
Ljubav:
Novi izlivi ljubomore ili posesivnost deluju iritirajuće na partnera. Promenite ponašanje.
Posao:
Treba imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i autoritetu.
Zdravlje:
Zatražite nečiji savet i podršku.

Rak
Ljubav:
Osoba o kojoj razmišljate treba da odgovari na Vaše emotivne želje.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje stavove ili odluku.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Ne možete da kontrolišete svoju reakciju u nečijoj blizini.
Posao:
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. Strpljivo sačekajte završne rezultate.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Devica
Ljubav:
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
Posao:
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje.
Zdravlje:
Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

Vaga
Ljubav:
Vaš ponos lagano izbija na površinu, što uzrokuje nove konflikte u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete nekom da namećete svoju volju.
Posao:
Važno je da prihvatite aktivnu ulogu i da poštujete osnovni protokol poslovnoj saradnji. Obratite pažnju na nečiju korisnu sugestiju.
Zdravlje:
Potrudite se da kanališete svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
Posao:
Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja. Zadržite meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna hrana, konzumirajte više tečnosti i vitamina.

Strelac
Ljubav:
Emotivne dileme koje Vas prate ne treba dodatno produbljivati, partner očekuje da ispunite svoja obećanja.
Posao:
Ubrzavate neke poslovne situacije, ali sve ima svoju dobru i lošu stranu. Potrebno je da korigujete ponašanje.
Zdravlje:
Predahnite i usporite svoj ubzani ritam, opustite se.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom očekuje Vas nerazumevanje ili manji verbalni sukob. Različito ste orijentisani.
Posao:
Nema potrebe za velikim optimizmom pri pokušaju da promenite nečije mišljenje ili poslovnu odluku.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija
Ljubav:
Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate.
Posao:
Ne budite ispred drugih ili mimo onih koji Vam nešto znače. U finansijskom smislu, izbegavajte veliki rizik.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, vedar duh deluje lekovito.

Ribe
Ljubav:
Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.
Posao:
Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Okt 31, 2017 12:37 am

Vaš horoskop za dan:
31.10.2017.


Ovan
Ljubav:
Često potiskujete svoja osećanja. Ne želite glasno da priznate koliko Vam nedostaju emotivna inspiracija ili nečije prisustvo.
Posao:
Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate ili da prolongirate situacije koje utiču na efikasnost poslovanja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji, opustite se.

Bik
Ljubav:
Partneru nedostaje samopouzdanje, a Vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
Posao:
Neko Vam daje do znanja da promenite ponašanje ili da prihvatite nova pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji, prijaće Vam.

Blizanci
Ljubav:
Zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Morate da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.
Posao:
Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije iskreno izvinjenje.
Posao:
Izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja. Potrebno je da uspostavite model uspešne komunikacije.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila.
Posao:
Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje.
Posao:
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom. Važno je da uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti.

Vaga
Ljubav:
Pokažite partneru da posedujete mnogo više od lepih manira. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke.
Posao:
Poslovno-finansijski uspeh zavisi od različitih uticaja. Konstruktivan dogovor predstavlja prvi korak koji vodi ka uspehu.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Škorpion
Ljubav:
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje.
Posao:
Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost i samokontrolu.

Strelac
Ljubav:
Bolje je da stišate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa partnerom.
Posao:
Promenite dosadašnje kriterijume i podsetite saradnike na pravila lepog ponašanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor.

Jarac
Ljubav:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja.
Posao:
Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno Vam je psihološko olakšanje.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da sačuvate obostrano poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Preuveličavate svoje sumnje.
Posao:
Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje Vašu servilnost ili određenu protivuslugu.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna i psihofizička relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume.
Posao:
Uporno izbegavate susret sa osobom koja ima posebne zahteve. Neko oštro kritikuje Vaš stil poslovnog izražavanja.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Nov 01, 2017 6:13 am

Vaš horoskop za dan:
01.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje želje u odnosu sa voljenom osobom. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Budite promišljeni i sačekajte povoljniji trenutak za efikasnu akciju, situacija se uskoro menja u Vašu korist. Poštujte zvanične dogovore.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Bik
Ljubav:
Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, ustvari kažnjavate sami sebe.
Posao:
Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i obaveza.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad delujete hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju na voljenu osobu.
Posao:
Preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju među saradnicima.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Rak
Ljubav:
Ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
Posao:
Budite oprezni pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da zaštitite voljenu osobu od različitih neprijatnosti, ali neprekidno Vas iznenađuju nove situacije.
Posao:
Nečija priča na Vas ne deluje ubedljvio, tako da se oslanjate na lično iskustvo. Ne želite da polemišete sa saradnicima koji imaju drugačije ideje.
Zdravlje:
Ne dozvolite da se uzbuđujete zbog nekih sitnica ili sporednih stvari.

