|
| MLADI FORUMI | |
|
+11slatkicass AstrinaKomsinica Astra Zana Kornelija Bokssha Kijara-brm Amisela PJER Danubius teca 15 posters | Autor | Poruka |
---|
teca
| Naslov: MLADI FORUMI Ned Avg 30, 2009 4:36 pm | |
| evo jos jednog jako mladog foruma:
http://palilula.forums-free.com | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Avg 30, 2009 7:51 pm | |
| - teca ::
- evo jos jednog jako mladog foruma:
[url=http://palilula.forums-free.com http://palilula.forums-free.com[/quote[/url]] Bogami je baš mlad .........Mali savet : prvo moraš formirati teme ....jer mora biti na šta da se piše ? Što se tiče prijateljske podrške u članovima da forum" krene" , i reklame -računaj na nas . | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 1:06 pm | |
| E ne odoleh da ne postavim ovaj mladi forum na ovu temu . Forum je delo naše ex članice Kornelije -poznatije u forumskom svetu kao Avramova . http://ideja.forum-express.net/forum.htm Ono što je vrlo zanimljivo , je gotovo preslikana koncepcija našeg foruma , sem malih kozmetičkih promena u naslovima foruma, podforuma , tema ...nekako, ah, čuda -sve je tamo Biće da se ipak ovde dobila "ideja" Čak je i osnovna boja (da ne bude zelena ) neka ....recimo žuta ?? Još zanimljivije -tamo su neki naši članovi -ali "tamo" vrlo uvaženi .Nije se štedelo u moderator, supermoderator , admin činovima . Zna žena kako se vodi marketing i vrbuju članovi Pa tamo imate nama poznate ljude sa neizmenjenim nickovima, malo izmenjenim -ali sa istim ili sličnim avatarom ,itd, tako da nije problem prepoznati ko je ko Želim novom forumu mnogo uspeha , a našim članovima čestitam na visokim forumskim rangovima koje su munjevito stekli . (Ipak je vlast -vlast , pa ma kako mala bila , voli se to. ) Samo treba imati dobre "ideje "
Poslednji izmenio Danubius dana Ned Mar 28, 2010 1:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 1:27 pm | |
| evo jos jedan..mladi forum.... .nema veze sa clanovima sa ovog foruma .. mozda je neko i uclanjen.. http://butterfly4um.forumotion.com/forum.htm | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 1:54 pm | |
| | |
| | | PJER Pjer
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 1:56 pm | |
| | |
| | | PJER Pjer
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 1:58 pm | |
| | |
| | | Amisela Komšinica preko plota
Datum upisa : 04.08.2009
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 2:09 pm | |
| - Danubius ::
- E ne odoleh da ne postavim ovaj mladi forum na ovu temu .
Forum je delo naše ex članice Kornelije -poznatije u forumskom svetu kao Avramova .
http://ideja.forum-express.net/forum.htm
Želim novom forumu mnogo uspeha , a našim članovima čestitam na visokim forumskim rangovima koje su munjevito stekli . (Ipak je vlast -vlast , pa ma kako mala bila , voli se to. ) Samo treba imati dobre "ideje " Receno vrlo lepo i pohvalno za naseg sefa.Sa umerenom doze blage ironije i primetnim zaljenjem za nekim clanovima. Ali ne brini sefe, ko voli avanture,prosetace i opet doci kuci a mi koji nismo avanturisti ostajemo ovde.Uzalud rangovi i titule........ ko je pravi i zavoli jedno mesto uvek se tu vraca.A ti budi velikog srca pa ih primi jednog dana kada im dosadi lutanje, i ne brini za kopiju........to je bar lako primetiti. | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 2:17 pm | |
| | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 2:20 pm | |
| - Amisela ::
- .A ti budi velikog srca pa ih primi jednog dana kada im dosadi lutanje, i ne brini za kopiju........to je bar lako primetiti.
