Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Čet Jul 02, 2009 9:39 am
First topic message reminder :
Mainfestacija koja se svakog leta odvija u Apatinu. U sklopu manifestacije, u gradu se odvijaju brojna sportska takmičenja, kulturna dešavanja, a prate ih svakodnevni nastupi poznatih estradnih umetnika iz zemlje i inostranstva
Poslednji put izmenio Danubius dana Pet Jun 16, 2017 12:18 am, izmenio ukupno 2 puta
"Kralj narodne muzike" je posvetio Apatincima (kojih je ,na moje iznenađenje bilo nekoliko hiljada,lokalni mediji govore o 10 000 ,u šta sumnjam ) tačno 30 minuta . Toliko je trajao "koncert" ,a "kralj" je onda jednostavno otišao bez zbogom ,na iznenađenje hiljada okupljenih . Šaban je ispao šaban ,a i vi što ste se skupili da ga "gledate" (*ebo vas on )
Šaban ,Šaban....njihov čovek ,član SNS . A što se tiče pecanja ,koje i treba da bude okosnica ove manifestacije ....Lov soma "na bućku" ne spada u sportski ribolov ,niti je ikada spadao ,nego se radi o ribarskoj tehnici koju profesionalni ribari u Apatinu nisu koristili ni kada je privredni ribolov bio aktuelan i dozvoljen . Danas ribolovci vraćaju ribu u vodu ,ovi to još nisu čuli . Da ne kažem da među lokanim "naprednjacima" ima i poznatih lokalnih ribokradica . -----
KO JE SA ŠABANOM MAZNUO PO "SOMA" NA B(M)UĆKU BLAM – BRUKA ZA APATINCE (pogledajte video u prilogu) Agonija sa naprednjačkim kadrovima u apatinskoj opštini očigledno se razvija iz dana u dan. U saopštenju lokalnih naprednjaka vidimo da stvarno znaju kako se peca – detaljno objašnjavajući načine lova ribe na plovak, soma na bućku... Stvarno je sramota da nam nekvalifikovani kadrovi, vode računa o finansijama.... Izjava trenutne zamenice predsednika opštine Apatin, je dokaz o kome je svaka reč suvišna... „Zbog ugovora ne možemo da navodimo cifre sa pojedinačnim izvođačima“ Da li treba uopšte komentarisati ovu izjavu... Ali ipak moramo.... Novac kojim raspolaže lokalna samouprava mora biti na adekvatan - propisan način utrošen i transparentan svim građanima!!! To što mislite da se krišom nakradete na organizovanju javnih manifestacija - ne može proći tako neopaženo, još naročito kada nam vi to sami saopštite putem medija... „On je nastupao pod uslovima koje smo dogovorili, tako da zaista ne možemo pojedinačne cifre da navodimo“... Allllooooooo? Budžet opštine je javna stvar, u svom ličnom dvorištu i u lično ime možete sklapati TAJNE UGOVORE.... S obzirom da je Šaban pevao 30 minuta, njegov orkestar samostalno drndao oko15 minuta, možemo zakjlučiti da je TAJNI UGOVOR zaključen na 1.000.000 dinara isplaćen ZVEZDI (iako ne znamo po kom parametru – koncertom to svakako nije dokazao) na ruke verovatno, kako bi se zadovoljili apetiti svih učesnika UGOVORA (džentlmenski je podela 50:50, ali vidimo pa su jako zadovoljni predstavnici vrha opštine – tako da je možda Šaban bio i više nego džentlmen – da sad ne forsiramo što je član SNS).... SOM NA B(M)UĆKU UPECAN...
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 09, 2017 3:01 pm
Seljana u SNS režiji se nastavlja . Estradni gosti ,kako kažu "nadležni" su odabrani na osnovu cene (budžet je smanjen za 2 miliona rsd) i "dostupnosti ": Amadeus bend ,Aca Lukas ,Dejan Matić i Mia Borisavljević . Koliko se ja sećam ,Aca Šmrkas sam košta između 8 i 15 000 eu . Dakle ,"Pink -turbo folk "seljana ,umesto recimo "Frajli" koje su puno jeftinije i uvek su imale odličan koncert i puno publike u Apatinu . Samo majmuni iz SNS nisu čuli da na ovakvim manifestacijama bi trebalo da bude za "svakoga ponešto" od muzike ,kako se radilo većinom ovih 50 godina (do 90 tih) Samo još fale Bora Drljača ,Era i Baja Mali Knindža .