Devica
Ljubav:
Osećate tenziju u nečijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost.
Posao:
Hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Na žalost, nesvesno podstičete poslovni rivalitet.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše društvo.

Vaga
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete u različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari i nečije negodovanje.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

Škorpion
Ljubav:
Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na partnera. Prihvatite igru zavođenja u društvu osobe koja Vam se dopada.
Posao:
Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni.
Zdravlje:
Neka Vaša osećanja budu ispred »glasa razuma«, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Stalo Vam je da okolina poštuje Vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Jarac
Ljubav:
Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Suviše dramatizujete nove događaje.
Posao:
Različite neprijatnosti koje Vas očekuju u susretu sa saradnicima predstavljaju logičan sled događaja ili reakciju na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas uznemiravaju.

Vodolija
Ljubav:
Privlače Vas neobične situacije koje nose neku »skrivenu čar«. Budite dovoljno diskretni u emotivnim susretima.
Posao:
Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na vreme odlučite čemu dajete prednost.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana i relaksacija.

Ribe
Ljubav:
U emotivnom smislu svaki pritisak i zahtev sa Vaše strane kod partnera podstiče veliku nelagodnost.
Posao:
Potrebno je da se prilagodite nečijoj volji ili standardima koje nameću Vaši saradnici.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Nov 02, 2017 5:51 am

Vaš horoskop za dan:
02.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Stvari koje Vama izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja.
Posao:
Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi novi poslovni nesporazum.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik
Ljubav:
Dopada Vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.
Posao:
Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procenu. Očekuje Vas uspeh u novčanim razmenama.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju.
Posao:
Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Rak
Ljubav:
Vaše reči ne zvuče iskreno pred bliskom osobom. Preterujete izlivom emocija ili teatralnim ponašanjem.
Posao:
Umesto da drugima velikodušno nudite pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite podršku.
Zdravlje:
Obratite pažnju na ishranu i izbegavajte loše navike.

Lav
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko emotivno zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi.
Posao:
Bolje je da se ne zanosite neobičnim idejama o velikom uspehu, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Devica
Ljubav:
Partner kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja za neka jednostavna pitanja.
Posao:
Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute. Procenite dobar trenutak za nastup.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Vaga
Ljubav:
Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati svoje mišljenje i volju.
Posao:
Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Nesmotrenost može da umanji Vaše poslovne rezultate.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpion
Ljubav:
Pokušavate da zaobiđete neke emotivne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vaše raspoloženje.
Posao:
Ozbiljno objašnjavate svoje poslovne planove, ali postoje različite reakcije i svako od saradnika se ophodi na sebi svojstven način.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoju psihofizičku ravnotežu ili na zdraviji nacin života.

Strelac
Ljubav:
Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate strpljenja da saslušate kritiku.
Posao:
Novi poslovni događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac
Ljubav:
Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa osobom koja nije u Vašem emotivnom dometu.
Posao:
Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoju impulsivnost.

Vodolija
Ljubav:
Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti.
Posao:
Ponestaje Vam strpljenje da se povinujete nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Ribe
Ljubav:
Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.
Posao:
Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm


Godina : 44
Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Nov 02, 2017 10:35 am

Vodolija
Ljubav:
Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti.  ludismeh   spite   :sr3:
Posao:
Ponestaje Vam strpljenje da se povinujete nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.










Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.






Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Nov 03, 2017 7:33 am

Vaš horoskop za dan:
03.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko Vas emotivni susret izgleda monotono, nemojte optuživati partnera za sve loše trenutke koji postoje u zajedničkom životu.
Posao:
Saradnici imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumeju sve Vaše ideje. Potrebno je da uložite dodatnu energiju.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, kao dobra relaksacija.

Bik
Ljubav:
Potrudite se da obradujete ili usrećite voljenu osobu na »čaroban način«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
U dogovoru sa saradnicima postoji dobra volja i saglasnost oko uvažavanja različitih poslovnih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima.

