Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: Fontana želja Čet Dec 06, 2012 10:25 pm
ŽELJA
Želim da sam s tobom stopljena u ćutnji, rasplamsalom dahu il' podnevnoj šetnji... Probuđena želja talasa u slutnji koja se kroz nemir iscrta u pretnji.
Šta ako je sve to samo igra čula, samo treptaj rose, kratki ples leptira...? Ako s prvim daškom vetrometnih frula sve ovo u nama počne da se spira...
Zagledam u sebe, tražim tvoje oči, i plaši me pogled s tim osmehom smelim. Obojena slutnjom strahujem da kročim i ne mogu ništa osim da te želim...
Dragana Konstantinović
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Ned Apr 19, 2015 5:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Naslov: Re: Fontana želja Čet Dec 06, 2012 10:30 pm
Daj mi snage, da volim i kad je teško, da praštam i kad nemam snage da želim i kad nastupe suše, daj mi snage da verujem i kada ne čujem zvona, ...da nadjem put i kada se izgubim, da se molim i kad nas nema, daj mi snage da izdržim i kada stanem, da plovim i kada tonem, da se dignem i kada padnem, daj mi snage da prepoznam boje boli, da vidim koliko me ko voli, da ćutim i kad bih nešto rekla, daj mi snage da živim..
Naslov: Re: Fontana želja Pet Dec 28, 2012 2:32 am
Kao cudni tropski cvetovi koji se odrzavaju isparavanjem sopstvenog lisca,tako i nase zelje mogu da niknu niotkuda.Neocekivano.Nije im potrebno seme.Ni sunce.Samo masta,zrno ludosti i dovoljno hrabrosti da sanjamo otvorenih ociju.Zivimo zivot koji smo prinudjeni da prozivimo,ali uporedo sa njim, stvaramo svoj svet.Poseban.U koji se povremeno sklanjamo od banalnosti i povrsnosti. Da postoji fontana zelja u koju preko ledja mogu ubaciti novcic danas bih pozelela najmanje dve zelje.Ovako moje mastarije lete,dok ih ovaj ludi vetar raznosi na sve strane.Kad bolje razmislim ziveti zivot u snovima i ziveti zivot svojih snova su dve podjednako vredne istine.Za koje se vredi boriti...
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Fontana želja Sre Mar 06, 2013 8:35 am
Kako je nekad vrlo tesko "imati" zelju,a djeluje tako lako...kad treba da se definise,valjda je tesko utvrditi prioritete,a da ne ispadnemo neko ko bi sve. Pored one vjecne zelje,zdravlje za sebe i porodicu,mozda bih jos pozeljela malo vise topline,neko je daje mnogo,neko nikako....zar to ne bi moglo da se rasporedi pa svi da daju dovoljno.
Naslov: Re: Fontana želja Čet Mar 07, 2013 12:17 am
[You must be registered and logged in to see this image.] "Sakrij me... u mirisu letne oluje, blesku munje i slutnji žudnje... čuvaj me u snovima, nanizanim u noćima, krhkim od samoće... sakrij me... u sećanju na ukradene poljupce od kiše, u očekivanju svitanja... sakrij me... u prekršenim obećanjima, u uzdahu što se otima u samotnim satima... sakrij me... u priči sto ima sretan kraj... sakrij me u svoj zagrljaj..
Naslov: Re: Fontana želja Ned Maj 26, 2013 2:45 am
ŽELJA
Želim da sam s tobom stopljena u ćutnji, rasplamsalom dahu il' podnevnoj šetnji... Probuđena želja talasa u slutnji koja se kroz nemir iscrta u pretnji.
Šta ako je sve to samo igra čula, samo treptaj rose, kratki ples leptira...? Ako s prvim daškom vetrometnih frula sve ovo u nama počne da se spira...
Zagledam u sebe, tražim tvoje oči, i plaši me pogled s tim osmehom smelim. Obojena slutnjom strahujem da kročim i ne mogu ništa osim da te želim...
ja nemam zelja vezanih za forum i forumase,nemam brate ni nekih drugih...one nemoguce nemam sta spominjati,nemoguce su...pa sad u bozje ruke,pa sta bude.
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Fontana želja Čet Feb 20, 2014 4:22 pm
Deda Mraz u štrajku, Zlatnu ribicu neko strpao u riblju čorbu, Dobra vila uzela neplaćeno ... Moje želje se ispunjavaju nekom drugom ... ali neka ih i kod drugih, dobre su to želje bile valjaće već nekom ispunjene.