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 09, 2017 3:12 pm
Danubius ::
Seljana u SNS režiji se nastavlja . Estradni gosti ,kako kažu "nadležni" su odabrani na osnovu cene (budžet je smanjen za 2 miliona rsd) i "dostupnosti ": Amadeus bend ,Aca Lukas ,Dejan Matić i Mia Borisavljević . Koliko se ja sećam ,Aca Šmrkas sam košta između 8 i 15 000 eu . Dakle ,"Pink -turbo folk "seljana ,umesto recimo "Frajli" koje su puno jeftinije i uvek su imale odličan koncert i puno publike u Apatinu . Samo majmuni iz SNS nisu čuli da na ovakvim manifestacijama bi trebalo da bude za "svakoga ponešto" od muzike ,kako se radilo većinom ovih 50 godina (do 90 tih) Samo još fale Bora Drljača ,Era i Baja Mali Knindža .
Ovi dole je seljana oli Dž"briš.(Era ...) Dopada mi se "odabrana ekipa". Svako dovodi svoje(ima se ,može se-po izvođačima).
četvrtak 06. jul • 20:00 - Mažoret klub Sonta • 20:00 - kvalifikacije u kuvanju Apatinskog alaskog paprikaša “Zlatni kotlić” (prvenstvo opštine Apatin) • 20:30 - koncert: džez kvarteta profesora muzičke škola • 21:15 - pozdravna reč predsednika opštine • 21:30 - koncert “Spajder benda” • 22:30 Amadeus bend
petak 07. jul • 18:00 - trka čamaca Apatinaca, kod čarde “Zlatna Kruna” • 19:00 - defile konja i fijakera udruženja ULAR, kroz Apatin • 19:30 - nastup KUD-ova sa teritorije opštine Apatin • 20:00 - Otvoreno prvenstvo Apatina u kuvanju ribljeg paprikaša • 20:30 - koncert grupe “Gold” • 21:30 - Nemanja Guzijan • 22:30 Dejan Matić Program moto-susreta na kanalu kod "Bele loze" -Brothers old timers band (Apatin) -Bitange (Apatin)
subota 08. jul • 07:00 - takmičenje “Zlatna bućka 2017 - Apatin” • 10:00 - takmičenje u pecanju “Zlatna ribica” • 10:00 - revijalni turnir veterana FK Mladost Apatin • 18:00 - defile motociklista kroz Apatin • 19:30 - etno grupa “Etna” • 20:00 - finale u kuvanju Apatinskog alaskog paprikaša “Zlatni kotlić” (prvenstvo opštine Apatin) • 20:30 - tamburaški orkestar “Dunavski biseri” • 21:30 - koncert grupe “Magija” • 22:00 - proglašenje pobednika za takmičenje “Zlatni kotlić” I proglašenje najboljeg pecaroša • 22:30 Aca Lukas Program moto-susreta na kanalu kod "Bele loze" -Prljavi Romeo (Apatin) -Bijelo dugme TRIBUTE BAND (Novi Sad) -Nešto između (Vrbas)
nedelja 09. jul • 19:00 dečija predstava • takmičenje u kuvanju Apatinskog alaskog paprikaša za juniore • 20:00 nastup plesne grupe “Show dance” • 20:30 nastup etno grupe “Lazarice” • 21:00 koncert “Comment benda” • 21:00 besplatna degustacija Apatinskog alaskog paprikaša • 22:00 revija frizura salona “Hair style” • 22:30 Mia Borisavljević
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 12:02 am
Kao što sam napisala -program vam je ove godine više nego odličan. Pošto ti ne voliš ovaj poznati "džiberaj" -vidim ima mnogo mladih bendova. Ipak vredi bar to poslušati.
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 12:17 am
Kijara-brm ::
Kao što sam napisala -program vam je ove godine više nego odličan. Pošto ti ne voliš ovaj poznati "džiberaj" -vidim ima mnogo mladih bendova. Ipak vredi bar to poslušati.