Blizanci
Ljubav:
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pazljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje.
Posao:
Imate dobre ideje, ali neko pokušava da ograniči Vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Rak
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
Posao:
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje i predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav
Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost, a ne intrigantne situacije koje zagovarate. Nemojte povrediti nečija osećanja.
Posao:
Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Poštujte osnovna pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Devica
Ljubav:
Potpuno zadovoljstvo može da Vam dočara samo osoba koja dobro poznaje Vaš ukus ili afinitete.
Posao:
Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.
Zdravlje:
Važno je da zračite pozitivnom energijom.

Vaga
Ljubav:
Delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku.
Posao:
Neko Vas opterećuje dodatnim zahtevima. Uporno pokušavate da pronađete zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

Škorpion
Ljubav:
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Ponuđene su Vam različite ideje. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Budite maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja obogaćuje ljubavni odnos.
Posao:
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati.
Zdravlje:
Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Dopada Vam se novi impuls i raspoloženje koje prepoznajete kod voljene osobe. Prihvatite dobar podsticaj u emotivnom zbližavanju.
Posao:
Umete da ostavite zapaženi utisak na okolinu. Vaše ideje zvuče interesantnije nego rešenja koja nude saradnici.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je vreme da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke.
Posao:
Neko nema dovoljno razumevanja za Vaše ideje. Otkrivate nove nesporazume u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam novi susret.
Posao:
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySub Nov 04, 2017 12:07 am

Vaš horoskop za dan:
04.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Lepo je i ono što odgovara obostranom raspoloženju i kada Vas neko podstiče na lepe želje.
Posao:
Dobijate različite privilegije, što uvećava Vaše mogućnosti za poslovni uspeh.
Zdravlje:
Važno je da imate dobar podsticaj.

Bik
Ljubav:
Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.
Posao:
Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite porodici.
Posao:
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije među saradnicima.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu.
Posao:
Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati dobrog sna.

Lav
Ljubav:
Na Vaše raspoloženje pozitivno deluju samo oni koji dobro poznaju Vašu ćud, emotivne afinitete ili ukus. Pažljivije birajte društvo.
Posao:
Imponuju Vam različite pohvale, ali nema potrebe da favorizujete situacije koje ne odlučuju o krajnjem ishodu na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Važno je da se oslobodite psihološke tenzije.

Devica
Ljubav:
Vaše emotivno nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne žaoke«, samo pogoršavaju zajednički odnos.
Posao:
Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine.
Posao:
U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje.
Zdravlje:
Osetićete veliko psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Škorpion
Ljubav:
Za utehu ili razumevanje obratite se bliskim prijateljima. Partner iskreno brine o Vašem raspoloženju i želi da Vam ugodi.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju u poslove kojima se bavite, ali ne možete u potpunosti da ostvarite svoje ciljeve.
Zdravlje:
Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje probleme.

Strelac
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Pokažite odlučnost i odgovornost.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale. Suviše ste subjektivni u stvaranju svoje vizije.
Posao:
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Morate prihvatiti istinu. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili nešto drugo što je neizbežno.
Posao:
Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje tek nakon iskrenog razgovora ili poveravanja.

Ribe
Ljubav:
Pazljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje novi »rebus«.
Posao:
Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predviđenom roku i na dobar način.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko psihički opterećuje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Nov 05, 2017 12:23 am

Vaš horoskop za dan:
05.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili skrivene poruke.
Posao:
Nema razloga da brinete zbog različitih komentara o svom poslovnom ponašanju. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i ponos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Bik
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili impuls.
Posao:
Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili upotrebne vrednosti.
Zdravlje:
Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Blizanci
Ljubav:
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju.
Zdravlje:
Uskladite misli i osećanja.

Rak
Ljubav:
Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate da imate dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme.
Zdravlje:
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da ugodite voljenoj osobi, ali sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima.
Posao:
Neko Vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne postižete željeni efekat, uzaludno glumite nezainteresovanost za neke događaje.
Posao:
Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga
Ljubav:
Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.
Posao:
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ostanite dosledni.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Škorpion
Ljubav:
Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje emotivne želje i potrebe.
Posao:
Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili mogućnost za profesionalno napredovanje.
Zdravlje:
Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju.
Posao:
Konflikt pri rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni.
Zdravlje:
Važno je pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Važno je da kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč« koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Prijaće će Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Partner prikriva deo istine. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani.
Posao:
Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje ili propuste.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe
Ljubav:
Ponekad »velike reči« nisu dovoljne pred bliskom osobom. Učinite sve što je potrebno da osvojite nečiju pažnju i naklonost.
Posao:
Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, postoje situacije koje treba da odložite za neku bolju priliku.
Zdravlje:
Podstičite pozitivne misli i dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Nov 06, 2017 6:30 am

Vaš horoskop za dan:
06.11.2017.



