DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !


DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
 
PrijemPORTALLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

 

 DNEVNI HOROSKOP ✰

Ići dole 
+7
Kijara-brm
Okano
promaja
Danubius
doctorr67
Oci-ANDJELA
Mima65
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeći
AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Nov 13, 2016 7:01 am

First topic message reminder :

Vaš horoskop za dan:
13.11.2016.



OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve. Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim »teškim mislima«.

LAV
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate. Sugestija: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji. Sugestija: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu. Sugestija: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RIBE
Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Jan 23, 2019 5:22 am

Vaš horoskop za dan:
23.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom u romantičnom raspoloženju.
Posao:
Delujete radoznalo i ambiciozno. Upotrebite iskustvo u meri koliko je potrebno da zaštitite svoje poslovno-finansijske interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Imate suviše romantičnu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrate u okvirima realnosti.
Posao:
Vaš uspeh gubi pravi smisao pred saradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Blizanci
Ljubav:
Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi.
Posao:
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Rak
Ljubav:
Zaobilazite razne »ljubavne dvosmislice« ili osobu koja uživa sumnjivu reputaciju, ali ne postižete željeni efekat.
Posao:
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav
Ljubav:
Partner često postavlja pitanja koja Vam podstiču nelagodnost ili loš predosećaj.
Posao:
Potrebna Vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži deo posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete.
Zdravlje:
Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Imate loš predosećaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Delujete suviše napeto i sumnjičavo u nečijem društvu.
Posao:
Nečije reči ulivaju lažnu nadu, zato delujete nepoverljivo u susretu sa saradnicima. Nema razloga za razmetljivost u predstavljanju svojih ideja.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite od napornih situacija, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Voljena osoba deluje vrlo inspirativno i ume da zaokupi Vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne stroga pravila ponašanja. Upotrebite svoju inteligenciju sa namerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Škorpion
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete.
Posao:
Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, strpljivo sačekajte završnu fazu ili dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje:
Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Strelac
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost za prilagođavanje.
Posao:
Nema razloga da se ustežete pred saradnicima koji ne poštuju datu reč ili zajednički poslovni dogovor.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Vodolija
Ljubav:
Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vas neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i ne dozvolite da Vas neko sputava.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
U emotivnom smislu potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave.
Posao:
Sačuvajte hladnokrvnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni ili privatni status.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Jan 24, 2019 5:44 am

Vaš horoskop za dan:
24.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Delujete uznemireno i ne možete da predahnete, partner od Vas očekuje neke »neoborive dokaze« ili priznavanje istine.
Posao:
Potrebno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Bik
Ljubav:
očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom.
Posao:
Nalazite se u prilici da povučete paralelne poteze, stoga budite promišljeni i selektivni pri izboru poslovnih partnera.
Zdravlje:
Potrebna Vam je dodatna energija.

Blizanci
Ljubav:
Nova sumnja vodi ka emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Delujete snalažljivo u početnim fazama. Ne možete da utičete na tok i dinamiku poslovnih pregovora, jer postoji osnovni protokol.
Zdravlje:
Priuštite sebi kreativan odmor i više sati dobrog sna.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, dogod ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
Posao:
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednički užitak i intimnu proslavu.
Posao:
Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Devica
Ljubav:
Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore.
Posao:
Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. Ne treba da verujete osobi koja nije opravdala Vaše poverenje, sačekajte na završnu situaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili psiho-fizička relaksacija, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način.
Posao:
Ispravite svoje propuste, pre nego što izgubite naklonost u saradničkim krugovima. Izbegavajte brzopletost.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

Škorpion
Ljubav:
Pokažite više diskrecije, nemojte dozvoliti da Vam pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti.
Posao:
Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite svoj odnos prema saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Strelac
Ljubav:
Izrazite svoja osećanja, budite dovoljno nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu hranu i loše navike.

Jarac
Ljubav:
Često menjate boju raspoloženja i delujete nesigurno u susretu sa voljenom osobom.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje, uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost za promenu dogovora.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Vodolija
Ljubav:
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
Posao:
Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Negde morate da popustite.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da uporno namećete svoju volju. Razne\ite voljenu osobu, tako što ćete delovati dobroćudno i popustljivo.
Posao:
U poslovnom dijalogu nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće. Ponekad je teško proceniti ko ili koliko dobija od saradnje.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili psihofizička rekreacija.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Jan 25, 2019 5:45 am

Vaš horoskop za dan:
25.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
Posao:
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju granicu izdržljivosti i mogućnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i opuštanje.

Bik
Ljubav:
Situacija koja po Vašem mišljenju deluje kao dobro rešenje, za Vašeg partnera predstavlja loš izbor. Prati Vas nečije nerazumevanje.
Posao:
Novi događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vašu procenu i očekivanja. Sačekajte na nečiji poziv ili na bolje profesionalne uslove.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan« ili savršen.
Posao:
Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Rak
Ljubav:
Potrudite se da poštujete dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju.
Posao:
Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima koji pozitivno utiču na Vas društveni ugled.
Zdravlje:
Priuštite sebi kreativan odmor i pravilnu negu.

Lav
Ljubav:
Ne pristajete na ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica
Ljubav:
Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu.
Posao:
Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte situacije koje deluju isuviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima.
Posao:
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama koje stižu od saradnika.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Verujete u sebe i u svoje psihofizičke sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Strelac
Ljubav:
Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu. Potreban Vam je novi podsticaj kao dodatno ohrabrenje i zanos.
Posao:
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Budite promišljeni, saradnja je nužna ali ne po svaku cenu.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Na žalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare.
Posao:
U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari.
Zdravlje:
Prijaće Vam zdraviji način ishrane.

Vodolija
Ljubav:
Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja.
Posao:
Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete energiju.

Ribe
Ljubav:
Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu.
Posao:
Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagođavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš ugled.
Zdravlje:
Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySub Jan 26, 2019 12:30 am

Vaš horoskop za dan:
26.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Emotivna situacija se menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeniji, pre nego što progovorite.
Posao:
Nemojte preuveličavati svoje znanje ili profesionalne sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Bik
Ljubav:
U emotivnom smislu, dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas.
Posao:
Dobijate iskrenu podršku kod bliskih prijatelja, stoga odgovorite na jednu poslovnu ponudu.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Blizanci
Ljubav:
Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate partnera na rivalske odnose.
Posao:
Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama.
Zdravlje:
Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

Rak
Ljubav:
Ne budite preveliki optimista. Prijatelji imaju mnogo toga da Vam ispričaju, pod uslovom da obratite pažnju na njihove sugestije.
Posao:
Prilikom različitih susreta sa saradnicima, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Lav
Ljubav:
Važno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da glumite moralnog sudiju ili da kažnjavate voljenu osobu.
Posao:
Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno je da stvari izgledaju drugačije. Ne dozvolite da Vas zavaravaju.
Zdravlje:
Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu.
Posao:
Izbegavate intrigantne situacije. Ipak, u pokušaju da se problemi reše na miran način, ne postižete željeni efekat.
Zdravlje:
Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

Vaga
Ljubav:
U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost.
Posao:
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite uslove ili da pokrenete inicijativu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate na različite načine.
Posao:
U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje i nečije ponašanje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene između redova.
Zdravlje:
Priuštite sebi dobru zabavu u odabranom društvu, relaksirajte se.

Strelac
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično.
Posao:
Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Jarac
Ljubav:
Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Umirite savest.
Posao:
Ponekad je teško priznati lični poraz, naročito kada postoji osoba koja bi trijumfovala u takvoj situaciji. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite razvnotežu svojih misli i osećanja.

Vodolija
Ljubav:
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vaš emotivni ritam.
Posao:
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Ribe
Ljubav:
Zanemarili ste dogovor koji imate sa bliskom osobom. Partner pokušava da Vas oraspoloži i da Vas navede na dobar izbor.
Posao:
Uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje.
Zdravlje:
Svoju energiju i vreme trošite na pogrešne situacije.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Jan 27, 2019 12:12 am

Vaš horoskop za dan:
27.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vas neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje dosadasnje kriterijume za poslovni dogovor.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne ili konfiktne situacije.

Bik
Ljubav:
Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju.
Posao:
Stalo Vam je da ispunite svoja obećanja ili utvrđena pravila u poslovnoj saradnji. Upotrebite uspešne formule.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Partner, za razliku od Vas, lakše rešava lične i zajedničke probleme. Njegovo samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju.
Posao:
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
Zdravlje:
Razgovarajte sa bliskim prijateljima i izbegavajte depresivno raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili pažnju i prihvaćenost.
Posao:
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološka relaksacija.

Lav
Ljubav:
Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom.
Posao:
Ukoliko Vam smeta nečije ponašanje, potrudite da zavedete princip ravnopravnosti ili fer-plej u poslovnom odnosu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Devica
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija pažnja i prisustvo, ali partner nema dovoljno volje da Vam se približi.
Posao:
Ponekad stvari nisu jednostavne kao što izgledaju. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni i nečiju reakciju.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

Vaga
Ljubav:
Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost.
Posao:
Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili slični afiniteti.
Posao:
Neko osporava Vaš uticaj. Nema razloga da stvari doživljavate isuviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Ponekad delujete suviše hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapaženi uspeh, preuzmite inicijativu na različitim stranama.
Zdravlje:
Usmerite misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Jarac
Ljubav:
Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju poslovne dileme.
Zdravlje:
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da pokrećete »osetljivu temu« i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite.
Posao:
Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

Ribe
Ljubav:
Važno je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu.
Posao:
To što okolina veruje u Vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.
Nazad na vrh Ići dole
Enesa




Datum upisa : 16.07.2016

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Jan 27, 2019 10:38 pm

Bik..dosta istine za ženu bika smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Jan 28, 2019 5:36 am

Vaš horoskop za dan:
28.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao:
Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Bik
Ljubav:
Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama.
Posao:
Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive osobe ili situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Lako Vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči i postupaka.
Posao:
Nepotrebno forsirate određene situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu. Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Rak
Ljubav:
Delujete zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke događaje najčešće tumačite na osnovu subjektivnih merila.
Posao:
Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna neodgovornost. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na Vama je da sačuvate poslovne interese.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihičku ravnotežu.

Lav
Ljubav:
Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite strogi prema voljenoj osobi.
Posao:
Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji, kako biste pravilno zaštitili svoje interese.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Devica
Ljubav:
Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću.
Posao:
Smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Ponašate se kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Delujete nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove.
Posao:
Vaši saradnici treba da prihvate objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh.
Zdravlje:
Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Povremeno gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini.
Posao:
Na Vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rešenje, koje treba da zadovolji različite interese.
Zdravlje:
Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode.

Jarac
Ljubav:
Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da Vas razdvajaju nečije predrasude.
Posao:
Prilagođavanje određenim uslovima predstavlja pozitivan poslovni predznak, pokažite da imate dovoljno interesovanja za različite ideje.
Zdravlje:
Dobro ste raspoloženi i delujete pozitivno na okolinu.

Vodolija
Ljubav:
Neko Vas inspiriše na emotivna razmišljanja. Susret sa voljenom osobom utiče na romantičnu boju Vašeg raspolozenja.
Posao:
Zainteresovani ste za nove ideje koje omogućavaju lagodnije poslovanje. Potrebna Vam je dobra koncentracija kako biste ostvarili svoje namere.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Ribe
Ljubav:
Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Jan 29, 2019 5:34 am

Vaš horoskop za dan:
29.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje Vam se ne dopadaju.
Posao:
Potrebno je da se rasteretite različitih pritisaka, nemojte dozvoliti da Vas neko profesionalno ucenjuje.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik
Ljubav:
Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom.
Posao:
Ukoliko Vam smeta nečije ponašanje, potrudite da zavedete princip ravnopravnosti, odnosno fer-plej u poslovnim odnosima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Blizanci
Ljubav:
Potrebno je da »pomirite« misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje.
Posao:
Uznemireni ste zbog novih poslovnih događaja. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

Rak
Ljubav:
Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Potrebna Vam je iskrenost da prevaziđete obostrane sumnje.
Posao:
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, kontrolišite svoje negativne reakcije i izbegavajte rivalstvo.
Zdravlje:
Obratite pažnju na ishranu i na zdraviji način života.

Lav
Ljubav:
Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
Posao:
Pogađa Vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način.
Zdravlje:
Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Devica
Ljubav:
Bolje je da pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«.
Posao:
Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Vaga
Ljubav:
Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju.
Posao:
Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, relaksirajte se.

Škorpion
Ljubav:
Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se.
Posao:
Ne dozvolite da saradnički nesporazum utiče na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Budite uporni u svojim namerama.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Ponekad suočavanje sa istinom zahteva hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja.
Posao:
Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.
Zdravlje:
Iskreni razgovor deluje kao dobra psihoterapija.

Jarac
Ljubav:
Slobodno upotrebite svoje zavodničke manire i šarm. Nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj »emotivnoj senci«.
Posao:
Važno je da se poslovni događaji menjaju u Vašu korist. Pre ili kasnije, sve se svodi na dobru procenu i vešto planiranje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne namere.

Vodolija
Ljubav:
Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da Vam neće dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Uzbuđuju Vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po Vašoj meri ili ukusu.
Posao:
Okupite oko sebe ekipu proverenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili uspešnu poslovnu strategiju.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman



Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Jan 30, 2019 5:29 am

Vaš horoskop za dan:
30.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Priželjkujete umerenost u susretu sa bliskom osobom, ali burni ili teatralni izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju.
Posao:
Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i osobu koja Vam nameće nerazumna rešenja.

