Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Omiljeni crtani film Ned Nov 15, 2009 1:03 pm
Gledate li crtace? Koji vam je omiljeni?
Jedan od omiljenih [You must be registered and logged in to see this image.] Bernard
sonia حبيبي
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Nov 15, 2009 1:05 pm
Charlie Brown -Snoopy [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Nov 15, 2009 1:10 pm
Lilo and Stitch .....Moje dete ga obozhava, pa i ja zavoleh Sticha [You must be registered and logged in to see this image.]
njushkalo_ Glavni opservator
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Nov 15, 2009 1:47 pm
njushkalo_ Glavni opservator
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Nov 15, 2009 1:49 pm
Zvončić
Godina : 41 Location : Beograd Humor : Zaljubljena Datum upisa : 30.07.2009
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Nov 15, 2009 2:39 pm
Jao ja obozavam prave crtane filmove, nalik Maloj sireni i Petru Panu. Svi Disney-jevi crtaci su fantasticni. Zao mi je sto ih vise nigde ne pustaju na tv-u, ranije je bilo na Politici od 8-10 lupam dugometraznih crtaca svaki dan, a sada samo pustaju nasilje. Jedni od omiljenih crtaca su mi i "The care bears" iz 1985 god., posle toga je bilo nekoliko nastavaka, ali nije to to, i "The land before time" iz 1988, koji je takodje imao svoje nastavke kasnijih godina. Nesto nece da mi se kace slike (opet pise error on page) inace bih ja okacila plakate i slike iz filmova.
Ciribilibela
Datum upisa : 14.11.2009
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Nov 15, 2009 5:25 pm
ja najvise volim da gledam toma i dzerija... uvek me nasmeju a u tim crtacima ima puno poucnih stvari... uvek pobedjuje dobro...
Grehota je sto su deca uskracena mogucnosti gledanja starih crtanih filmova (RTB sinhronizacije). Mislim da je celokupna arhiva tih crtanih unistena nesretne `99. godine.
Nedavno sam na posao odneo crtane sa RTB-a, a koje je neka dobra dusa postavila na youtube. Palo je jedno kolektivno gledanje i prisecanje na dobre stare crtice.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Jan 31, 2010 9:57 pm
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Jan 31, 2010 10:03 pm
sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Ned Jan 31, 2010 11:58 pm
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Pon Feb 01, 2010 12:01 am
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Pon Feb 01, 2010 12:39 am
Svi gore navedeni su divni,Pera Djetlic,Sofronije,Rz Brzotrz,Miki Maus,Dusko dugousko,Popaj,...ma mnogo stari ,a od novijih volim filmove kao Kralj lavova,Arijel,Ice age.a uzasno me nerviraju svi ovi japanski,kineski,vristeci....Nindza Kornjace,a i Dexter je odvratan,nasilje i dreka....uh,jadna djeca.
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Pon Feb 01, 2010 12:44 am
Zvončić
Godina : 41 Location : Beograd Humor : Zaljubljena Datum upisa : 30.07.2009
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Pon Feb 01, 2010 12:59 am
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Pon Feb 01, 2010 11:02 am
.. sve vec navedeno od Mikijeve radionice tj. Dizni produkcije pa preko Toma i Dzerija, Popaja, Strumfova, Snorkijevaca, Sofronija, Koje viteza, Inspektora Dragoljupceta, Brzog Gonzalesa, Eustahije Brzica, Vali gatora do Kremenkovih..
.. oMbozavam prave crtace.. a ne ove cudovisne azijske.. transformerse iliti ko zna sta su..
Lily First Bride
Naslov: Re: Omiljeni crtani filmovi Pon Feb 01, 2010 11:02 am
.. La Linea, Hi mena.. i GustaFa.. naravski.. [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Bez obzira sto smo odavno izasli iz detinjstva svi mi imamo neki omiljeni lik iz crtanog filma.. pa bilo da je to: * Tom i Džeri * Miki Maus * Paja Patak * La Linea * Popaj * Sofronije * Duško Dugouško * Lolek i Bolek * Kremenko * Ptica Trkačica * Brzi Gonzales * Gustav * Eustahije Brzić * Vali Gator * Atomski Mrav * Bananamen * Supermen * Stripi * Štrumfovi * Cipelići * Snorkijevci * Pink Panter * Profesor Baltazar * Simsonovi * Garfild * Hi Men * Blufonci * Sundjer Bob
Sigurno sam nekog izostavila, ima ih dosta.. na ovoj temi mozete pisati o omiljenim likovima ili zakaciti link najdrazeg crtaca. Setiti se nekih smesnih scena.. Crtani koji vas je inspirisao, motivisao ili odusevio na bilo koji nacin.
Vratimo se, uz osmeh, u detinjstvo! :eee:
Lily First Bride