Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Zelim ti... da uvek budes sretan... da uvek ides na korak od svojih mastanja, da pronadjes deo neba u kome zive oni koji se ne plase ljubavi i prastanja. Zelim ti... da te svi vole bar kao ja... da nadjes zvezdu u svome oku, koja ce ti sijati kao plam, da ti uvek ta zvezda blista jer ti to zasluzujes, ja to dobro znam. Zelim ti...
Idi smireno kroz buku i užurbanost i seti se mira koji možeš naći u tišini. Koliko je moguće, budi u dobrim odnosima sa svim ljudima. Govori svoju istinu smireno i jasno i slušaj druge, čak i glupe i neuke; i oni imaju svoju priču. Izbegavaj bučne i nasilne osobe, one su teret duhu. Ako uporediš sebe s drugima, možeš postati ogorčen ili ponosan; jer će uvek biti većih i manjih od tebe. Raduj se svojim dostignućima i planovima. Održi zanos za svoj lični poziv, ma koliko on skroman bio; to je prvo blago u promenljivim vremenima Budi oprezan u svojim poslovima; jer svet je pun prevara, ali neka te to ne ometa da vidiš vrline koliko je ima. Mnogi ljudi teže za visokim idealima i svuda je život pun heroizma. Budi ono što jesi. Budi svoj! Pogotovu nemoj glumiti ljubav. A nemoj biti podrugljiv prema ljubavi, jer uprkos ogorčenosti i razočarenjima, ona je večna kao trava. Spokojno primi iskustvo godina, skladno napustajući stvari iz mladosti. Ali nemoj sam sebe žalostiti izmišljotinama. Mnoga strahovanja nastaju od umora i usamljenosti. Osim održavanja zdrave stege, budi blag prema sebi. Ti si dete svemira, ništa manje nego sto je drveće i zvezde.
Imaš pravo biti ovde. I bilo ti to jasno ili ne, nema sumnje da se svemir razvija kako treba. Dakle budi u miru s Bogom, ma kako ga zamisljaš, i bez obzira kakav ti je posao i čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši. Pored sve prljavštine i jadikovanja i porušenih snova, ovo je ipak divan svet. Budi pažljiv!
Teži da budeš srećan!
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Sre Apr 15, 2015 1:36 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Želim ti vrijeme, Želim ti sve vrline svijeta. Želim ti ono što mnogi nemaju, Želim ti vrijeme puno veselja i sreće, vrijeme smijeha, vrijeme tvojih snova i misli, želim ti toliko vremena da ga možeš i drugima poklanjati. Želim ti vrijeme u kojem nećeš morati žuriti i trčati nego vrijeme zadovoljstva i mira, ne vrijeme koje ćeš gubiti, nego vrijeme koje ćeš imati u izobilju za čuđenje i povjerenje i u kojem nikada nećeš morati gledati na sat, vrijeme za skidanje zvijezda, vrijeme rasta i sazrijevanja. Želim ti vrijeme nade u kojoj će se ljubav u tebi rađati, vrijeme u kojem ćeš sretati samu sebe i u svakom danu i svakom satu osjećati sreću i vrijeme u kojem ćeš drugima opraštati. Želim ti vrijeme u kojem ćeš uistinu živjeti.
... sve je moguce, sve je na dohvat ruke, samo se covjek ne smije predati. Tesko je dok se ne odlucis, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teskoce nesavladive. Ali kad se otkines od sebe neodlucnog, kad pobijedis svoju malodusnost, otvore se pred tobom nesluceni putevi, i svet vise nije skucen ni pun prijetnji."
" Znas li sta je najlepse u zivotu? Zelja, prijatelju."
Mesa Selimovic
Samo je jedan put do srca tvog A ja sam se izgleda izgubila na raskrsnici. Okrenem se, vratim se i pokušam ponovo. I dalje se vračam na isto mjesto. Izgubila sam se tražeči put. Kao da me nešto spriječava, kao da taj put još ne postoji Ne brini se, neču te povrijediti, Ne želim ti bol Ne želim ti patnju, Želim samo da oslobodiš put do srca svog, Želim samo da mi dozvoliš da te volim..
Tebi što čitaš:Želim ti istinu da bi naučio odlučivati, Želim ti sumnje da naučio sigurnost, Želim ti strah da bi naučio opreznost Želim ti hrabrost koja će te održati čvrstim... A iznad svih ovih želja Jedna se želja izdiže iznad svih Želim ti nadu i ljubav Želim ti poraze da bi naučio
Svezu solju kafe Koju nisi sam sebi skuvao. Iznenadni telefonski poziv od starog prijatelja. Zeleno na semaforu na tvom putu kuci ili u prodavnicu.
Zelim ti dan malih stvari kojima se radujes... Najbrzi red u prodavnici. Dobru pesmu na radiju uz koju mozes da pevusis.
Tvoje kljuceve upravo tamo gde gledas
Zelim ti dan srece i savrsenstva: Zelim ti male delove savrsenstva od kojih imas cudan osecaj da ti se nebo smeska, drzi te tako nezno jer si poseban i redak.