Gde ti vidiš "mlade bendove" ?
To su sve "svadba" bendovi koji rade godinama (Magija ,Gold ...sa njihovim članovima sam još ja svirao ,a ne sviram od 90 tih ) a ostali ,da kažemo "rock orijentacije" su lokalci koji su takođe nastupali XY puta ,takođe rade godinama i imaju "nosače zvuka" bez nekog uspeha ,većinu repertoara im čine standardi ex Yu muzike . Pored "džiberane " ,ove godine nema ama baš ništa vredno pažnje ,što se nije čulo više puta . Vladajući SPS je dovodio estradni ološ ,ali SNS ga je prošle i ove godine prevazišao . Oni su bar doveli "Frajle" ,"Garavi Sokak" , "Šinobuse " ,"Smak" /"Kerber" kombinaciju ,između ostalih , ovi .... Šaban i Šmrkas ?
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 12:26 am
Za grupu "Gold" znam.Iako se (verujm) postava promenila.
Mislila sam na bendove kao "Prljavi Romeo"-i to je nešto.
Svaka stranka dovodi svoju elitu.Ne mogu svako godine da dovode iste goste. Mislim da je ovo pun pogodak što ćeš i sam videti(izborom pevača) Nije tvoj kap of ti,ali većina to voli.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 1:22 am
Za grupu "Gold" znam.Iako se (verujem) postava promenila.
Ti "znaš" za Stanka Inđića (pevač) Stanko je imao prvi nastup u "Domu Omladine",negde 1980 /81 u Apatinu ,kada se naš pevač (grupa Ecce Homo ) napio kao zver ,i nismo ga mogli pronaći ."Mali" je nosio pojačala ,ali šta da se radi ,*ajd pevaj -i otpevao je on uglavnom AC /DC repertoar .U godinama koje su naišle ,Stanko je pevao sa mojim bendom ,i paralelno sa metal bendom "Pergament" iz NS . Sa njima je i snimio mislim maxi singl (ako ne i prvi album ) Par godina je to tako trajalo ,Stančez i ja smo išli, pored "svadba" /plesna zabava benda (gde je on pevao u paru sa Svetlanom (Cecom ) Mrazić ,i ona ima album ) po Vojvodini ,sa nekim ljudima za koje se i danas ponosim što sam imao čast biti na istoj bini (da ne nabrajam ,ali beše tu i Bebek ,Bora Čorba ,Dado Topić,Stiv, Taker, Dabar itd ....doduše ,verovatno u svojim najgorim danima ) "Gold" je nastao tek kada se "Blitz" raspao ,a to je bilo 1990 /91 ,a ti si onda imala 10 -11 godina ? Usput je Stanko zaradio cirozu jetre ,pa transplantacija .... bla bla . Da skratim ...u "Magiji" svira Darko ,gitara i vokal , sa kojim sam svirao 3 godine (čak se ne sećam imena benda ) "Prljavi Romeo" su moje komšije ,za mene klinci ,(mada su bliže tebi godinama ) koji na prvom albumu (omotu ) imaju posebnu zahvalu za moj "doprinos" ,"Old Brothers Band" su takođe ljudi sa kojima sam svirao(deset puta bolji od mene ,ali neozbiljni ...cela ta svirka će da bude jedan veliki džem sešn) tako da -apsolutno nisi u pravu . Doduše ....ako je tebi Šmrkas ,Matić i Borisavljevićka "odlično" ,džaba sam i govorio .
