Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Feb 03, 2010 12:08 pm
Mislim da je naslov tebe pogrešan iako sam shvatila PJEROVU nameru. Nisam za takav pristup filmu iz prostog razloga što ne možemo za neki film reći da je loš ako ga nismo odgledali, a druga je pretpostavka, postoji li i jedan film koji nema ama baš nikakvog smisla? Mislim da ne!
Svakako da ima izuzetno loših filmskih ostvarenja. Kako bismo znali da su loši ako ih ne odgledamo? A šta je sa našim različitim ukusima?
Naslov bih osmislila ovako: Filmovi koji su na mene ostavili loš utisak jer, možda je baš taj film na nekoga ostavio suprotno - dobar utisak.
Za sada, na mene je vrlo loš utisak ostavio film "Rane" bez obzira što je prikazao našu surovu realnost u jednom vremenskom periodu. Suviše zgusnuta radnja, previše psovki i mislim da je mnogo dobrih filmova koji su baš to vreme oslikali na jedan zaista visoko umetnički način.
Gost Gost
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Feb 04, 2010 1:01 am
Ne treba gubiti vreme gledajući ove nove blokbastere, ako mene neko pita. :geek:
Gost Gost
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Feb 04, 2010 1:15 am
Janko ::
Ne treba gubiti vreme gledajući ove nove blokbastere, ako mene neko pita. :geek:
To se podrazumeva, ali imajmo u vidu da se proizvode sjajni filmovi koji se nekima ne dopadaju, dok neke oduševljavaju. Selekcija mora biti radikalna.
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Feb 04, 2010 1:20 pm
. horori??? po meni oni su grooozni.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Pet Mar 05, 2010 11:22 am
"Iskušavanje djavola" Živka Nikolića
Jedan od onih realističnih mučnih filmova. Film jeste odlično uradjen , no nekada baš ne prija saznanje koliko su ljudi u stvari primitivni i zli .
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Ned Mar 21, 2010 12:00 am
"Gospodin i gospodja Smit" Andja i Bred (sad ide na Pinku ) Ubedljiv je da zaspeš, koliko je uzbudljivo....a akcioni....kao [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Ned Mar 21, 2010 12:08 am
Sve one patetične a i "srceparajuće" fimove kao što su na primer "Pearl Harbour" ili da odemo još ranije - "Spasavanje redova Rajana".
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Jun 17, 2010 10:33 pm
"SRPSKI FILM "
Premijera je bila neki dan (naši najpoznatiji glumci igraju) no kako kažu, i njima je pozlilo gledajući sta su snimili ? Ako kažem da je jedna od scena silovanje bebe na silu izvucene iz stomaka -sta tu vise reci? Ne gledajte ....
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Jun 17, 2010 11:01 pm
"Spasioc "ili "Izbavitelj"gde se već kako preveo . Denis Kvejd igra snajperistu osvetnika kome su radikalni islamisti ubili zenu i dete pa se oin nadje u ratu u Bosni . Važi isto što i za "Srpski film" -strašne scene , nažalost , dosta realističan, ali zaista se ne treba podsećati na to.
Godina : 36 Location : Beograd Datum upisa : 22.04.2010
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Jun 17, 2010 11:02 pm
Neka 'fala...
Kapiram da svako ima svoj ukus,ne mora se svakom svideti sve... Ali te psiho,bolesne stvari ...ne vidim cemu to?
Ja ne volim realne filmove,ljubavne,trilere,akcije... ja volim fantaziju i horor,ali brate... Sto je mnogo,mnogo je...
:pušššš:
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Jul 10, 2010 10:17 pm
"Blues Brothers 2000"
Bez Belushija , ali ubačeno još mnoštvo poznatih imena iz sveta muzike -no tema je ista , i ovde se baš -prežvakava . Ni gomila poznatih muzičara ne može to da izvuče -čak su i muzičke teme iste. Dosadno (upravo gledam)
Godina : 53 Location : Beograd Humor : Uvek Datum upisa : 27.06.2010
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Jul 10, 2010 10:46 pm
''Srpski film'' nisam gledala ali je ''Spasitelj'' baš suviše. I sada kada se setim nekih scena smuči mi se. Ne treba gledati ''Šejtan'' (američko ili francuski ne sećam se) iz sličnih razloga.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Jul 14, 2010 3:57 pm
"Leteći bodeži" (upravo ide na B 92) Dakleeeeeeeeeeeee....i ko voli ta kung/fu i ostala sr,.....ovaj je nevidjen . Nindze , Matrix ...su mala dečica za ovu slepu devojku Trči, skače , leti, ubija po deset njih -odjednom ,,,,sve ume .