Pa niko nije sankcionisan ni na jedan način? Svako je slobodno biće , ide gde želi... E sad , što su neki demonstrativno "brisali"....njihova stvar , niko nije "zamoljen" da ode ,ili banovan . Malo ironičan jesam , pa svako bi bio.... | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Ned Mar 28, 2010 3:59 pm | |
| PJER.Da nisi ti možda na leptiriću?ja sam se reg..Ali ne vidim poznate nikove..Ili se kriju.. .Angeo sa greškom.Moji nikovi se znaju.Kijara ili Angeo.. A ovo je ipak forum gde visim.. Ebala te titula šefe..Pa ovde imamo najlepše banere.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Bokssha Princes of Darkness
Godina : 36 Location : Beograd Datum upisa : 22.04.2010
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Nov 09, 2010 7:21 pm | |
|
Novi forum.... Otvoren danas... Izvol'te , pogledajte.....
http://zezalica.serbianforum.info/portal.htm
| |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Nov 09, 2010 8:09 pm | |
| Bojanče čiji je forum.?Vidim da je 4 reg,a fali još da bi se pojavio na google.. Ako je tvoj ,ja ću se reg.. Ako nije,ondK ne.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | | Kijara-brm Glavni Administrator
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Nov 09, 2010 9:40 pm | |
| - Bokssha ::
Moj je forum.... nema ga jos uvek.... tek je napravljen....
Treba ti 30 reg da bi se pojavio.Eto ja ću zbog tebe da se reg... Nadam se i da će ostali pomoći... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | | Bokssha Princes of Darkness
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Nov 09, 2010 9:58 pm | |
|
Desava se.... To je do Forumotiona.....
Ja svaki dan imam problema sa tim... Sacekaj malo , pa kasnije probaj , ili ubaci neku bilo koju drugu adresu....
| |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Pon Dec 13, 2010 4:41 pm | |
| Nas stari drug Neša iz Bgd (ex Sahara forum ) sada ima novi . Nije još počeo sa radom -no vidim da traži moderatore . Ne samo da je forum mlad,nego je i on sam vrlo mlad.... Pa, znate već...... | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Jan 11, 2011 7:03 pm | |
| Moram da se pohvalim novom reklamom , pa makar me boss banovao... Dodjite da se druzite sa nama...PricaonicaIgrice/ZabavaInternet SvetMuzika / FilmZivotinjski SvetSlike / GrafikeAvatari / PotpisiI jos mnogo toga......Cekamo Vas...http://zezalica.serbianforum.info/portal | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Jan 11, 2011 8:29 pm | |
| - Bokssha ::
- Moram da se pohvalim novom reklamom , pa makar me boss banovao...
http://zezalica.serbianforum.info/portal [/center] hehehe Boss voli mlade žene ...pardon, forume . :okkk: Opusteno breee ...znas da sve moze ovde. :hellooo: | |
| | | Kornelija
Datum upisa : 20.07.2012
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Jan 08, 2013 5:21 pm | |
| Пре свега, желим да поздравим све чланове Данубиус форума и да им пожелим свако добро и срећу у Новој години. Свим православним верницима желим срећан Божић. МИР БОЖИЈИ - ХРИСТОС СЕ РОДИ!---------------- Бићу слободна и осврнути се на представљање Идеја форума од стране уваженог админа. Идеја форум је настао као моја идеја без иједне асоцијације на Данубиус форум за кога сам имала много замерки и исте, с добрим намерама, преко приватних порука упућивала админу што је великим делом и прихваћено. Концепиција Идеја форума је била базирана на концепцији форума на коме сам дуго боравила, а у самој разради форума умногоме је измењена, али је и у самом почетку била потпуно различита од концепцихе Данубиус форума и то поштовани админ врло добро зна као и чланови које сам ја позвала на ДФ. Последње што је била моја идеја јесте да мој форум ни делићем не личи на Данубиус форум што је сасвим природно и што је админ Данубиус форума врло добро знао. Све сугестије које сам давала админу биле су добрим делом прихваћене што ми је било драго па је, самим тим, Данубиус форум добио знатно бољи интерфејс као и прегледније категорије са јасним називима. Како су се ствари даље дешавале није ми нарочито познато али, с времена на време када сам свраћала, уочавала сам драстичне промене које су се граничиле са неукусом. Небројено решења за лого форума што је по правилу неприхватљиво јер лого је увек један итд. итд., да не набрајам мањкавости које су биле изражене. Када сам дошла на ДФ затекла сам нешто више од 300 чланова. Након тога, упркос лошој атмосфери, број чланова је растао што ми је било драго. При том, морам истаћи и то да сам ја довела известан број чланова, а то уважени админ не би смео у овом представљању занемарити а тек не износити неистину. Ако је потребно, могу навести никове. Врбовање чланова није популаран израз али, када сам ја "врбовала" неке чланове да дођу на Данубиус, то се није тако именовало, што ни мало није коректно да се упућују непримерене замерке на рачун тога. Моја основна водиља као админа јесте - градимо заједно што јасно указује на одсуство посесивности и жељом да само ја као админ имам статус за разлику од уређивачке политике Данубиус форума на коме постоји само један статус - админ - један једини. Чланови који су на Идеји добили статус су моји стари познаници са другог форума, те је неумесна алузија за "муњевито стеченим ранговима". На крају желим истаћи захтев админу: скините банер Идеја форума са вашег портала. Молим за разумевање на директности. Свако добро у раду и развитку форума! Срдачно, Админ Идеја форума Аврамова | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Uto Jan 08, 2013 6:57 pm | |
| - Kornelija ::
Бићу слободна и осврнути се на представљање Идеја форума од стране уваженог админа.