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 1:35 am
Ja ne pratim nedela Ace Lukasa-za koja svi znamo.Slušam ga i volim većinu njegovih pesama.Nisam ni ja luda za Miom,za Sašom Matićem,ali tako je kako je. Ne možeš ti sada tu ništa promeniti. To sad što znaš već i lokalne muzičare i njihov repertoar,pa eto bar jedno veče ćeš naći nešto što je slušljivo za tebe. Ne znam šta bi ti drugo rekla. Znam sa Stanka Inđića,ali znam i za još jednog.Samo ja sam bila klinče. (Saša D). Mislim da ti bolje znaš njegovu mamu :D
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 1:56 am
Znam sa Stanka Inđića,ali znam i za još jednog.Samo ja sam bila klinče. (Saša D). Mislim da ti bolje znaš njegovu mamu :D
Saša Divljak .Darko i Sale su svirali gitare ,ja bas .Setio sam se i kako se zvao bend "Efektno Defektni" Sale ima dvoje dece ,"carinik" je u Subotici. Uklonila ga majka iz Apatina ,jer se "odao kocki" ,tj poker automatima . Poslednji put sam sa njim svirao u grupi "BEA" ,petostrukim pobednicima "Karavana Mladih" Svirali smo "Plavi orkestar" ,"Zabranjeno pušenje" i slično . Ti si se onda jedva rodila ,tj ,možda išla u peti -šesti razred osnovne .A mamu znam ,naravno ,"ribetina "i pored svojih 65 .
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 16, 2017 2:02 am
Danubius ::
Znam sa Stanka Inđića,ali znam i za još jednog.Samo ja sam bila klinče. (Saša D). Mislim da ti bolje znaš njegovu mamu :D
Saša Divljak .Darko i Sale su svirali gitare ,ja bas .Setio sam se i kako se zvao bend "Efektno Defektni" Sale ima dvoje dece ,"carinik" je u Subotici. Uklonila ga majka iz Apatina ,jer se "odao kocki" ,tj poker automatima . Poslednji put sam sa njim svirao u grupi "BEA" ,petostrukim pobednicima "Karavana Mladih" Svirali smo "Plavi orkestar" ,"Zabranjeno pušenje" i slično . Ti si se onda jedva rodila ,tj ,možda išla u peti -šesti razred osnovne .A mamu znam ,naravno ,"ribetina "i pored svojih 65 .
Da li je Divljak ili Divijak? Što se tiče Saše pa i on je lep-koliko se sećam. Dobro prošlo je mnogo godina verovatno se promenio mnogo kao i svi. Očito je povukao gene na majku.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Čet Jun 14, 2018 8:35 am
U periodu od 5. do 8. jula održaće se 55. Apatinske ribarske večeri, a na glavnoj bini na Trgu Nikole Tesle Apatince i njihove goste zabavljaće “Hladno pivo”, “Neverne bebe”, Cakana i Viki Miljković dok će na platou kod “Bele loze” u subotu 7. jula nastupiti “Ritam Nereda”
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
gde nestaše dobri tamburaši , Cakana , Viki ... fuuuj
Nestadoše sa odlaskom SPS a dolaskom SNS na vlast .Čak i SPS je malo "vodio računa" ,pa se moglo za ARV čuti i "Garavog sokaka" ,Apsolutno romantično" ,"Frajli" ...pored njihove Merime Njegomir ,Ekstra Nene,Bekute i ostalih "partijskih pevaljki "koje su bile obavezne . Od kada su ovi "reciklirani radikali" na vlasti -seljana se ni ne krije -Šaban ,Lukas ,Topčagićka ... U par poslednjih od "opštinskih vlasti " organizovanih "priredbi" veoma je vidljiv bio -bojkot ,pa se našao neko da došapne ovima ,da urade li to opet i za "Ribarske večeri" ,mogu da slikaju samo sebe i par gradskih luda na "Teslinom trgu" . Otud "Hladno Pivo" i "Neverne bebe" -da i normalni imaju šta da slušaju .
gde nestaše dobri tamburaši , Cakana , Viki ... fuuuj
Od kada su ovi "reciklirani radikali" na vlasti -seljana se ni ne krije -Šaban ,Lukas ,Topčagićka ... U par poslednjih od "opštinskih vlasti " organizovanih "priredbi" veoma je vidljiv bio -bojkot ,pa se našao neko da došapne ovima ,da urade li to opet i za "Ribarske večeri" ,mogu da slikaju samo sebe i par gradskih luda na "Teslinom trgu" . Otud "Hladno Pivo" i "Neverne bebe" -da i normalni imaju šta da slušaju .
Neverne bebe najbolje što su mogli da dovedu,a masa će radije da sluša Acu,Viki (jer vole seljanu kao i ja iliti "cajke" )
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Uto Jun 19, 2018 7:43 am
PRELIMINARNI PROGRAM 55. APATINSKIH RIBARSKIH VEČERI
Jedan od centralnih događaja ARV je i takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša(Zlatni kotlić ). Ova ideja postoji odavno ,ali tek sada je uspela da "zaživi" . Da se ne bi desilo da može da kuva ko god hoće ,pa da se pravi nepotrebna gužva ,održavaju se kvalifikacije . Samo najbolji iz naseljenih mesta opštine (Prigrevica ,Sonta ,Svilojevo ,Kupusina ,Ribarevo ,Romsko naselje )će kuvati na kvalifikacijama za finalno veče u Apatinu . I tako se lepo napravi "prirodna selekcija" .
Sonta
Romsko naselje
Tu se još dodaju pobednici kvalifikacija iz Sombora ,Bezdana ,Bačkog Monoštora -i onda je kvalitet zagarantovan .
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Ranijih godina sam ti zavidila na ovim Apatinskim vecerima,a sad letimicno pogledh,semHladnog piva i gulasa i nemaju neku ponudu.
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Čet Jun 28, 2018 12:48 am
Jos uvek bolji program kod vas nego kod nas .... em kisa cele nedelje pa u centru se moglo videti po 5-6 ljudi em tamburasi i Garavi sokak po ko zna koji put ,vec se racunaju kao inventar na svim desavanjima u gradu svak godine
Razočaran sam svojim sugrađanima . Seljoberi izgleda zauvek ostaju seljoberi -čast izuzecima .Odličan koncert -neobjašnjivo malo ljudi . *ebo vas Lukas ,Šaban i Cakana .
edit: Večeras "Ritam Nereda" kod bajkera ,i još važnije -"Apatin Olditmers Band" što je reprezentacija najboljih instrumentalista iz grada svih vremena .Niko nije mlađi od 50 ,naprotiv -bliže su 60 . Ali...lože ga kao u najboljim danima mladosti (i još bolje )
I još nešto -sva tri prva mesta u kuvanju ribljeg paprikaša su osvojili takmičari iz Hrvatske . Prvo mesto je osvojio prošlogodišnji šampion ,Zoran Toprek iz Kneževih Vinograda (inače šef kuhinje "Kovač Čarde" ) . Drugi je bio Darko Kovačević iz Belišća (osvajač kupa Hrvatske i međunarodni višestruki šampion) Treći je bio Zvonko Barić iz Narda (kraj Valpova , dvostruki prvak Hrvatske )
Ovo znači da je takmičenje sprovedeno po propozicijama koje je napisao moj otac ,sistemom koji eliminiše svaku vrstu nameštaljke (što nije bio slučaj par godina unazad ,kad su "pobeđivali" razni SNS -ovci ) Verovatno bi bio zadovoljan da ovo vidi ,da bar negde u ovoj zemlji ima pravde ,a ne ide sve na prevaru i "nameštaljku" )
Defile bajkera . 400 mašina (nažalost ,upola manje nego obično ,bila je jako loša vremenska prognoza ,a eto -nije bilo najavljenog potopa )
Cakana je otcakanila svoje -i ono malo okupljenih je oterala kiša (koja je jedva pa i padala ,svega par minuta )
Šta je briga -dobila je skoro 5000 eura (koliko dobija i Viki Miljković) "Hladno pivo" je dobilo nešto manje od 8000 ,a "Neverne Bebe" nešto manje od 7000 eu .Ima se ,može se (Apatin je jedini grad u Srbiji koji još ima mesni samodoprinos To je pljačka zaposlenih ,skoro 4 % od plate -za čega niko nije glasao )
Moram priznati da je "promo spot" sasvim dobar . Nisu stavili puno toga (kajak, sportski ribolov, banju Junaković ,lovišta i rezervat ,čarde ....)ali je iovako sasvim ok. Ko god ga pravio ,nije loše.
