Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Ekskurzijaaaaaaaaa Pon Mar 24, 2008 7:32 pm
First topic message reminder :
Dolazi prolece i lepo vreme.Forumashi bi rado na ekskurziju.Ko ce sa kim sedeti u autobusu,shta tje raditi u putu i gde ce sve praviti odmaranja ostavljamo na mashti svakog forumasha.
Autor
Poruka
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 2:51 pm
bebana,ja cu te cuvati,samo nemoj da povracas u voznji jer sam onda i ja gotova......a smjesticu ja tebe nekako da budes u sredini,nace se neki zastitnik valjda s druge strane.nego sta se nosi za klopu,bez toga nikuda....i da- Dany,nastimaj gitaru i blize meni da se smjestis u busu.
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 3:01 pm
Evo ja ću uzeti kiflice, i sir...ruska salata može da se pokvari-neću to...hmmm....uzeću kekse, slane štapiće, smoki...pa valjda ćemo stati u neki restoran da ručamo, jelda? :scratch: A monty će nas pratiti motorom? :padapk8:
montoya NR .1 foruma
Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 3:15 pm
Sanjalica ::
Evo ja ću uzeti kiflice, i sir...ruska salata može da se pokvari-neću to...hmmm....uzeću kekse, slane štapiće, smoki...pa valjda ćemo stati u neki restoran da ručamo, jelda? :scratch: A monty će nas pratiti motorom? :padapk8:
ne.... gde se nalazite i eto mene kod vas:))) :329340:
Oci-ANDJELA Anđelina
Datum upisa : 08.06.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 3:21 pm
Otjem i ja na ekskurziju sa Vama :girl_mad: :putovanje:
Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 3:43 pm
Pa niko ti ne brani to Oci. :675231: Evo ti ćeš biti zadužena da nas ulepšavaš i da nas zabavljaš pričajući stihove, važi? :400654:
Luckasta
Datum upisa : 14.01.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 4:44 pm
evo su nam Silvy i Slatkicass i pevaljku organizirale....samo muski neka odluce, da li mala ide sa nama u nasem busu , ili se vozi sa nenim bendom:))))
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 4:47 pm
Sanjalica ::
Pa niko ti ne brani to Oci. :675231: Evo ti ćeš biti zadužena da nas ulepšavaš i da nas zabavljaš pričajući stihove, važi? :400654:
Ma ima da radim sve sto otjete sam da idem i ja :cheers:
doctorr67 NR .1 foruma
Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 4:51 pm
samo se vi dognovorite:)))
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 4:52 pm
Evo docu cu da masiram kad bude napet :geek:
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 4:56 pm
hm...trenje???? :raz6: :a_haende02: :mouse :
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 4:57 pm
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 5:04 pm
:raz6:
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 5:19 pm
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 5:21 pm
:675231:
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 5:40 pm
Ebite se smajlicima kad stignemo na vrh,sad ideje,ko sta kako i koga........pevaljka dobraaaaaaaaaa,zadrzavamo ju,oko,moji nokti su katastrofa,tako racunaj da ces izgubiti puno vremena uz mene,a doca je svakako predvidjen za prvu pomoc,ako koja od dama krene da padne na ledja,da ju pricuva i sprijeci.Ovcja je naravno za grijanje tu,a Smiljan ce da razvuce RAMUNIKU.Lily,bar,pokretni,Pjer pult.Monty,zaebi to sto ces mimo nas na motoru,ne moze il si s nas il bRez nas.......nema doci na gotovo.
ja sam organizator,ako niste primjetili do sad :348949:
Crna_ovca Princ od tora
Datum upisa : 21.12.2007
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:31 pm
Jos ces i karte da pocnes da nam naplacujes :geek:
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:39 pm
Mi iz Srbiju smo siromasi.....el može da se odradi?
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:48 pm
idite obojica u persun,ja cula da je ovo sve gratis.....nema naplate,ali to u naturi ce da razmislimo kad se popnemo.......na vrh planine.
Crna_ovca Princ od tora
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:52 pm
Znaci videcemo naturalne lepote.... :geek:
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:54 pm
Da,sve prirodne ljepote,sto pod snijegom,sto kad g istopimo,nego dany,jel nosis gitaru,nemoj da ju raboravis,moraces udarati u sta drugo.