Bik
Ljubav:
Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi.
Posao:
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Blizanci
Ljubav:
Partner od Vas očekuje potpunu privrženost i iskrenost, pažljivo nadgleda svaki Vaš potez. Budite dovoljno mudri.
Posao:
Nečija objašnjenja zvuče krajnje nerazumno. Previše očekujete od poslovne saradnje, umanjite svoje polazne kriterijume.
Zdravlje:
Važno je da neko deluje podsticajno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Važno je da privučete nečiju emotivnu pažnju, planirajte romantičnu zabavu u dvoje.
Posao:
Dobro proverite sve sumnjive informacije i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Danas planirajte susret ili interesantnu zabavu u dvoje. Slobodno se opustite u bliskom društvu.
Posao:
Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost. Potrudite se da voljena osoba shvati Vaše namere.
Posao:
Sačuvajte prisebnost duha, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje, kao pozitivan signal u saradnji.
Zdravlje:
Potrebni su Vam kreativan odmor ili relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Svesno koristite svoje zavodničke atribute u odnosu na blisku osobu. Pokažite pozitivnu stranu ličnosti.
Posao:
Vaša inspiracija i raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju, kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u zajedničkim »ljubavnim čarima«.
Posao:
Nove informacije koje dobijate idu u pozitivnom pravcu i potvrđuju Vaša poslovna očekivanja. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac
Ljubav:
Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.
Posao:
Ukoliko trpite neuspeh, razmislite o novim i alternativnim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju.
Zdravlje:
Važno je da se zaštitite od stresnih situacija.

Jarac
Ljubav:
U emotivnom smislu ne budite preterano strogi prema svom partneru, pokažite više nežnosti i razumevanja.
Posao:
Važno je da se pravilno razumete sa svojim saradnicima ili da jasno definišete zajednička pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu hranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Vodolija
Ljubav:
Često menjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate partneru.
Posao:
Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Važno je da delujete očaravajuće na partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
Posao:
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja.
Zdravlje:
Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Jan 31, 2019 5:16 am

Vaš horoskop za dan:
31.01.2019.


Ovan
Ljubav:
Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje stavove, ali postoje iznenadne situacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i ideje.
Zdravlje:
Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Bik
Ljubav:
Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite taktiku.
Posao:
Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na to.
Zdravlje:
Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, posvetite pažnju zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu.
Posao:
Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi, nema potrebe da potcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.

Rak
Ljubav:
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama.
Posao:
Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti. Postoji osoba za koju Vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Lav
Ljubav:
Osoba koja privlači Vaše emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.
Posao:
Zadržite optimizam, ponekad je prvi utisak od presudnog značaja za celokupni tok poslovnih događaja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica
Ljubav:
Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo.
Posao:
Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha. Budite za korak ispred drugih.
Zdravlje:
Potrebna Vam je dobra volja.

Vaga
Ljubav:
Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika.
Posao:
Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočiste«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
Posao:
U susretu sa saradnicima morate da imate dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strelac
Ljubav:
Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje.
Posao:
Potrebni su Vam je pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše ideje.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume lako da zavara.
Posao:
Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe
Ljubav:
Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili osećanja.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vam neko pokreće želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na Vašoj strani.
Zdravlje:
Olakšajte savest.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Feb 01, 2019 5:52 am

Vaš horoskop za dan:
01.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera.
Posao:
Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa pravilima uspešnog poslovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik
Ljubav:
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Postoji osoba koja može da Vas usreći.
Posao:
Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine ili sposobnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Blizanci
Ljubav:
Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Delujete nepoverljivo i oprezno.
Posao:
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Rak
Ljubav:
Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kako pričate.
Posao:
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na Vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Lav
Ljubav:
Promenite svoje ustaljene navike, priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo.
Posao:
Budite strpljivi i sačekajte da istina izađe na videlo, različite okolnosti su na Vašoj strani.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman, opustite se.

Devica
Ljubav:
Ne možete dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom.
Posao:
Impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički odnos. Budite promišljeni.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Preterujete u zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u »malim stvarima«. Sačuvajte pravu meru.
Posao:
Važno je da poštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Neko Vam daje pozitivan podsticaj. Susret sa voljenom osobom utiče na boju Vašeg raspoloženja.
Posao:
Potrebna Vam je dobra koncentracija kako biste ostvarili svoje namere. Vaša moć ubeđivanja deluje efikasno.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac
Ljubav:
Priželjkujete umerenost u susretu sa bliskom osobom, ali burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju.
Posao:
Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte dobru priliku.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i osobu koja Vam nameće nerazumna rešenja.

Jarac
Ljubav:
Stalo Vam je da osvojite nečiju pažnju ili emotivnu naklonost. Bez ustručavanja upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti.
Posao:
Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Na žalost, partneru ne polazi za rukom da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite.
Posao:
Ne verujete u nečija obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili garanciju za poslovnu saradnju.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Ribe
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite »malo lukavstvo«. Ali, u svemu sačuvajte pravu meru ukusa.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Feb 03, 2019 8:01 am

Vaš horoskop za dan:
03.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
Posao:
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama.
Zdravlje:
Nalazite se sjajnoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili mane.
Posao:
Ulažete veliki napor, ali ne ostavljate pozitivan utisak na neke saradnike. Ponekad se treba pomiriti sa delimičnim rezultatima.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite relaksaciji, prijaće Vam.

Rak
Ljubav:
Nazovite stvari pravim imenom pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na pogrešnu odluku.
Posao:
Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Lav
Ljubav:
Priželjkujete više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša Vaše primedbe. Budite realni pri proceni nečijih mogućnosti.
Posao:
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određene uslove. Međutim, Vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, važno je da tačno definišete svoje želje i spektar različitih interesovanja koja imate.
Posao:
Neko Vam podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da se protivite partnerovim željama, pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja.
Posao:
Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate od svojih saradnika, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoju sujetu, ne budite brzopleti.

Škorpion
Ljubav:
Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dođe sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje.
Posao:
Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Strelac
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.
Posao:
Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, ali tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.
A sada imate jedinstvenu priliku da svaki dan dobijate astrološke informacije, sve LIČNE horoskope, astro alarme i audio poruke ... poručite svoj VIP Paket!

Jarac
Ljubav:
Vaš emotivni život možda nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, ali Vi imate dobru volju da to promenite.
Posao:
Ako Vam je stalo da održite uspešnu saradnju, ne zaboravite na osobu koja ima najveće zasluge u poslovnoj akciji.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate formu.

Vodolija
Ljubav:
Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.
Posao:
Mudro sačekajte dobru poslovno-finansijsku priliku ili uslove koji Vam trenutno nedostaju.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Ribe
Ljubav:
Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete pravi razlog iznenadne promene i radosti.
Posao:
Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Feb 04, 2019 5:18 am

Vaš horoskop za dan:
04.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti.
Posao:
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u svojim procenama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Bik
Ljubav:
Iznenadni susret deluje na Vaše raspoloženje. Oslonite se na osećanja, pre nego što donesete ozbiljniju odluku.
Posao:
Važno je da se pridržavate osnovnih pravila saradnje, nema razloga da odlažete svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci
Ljubav:
Dokažite partneru da dobra volja i pažnja imaju veće značenje od skupih poklona. Sve ima svoju pravu »vrednost« i značenje.
Posao:
Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam ugodi.
Posao:
Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika.
Zdravlje:
Važno je da profiltrirate misli i osećanja, opustite se.

Lav
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban način. Lepe reči i pažnja deluju izazovno na nečija osećanja.
Posao:
Jasno Vam je da nečije ideje predstavljaju samo delimično rešenje. Ne želite da ponavljate poznatu grešku, ali nemate ni efikasno rešenje.
Zdravlje:
Oslonite se na intuiciju, izbegavajte stresne situacije.

Devica
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite strasti.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vaga
Ljubav:
Nema potrebe da preterujete sa mistifikacijom, jer na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda.
Posao:
Prepustite velike ambicije i neskromne želje saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sna.

Škorpion
Ljubav:
Postoje problemi koji mogu da se koriguju u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite partneru neke sitne propuste.
Posao:
U susretu sa saradnicma, izbegavajte svaki vid preterivanja ili neskromne zahteve. Pokažite dovoljno razumevanja.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju kondiciju.

Strelac
Ljubav:
U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo. Sreća je dostižna.
Posao:
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su Vam neophodni.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Jarac
Ljubav:
Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti.
Posao:
Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju predlažu Vaši saradnici i pretpostavljeni.
Zdravlje:
Prijaće Vam promena i relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
U privatnom životu, priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao:
Pokazaće se da imate dobre poslovne prognoze. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret.
Posao:
Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. U Vašoj glavi je više pitanja, nego odgovora.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje Vas opuštaju i relaksiraju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Feb 05, 2019 5:45 am

Vaš horoskop za dan:
05.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada.
Posao:
Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje.
Zdravlje:
Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti.

Bik
Ljubav:
Pokušavate da ugodite voljenoj osobi, ali sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima.
Posao:
Ne dozvolite da Vas neko diskvalifikuje pred saradnicima. Potrebno je da sačuvate prisebnost u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Porodica i bliska osoba imaju poverenja u Vaše sposobnosti, učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila, ali ako budete dovoljno vešti nećete dozvoliti da uspeh ode u pogrešne ruke.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Rak
Ljubav:
Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje Vas negativna reakcija.
Posao:
Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u Vašem okruženju.
Zdravlje:
Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje, kao psihološki pritisak.

Lav
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Osmeh zadovoljstva na nečijem licu, predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja Vas ispunjavaju.
Posao:
Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju sprovođenje lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u Vašem odnosu. Partner ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.
Posao:
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Izbegavajte susret sa osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Neko određuje pravila emotivnog ponašanja, a Vama preostaje da se pomirite sa »zadatom ulogom«. Naravno, to Vam se ne dopada.
Posao:
Neko Vam predlaže neobičnu ideju ili lagodniji način poslovanja. Nema razloga da se ponašate nadmeno i rasipno u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Strelac
Ljubav:
Dok Vi delujete bezbrižno, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Indirektno osuđuje Vaš način ponašanja.
Posao:
Umete da se organizujete, svoje obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoke profesionalne kriterijume.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

Jarac
Ljubav:
Pokušavate da zaobiđete neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vaše raspoloženje.
Posao:
Ozbiljno predstavljate svoje planove, ali svako od saradnika se ophodi na sebi svojstven način i prema ličnim interesima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoju psihofizičku ravnotežu i na zdraviji način života.

Vodolija
Ljubav:
Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru.
Posao:
Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Ribe
Ljubav:
Postoje situacije koje treba da »obilazite u velikom luku«, jer emotivno rivalstvo ostavlja i niz loših posledica.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Budite mudri i uzdržani.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Feb 06, 2019 5:20 am

Vaš horoskop za dan:
06.02.2019.


Ovan
Ljubav:
U emotivnom smislu, bez obzira na grešku koju ste učinili izbegavajte varijantu samokažnjavanja.
Posao:
Ignorisanjem poslovnih problema ne možete učiniti ništa korisno. Linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rešenja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite sadržajima koji će Vas relaksirati.

Bik
Ljubav:
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u nekoj omiljenoj zabavi.
Posao:
Nepotrebno insistirate na nekim principima i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci
Ljubav:
Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju.
Posao:
Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

Rak
Ljubav:
Dokažite partneru da dobra volja i pažnja imaju veće značenje od skupih poklona. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje.
Posao:
Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Stoga, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Neko Vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, Vi birate pogrešnu osobu i tražite dodatno uzbuđenje.
Posao:
Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti.
Zdravlje:
U svakoj situaciji postoji dobar izlaz, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.

Devica
Ljubav:
U određenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist.
Posao:
Ukoliko se udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Vaga
Ljubav:
Imate utisak da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.
Posao:
Konsultujte nečije mišljenje, pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba.
Posao:
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Strelac
Ljubav:
Partner Vam često prigovara da nemate ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike koji se protive Vašim idejama.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Jarac
Ljubav:
Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Budite dovoljno opušteni, prepustite partneru glavnu ulogu u zajedničkim planovima. Nema razloga da se prepirete oko sitnica.
Posao:
Za bliskog saradnika odaberite osobu za koju Vas vezuju zajednički interesi ili pozitivno iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Ribe
Ljubav:
Partner deluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas brine.
Posao:
Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu raspoloženja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Feb 07, 2019 5:15 am

Vaš horoskop za dan:
07.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Obratite pažnju na partnerova interesovanja, ne možete dobiti sve što priželjkujete i uporno nametati svoju volju.
Posao:
Ne krijete da imate velika očekivanja i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Na sreću, mnoge okolnosti Vam idu u prilog.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da pokrećete »osetljivu temu« i na takav način iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite.
Posao:
Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

Blizanci
Ljubav:
Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere.
Posao:
Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to automatski odražava na zajednički dogovor. Pokažite dodatnu meru odgovornosti.
Zdravlje:
Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Rak
Ljubav:
Povremeno gubite emotivnu kontrolu, morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.
Posao:
Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do Vas još uvek dopiru neodređeni komentari ili nečije negodovanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«.
Posao:
Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje Vas iscrpljuju.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Devica
Ljubav:
Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe.
Posao:
Tekuće probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo i asistenciju, nemojte precenjivati lične mogućnosti.
Zdravlje:
Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Vaga
Ljubav:
Preterana upornost sa Vaše strane ne nailazi na dobar prijem kod voljene osobe ili u društvu bliskih prijatelja.
Posao:
Neko od saradnika Vaše ponašanje ocenjuje kao uslovni prekršaj ili nepoštovanje dogovora.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije ili rivalske odnose.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
Posao:
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja.
Zdravlje:
Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila.
Posao:
Neko odobrava Vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Postavite nove uslove.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac
Ljubav:
Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte diskreciju.
Posao:
Važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Teško Vam je da priznate neuspeh.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilna nega.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost u ljubavnom životu i u nečijem društvu. Odaberite osobu koja odgovara Vašim afinitetima.
Posao:
Ne dozvolite da se neko upliće u Vašu poslovnu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Pokažite odlučnost.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da se zanosite velikim očekivanjima. Nemojte ucenjivati partnera, pokažite više tolerancije.
Posao:
Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno. Orijentisani ste ka dobrim ciljevima i imate jasne stavove.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Feb 08, 2019 5:22 am

Vaš horoskop za dan:
08.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Imate utisak da Vas prate razni pehovi ili loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje.
Posao:
Na vreme zatražite nečiju pomoć ili asistenciju. Važno je da pravilno uskladite svoje ciljeve sa zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte različite neprijatnosti.

Bik
Ljubav:
Brinete bez pravog povoda, a partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća.
Posao:
Bez obzira na Vašu snalažljivost ili brzo delovanje, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu procenu.
Zdravlje:
Odložite različite situacije koje iziskuju veliki psihofizički napor.

Blizanci
Ljubav:
Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag«.
Posao:
Saradnici Vam zameraju da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite samovolju.
Zdravlje:
Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

Rak
Ljubav:
Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Nove informacije zvuče komplikovano, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od loših uticaja.

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, partner reaguje suzdržano.
Posao:
Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Devica
Ljubav:
Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na poslovna saradnju koja ne ispunjava Vaša očekivanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam promena i psihofizička relaksacija.

Vaga
Ljubav:
U emotivnom smislu priželjkujete više nego što je moguće. U susretu sa voljenom osobom, postavljate uslove koji nailaze na negativan ton.
Posao:
Izbegavajte različite obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Uvek postoji neko ko može uspešno da Vas zameni.
Zdravlje:
Delujete uznemireno i zabrinuto.

Škorpion
Ljubav:
Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.
Posao:
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Izbegavajte provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu »granicu«, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.
Posao:
Pokušavate da odložite poslovne situacije koje Vam zadaju dodatnu brigu. Važno je da imate ubedljive argumente.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«.
Posao:
Motivisani ste za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Vodolija
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom sporite se zbog različitog mišljenja, svako želi da dokaže svoje pravo. Ali, rešenje je u približavanju i praštanju.
Posao:
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista pri proceni poslovnih mogućnosti. Neko Vam jasno daje do znanja da postoje utvrđena pravila.
Zdravlje:
Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

Ribe
Ljubav:
Delujete uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje, nedostaje Vam umerenost.
Posao:
Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vas poslovni i društveni uticaj.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySub Feb 09, 2019 7:36 am

Vaš horoskop za dan:
09.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba.
Posao:
Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete pažnju na sebe. Završite na vreme svoje obaveze.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam relaksacija i neka mirnija zabava.

Bik
Ljubav:
Ukoliko Vaš emotivni život izgleda monotono, upitajte partnera šta je pravi povod zajedničkih lutanja.
Posao:
Promenite ponašanje pre nego što izgubite naklonost ili podršku bliskih saradnika.
Zdravlje:
Preterujete u potrebi da sve izgleda savršeno.

Blizanci
Ljubav:
Ne dozvolite da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute.
Posao:
Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u određenim situacijama reagujete »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i relaksacija.

Rak
Ljubav:
Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji.
Posao:
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Lav
Ljubav:
Osoba o kojoj razmišljate treba da se nalazi u Vašoj blizini. Učinite poseban gest kojim treba da ostavite željeni utisak.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate potpunu odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Devica
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom promene su neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza »lažnih obećanja«, problemi se neće rešavati sami po sebi.
Posao:
Želite da prihvatite angažovanje koji donosi dobru zaradu. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da se uzbuđujete zbog »sitnica« koje otežavaju dogovor.
Posao:
Pokušavate da se oslobodite nekih dodatnih obaveza, ali koliko god se trudili, ne postižete željeni efekat.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

Škorpion
Ljubav:
Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da Vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju.
Posao:
Lično dostojanstvo Vam ne dozvoljava da prihvatite nečiju pomoć. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje Vam upućuje bliska osoba.
Posao:
Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Realno procenite svoje mogućnosti, pre nego što donesete odluku.
Zdravlje:
Potrebno Vam je psihološko rasterećenje.

Jarac
Ljubav:
Partner ponekad ne razume Vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko nesporazuma.
Posao:
U Vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima.
Zdravlje:
Poboljšajte kondiciju.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti.
Posao:
Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji. Izbegavajte nove konfilikte.
Zdravlje:
Obratite pažnju na situacije koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Nova sumnja vodi ka emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan dijalog u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Delujete snalažljivo u početnim fazama kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali Vaša koncentracija opada u završnici.
Zdravlje:
Priuštite sebi kreativan odmor i više sati dobrog sna.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Feb 10, 2019 7:28 am

Vaš horoskop za dan:
10.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao:
Delujete nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni.
Zdravlje:
Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

Bik
Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo.
Posao:
Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Blizanci
Ljubav:
Priuštite sebi neki novi užitak i zadovoljstvo. Prijaće Vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu.
Posao:
Vaš poslovno-finansijski uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Dokažite svoje sposobnosti na delu.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
Ljubav:
Prihvatite iskreni razgovor i emotivno poveravanje pred bliskom osobom. Dozvolite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspiriše.
Posao:
Izbegavajte poslovnu raspravu. Važni su argumenti koje koristite u svoju korist, kao i nečija praktična podršaka.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Lav
Ljubav:
Budite diskretni, nemojte dozvoliti da Vam pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.
Posao:
Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite odnos prema saradnicima.
Zdravlje:
Vazno je da sacuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Devica
Ljubav:
Delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija pažnja i prisustvo, ali partner nema dovoljno volje da Vam se približi.
Posao:
Ponekad stvari nisu jednostavne kao što izgledaju. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni i nečiju reakciju.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

Vaga
Ljubav:
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

Škorpion
Ljubav:
Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni prema partneru.
Posao:
Svesni ste svojih poslovnih ograničenja i mogućnosti, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Strelac
Ljubav:
Neko sa strane iznenada kvari Vaš plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko.
Posao:
Dobar glas daleko se čuje, očekuje Vas dobra reklama i pozitivni rezultati. Budite aktivni na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate smopouzdanje i dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje Vam se ne dopadaju.
Posao:
Potrebno je da se rasteretite različitih pritisaka, nemojte dozvoliti da Vas neko profesionalno ucenjuje.
Zdravlje:
Potrudite se da akumulirate svoju pozitivnu energiju.

Vodolija
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi. Uživajte u svom svetu intime i romantike.
Posao:
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu, bar danas.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ribe
Ljubav:
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
Posao:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili želja za trijumfom. Budite umereni.
Zdravlje:
Izbegavajte psihofizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Feb 11, 2019 5:23 am

Vaš horoskop za dan:
11.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate zahtevno pred voljenom osobom. Velika upornost ponekad donosi suprotan efekat.
Posao:
Delujete neraspoloženo i pokušavate da ostvarite svoje poslovne namere mimo zvaničnih porotokola, ali to ima i svoju cenu.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija i opuštanje.

Bik
Ljubav:
Delujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži na različite načine.
Posao:
Važno je da posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sujetu, uvek postoji način da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas psihološki opterećuju.

Blizanci
Ljubav:
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti prisebnost u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
Posao:
Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite oprez, pogrešan potez donosi gubitak.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana i više vitamina.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Delujete suviše strogo.
Posao:
Neko Vam nameće različite obaveze. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Lav
Ljubav:
Ukoliko nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim manama. Negde ste pogrešili.
Posao:
Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete Vašu koncentraciju.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha ili samokontrolu.

Devica
Ljubav:
Na žalost, prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da nemate ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja.
Posao:
U prilog Vam idu novi događaji i informacije. Upotrebite svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente.
Zdravlje:
Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Vaga
Ljubav:
Neko Vam šalje pozitivne signale. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom.
Posao:
Delujete samouvereno. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Prihvatite nečiju kritiku.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac
Ljubav:
Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju.
Posao:
Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
U emotivnom smislu iritira Vas nečije ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima.
Posao:
Umesto da kritikujete okolinu, povucite par poteza koji će Vam doneti konkretne rezultate.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom smislu neko Vam daje do znanja da traži sigurnost, a ne intrigantne situacije koje Vi zagovarate.
Posao:
Pažljivo razmislite o nečijim rečima ili upozorenju, pre nego što se upustite u novu poslovnu avanturu.
Zdravlje:
Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Ribe
Ljubav:
Priželjkujete više nego sto je moguće, stoga partner deluje uznemireno i mrzovoljno.
Posao:
Bez obzira na različite stavove, nećete dozvoliti da Vas neko ućutkuje u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Izbegavajte različite vidove preterivanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Feb 12, 2019 5:31 am

Vaš horoskop za dan:
12.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.
Posao:
Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
Zdravlje:
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Bik
Ljubav:
Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost.
Posao:
Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje.
Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Rak
Ljubav:
Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima.
Posao:
Potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

Lav
Ljubav:
Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji.
Posao:
Za rešavanje poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rešenja.
Zdravlje:
Prati Vas sjajno raspoloženje i dodatni entuzijazam.

Devica
Ljubav:
Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i kreativno izražavanje.
Posao:
Uspeh i zadovoljstvo proizlaze iz zajedničkog dogovora ili iz bliskog kontakta sa jednom dragom osobom.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Vaga
Ljubav:
Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Dileme koje Vas prate, mogu da se rešavaju na elegantan način.
Posao:
Neko Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na potrebu da ostvarite vrhunske rezultate. Potrebno je da odredite svoja interesovanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita emotivna interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju.
Posao:
Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu. Potrudite se da sačuvate svoje interese.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Strelac
Ljubav:
Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i želje.
Posao:
Pogađa Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove, prijaće Vam više sati dobrog sna.

Jarac
Ljubav:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom.
Posao:
Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite namere. Promenite svoj stil ponašanja.
Posao:
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje Vam otežavaju poslovni ili društveni položaj.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Ribe
Ljubav:
U emotivnom smislu neko Vam direktno daje do znanja da obožava Vašu pojavu ili prisustvo.
Posao:
Veliki uspeh predstavlja kombinaciju lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, uskladite misli i osećanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Feb 13, 2019 5:19 am

Vaš horoskop za dan:
13.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete, kao ravnodušnost ili emotivno odbijanje. Pažljivije analizirajte blisku osobu.
Posao:
Svako ima pravo da pogreši u proceni ili ponašanju, stoga prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal«.
Zdravlje:
Potrebni su Vam krativan odmor i psiho-fizička relaksacija.

Bik
Ljubav:
Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama.
Posao:
Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Kompromis je moguće ostvariti na obostranu radost.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci
Ljubav:
Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da prikrijete svoje pravo raspoloženje.
Posao:
Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše za dodatnu upornost.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Rak
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom ili omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se.
Posao:
Ne dozvolite da zbog nečijeg ponašanja trpite neuspeh, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav
Ljubav:
Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Delujete vrlo zahtevno. Pažljivije analizirajte svoje saradnike, svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Devica
Ljubav:
Mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti.
Posao:
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno lukavi i vešto izbegavate susret koji Vas obavezuje.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

Vaga
Ljubav:
U susretu sa jednom osobom zaboravite na avanturističke ideje koje mogu da Vam iskomplikuju miran san.
Posao:
Ne dozvolite da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa.
Zdravlje:
Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha.

Škorpion
Ljubav:
Delujete zadovoljno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner želi da Vam ugodi.
Posao:
Nema potrebe da raspravljate o različitim interesima, na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Partner se iskreno trudi, ali ne razume sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje zbog ponavljanja »poznate priče«.
Posao:
Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju ili opterećuju.

Jarac
Ljubav:
Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Nalazite se za korak ispred drugih, tako da Vaši poslovni rezultati prevazilaze prosečna merila.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

Vodolija
Ljubav:
Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret.
Posao:
Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

Ribe
Ljubav:
Na prvi pogled, u ljubavnom životu sve deluje kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno.
Posao:
Pažljivo analizirajte svoje saradnike. Preterana doza hrabrosti ili samovolja, može da iskomplikuje saradnički odnos.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Feb 14, 2019 5:17 am

Vaš horoskop za dan:
14.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte emotivnu provokaciju ili ljubavne žaoke koje Vas razdvajaju.
Posao:
Ne budite nametljivi pred saradnicima, prepustite drugima da govore o Vašim sposobnostima ili u Vašu korist.
Zdravlje:
Važno je osetiti pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Strpljivo sačekajte nečiji poživ, nema potrebe da rizikujete. Ne možete da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.
Posao:
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko Vam nudi interesantnu ideju.
Zdravlje:
Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi ishitrene zaključke.
Posao:
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Dobra priprema i organizacija predstavlja put do uspeha.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete i smišljate neki zaobilazan način.
Posao:
Imate utisak da neko ograničava Vaše poslovne mogućnosti i da Vam nameće određena pravila.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Lav
Ljubav:
Nema razloga da se osećate neisigurno ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da objasnite svoje namere.
Posao:
Suviše ste angažovani na poslovom polju i odgovarate na brojne pozive. Ne zaboravite da sve ima svoju »zdravu granicu«.
Zdravlje:
Prijaće Vam opuštanje i više sati dobrog sna.