Ovan
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivna podrška. Partner deluje odsutno i ne pokazuje naročitu želju da Vas sasluša.
Posao:
Nove poslovne okolnosti podstiču Vaše nezadovoljstvo. Ali, dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Bik
Ljubav:
Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije društvo i potreba da Vam ugodi.
Posao:
Neko Vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Stoga, ne treba previše da očekujete od poslovnih pregovora.
Zdravlje:
Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.
Posao:
Ukoliko Vas neko opominje da promenite ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak
Ljubav:
Osećate nesigurnost i tražite neko mirnije utočište da saberete misli. Potrebna Vam je nova inspiracija.
Posao:
Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno hrabrosti i prihvatite odgovornost.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Postajte sumnjičavi dok analizirate voljenu osobu, čini Vam se da deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
Posao:
Suviše lično doživljavate razne poslovne situacije i pravite pogrešne procene. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica
Ljubav:
Bez obzira na iznenadni zanos, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju.
Posao:
Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju Vaše kriterijume.
Zdravlje:
Suviše se opterećujete, napravite unutrašnji balans psihofizičke energije.

Vaga
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada talas sumnje prema voljenoj osobi ili osećanje rezignacije.
Posao:
Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da Vas neko od saradnika proverava ili da ocenjuje Vaše rezultate.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja i emotivne ćudljivosti.
Posao:
Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima.
Zdravlje:
Izbegavajte varijantu osamljivanja, prijaće Vam izlazak i šetnja.

Strelac
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu.
Posao:
Svoj poslovno-finansijski status možete da promeniti nabolje, pod uslovom da Vas zaštiti jedna uticajna osoba.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac
Ljubav:
U emotivnom smislu, partner naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare.
Posao:
Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, već povucite neke konkretne poteze.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Vodolija
Ljubav:
Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima.
Posao:
Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na mišljenje i na poslovne prioritete.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam ne pričinjava neko posebno zadovoljstvo.
Posao:
Preokupirani ste različitim poslovima. Ne dozvolite nekom da Vam nameće nove obaveze ili da remeti Vas uobičajeni način rada.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne ili naporne situacije, opustite se.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Nov 07, 2017 5:38 am

Vaš horoskop za dan:
07.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje.
Posao:
Moguć je pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite kreativnoj izolaciji, prijaće Vam opuštanje.

Bik
Ljubav:
Stvari koje ne odobrava Vaša porodica predstavljaju dovoljan razlog da ih sačuvate u strogoj tajnosti.
Posao:
Ne budite nametljivi pred osobom koja testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje suviše radoznalo.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Blizanci
Ljubav:
Iskreno razgovarajte sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo rešenje. Zajednički dogovor uvek vodi ka najboljem rešenju.
Posao:
Važno je da napravite dobru poslovno-finansijsku procenu, kao i da plasirate svoje ideje na pravom mestu.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološke relaksacije.

Rak
Ljubav:
Osoba o kojoj razmišljate treba da se nalazi u Vašoj blizini. Učinite poseban gest kojim treba da ostavite željeni utisak.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate potpunu odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Lav
Ljubav:
Ne dozvolite partneru da se previše udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama.
Posao:
Nema razloga da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Sve se svodi na dobru poslovnu organizaciju.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Devica
Ljubav:
Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Budite umereniji u svemu, opterećujete se velikim ambicijama.

Vaga
Ljubav:
U emotivnom životu ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.
Posao:
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Škorpion
Ljubav:
Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite snažan utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno.
Posao:
Potrebno je da se prilagodite novim uslovima rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite kreativne ideje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, kao recept za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Na žalost, ljubav i zadovoljstvo ne idu zajedno. Neko u Vašoj okolini zaslužuje prioritet, sačuvajte diskreciju.
Posao:
Potrebna Vam je dodatna mera opreza prilikom poslovnih susreta, izbegavajte rizik ili kupo-prodajne transakcije.
Zdravlje:
Važno je da se relaksirate i odmorite.

Jarac
Ljubav:
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito pred okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente.
Posao:
Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista, koji sve drži pod strogom kontrolom.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Vodolija
Ljubav:
»Ljubavni rebus« je nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja sa voljenom osobom. Neko Vas podstiče na emotivnu nesigurnost.
Posao:
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke završavate u predviđenom roku.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na negativno raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Zabrinjavaju Vas partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Morate da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.
Posao:
Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Nov 08, 2017 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
08.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da se zanosite velikim željama ili nečijim obećanjima. Teško Vam je da procenite nečije postupke.
Posao:
Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa.
Zdravlje:
Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Bik
Ljubav:
Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled, to će Vam doneti osećaj samopouzdanja.