Crna_ovca Princ od tora
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:55 pm
Vez znam da ce zaboraviti gitaru.... :974438:
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 8:57 pm
sta che mu gitarra, svirache on i bez :))) :ironic:
Crna_ovca Princ od tora
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 9:00 pm
Odsvirao on hteo si reci.... :geek:
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 9:10 pm
:confused: Jesmo krenuli??? :confused:
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 9:11 pm
Vozi Miskoooooo!!!!
:974438:
Crna_ovca Princ od tora
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 9:14 pm
Pazi banderaaaaa
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 9:38 pm
kakvo kretanje.....a zborno mjesto,vrijeme,al ste vi neorganozovani....ajde ima li neki partijski da nas fino postroji,prebroji...a i Luci se uspavala,a ona glavni sofer.jao,s kim ja krenuh na ekskurziju.
Luckasta
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 9:53 pm
ama Astra , zeno draga...pa mi smo nasi svi sa Balkana...znamo mi i bez prebrojavanja , i bez cekanja u red...nama dovoljni jedni druge da pogledamo i sve bez reci dogovoreno...noge pod ruke i tutanj na put kompletni:)))))))))))
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 10:16 pm
Nesto me buni. Put ka Alpima ne vodi preko Makedonije :roll: Ostacu ja na vijulici da vas cekam, ha? :roll:
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 10:22 pm
Ma kakvi da nas cekas???!
Ti ne ostajes el dolazi monty da te pokupi!!! Pakuj se i cekaj!!
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Dec 23, 2008 10:40 pm
Sanjalice,odgodjene Alpe,u pitanju su Srpske Karavanke.....ima da kruzimo preko Makedonije i Bosne,na vrh da se skupimo,makad i zbog one nature,sto spominju neki.
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Pet Feb 04, 2011 1:57 pm
Ehhh daaa.. bilo bi to lepo!
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Krenuli smo na ekskurziju Pon Nov 24, 2014 11:06 pm
Zamislite situaciju...uspjeli smo se organizovati svi danubiusovci i krecemo na ekskurziju.Odgovorite na sljedeca pitanja i dodajte jos sta mislite da treba.
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA: U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED: PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA: UPUSTIO SE U RASPRAVU SA: PRICAO VICEVE SA: U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH: NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE: ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO: KUPOVINA SUVENIRA SA: NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA: ZBLIZIO BIH SE SA: POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA: UDVARAO BIH: NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA: U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA: KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO:
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Pon Nov 24, 2014 11:44 pm
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA:-taxijem,...kako drukčije jbt! U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED:-Astre,pored šefike nema zime... PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA:-hm,kad bi hteo da smršam ,onda sa konom UPUSTIO SE U RASPRAVU SA:-Denijem PRICAO VICEVE SA:-Lakotom U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH:-pa žemsko jbt,jebeš sobe
NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO-pa zna se ,one što ostanu do zore SLJEDECE: ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO:-Kijara brmm,znao bi sve KUPOVINA SUVENIRA SA:-Rouzvel NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA:-Astrom,konom,Kijarom... ZBLIZIO BIH SE SA:-DUŠICOM POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA:-BAR NJIH DVE UDVARAO BIH:-svima NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA:-dacom U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA:-lakotom KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO:-lavić
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Nov 25, 2014 12:05 am
Astra ::
Zamislite situaciju...uspjeli smo se organizovati svi danubiusovci i krecemo na ekskurziju.Odgovorite na sljedeca pitanja i dodajte jos sta mislite da treba.