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Pon Avg 15, 2011 1:53 pm
Znaciiii.. kauboji i vanzemaljci, ovogodisnje izdanje, trenutno veoma aktuelno po bioskopima.. je TUGA!!! Uostalom sta i ocekivati od samog filma kad mu vec i sam naslov govori dosta toga. Ali ne, dok ga nisam odgledala nisam verovala! Savetovacu vas da pametnije utrosite sat i po vremena, nego gledajuci jedni veliku glupost kao sto je ovaj film!
Odgledali smo ga iz treceg pokusaja, i tada sa dva prekida.. dosadaaaaan je!!! Nerealan, scene te ostavljaju ravnodusnim, a glup do bola! Dzaba velikim imenima koja glume, tuga je!!! Trejler je dobro odradjen, ali celokupan film mi je NULA!!!
Lily First Bride
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Uto Avg 30, 2011 1:45 pm
Strumfovi!!!
Bas je bez veze, cak ce i decu ostaviti ravnodusnima!
Bokssha Princes of Darkness
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Okt 19, 2011 7:51 pm
"Isijavanje" , ali samo ako ste citali knjigu... Star film , naravno , ali ja sam ga gledala posle knjige... i smorila se. Jeste Kjubrik , ali unistio mi je knjigu.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Okt 19, 2011 7:58 pm
Bokssha ::
"Isijavanje" , ali samo ako ste citali knjigu... Star film , naravno , ali ja sam ga gledala posle knjige... i smorila se. Jeste Kjubrik , ali unistio mi je knjigu.
Ako ti kažem da je moja generacija stajala u redu za "The Shining" (davne 1980 ) kao i za "Paklenu pomorandžu " "Američke grafite " i još par ,umrla bi od smeha . Muzika iz filma je izašla na ploči -a mi kupovali . (Slažem se da film u 99 % slučajeva nije ni blizu knjizi . )
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Okt 19, 2011 8:01 pm
Jasno mi je. Dosta ljudi hvali taj film i stalno ga spominje kada se prica o hororima, verovatno bi se i meni svidjao , ponavljam , da nisam procitala knjigu.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Okt 19, 2011 8:22 pm
Bokssha ::
Jasno mi je. Dosta ljudi hvali taj film i stalno ga spominje kada se prica o hororima, verovatno bi se i meni svidjao , ponavljam , da nisam procitala knjigu.
Horori moje generacije su bili Džon Carpenter....pa onda velika praznina ...pa Džon Carpenter . A danas su gotovo smešni ,koliko je produkcija napredovala ,spec.efekti, zvuk .....
A mi smo se usr....od straha na "Maglu" "Napad na policijsku stanicu 13 itd
Ako niste citali knjige... a i ako jeste.Kao i svaki film posle knjige-uzas.Neke stvari uopste ne bi skontala da nisam citala knjige.
"The Haunting of Sorority Row " - smor "Fright Night" , "Fright Night 2 " - smor "Fragiles" - bezveze "I Spit on Your Grave" - uzas "Haunter" 2013 - dosadno "The Last Will and Testament of Rosalind Leigh" - smor "Red Riding Hood" - nista spec.
Sve horor filmove u kojima se prica vrti oko nekih tinejdzera...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Dec 06, 2014 6:38 pm
Većinu "božičnih "filmova ,na čelu sa "Sam u kući" Prvi put smo se oduševili ,pa gledali jedno 2323243 puta ,snimiše i nastavak ....ok...i to smo gledali 5485845454 puta ...kad ono ,evo ga i nr 3 ? E to je već malo suviše ...ne zato što smo i to gledali 32287 puta -nego zato što nema ama baš ništa originalno -gotovo je kopija nr 1 ,isti gegovi ,iste scene -samo sa drugim glumcima . Smorrrrrrr !
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Dec 06, 2014 8:42 pm
Lakota ::
..da znas..nece valjda opet da ga repriziraju..
haha mislim da kod nas od večeras počinju reprize. Vataju zalet:D Vragolasati Denis,Sam u kući,Gremlini..(i sve što je već viđeno za Novaka) Samo fali Kovrčava Sju.I to je to.Svake godine isti scenario...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Dec 06, 2014 9:22 pm
Holivudska sranja ne treba gledati. Od američkih, samo westerni
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Dec 06, 2014 9:46 pm
debilko ::
Da, ali se mogu upozanti amerikanci u pravom svetlu.