Blizanci
Ljubav:
Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju ili novim emotivnim nedoumicama.
Posao:
Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je dobro razumete i usmerite.
Zdravlje:
Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Rak
Ljubav:
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ne možete da predvidite tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
Posao:
Osnovna orijentacija u razmišljanju Vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose praktične rezultate.
Zdravlje:
Potrebno je da uskladite misli i osećanja.

Lav
Ljubav:
U velikom zanosu svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, pre nego što donesete novu odluku.
Posao:
Važno je da prihvatite nečiji savet. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Devica
Ljubav:
Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost ili neraspoloženje.
Posao:
Nalazite se pod težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati emotivni tempo.
Posao:
Obratite pažnju na različite detalje ili na neke »skrivene poruke«. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna Vam je nečija podrška.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Potrudite se da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite.
Zdravlje:
Unosite više vitamina u ishranu.

Strelac
Ljubav:
Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute.
Posao:
Stalo Vam je da razrešite nesporazume. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito i šarmantno, ali neko pogrešno karakterise Vaše ponašanje kao neozbiljnost.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko kritikuje. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika.
Zdravlje:
Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Neko Vas inspiriše na emotivno razmišljanje. Susret sa voljenom osobom utiče na romantičnu boju Vašeg raspoloženja.
Posao:
Zainteresovani ste za nove ideje koje omogućavaju lagodnije poslovanje. Delujete vrlo ubedljivo u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe
Ljubav:
U privatnom životu brinete zbog emotivnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao:
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius


Godina : 63
Location :
Datum upisa : 19.01.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Nov 08, 2017 6:31 am

Posao:
Nalazite se pod težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
---
Ma *eb se ! Ovo je odgovor na dilemu -brijati se ili ne .  brijanje










[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Nov 09, 2017 5:58 am

Vaš horoskop za dan:
09.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu.
Posao:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete propuste. Razmislite kome treba da se obratite za podršku.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Bik
Ljubav:
U ljubavnom životu, sve deluje prepoznatljivo ili kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.
Posao:
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima i tražite zaobilazno rešenje. Preterana doza hrabrosti može da iskomplikuje saradnički odnos.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete sa ambicioznim planovima i u želji da se dokažete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak
Ljubav:
Partner se trudi, ali ne razume sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju »poznate priče«.
Posao:
Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju ili opterećuju.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa, planirajte susret ili uzbudljivu zabavu.
Posao:
Delujete odlučno. Nalazite se u sjajnoj prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav:
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi o kojoj prijatelji govore u negativnom kontekstu.
Posao:
Potreban Vam je dodatni oprez. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe i da ulazite u neke sumnjive dogovore.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati dobrog sna.

Vaga
Ljubav:
Zadovoljstvo u susretu sa dragom osobom deluje podsticajno na Vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju.
Posao:
Sve propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne, kada Vas očekuje dobra nagrada ili priznanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i šetnja, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Osmislite novi scenario kojim možete da obradujete voljenu osobu.
Posao:
Trenutna dešavanja utiču na Vašu popularnost ili omiljenost u društvu poslovnih partnera. Vaš način razmišljanja i delovanja predstavlja »pun pogodak«.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Strelac
Ljubav:
Pokažite više diskrecije u ponašanju, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.
Posao:
Trenutni neuspeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao lićni poraz. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Jarac
Ljubav:
Izrazi pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe maštovitost i dobre namere, sve je lako kada imate dobru volju.
Posao:
Poslovna situacija zahteva promišljenost. Vama nedostaje snažan impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji delujuju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Uzalud »trošite velike reči« pred voljenom osobom. Uviđate da se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, partner ima svoju viziju.
Posao:
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju poslovnu saradnju.
Zdravlje:
Nemojte donositi ishitrene odluke, usporite ritam.

Ribe
Ljubav:
Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete.
Posao:
Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Nov 10, 2017 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
10.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u Vama pobuđuje osećaj sigurnosti.
Posao:
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu dobijaju i najbolje rezultate.
Zdravlje:
Potreban Vam je dobar podsticaj i emotivna inspiracija.

Bik
Ljubav:
Porodica i bliska osoba imaju dovoljno poverenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila poslovanja. Budite kategorični u svojim zahtevima pred saradnicima.
Zdravlje:
Upotrebite inteligenciju i sačuvajte prisebnost duha.

