DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Svaka priča ima neki početak ... BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Svaka priča ima neki početak ... BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Svaka priča ima neki početak ...

Ići dole 
AutorPoruka
Okano
Somborska Ruža
Okano

Godina : 49
Datum upisa : 06.01.2012

Svaka priča ima neki početak ... Empty
PočaljiNaslov: Svaka priča ima neki početak ...   Svaka priča ima neki početak ... EmptyUto Jul 25, 2017 3:35 am

Sve ima neki svoj pocetak ili uvod u predstojecu pricu , pa tako i ovo "Putovanja jednog delfina " ...

Volim da putujem, ne biram neke posebne destinacije, nekad odem do obliznje "Sikare" udaljeno od mene nekih 7 km, ali desi se da predjem i 2-3 granice. Svako putovanje dozivljavam kao vrstu pustolovine, istrazujem , razgledam, uzivam.
Svaki grad, selo , kuca ili salas ima svoju pricu koja ceka na otkrivanje.Sve je u ocima posmatraca -putnika.

Svoja putovanja koristim najpre da napunim svoje "baterije" koje se svake godine sve brze i brze istrose.

Putujem dosta poslovno ili iz cistog zadovoljstva, volela bih da mogu svi putovati i da uzivaju u svakom predjenom kilometru posebno, gde god ih putevi vodili.  

Pa da krenemo, polako ...

Ponekad ... čekamo da se pred nama pojavi neki idealni put ... ali , zaboravljamo da putevi nastaju dok hodamo , ne dok čekamo.

Svaka priča ima neki početak ... Depchl10

P.S. Ovde nece postojati redosled putovanja ... nema vozne karte, ne mozete zakasniti, niti prerano doci. Svako je dobro dosao u ono doba kad stigne na peron.
Pa, smestite se udobno , najbolji pogled se pruza uvek sa sedista do prozora, uzivajte a ja cu biti taj prozor kroz koji cete videti mojim ocima ...
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/

Svaka priča ima neki početak ...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Neki od znakova da ti treba psiholog
» Ima li gore od "Parova "? Ima ! MALDIWI,FARMA I JOS PO NEKI (rijaliti )

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: KNJIŽEVNOST I JEZIK :: BLOGOJAVLJENJE :: ► BLOGOSFERA ◄ :: Putovanja jednog delfina ♥-
Skoči na: