|
| P L E O N A Z M I | |
|
+13neiskusan Luckasta SJaj sonia Lada^ki Storm_z Danubius Silvy montoya komunikativn@ doctorr67 zvezdana slatkicass 17 posters | |
Autor | Poruka |
---|
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: P L E O N A Z M I Ned Dec 02, 2007 10:35 pm | |
| Mala kućica šuplje sito Ogromno prostranstvo | |
| | | zvezdana
Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Jan 31, 2008 9:10 am | |
| čak, šta vise medjutim, naprotiv | |
| | | doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Jan 31, 2008 9:37 pm | |
| ukoliko mozda premda i jeste stim...:) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Pon Apr 07, 2008 5:38 pm | |
| "JA DAKAKO SVAKAKO S TIM PREMA CIM JE BO ME DA" . ( Lako je udarac dati, tesko je udarac primiti ) |
| | | komunikativn@ Fatal Femme
Godina : 51 Location : tu i tamo -:) Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Pon Apr 07, 2008 6:21 pm | |
| kad ga vec dajes,onda ga i primi :twisted: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Pon Apr 07, 2008 7:14 pm | |
| - komunikativn@ ::
- kad ga vec dajes,onda ga i primi :twisted:
Dali moram, biti ubijen, ti ces odluciti. Dali cu pisati na ovom forumu ti ces odluciti. Hocemo li biti pijatelj JA cu odluciti... A jedini i ispravni sudija je onaj kojeg sam ja izabrao,a nije mi presudio ONA ,vec je izvrsilac gospodin SJaj. " Tolko truda, zajedno za macicima ode" Pusti da malo vremena protece sve ce se objasniti... |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Pon Apr 07, 2008 7:30 pm | |
| ..hej nevene... u odlucivanju prijateljstva ne odlucuje pojedinac,zar ti ne mislis tako ? Iluzija postoji u snovima,otvori ochi i pogledaj u stvarnost... raduj se u nadi ;) :twisted: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Pon Apr 07, 2008 7:49 pm | |
- ..hej nevene...
u odlucivanju prijateljstva ne odlucuje pojedinac,zar ti ne mislis tako ? Iluzija postoji u snovima,otvori ochi i pogledaj u stvarnost... raduj se u nadi ;) :twisted: Vidim, da mi je borba tek prestoji. Nikad ne volim kad mi prijatelj neko lako postane,.Vec onaj koji zna da oprosti, koji ima dusu. Ja biram, koga cu zavoljeti, iskreno i ljudski mu biti veran. Upoznati ga mojom porodicom, sa mojim bratom. Moje mu drugove darivati, moje poznanstvo i veze. Volim drugove od borbe i akcije, ne volim laprdala i filozofe i advokate. Volim pomoci, volim darivati, zelim iznenaditi, i na da sve ne volim kad su ljudi pod tujdim utjecajem, a nose svoju glavu. ... Mozda sam namerno uradio, da me SJaj banuje, jer me njegov forum vise ne zasluzuje... Sama zakljuci koliko sam glupav, da idem toliko u krajnost. |
| | | montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 1:08 am | |
| DANGER!!!!
Nepostoje prijatelji vech interesna grupa...ili spadashj u tu grupu ili si odbachen.U zivotu milosti nema i sve je surovo..mada neizgleda tako. S obzirom da je sve surovo set-up u glavi treba biti adekvatan. Nepostoje drame... i molim ...bez njih na forumu. Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 10:24 am | |
| - montoya ::
- DANGER!!!!
Nepostoje prijatelji vech interesna grupa...ili spadashj u tu grupu ili si odbachen.U zivotu milosti nema i sve je surovo..mada neizgleda tako. S obzirom da je sve surovo set-up u glavi treba biti adekvatan. Nepostoje drame... i molim ...bez njih na forumu. zelis li da mi budes prijatelj??????samo da ti dokazem da nisi u pravu.Prijatelji postoje, malo ih je...vrloooooooo, ali ipak postoje.Imam samo jednog pravog prijatelja...evo ti si drugi...a ti prihvati ili odbaci | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 10:47 am | |
| P.S. nisam te slucajno izabrala :sunny: | |
| | | zvezdana
Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 11:14 am | |
| Ne kaze se zalud da je bogat onaj covek koji ima bar jednog prijatelja. Poznanika, drugara, druzenja, interesa raznoraznih..... toga ima previse. Pravih prijatelja je mnogo malo, i to onih bezuslovnih. Srecna sam sto sam jednog takvog imala i beskrajno tuzna sto sam ga izgubila. Cesto mu zapalim svecu i cini mi se kao da je opet tu, i u lepom i u losem, kao uvek pre..... Prijatelji se ne sticu tako sto dajemo oglas da nam neko to postane. Prijateljstvo, je pre svega, bezuslovno i bezrezerno davanje, svog vremena, znanja, emocija, sebe samog... Stice se dugogodisnjim poverenjem, iskrenoscu i nesebicnoscu. Potpunim poznavanjem te druge osobe i ogoljavanjem pred njom, bez ustezanja i straha. Ako to druga osoba prepozna i vrati istom merom - nastane ono najvrednije sto covek moze steci za svig zivota - PRIJATELJSTVO. Danas se ta rec olako koristi, kao i mnoge druge, pa stalno slusamo kako su nas izdali i razocarali prijatelji i slicn gluposti. Pravi prijatelj nikad ne moze ni da izda ni da razocara. Sa njim uvek znamo na ~cemu smo~. P:S: Eto napisah se sita, al pojma nemam sta ovi postovi traze na ovom mestu. | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 11:22 am | |
| - zvezdana ::
- Ne kaze se zalud da je bogat onaj covek koji ima bar jednog prijatelja. Poznanika, drugara, druzenja, interesa raznoraznih..... toga ima previse. Pravih prijatelja je mnogo malo, i to onih bezuslovnih. Srecna sam sto sam jednog takvog imala i beskrajno tuzna sto sam ga izgubila. Cesto mu zapalim svecu i cini mi se kao da je opet tu, i u lepom i u losem, kao uvek pre.....
Prijatelji se ne sticu tako sto dajemo oglas da nam neko to postane. Prijateljstvo, je pre svega, bezuslovno i bezrezerno davanje, svog vremena, znanja, emocija, sebe samog... Stice se dugogodisnjim poverenjem, iskrenoscu i nesebicnoscu. Potpunim poznavanjem te druge osobe i ogoljavanjem pred njom, bez ustezanja i straha. Ako to druga osoba prepozna i vrati istom merom - nastane ono najvrednije sto covek moze steci za svig zivota - PRIJATELJSTVO. Danas se ta rec olako koristi, kao i mnoge druge, pa stalno slusamo kako su nas izdali i razocarali prijatelji i slicn gluposti. Pravi prijatelj nikad ne moze ni da izda ni da razocara. Sa njim uvek znamo na ~cemu smo~. P:S: Eto napisah se sita, al pojma nemam sta ovi postovi traze na ovom mestu. Lepo i tacno napisano-pa makar i to ne bilo mesto za to, sto si dobro primetila...Ipak-ne trebamo da patimo od formi, bitnije je da pisemo sta osecamo Ovome nemam zaista nista da dodam-sem da se ,ovde , zaista osecam da sam medju prijateljima :sunny: | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 11:36 am | |
| P.S. nisam te slucajno izabrala | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 11:38 am | |
| Dali ce iko od vas meni biti prijatelj. Ja Odlucujem... Sve dok sam zakljucan, necu dati nikakvo obrazlozenje... Ovo je forum, dostupan svima a ne jednoj interesnoj sferi. Uopsteno... Strom_Z. je Ok. Preterao jesam, ko je ona s kim se druzi, bas me briga. Ja sam tresnuo u zemlju, "u sumadincima", na chatu, tad je boljelo. Ovaj put sam na svojim nogama...Ali, Nikad. Nikad ne izdajem svoje prijatelje, ma sta mi oni ucinili. Ja ostajem prijjatelj... ...Sitni ste vi, od vajkada bili, i promenjivi. |
| | | Storm_z
Godina : 55 Location : Olujna polja Datum upisa : 07.02.2008
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 12:31 pm | |
| Da bi neko imao prijatelja moraju biti dve strane.Ne odlucujes ti nista!Ja se prvi put javljam i kazem-DOSTA.Neces unistiti ni jedan forum-napolje! | |
| | | slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 12:38 pm | |
| nevene, Storm_z, molim vas da prestanete sa prepucavanjima. Nevene forum nema tu svrhu, postoje drugi načini za takvu komunikaciju. Molim te , ima toliko lepih tema na kojima se možeš i trebaš oglasiti. | |
| | | Storm_z
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 12:40 pm | |
| Ako nisi primetila ovo je moje prvo oglasavanje.Gledala sam i cutala dok je pljuvao mene ali necu citati kako pljuje ljude koji su mi dragi.Ako ti zelis samo izvoli.Ja necu! | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 12:54 pm | |
| ...Sitni ste vi, od vajkada bili, i promenjivi. (ovo je samo delic od tvog sireg repertoara uvreda)Halooo, neven-ti bas ne prestajes ??? Odakle ti pravo da sudis o ljudima koje ne poznajes, i jos da ih vredjas -sada vec konstantno? To sto ti mislis da si "iznad svih" i da te , citiram , "#sumadinci ne zasluzuju" -to je vec problem tvog samoljublja i narcisoidnodnosti ...Veruj da sam te zaista citao , i davno primetio tvoj "ja pa ja -i o sebi najboljem " teme i postove. Prihvacen si onakav kakav jesi , verovatno se i ja nekima ne svidjam, mozda mnogima, ali NE VREDJAM NIKOGA . Ovo sto pokusavas je pre svega ruzno, i nedostojno muskarca. Nema ovde nikakvih klanova , ni zatvorenih grupa , ni licnih simpatija zbog kojih bi se pravili izuzeci, niko zbog toga nema povlascen status . SVI smo ovde prijatelji, makar i "virtuelni " VREDJANJE necu dozvoliti NIKOME ! Dozovi se pameti -procitaj sta ti slatkicass gore pise , moze li lepse i tolerantnije ? Ako to ne mozes ili ne zelis -za 5 minuta napravis isti ovakav forum, pa tamo radi sta hoces . Zapitaj se samo ko ce ti tamo doci, ako ovako pises o ljudima ...Prijateljski savet-jos uvek | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 1:07 pm | |
| Mislim da ste u pravu..." Vreme je da me malo pustite na miru" Ne razmisljam racionalno i pisem gluposti... Necu se vise pisati...Sve sto pisem pisem SJaju, U Sjaja sam razocaran, pa ove sve reci, vecina se ne tice vas, kao da se njemu obracam i samo mi je on u mislima... Oprostite, ugasite temu "neven" Otvorite je kasnije. Nisam spreman, za vas, i nisam ratoboran.. Kao da se dogovarate, Jucer komunikativna, danas ti Danubus, ko ce sutra biti... Eto... |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 1:29 pm | |
| - neven ::
- Mislim da ste u pravu..." Vreme je da me malo pustite na miru"
Ne razmisljam racionalno i pisem gluposti... Necu se vise pisati...Sve sto pisem pisem SJaju, U Sjaja sam razocaran, pa ove sve reci, vecina se ne tice vas, kao da se njemu obracam i samo mi je on u mislima... Oprostite, ugasite temu "neven" Otvorite je kasnije. Nisam spreman, za vas, i nisam ratoboran.. Kao da se dogovarate, Jucer komunikativna, danas ti Danubus, ko ce sutra biti... Eto... Eto vidis? Sada je vec u pitanju zavera protiv tvoje licnosti?to je vec ksenofobno-paranoicno... Znas li ti , da mi jedni o drugima znamo samo iz onoga sto smo sami napisali na forumima, iz rubrika tipa " upoznajmo se " i foto galerija, sto je uobicajeno na forumima? Potpisujem ti da 98 %ljudi ne zna KO JE pomenuta komunikativn@, jer to ona tako zeli, sto je i vise puta napisala? Dobro si rekao , najpre je bila Storm na tapetu, juce komunikativn@, danas ja ....ko ce biti sledeci ?????? ps Tema "neven" nije otvorena, niko ovde nema temu " o sebi" SjaJu se mozes obratiti i direktno, na mene je ostavio utisak dobrog i iskrenog coveka | |
| | | Lada^ki
Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 1:33 pm | |
| | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 1:56 pm | |
| - Storm_z ::
- Ako nisi primetila ovo je moje prvo oglasavanje.Gledala sam i cutala dok je pljuvo mene ali necu citati kako pljuje ljude koji su mi dragi.Ako ti zelis samo izvoli.Ja necu!
Primetila sam zato se prvenstveno njemu i obraćam. Još nikoga nije pljuvao.......a ako želi ostati i neće. Inače će biti banovan. Ja o SJaju i svima vama imam lepo mišljenje i sigurno neću dozvoliti uvrede na forumu. Sve što se želi napisati može i mailom, pa ko želi pročitati nek pročita a ko ne želi neka obriše pre otvaranja. Zato nevene, prekini više sa spominjanjem bilo čijeg imena. Napravi pauzu u pisanju. | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 3:10 pm | |
| el to neko spominje i komunikativnu ?:scratch: ufff..ovaj net...avantura u kojoj nema semafora :geek: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 3:40 pm | |
- el to neko spominje i komunikativnu ?:scratch:
ufff..ovaj net...avantura u kojoj nema semafora :geek: Oprosti! |
| | | Lada^ki
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 5:20 pm | |
| je l' pleonazam chupavi chupavac? | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 5:21 pm | |
| jok, celavi- celavac.... :geek: | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 6:12 pm | |
| haaaha , kosmati celestone:))) Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | SJaj
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 08, 2008 7:02 pm | |
| - danubius ::
- neven ::
- Mislim da ste u pravu..." Vreme je da me malo pustite na miru"
Ne razmisljam racionalno i pisem gluposti... Necu se vise pisati...Sve sto pisem pisem SJaju, U Sjaja sam razocaran, pa ove sve reci, vecina se ne tice vas, kao da se njemu obracam i samo mi je on u mislima... Oprostite, ugasite temu "neven" Otvorite je kasnije. Nisam spreman, za vas, i nisam ratoboran.. Kao da se dogovarate, Jucer komunikativna, danas ti Danubus, ko ce sutra biti... Eto... Eto vidis? Sada je vec u pitanju zavera protiv tvoje licnosti?to je vec ksenofobno-paranoicno... Znas li ti , da mi jedni o drugima znamo samo iz onoga sto smo sami napisali na forumima, iz rubrika tipa " upoznajmo se " i foto galerija, sto je uobicajeno na forumima? Potpisujem ti da 98 %ljudi ne zna KO JE pomenuta komunikativn@, jer to ona tako zeli, sto je i vise puta napisala? Dobro si rekao , najpre je bila Storm na tapetu, juce komunikativn@, danas ja ....ko ce biti sledeci ?????? ps Tema "neven" nije otvorena, niko ovde nema temu " o sebi" SjaJu se mozes obratiti i direktno, na mene je ostavio utisak dobrog i iskrenog coveka Samo da Vam se izvinem i da iskoristim priliku svima da se zahvalim,sto ste prepoznali moju licnost naravno kao i ja Vasu,ovako dobar i uvazen forum nije za gore pojedine postove,sto mene licno kao coveka nepogadjaju,i o tom coveku koji to pise imam svoje misljenje i da Vas neopterecujem hvala Vam svima puno...ulepsajmo druzenje na ovako lepom forumu,lepim recima i smesnim dosetkama.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Danubius Sre Apr 09, 2008 1:15 pm | |
| Izvinjavam se svim clanovima ovog foruma i foruma "sumadinci, na mom neprimerenom ponasanju, ovom mom losem raspolozenju, do danas, svim glupostima koje uradih. Oprostite, nevenu ! - - Za sve uvrede koje sam naneo bilo kom clanu ovog, i foruma, "Šumadinci. Neka mi clanovi oba foruma oproste sto sam ih izneverio, uz obecanje, da cu biti tolerantniji i jednostavniji. Pazit cu na svoje pisanje, ponasanje. Svestan da ne mogu poraviti, ono sto sam uradio, i ublaziti tu svu nepravdu, koju sam, nehotice, preterivanjem i verovanjem da mogu, vise, uradio mojim dragim drugarima u pisanju. Neka mi oprosti - gorskooko, Gea,sto am ih uveo u jedno nedolicno moje ponasanje. Crna_ ovca_ chata sto sam ga doveo u sumnju... I Strom, sto sam je gurnuo u provaliju besa, svesno, uz opomenu Ljilje da to nece ici tako... Zbog svog neprimerenog vledanja, a uvidjevsi da je ipak "Danubius" u pravu. Sam cu sebe da sankcionisem ... Hvala vam
Poslednji izmenio neven dana Sre Apr 09, 2008 3:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 1:33 pm | |
| cim se ti opterecujesh :evil:
ne mogu vjerovati da si toliki negativac u svom misljenju,i toliko ogorchen povezujuci proslost i sadasnjost.
Kopf hoch das Leben meistert man entweder lächeldnd oder überhaupt nicht.
cemu sve to ? | |
| | | Lada^ki
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 1:43 pm | |
| | |
| | | Lada^ki
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 1:51 pm | |
| Zashto mi se chini da sam promashio temu? :silent: | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 2:11 pm | |
| - Lada^ki ::
- Zashto mi se chini da sam promashio temu? :silent:
Nisi....... :drunken: sedi dole mala dečica | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 2:12 pm | |
| da se oglasim i ja...ovako "sitna i nevidljiva"...hahahah, salim se naravno, a to bi i trebali da radimo. Tako je bila topla atmosvera, sa radoscu se dolazilo na forum. Molim sve clanove foruma da zaboravimo sve nesuglasice...pisimo,,,ostavljajmo vedre, lepe teme-poruke, pune ljubavi, razumevanja...kao sto smo do sada to radili. Prepirke i prozivke nicemu ne vode, zasto stvarati razdor izmedju nas? Malo nas je, a ipak tako mnogo je dao svako od nas, kao da se poznajemo dugo. Ima toliko lepih stvari o kojima mozemo da pisemo, bez ustezanja i bojazni da bi nas neko prozvao. Svi ste mi podjednako dragi i jos jednom vas molim, zaboravimo sve ruzno i idemo dalje na vedrije teme...pa i one tuzne, to je deo svih nas i nedajmo da se to ugasi. Ja u svakom postu ostavljam deo sebe, tugu, srecu, suze...lepo je kada imas sa kim podeliti, izbaciti iz sebe, a ipak, da te pri tom niko ne prozove. Nevene, ti znas koliko ja tebe-tvoje pisanje cenim. Slatkicass, Neven i Silvy su svojim pisanjem odrzavali "stare sumadince", zasto to nehbismo i ovde radili. "Lepa rec i gvozdena vrata otvara", zato idemo dalje,bez ikakvih prozivki, da se druzimo, pisemo...pa i zaljubimo :sunny: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 2:12 pm | |
- cim se ti opterecujesh :evil:
ne mogu vjerovati da si toliki negativac u svom misljenju,i toliko ogorchen povezujuci proslost i sadasnjost.
cemu sve to ? Okrenuo sam list, sa ovim zadnjim pisanjem. i neverovatno. osecam se bolje i vedrije, i obecavam ti, vedrije teme.. Bar se nadam, jeb. mogu li je to. HeHeHe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 2:28 pm | |
| - Silvy ::
- da se oglasim i ja...ovako "sitna i nevidljiva"...hahahah, salim se naravno, a to bi i trebali da radimo.
Tako je bila topla atmosvera, sa radoscu se dolazilo na forum. Molim sve clanove foruma da zaboravimo sve nesuglasice...pisimo,,,ostavljajmo vedre, lepe teme-poruke, pune ljubavi, razumevanja...kao sto smo do sada to radili. Prepirke i prozivke nicemu ne vode, zasto stvarati razdor izmedju nas? Malo nas je, a ipak tako mnogo je dao svako od nas, kao da se poznajemo dugo. Ima toliko lepih stvari o kojima mozemo da pisemo, bez ustezanja i bojazni da bi nas neko prozvao. Svi ste mi podjednako dragi i jos jednom vas molim, zaboravimo sve ruzno i idemo dalje na vedrije teme...pa i one tuzne, to je deo svih nas i nedajmo da se to ugasi. Ja u svakom postu ostavljam deo sebe, tugu, srecu, suze...lepo je kada imas sa kim podeliti, izbaciti iz sebe, a ipak, da te pri tom niko ne prozove. Nevene, ti znas koliko ja tebe-tvoje pisanje cenim. Slatkicass, Neven i Silvy su svojim pisanjem odrzavali "stare sumadince", zasto to nehbismo i ovde radili. "Lepa rec i gvozdena vrata otvara", zato idemo dalje,bez ikakvih prozivki, da se druzimo, pisemo...pa i zaljubimo :sunny: . Ovo je bilo moje zadnje,pisanje i osvrt na proslost. Idemo vedrije, otvorenije i lepse... Danas mi pocinje novi zivot na ovom fprumu. Osecam se bolje i medju dragim ljudima. Godina ima 365. i samo jedna topla rec da se kaze svaki dan, bila bi to jedna lepa topla prica. Znamo da covek ima svoje trenutke slabosti, ponekad padove, koje nose lepotu zivota i iskusenja, ali uvek je tu ON, prijatelj koji moze pomoci. Ja pisem ponekad iskreno, ne toliko lepo, ali, zbog radosti, osmeha, zbog toplog dana i zbog vas, putovat cemo ovim nebeskim plavetnilom, dodirnuti srca ona tuzna i ona setana, podici suze uplakanom, darivajuci mu, ono sto moze samo covek... LJUBAV. Volim vas obe, drugarice moje po peru, nikad nisam prestajao. Moze se i treba se, ziveti i voljeti. neven. |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 2:39 pm | |
| Bravo nevene, zaboravili smo sve.....idemo dalje :D
pozdrav od tvoje dve drugarice po peru...nemoj nas nikada vise izneveriti | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 2:57 pm | |
| - neven ::
- Pisano, gospodinu, Danubius
*** 09.04.2008. Oko podne. neven... Vi ste gospodine ili pravnik, ili pravnik pripravnik. Ili ste menadjer negde nekog nekad. Ali' dobro se skrivate iza lika "Ce Ge Va Re", a verovatno i ne znate kakvu je on ulogu odigrao kroz istoriju. Ali, ajde. Ovih dana imam problema sa "sinusima". Malena moja bolest sto blokira moje sagledavanje stvari. Citajuci danas po prvi put, jake reci teksta vasih poruka. vidim... Kao zajenica ste jaki, veliki i besni.Reci su vam ceste i bez potrebe... Ostre, britke,- gotovo uzivate i nadmocno pisete, iznad mene ste "malog", u kuckanju svojih reci. Zelite da pokazete kako je savrseno na "olujnim poljima", Ali nije. - Pa da Pocnemo.. * "Ovde nema grupica, klanova niti bilo cega slicnog -svi smo ovde ravnopravni i prijatelji, i rado primamo nove" Ovo ste, vi pisali.... Neven, kaze - Ubiste me, a verovatno ni sami ne znate po cemu.. Ovde je klan, onih koji se upoznase negde nakad, na nekom mestu i popise kavu. tesko da je bas istinito, Ali, ajde... * Forumi sluze za zabavu, pre svega, a ne za licna razracunavanja , i mislim da nije u redu da svoj opservacije upucujes jedino i konstantno u pravcu Storm_z. ....Ovo ste vi napisali. Neven. kaze - Sto se tice gospodjice, nisam uvredjen, i priznajem moju neprimerenost u recima, ali ne odobravam njezim "Bes". ( to sto sam banovan,razlozi ce doci kroz moje tekstove). * Na tekst "PLEONAZMI", vas