19:00 отварање филателистичке изложбе у вишенаменској сали ОШ „Жарко Зрењанин“ 19:30 дефиле мажореткиња и оркестра са наступом на тргу „Николе Тесле“ 20:00 KУД „Царза“ Апатин 20:00 квалификације за „Златни котлић“ Апатин 20:00 Дуо „Миле & Дуле“ на малој бини „Food Corner“ 20:30 концерт музичка група „FISH VIBE“ 21:45 поздравна реч председника општине 22:00 ревија фризура „Hair show by Dejan“ 22:30 концерт „Жељко Васић“
Петак 05. јул
17:00 трка чамаца Апатинаца на чарди „Пчела“ (Kупусинска чарда) 19:30 KУД „Дунав“ Апатин 20:00 KУД „Иво Лола Рибар“ Сонта 20:00 квалификације за „Златни котлић“ гости ван територије општине Апатин 20:00 Дуо „Миле & Дуле“ на малој бини „Food Corner“ 21:00 концерт музичка група „Прљави Ромео“ 22:30 концерт др Неле Kарајлић
МОТОСУСРЕТ Kамп – МK „Пантер“ Апатин 17:00 добродошлица гостима уз „Апатински рибљи паприкаш“ 21:00 концерт музичка група „Rock Fest band“ Апатин 23:00 концерт музичка група „Godfathers“ Црвенка
Субота 06. јул
08:30 сусрет колекционара филателиста 10:00 такмичење у пецању „Златна рибица“ 17:00 дефиле мотоциклиста кроз Апатин 20:00 велико финале „Златни котлић 2019. Апатин“ 20:00 Плесни клуб „Ронда“ 20:00 Дуо „Миле & Дуле“ на малој бини „Food Corner“ 21:00 концерт музичка група „Бајадера банд“ 22:15 проглашење победника такмичења за „Златни Kотлић 2019.“ 22:30 концерт Јован Перишић
МОТОСУСРЕТ Kамп – МK „Пантер“ Апатин 20:00 концерт музичка група „Фауст“ Суботица 21:30 концерт музичка група „Trilogy“ Сомбор 23:00 концерт музичка група „Duo Trio Quattro “ Kрагујевац
Недеља 07. јул
18:30 дечија представа „Стидљива аждаја“ 19:30 музички наступ ученика и професора музичке школе „Стеван Христић“ 20:00 „Апатинска ноћ“ ревијално кување Апатинског рибљег паприкаша 20:00 Дуо „Миле & Дуле“ на малој бини „Food Corner“ 20:30 музички концерт – група „Duo Trio Quattro“ 22:00 концерт тамбурашки састав „Месечина“
Željko Vasić je juče otpevao svoje ,recimo da je bilo uspešno (ko to voli)
ž
Lokalni bend "Prljavi Romeo" je odprašio svoje (doduše ,bez pevača ,ali ok) ,očekuje se dr Nele Karajlić (nisam uspeo dobiti informaciju hoće li biti matrice ,ili će ipak imati neki prateći bend ?) edit : ipak ima prateći bend .
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Sub Jul 06, 2019 12:08 am
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Sub Jul 06, 2019 1:17 am
E sljedeci dolaazak planiram u vrijeme ribarskih veceri......kako to zaboravim.
Izgledalo je ovako :
Najmanje 5000 ljudi, kovid mere -ništa .
Od pomena vrednih -Haris Džinović ,Crvena Jabuka ,Zorana Pavić.