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA:Autom U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED:Ko ne povraća ? :zubi3: .Ajde da budem šlihtara-Danubius PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA:Ko najmanje jede?Sve poguzije bemu.Kona ne dolazi u obzir.Lakota:) UPUSTIO SE U RASPRAVU SA:debijem :zubi3: PRICAO VICEVE SA:Zoletom U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH:Astru:D NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE:Noćna ekipa DForuma :D ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO:Podbarac i dušica KUPOVINA SUVENIRA SA:Zox NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA:Astra i promaja ZBLIZIO BIH SE SA:daljinskim. :zubi3: POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA: debijem:D (delija i grobar) UDVARAO BIH:promaji ,Daniju .cojletu :zubi3: NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA:Bosankom i sonijom:D U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA:Kića/Praja KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO:Ram za sliku(pa neka bude zajednička)
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Nov 25, 2014 12:13 am
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA: šajkačom U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED: šofera PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA: svima UPUSTIO SE U RASPRAVU SA: svima PRICAO VICEVE SA: Nut U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH: Zox NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE: Dolija, da zapevamo četničko-ustaški mix ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO: Čiča, seli bi smo negde i nikakvi obilasci KUPOVINA SUVENIRA SA: Cojletom NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA: Zox ZBLIZIO BIH SE SA: Bosankom POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA: Pesmom UDVARAO BIH: Kjari NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA: Astrom U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA: Docom KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO: kokarda naravno
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Nov 25, 2014 12:14 am
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA:avionom,u dogovoru sa Konom,preko Zagreba ,pa po Kijaru U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED:Promaje...bilo bi zabavno PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA:Justiciom...male je hrane,a ne voli sendvice UPUSTIO SE U RASPRAVU SA:Dusicom,ali neku lijepu temu PRICAO VICEVE SA:Promajom,brate s kim drugim U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH:auuuu,pa koliko dana,toliko tumbanja...Daljinac,Dany,Kica...a koliko dana ostajemooooooo NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE:Dany da svira,Johny za stimung,promaja da prica sale,Kona da pjeva,Bosanka da sve to slika,Oki da plese,Kijara jer je uvijek budna i horna,Lakota jer bi pravila romantiku,Zox,da me drzi budnom,Lady da ju naucim neke poteze,Sibil da dobacuje,Podbarca da me nasmijava,Monty da nas razvozi... ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO:Zox zoja....ko bolje poznaje geografiju u istoriju KUPOVINA SUVENIRA SA:Kijarom,soping frikom,a pomogl bi i Marea,garant NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA:hmmmmmmm,najromanticnijem koji bi bio spreman na ludosti ZBLIZIO BIH SE SA:Lakotom i Dusicom POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA:Cicom UDVARAO BIH:svim muskarcima...pa kod kojeg prodjem los NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA:Sonjom i Cojletom U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA:Slatkicom i pesmom KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO: Za daljinskog,baterije sa drbom drzave u kojoj bi bili Kici,kapetansku kapu Daniju.dobar parfem, Promaji,neki notes za biljeske Lily,nesto za djecurliju Sonji,najljepse razglednice Bosanki i Sibil,najljepse salvete Johniju i Justi neke jestive specijalitete Kony aktuelni CD karana Kijari jastucic lavande i plisanu igrackicu Dusici,rijetko sjeme cvijeca lakoti neke snalice za kosu Lady,bizuteriju-ogrlicu i nausnice Zokiju neke gace sa odabranom slikom Podbarcu-plisanog medu
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Uto Nov 25, 2014 3:29 pm
..a ti neces s nama loly?
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA:Sibi,ona je tu sa ove moje banatske strane
U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED:..sarage..drustvo Astra,Zox,promaja,Justi,Jd..
PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA:..na gomilu,pa kome se sta svidja
UPUSTIO SE U RASPRAVU SA: Kijarom..sigurno bi joj smetalo sto smo preglasni :zubi3:
PRICAO VICEVE SA:dusica,JD,justa..sve strelcevi,poznati po duhovitosti ..kona bi dobacivala iz mase.. :zubi3:
U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH:Astru..
NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE:e tu bih volela da smo svi..i pevamo iz glasa
ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO:promaja,deluje kao osoba koja bi cutala i nosila torbe KUPOVINA SUVENIRA SA:zox..verujem da bi imala dobre ideje
NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA:Danijem ,uliva poverenje
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 2:29 pm
Ko je zaduzen za klopu u busu?
promaja Panonski lav
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 2:44 pm
pa Astrina komšinica je zadužena da čuva klopu...[You must be registered and logged in to see this image.]
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 2:52 pm
promaja ::
pa Astrina komšinica je zadužena da čuva klopu...[You must be registered and logged in to see this image.]
Znaci ,ostali vitamine u tableticama
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 2:53 pm
..oduzimaj to dok je vreme Kijara da cuva
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 3:01 pm
Lakota ::
Nije ni Kijara pouzdana vis bolan da jede ko lopatom Alije Sirotanovica...neg zoj pa se ne prima....ja bih ipak kljuc od spajze dala Lady....ona je alergicna na mnogo toga...sigurno ce bit hrane i za povratak.