Blizanci
Ljubav:
Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju.
Posao:
Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete isuviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire.
Zdravlje:
Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje »emotivne signale« i iskrene komplimente.
Posao:
Vaši saradnici imaju dobre namere, tako da Vas očekuju pozitivni događaji i uspešni rezultati na različitim stranama.
Zdravlje:
Sačuvajte pozitivno raspoloženje i dobar odnos sa okolinom.

Lav
Ljubav:
Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da uvidite svoju grešku.
Posao:
Nema potrebe da trošite energiju na sporedne situacije ili u raspravi sa saradnicima, novo iskustvo deluje poučno.
Zdravlje:
Izbegavajte konflikte stiuacije, sačuvajte prisebnost duha.

Devica
Ljubav:
Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte provokativne situacije.
Posao:
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo.
Posao:
Saradnja i dogovor Vas obavezuju na poštovanje zajedničkih pravila ili na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da delujete dovoljno ubedljivo. Neko Vam postavlja dvosmislena pitanja.
Posao:
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Strelac
Ljubav:
Potrebno je da preuzmete zaštitničku ulogu pred svojom porodicom. Obratite pažnju na događaje koji brinu voljenu osobu.
Posao:
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju, a Vi zbog toga činite niz pogrešnih poteza.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Jarac
Ljubav:
Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje.
Posao:
Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko Vas iritira nečije prisustvo ili ponašanje, sačuvajte prisebnost. Ne možete reći sve što mislite, a da to ne izazove i loše posledice.
Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Ribe
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyNed Nov 12, 2017 8:55 am

Vaš horoskop za dan:
12.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete.
Posao:
Dela govore više od reči, strpljivo sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima ili dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje:
Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Bik
Ljubav:
Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci.
Posao:
Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba delovati na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.

Blizanci
Ljubav:
Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete delovati zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.
Posao:
Saradnici imaju poverenja u Vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
Ljubav:
Važno je da delujete ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam postavlja dvosmislena pitanja.
Posao:
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Lav
Ljubav:
Prija Vam nečije prisustvo. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.
Posao:
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Devica
Ljubav:
Ako ste slobodni, uputite poruku, »signal« ili poziv, osobi koja Vam se dopada.
Posao:
Vaši saradnici imaju dobre namere, stoga bez oklevanja prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovni dobitak.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite ravnotežu poslovnih ambicija i emotivnih namera.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan predznak.
Posao:
Delujete aktivno i prikupljate nove informacije, sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice.
Posao:
Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu, važno je da ispunite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

Strelac
Ljubav:
Pažnju i vreme posvetite osobi koja odgovara Vašim afinitetima.
Posao:
Nepotrebno se zapetljavate u različite situacije i precenjujete lične mogućnosti.
Zdravlje:
Priuštite sebi pravilnu negu.

Jarac
Ljubav:
Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom.
Posao:
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoju sujetu.

Vodolija
Ljubav:
Veliko nestrpljenje prema voljenoj osobi često donosi pogrešan efekat. Izbegavajte impulsivno reagovanje.
Posao:
Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove događaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Ribe
Ljubav:
Počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja.
Posao:
Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav poslovni odnos.
Zdravlje:
Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Nov 13, 2017 5:55 am

Vaš horoskop za dan:
13.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji.
Posao:
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Bik
Ljubav:
Uspeh u javnom životu ne može u potpunosti da Vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim događajima.
Posao:
Imponuju Vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u emotivnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume.
Posao:
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

Rak
Ljubav:
Određena doza mističnosti može da Vas podstakne na dodatnu upornost, ali može i da prouzrokuje neprijatnost u susretu sa bliskom osobom.
Posao:
Prednost dajete nekim tajnim dogovorima ili situacijama koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima saradnika.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav
Ljubav:
Neko Vas oduševljava šarmom i stilom, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ako se potrudite, sve je moguće.
Posao:
Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju prioritetnim pitanjima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Devica
Ljubav:
Važno je da pravilno razumete voljenu osobu i stvari koje prećutkuje. Tanka je granica spajanja i razdvajanja.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrđenim pravilima o poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak i boravak u prirodi.