Devica
Ljubav:
Prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u »zabranjenu zonu« ili poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara.
Posao:
Imate ambiciozne planove i potrebu da dokažete svoje sposobnosti, međutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Vaga
Ljubav:
Voljena osoba pokušava da utiče na Vašu odluku. Nema razloga da sumnjate u njene iskrene namere.
Posao:
Učinite sve sto je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Pokažite odgovornost.
Zdravlje:
Dozvolite nekom da Vas inspiriše na pozitivne misli.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da se povlačite ili da skrivate istinu pred partnerom.
Posao:
Jedan dobitak koji Vam se smeši iznenada odlazi u nečije ruke, stoga ne vredi žaliti.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Strelac
Ljubav:
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno.
Posao:
Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Planirajte neku nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe. Oslonite se na svoj maštoviti duh i strastveni impuls.
Posao:
Želite da predstavite novu ideju. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima.
Zdravlje:
Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

Vodolija
Ljubav:
Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
Posao:
Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije.
Zdravlje:
Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednički užitak i intimnu proslavu.
Posao:
Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Feb 15, 2019 7:08 am

Vaš horoskop za dan:
15.02.2019.


Ovan
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka.
Posao:
Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Bik
Ljubav:
Izbegavajte teške teme ili situacije koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i stvari procenjujete na osnovu ličnih merila. Svima je jasno da se pridržavate ličnih principa.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje emotivne želje. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom.
Posao:
Smetaju Vam pravila koja Vas ograničavaju u izražavanju. Kompromis je nužno i privremeno rešenje.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoju energiju.

Rak
Ljubav:
Očekuje Vas emotivno nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani.
Posao:
Nema potrebe za velikim optimizmom pri pokušaju da promenite nečije mišljenje ili poslovnu odluku.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, ne budite u zabludi očekujući da će se problemi rešavati sami po sebi.
Posao:
Važno je da se dinstancirajte u odnosu na situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na Vašu koncentraciju.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.

Devica
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite »korisno lukavstvo«. U ljubavnom odnosu je mnogo toga dozvoljeno.
Posao:
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite. Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam.

Vaga
Ljubav:
Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive.
Posao:
Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje i fazu stvaralačke inkubacije.
Zdravlje:
Opustite se, prijaće Vam relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi. Nema razloga da se nadmudrujete sa bliskom osobom.
Posao:
Vama reči ne znače mnogo, stoga i ne obraćate pažnju na nečiju priču o poslovnoj saradnji. Pokazaće se da je sreća na Vašoj strani.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće Vam omiljena zabava.

Strelac
Ljubav:
Potrudite se da budite pozitivno »nametljivi« ili nezaobilazni, u onoj meri koliko je poželjno u emotivnom susretu.
Posao:
Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Upotrebite svoje »skrivene adute«.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Zabrinjavaju Vas partnerove izjave ili ponašanje. Morate da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Sačuvajte prisebnost duha.
Zdravlje:
Prijaće Vam lagodna zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu raspravu.
Posao:
Ponestaje Vam smisao za diplomatiju, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje.
Posao:
Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom ili preteranu sujetu.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje Vas iscrpljuju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Feb 17, 2019 8:36 am

Vaš horoskop za dan:
17.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi »ljubavni suton«.
Posao:
Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos. Sreća Vam se osmehuje.
Posao:
Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenađenja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad.
Posao:
Imate utisak da Vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Na žalost, lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu.
Zdravlje:
Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

Rak
Ljubav:
Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate razumeti da postoje različiti afiniteti u ljubavnom odnosu.
Posao:
Poslovni problemi spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici nemaju dovoljno volje da se suprotstave negativnim uticajima.
Zdravlje:
Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Lav
Ljubav:
Nevolja je što Vaše reči ne zvuče iskreno pred osobom koja Vam se dopada.
Posao:
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, bolje je da je sami zatražite dok nije kasno.
Zdravlje:
Uzimajte više tečnosti.

Devica
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom promene su neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza lažnih obećanja, problemi se neće rešavati sami po sebi.
Posao:
Pokazaće se da imate pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzoplete procene.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

Vaga
Ljubav:
U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostojanstvo. Sreća je dostižna.
Posao:
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su Vam neophodni.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Škorpion
Ljubav:
Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatano udaljavaju od voljene osobe.
Posao:
Pažljivije birajte reči koje koristite u svom nastupu. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes.
Zdravlje:
Potrebna Vam je psihološka ravnoteža, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu.
Posao:
Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima, jer pogrešno protumačene informacije utiču na zajednički gubitak.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje snove i na uredniji način života.

Jarac
Ljubav:
Ako Vam je stalo do pomirenja, pružite novu priliku partneru. Nije teško pokazati dobre namere.
Posao:
Bolje je da se zaustavite u kritičnom trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Potrebno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom. Nema potrebe da kršite ustaljena pravila zajedničkog života.
Posao:
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše rezultate. Pažljivije birajte saradnike od poverenja.
Zdravlje:
Važno je da osetite pažnju i prihvaćenost, to će Vas psihološki rasteretiti.

Ribe
Ljubav:
Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Feb 18, 2019 5:57 am

Vaš horoskop za dan:
18.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
Posao:
Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Bik
Ljubav:
Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.
Posao:
Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajedničku proslavu.
Posao:
Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Prati Vas poslovna afirmacija.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak
Ljubav:
Nemojte davati velika obećanja, ukoliko niste spremni da ih ostvarite. Potrudite se da obradujete voljenu osobu.
Posao:
Delujete vrlo samouvereno u situacijama za koje Vaši saradnici nemaju dovoljno znanja ili sposobnosti.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

Lav
Ljubav:
Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte svoje stavove.
Posao:
Pokažite poverenje u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Devica
Ljubav:
Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše reakcije prepoznaje i stvari koje prećutkujete.
Posao:
Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali na sreću brzo ćete promeniti mišljenje o toj osobi. Dela govore više od reči.
Zdravlje:
Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Vaga
Ljubav:
Uporno pokušavate da maskirate svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak.
Posao:
Delujete aktivno i prikupljate nove informacije, sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Delujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe, osećate emotivni zanos. Raduje Vas nečija pažnja.
Posao:
Ukoliko nemate poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno. Ne dozvolite da neko umanjuje Vaše rezultate.
Zdravlje:
Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Partner insistira na promenama, pokažite dobru volju i spremnost za prilagođavanje. Isplatiće Vam se.
Posao:
Ako prekoračite ovlašćcenja, postoji mogućnost da Vam se pripiše i deo krivice koji ne zaslužujete.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
U velikom zanosu svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se i osmehnite u nekom drugom pravcu.
Posao:
Važno je da prihvatite nečiji savet. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe
Ljubav:
Potrebno Vam je nečije ohrabrenje da biste slobodnije izrazili svoje želje ili osećanja koja potiskujete.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažen uspeh, budite dovoljno uporni u svojim namerama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Feb 19, 2019 5:35 am

Vaš horoskop za dan:
19.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Ponekad suočavanje sa istinom zahteva hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja.
Posao:
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, nepotrebno komplikujete poslovni dijalog.
Zdravlje:
Iskreni razgovor deluje kao dobra psihoterapija. Zatražite nečiji oprostaj.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da se zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Upotrebite »zrno razuma«.
Posao:
Svoje interese vezujete za nečije obećanje. Umesto da rizikujete u poslovnim dogovorima, kontaktirajte osobu koja ima pouzdane informacije.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite zajedničke potrebe i interesovanja.
Posao:
Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Rak
Ljubav:
Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vaši postupci dovoljno govore o tome šta mislite ili osećate.
Posao:
Imate loš predosećaj u vezi sa novim događajima na poslovnoj sceni, stoga gubite interesovanje za dogovor.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate psihofizičku ravnotežu.

Lav
Ljubav:
Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje stavove, ali postoje iznenadne situacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i ideje.
Zdravlje:
Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da se poigravate nečijim osećanjima. Dobro razmislite, sve što činite ostavlja izvesni trag u životu.
Posao:
Delujete nepoverljivo prema saradnicima, potrebne su Vam nove informacije kako biste razjasnili obostrane dileme.
Zdravlje:
Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete partnera.
Posao:
Na osnovu blic informacija dolazite do dobrog zaključka. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar poslovni odnos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, unosite više vitmina.

Škorpion
Ljubav:
Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima. Budite velikodušni prema voljenoj osobi.
Posao:
Ne možete da vodite glavnu reč niti da postavljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima.
Zdravlje:
Izbegavajte dodatne obaveze koje Vas isuviše zamaraju.

Strelac
Ljubav:
Partner iskušava Vašu naklonost u različitim situacijama. Bolje je da izgovorite neku umilnu, nego oštru reč.
Posao:
Važno je da postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i poverenja u krugu poslovnih saradnika.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Jarac
Ljubav:
Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama.
Posao:
Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Vodolija
Ljubav:
Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje.
Posao:
Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom.

Ribe
Ljubav:
Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Umirite savest.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite ravnotežu misli i osećanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Feb 20, 2019 5:32 am

Vaš horoskop za dan:
20.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način.
Posao:
Kada bolje razmislite, shvatićete da ste prinuđeni na dogovor ili saradnju sa jednom starijom osobom.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterivanja.

Bik
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu.
Posao:
Vaše raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Završavate jedan važan posao koji Vam uliva osećaj samopouzdanja.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate dobro raspoloženje i inspiraciju.

Blizanci
Ljubav:
Posvetite pažnju porodičnim temema ili osobi koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Prijaće Vam nečije prisustvo i blizina.
Posao:
Dovoljno ste razumni da pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

Rak
Ljubav:
Uz Vas trpi i partner. Ipak Vi to poričete, s namerom da se stvari promene u Vašu korist.
Posao:
Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekuje Vas poslovno-finansijski neuspeh.
Zdravlje:
Nema razloga da precenjujete svoje mogućnosti.

Lav
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti.
Posao:
Suočavate se sa novim napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubržali zajedničku akciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Devica
Ljubav:
Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne treba emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti.
Posao:
Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet.
Zdravlje:
Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Vaga
Ljubav:
Dovoljan je snažan impuls da biste osetili promenu raspoloženja i usmerili misli u pravcu voljene osobe.
Posao:
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava Vaše ideje. Potrebno je da zadovoljite različite kriterijume.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
U emotivnom smislu, potrebno Vam je nečije razumevanje i podrška. Nema razloga da se povlačite u sebe.
Posao:
Zaključujete da Vas neko obmanjuje dobro isceniranom pričom. Nemojte dozvoliti da trpite poslovni neuspeh.
Zdravlje:
Važno je da se zaštitite od negativnih uticaja.

Strelac
Ljubav:
Nepotrebno se opterećujete problemima koji Vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite misli u pozitivnom pravcu.
Posao:
Ne dopada Vam se saznanje da je nekom dozvoljeno ono što se Vama »uskraćuje«. Budite razumni, nema razloga za veliki optimizam.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Jarac
Ljubav:
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.
Posao:
Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom i za poslovno-finansijskim gubitkom. Sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte brzopletost.

Vodolija
Ljubav:
Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe.
Posao:
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe
Ljubav:
Povremeno gubite kontrolu, morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.
Posao:
Ne dozvolite da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje, sačuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Feb 21, 2019 5:09 am

Vaš horoskop za dan:
21.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Obratite pažnju na svaku izgovorenu reč koja zvuči kao novo upozorenje ili stroga opomena.
Posao:
Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj i da se izdvajate iz grupe koju čine Vaši bliski saradnici.
Zdravlje:
Potiskivanje istine stvara dodatnu psihološku tenziju.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumevanju.
Posao:
Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u pravom trenutku i u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.

Blizanci
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja.
Posao:
Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Rak
Ljubav:
Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, a to dodatno utiče na Vašu nesigurnost ili nervozu.
Posao:
Budite promišljeni. Pogrešno protumačene informacije ili nerazumevanje pravila poslovanja mogu da utiču na zajednički gubitak.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove i prilonite se urednijem načinu života.

Lav
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje.
Posao:
Mnoga pitanja o poslovnom poverenju za sada ostaju bez odgovora. Pažljivo razmislite i odaberite svoj cilj.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate moć koncentracije.

Devica
Ljubav:
Potrebno je da preuzmete zaštitničku ulogu pred porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji zabrinjavaju voljenu osobu.
Posao:
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Vaga
Ljubav:
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje.
Posao:
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ograniči Vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Škorpion
Ljubav:
Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi.
Posao:
Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor.
Zdravlje:
Izbegavajte takmičarske situacije ili rivalstvo.

Strelac
Ljubav:
Ako Vam je stalo do pomirenja sa voljenom osobom, zaboravite na ružne događaje. Prihvatite nečije izvinjenje kao dobar predznak.
Posao:
Obratite pažnju na skrivene detalje i nečiju reakciju. Odložite komplikovane zadatke za bolju priliku.
Zdravlje:
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Jarac
Ljubav:
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete osetljive situacije kroz koje prolazite.
Posao:
Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na Vašu stetu.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Partner ume da Vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju uvertiru za novi stil ili emotivno osvajanje.
Posao:
Neko pokušava da Vas navede na drugačije mišljenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što nalaže Vaša savest. Nema razloga da osećate krivicu u društvu voljene osobe.
Posao:
Imate dobru ideju i jasnu viziju, ali morate da prođete kroz različite test situacije. Nemojte potiskivati svoju intuiciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i relaksacija.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Feb 22, 2019 5:52 am

Vaš horoskop za dan:
22.02.2019.