gospodine, mogu reci, da ste me stavili na optuzenicku klupu. citajuci optutnicu, i osudu u isti tren. Moliti cu gospodina da, ako ima mogucnosti a ima... Da sve uvrede koje sam izrekao, dostavi, ovom forumu, da clanovi procitaju, onakve kakve su bez dodavanja i oduzimanja... Takodje ako moze, a moze i sve uvrede, meni upucene, onako britke ostre i jednostavne, da dostavi ovom forumu da clanovi citaju, od svih sudionika sukoba, i one koje su obrisane od strane clanova sukoba. Jer ja nisam u mogutnosti, a i ne zelim vise da se branim. Vi ste gospodine, ADMIN, koji mi preti, a na ovom forumu ne ucinih nista lose. Najradje bi me poterali, ali ja necu. Steta. Banovat me necete lako. Necu dati. Niste me uvredili, nisam ljut, nisam ni citao vase pisanje, samo povrsno, bas kao i vi moje. Ovo je moj forum (u kojem cu pisati, nadam se biserom), koji ste vi gospodine poklonili jednoj divnoj zeni... Ona mi je jednom dala nadu u zdrav razum, koji se cesto izgubi u dvolicnosti. --...Sitni ste vi, od vajkada bili, i promenjivi - ovo ste vi gospodine nazvali uvredom. Bravo. Reci cu gospodine, ja iznosim sud, o vasim duplim arsinima.. Admin, bi bilo potrebnao da sukob smiruje,da ulepsa forum, da. drugo sto vi treba da zante, i da sprecite sukobe svojom ne pristrasnoscu i objektivizmom. - Vi ne radite to, Uradi to... Objektivno i ne pristrasno. Promjenjivi,. He i ovo uvreda. Bas... Gospodin meni kaze( Sumadinci) ko meni daje za pravo, da analiziram, nekog clana, foruma. A mene vec mnogo dana, farbate raznim bojama, analiztrate, ne samo moje ponasanje i moju licnost. - Vreme je tu... Ona nosi svoje... Istinu, iskrenost i radost, na ovom forumu... "Dva arsina trebaju da otputuju tamo, gde dvolicnost zivi". * "ksenofobno-paranoicno", - Ovo ste vi napisali gospodine. Dali to nije namerno vredjanje, radi blistavosti, velicine gospodnje. Pokazah li ja razloge te. Ne vi se gospodine plasite da niste u pravu, a niste.. Moje je pisanje jace, moja istina je veca, a tek tegstovi slede, a vi me blokirati necete. * Dobro si rekao , najpre je bila Storm na tapetu, juce komunikativn@, danas ja ....ko ce biti sledeci ?????? ps Tema "neven" nije otvorena, niko ovde nema temu " o sebi" SjaJu se mozes obratiti i direktno, na mene je ostavio utisak dobrog i iskrenog coveka.. Ovo ste vi gospodine kucali.. - Lepo receno; Sta vi, ? Zasto vi sebe stavljte, uz doticne dame. Nemate vi doticnu velicinu, pogotovo ne dame s olujni polja, Vi ste mozda neko, ali meni ne znacite mnogo.. Hocete li i ovo staviti kao uvredu ili podnjeti kao muskarac, ili ce vas opet ponjeti samoljublje. - koliko te je gospodin podmitio, "za ovo dobar i iskren".. Iskren covek bi, opomenuo sve strane u sukobu, (bas kao administrator ovog foruma jucer). na nedolicno i neprimereno ponasanje strana u sukobu. Gospodin je izabrao stranu jaceg, pre toga licno meni, nanoseci uvredljive reci.( to nije za ovaj forum)... * Gospodin, sa kojim nikad necu biti vise na "TI", trazi opravdanje u vasim recima. Nemam nista protiv. Ja cu traziti istinu pisajuci, skromno, jednostavno, dopadljivo. I nikad vise necu uci u sukobe interesa dve grupe, jer ipak je ovaj "ADMINISTRATOR" posteniji. __ Banovan sam, pa sta! " Jeb. forum koji ubija prijatelja, zbog stada ovaca iz tudjeg tora". * Mozete, gospodine pisti, demant, na koji je sigurno necu odgovoriti... Jedino, vas mogu pitati za jedan savet, ako ga zelite dati... HVALA! nadam se da nisam "vredjao". Pa da TI odgovorim -redom (na forumima i na chatu se niko ne oslovljava sa VI-nepisano pravilo , to sam naucio vec godinama unazad, tezim putem, bivao ismejan zbog toga) To ne umanjuje tvoj cinizam sa persiranjem -zaista mislis da pises imbecilima? Ne. nisam pravnik, dodacu i to tvojim bespredmetnim zakljucima -ali jako dobro znam ko je Che Gevara, to me ti ne moras uciti.Da citas i teme, a ne samo svoje skribomanske egzibicije , i da malo pratis