Zelim ti dan mira, srece i radosti.
Seti se uciniti nesto unikatno za potpunog stranca.
Zelim ti predivan dan. [You must be registered and logged in to see this image.]
AstrinaKomsinica Master Spamer
Nemoj nikome nikada reći Da je ponos uništio sve... Tko zna hoće li opet biti sretna? Nemoj nikome reći, Molim te...
Nemoj nikome nikada reći Da 'mala' trebala te... I da je 'mala' bojala se; Svega čega bojiš se...
I kada gledaš 'malu' – Ona gleda te... I kada druge te žele – Ona neda te...
Nemoj nikome nikada reći Da su ti govorili Da za tu 'malu' nisi... I nemoj im nikada reći Da su je pitali: 'Zaljubljena ti si?' .
Nemoj nikome nikada reći Da im je morala reći 'ne' ...
Nemoj nikome nikada reći Da bio si joj sve...
I nemoj im reći Kako bile su teške noći te; Kada si 'maloj' ulazio u sne... Kada je bila sigurna da Trebaš je...
A ti si bio sretan, Nisi znao za puteve tuge... Nemoj nikome nikada reći Da njene noći bile su duge...
Nemoj im reći Da je 'mala' zbog tebe sve izgubila... Jer, bila je sretna kad te poljubila...
I nemoj nikada nikome reći Da si 'malu' bar malo volio, Da si ju za oprost molio...
Samo im reci 'žaliti neću' ... Ali, nemoj nikada nikome reći, Da nakon svega – 'mala' želi ti sreću...
I želi te bar kao prijatelja, Želi da kažeš joj sve... Nemoj nikada nikome reći Da 'mala' nije mogla Tebi reći 'ne'... I nemoj im reći Da 'mala' još uvijek zbog tebe diše... Da 'mala' zbog tebe umire I zbog tebe stihove piše...
Nemoj nikome nikada reći Da 'mala' zbog tebe sja... I nemoj im reći Da ta 'mala' sam ja..[You must be registered and logged in to see this image.]
Teško je kad voliš nekog tko ti je daleko, čiju ljubav ne možeš da osjetiš, usne ne možeš da dotakneš, kada voliš tu osobu i bez obzira na sve.....ne možeš bez nje..[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] Želim ti da se uvijek držiš svog smisla za humor koji je uljepšao živote svakog koga poznaješ...
Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
Želim ti da se uvijek držiš svog smisla za humor koji je uljepšao živote svakog koga poznaješ... Želim ti da nastaviš pokušavati dosegnuti zvijezde... Želim ti da u potrazi za istinom otkriješ da je ona oduvijek uz tebe... Želim ti da budeš dovoljno snažan da svoje želje i snove održiš živima... Želim ti da napraviš više od običnih koraka i otkriješ nevjerojatne rezultate koje ćeš postići... Želim ti da ti nikad ne nedostaje gumenih bombona kako bi dijete u tebi bilo stalno budno i nasmijano... Želim ti da nikad ne izgubiš smisao za istraživanje i da otkriješ sve tajne koje te intrigiraju... Želim ti da uvijek budeš strpljiv s problemima i da znaš da će se svi oblaci prije ili kasnije razići te napraviti mjesta predivnom suncu koje priželjkuješ... Želim ti da budeš nagrađen prijateljstvima koja postaju sve bolja i bolja i ljubavlju koja će blagosloviti tvoj život zauvijek... Želim ti da ustraješ pri svakom izazovu, prepoznaš svaku priliku i da zadobiješ znanje kojim ćeš svaki dan učiniti posebnim... Želim ti pregršt materijalnog bogatstva za miran zemaljski život znajući da nikad nećeš zaboraviti da su prava bogatstva života osobe koje te vole i prijatelji čija je vrijednost neprocjenjiva... Želim ti da znaš da sutra držiš u svojim rukama i da će put do tamo biti ispunjen kreiranjem onog što će biti dio tvojih najdražih uspomena... I želim ti da se uvijek sjetiš, pri svakom koraku na tom putu, da te netko voli više no što ijedna riječ može opisati...
Želim ti... Želim ti da pronađeš sreću na bilo kojem putu kojim tvoj život kreće...
Želim ti istinu da bi naučio odlučivati, Želim ti sumnje da naučio sigurnost, Želim ti strah da bi naučio opreznost Želim ti hrabrost koja će te održati čvrstim... A iznad svih ovih želja Jedna se želja izdiže iznad svih Želim ti nadu i ljubav Želim ti poraze da bi naučio poniznost Želim ti uspjeh da bi naučio letjeti Želim ti suze da bi naučio nježnost Želim ti radost i još mnogo toga više... Jer iznad svih ovih želja Jedna se želja izdiže iznad svih Želim ti nadu i ljubav I kad stojiš i suočavaš se sa sutrašnjim danom Kad život postane težak i mučan, Znaj da uvijek postoji netko tko vjeruje u tebe S vjerom, nadom i ljubavlju Stoga je moja želja za tebe Vjera, nada i ljubav...