| pravi trenutak je SADA! | |
|
+14Astra Zana MadamX Danubius dusicaa debilko sonia Aurora Borealis veccana44 Schveca Storm_z Silvy Mirjana Somborka 18 posters |
Autor | Poruka |
---|
Somborka
Godina : 64 Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 1:56 pm | |
| Nase najbolje godine nisu uvek u dalekoj buducnosti. Kada ostvarimo ciljeve, mnoge borbe bice okoncane.Vreme puno izazova za nas je sada...
Da li ste zadovoljni sa onim sto ste postigli u zivotu? Verujete li da je najbolji trenutak upravo ovaj, SADA? Na proslost ne mozemo uticati, a buducnost je suvise neizvesna... | |
|
| |
Mirjana
Godina : 50 Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 3:19 pm | |
| Vrlo interesantno, pitanje. Zadovoljna sam sobom i životom koji vodim , naučila sam mnogo toga i shodno tome, mnogo se promenila.Kada shvetite, upravo ono što si navela, da je ovaj trenutak ono što je trenutno najbitnije i da ga treba živeti ovde i sada, uvidećete mnogo toga i uspeti u kreiranju celovitosti svojih stremljenja, želja i ostvarenja... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 3:27 pm | |
| U čoveku je da ne može tek tako zaboraviti prošlost, a ne može ni da ne razmišlja bar malo o budućnosti...naravno da bi najbolje bilo živeti kao da je svaki dan poslednji....no, ne bih rekao da je to moguće.....
Poslednji izmenio danubius dana Pon Sep 29, 2008 10:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 10:23 pm | |
| Zadovoljan sam do sad učinjenim,no nije svemu kraj. Mislim da imam još mnogo toga tek da započnem. Bio bih sebičan kad bih rekao istinu,da sam trebao više poraditi na sebi,nego na drugima. Mislim da sam tu u ne nadoknadivom zaostatku. |
|
| |
Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 11:23 pm | |
| moj najveci uspeh je Petar, nista mi vise ne moze znaciti u zivotu.Za sve ostalo, kao sto ka5etan kaze, ima vremena, mada treba svaki dan iskoristiti na najbolji nacin.Ctitracu Nikolaja Velimirovica :"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, odpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem i da ga bez stida pokažeš vasioni." SADA je(za mene) pravi trenutak za napredovanje u karijeri, sticanje materijalnog...ali, jedno veliko ALI ...moj "pravi" pravi trenutak nije "sada", trebaju se jos neke kockice sklopiti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 11:35 pm | |
| U životu ne treba preterano kalkulisati. Samo hrabro ~ napred! Poznajem ljude koji su izmedju raja i pakla odabrali pakao, i to pakao u kome su do tad bili! |
|
| |
Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 11:37 pm | |
| hahaha, mozda je u raju lepsa klima, ali je u paklu bolje drustvo :upravusi: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Sep 29, 2008 11:44 pm | |
| - Ka5an Storm ::
- U životu ne treba preterano kalkulisati.
Samo hrabro ~ napred! Poznajem ljude koji su izmedju raja i pakla odabrali pakao, i to pakao u kome su do tad bili! Da, slažem se sa tobom....to je toliko čest slučaj, da ja to zaista logički ne mogu razumeti..... | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pet Okt 31, 2008 9:17 pm | |
| NE MOZE SE IZBRISATI ONO STO SE DESILO;ALI MOZEMO SE SJECATI;NEKAD SA SJETOM;NEKAD SA ZADOVOLJSVOM ILI TUGOM;ALI SVJESNI SMO DA SMO TAMO NEGDJE NEKAD NESTO I NAUCILI;NAUCILI BAS DA UCINIMO DANASNJICU BOLJOM:NORMALNO JE I ZAVIRITI U MISLIMA U BUDUCNOST:::::VJEROVATI DA JE LJEPSA NEGO OVO DANAS STO IMAMO:ZADOVOLJAN JE ONAJ KOJI SHVATI DA JE ZIVOT JEDAN I DA UVIJEK IMA I GORE: | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Sub Nov 01, 2008 11:26 pm | |
| Jeste,pravi je trenutak sada...........ali za sta? | |
|
| |
Storm_z
Godina : 55 Location : Olujna polja Datum upisa : 07.02.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Nov 16, 2008 12:14 am | |
| spakovati kofere,strpati sve svoje zelje i krenuti.... | |
|
| |
Schveca
Godina : 40 Location : www.odmorise.com Datum upisa : 04.09.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Nov 16, 2008 3:21 pm | |
| hm... zanimljiva tema...
