DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak

Ići dole 
+11
Astra
debilko
Only women
Danubius
svilanaasvaltu
Helena Trojanska
AstrinaKomsinica
Najda M.
cojle
EAGLE
sonia
15 posters
AutorPoruka
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)
Datum upisa : 23.03.2008

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Empty
PočaljiNaslov: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyČet Mar 10, 2011 5:39 pm

Pokusajte da se distancirate od mesta stanovanja ili rodjenja... Koji je grad na vas ostavio poseban utisak i zasto?
Nazad na vrh Ići dole
EAGLE

EAGLE

Humor : CRNI
Datum upisa : 04.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyČet Mar 10, 2011 7:28 pm

Ozbiljno pitanje ...

Ovo je svakako individualno ...Mislim da je potrebno u nekom gradu provesti neko vreme-osetiti ga,u protivnom,stiče se samo "prvi utisak".

Sa 15 godina sam video Paruz ali bio sam klinac,moglo me je oduševiti bilo šta.I trajalo je samo tri dana.Verovatno mi je,pre svega,prijalo saznanje da sam bio "gotovo jedini koga poznajem" a da se peo na Ajfelov toranj.

U 19-oj sam posetio Solun i Atinu-e to je bilo nešto!Šest dana u Atini!POPETI SE NA AKROPOLJ!!Ja koji sam gutao sve što je imalo veze sa civilizacijom stare Grčke ...Mogao sam dodirnuti bogove!I sada se toga živo sećam ...

Bio sam nedavno u Sočiju.Plus 18 celzijevih u sred Januara-prija.Vidi se da je u pitanju svetska metropola.Oseti se život čak i van sezone-mogu samo zamisliti kako je leti.Ili kako će izgledati u dane Olimpijade ...

Moram izdvojiti Moskvu.Sada.Ovako mator.Zaista oduzima dah!Nekako je bajkolika i moćna istovremeno.Treba je doživeti.U dva navrata po dva dana na poslovnom putu je premalo vremena da bi se moglo pisati o tome (sem prvog utiska) ali ...

Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyČet Mar 10, 2011 7:43 pm

Prvi grad koji je na mene ostavio utisak je Visegrad! Ko jednom proseta onim malim kejom, a ona stane na ''Cupriju'', ko stigne do sredine mosta i pogleda Drinu, onako mocnu u kojoj se ogledaju planine sa druge obale, Visegrad mu
zauvek ostaje u secanju, makar od grada doziveo samo jedan kafic...
Nazad na vrh Ići dole
cojle
Zaštitnik seljačkih prava
cojle

Humor : smešan samom sebi
Datum upisa : 09.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyČet Mar 10, 2011 8:46 pm

Povratak u prošlo vreme... da li je moguć?
Vreme romantike... skromnosti... poštenja... srdačnosti...

Kakvo je srce Balkana?55555

Dakle... sve to ćete saznati i doživeti ako posetite Teteven... opštinu i grad u centralnoj Bugarskoj!

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  256

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  1418918

Čari netaknute prirode...živopisni predeli... gostoljubivi domaćini... bogata istorija...
očuvana tradicija i običaji...

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  22969895sKwOFVYaNa_ph

Teteven i okolina, to je duša Balkana! Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  900975

Seljak sam pa umem i reč da probiram!
Nazad na vrh Ići dole
Najda M.

Najda M.

Godina : 61
Humor : vrlo zastupljen
Datum upisa : 06.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyČet Mar 10, 2011 9:51 pm

Grad koji sam obožavala...imala sam rodbinu tamo...ime sam dobila po Šantićevoj Emini...divna leta provodila na Neretvi i Buni...slušala žive svirke uveče u baštama...stajala na STAROM ( onom predjašnjem ) mostu satima i kupila energiju vetra i vode....eh...

Ko svoju tamu spoznao nije, teško će put do svetlosti naći.

Najda M.
Nazad na vrh Ići dole
http://emina-utrenusna.blogspot.com/
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyČet Mar 10, 2011 10:09 pm

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Shoot-you-basdard

Gaza.............Bez komentara.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

Humor : :)
Datum upisa : 22.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyPet Mar 11, 2011 1:41 am

strelica ::
Grad koji sam obožavala...imala sam rodbinu tamo...ime sam dobila po Šantićevoj Emini...divna leta provodila na Neretvi i Buni...slušala žive svirke uveče u baštama...stajala na STAROM ( onom predjašnjem ) mostu satima i kupila energiju vetra i vode....eh...