Ovan
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom pokažite razumevanje. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu.
Posao:
Delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Potrebno je da pronađete efikasno rešenje i da zadovoljite različite kriterijume.
Zdravlje:
Osmislite prijatnu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Partner lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju.
Posao:
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske probleme. Dobro procenite trenutak za akciju.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije i depresivno raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Smišljeno birate svoj ljubavni stil i neko ne može da odoli Vašem šarmu. Zadovoljstvo je kada umete da spojite lepo i korisno.
Posao:
Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati i dobitak.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da animirate nečiju pažnju ili emotivno interesovanje.
Posao:
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Prevelike ambicije izazivaju anksioznost.

Lav
Ljubav:
Zaboravite na neobične avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaše odnose i »miran san«.
Posao:
Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
Zdravlje:
Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

Devica
Ljubav:
Emotivne teme nisu po Vašoj meri ili ukusu. Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše emotivne potrebe.
Posao:
Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu.
Zdravlje:
Izbegavajte verbalne duele i javnu raspravu.

Vaga
Ljubav:
Na žalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare.
Posao:
U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari.
Zdravlje:
Prijaće Vam zdraviji način ishrane.

Škorpion
Ljubav:
U ljubavnom odnosu ne možete dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom.
Posao:
Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

Strelac
Ljubav:
Ne dozvolite da Vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls.
Posao:
Trenutni uspeh u poslovno-finansijskom smislu ima šire značenje i predstavlja dobar primer za Vašu okolinu.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima i akumulirajte pozitivnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Delujete snalažljivo. Imate utisak da se od Vas očekuje mnogo više, nego što možete da učinite u određenim situacijama.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Osmislite originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.
Posao:
Upotrebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.
Posao:
Nove informacije zvuče komplikovano, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od loših uticaja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySub Feb 23, 2019 7:02 am

Vaš horoskop za dan:
23.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Budite realni i umereni u svojim zahtevima. Očekuje Vas partnerovo nerazumevanje ili nečije emotivno odbijanje.
Posao:
Potrebno je da rasčistite nesporazum. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promenite nečije mišljenje.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Bik
Ljubav:
Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na nečije neobično ponašanje. Sačuvajte prisebnost.
Posao:
Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna i relaksacija.

Blizanci
Ljubav:
Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom.
Posao:
Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Rak
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne. Osećanja sve govore.
Posao:
Delujete odlučno. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno, da biste zaštitili svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju kondiciju.

Lav
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da neko trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili emotivnih iluzija. Postupite po svojoj savesti.
Posao:
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh.

Devica
Ljubav:
Priželjkujete emotivno zadovoljstvo. Kod Vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Prihvatite ljubavni poziv ili strastveni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate novi emotivni zanos.
Posao:
Nema razloga da prećutite ono što Vam se ne dopada. Na sreću, sporne situacije mogu da se reše u obostranu korist.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate raspoloženje, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo, kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutke radosti i sreće.
Posao:
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Strelac
Ljubav:
Na sreću, partner deluje podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za zabrinutost.
Posao:
Kada je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Jarac
Ljubav:
Priželjkujete više interesantnih događaja u ljubavnom životu i smišljeno povlačite nove poteze pred bliskom osobom.
Posao:
Dobro procenite svoje mogućnosti u odnosu na uslove, ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Vodolija
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi.
Posao:
Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini i nečiju reakciju.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Feb 24, 2019 12:20 am

Vaš horoskop za dan:
24.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima.
Posao:
Potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

Bik
Ljubav:
Dobro ste raspoloženi i delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i obostrano zadovoljstvo.
Posao:
Ne verujte u nečije obećanje, insistirate na činjenicama i proveravate sumnjive ponude. Oslonite se na razum.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko Vaš emotivni život izgleda monotono, upitajte partnera šta je pravi povod zajedničkih lutanja.
Posao:
Promenite ponašanje pre nego što izgubite naklonost ili podršku bliskih saradnika.
Zdravlje:
Preterujete u potrebi da sve izgleda savršeno.

Rak
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na partnera i umete da zablistate pred osobom koja Vam se dopada.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite zajednička interesovanja.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Ljubav:
Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani.
Posao:
Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima.
Zdravlje:
Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Devica
Ljubav:
Kompromis je dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži.
Posao:
Važno je da sačuvate dobar poslovni ugled. Razmislite o promeni uslova saradnje, upotrebite svoj autoritet u odlučujućem trenutku.
Zdravlje:
Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.

Vaga
Ljubav:
Hteli ili ne, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života. Partner Vas upozorava i progovara oštrijim tonom.
Posao:
Uporno pokušavate da skrenete pažnju okoline u onom pravcu koji Vama odgovara, pri tome koristite različite sugestivne metode.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Škorpion
Ljubav:
Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi obosterano zadovoljstvo i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Pravilan izbor poslovne teme i saradnika utiče na završne rezultate. Ustupci koje činite, potvrđuju Vašu ozbiljnost i smisao za poslovno ugovaranje.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav:
Prati Vas emotivni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a Vama upornost.
Posao:
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Ostanite uzdržani.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu i bolju zdravstvenu negu.

Jarac

Ljubav:
Delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočiste«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
Posao:
U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija
Ljubav:
Nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna podrška, promenite stil ponašanja u susretu sa bliskom osobom.
Posao:
Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljno analizirate svoje ponašanje ili propuste.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki omiljeni hobi, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Dobra namera nije i dovoljna garancija da ćete usrećiti osobu do koje Vam je stalo.
Posao:
Najbolje je da izbegavate različite izazove i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sna.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Feb 25, 2019 6:08 am

Vaš horoskop za dan:
25.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik
Ljubav:
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između Vas i partnera provejava obostrano nepoverenje i nova pitanja.
Posao:
Imate utisak da okolina nema razumevanja za Vaše potrebe ili interesovanja. Iznenađenja su moguća u oba pravca.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju ili psihološki opterećuju.

Blizanci
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom dijalogu nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju uporno treba ponavljati.
Posao:
Preterujete sa ambicioznim planovima i različitim zahtevima, tako da Vas očekuju negativni komentari. U raspravi oko poslovnih prioriteta nema razloga za okršaj sa jednom starijom ili uticajnom osobom.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje.
Posao:
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike. Pokažite spremnost za novi poslovni izazov.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav
Ljubav:
Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, iskreno razgovarajte sa svojim partnerom. Nemojte oklevati da zatražite dodatne odgovore.
Posao:
Važno je da sačuvate dobar ukus i da ne ističete previše svoj uspeh ili popularnost u društvu saradnika.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način života, izbegavajte loše navike.

Devica
Ljubav:
Između Vas i partnera provejava nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše.
Posao:
Okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije proverite nečiju priču i emotivne namere.
Posao:
Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a Vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke planove.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Veliki izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose obostrano zadovoljstvo i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Pravilan izbor poslovne teme i saradnika utiče na završne rezultate. Ustupci koje činite potvrđuju Vaš smisao za poslovno ugovaranje.
Zdravlje:
Potreban Vam je podsticaj i emotivna inspiracija, kao recept za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili ulogu, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba.
Posao:
Očekujete velike promene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije. Uzaludno rasplinjavate svoju kreativnu energiju.
Zdravlje:
Izbegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima koji Vas udaljavaju.
Posao:
Konsultujete saradnike pre nego što donesete zvaničnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Vodolija
Ljubav:
Nema razloga za nadmenost. Neko očekuje Vaše prisustvo ili razumevanje.
Posao:
Ne možete kontrolisati sve poslovne događaje. Pažljivo birajte poslovne partnere ili društvo za privatnu zabavu.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je »provereno«.
Posao:
Svoje interese ne treba da vezujete samo za određeni tim saradnika, već dozvolite mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Feb 26, 2019 5:05 am

Vaš horoskop za dan:
26.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vas podsticaj.
Posao:
Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima.
Posao:
Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija.
Posao:
Skoro sve što zamislite umete da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima. Važno je da delujete inspirativno i zavodljivo.
Posao:
Trenutne komplikacije proizilaze iz pokušaja da ostvarite zajednički dogovor oko raspodele poslovnih i finansijskih interesa.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste neumerenim emotivnim reakcijama.
Posao:
Važno je da se pravilno organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
Posao:
Potrebno je da se dobro organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko usporava.
Zdravlje:
Važno je da pravilno profiltrirate misli i osećanja.

Vaga
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.
Posao:
Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Škorpion
Ljubav:
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno.
Posao:
Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Delujete suviše uznemireno, donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja.
Posao:
Izbegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika moze uspešno da odradi i Vaš deo posla.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Jarac
Ljubav:
Umesto da morališete i pridikujete za različite sitnice, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje.
Posao:
U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi.

Vodolija
Ljubav:
Pokušavate da rešite novu emotivnu dilemu, oslonite se na intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
Posao:
Nema razloga da verujete u nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe
Ljubav:
Ako Vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da uskladite misli i osećanja.
Posao:
Nema razloga da ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila poslovne saradnje.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i više sati aktivnog odmora.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Feb 27, 2019 5:39 am

Vaš horoskop za dan:
27.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu.
Posao:
Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vaš emotivni ritam.
Posao:
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.
Posao:
Ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da izvučete poučno. Strpljivo sačekajte novu priliku.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Rak
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja.
Posao:
Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko sitnica. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje.
Posao:
Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebno Vam je »zeleno svetlo« ili saradnička podrška.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner zna na koji način može da Vas obraduje ili ugodi.
Posao:
Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciju.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Budite promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od »poziranja« i teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
Posao:
Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpion
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere.
Posao:
Jasno Vam je da neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese. Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da se uzbuđujete zbog »sitnica« koje otežavaju dogovor.
Posao:
Osećate lagani umor i zato reagujete impulsivnije nego obično. Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu uznemirenost.

Jarac
Ljubav:
Razmislite na koji način treba da obradujete svoju porodicu. Voljena osoba u pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisutvo.
Posao:
Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Vodolija
Ljubav:
Osećate nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti.
Posao:
Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nezapaženo na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

Ribe
Ljubav:
Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nepravedni prema bliskoj osobi.
Posao:
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate koncentraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Enesa

Enesa


Godina : 48
Humor : ponekad
Datum upisa : 16.07.2016

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Feb 27, 2019 8:58 pm

Bik
Ljubav:
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vaš emotivni ritam.
Posao:
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Feb 28, 2019 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
28.02.2019.


Ovan
Ljubav:
Delujete suvise uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji.
Posao:
Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume.
Zdravlje:
Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Bik
Ljubav:
Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju.
Posao:
Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

Blizanci
Ljubav:
Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i slobodnije emotivno izražavanje.
Posao:
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosledni u svojim namerama.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Rak
Ljubav:
Potrebno je da pratite svoj »unutrašnji glas«, koji Vas vodi ka ličnoj sreći i emotivnom zbližavanju.
Posao:
Preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu. Svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom ili omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se.
Posao:
Ne dozvolite da zbog nečijeg ponašanja trpite neuspeh, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Neko pokušava da Vas inspiriše za pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih emotivnih namera.
Posao:
Nove informacije ili događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija. Partner Vas pažljivo posmatra.
Posao:
Neko Vam podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje Vaše poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Škorpion
Ljubav:
Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost i raspoloženje.
Posao:
Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac
Ljubav:
Upotrebite neke skrivene adute u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti svoju priliku.
Posao:
Osoba koja Vas podstiče na optimizam u razmišljanju ili na kreativno raspoloženje, zasulužuje Vašu naklonost i poverenje.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Jarac
Ljubav:
Imate utisak kako Vam ljubav i zadovoljstvo nepobitno izmiču. Nemojte sedeti skrštenih ruku pred voljenom osobom.
Posao:
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi koja ima čudnu reputaciju ili za koju saradnici govore u negativnom kontekstu.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Postupite u skladu sa svojom savešću. Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam polaže svoje »račune«.
Posao:
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose.
Zdravlje:
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju.
Posao:
Delujete vrlo ambiciozno. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Mar 01, 2019 5:39 am

Vaš horoskop za dan:
01.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.
Posao:
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Bik
Ljubav:
Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.
Posao:
Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti.
Posao:
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u procenama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav:
Sačuvajte emotivnu distancu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.
Posao:
Neko Vas dovodi pred svršen čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbegavajte afektivno ponašanje.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Lav
Ljubav:
U emotivnom životu delujete prilično uznemireno, ali partner ima dobar način da Vas inspiriše i da utiče na Vaše raspoloženje.
Posao:
Iritira Vas suočavanje sa osobom koja od Vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovno-finansijskom smislu.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Delujete uznemireno, ali ne možete nekom da nametnete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor.
Posao:
Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Vaga
Ljubav:
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi.
Posao:
Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju. Postoje ciljevi koji se drže u strogoj tajnosti.
Zdravlje:
Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost i osetljivost.

Škorpion
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u pregovorima, ali to ne treba da Vas opterećuje ili da menja Vaš stav o poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Obratite pažnju na ishranu ili na zdravstvenu preventivu.

Strelac
Ljubav:
Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o njenim osećanjima.
Posao:
Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Jarac
Ljubav:
Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa »dobrom idejom«.
Posao:
Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Važno je da Vaše ideje i interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Potrebno je da nadmudrite saradnike koji Vam postavljaju dodatne komplikacije ili otežavajuće uslove.
Zdravlje:
Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje i relaksaciju.

Ribe
Ljubav:
Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad ne znate kome ili čemu treba dati prednost.
Posao:
Ne treba previše pričati o staroj slavi kada Vam se nudi dobra poslovna prilika. Prihvatite izazov.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySub Mar 02, 2019 7:34 am

Vaš horoskop za dan:
02.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na »razumnu meru«. Ponekad imate perfekcionisticke zahteve.
Posao:
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno, pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik
Ljubav:
Prepustite partneru da odlučuje o zajedničkim planovima. Pokažite da imate dovoljno poverenja.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko Vas muče dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte optuživati partnera.
Posao:
Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajednički postavljenim pravilima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav:
Slobodno upotrebite svoje zavodničke manire i šarm. Nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj »emotivnoj senci«.
Posao:
Važno je da se poslovni događaji menjaju u Vašu korist. Pre ili kasnije, sve se svodi na dobru procenu i vešto planiranje.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne namere.

Lav
Ljubav:
Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili suvišna pitanja, koja izazivaju osećaj nelagodnosti.
Posao:
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje, važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Devica
Ljubav:
Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka.
Posao:
O Vašem uspehu ne treba da se raspravlja na različitim stranama, zatražite nečije stručno mišljenje i savet.
Zdravlje:
Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, ne postavljajte pogrešna pitanja i provokativne situacije.
Posao:
Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje.
Zdravlje:
Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom.
Posao:
Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Nema potrebe da izgovarate “teške” reči ili optužbe pred voljenom osobom.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore i rešavanje nekih spornih situacija. Budite realni u svojim procenama.
Zdravlje:
Prijaće Vam neformalna zabava u bliskom društvu, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Partner iznenada deluje zadovoljno i inspirativno, a na Vama je da odgonetnete pravi razlog.
Posao:
Pažljivije slušajte ono što govore Vaši saradnici, umesto da stvari procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Vodolija
Ljubav:
Strpljivo sačekajte nečiji poziv ili prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ni ubrzati ni promeniti u svoju korist.
Posao:
Nekom se posrećilo, a na Vama je da prihvatite sadašnju poziciju. Izbegavajte rivalstvo i takmičarsku atmosferu.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.
Posao:
Potrebno je da se dobro organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i susret sa prijateljima.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Enesa

Enesa


Godina : 48
Humor : ponekad
Datum upisa : 16.07.2016

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySub Mar 02, 2019 9:09 pm

Ja neki zenski bik ludismeh

Bik
Ljubav:
Prepustite partneru da odlučuje o zajedničkim planovima. Pokažite da imate dovoljno poverenja.
Posao:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.


Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Mar 03, 2019 12:06 am

Vaš horoskop za dan:
03.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Neko Vam nudi razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, Vi birate pogrešnu osobu i tražite dodatno uzbuđenje.
Posao:
Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti.
Zdravlje:
U svakoj situaciji postoji dobar izlaz, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.

Bik
Ljubav:
Iritira Vas partnerovo ponašanje i odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što povredite nečija osećanja.
Posao:
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i sledite svoju savest.

Blizanci
Ljubav:
Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom.
Posao:
Loša komunikacija sa saradnicima negativno se odražava na Vašu koncentraciju i poslovne rezultate.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu nesigurnost ili nervozu.
Posao:
Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima, jer pogrešno protumačene informacije mogu da utiču na zajednički gubitak.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove i uredniji način života.

Lav
Ljubav:
Bolje je da misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.
Posao:
Polazite od pogrešnih informacija. Moraćete da skupite hrabrost i samopouzdanja da biste zavelie nova pravila u odnose sa saradnicima.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdrav i uredan život.

Devica
Ljubav:
Mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti.
Posao:
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno lukavi i vešto izbegavate susret koji Vas obavezuje.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju kondiciju.

Vaga
Ljubav:
Stalo Vam je da osvojite nečiju pažnju ili emotivnu naklonost. Bez ustručavanja upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti.
Posao:
Važno je da osmislite svoj nastup. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da nametnete svoj uticaj.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Budite pažljiviji nego obično pri izražavanju emocija, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje.
Posao:
Nema potrebe da se upoređujete sa različitim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

Strelac

Ljubav:
Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama. Poklonite više poverenja partneru.
Posao:
Još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku. Zatražite od svojih saradnika dodatne informacije o stvarima koje ne poznajete dovoljno.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima i relaksaciji, opustite se.

Jarac
Ljubav:
Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu.
Posao:
Ne verujete u nove informacije, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme Vam zadaje neko od saradnika.
Zdravlje:
Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

Vodolija
Ljubav:
U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost.
Posao:
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite uslove ili da pokrenete inicijativu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Partner insistira na zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja, da prihvatite i one stvari koje nisu po Vašoj volji.
Posao:
Važno je da ispoštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Mar 04, 2019 5:40 am

Vaš horoskop za dan:
04.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje.
Posao:
Neko iznenada kritikuje Vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare.
Zdravlje:
Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav:
Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose obostrano zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
Posao:
Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove, konsultujete osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo.
Zdravlje:
Potreban Vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Budite diskretni.
Posao:
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Rak
Ljubav:
Ne dozvolite da u Vama prevlada depresivno raspoloženje, opterećujete se suvišnim slutnjama.
Posao:
Susret i rasprava sa jednom osobom na Vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje važnim događajima.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

Lav
Ljubav:
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba.
Posao:
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički potresaju.

Devica
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore, koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Ne želite da razotkrijete svoje namere i emotivne »slabosti«, ali ljubavni epilog zavisi od nečijeg raspoloženja.
Posao:
Ulažete veliki napor u svoje ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno Vaše poslovne namere. Stišajte svoju sujetu.
Zdravlje:
Budite realni u svojim procenama, izbegavajte stresne situacije.

Škorpion
Ljubav:
Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, Vaša opravdanja donose suprotan efekat.
Posao:
Ukoliko pažljivo pratite ono što se dešava na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga možete da računate za saradnju.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac
Ljubav:
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju.
Zdravlje:
Uskladite misli i osećanja.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu raspravu.
Posao:
Ponestaje Vam smisao za diplomatiju, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti.
Zdravlje:
Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Ribe
Ljubav:
Počinje da Vas iritira nečija pojava i ponašanje. Potrebno Vam je novo društvo.
Posao:
Verbalni obračun sa jednom osobom ilustruje Vašu nemoć ili poraz u krugu poslovnih saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Mar 05, 2019 5:35 am

Vaš horoskop za dan:
05.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Bik
Ljubav:
Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti, stoga ne budite u zabludi da će se problemi rešavati sami po sebi.
Posao:
Nečije reči deluju suviše intrigantno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja i da se distancirate u odnosu na probleme.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne obaveze ili stresne situacije.

Blizanci
Ljubav:
Izbegavate raspravu u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza »lažnih obećanja«, problemi se neće rešiti sami po sebi.
Posao:
Pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

Rak
Ljubav:
Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom.
Posao:
Na negativne komentare nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu u svojoj okolini.
Zdravlje:
Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Lav
Ljubav:
Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje stavove, ali postoje iznenadne situacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i ideje.
Zdravlje:
Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Devica
Ljubav:
Ne želite da propustite priliku za zbližavanjem. Odgovorite na nečije »emotivne signale« i poruku.
Posao:
Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod novim okolnostima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
Nemojte davati velika obećanja, kao privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
Posao:
Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu.
Zdravlje:
Rasteretite se od suvišnih dilema i psihološke napetosti.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi imala drugačiji tok i smisao.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Postoje pitanja koja se rešavaju ili tajne koje se otkrivaju, ali isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
Posao:
Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Partneru nedostaje samopouzdanje, a Vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
Posao:
Neko Vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji, prijaće Vam.

Vodolija
Ljubav:
Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Ribe
Ljubav:
Postoje različita ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.
Posao:
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Mar 06, 2019 10:26 am

Vaš horoskop za dan:
06.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u pregovorima. Pre ili kasnije, sve dođe na svoje pravo mesto.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i zdravstvenu preventivu.

Bik
Ljubav:
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci
Ljubav:
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite svojoj porodici.
Posao:
Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime je nerazumevanje ili loša komunikacija među saradnicima.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.
Posao:
Predstoji Vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju, izbegavajte ishitrene odluke.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Lav
Ljubav:
Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja.
Posao:
Pokušavate da ostavite upečatljiv utisak na svoju okolinu. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri i ukusu.
Zdravlje:
Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

Devica
Ljubav:
Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao:
Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete, ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje Vas iscrpljuju.

Vaga
Ljubav:
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje i naklonost. Nemojte smišljati »emotivne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.
Posao:
Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zateknete na pravom mestu.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Škorpion
Ljubav:
Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete promeniti nečije mišljenje.
Posao:
Neprijatnost koja Vas očekuje u susretu sa poslovnim partnerima predstavlja logičan sled događaja i reakciju na Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Strelac
Ljubav:
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito pred okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente.
Posao:
Stalo Vam je da delujete kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte naporne osobe. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama.
Posao:
Ukoliko Vam smeta nečije ponašanje, zaštitite svoje poslovne interese. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje i manire.
Posao:
Susret ili razgovor sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese.
Zdravlje:
Izbegavajte loše navike i intrigante osobe koje Vas opterećuju.

Ribe
Ljubav:
Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom pobuđuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluskuje Vašu priču.
Posao:
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati.
Zdravlje:
Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Mar 07, 2019 6:19 am

Vaš horoskop za dan:
07.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Partner nema previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte da zanemarite nečije potrebe.
Posao:
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Prednost dajete praktičnim aspektima poslovanja.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i javnu raspravu.

Bik
Ljubav:
Izbegavajte osobu koja Vas opterećuje svojim zahtevima, smeta Vam nečija emotivna ćudljivost i narav.
Posao:
Umerenost u poslovnom dijalogu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili podršku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu i prisebnost.

Blizanci
Ljubav:
Za utehu ili razumevanje obratite se bliskim prijateljima. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi.
Posao:
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite svoje ciljeve. Ostanite dosledni u svojim namerama.
Zdravlje:
Nema razloga da dramatično doživljavate svoje dileme.

Rak
Ljubav:
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
Posao:
Ne možete da promenite uslove ili raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima, prilagodite se.
Zdravlje:
Izbegavajte psihofizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

Lav
Ljubav:
Godi Vam nečije emotivno interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoj šarm i sposobnosti u novom društvu.
Posao:
Delujete samouvereno u situacijama za koje Vaši saradnici nemaju dovoljno praktičnog iskustva ili hrabrosti.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti zajedničkog života.
Posao:
Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Na Vaše raspoloženje utiču emotivne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom.
Posao:
Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Ne možete zanemariti nečiju ulogu.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Škorpion
Ljubav:
Potrudite se da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Upornost će Vam se isplatiti.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije, Vas uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje.
Zdravlje:
Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Pokažite partneru neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti. Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja i naklonost.
Posao:
Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Jarac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove.
Posao:
Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh.
Zdravlje:
Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Vodolija
Ljubav:
Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, iskreno razgovarajte sa partnerom. Nemojte oklevati da zatražite dodatne odgovore.
Posao:
Važno je da sačuvate dobar ukus i da ne ističete previše svoj uspeh ili popularnost u društvu saradnika.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način života, izbegavajte loše navike.

Ribe
Ljubav:
Umete da zablistate u pravom trenutku, a partner ne može da ostane ravnodušan na Vaš šarm i pojavu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na saradnike, osmislite originalan nastup. Važno je da kontrolišete nove događaje.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Mar 08, 2019 5:32 am

Vaš horoskop za dan:
08.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Preterana upornost sa Vaše strane iritira voljenu osobu i ne nailazi na dobar prijem u društvu bliskih prijatelja.
Posao:
U proceni novih događaja na poslovnoj sceni pravite pogrešan izbor. Prednost dajete poslovima koji nemaju dobru perspektivu.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne i konfliktne situacije ili rivalske odnose.

Bik
Ljubav:
Voljena osoba pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.
Posao:
Isključivost u mišljenju stvara novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se na neki omiljeni način.

Blizanci
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suzdržano u nečijem društvu. Postoji način da obradujete i usrećite voljenu osobu.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

Rak
Ljubav:
Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe.
Posao:
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Lav
Ljubav:
Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama, lepe želje ponekad ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne.
Posao:
Neko ne ispunjava Vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Devica
Ljubav:
Postoje situacije koje treba da »obilazite u velikom luku«, jer emotivno rivalstvo ostavlja i niz loših posledica.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Budite mudri i uzdržani.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Vaga
Ljubav:
Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada dovoljno za zajedničku sreću.
Posao:
Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da poštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč.
Posao:
Imate utisak da Vam neko nameće oštrije kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Iritira Vas negativna selekcija.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Strelac
Ljubav:
Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, ustvari kažnjavate sami sebe.
Posao:
Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i obaveza.