forume, video bi da je svako od nas objasnio i svoj nick, i avatar.I vidis, nikome nije palo na pamet da narcisoidno stavi sam sebe, nego nesto drugo.Pa da pocnemo: prvo, niko od nas se , za moje znanje , ne poznaje , i da opet kazem, da citas teme, tek u neko dogledno vreme planiramo susret, ukoliko to obaveze i drugo dopusti. To ti je prva lazna tvrdnja, cemu si inace sklon-davati pausalne ocene o ljudima o kojima ne znas ama bas nista. To ti mogu potvrditi svi ostali, a sto posredno tvrdis da ja lazem , o tome cemo kasnije. Drugo:niko te nije analizirao, niti stavljao na optuzenicku klupu, sam si zapoceo sukob sa jednim nasim clanom,pa sa drugima, i sam lamentirao najvise o sebi, svojim mislima , svojim raspolozenjima, sve garnirano sa blagonaklonim ili manje blagonaklonim, pogledom sa tvojih "bozanskih visina", koje su nama, obicnim smrtnicima, nedostizne..Hoces koji citat? "Sitni ste vi....."dvolicni"..."nemate vi doticnu velicinu" "pisacu biserima" "moje pisanje je britkije i jace" "koliko te je gospodin podmitio" "moja je istina veca" "Jesenjin je ovo pisao za Nevena""stado ovaca iz tudjeg tora" Sta smo mi za tebe, ovce? Odakle ti samo tako visoko misljenje o sebi i svojim postovima? Jesi li negde doziveo ovacije, citiran, objavljen, pa da to tako smelo tvrdis? Pa ovo su forumi, i svi smo, hvala bogu, pismeni..Nisi ti napisao neko epohalno delo u tri toma da bi smatrao toliko "izad" svih ostalih, nego pises isto kao i svi mi drugi, svako na svoj nacin. Nadalje, kako se zove kada neko uporno tvrdi da je na delu zavera protiv njega , smisljena i organizovana, a to nije uopste tacno, nego tako nesto samo zamislja u svojoj glavi? To se zove paranoicna senzacija, koja vremenom preraste u paranoju, pa napreduje dalje.Vidis, nisam iz pravne struke-ali iz medicine jesam , pa znam ponesto o tome. Uopste ti je taktika izigravanje zrtve , koju treba zastititi, eto ,od onih koji imaju "vlast" , -borac za slobodnu rec , don-Kihot istine, nezni pesnik...Pri tome ne primecujes da to uopste ne pije vodu, jer su tvoji tekstovi varijabilni kao i tvoje raspolozenje .I za to ima i strucni, a i narodni izraz.Kreces se od romanticnih nagovestaja damama (svima redom) do sarkasticnih komentara kada tvoje senzualne poruke "ne dopru do njih" , pa budes zamoljen da ih ne spominjes. Ne pricam napamet, nego sam procitao sve tvoje postove, i koga zanima , neka ih sam procita na #sumadijacaffe, ne pada mi na pamet da ti dajem argumente ili dodatni publicitet.Neka se sam uveri, koga zanima.To sto "dame "misle o meni, kazu mi same ovde, a i na pv, msn i druge nacine.To nije tvoja briga i nemas pravo da to ocenjujes , analiziras , ili bilo sta drugo. Sto se ne zapitas , zasto nece sa tobom da razgovaraju, na taj nacin?Ja bih zte zamolio da ne pominjes "olujna polja" ni u kom kontekstu-jer te je i ona sama to zamolila, i sto je jos gore, uspeo si je oterati-jednog od najvrednjih clanova ciju duhovitost svi vole.To ti je bio cilj? Sjaja ne poznajem, ne znam cak ni odakle je covek , ni kako se zove, ni cim se bavi-ali na mene je ostavio bas takav utisak kako sam napisao, dakle, nikoga nije prozvao, uvredio ili rekao bilo koju losu rec...To dosta govori o osobi, i meni se cini prilicno tolerantan, kada ti uopsteno odgovara na tvoje "implikacije"-sto meni ne pada na pamet. ne prenosi vase nesporazume ovde, resi to sa njim .Necu se spustati na taj nivo, iako si u svom postu direktno doveo u pitanje za mene svetinje-dovodis u pitanje istinitost mojih tvrdnji, iako je svaka argumentovana-dakle, posredno tvrdis da lazem, da sam podmitljiv, da sam pristrasan, da zloupotrebljavam polozaj admina (pretim banovanjem) da sam samoljubiv, i na kraju dovodis u pitanje i moju muskost? Sta su to nego uvrede? Ne poznajes me licno-jer se ne bi usudio da ih izgovoris ...To ti odgovorno tvrdim.Jos jednom te pitam-odakle ti pravo da sudis o ljudima koje uopste ne poznajes, sta si ti Bog? Po cemu si ti to iznad svih nas ovde (a i na drugim forumima), da bi sebi uzimao to pravo? Za tvoju informaciju, ovde nije bilo nikakvih sukoba, i ako bas hoces , juce sam prvi put reagovao na jedan licni napad gde mu nije mesto -i ne samo ja, 5 mailova sam u sekundi dobio, i sukob je odmah izgladjen , na najkorektniji nacin.Da citas forum, a ne samo sebe , primetio bi i sam. Primetio bi i da je nekima zao sto se atmosfera pokvarila, i to su javno napisali.E vidis, JA to necu dozvoliti, ni tebi, ni nikom drugom-i to ne zato sto me licno vredjas, nego zato sto ovde ljudi dolaze da se sale, odmore i druze.Nije nas mnogo, pisemo i po drugim forumima-i niko nas nije prozivao ili opominjao za bilo sta ..Kako objasnjavas da tebe , eto zlobnici, na vise mesta banuju??? Ne shvataju uzvisenost tvojih briljantih tekstova ? Ovo nije demanti, jer ja nisam od onih sto misle da "pametniji treba da popusti" a licne uvrede me ne diraju, posto su od tebe.Bio si primljen cak toplije nego drugi, licno sam ti napisao pozdravni tekst-kao nikome ,i sta ti radis? Konstantno napadas Stormicu, pa si presao na komunikativnu, pa na kraju na mene E pa vidis , ovo nije #sumadijacaffe, i ovde neces raditi sto i tamo-ovde je bila i ostace dobra i mirna atmosfera. Jos jednom ti kazem-ima dosta tema, otvori temu o sebi, pisi sta hoces-ali ne vredjaj nikoga, ni aluzijama ni neposredno, neces biti banovan(iako tvrdis da te "ne mozemo zaustaviti"- smatras sebe "duhovnim zunamijem", "glasom sa nebesa" ??) Stisaj strasti i smiri hormone, i pisi kao svi drugi -i nece biti nikakvih problema .Shvatam da smo svi razliciti, i da se moramo tolerisati-ako se ne prevrsi mera. Toliko o toj temi, ja ne mislim da je nastavljam-opomenut si na fin nacin, od Glavnog administratora, i mislim da je to dovoljno.Ostalo zavisi od tebe i tvog ponasanja.Hvala. ps Obracanje na VI nije nedostatak vaspitanja, nego ne smatram ovo nekim vaznim dokumentom, da bi se koristila francuska etikecija -nista licno . | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 3:35 pm | |
| :star: Stvarno moram, da ti se javno " Izvinim". "Izvini Danibuis"... Obrisat cu onaj tekst. Neprimeren je ovom forumu, i lepoti foruma... Ljudima na forumu. Gledajuci sa vedrije strane. U pravu si, Ako ne uspijem da umirim svoje, nemire, otici cu. Volep bih da pisemo vedrije teme... Jos jednom ti se, Izvinjavam... Ajde, da probamo vedriji biti. :flower: |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 4:16 pm | |
- cim se ti opterecujesh :evil:
cemu sve to ? Glavu gore zivot se savladava osmehom, ili nikako! ps lepo receno! :lol: | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 11:03 pm | |
| Skrenuli smo s teme, pa cu iskoristiti da napisem da vise nece pisati ovde. Upravo sam ga banovala, naravno uz konsultaciju sa svojim kolegom. | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Sre Apr 09, 2008 11:45 pm | |
| - slatkicass ::
- Skrenuli smo s teme, pa cu iskoristiti da napisem da vise nece pisati ovde. Upravo sam ga banovala, naravno uz konsultaciju sa svojim kolegom.
dobro si se setila.... Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Apr 10, 2008 9:22 am | |
| | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Apr 10, 2008 9:25 am | |
| | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Apr 10, 2008 9:33 am | |
| | |
| | | Storm_z
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Apr 10, 2008 2:56 pm | |
| | |
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Čet Apr 10, 2008 2:57 pm | |
| | |
| | | Luckasta
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Pet Apr 11, 2008 5:20 am | |
| | |
| | | Storm_z
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I Uto Apr 15, 2008 1:36 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: P L E O N A Z M I | |
| |
| | | | P L E O N A Z M I | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|