(šminkala je Aleksandra ,lokalna pevačica grupe "Fish Vibe" ,pred nastup )
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Čet Jun 09, 2022 12:15 am
Општина Апатин 10 ч · АПАТИН ЛЕТО 2022. – Рибарске вечери, Личка олимпијада, Дан Дунава, Мото сусрет, Deer & Beer, Beach fest, Ромска ноћ, а наступаће: Халид Бешлић, Легенде, Јелена Розга, Ритам Нереда, Мортал Комбат, Дивље јагоде... Директор Туристичке организације Апатин Немања Јовић је данас у „Плавој сали“ општине Апатин говорио шта све грађане наше општине и госте очекује током предстојећег лета. • АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ o 10. јун Ромско насеље - квалификације o 17. јун Пригревица- квалификације o 18. јун Сонта- квалификације o 29. јун Купусина- квалификације o 02. јул Свилојево- квалификације o 07. јул Апатин – „Халид Бешлић“ o 08. јул Апатин – „Јелена Розга“ o 09. јул Апатин – „Легенде“ o 10. јул Апатин – ревијално вече „Банда дрвена“ • МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ РАКИЈЕ „ГОРЊЕ ПОДУНАВЉЕ“ o Организатор УГ „ЧУВАРИ ТРАДИЦИЈЕ“ АПАТИН o субота 18. јун простор ЈП „За управљање пристаном и марином Апатин“ • ЛИЧКА ОЛИМПИЈАДА o Организатор Завичајно удружење Личана „Никола Тесла“ из Апатин o субота 25. јун од 10:00 плато код шуме Јунаковић • ДАН ДУНАВА 29. јун o Наступаће Duo trio quattro o Публику очекују дечји садржаји, лампиони, Апатинка и бициклистички излет „Стазом Европског Амазона“ • МОТО СУСРЕТИ У АПАТИНУ o МК Пантер Апатин је организатор овог догађаја o петак 01. јул: ЦК ПИК банд, Крвава мери, Трилогy o субота 02. јул: Њушке, Логораши, Дивље јагоде и дефиле од 17:00 • ТИД РЕГАТА o У среду 27. јула се очекује долазак гостију • DEER & BEER ФЕСТИВАЛ o петак 05. август: Мајкан, Drink or Die, Ритам нереда o субота 06. август: НПЗ, Исказ и Мортал комбат • BEACH FEST / поводом Дана младих o субота 13. август o преко дана спортска дешавања и игре o у вечерњим сатима велика журка електронске музике • ЛЕТЊЕ ИГРЕ У КУПУСИНИ o Организатори су МЗ Купусина и локална друштва o субота 14. август • РОМСКА НОЋ o понедељак 15. август Током лета је у плану и Пасуљијада у Свилојеву (23. јул), Прво Пиле Сонте (06. август), фестивал на туристичком локалитету „Зелена арка“ (12. и 13. август), док се за септембар припрема изненађење за све пивопије, најавио је Немања Јовић
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Pet Jun 10, 2022 8:00 pm
Ipak -još jednom .Kompletan program . ---------------
Ove godine, Apatinske ribarske večeri biće održane od 7. do 10. jula.
Četvrtak 7. jul
17:00 vožnja brodićem „Apatinka“, Veliki Liman (400 rsd, rezervacije 025/515 00 68)
18:00 fudbalska utakmica „Memorijal Vladimir Baćanov“ na stadionu OFК Mladost
19:30 defile mažoretkinja i orkestra sa nastupom na trgu „Nikole Tesle“
20:00 КUD „Carza“ Apatin
20:00 kvalifikacije za „Zlatni kotlić“ Apatin
20:00 Duo „Mile & Dule“ na maloj bini „FOOD CORNER“
🍲🏆 Други дан 59. Апатинских рибарских вечери, доноси нам невероватан кулинарски бој за престижно такмичење "Златни котлић Апатина". 🌶🔥 Ово такмичење вечерас окупља 40 врхунских кувара из других градова и земаља који ће се надметати у припреми рибљег паприкаша.🏆🍲✨ Мајстори рибљег паприкаша из Шајкаша, Бановацa, Бачке Паланке, Бачког Моноштора, Досрослова, Сомбора, Новог Сада и многих других места, градова управо су стигли у Апатин. Најбројнији тимови долазе из суседне Мађарске, из братског Мохача, из Хрватске, Винковци, Валпово, Вуковар и Копачево. Неки од њих су већ освајали награде на Апатинским рибарским велерима, сличним такмичењима, и доносе са собом богато искуство и традицију. Ово је прилика да се дивимо њиховој страсти према кулинарству и да уживамо у врхунским паприкашима које ће припремити. Сваки кашика код судија треба открити причу о њиховој посвећености, љубави према храни и савршеном балансу укуса.🎣🍲🏆 Придружите нам се вечерас на 59. Апатинским рибарским вечерима, будите део ове посебне атмосфере и уживајте у богатству укуса и мириса који ће испунити наш град. Видимо се вечерас!
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: APATINSKE RIBARSKE VEČERI Sub Jul 08, 2023 10:51 am
Juče je bila Ana Bekuta (po stoti put -koga to zanima ? Sem SNS i SPS koji su na "vlasti") Večeras Hari Mata Hari . Kod mojih "Pantera"(bajkesrki klub ) Kerberi (pola "Smak" pola "Kerberi ")