Slazem se,pa onda i sve vezano za vijetnamska stradanja treba da se reprizira.....dijelim misljenje s tobom...nek bar filmovi pokazu ono sto ne priznaju a u stvari nam serviraju.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Jan 07, 2015 9:02 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]Ovoga ima valjda čak 4 nastavka ???? Dakle ...."akciona" budalaština koja se ne može gledati . Bata Živojinović (po broju ubijenih ) +Džeki Čen (po broju prebijenih) pa još akrobacije sa vozilima koje ne možete videti ni u onoj budalaštini od serije "Cobra 4 " (fol kao austrijska saobraćajna policija ) Dakle ,i za strip je previše ,a za film ....ma ne znam kako da to nazovem , nego budalaština . Ne gubite vreme .
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Jan 07, 2015 9:11 pm
Kobra 4? Znam za seriju- *Kobra 11*:D
Sve reprize po ko zna koji put..
Tako da čekam nešto novo..
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Uto Mar 31, 2015 1:23 am
U principu, od Američkih filmova mogu nabrojati na prste koje bih preporučio da se pogledaju. Sve skoro sranje. Ali vrhunac su one njihove komedije sa tinejdžerima, kao na nekim plažama i slično, E to kad vidim, dobijem ospe. Gore je od bilo čega što se pojavilo na ovim prostorima. Humor za debile, jedu big mekove pa se umažu, obično neki debeljuca koji ceo film jede, strašno. Gore mi je i od samog pojavljivanja premijera Vučića.
Godina : 49 Location : Na kraju sveta Datum upisa : 05.05.2015
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Maj 06, 2015 12:31 am
Holivudske gluposti i holivudske blokbastere izbegavam u širokom krugu
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Nov 18, 2015 8:33 pm
Svaki put kazem necu, i evo ... jos prevod svenski...i opet gledam i nerviram se.
Gost Gost
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Nov 19, 2015 6:29 pm
97.86% filmova iz '70. i '80., pogotovo sa natpisom, Made in USA. Bogu za plakat'
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Uto Avg 01, 2017 6:23 pm
Vrlo sam "zarđao" sa fimovima ,pa mi promakao i Kusturčin "Zavet" (2013) . Dakle -nula od filma . Kusturica je odlučio da pet puta primenjene fazone iz svojih sopstvenih filmova reciklira u jedan ,kao "novi" ,sve uz prilično labavu i neubedljivu priču .Čak i za komediju ,ako ste gledali "Podzemlje" ,"Crna mačka beli mačor" i druge ranije ,prepoznaćete otrcani šablon od koga "film" nije mogla napraviti ni odlična glumačka ekipa . Film je nula ,a ko ne veruje ...neka pogleda .
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sub Jul 25, 2020 2:48 pm
Verovali ili ne ,snima se nastavak filma "Lude godine" (kasnije prerastao u beskrajnu "Žikinu dinastiju " u 1216152541 nastavaka i tri puta veći broj emitovanja ) Šablon će biti isti -glavni lik, unuk Miša (Nikola Kojo) sada ima dva sina nazvana po dedama,i sad oni ulaze u "lude godine" . Od originalne ekipe su živi još Rialda Kadrić (kao Marija), Vladimir Petrović (kao Boba) i Vesna Čipčić (kao Elza) koji će i igrati "svoje uloge" . Kroz "dinastiju" se priča već toliko otrcala da ja ne vidim smisla snimiti još jedno đubre od filma koje nije ni poučno ni duhovito . Gledati-njet!
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Sre Okt 13, 2021 12:35 pm
Ne trba gledati, šta više, izbegavati uspešne filmove I, II, III, IV, V, deo. Ramboc2, 4... Policajac sa Beverli hilsa 2, 3... Alien 2, 3, 4,,,, prvi deo je svarljiv a ostalo je proseravanje. Avatar se završio sa krajem a nastavak smislite sami u svojoj glavi. Pokazali su čaroliju a samo izvođenje kada se otkrije nije zanimljivo. Isto je kada se pričaju vicevi. Ako ga u startu ne shvatiš, posle objašnjenja nije smešan.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Nov 04, 2021 9:20 pm
Apropo opet "Tome" .
Pevao je za Danku, Ljiljanu, Sanju, Branku, Nadu, Jelenu, Anđelu, Anu, Aleksandru, Dijanu, Fatimu, Mirjanu, Martu. Pa onda nije problem u tim ženama -nego u tebi ,brate ? Koja žena bi čekala smrdljivu pijanduru posle nekoliko dana kafane ? Zaista ne vidim razloga sa "svecem" pravi takva jedna persona .
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Filmovi koje NE TREBA gledati.... Čet Nov 04, 2021 10:00 pm
Ni mene nije dotakao film, ali niko ne pravi sveca od Tome.....film je jednostavno biografija koja ce mnoge dotaci.....ja licno ne vidjeh nista nesvakidasnje ili toliko srcedrapajuce ......