pa red je i da otvorim dushu ovde :)
do svoje 22. godine i nisam bila narochito zadovoljna sobom... naime imala sam ogromne ambicije, ali i shvatanje da mogu mnogo vishe i da duhovno i intelektualno propadam, preduzela sam radikalne promene u svom zivotu... do toe odluke, sam imala jedan obichan zivot, reklo bi se... radila sam da bih pomogla roditeljima da izadju iz finansiske krize koja ih je pratila josh sa pochetka devedesetih... josh u srednjoj shkoli sam nalazila neke honorarne poslove sa strane i tako sa njih skinula odgovornost da me finansiski izdrzavaju... sve svoje ekskurzije, uzine, patike, jakne, knjige sam sama finansirala... naravno da su mi i oni pomagala kada je shkripalo, ali sam se trudila da ih ne opterecujem sobom i svojim potrebama... odmah nakom srednje shkole sam se zaposlila i pokushala da studiram istovremeno i ono shto zelim... medjutim, korumpirano shkolstvo mi nije dalo priliku... menjajuci svakakve poslove posle srednje shkole(od konobarisanja i prodavanja do telefoniranja i ostalih gluposti) nashla sam posao koji me je malo oraspolozio... ali za kratko vreme... tamo sam napredovala, postala prvo prime meanger, pa zatim i zamenik komercionalnog direktora, ali poshto sam bila klinka i neobrazovano derishte nailazila sam na ranzne neprijatnosti od strane ljudi koji su u tom smislu bili obrazovaniji i novchano mocniji od mene... kako od strane direktora, tako i od strane klijenata... jednio sam od kolega imala beskrajnu podrshku i na tome sam im zahvalna do groba... u to vreme sam i shvatila da se nalazim u emotivnoj vezi sa chovekom koji ne poshtuje nikoga i nishta osim svoje sopstvene guzice.... i tada je pla odluka... Shvatila sam da je BAH sada vreme kada moram da radim na sebi zbog sebe... da ne smem da dopustim da venem u odnosima sa snobovskim shefovima i nezahvalnim dechkom... prekinula sam vezu koja je trajala 4 godine, upisala alternativno fakultet i sada svoj cilj ostvarujem na zaobilazni nachin... iden na faks, pohadjam dodatni kurs, pishem na sve strane i nekako pokushavam da se moj glas chuje... sada sam zadovoljnija negi ikada... znam da se razvijam na nachin na koji zelim i intelektualno i duhovno i emotivno pored dechka koji me ceni i voli bash onakvu kakva jesam...
moja poruka svima vama bi bila: ne dozvolite da Vas drugi gushe ako znate da mozete vishe.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Maj 10, 2009 11:14 pm | |
| "Zadovoljni zaboravljaju, nezadovoljni pamte", reče J. B. Štulić. Kada bolje razmislim to je istina. Ono lepo što se ne zaboravlja jesu bitne i suštinske stvari koje su iza nas, ali se manje lepih stvari sećamo tek kada nas nešto na to podseti.
Ružne stvari iz prošlosti nam četo naviru potaknute trenutnim nezadovoljstvom što je daleko prisutnije, pa skoro svakodnevnica. To je u prirodi čoveka i tu se ništa ne može. |
|
| |
veccana44
Godina : 62 Location : Budva Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Sre Maj 13, 2009 4:57 pm | |
| Sve ruzne stvari iz svoje proslosti zakljucala sam ujedan stari ormaric i sjetim ih se samo ponekad kao blesak munje!!! | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Sre Maj 13, 2009 6:04 pm | |
| teško zaboravljam -i teško se odlučujem ..... Za sve veliko mi treba i veliki motiv ... Lakše je odluku doneti, nego je sprovesti.....i sad već predugo levitiram u tome....... | |
|
| |
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Maj 31, 2010 8:33 pm | |
| Pravi trenutak je sada za jedan NES na terasi. Aj , do citanja [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Maj 31, 2010 9:13 pm | |
| - sonia ::
- Pravi trenutak je sada za jedan NES na terasi. Aj , do citanja [You must be registered and logged in to see this image.]
