Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 4:58 pm | |
| Javlja mi se da je izgleda svugde lepo vreme -čim nema nikoga u ovo doba . | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 8:18 pm | |
| Javlja mi se da su svi lijepo proveli dan [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 9:31 pm | |
| ...da sam dobro raspoložena ! | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 9:32 pm | |
| da sam zapela na farmama.. | |
|
| |
zirafa Vitez od reči
Datum upisa : 29.03.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 11:48 pm | |
| A mene se javlja....Vasiono...O,vasiono....Kaži mi kako da pređem ovi Kjaru... -Ođe,vasiona...Ža mi je što ti moram reć..Ne mož je preći nikako..Ima ugrađen senzor a i skener joj stigo s popravke... | |
|
| |
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 11:50 pm | |
| hahahhahah..:))))))))Evo mene... Javlja mi se da je Dany zadremao.JoPeT... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
zirafa Vitez od reči
Datum upisa : 29.03.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Apr 25, 2010 11:52 pm | |
| E što mi je krivo,što mu ne mogu bačit jedan topovsi udar... | |
|
| |
plavkica
Datum upisa : 24.04.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:08 am | |
| Javlja mi se da cu i ovaj ispitni rok da odlozim za sledeci mesec [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:10 am | |
| Javlja mi se da ce plavkica ipak izaci na ispit i poloziti ga [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
zirafa Vitez od reči
Godina : 68 Datum upisa : 29.03.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:12 am | |
| Plavkice...ne odlaži...Idi i uzdaj se u srećnu zvezdu...Bar ćeš da vidiš šta se traži.. | |
|
| |
plavkica
Godina : 40 Datum upisa : 24.04.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:17 am | |
| Joj hvala vam [You must be registered and logged in to see this image.] ma uhvatila me neka panika pa ni naucheno vishe ne znam..par puta me obara,nadje neshto i eto.. Ko zna mozda ovaj put imam vishe srece. Javlja mi se da cu da vas chastim ako polozim [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:19 am | |
| - zirafa ::
- E što mi je krivo,što mu ne mogu bačit jedan topovsi udar...
[You must be registered and logged in to see this image.] Bolje ću spavati.. Plavkice.Budi hrabra izađi i pokaži im:)))))))))) [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
zirafa Vitez od reči
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:21 am | |
| Čekaj...Zaustavi malo...Koj di spava noćas...jer,ako ja njemu baci garganatu a ti bolje spavaš...De bre tu ima logike... | |
|
| |
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:30 am | |
| Javilo mi se da zirafa vise nije zirafa ! Sta ucini od sebe?? [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
zirafa Vitez od reči
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:32 am | |
| Oću da bidnem muškarčina a ne žirafa sas ruž za usta...Strašno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Apr 26, 2010 12:35 am | |
| - zirafa ::
- Oću da bidnem muškarčina a ne žirafa sas ruž za usta...Strašno...
Ne postaje se muskarcina preko noci bre [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pet Apr 30, 2010 11:40 pm | |
| ...je Kijara zamišljena ! | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sub Maj 01, 2010 1:11 am | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sub Maj 01, 2010 11:09 am | |
| - plavkica ::
- Joj hvala vam [You must be registered and logged in to see this image.]
..par puta me obara,nadje neshto i eto.. [You must be registered and logged in to see this image.] Juuuuu,šta ja tu čitam ? [You must be registered and logged in to see this image.] Javlja mi se da je većina foruma "u prirodi" | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Maj 03, 2010 9:57 pm | |
| ...da sam sam medju lepim ženama na forumu.... Da nisam umro ,pa sam u raju???? | |
|
| |
Amisela Komšinica preko plota
Datum upisa : 04.08.2009
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Maj 03, 2010 10:00 pm | |
| - Danubius ::
- ...da sam sam medju lepim ženama na forumu....