Jarac
Ljubav:
Ukoliko doživljavate novi emotivni košmar, ne treba da dovodite u pitanje nečije poverenje ili naklonost.
Posao:
Stalo Vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve događaje na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Dobro procenite gde se nalazi granica između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja.
Posao:
Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve drugo odložite za neku bolju priliku.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Ribe
Ljubav:
Neko privlači Vašu pažnju, ali Vi još uvek niste sigurni u svoja osećanja. Emotivna nesigurnost proističe iz Vašeg nepoverenja.
Posao:
Susret sa jednom osobom utiče na Vašu sumnjičavost, tako da odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySub Mar 09, 2019 7:37 am

Vaš horoskop za dan:
09.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist.
Posao:
U prilog Vam idu nečije izjave i podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Bik
Ljubav:
Potrebno je vreme da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke.
Posao:
Otkrivate nove poslovne nesporazume u susretu sa saradnicima, nedostaje Vam uzajamna podrška.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Blizanci
Ljubav:
Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete nekog da navedete na svoje želje.
Posao:
Nemojte dozvoliti da neko sumnja u Vaše znanje ili sposobnosti. Važno je da poštujete osnovni protokol i nečiju sugestiju.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak
Ljubav:
Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života i »emotivnu opomenu«.
Posao:
Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima i ciljevima.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da unosite dodatnu emotivnu tenziju u zajednički odnos. Sreća Vam se osmehuje.
Posao:
Važno je da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da izbegavate nepotrebne izazove.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Devica
Ljubav:
Dok Vi delujete bezbrižno, partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme i indirektno »osuđuje« Vaš način ponašanja.
Posao:
Dobro ste organizovani. Preostaje Vam da ispoštujete sve zadate rokove ili različite uslove koje Vam postavljaju bliski saradnici.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Očekuje Vas neobičan susret ili emotivno zadovoljstvo koje će obeležiti Vaš odnos sa voljenom osobom.
Posao:
Uvek postoji i lakši i teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koja vodi ka praktičnom rešenju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna Vam je emotivna podrška.
Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaše poslovno-finansijske interese.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Strelac
Ljubav:
Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da Vam ugodi.
Posao:
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi imala drugačiji tok i smisao.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove.
Posao:
Potrebno je da se pridržavate utvrđenih principa saradnje. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Vodolija
Ljubav:
Nazovite stvari pravim imenom pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na pogrešnu odluku.
Posao:
Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist.
Zdravlje:
Važno je da uskladite misli i osećanja.

Ribe
Ljubav:
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti.
Posao:
Ne dozvolite da Vas isprovocira nečija neistina, sačuvajte prisebnost pred jednom uticajnom osobom.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Mar 10, 2019 7:17 am

Vaš horoskop za dan:
10.03.2019.


Ovan
Ljubav:
U društvu voljene osobe ne dozvolite da Vam ponestane maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj.
Posao:
Neko u Vama podstiče radoznalost i želju za novim saznanjima. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj.
Zdravlje:
Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

Bik
Ljubav:
Nema razloga da smišljate izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom.
Posao:
Vaš nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u poslovnoj saradnji. Važno je da prihvatite kompromis.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Blizanci
Ljubav:
Izbegavajte emotivne kontradiktornosti, zbunjujete svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam.
Posao:
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka.
Zdravlje:
Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

Rak
Ljubav:
Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, tako da ne obraćate pažnju na partnerove primedbe i negodovanje.
Posao:
Delujete neskromno. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Lav
Ljubav:
Bez obzira na pozu ili ulogu koju ste odabrali, Vaše ponašanje verno odslikava Vašu emotivno raspoloženje i »slabost«.
Posao:
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Devica
Ljubav:
Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga
Ljubav:
Zaboravite na avanturističke porive. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost i naklonost.
Posao:
Ne dozvolite da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpion
Ljubav:
Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u »mrtvoj trci« u kojoj nema pobednika.
Posao:
Ulažete veliki napor, ali neko nema dovoljno poštovanja za Vaše poslovne rezultate. Promenite svoju taktiku.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivnu inspiračiju, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu, osećate emotivnu tenziju i nezadovoljstvo. Nemojte prkositi bliskoj osobi.
Posao:
Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo, testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama.
Zdravlje:
U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja.

Jarac
Ljubav:
Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto u prilog zajedničkom raspoloženju.
Posao:
Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Vodolija
Ljubav:
Voljena osoba deluje inspirativno i ume da zaokupi Vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.
Posao:
Neko pokušava da Vam nametne stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Ribe
Ljubav:
Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu. Potreban Vam je novi podsticaj kao ohrabrenje.
Posao:
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Mar 11, 2019 5:43 am

Vaš horoskop za dan:
11.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, Vaša opravdanja donose suprotan efekat.
Posao:
Ukoliko pažljivo pratite ono što se dešava na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga možete da računate za saradnju.
Zdravlje:
Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Bik
Ljubav:
Potrebno Vam je nečije prisustvo i razumevanje. Međutim, imate utisak da voljena osoba ne mari mnogo za Vaše potrebe.
Posao:
Ne dopada Vam se nečije laskanje ili usiljeno ponašanje. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoje iznenadne izlive sujete ili ljubomore.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč« koja predstavlja dobro rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka od tehnika psihofizičke relaksacije.

Rak
Ljubav:
Postavili ste visoke kriterijume i previše očekujete od partnera. Ponekad realnost nije tako ruzičasta, kao što priželjkujete.
Posao:
Optužujete pogrešnu osobu za neuspeh ili različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Lav
Ljubav:
Imate veliku prednost u odnosu na partnera, stoga povucite »najbolji potez«.
Posao:
Vaš stil izražavanja, pojava ili kompletan nastup na nekog deluju kao veliki podsticaj.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica
Ljubav:
Slobodno vreme posvetite emotivnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti.
Posao:
Tekuće probleme lakše je rešavati uz nečije prisustvo, nemojte precenjivati lične mogućnosti.
Zdravlje:
Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Vaga
Ljubav:
Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret.
Posao:
Ne zanosite se preteranom dozom egzibicionizma, kako biste dokazali istinu ili superiornost.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Škorpion
Ljubav:
Delujete zanosno. Važno je da osećate emotivnu inspiraciju i da se osmeh zadovoljstva nalazi na Vašem licu.
Posao:
Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i prihvatate rizik u poslovnom dogovoru.
Zdravlje:
Uživajte u nečijem društvu, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Pažljivije analizirajte partnera, postoje stvari koje ste pogrešno protumačili. Odgovorite na emotivne poruke.
Posao:
Vaše velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje.
Zdravlje:
Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereni.

Jarac
Ljubav:
Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan« ili savršen.
Posao:
Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija
Ljubav:
Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu.
Posao:
Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Ribe
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu i zdravstvenu preventivu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Mar 12, 2019 5:35 am

Vaš horoskop za dan:
12.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da eskivirate obaveze koje imate prema porodici ili voljenoj osobi.
Posao:
Poslovna taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali neko Vas proverava na različite načine.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik
Ljubav:
Teško Vam je da ispunite partnerova očekivanja, ali vredi pokušati. Uvek postoji način da prevaziđete subjektivne granice.
Posao:
Novi događaji utiču na Vašu koncentraciju. Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Blizanci
Ljubav:
Ne možete da se oslobodite utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive.
Posao:
Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu stvaralačke inkubacije.
Zdravlje:
Opustite se, prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Rak
Ljubav:
Pažljivo birajte reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavajte sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Lav
Ljubav:
Hteli ili ne, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života. Partner Vas upozorava i progovara oštrijim tonom.
Posao:
Uporno pokušavate da skrenete pažnju okoline u onom pravcu koji Vama odgovara, pri tome koristite različite sugestivne metode.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Devica
Ljubav:
Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu.
Posao:
Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Voljenoj osobi nije važno ono što govorite, nego ono što osećate.
Posao:
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite savete koje Vam nude bliski saradnici.
Zdravlje:
Uživajte u stvarima koje Vas psihički rasterećuju.

Škorpion
Ljubav:
Partner očekuje da zablistate u svom punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati sa dobrom idejom.
Posao:
Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna u pregovorima, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje.
Zdravlje:
Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža.

Strelac
Ljubav:
Na prvi pogled, sve deluje kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno u susretu sa bliskom osobom.
Posao:
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima i tražite zaobilazno rešenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje »dvoje odabranih«.
Posao:
Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu Vaši saradnici.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Vodolija
Ljubav:
Imate veliku prednost u odnosu na partnera, stoga povucite »najbolji potez«.
Posao:
Vaš stil izražavanja, pojava ili kompletan nastup na nekog deluju kao veliki podsticaj.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije.

Ribe
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom.
Posao:
Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rešenje.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoju energiju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Mar 13, 2019 5:28 am

Vaš horoskop za dan:
13.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje.
Posao:
Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama, ali ponekad Vas u kreativnoj fazi usporavaju saradnici različitih profila i ćudi.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije.

Bik
Ljubav:
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.
Posao:
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Blizanci
Ljubav:
Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji.
Zdravlje:
Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Rak
Ljubav:
Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu.
Posao:
Ne dozvolite da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
Zdravlje:
Važno je da se ne opterećujete pogrešnim mislima.

Lav
Ljubav:
Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše i nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u »svet tišine«.
Posao:
Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav:
Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.
Posao:
Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak.
Posao:
Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Na sreću, postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.
Posao:
Nekome nedostaje doza iskrenosti a Vama strpljenje. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Strelac
Ljubav:
Imate suviše romantičnu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrajte u okvirima realnosti.
Posao:
Na žalost, Vaš uspeh gubi pravi smisao pred saradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge.
Zdravlje:
Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje.

Jarac
Ljubav:
Ponekad delujete hvalisavo. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve, preuzmite inicijativu na različitim stranama.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Vodolija
Ljubav:
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
Posao:
Neko pokušava da Vas nagovori na drugačije rešenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

Ribe
Ljubav:
Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način.
Posao:
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Mar 14, 2019 5:05 am

Vaš horoskop za dan:
14.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo.
Posao:
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Važno je da sačuvate energiju za neke korisne ciljeve.
Zdravlje:
Večernje sate rezervišite za intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Bik
Ljubav:
Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke.
Posao:
Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa.
Zdravlje:
Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Blizanci
Ljubav:
Ne volite da Vam neko nameće dodatne obaveze, ali partner ima pravo da Vas podseti na osnovna pravila zajedničkog života.
Posao:
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrđuju pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobru volju i optimizam.

Rak
Ljubav:
Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate emotivnu uznemirenost, ne možete da donesete ispravnu odluku.
Posao:
Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu. Strpljivo sačekajte novu priliku i izbegavajte odgovore na dvosmislena pitanja.
Zdravlje:
Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Lav
Ljubav:
Taktika nadmudrivanja u odnosu sa partnerom ne donosi pozitivan ishod.
Posao:
Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred predviđa Vaše poslovne poteze.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam.

Devica
Ljubav:
Prati Vas romantično raspoloženje, nečije prisustvo u Vama budi lavinu pozitivne energije i osećanja.
Posao:
Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili efikasno rešenje za različite situacije.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
Vaša upornost pred voljenom osobom donosi suprotan efekat, morate da prihvatite odgovornost za ono što Vam se dešava.
Posao:
U susretu sa saradnicima izbegavajte impulsivne odluke i nepotrebnu razmetljivost. Budite promišljeni i uzdržani.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na emotivni izbor. Nema razloga da partneru nepravedeno namećete svoju volju.
Posao:
Potrudite se da pravilno procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini. Mudra odluka može da Vas približi novim poslovnim ciljevima.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.
Posao:
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Jarac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti.
Posao:
Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirano zalaganje.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju.
Zdravlje:
Uskladite misli i osećanja.

Ribe
Ljubav:
Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama.
Posao:
Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Uvek računate na alternativno rešenje.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Mar 15, 2019 5:20 am

Vaš horoskop za dan:
15.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Uporno pokušavate da nametnete mišljenje voljenoj osobi ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika.
Posao:
Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje. Nema razloga da odlažete ono što je neizbežno.
Posao:
Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Blizanci
Ljubav:
Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje i na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Budite dovoljno diskretni.
Posao:
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Rak
Ljubav:
Ponekad je teško podvući jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja.
Posao:
Očekuju Vas naporne obaveze, na žalost okolina nije od velike koristi u onome što radite. Razmislite o kompromisnoj varijanti.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Lav
Ljubav:
Imate dobar predosećaj, a iznenadni susret sa jednom osobom deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.
Posao:
Zainteresovani ste za različite poslovne izazove, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za nastup.
Zdravlje:
Važno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Devica
Ljubav:
Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja.
Posao:
Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta.
Zdravlje:
Opustite se na način koji će Vas ispuniti novim zadovoljstvom.

Vaga
Ljubav:
U ljubavnom životu postoje suptilnija pravila, fascinirajte partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom.
Posao:
Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja.
Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Iritiraju Vas nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima.
Posao:
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika.
Zdravlje:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Strelac
Ljubav:
Ne možete ignorisati nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba.
Posao:
Rano je da očekujete promene u okolini ili da se bavite velikim investicijama.
Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac
Ljubav:
Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred partnerom. Opterećeni ste pogrešnim slutnjama.
Posao:
Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih rezultata.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u različite intrige ili u raspravu sa voljenom osobom.
Posao:
Ukoliko Vam neko zadaje probleme, podsetite svoje saradnike na osnovna pravila profesionalnog ponašanja.
Zdravlje:
Uskladite misli i osećanja.