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 3:03 pm
..moze,moze..samo da se ima sto pregristi
promaja Panonski lav
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 3:29 pm
Šta imamo za ćepi,ko je barmen?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 4:08 pm
promaja ::
Šta imamo za ćepi,ko je barmen?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Aaaaaaaaaaaaa,naja alkohol...pa da poslije bude,ne znam sta sam i s kim sam....bio pijan.
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 4:26 pm
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA: Jel ono Laki beše iz Bečkereka? Ako jeste onda nju kupim uz put kad krenem na zakazano mesto.
U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED: Sela gde sela i ovako ću da šetam i menjam mesto svako malo.
PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA: Kopa i piće se na ekskurziji deli sa svima UPUSTIO SE U RASPRAVU SA: S Promajom da promeni muziku koju je uzurpirao.
PRICAO VICEVE SA: Pričam naglas pa ko oće da sluša.
U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH: Cimer nebitan i ovako sobu koristim samo da se tušnem i presvučem.
NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE: Žurka - svi prisutni
ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO:Neko ko je iz tih krajeva koga bih smorila pitanjima o svemu što vidim KUPOVINA SUVENIRA SA: Mrzim kupovinu, to bi ja na brzaka obavila.
NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA: Neko spava na ekskurziji???
ZBLIZIO BIH SE SA: Nekim valjda
POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA: Debijem verovatno
UDVARAO BIH:
NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA: Mene obično i nema na fotkama jer ja fotkam ... živi smor sam po tom pitanju čuvajte se
U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA:Astrom da ne moram posle na pp
KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO: Svugde postoje moje kolege pa bih svakom od vas našla sapunče koje mu mirisom i šarama najviše odgovara.
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 5:48 pm
Astra,pice pod obavezno..pa gde da izmisljamo druge izgovore
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 5:55 pm
Astra,pice pod obavezno..pa gde da izmisljamo druge izgovore
To bi ti....ja sam za verziju bili- uradili,al svjesno....nema poslije vadjenja na pice,sex kao kazna i slicno....u potpuno svjesnom stanju,necemo da za 9 mjeseci imamo 10 novih blogica...ahahahah
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 6:12 pm
Deco aj da na dozvolimo čika-vozaču da kači slike na FB i instagram :ritam: :ritam: :ritam:
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 8:09 pm
Astra ::
Nije ni Kijara pouzdana vis bolan da jede ko lopatom Alije Sirotanovica...neg zoj pa se ne prima....ja bih ipak kljuc od spajze dala Lady....ona je alergicna na mnogo toga...sigurno ce bit hrane i za povratak.
provalila me Astra.
Lady neka čuva,ako i kod nje nije fora sa alergijom.. :zubi3:
Meščini što se tiče klope,nema pouzdanih. :D
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Krenuli smo na ekskurziju Sre Nov 26, 2014 9:43 pm
NA ZAKAZANO MJESTO BIH STIGAO SA:osobom koja sedi pored mene U BUSU BI SJEO OBAVEZNO PORED: - II - PODIJELIO BIH KLOPU I PICE SA: svima ...... UPUSTIO SE U RASPRAVU SA:Zox Zojom....naravno PRICAO VICEVE SA: Promaya & Debilko U HOTELU SU DVOKREVETNE SOBE,IZABRAO BIH:neku od plavuši.... NA SJEDELJKU UZ GITARU I VINO NA PJESCANOJ PLAZI NAVECE BIH IZABRAO SLJEDECE:Astra, Kona , Brmm ZA OBILAZAK PO GRADU BI MI NAJBOLJI BIO: Brmm KUPOVINA SUVENIRA SA:Bosankom NA NOCNO LUDIRANJE DOK DRUGI SPAVAJU BI OTISAO SA:Kona ZBLIZIO BIH SE SA:Sanjalicom POSVADJAO BIH SE VJEROVATNO SA:Konobarem... UDVARAO BIH: Hostesi hotela NAJVISE FOTKI BIH NAPRAVIO SA: curama foruma U POVRATKU BIH PREPRICAVAO DOGADJAJE SA: Debi, Dani i ostali po strani KUPI NA KRAJU SVAKOME SUVENIR ZA SJECANJE NA EKSKURZIJU ,A TO BI BILO:žvakaće gume
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]