Da nisam umro ,pa sam u raju???? Da je šef blazen medju zenama,blago njemu. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Maj 03, 2010 10:01 pm | |
| Javlja mi se da je šef među lepim ženama na forumu. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Maj 03, 2010 10:05 pm | |
| .....da je ovo vrlo čudno.....Ni jednog muškarca ? Da nije neka važna utakmica ? Ili....da nisam u medjuvremenu postao šehid , pa me sad sačekalo mojih zasluženih "13 devica "? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Maj 03, 2010 10:07 pm | |
| [quote="Danubius"].....da je ovo vrlo čudno.....Ni jednog muškarca ? nije zar da ti smeta...ili te plasi????.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Maj 03, 2010 10:20 pm | |
| - ida1 ::
nije zar da ti smeta...ili te plasi????.... [You must be registered and logged in to see this image.] "Ko se plaši žena -bolje da ga nema "-narodna poslovica (koju sam upravo izmislio ) ....javlja mi se da mi se sutra neće dopasti radni dan..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 12:07 pm | |
| Javlja mi se da su svi u radnim obavezama...sem determinate,koja zeljno iscekuje njenu zelenooku :)) Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 2:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 2:49 pm | |
- Javlja mi se da bosankaa ne vidi dobro ? [You must be registered and logged in to see this image.]
Bogami se sve plavi [You must be registered and logged in to see this image.] aha...sada [You must be registered and logged in to see this image.] A gdje ste bili do sada a???? Javlja mi se da ste umorni ili lijeni za pisanje :P Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 2:52 pm | |
| Javlja mi se da je DANY danas psovao pas mater i sve ostalo.Verujem još uvek... Opet ti večeras zagini sa nama.. [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 2:59 pm | |
| ....javlja mi se da je Šef jedna izuzetna osoba, pa pogledajte samo šta sve "trpi" na forumu od strane nas, žena ! Pravi džentlmen ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 3:01 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 3:11 pm | |
| @ Kijara Sve dok uživa, dobro je i za njega i za nas ! ...sad mi se javlja da moram da "šmugnem" na neodređeno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 3:23 pm | |
| Javlja mi se da je nadoslo tijesto za kiflice... Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
popovac
Godina : 56 Location : Trebinje Humor : znam i ozbiljan se nasmijati Datum upisa : 26.04.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 4:10 pm | |
| Javlja mi se da večeras dođem na przentaciju ,nekih "šarenih " deka . Prošle godine su me proglasili sretnim dobitnikom ,ali mi do danas nisu uručili poklon .Pozvan sam sa partnericom uz napomenu da je gratis večera i piće . Odričem se i večere i pića ,i neuručenog poklona u korist" Dječijeg Sela " | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 4:55 pm | |
| Javlja mi se da je determinati stigao digitalac [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Maj 04, 2010 6:22 pm | |
| - popovac ::
- Javlja mi se da večeras dođem na przentaciju ,nekih "šarenih " deka . Prošle godine su me proglasili sretnim dobitnikom ,ali mi do danas nisu uručili poklon
.Pozvan sam sa partnericom uz napomenu da je gratis večera i piće . Odričem se i večere i pića ,i neuručenog poklona u korist" Dječijeg Sela " Javlja mi se da ćeš biti žrtva ako odeš jedne vrlo neprijatne situacije -navalentnih prodavaca . Štima da si dobio poklon , štima i večera , medjutim..... Moj otac je jednom prilikom navalio da ide po istom pitanju -jer je dobio "kutiju za alat" Tri sata sam ga čekao ispred u kolima , dok je izvukao živu glavu . "Kutija za alat" je bilo neko plastično koferče 40x20 .Za koju li je to "struku" -lilputanskog preciznog mehaničara ? Još bolje -naša čistačica iz firme ...ista stvar -dobila je "trodelni kuhinjski komplet" Žena je nagadjala šta je to....sigurno mikser, aparat za kafu ....i još nešto ...super-secko , električni nož za hleb ? Dobila je dve varjače i jednu rukavicu ...... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Maj 05, 2010 11:36 pm | |
| Javlja mi se da je vrijeme da sef ide [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Maj 05, 2010 11:38 pm | |
| Javlja mi se da smetam nekim damama ..... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Maj 05, 2010 11:41 pm | |
- Javlja mi se da smetam nekim damama ..... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ne,ne sefe!Samo brinemo o tebi [You must be registered and logged in to see this image.] Javlja mi se kako sef tesko ustaje ujutru [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
plavkica
Godina : 40 Datum upisa : 24.04.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Maj 05, 2010 11:43 pm | |
- Javlja mi se da smetam nekim damama ..... [You must be registered and logged in to see this image.]