pijes ne nudis.....haaaa maskice.... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Maj 31, 2010 9:54 pm | |
| Uvek je pravi trenutak da promenimo nešto u životu iz temelja . No nekada su zaista šire društvene okolnosti takve da nas zgaze u startu . No ipak -najčešće nedostaje samo hrabrost , pobedni strah od neizvesnosti . | |
|
| |
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Čet Dec 20, 2012 11:19 pm | |
| | |
|
| |
Zana
Godina : 60 Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pet Dec 21, 2012 12:16 am | |
| ..meni se promeni buducnost firme a i verovatno moja pozicija a ja hotujem..kazu da je bilo objavljeno u dnevniku..niko od mojih gas n ije gledao..ajd ako je ko shta chuo nek mi javi..izgleda da ce sutra stvarno biti ali ne smak sveta,nego smak Zane | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pet Dec 21, 2012 1:41 am | |
| Sad bi bio pravi momenat da uzmem shower, da ne lijezem mokre kosice:) | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pet Dec 21, 2012 1:44 am | |
| Nemoj ni slučajno :mahhh: | |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pet Dec 21, 2012 1:45 am | |
| | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pet Dec 21, 2012 1:47 am | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Sub Dec 22, 2012 12:57 pm | |
| Zadovoljna sam sobom i onim sto sam postigla. Naravno nisam se uljuljkala i stala.Postavljam nove ciljeve i ostvarujem jedan po jedan. Neke verovatno i necu ali me nece obeshrabriti.Icicu dalje. Neko rece da je nemoguce ne setiti se proslosti i ne misliti na buducnost.Slazem se.Neke ucinjene greske ako je moguce treba ispraviti, napraviti podligu za neke zacrtane ciljeve. I ziiveti punim plucima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Sub Dec 22, 2012 12:59 pm | |
| ,,,da uskocim u shower, okasnicu :zubi3: Ljub, ljub, i budite mi dobri:))))) | |
|
| |
Zana
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 10:28 am | |
| ..da odem do frizera da me ofarba :mahhh: | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 10:44 am | |
| Da idem da kuvam.Doće mi drugarice na ručak:)) [You must be registered and logged in to see this image.]Do kasnije. Kolači donešeni iz Vinceka:D Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 11:16 am | |
| - Kijara-brm ::
- Da idem da kuvam.
E sada je trenutak da nastupi kraj sveta . Kijara kuva ,nstupila nova era -Vreme Čuda . Neće to potrajati, ne, neeeee.... | |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 12:53 pm | |
| Mene danas nema na rucku :rlol: | |
|
| |
Zana
| |
| |
MadamX Grofica od Voždovca
Godina : 52 Location : Beograd Datum upisa : 13.12.2012
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 2:55 pm | |
| Da li sam zadovoljna svojim životom? Da, koliko je to moguće.
Trudim se da ne razmišljam mnogo o prošlosti, međutim, teško mi ide, priznajem.
Što se budućnosti tiče, ne pravim više nikakve planove, niti želim mnogo da razmišljam. Planirala sam, razmišljala, maštala i sve je nestalo u trenu.
Mogu da planiram samo dan, dva unapred, a i to nerado činim. | |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 7:25 pm | |
| - Danubius ::
- Kijara-brm ::
- Da idem da kuvam.
E sada je trenutak da nastupi kraj sveta . Kijara kuva ,nstupila nova era -Vreme Čuda . Neće to potrajati, ne, neeeee.... Vreme čuda.Pda..čuda se dešavaju. Sem doterivanja...znam kuvati.....I takoc još svašta nešto.Ali prećutaću. Neću ti dozvoliti da me potežeš/natežeš.....jel lanuću... [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Zana
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 7:38 pm | |
| - Kijara-brm ::
- Danubius ::
- Kijara-brm ::
- Da idem da kuvam.
E sada je trenutak da nastupi kraj sveta . Kijara kuva ,nstupila nova era -Vreme Čuda . Neće to potrajati, ne, neeeee.... Vreme čuda.Pda..čuda se dešavaju. Sem doterivanja...znam kuvati.....I takoc još svašta nešto.Ali prećutaću. Neću ti dozvoliti da me potežeš/natežeš.....jel lanuću... [You must be registered and logged in to see this image.] ahhahah leni,ko ti brani :rlol: | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 7:47 pm | |
| za cigaretu...poslije vecere...nisma te srece da je ona prava poslije sexa | |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 10:26 pm | |
| E tad I komsije zapale ahahahahahahhahahahaha | |
|
| |
Vanja vaa
Godina : 49 Location : U tvojim snovima Humor : super Datum upisa : 13.01.2011
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Ned Dec 23, 2012 10:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Dec 24, 2012 12:47 am | |
| za lala land... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Draganna
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Dec 24, 2012 9:08 pm | |
| - Somborka ::
- Nase najbolje godine nisu uvek u dalekoj buducnosti. Kada ostvarimo ciljeve, mnoge borbe bice okoncane.Vreme puno izazova za nas je sada...
Da li ste zadovoljni sa onim sto ste postigli u zivotu? Verujete li da je najbolji trenutak upravo ovaj, SADA? Na proslost ne mozemo uticati, a buducnost je suvise neizvesna... Da , zadovoljna sam sa svime što sam postigla do sada . I naravno , vjerujem da je najbolji trenutak sada , jer i postoji samo ,, sada ,, . | |
|
| |
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! Pon Dec 24, 2012 10:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pravi trenutak je SADA! | |
| |
|
| |