Ribe
Ljubav:
Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama.
Posao:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza.
Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyNed Mar 17, 2019 12:24 am

Vaš horoskop za dan:
17.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov.
Posao:
Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist. Sve je moguće, ako pravilno povezujete nove informacije.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom.
Posao:
Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko menja Vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba da Vas opterećuje. Pre ili kasnije, sve dođe na svoje mesto.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Rak
Ljubav:
Nema potrebe da sakrivate svoju »slabost« pred osobom koja Vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju naklonost.
Posao:
Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički rad, odnosno svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese.
Zdravlje:
Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav
Ljubav:
Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi i da kršite ustaljena pravila zajedničkog života. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost.
Posao:
Budite dovoljno promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slična interesovanja.
Zdravlje:
Izbegavajte preterivanje ili loše navike.

Devica
Ljubav:
Hteli to ili ne, morate da se suočite sa osobom koja Vas uporno proziva i optužuje za različite propuste.
Posao:
Vaša osnovna prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da Vam se suprotstave.
Zdravlje:
Priuštite sebi pravilniju negu i kvalitetnije uslove.

Vaga
Ljubav:
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.
Posao:
Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na svoje saradnike.
Zdravlje:
Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Škorpion
Ljubav:
Budite iskreni u izražavanju svojih emotivnih namera pred bliskom osobom. Opravdajte svoje postupke u nečijem društvu.
Posao:
Potrebno je da odredite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnog poverenja u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
Posao:
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Jarac
Ljubav:
U emotivnom smislu, pokušajte da razumete nečiju slabost ili nedostatak hrabrosti da ispuni Vaša očekivanja.
Posao:
Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno je da stvari izgledaju neuverljivo.
Zdravlje:
Izbegavajte javne prekršaje i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija
Ljubav:
Brinete bez pravog povoda, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju taktiku.
Posao:
Nema razloga da se ponašate razmetljivo u susretu sa saradnicima, već zatražite nečiju podršku.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Ribe
Ljubav:
Partner ume iznenada da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava sa Vašim strpljenjem.
Posao:
Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju različiti problemi.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPon Mar 18, 2019 5:36 am

Vaš horoskop za dan:
18.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Važno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da glumite moralnog sudiju ili da kažnjavate voljenu osobu.
Posao:
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Nemojte dozvoliti da Vas zavaravaju.
Zdravlje:
Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Bik
Ljubav:
Potrebno je da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«.
Posao:
Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Zanela su Vas osećanja i naivno verujete u nečiju priču. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Posao:
U poslovno-finansijskom smislu izbegavajte preteranu razmetljivost, nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav:
Pokažite da posedujete prefinjene manire, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Potrudite se da ostvarite svoje namere u različitim pravcima. Konstruktivan dogovor vodi ka zajedničkom uspehu.
Zdravlje:
Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam relaksacija.

Lav
Ljubav:
U privatnom životu uzbuđuju Vas emotivne igre, posebno kada se sve dešava onako kao što priželjkujete.
Posao:
Stalo Vam je da se razlikujete od drugih i to u pozitivnom smislu ili na način koji ostavlja snažan utisak na okolinu.
Zdravlje:
Važno je da kanališete svoju energiju.

Devica
Ljubav:
Budite dovoljno maštoviti i inspirativni, potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
Posao:
Ukoliko Vaši propusti nemaju veliki uticaj za konačan bilans, nemojte dozvoliti da Vas neko optužuje za poslovni gubitak.
Zdravlje:
Uvek postoji način da ulepšate svoje raspoloženje, razvedrite se.

Vaga
Ljubav:
Prikrivate nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska.
Posao:
Pokušavate da razumete nečije motive i tražite rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i relaksacija.

Škorpion
Ljubav:
Ne dopada Vam se saznanje da je nekom dozvoljeno ono što je Vama zabranjeno.
Posao:
Nema razloga za veliki optimizam u očekivanju da možete promeniti poslovno-finansijski poredak ili nečiju volju.
Zdravlje:
Poboljšajte svoju kondciju.

Strelac
Ljubav:
Delujete zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke događaje najčešće tumačite na osnovu subjektivnih merila.
Posao:
Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna neodgovornost. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na Vama je da sačuvate poslovne interese.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate svoju psihičku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Ne možete da predahnete, partner od Vas očekuje neke »neoborive dokaze« ili priznavanje istine.
Posao:
Primećujete da Vaši poslovni problemi postaju tema o kojoj se priča na različitim stranama i mimo Vaše volje.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija
Ljubav:
U emotivnom smislu, ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje.
Posao:
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez odgovora.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Ribe
Ljubav:
Pažnju i vreme posvetite osobi koja odgovara Vašim afinitetima.
Posao:
Nepotrebno se zapetljavate u različite situacije i precenjujete lične mogućnosti.
Zdravlje:
Priuštite sebi pravilnu negu.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyUto Mar 19, 2019 5:35 am

Vaš horoskop za dan:
19.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja Vam se dopada. Potrebno je da stvorite pravu atmosferu.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju. Preuzmite inicijativu i postavite jasne ciljeve.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik
Ljubav:
Ako Vam je stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati dobre namere.
Posao:
Bolje je da se zaustavite u trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u daljim poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Blizanci
Ljubav:
Imate velika očekivanja, ali partner prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke sreće.
Posao:
Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
Zdravlje:
Važno je verovati u dobre namere, opustite se.

Rak
Ljubav:
Prihvatite savet koji dobijate od bliskih prijatelja. Neko je na Vašoj strani i to utiče na boju Vašeg raspoloženja.
Posao:
Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoje saradnike ili na njihovu odluku.
Zdravlje:
Ne dozvolite da Vas opterećuju različiti problemi.

Lav
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da se voljena osoba oseća zapostavljeno, pokažite lepe manire i pozitivnu stranu svoje ličnosti.
Posao:
Neko je iznenađen Vašim reakcijama, ali Vi se ne obazirete na različite komentare ili na reči kritike.
Zdravlje:
Prijaće Vam odmor i relaksacija.

Devica
Ljubav:
Ako Vam je stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati dobre namere.
Posao:
Bolje je da se zaustavite u kritičnom trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u daljim poslovnim pregovorima.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.
Zdravlje:
Dobro društvo na Vas deluje podsticajno u svakom pogledu.

Škorpion
Ljubav:
Ne treba da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije, već zbog nečijih prikrivenih namera i ćudljivosti.
Posao:
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo, svako treba da završava svoj deo poslovnih obaveza.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Strelac
Ljubav:
Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između Vas i voljene osobe podižu novi »emotivni zidovi« koji Vas udaljavajaju.
Posao:
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uviđate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Jarac
Ljubav:
Kontrolišite svoju impulsivnu prirodu pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja.
Posao:
Postoje različite poslovne neprijatnosti sa kojima se suočavate, ali Vi delujete kao da se sve nalazi pod strogom kontrolom.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze.

Vodolija
Ljubav:
Potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe.
Posao:
Godi Vam saznanje da neko brine o tome šta radite i čime se bavite, što je dobar predznak da Vam se posvećuje velika pažnja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Ribe
Ljubav:
Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili ograničenja. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim dilemama.
Posao:
Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog rizika. Budite razumni.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptySre Mar 20, 2019 5:24 am

Vaš horoskop za dan:
20.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Potrudite se da ispunite nečija emotivna očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom.
Posao:
Razočarani ste nečijim ponašanjem i to Vam daje za pravo da utičete na promene u poslovnom dogovoru.
Zdravlje:
Obuzdajte svoju impulsivnost.

Bik
Ljubav:
Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju.
Posao:
Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni.
Zdravlje:
Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »rebuse«.
Posao:
Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji zaobilazan način, na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu.
Zdravlje:
Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Rak
Ljubav:
Ne dozvolite da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje.
Posao:
Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i potisnute emocije.
Posao:
Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti »okvire istine«.
Zdravlje:
Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Devica
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da Vam ugodi.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročne ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Delujete zabrinuto pred voljenom osobom, nepotrebno se opterećujete različitim slutnjama.
Posao:
Potrebno je da prihvatite poslovni kompromis. Ukoliko to pogađa Vašu sujetu, razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje:
Prijaće Vam psihofizička relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.
Posao:
Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat.
Zdravlje:
Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Strelac
Ljubav:
Postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume u proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu.
Posao:
Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Situacija će se rešiti, nema razloga za preteranu zabrinutost.
Zdravlje:
Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost.

Jarac
Ljubav:
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive emocija i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i sa naglašenim entuzijazmom prihvatate različite obaveze.
Zdravlje:
Uskladite svoje misli i osećanja.

Vodolija
Ljubav:
Birate »velike reči« pred voljenom osobom. Uviđate da se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, partner ima svoju viziju.
Posao:
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga se sukobljavate sa određenim saradnicima.
Zdravlje:
Nemojte donositi ishitrene odluke, usporite ritam.

Ribe
Ljubav:
Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu različitim idejama koje mogu da sačekaju neko bolje vreme.
Posao:
Delujete aktivno na različitim stranama, ali negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima.
Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyČet Mar 21, 2019 5:38 am

Vaš horoskop za dan:
21.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Morate imati dobru volju i određene manire koji predstavljaju Vaš zaštitni znak u susretu sa dragom osobom.
Posao:
Važno je da pratite poslovni trend koji Vam omogućava širu afirmaciju. Postoje ideje koje nemaju praktičnu vrednost, ali donose dobru reputaciju.
Zdravlje:
Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na okolinu.

Bik
Ljubav:
Neko Vam zadaje dodatne probleme, dileme ili nove »rebuse«.
Posao:
Nemojte dozvoliti da u Vama preovladaju neskromne želje ili potreba za dominacijom.
Zdravlje:
Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci
Ljubav:
Suočavate se sa ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan korak. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe.
Posao:
Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Rak
Ljubav:
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama.
Posao:
Nema razloga da odlažete neke situacije, trenutak je da ubrzate poslovno-finansijske aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.
Zdravlje:
Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Lav
Ljubav:
Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom.
Posao:
Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za relaksaciju i dobro raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Iznenadni susret deluje na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, pre nego što donesete ozbiljniju odluku.
Posao:
Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procenu ili različite nesporazume u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Ukoliko ste iznenađeni partnerovom reakcijom, učinite sve što je potrebno da smirite zajedničke i uzavrele strasti. Budite korektni.
Posao:
Izbegavajte nepoznate situacije koje unose dodatnu nervozu ili poremećaj u osnovne saradničke odnose.
Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha ili samokontrolu.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara.
Posao:
Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

Strelac
Ljubav:
Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
Posao:
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u pregovorima.
Zdravlje:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti.
Posao:
Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju predlažu Vaši saradnici i pretpostavljeni.
Zdravlje:
Prijaće Vam promena i relaksacija.

Vodolija
Ljubav:
Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane, kod partnera podstiču veliku nelagodnost. Preispitajte svoje stavove.
Posao:
Pokažite dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti uslove u kojima se nalazite.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe
Ljubav:
Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju. Preostaje Vam da osmislite originalan nastup.
Posao:
U rešavanju poslovnih problema upotrebite svoje iskustvo i praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
rouzvel
Black Magic Woman
rouzvel


Godina : 66
Location : Beograd
Datum upisa : 23.02.2010

DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 EmptyPet Mar 22, 2019 5:34 am

Vaš horoskop za dan:
22.03.2019.


Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da Vam ugodi.
Posao:
Potrebne su Vam pouzdane informacije kako biste definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Bik
Ljubav:
Birate »velike reči« pred voljenom osobom. Uviđate da se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, jer partner ima svoju viziju.
Posao:
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga se sukobljavate sa određenim saradnicima.
Zdravlje:
Nemojte donositi ishitrene odluke, usporite svoj ritam.

Blizanci
Ljubav:
Partner ne želi lako da se odrekne svojih planova. Ipak, neko će morati prvi da popusti. Budite mudri.
Posao:
Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno. Ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija.

Rak
Ljubav:
Susret sa jednom bliskom osobom ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Svet oko sebe vidite u lepšim tonovima.
Posao:
Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nečiju toleranciju.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Lav
Ljubav:
Važno je da rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba.
Posao:
Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

Devica
Ljubav:
Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni sva Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u zahtevima.
Posao:
Poslovna situacija nije jednostavna, kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas neko psihološki uznemirava.

Vaga
Ljubav:
Partner ume da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava Vašim strpljenjem.
Posao:
Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju.
Zdravlje:
Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju različiti problemi.

Škorpion
Ljubav:
Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati.
Posao:
Preterujete u različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari i nečije negodovanje.
Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

Strelac
Ljubav:
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja. Imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
Posao:
Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Obratite pažnju na korisne informacije.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način, pokažite da imate izuzetne manire za različite prilike.
Posao:
Neko u Vama podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovnim planovima.
Zdravlje:
Emotivno zbližavanje Vas oslobađa svih napetosti.

Vodolija
Ljubav:
Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali ne pronalazite pravu ulogu.
Posao:
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja.
Zdravlje:
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Ribe
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suzdržano u nečijem društvu. Postoji način da obradujete i usrećite voljenu osobu.
Posao:
Nalazite se u sjajnoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.










Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content





DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: DNEVNI HOROSKOP ✰   DNEVNI HOROSKOP  ✰ - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole
 
DNEVNI HOROSKOP ✰
Nazad na vrh 
Strana 16 od 20Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeći
 Similar topics
-
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» DNEVNI HOROSKOP ✰
» Narodni horoskop
» HOROSKOP I STRAST
» DNEVNI LISTOVI (Srbija)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: ZVEZDARNICA :: ASTROLOGIJA-
Skoči na: