|
| Volite li dete u sebi? | |
|
+6dusicaa AstrinaKomsinica Draganna Astra Okano Zana 10 posters | Autor | Poruka |
---|
Zana
Godina : 60 Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Volite li dete u sebi? Pet Okt 26, 2012 3:47 pm | |
| Svi smo nekad bili deca ali naravno, zivot nas chini ozbiljnim, zivot nosi brige, zivot nosi obaveze, zivot trazi ozbiljnost, zabrinutost i tako, malo po malo "ugushili smo" ono dete u nama. Ali zashto?!
Zashto neki ljudi to rade sebi? Pa svi imamo brige i probleme ali se izgleda drugachije nosimo sa njima. Ne kazem da treba ici iz krajnosti u krajnost ali dete... slatko, veselo, nasmejano, razigrano u nama chuchi i cheka da ga probudimo. Umete li vi to? Kada ste ga poslednji put aktivirali?
Moje dete u meni je non stop budno. Nekad je mozda i previshe ali mi ono chini zivot lakshim, lepshim, veselijim jer ne samo da je meni lepo... i onima koji su oko mene bude zabavno, chak uspem i da ih trgnem ako su "zaspali".
I... jel spava dete u vama ili ne? Koliko je budno? | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Pet Okt 26, 2012 4:16 pm | |
| Ma ja sam dete u kozi odraslog coveka, tvrdim svesno i odgovorno. Volim to dete u sebi , kad mogu da kikocem bez razloga... Mnogo puta mi kazu : Odrasti! A ja im kazem : Cemu ? Da budem nadrkana kao svi vi ? Jok more! Ja volim da se igram sa mojom decom , pa makar to znacilo podvalecenje pod astal ....zguzvamo se i opet sam dete medju njima ...... | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Pet Okt 26, 2012 4:17 pm | |
| U meni me ima....i Husi i Hasi i Hasinoj dici....kad podjetinjim,zaebalo vek,a u sustini sam dosta ozbiljna,kad je u pitanju zivot i prolaz kroz njega. Kad imam problema,ne mogu probuditi jednostavno dijete u sebi i biti bezbrizna,ali mogu da pomaknem malo sve u stranu i da jednim dijelom moga bica budem zabavna u drustvu,bez obzira na sve,jer kao i dijete...samo ne voli da se igra,a cim ima s kim....rasiri krila.
| |
| | | Draganna
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Sub Okt 27, 2012 7:28 pm | |
| - Zana ::
- Svi smo nekad bili deca ali naravno, zivot nas chini ozbiljnim, zivot
nosi brige, zivot nosi obaveze, zivot trazi ozbiljnost, zabrinutost i tako, malo po malo "ugushili smo" ono dete u nama. Ali zashto?!
Zashto neki ljudi to rade sebi? Pa svi imamo brige i probleme ali se izgleda drugachije nosimo sa njima. Ne kazem da treba ici iz krajnosti u krajnost ali dete... slatko, veselo, nasmejano, razigrano u nama chuchi i cheka da ga probudimo. Umete li vi to? Kada ste ga poslednji put aktivirali?
Moje dete u meni je non stop budno. Nekad je mozda i previshe ali mi ono chini zivot lakshim, lepshim, veselijim jer ne samo da je meni lepo... i onima koji su oko mene bude zabavno, chak uspem i da ih trgnem ako su "zaspali".
I... jel spava dete u vama ili ne? Koliko je budno? Dijete mu meni nikada ne spava . Uvijek je budno . Ono podrazumijeva osjećaj iskrene radosti za sve što imam . Mišljenja sam da bi čovjek tako i trebao funkcionirati , kako bi svoj život uistinu ,, živio ,, a ne ,, prespavao ,,. | |
| | | Zana
Godina : 60 Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Sub Okt 27, 2012 7:31 pm | |
| ..slazem se sa tobom Dragana...sve je lakshe ako se posmatra ochima deteta..decje ochi jesu nevine ali ne treba zaboraviti da deca najbolje intuitivno osecaju razliku izmedju zla i dobra.. | |
| | | Draganna
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Sub Okt 27, 2012 7:38 pm | |
- ..slazem se sa tobom Dragana...sve je lakshe ako se posmatra ochima deteta..decje ochi jesu nevine ali ne treba zaboraviti da deca najbolje intuitivno osecaju razliku izmedju zla i dobra..
Naravno . Kada se govori o djetetu u sebi , osjećaj podrazumijeva najčišći odnos prema sebi , drugima , svijetu i životu . Podrazumijeva osjećanje čiste radosti i sreće za život koji živimo i mogućnost koja nam je u tom smislu data ... | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Ned Okt 28, 2012 1:05 am | |
| Meni ovo smrdi na trudnocu | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Pon Feb 25, 2013 12:56 pm | |
| Po meni, preduslov za srecan zivot je unutrasnja vedrina.Ne pada mi napamet da uspavljujem to detence u meni.. Budno je skoro uvek,sto ne znaci da sam neozbiljna i neodgovorna osoba. Kakva je odgovornost takva je moja ozbiljnost. Nikad se ne poigravam s ozbiljnim stvarima ali se uvek trudim da sve to prosaram dobrim raspolozenjem.Verujem da je tad uspeh znatno veci i da ne moram ozbiljne stvari namrstena obavljati.
| |
| | | Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Čet Okt 02, 2014 10:41 am | |
| Volim i voljela bih da uvek ostanem ovakva kakva jesam... Detinjasta ali odrasla osoba,koja je puno naucila o zivotu.... | |
| | | pesma Sestra Vetra
Humor : 'El' se to jede? Datum upisa : 26.09.2014
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Čet Okt 02, 2014 10:50 am | |
| Iskrenost, spremnost na praštanje, radoznalost, ljubav prema prirodi i životinjama, želja za igrom, anđeo#vrag ujednom, osmeh kao lajt motiv života, smejanje na svoj račun, potreba da se bude mažen i pažen, maženje i paženje bez ustručavanja i kalkulisanja, pružanje ruke svakome ko te pogleda u oči bez straha - ko to ima u sebi, taj može reći da je u duši ostao dete. To dete, kao i svako drugo treba negovati i čuvati.
Veliko sam dete. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Čet Jan 22, 2015 1:27 am | |
| - AstrinaKomsinica ::
- Meni ovo smrdi na trudnocu
Kad ne znaš da se igraš kao dete.. :qqq4:.. Volim ovo dete u sebi *koje zna kad treba da se igra..i izađe napolje* Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Čet Jan 22, 2015 7:44 am | |
- ..slazem se sa tobom Dragana...sve je lakshe ako se posmatra ochima deteta..decje ochi jesu nevine ali ne treba zaboraviti da deca najbolje intuitivno osecaju razliku izmedju zla i dobra..
Na zalost ,previse je "pedofila" oko nas. | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? Pon Nov 09, 2015 9:33 pm | |
| - Astra ::
- Zana ::
Na zalost ,previse je "pedofila" oko nas. Bravo Astra. Znas ono- ne pricaj sa ''nepoznatima''...Ne daj svakom da upozna to dete. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Volite li dete u sebi? | |
| |
| | | | Volite li dete u sebi? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 10 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 10 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Šta trenutno slušate Juče u 7:17 pm od doctorr67 » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Juče u 7:06 pm od doctorr67 » Poruka za danas ✎ Juče u 6:30 pm od doctorr67 » TIBOR TOT -DANUBIUSJuče u 2:16 pm od slatkicass » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11633 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Stormic
Naši korisnici su poslali ukupno 526301 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|