Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Omiljena pesma vaše ujne Pon Jan 14, 2013 3:02 am
Ovu temu posvećujem jednoj osobi na forumu, prepoznaće se. A tema je :rlol: baš originalna. Da vidim kolio vas pamćenje služi. Ni mama, ni tata, nego baš UJNA. Ajde da vas čujem.
Skoro mi jedan Banjalucanin postavi ovu pjesmu i napisa...ovo je tvoj otac Viktor volio i kad bi svirala rekao bi Uz ovu pjesmu da sutis da nista ne kazes...bas nista. Rasplaka me,nisam znala da ju je moj pokojni otac toliko volio
Gost Gost
Naslov: Re: Omiljena pesma vase mame,tate,bake,deke,a i ujne Sre Dec 10, 2014 8:43 pm
Omiljena pjesma moje mame.
Svaki, ali baš svaki put kada je čuje na licu joj vidim koliko je voli.
Gost Gost
Naslov: Re: Omiljena pesma vase mame,tate,bake,deke,a i ujne Sre Dec 10, 2014 8:52 pm
A ova je tatina
i ova
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Omiljena pesma vase mame,tate,bake,deke,a i ujne Sre Dec 10, 2014 8:56 pm
Omiljena pesma moga tate, zeleznicara.
Kica/Praja El virtuoso
Godina : 86 Location : Ladna Morava Humor : Filmovi Veljka Bulajića Datum upisa : 04.12.2009
Naslov: Re: Omiljena pesma vase mame,tate,bake,deke,a i ujne Sre Dec 10, 2014 9:17 pm
Tatina :
Uskocio je kao dvanaestogodisnji deran u ruski dzip i pohitao na Berlin. Od svega je najbolje pamtio ovu pesmu
Gost Gost
Naslov: Re: Omiljena pesma vase mame,tate,bake,deke,a i ujne Sre Dec 10, 2014 9:20 pm
Bakina pesma
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: Omiljena pesma vase mame,tate,bake,deke,a i ujne Sre Dec 10, 2014 9:39 pm