Bez namere da počinjem ikakvu prepirku -ali istine radi ,neke detalje treba ipak reći onako kako je zaista i bilo . Jeste tačno da je dobar deo sugestija prihvaćen ,kao što se i danas prihvaćaju sve sugestije ,ali je relativno brzo došlo do razmimoilaženja u poglede na koncepciju foruma . Danubius forum i tada i danas nije imao ambiciju da bude forum tipa Beograd Cafe ,gde moderatori kasape svaku treću rečenicu ,nego je zamišljen kao forum na kome vlada više neobavezna i porodična atmosfera . To je bilo prva ozbiljnija stvar gde se nismo složili ,zar ne ? Zar ti nisu data široka ovlašćenja -i na čega smo došli ? Da si stalno opominjala članove kako se jedino sme replicirati ,"po pravilima" ,ovo ,ono ...dakle ,uvođenje maltene neke forumske cenzure i "policije" ,dok to nije izazvalo ozbiljno nezadovoljstvo članstva a mene primoralo da reagujem -oduzimanjem opcija .Jel* tako bilo ? Grafička rešenja (koja su na granici neukusa ,kako je poštovana Kornelija i tada i sada ocenila ) su stavljena na glasanje -tema ,napravimo zajedno LOGO .Glasanje je išlo sasvim ok,i sama pomenuta Kornelija se kandidovala sa svojim rešenjima -dok se nije uočilo da za njena rešenja glasa gomila "novih nickova" (od koji je meni najviše ostao u sećanju "ćiribela") a to izazvalo lavinu sličnih reakcija ,te se cela priča završila banovanjem gomile nickova -od kojih je dobar deo bio upravo sa njenog IP . (sve to se još uvek nalazi na stranicama foruma ,tako da se može proveriiti -a ima i dosta ljudi koji su i onda i sada bili ovde -tako da mogu da potvrde tačnost ovog navoda ) To je bio ozbiljan(prvi )prekršaj forumskih pravila koji nije sankcionisan zbog politike "svako sme da pogreši " -a ovaj forum je koštalo odlaska tri do tada najvrednija člana . Sledeća stvar vezana za nick Kornelija -radilo se o javnom iznošenju sadržaja privatne poruke (drugi ozbiljan prekršaj ) ,što neću ovom prilikom šire iznositi ,stariji članovi se sećaju -što je dovelo do odlaska još jednog za forum jako vrednog nicka -osobe koja je dugo bila operater na "Krstarici" i koja je prva imala svoj uspešan net radio (u vreme kada smo mi o tome samo sanjali) Elem, posle iznošenja sadržaja ,i stalnog nastavljanja raprave po temama ,taj član nas je napustio . Treća stvar kojom nas je gospođa počastila je brisanje profila -što je ozbiljno narušilo grafički izgled foruma ,jer onda nije imao toliko aktivnih članova -a mene lično nateralo da potražim opciju kojom ću to nadalje onemogućiti . I pored svega toga -IP ,nick ,i sve ostalo -nije banovan niti je na ijedan način učinjeno ikakvo zlo -naprotiv, "Ideja" je tretirana kao "prijateljski forum" i kao takva ,i predstavljena u najboljoj nameri . Draga moja Kornelija -Danubius Forum postoji daleko više vremena od "Ideje" ,tako da svaka aluzija na eventualnu sličnost koncepcije postavki podforuma ,nema smisla . Što se tiče "uređivačke politike " to je svačija lična stvar ,no nije tajna da je dosta "banovanih" sa Ideje došlo upravo ovde . Danubius forum za 5 godina ima oko 5-6 banovanih članova . Koliko ima "Ideja" ? Danubius forum ima preko 7000 članova -Ideja nešto preko 700 . Nije tajna da je "Kornelija" ,u net svetu poznatija kao "Avramova"banovana sa Bgd Cafe još u vreme kada smo se "družili " niti je tajna da su neki članovi ovog foruma koji su došli sa "Ideje" ,došli sa "pričom" koju nisam dozvolio da se ovde "širi" ,tačno ? Postoji i osnovana sumnja da je "Kornelija" ,pod nekoliko nickova u svom ovom vremenu bila prisutna korišćenjem proxy servera ,jer se "stil pisanja" ,afiniteti ,smajliji -ma koliko se neko trudio ,ne mogu baš sasvim prikriti .Iako je bilo "prijava" da reagujem -nisam i neću,mada sam, i sam tog mišljenja . Ni po babi ni po stričevima -nego po IP ,a želja nekoga da bude neko "drugi" ili "više ličnosti " -niko se ne optužuje bez materijalnog dokaza . Dakle -"Kornelija" je kao takva i pored svega dobrodošla ,a "Danubius Forum " ni jednom lošom rečju se nije osvrnuo na bilo šta vezano za "Ideju" niti je "vrbovao" ijednog člana dotičnog foruma ,tako da uopšte ne vidim razloga za ovakav nastup ? No svakako ne želim konflikt ni sa jednim forumom ni pojedincem ,pogotovu ako je već od više osoba i na više foruma označen kao osoba sklona sukobima ,tako da bih ovde i završio . Danubius forum želi uspeh u daljem radu i "Ideji" i njenoj administraciji ,ne ulazeći u to kako izgleda ili kako je vođen ,no aludirati neku "samovolju" i "despotizam" na moju adresu-je stvarno ,bespredmetno.Kamo sreće da ima više foruma sa ovakvim stepenom demokratije korisnika i manjim mešanjem "administracije" ,verovatno bi forumska scena bila puno bogatija . MI NISMO KAO DRUGI -i kada više ne budemo mogli opravdati taj moto -ja ću ga prvi zatvoriti ,a mislim da do sada -jesmo . Opstali smo delom i zato što nikoga ne diramo i što nikome ne otimamo članove ,teme ,i ostalo -nego gledamo svoja posla ,kako znamo i umemo ,i biće da je to sasvim dobra koncepcija ,bez obzira na sve "stručne " primedbe . | |
| | | Zana
Godina : 60 Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Jan 09, 2013 6:53 pm | |
| ahhahah,nasmeja me ovaj post..odakle iskochi ova Kornelija? :rlol: | |
| | | Gost Gost
| | | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Čet Jan 10, 2013 2:10 am | |
| Johny,nisi informisan velika vecina clanova imaju svoje forume...sto se vidi i na temi nasi prijateljski forumi cak smo cesto i sami isli da pomognemo pokretanje prijateljskih foruma...jer mi nismo kao drugi. Kornelija je opstepoznat lik na net nebu i sam govori za sebe,voli nas to ne moze da porekne nakon skoro 5 godina uvijek nam se iznova vraca,nije to mala stvar... | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Čet Jan 10, 2013 3:24 am | |
| - Zana ::
- ahhahah,nasmeja me ovaj post..odakle iskochi ova Kornelija? :rlol:
Doook paaaalme njisuuuuu graneeeeeee :rlol: :rlol: :rlol: | |
| | | Gost Gost
| | | | slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Čet Jan 10, 2013 12:21 pm | |
| - Danubius ::
Opstali smo delom i zato što nikoga ne diramo i što nikome ne otimamo članove ,teme ,i ostalo -nego gledamo svoja posla ,kako znamo i umemo ,i biće da je to sasvim dobra koncepcija ,bez obzira na sve "stručne " primedbe . Kako znamo i umemo, tako smo i započeli i baš nam ništa ne fali | |
| | | sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Čet Jan 17, 2013 10:23 pm | |
Бићу слободна и осврнути се на представљање Идеја форума од стране уваженог админа.
Setila se, nakon skoro tri godine, da replicira. Biće da joj je ovde zanimljivije nego na 'Ideji'... :zubi3: | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Čet Jan 17, 2013 10:36 pm | |
| | |
| | | sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
| | | | Kornelija
Datum upisa : 20.07.2012
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 7:21 pm | |
| Захтевам да се банер Идеја форума уклони са портала Данубиус форума јер без мог одоборења, банер се не може наћи ни на једном месту.
На коментар админа могу само рећи да је крајње циничан и неистинит.
Админу следи приватна порука.
Хвала! | |
| | | podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 9:16 pm | |
- Захтевам да се банер Идеја форума уклони са портала Данубиус форума јер без мог одоборења, банер се не може наћи ни на једном месту.
Хвала! Pa koji si se moj ovde opšte i javljala , trebala si odmah ići na pp ili je ovo reklama za forum . | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 9:38 pm | |
| - podbarac ::
- Kornelija ::
- Захтевам да се банер Идеја форума уклони са портала Данубиус форума јер без мог одоборења, банер се не може наћи ни на једном месту.
Хвала! Pa koji si se moj ovde opšte i javljala , trebala si odmah ići na pp ili je ovo reklama za forum . Jel komšija a jel se to ova gospoja-Kornelija srdi zbog nečeg? | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 9:49 pm | |
| E moja komšinice , jel vidiš šta žemsko postane od nejebice , zloća i sve joj oma smeta . | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 10:09 pm | |
| Jel a da mlada možda ne traži kakvog đuvegiju pa dobija IdEju da ovde svrne , čula sve babini sinovi , dobre prilike kasti . | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 10:11 pm | |
- E moja komšinice , jel vidiš šta žemsko postane od nejebice , zloća i sve joj oma smeta .
- podbarac ::
- Jel a da mlada možda ne traži kakvog đuvegiju pa dobija IdEju da ovde svrne , čula sve babini sinovi , dobre prilike kasti .
Jel ona to mislila ovde da se omrsi? Neće moći ove noći pored nas živih i aktivnih ... Tuđe gledamo svoje ne damo
ŽLDD | |
| | | brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 10:12 pm | |
- Jel a da mlada možda ne traži kakvog đuvegiju pa dobija IdEju da ovde svrne , čula sve babini sinovi , dobre prilike kasti .
Evo recimo ja! Svaka bi me majka za zeta poželela....ako je još živa!!!! :rlol: :rlol: :rlol: | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 10:13 pm | |
Хвала! Baner je uklonjen ( i zahvaljujem na sugestiji ,inače tu stranicu nisam davno ni pogledao ,ima tamo puno neaktivnih foruma ,taman sam očistio) a što se tiče "krajnje ciničnog i neistinitog komentara" -svaka reč je istinita ,što mogu da potvrde stariji članovi koji su bili ovde i tada ,i zamisli -i sada ,posle toliko godina . Uostalom-retko koja od tema je brisana ,te cela polemika oko nabrojanih problema ,stoji crno na belo i sada -dakle ,postoji i autentičan pisani trag ,sve sa autentičnim datumima kada je pisano ,ako koga zanima .Ne bih dalje polemisao oko ovoga ,jer je bespredmetno . Isto tako je istina da je nekoliko banovanih sa "Ideja" foruma došlo ovde -i NISAM dozvolio razradu priče zašto su tamo banovani ,jer je politika DF foruma da se sukobi sa drugih mesta ne prenose ovde,niti se o tome može ovde pisati . Isto tako je politika DF da smo u prijateljskim odnosima sa dosta foruma ,dozvoljeno je reklamiranje drugih foruma -što izgleda kod tebe nije slučaj , pa shodno tome -ispoštovana si i sada ,iako ti je palo na pamet da repliciraš posle par godina ,što je neko ovde primetio . Dakle -svako nadovezivanje na temu je nepotrebno i neće se nastavljati -iako ja ne mogu da zabranim ljudima da kažu svoje mišljenje ,nije forumski svet univerzum ,pa da se po nicku ne zna ko je ko ,i ko je bio na kom forumu i šta je pisao . | |
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 10:26 pm | |
| - brdjanin ::
- podbarac ::
Evo recimo ja! Svaka bi me majka za zeta poželela....ako je još živa!!!! :rlol: :rlol: :rlol: mozda joj je mama sa Galapagosa | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Sre Feb 26, 2014 11:03 pm | |
- Kornelija ::
Хвала! Pa koji si se moj ovde opšte i javljala , trebala si odmah ići na pp ili je ovo reklama za forum . svaka ti ka Njegoseva | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: MLADI FORUMI Čet Feb 27, 2014 3:44 am | |
Хвала! Jagodice je's to ti?! Pa bem ti Lazu nesposobnog, opet nije Viagru uzeo je'l?! :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MLADI FORUMI | |
| |
| | | | MLADI FORUMI | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 187 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 187 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Poruka za danas ✎ Juče u 11:00 pm od Kijara-brm » Šta trenutno slušate Juče u 7:53 pm od Eugen Grafvajer » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Ned Nov 24, 2024 7:06 pm od doctorr67 » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 24, 2024 2:16 pm od slatkicass » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11633 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Stormic
Naši korisnici su poslali ukupno 526317 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|