Javlja mi se da nam je shef taki dzentlmen,da ne moz da smeca i da oce! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Avg 01, 2010 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Avg 01, 2010 5:57 pm | |
| - sonia ::
- ...da je vreme da prosetam malo [You must be registered and logged in to see this image.]
(P.S. Cicos, citamo se kasnije, uzivkaj) [You must be registered and logged in to see this image.] begam i ja....pa se vrnem kasnije.... | |
|
| |
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Avg 01, 2010 6:26 pm | |
| Javlja mi se da ste svi, Bogu hvala, dobro;)) Pozdravljam vas [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Avg 01, 2010 7:16 pm | |
| - slatkicass ::
- Javlja mi se da ste svi, Bogu hvala, dobro;)) Pozdravljam vas [You must be registered and logged in to see this image.]
Javlja mi se da su danas navratili i oni kojih dugo nije bilo .... Mašala, mašala ......što bi rekli Bosanci [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Ned Avg 01, 2010 9:28 pm | |
| Javlja mi se da cu uspjeti sve da instaliram [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Avg 02, 2010 6:44 pm | |
| javlja mi se da je ovde vrlo lepo gostovati,niko te ne zarezuje ni za ič... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pon Avg 02, 2010 6:55 pm | |
| Da imamo novog člana tima..Welcome.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
promaja Panonski lav
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Uto Avg 03, 2010 12:16 pm | |
| da sam već posto stari ,ništa neobično za mene ,slabo sam se izgleda predstavio pa me posmatraju ko neki slučaj [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:01 am | |
| da je dosta foruma za danas.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
promaja Panonski lav
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:03 am | |
| pazi ,nemoj da se otkrivaš pa ja opet da pazarim tiganj [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:04 am | |
| - promaja ::
- pazi ,nemoj da se otkrivaš pa ja opet da pazarim tiganj [You must be registered and logged in to see this image.]
nećeš.. [You must be registered and logged in to see this image.] ... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:07 am | |
| Javlja mi se da cu uspjeti zavrsiti zapoceto ... [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:22 am | |
| Javlja mi se da ce me se muz odreci preko FB...pa ce SEF odmah u traceve turit` [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
promaja Panonski lav
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:27 am | |
| javlja mi se da se sad moram rastati ,,,,,ma sa forumom ,pišemo se sutra ,zemo primakni se mužu da nebi čitali po novinama svašta [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Sre Avg 04, 2010 1:29 am | |
| - promaja ::
- javlja mi se da se sad moram rastati ,,,,,ma sa forumom ,pišemo se sutra ,zemo primakni se mužu da nebi čitali po novinama svašta [You must be registered and logged in to see this image.]
I to sto velis...elem...laku noc zemo [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
promaja Panonski lav
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pet Avg 06, 2010 10:41 pm | |
| javljha mi se da nisam nešto raspoložen a neznam zašto,je.em li ga nešto me kopka .....sumnja neka,hm | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pet Avg 06, 2010 10:42 pm | |
| Javlja mi se da je neko cacn'o u promaju [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
promaja Panonski lav
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pet Avg 06, 2010 10:46 pm | |
| neznam,nešto mi u vazduhu visi ,možda samo fantaziram... :smo16: | |
|
| |
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... Pet Avg 06, 2010 10:48 pm | |
| DedeR malo promaje da izduva tu sumnju [You must be registered and logged in to see this image.] Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Javlja mi se da .... | |
| |
|
| |
| Javlja mi se da .... | |
|