Mozda smo se srele...nekad, u Santicevom...kod bakarne fontane...ili kod Vahe...ili na bazenu na Buni:) Kissss

Poslije Mostara, Montreal! Divan, romantican, miran, a buran...predivan! Uvijek mu se rado vracam:)
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptySub Mar 19, 2011 10:28 pm

Kairo- sta o njemu vise reci kad svi vec sve znaju, ali... O Kairu nikad dosta price. Ogroman grad sa nebrojeno mogucnosti. Mesavina starog i novog. Kairo zivi nocu, u bukvalnom smislu! Mozete u shoping, pozoriste ili bioskop i u 02h! Na izlet u 01h! Guzve, guzve...I velike razdaljine....
Svi su nasmejani, bez obzira kojoj socijalnoj klasi pripadali...
A onda...PIRAMIDE! Ne mogu recima da opisem taj osecaj dok sam kolima prelazila preko mosta na Nilu, a one se pojavile negde iza zgrada ( bar mi se tako cinilo.. putovala sam jos nekih sat vremena da stignem do njih....
Ko poseti Kairo bar jednom u zivotu, uvek ce ga voleti ....

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Cairo6
Nazad na vrh Ići dole
Helena Trojanska
Slatkiš iz Neoplante

Godina : 54
Humor : da,uvek!!!
Datum upisa : 05.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptySub Mar 19, 2011 10:53 pm

...sem Novog Sada
mogu da izdvojim Sarajevo,
imala sam 16 godina i taj famozni mix koji je bio karakerističan za Sarajevo me je osvojio. Imao je šarma i duha,a u vreme 80-tih bio je po muzički centar.

Beč je grad koji sam videla na kratko,a znam da bih u njemu ostala zauvek!

Frankfurt je velik ,bezbedan i odlično organizovan grad,ma Nemci su to!

Atina je lepa,a Grčka mitologija je moja pasija,tako da je provod bio odličan. Imala sam šta da vidim. Akropolj je priča za sebe!
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyUto Maj 10, 2011 7:05 pm

Dubrovnik- stari grad. Nekoliko sati provedenih u ovom delu grada je za mene zaista nezaboravan dozivljaj. Dubrovnik sam posetila davne 1986, ali su mi secanja na njega jos uvek sveza. Setajuci Dubrovnikom, kao da se putujete kroz vreme... Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  1.1251359512.dubrovnik-stari-grad-narrow-streetsx
Nazad na vrh Ići dole
svilanaasvaltu

svilanaasvaltu

Datum upisa : 09.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyUto Maj 10, 2011 7:27 pm

Blize...na manje od 80 kl.izdvojila bih Jagodinu.
Prelep park,dobro odrzavan,lep i primeren stanovnistvu i okolini,zoo-vrt,uredan i urban akva park sa komplexom bazena za male i velike.
Ni jedan baceni papir!
Ni korpe za otpatke nisu bile uocljive ali locirane na manje od 10 metara jedna od druge.
Putevi[oni sto vode ka centru] za ostale ne znam,sasvim pristojni,mislim ...pristojno zakrpljeni.
Vredan i radan narod,posebno dispeceri...
Sta pomisliti nego da takav grad zavredjuje postovanje nas koji ne znamo problematiku samog grada i njegovog stavnistva,ali izvesno da ovo sto sam navela meni licno vazi za dobre atribute.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyUto Maj 10, 2011 10:56 pm

Slovenska ::
"Moj" Novi Sad...definitivno...

I sama sam ti takva prijo....samo sam se ja naselio još 77 me ...i stigao da vidim kako Svet stiže kod nas , preko panka, ska ...svačega . Prvi "pravi" bioskop -"Arena" Prva "prava" diskoteka -na Tvrdjavi , Trbina mladih (svi bendovi ex Yu su tamo prošli,gledao sam "Dugme " kad su još bili "Jutro" ,EKV kad su još bili "Limunovo Drvo" Pa "novi val" . Pešaka sa Detelinare i Salajke .
Eh , mladosti....što bi rekao Arsen Dedić . Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  2509683761
Sem Novog Sada i Subotice , gde bih mogao i da živim -Vela Luka na Korčuli. Najlepše i najčistije more na Jadranu ,bar se meni tako činilo.

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  155klf10
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
svilanaasvaltu

svilanaasvaltu

Datum upisa : 09.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptySre Maj 11, 2011 6:35 am

Naravno da su veci gradovi sami po sebi [posebno N Sad ] gradovi za postovanjeu odnosu na male provincijske.
Mislim da i takve treba opisati i svrstati u gradove koji su na mene [Vas] ostavili utisak.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptySre Maj 11, 2011 10:24 am

svilanaasvaltu ::

Mislim da i takve treba opisati i svrstati u gradove koji su na mene [Vas] ostavili utisak.
Pa ja navedoh Velu Luku ...ta je "vela(velika ) samo u nazivu mesta , inače ...Na mene je ostavila utisak mesta na kome se može živeti sa prirodom u svakom smislu . Treba samo malo vode , hranu možeš naći u moru u izobilju.
Ne treba da ideš na premijeru u Bečku operu -dovoljno da samo prošetaš uveče rivom , "klapa" za klapom....pevaju ljudi za sebe , a ne za novac i turiste .Dobro vino, masline , malo kozijeg sira , gitara ,žena pored tebe, sunce i more ...šta više treba ? Nema tamo nekih "spomenika kulture" , nekog bogatsva koje bode oči...Mala kućica i barka -mogao bih živeti tako, a sam grad samo daje "okvir" za takvu sliku. Ma više je selo, nego gradić.
Ne moraš da se "montiraš" da bi izašao na ulici , niko te neće gledati kao da si pao sa Marsa , ako si "kežual" .Svidja mi se tamo.

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  155klf10
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
Only women

Only women

Humor : Smeh do suza a i dalje...
Datum upisa : 14.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyUto Jul 19, 2011 9:08 am

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Images?q=tbn:ANd9GcShbuRYMkYmBGBQ5FK9m3dGM09Wk-lhxOjnEw7DzELGRPpVq0LWsA

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Images?q=tbn:ANd9GcTKzT4maG_-n-B2W2hxkugw80M_bWdfb4Zu_IbLmZeWqZwAioCm
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyUto Feb 07, 2012 9:25 pm

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Img_GetImage

Kristiansand, sam jug Norveske. Divan grad na moru, preko leta pun turista, narocito kad se organizuju takmicenja u odbojci na pesku.

Mene je opcinilo to sto je grad bukvalno na moru. Neki delovi grada su se usekli u samo more ( il' obrnuto? ) a opet negde su ulice idu sasvim pravilo, kao lenjirom iscrtane. Kako god, kud da krenes, na kraju ulice izlazis na more. Lepota.
Nazad na vrh Ići dole
cojle
cojle

Humor : smešan samom sebi
Datum upisa : 09.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyUto Feb 07, 2012 9:36 pm

Padinska Skela!

Kud god kreneš udariš na ludaru il aps. smehsmeh :rlol: :rlol:

Seljak sam pa umem i reč da probiram!
Nazad na vrh Ići dole
debilko
Pogrešila roda
debilko

Godina : 62
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyPet Jul 06, 2012 8:02 pm

Najnegativniji utisak mi uvek ostavlja Budva.
Ne bih tamo letovao ni da mi plate.
Sve, sve, ali takve njuške se ne mogu nigde više sresti osim tamo.Kao da su se razbežali iz neke vicoteke.

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  2iiv51gGrad koji je ostavio na vas poseban utisak  28wf5a8
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyPet Jul 06, 2012 8:26 pm

Meni je Verona toliko fascinantna...jednostavno kao da si vracen u vrijeme staroga Rima...cak i likovi koji se oblace tako da bi se turisti slikali,docaraju atmosferu.
To mi se svidjelo i u Veneciji...dame u dvorskim haljama,maskama na licu,suncobranima....ma prelijepo.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Uther Pendragon

Uther Pendragon

Humor : kakav crni humor
Datum upisa : 03.02.2012

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyPet Jul 06, 2012 8:36 pm

Drezden
Nazad na vrh Ići dole
doctorr67
NR .1 foruma
NR .1 foruma
doctorr67

Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!!
Datum upisa : 20.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyPet Jul 06, 2012 9:46 pm

Darmstadt....Germany..
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptySub Jul 07, 2012 6:07 pm

Toronto..obozavam vodu a tamo je ima u izobilju..
Nazad na vrh Ići dole
doctorr67
NR .1 foruma
NR .1 foruma
doctorr67

Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!!
Datum upisa : 20.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyPon Jul 09, 2012 11:06 pm

pronto bella go to Toronto.... :ventilator :
Nazad na vrh Ići dole
Zoki61

Zoki61

Humor : <3
Datum upisa : 18.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  EmptyNed Apr 21, 2013 9:01 am

Brčko-meseci provedeni u vojsci u gradu koji diše 24h su na mene ostavili utisak kao da nisam ni bio u vojsci,svega je bilo pozitiva naravno,rado se sećam nekih ljudi, sa mnogima sam u kontaktu i danas
Nazad na vrh Ići dole
http://zoki61.do-goo.net/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Grad koji je ostavio na vas poseban utisak    Grad koji je ostavio na vas poseban utisak  Empty

Nazad na vrh Ići dole

Grad koji je ostavio na vas poseban utisak
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» PARFEM - koji je ostavio utisak na vas?
» BOR-moj grad
» Grad Hamburg

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: GEOGRAFIJA PREBIVALIŠTA/ETNOSI :: GRADOVI I SELA :: GRADOVI-
Skoči na: