Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Na pat do Makedonija ******* Čet Avg 21, 2008 12:20 pm
First topic message reminder :
Poslednji izmenio Sanjalica dana Uto Nov 18, 2008 1:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Autor
Poruka
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pet Dec 26, 2008 7:32 pm
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Dec 29, 2008 2:08 pm
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Dec 30, 2008 2:21 am
Cim sam ovo ugledala,pomislila sam moram ga pokloniti svojoj bebani,on ce te cuvati dok mene nema,a to sto se igra leptirom,pa da se zna da je tvoj...........
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Dec 30, 2008 12:47 pm
Hvala mami, pa ti znaš da obožavam leptire....
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Dec 31, 2008 1:32 am
I citav niz godina je prosao nizale se nevolje i tuge rijetko je bilo dovoljno bilo cega osim ljubavi,moje ljubavi. I tako mali kao ptici u gnijezdu bili su moja snaga i volja i mada uvijek otvorenih i gladnih kljunova oni su mene hranili i ispunjavali velicinom sada su im krila rasirena lebde cesto iznad mojih misli klikcu iz plavetnila neba ocekuju da im se osmjehnem i kazem,bice sve dobro ali osjetim da im treba prostranstvo, ne samo plavetnilo moga neba traze oni i svoje vlastite izlaske i zalaske sunca traze i nocni smiraj na nebu punog mjeseca bez zvíjezda i polako shvatam da im je glas postao jaci, dozivaju nekog svog kondorada da svije s njima gnijezdo I shvatam da je otisla i moja snaga i velicina i da nemam za koga vise da letim meni krila vise ne trebaju ako zelis da mi pomognes budi moja mala pticica rasirenog i gladnog kljuna jer ja cu letjeti samo dotle dok je nekome potreban moj let!
Smiljan
Datum upisa : 23.10.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Dec 31, 2008 2:15 am
Divne rijeci kroz tugu izkazane ljubavi, ali onaj tko misli, da kada jedni tici porastu, mora znati da dolaze novi, mnogo ljepsih krila i tada dolazi i spoznaja, da se uvijek ima netko voliti i da si nekome potreban, jer ljubav je neunistiva i najdrazi dar za svakog...
KADA SAM PROCITAO ASTRIN POST, MORAO SAM OVO NAPISATI...
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Dec 31, 2008 9:36 am
Мојата љубов се чешла
Под пирамидата на мојата љубов таа својата долга коса ја чешла со сонцето што ми го гледа во очите мојата љубов се чешла мојата љубов се чешла на врвот од мојата пирамида моите песоци и подаруваат торнада нејзините кактуси цветаат во моите пустини на мојата неисчешлана љубов под месечините на песочните планини каде што спијам без нејзините очи каде што нејзините пори дишат без мене на песочните дини каде што кожата и е свила каде што и подарувам пирамида моите камили и моите Арапи ми велат: ш ш ш ш твојата љубов својата долга коса ја чешла својата долга коса не ми ја подаруваш никогаш
Кога оазите цветаат со нејзините бакнежи јас спијам во планините од песок со неисчешлана љубов на врвот од нејзините пирамиди со нејзините жолти очи спијам спокоен а таа ми ги подарува кактусите мојата љубов се чешла мојата љубов се чешла со мојата пирамида
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Jan 04, 2009 9:25 pm
ОВА ЈЕ ПЕСМА ПОСВЕЋЕНА ТЕБИ
Заискриш понекад мислима мојим затрепериш нежно таман да заболи запитам се онда да ли ја постојим да би им’о неко вечно да те воли.
И дођеш тако тек да не даш мира у снове моје самотне и дуге обично ноћу кад музика свира ил’ кад су очи тако пуне туге
Прошеташ сама ходницима ума кроз које нико није смео проћи стазама мисли скренеш ли са друма где год закорачиш мени ћеш доћи
Зато те молим не долази више нити у снове нит’ у мисли моје к’о оне летње ненадане кише к’о љубави што већ не постоје
А сузе тешке просуте без броја које ни време не може да брише оне су, драга, ова песма моја посвећена теби и никоме више
Веселин Џелетовић Павлов
Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Jan 05, 2009 1:53 pm
Odavno nisam cula ovoliko lepu makedonsku pesmu.
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Jan 05, 2009 5:18 pm
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Jan 05, 2009 5:30 pm
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 06, 2009 12:06 am
Smiljan
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 06, 2009 4:01 pm
SRETAN BOZIC "HRISTOS SE RODI"
Slovenska
Datum upisa : 05.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pet Jan 09, 2009 9:45 am
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Jan 11, 2009 1:21 am
https://www.youtube.com/watch?v=SR1JnE2r3lY
:D
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Jan 11, 2009 1:24 pm
O hvala sto me podseti PJER. Za taj film sam morala karte preko veze dobiti i nekoliko puta sam isla u kino. Bukvalno su proradile kino sale-full u mom gradu i prestale su raditi kad se prestao prikazivati film. Dobaaaaaaaaaaar!
PJER Pjer
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Jan 11, 2009 1:44 pm
Super je film......Django..Django masko :D
Smiljan
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Jan 11, 2009 2:00 pm
Konstantin Simonov
Čekaj me
Čekaj me, i ja ću doći, samo me čekaj dugo. Čekaj me i kada žute kiše noći ispune tugom. Čekaj me i kada vrućine zapeku, i kada mećava briše, čekaj i kada druge nitko ne bude čekao više. Čekaj i kada čekanje dojadi svakome koji čeka. Čekaj me, i ja ću sigurno doći. Ne slušaj kad ti kažu kako je vrijeme da se zaboraviš i da te nade lažu. Nek povjeruju i sin i mati da više ne postojim, neka se tako umore čekati i svi drugovi moji, i gorko vino za moju dušu nek šiju kod ognjišta. Čekaj i nemoj sjesti s njima, i nemoj piti ništa. Čekaj me, i ja ću sigurno doći, sve smrti me ubit neće. Nek rekne tko me čekao nije: Taj je imao sreće! Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu- naprosto, ti si čekati znala kao nitko na svijetu
Snjalice, hvala ti sto ovu poemu postavi na drugoj temi, na Makedonskom jeziku, ali ja mislim da joj je ovdije mjesto...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Jan 11, 2009 3:17 pm
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Jan 12, 2009 2:19 pm
Ne mogu nista da napisem,izvini bebana....drugi put,ali zato uvijek imam leptira za tebe.
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 13, 2009 3:57 pm
"Bude tako nekih dana što se k'o suv list duvana pri dodiru moga dlana istrune... I zamuti mi nešto sliku, kane suza u mastiku, odsjaji mi sunca čašu ispune.. I uvek jedna pesma što se ne zna zaore mi njivu misli kao plug. A grudi postanu mi uske, osetim, k`o divlje guske T`gu za jug..."
Storm_z
Godina : 55 Location : Olujna polja Datum upisa : 07.02.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 13, 2009 10:20 pm
Sakam Te
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 14, 2009 6:12 pm
Vasilica
Autor: Gvendolina
Kuhinja: srpska Težina pripreme: jednostavno
Služi se prvog dana Nove godine po Julijanskom kalendaru. Sastojci 600 g brašna 200 g masti (ja stavljam maslac) 2 dl vode 1 žumance malo soli, malo više šećera na vrh kašičice sode bikarbone Priprema Sve se dobro izmesi da se dobije glatko testo i ostavi da se malo odmori. Razvije se na debljinu 1,5-2 cm, u oblik okrugle pogače. Moja baka je imala tri guščja pera vezana crvenim koncem u "puslu", a to predstavlja Sveto Trojstvo i time se testo izbode pre pečenja. Ja upotrebim slamčice za sok. Peče se na 180-200°C. Dužina pečenja zavisi od šporeta, a vatra ne treba da je jaka pošto ne naraste mnogo (bolje da se peče malo duže da ne ostane u sredini živa). Kad je ispečena i lepo rumena premaže se medom i vrati još malo u isključenu rernu. Kad se izvadi, pospe se šećerom.
Badnik i Vasilica
Na 6 januari (Badnik) nekade okolu 15:00 casot, maskite deca se sobiraat vo grupi od 3 do 5 clena i odat vo site kuci niz Vratnica peejci koledarski pesni za sto dobivaat podaroci (jabolki, krusi, orevi, kosteni, lesnici itn).
Otkako ce gi pominat site kuci i ce se odmorat, zaedno so ostanatite selani se sobiraat vo centarot na Vratnica kade sto se pali koledarski ogan.
Tamu se peat pesni, se jade i pie prinesenoto od kumovite i se delat badnikovi grancinja.
Se razbira, tuka e i kolacot so tri paricki koi gi dobivaat najsrecnite Vratnicani.
Spored starite kazuvanja, onoj sto ce dobie paricka, ce ima sreca vo tekot na celata godina. Edna nedela podocna, na 13 januari (Vasilica) site mazi od Vratnica, trgnuvajci od sred selo gi pominavaat site kuci. Tie peat, igrat i sobiraat podaroci. Predvodnici na grupata se babata i dedoto (mladi maskirani momci) koi sto pravat mala pretstava pred sekoja kuca.
Edna nedela podocna, vo trpezarijata na crkvata Sv. Petka, se pravi rucek od nasobranite podaroci. Rucekot zapocnuva nekade okolu 15:00 casot i trae se do docnite vecerni casovi. Osven jadeneto, se razbira, tuka se i muzikata, pesnite i orata.
Siva, siva vasilice kade si se osivila tamu dolu na bel Dunav. [to ima{e, {to nema{e zlatna ~a{a i ikona OTVORI DOMA]INE
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 14, 2009 7:13 pm
Leptiricu,sarenicu,dodji meni amo evo imam jednu ruzu,pomirisi samo
Ja bih tebi rado doso,al se bojim igle klete ubosces me probosces me,onda zbogom svete
necu lepko,necu lepko,imena mi moga samo hocu da izbrojim kol`ko imas noga!
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 20, 2009 5:15 pm
Pozivam Anđele da mi zvjezdanom prašinom čudesa osvijetle Put Dozivam smijehove valovitih oceana da isprepletu osmijehe s ovim titrajem na uglu usana Tražim zvuk violine u tvojim riječima Da zapjevaju s mojim pjesmama I igram se igara putničkih I sanjam Sunce na trepavicama I kiše proljetne kako mi ispiru vrijeme s obraza. Suncokretovo srce u meni Okreće pogled ka visinama Uzimam na dlanove paletu duginih boja Preslikavam sivilo ljudske tuge I opet smiješim se Daljini bliskog Bića Blizini svih daljina Radostima dotaknutih tuga Smiraju divljih nemira I opet igram se Plešem u krošnjama pradavnih maslinika Umivam se bisernom rosom hrastova Budna sanjam ovaj dan.
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 20, 2009 5:17 pm
Ma ti si jedna blentica......tim pogledom mozes uciniti cuda,vjeruj!
Oci-ANDJELA Anđelina
Datum upisa : 08.06.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 20, 2009 5:38 pm
NIMFA OD SONISTATA
Go namamiv utroto sojuznik da mi bidi I vo denot raskosna belina ke poneseme I migovite radosni ke gi storime
Eve slusnigi akordive od veterot sto gi ukradov simfonija od niv napraviv od sepotite sega arija ke stvoram ta do pladnina bal na srca vljubenik ke bidi
Rakava so melemi volsebni ja premackav Nezna da bidi za dopir so trepet stavi na obrazot alov.
Vo nokta koga osamen bev angelite gi molev od gradina rajska buket mi donesat podarok za tebe da bidi moja nimfo sto vo sonistata mi plovis
Podaja rakata za sumot na dusata da go slusnis Mozebi na moment bura ke ti se stori no se talasa postojano za tebe moja nimfo sto so strunite tvoi ja pravis
Ajde povtorno pregratka da stvorime vremeto da go zapreme sluga pokorno da ni bidi sega moja nimfo sto vo sonisata mi plovis
:zvezde 5: :zvezde 5: :zvezde 5:
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 20, 2009 5:45 pm
Ova pesma je stvorena za tebe, lepse bi bilo da je umesto mene postavila muska osoba ;)
No nije vazno, bitno je da je pesma prelepa :cheers:
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 20, 2009 5:45 pm
Astra, znam...ali ne koristim ga cesto ;)
Andjeleeeeeeeee.....HVALA!!! Prijatno si me iznenadila i obradovala... Ljubac za obe :63268: :63268:
Oci-ANDJELA Anđelina
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Uto Jan 20, 2009 5:49 pm
Drago mi je da ti se svidja :D
:675231:
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 21, 2009 6:55 pm
PJER Pjer
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Čet Jan 22, 2009 11:27 am
Ne zaboravi onu Sto nije te srela Sto mozda te sretne Jednom posle smrti.
Ne zaboravi nikad Onu sto mozda Cekase na te Celi svoj zivot.
G.Andersen
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Čet Jan 22, 2009 5:57 pm
Volim ga... ;)
svilanaasvaltu
Datum upisa : 09.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Čet Jan 22, 2009 6:26 pm
U mojoj :flower: :141545: :mlo srce: gitari živi jedan :flower: :141545: :mlo srce: leptir i mnogo :flower: :141545: :mlo srce: :zvezde 1: je stvari koje nas vežu, :zvezde 1: :739961: :flower: :141545: :mlo srce: kad dođu kiše :flower: :141545: :mlo srce: i zima tuge :flower: :141545: :mlo srce: i meni i njemu krila se stežu :flower: :141545: :mlo srce:
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Čet Jan 22, 2009 6:28 pm
Neka ga i u tvojoj gitari svilo......ti ces znati da ga odrzavas u zivot ;) :flower: :141545: :739961: :675231:
svilanaasvaltu
Datum upisa : 09.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pet Jan 23, 2009 9:16 am
U mojoj gitari,zive ljubicice. Htela sam samo da na svoj nacin tebi za ljubav i u tvom blogu,ostavim smajlije na svoj nacin:)
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 2:17 am
XVIII Sonet
Kad poredim tebe s lepim danom leta –
Ti si mnogo lepša, više ljupka, nežna;
Pupoljak se smrzne u maju kad cveta,
Lepota je leta vrlo kratkosežna.
Katkad sunce s neba odveć vrelo sine,
Njemu lice zlatno oblak često skriva,
Sva lepota žene sa vremenom mine –
Priroda il' udes čari joj razriva.
Al' tvog leta sunce nikad neće zaći,
Ti ostat' nikad nećeš bez sadašnjeg sjaja,
Van života ti se nikad nećeš naći
Dok u pesmi ovoj večnost te osvaja.
Sve dok ljudi vide i dok život traje
Ova pesma tebi život će da daje.
William Shakespeare
Luckasta
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 12:19 pm
Draga Sanjalice,
gledaj da sacuvas taj razmazeni pogled u oku tvom....Ne dozvoli da ti taj pogled, vreme i zivot u maglu pretvore....Oci neka su ti uvek pune srecnoga sjaja...
http://de.youtube.com/watch?v=iFFnP_qCgkA
Ja vidim Sjaj u oku tvom :141545:
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 12:30 pm
Hvala ti, draga moja Luci
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 2:26 pm
Umotaj me u, U snove U snove od, Od somota I slikaj mi, oblake nezne iz price kise i meseca
S tobom bicu stidljiva Kao Meri Popins nevidljiva Bicu ja, bicu ja
kao bajka nevina kao Mata Hari otrovna bicu ja, bicu ja
Za hiljadu, hiljadu, hiljadu i jednu noc za hiljadu, hiljadu i jednu noc i svila kadifa i tanani srebrni san za hiljadu, hiljadu i jedan dan za hiljadu, hiljadu, hiljadu i jednu noc za hiljadu, hiljadu i jednu noc i svila kadifa i tanani caroban san za hiljadu, hiljadu i jedan dan
Moje moci ne prestaju zlatne sfinge ih cuvaju
budi me
Umotaj me u, U snove U snove od, Od somota I slikaj mi, oblake nezne iz price kise i meseca
Kao muza cudesna Kao bajadera zanosna Bicu ja, bicu ja..
Sladjana Milosevic - Fantasticno Putovanje
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 3:27 pm
Srbija - Makedonija 32:28 (15:16)
Muška rukometna reprezentacija Srbije savladala je u Zadru selekciju Makedonije sa 32:28 (16:17) u poslednjem, trećem kolu druge faze na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj.
Izabranici Jovice Cvetkovića takmičenje u drugoj grupi završili su sa pet bodova, zabeleživši dve pobede, dva poraza i jedan remi.
"Orlovi" će u četvrtak u Zagrebu igrati za plasman od 5. do 12. mesta, ali će tek nakon utakmica Nemačka-Danska i Poljska-Norveška biti poznat konačan plasman u grupi 2, kao i rival Srbije iz prve grupe u doigravanju.
Najefikasniji u srpskom timu bili su Momir Ilić sa devet i Nenad Vučković sa šest golova. U makedonskom timu najbolji strelac bio je Kiril Lazarov sa sedam golova.
U sredu je na Svetskom prvenstvu slobodan dan.
Reprezentacija Srbije u prvom poluvremenu vodila je samo jednom, sa 1:0, pogotokom Žarka Šešuma. U nastavku je igra srpske reprezentacije podsećala na duel sa Poljskom, pošto su Makedonci napravili seriju od 4:0. Srbija se golom Marka Vujina u 15. minutu približila na 5:6, ali je potom usledila nova serija Makedonaca (7:1) za vođstvo od 13:7 u 25. minutu.
U završnici prvog poluvremena rukometaši Srbije uspeli su da seserijom od 4:0 rezultatski vrate u meč i da smanje na 14:13. Ipak, do kraja poluvremena Makedonci su uspeli da sačuvaju prednost od jednog gola, a Srbija je dva puta zatresla protivničku mrežu sa igračem manje.
Na početku drugog poluvremena golom Momira Ilića, izabranici Jovice Cvetkovića, posle duže vremena, došli su do izjednačenja. Minut kasnije, Vujin je pogodio za prvo vođstvo Srbije nakon početka utakmice, a zatim je Dobrivoje Marković doneo "orlovima" prednost od dva gola.
Srbija je u 40. minutu pogotkom Dobrivoja Markovića povela sa 21:17, ali je odmah nakon toga, zbog oštrog faula, crveni karton sa pravom zamene dobio Nikola Kojić. To nije mnogo smetalo srpskim rukometašima, koji su do 50. minuta uspevali da sačuvaju četiri gola prednosti. Ipak, Makedonci su ,zahvaljujući dvostrukom strelcu Vladimiru Temelkovu i Filipu Lazarovu, uspeli u 53. minutu da se približe na 25:27.
Utakmica je rešena u 55. minutu, kada je Srbije iz kontranapada preko Markovića povela sa 28:25, a nedugo zatim Ilić je postigao i 29. gol za "orlove". Do kraja utakmice, rukometaši Srbije rutinskom igrom uspeli su da sačuvaju prednost i ostvare prvu pobedu u drugoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu.
Sedmerci: Makedonija 2 (1), Srbija 2 (1) Isključenja: Makedonija 6 minuta, Srbija 10 minuta.
ps A jesmo se i mi i vi pokazali tamo...............
:grrrrrrrrrr:
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 9:53 pm
Lily :283400:
Dani.....bruka jedna....i mi, i vi....tako mi je bilo zao...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sre Jan 28, 2009 10:11 pm
Sanjalica ::
Lily :283400:
Dani.....bruka jedna....i mi, i vi....tako mi je bilo zao...
Kad igramo još uvek Balkanski rukomet, na silu , snagu....Uvek par blistavih pojedinaca vade stvar-nikada nećemo naučiti da su igre sa loptom TIMSKE igre...Realno-tu smo gde smo , ostali igraju lepši i efikasniji rukomet-jer imaju tim ...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Čet Jan 29, 2009 12:44 am
Lily First Bride
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pet Jan 30, 2009 2:07 pm
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pet Jan 30, 2009 7:25 pm
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sub Jan 31, 2009 7:04 am
Lily First Bride
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sub Jan 31, 2009 9:33 pm
Zajdi, zajdi jasno sonce, Zajdi pomraci se, I ti jasna le mesechino, Zajdi udavi se.
Crnej goro, crnej sestro, Dvajca da crnejme, Ti za tvojte lisja le goro, Jas za mojta mladost.
Tvojte lisja, goro sestro, Pak ke ti se vratat , Mojta mladost goro le sestro, Nema da se vrati.
:mlo srce: :mlo srce: :mlo srce: :mlo srce:
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Sub Jan 31, 2009 10:11 pm
Sanjalice,imam li tvoje odobrenje da stavim jednu sliku....da vide forumasi kako izgleda gospodin Sanjar.......uauuuu!
Smiljan
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 1:42 am
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 3:16 pm
Astra ::
Sanjalice,imam li tvoje odobrenje da stavim jednu sliku....da vide forumasi kako izgleda gospodin Sanjar.......uauuuu!
Sad tek videh ovo...Naravno da imaš Astra!
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 4:38 pm
Da se vidi da nasa Sanjalica ima i dobar ukus za muski rod.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 5:33 pm
Još kad bi nam prevela ko je ne slici ????(Sanjar=gos*n suprug?) :scratch:
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 6:21 pm
danubius ::
Ako je Astrin suprug Astrolog,znaci da je Sanjalicin samo neki Sanjar,zar ne?
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 6:46 pm
Astra ::
Ako je Astrin suprug Astrolog,znaci da je Sanjalicin samo neki Sanjar,zar ne?
Ma nemoj...a šta bi bila moja eventualna žena-DanubiuSISICA ???? ili DanubiUSKA ?
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 7:40 pm
Ko ti je kriv sto nema atraktivan nik kao ja i bebana,ili Luckasta.... :348949:
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Ned Feb 01, 2009 7:58 pm
Hehehe pa sad kako se uzme...Ako je po nicku (nek mi Luci oprosti) onda njen muž ispadne Luckasti ???? :loodd:
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Feb 02, 2009 8:52 am
Sanjalice lep ti je sanjar........10+ za ukus. Jug, tamnoputo ....lepo.
Luckasta
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
Naslov: Re: Na pat do Makedonija ******* Pon Feb 02, 2009 8:58 am
Hehehe pa sad kako se uzme...Ako je po nicku (nek mi Luci oprosti) onda njen muž ispadne Luckasti ???? :loodd:
Dani, nema sta da ti oprostim....Jer je tvoj odgovor tacan:))))
Kako bi mogao neki pametnjakovic da bude moj muz??? Pa samo jedan Luckasti, moze da ima toliko ljubavi prema meni, da moze sve moje padove i hirove , da prezivi samnom....Zato ga i volim:))