Vaga
Ljubav:
Suviše ste uznemireni i burno reagujete na sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra sa određene emotivne distance.
Posao:
Korisne informacije treba da Vam omoguće određene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice.
Posao:
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije.
Zdravlje:
Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

Strelac
Ljubav:
Između Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje. Ali, iznenađenja su moguća u različitim pravcima.
Posao:
Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje. Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Jarac
Ljubav:
Mnogo je bolje da pažnju usmerite na voljenu osobu, nego da posmatrate različite osobe sa strane.
Posao:
Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati vise samopouzdanja da biste zaveli nova poslovna pravila.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Vodolija
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.
Posao:
Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
Zdravlje:
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Ribe
Ljubav:
Nazovite stvari pravim imenom pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na pogrešnu odluku.
Posao:
Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm


Godina : 44
Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPon Nov 13, 2017 3:02 pm

Vodolija
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.
Posao:
Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
Zdravlje:
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.


---------------------------


Oooo, ima istine u svemu "pomalo". 










Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.






Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyUto Nov 14, 2017 5:44 am

Vaš horoskop za dan:
14.11.2017.


Ovan
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje:
Potrudite se da popravite raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Ponašate se previše zahtevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Obratite pažnju na porodične probleme.
Posao:
Nesporazumi koji Vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procenu poslovnih prioriteta.
Zdravlje:
Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne postižete željeni efekat, uzaludno glumite nezainteresovanost za određene događaje.
Posao:
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Rak
Ljubav:
Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja.
Posao:
Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite različite informacije.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Lav
Ljubav:
Voljena osoba negoduje i osporava Vaše ponašanje. Ali, Vi to poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist.
Posao:
Ukoliko se udaljavate iz saradničkih krugova, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, budite umereni.

Devica
Ljubav:
Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni.
Posao:
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

Vaga
Ljubav:
Insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama.
Posao:
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se problemi rešavaju u najkraćem roku.
Zdravlje:
Potrebno Vam je nečije prisustvo ili emotivno razumevanje.

Škorpion
Ljubav:
U emotivnom smislu, na osnovu sitnih detalja iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto.
Posao:
Suviše očekujete od nečijih obećanja, tako da prihvatate i određeni poslovni rizik.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Strelac
Ljubav:
Brinete bez razloga, iako partner ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na svojim pitanjima.
Posao:
Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor, upotrebite svoje najjače adute kada se nalazite u dilemi.
Zdravlje:
Odložite obaveze koje Vas zamaraju, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama.
Posao:
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima, trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Vodolija
Ljubav:
Partner bez objašnjenja ignoriše Vaše predloge. Uz sav napor, ne možete da postignete željeni efekat.
Posao:
Ne budite razmetljivi prema saradnicima, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaskacija i opuštanje od stresnih situacija.

Ribe
Ljubav:
Neko Vas uzbuđuje ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete suviše tajanstveno.
Posao:
Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptySre Nov 15, 2017 5:46 am

Vaš horoskop za dan:
15.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
Posao:
Imate dobre ideje, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Bik
Ljubav:
U ljubavnom životu postoje suptilna pravila, fascinirajte partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom.
Posao:
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Znak slabosti je ukoliko izbegavate susret sa bliskom osobom. Pokažite da imate dobru volju.
Posao:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada preterani ponos ili potreba za trijumfom.
Zdravlje:
Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

Rak
Ljubav:
Ne možete da se opustite. Neko Vam iznenada zadaje probleme ili nove ljubavne dileme.
Posao:
Ukoliko preterujete u zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da se preterano ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi.
Posao:
Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Devica
Ljubav:
Delujete suviše uznemireno, ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Opustite se.
Posao:
Ne volite kada Vam saradnici postavljaju različita pravila ili ograničenja. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga
Ljubav:
Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljno analizirate svoje ponašanje ili propuste koje činite.
Posao:
Na različite načine pokušavate da impresionirate okolinu ili jednu uticajnu osobu.
Zdravlje:
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Škorpion
Ljubav:
Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na Vaše samopouzdanje i podstiču Vas na dobro raspoloženje.
Posao:
Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće Vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i destruktivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost pred saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Jarac
Ljubav:
Svoje ljubavne probleme ne možete rešavati mimo nečije volje. Obratite pažnju na partnerovo negodovanje.
Posao:
Važno je da se pravilno distancirate od sumnjivih događaja ili saradnika koji mogu da prouzrokuje neprijatnu situaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Vodolija
Ljubav:
Ponekad postavljajte stroge uslove ili pogrešna pitanja. Partner ne želi da Vas povredi, samo traži dobar način da se zaštiti.
Posao:
Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika, ne predstavlja i najbolje rešenje za zajedničke interese.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije.
Posao:
Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava.
Zdravlje:
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyČet Nov 16, 2017 5:41 am

Vaš horoskop za dan:
16.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Izbegavate osetljive teme koje iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama.
Posao:
Stalo Vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju.
Zdravlje:
Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite neko malo i korisno lukavstvo. U ljubavnom odnosu, mnogo toga je dozvoljeno.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred okolinom. Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam.

Blizanci
Ljubav:
U privatnom životu, morate imati dovoljno razumevanja za svoju porodicu. Nemojte ignorisati ili zanemariti voljenu osobu.
Posao:
Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a kompromis jedino ispravno rešenje.
Zdravlje:
Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i bolja nega.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali imate utisak da se od Vas mnogo očekuje u određenim situacijama.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

Lav
Ljubav:
Ponekad određene »sitnice« više otkrivaju, nego rečenice koje se uporno ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu.
Posao:
Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost.
Zdravlje:
Izbegavajte neke loše navike.

Devica
Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu ili na bliski emotivni susret.
Posao:
Nedostaje Vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije svojim saradnicima.
Zdravlje:
Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Vaga
Ljubav:
Postavili ste visoke kriterijume i previše očekujete od partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što priželjkujete.
Posao:
Lakse je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga za velika očekivanja u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite pažnju bliskoj osobi.
Posao:
Stalo Vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Strelac
Ljubav:
Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Jarac
Ljubav:
Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.
Posao:
Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vodolija
Ljubav:
Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Budite diskretni.
Posao:
Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe
Ljubav:
Ljubavna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Opustite se u društvu bliske osobe.
Posao:
Po mišljenju saradnika Vaše ideje predstavljaju veliki rizik, stoga nemojte očekivati praktičnu podršku.
Zdravlje:
Razmislite na koji način treba da poboljšate koncentraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 EmptyPet Nov 17, 2017 5:45 am

Vaš horoskop za dan:
17.11.2017.


Ovan
Ljubav:
Priželjkujete više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša Vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
Posao:
Imate drugačije ideje od svojih saradnika i nećete dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o poslovnim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Bik
Ljubav:
Voljena osoba negoduje i osporava Vaše ponašanje. Ali, Vi to poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist.
Posao:
Delujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima, tako da odbijate nečije kritizersko mišljenje. Ne budite brzopleti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, budite umereni.

Blizanci
Ljubav:
Partner, za razliku od Vas, lakše rešava lične probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju.
Posao:
Nema razloga da optužujete okolinu za poslovne propuste. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
Zdravlje:
Razgovarajte sa bliskim prijateljima i izbegavajte depresivno raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da se zanosite velikim očekivanjima. Nemojte ucenjivati partnera, pokažite više tolerancije.
Posao:
Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno. Orijentisani ste ka dobrim ciljevima i imate jasne stavove.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat.
Posao:
Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost u ponašanju.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
U emotivnom životu delujete napeto, jer stvari iznenada izmiču Vašoj strogoj kontroli.
Posao:
Između Vas i okoline postoje različiti nesporazumi, što Vam daje za pravo da insistirate na istini.
Zdravlje:
Nemojte sebe opterećivati nepotrebnim sumnjama.

Vaga
Ljubav:
Pokažite više nežnosti i maštovitost u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Planirajte novi emotivni susret.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije nemojte davati zvanična obećanja. Probleme je lakše rešavati uz saradnički dogovor.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Partner insistira na obostranim promenama. Morate posedovati dovoljno razumevanja da biste prihvatili i stvari koje nisu po Vašoj volji.
Posao:
Važno je da poštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Strelac
Ljubav:
Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, ustvari kažnjavate sami sebe.
Posao:
Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i obaveza.

Jarac
Ljubav:
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi?
Posao:
Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju. Postoje ciljevi koji se drže u strogoj tajnosti.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost i osetljivost.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.
Posao:
Dobro razmislite o svojim poslovnim interesima, jer okolnosti se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Ribe
Ljubav:
Nedostatak takta i poverenja u susretu sa voljenom osobom uzrokuje novu raspravu. Delujete suviše strogo i zahtevno.
Posao:
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao dobra psihoterapija ili resterećenje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content





DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole
 
DNEVNI HOROSKOP ✰
Nazad na vrh 
Strana 7 od 20Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Sledeći
 Similar topics
-
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» HOROSKOP I STRAST
» FK (SD) ✰ CRVENA ZVEZDA ✰
» DNEVNI LISTOVI (Srbija)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: ZVEZDARNICA :: ASTROLOGIJA-
Skoči na: