|
| Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ | |
| | Autor | Poruka |
---|
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 9:26 pm | |
| Sta je vece-srce puno tuge ili srece?
Kad se svi raduju,a ti si tuzan,tvoja tuga je jos dublja. Kad su svi tuzni,a ti sretan...zaboli te tudja tuga. Kad ti je tesko,oko tebe igraju...tvoj teret te pritisne jos jace.
Kad je srce puno boli i tuge...ne ostavlja prostor sreci i osmjehu,sem onom kiselom,maskiranom. Kad si ispunjen srecom,lako te dodirne neciji bol,jer srce lakse popusti i propusti tudju bol da uznemiri vlastitu srecu.
Ja mislim da tuga jace popuni sve nase pore. A vi? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 9:30 pm | |
| Sve zavisi sta pustas u svoje srce, najbolje umjereno da ima ravnoteza. |
| | | Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 9:33 pm | |
| Ma da mozemo da biramo.,svi bi bili samo sretni,al ne ide samo tako. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 9:34 pm | |
| Nemozemo birat ali tugu i srecu mozemo umjerno i jednako podjeliti tj. pustati u srce svoje. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 9:41 pm | |
| - Dolinac ::
- Nemozemo birat ali tugu i srecu mozemo umjerno i jednako podjeliti tj. pustati u srce svoje.
Blago tebi Doli ako možeš tako. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 9:54 pm | |
| - justicija ::
- Dolinac ::
- Nemozemo birat ali tugu i srecu mozemo umjerno i jednako podjeliti tj. pustati u srce svoje.
Blago tebi Doli ako možeš tako. Moras, tako da bi mogao normalno zivjeti bez nekih posljedica. Zivot se sastoji od tuge i srece tj. radosti. |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Ned Jan 12, 2014 11:14 pm | |
| Hm, zeznuto:)
Meni je veca sreca. I kad sam tuzna, podigne me na noge :) Boris se protiv tuge i nesvjesno, sem ako si melodramatik, svaka sreca te nekako tjera da vidis svijet oko sebe drugacije. Pa cak i tudju tugu, kad si sretan, imas orudje da tom nekom pomognes. Zamisli sad on/a nesretan/a, i ti isto, pa ode svijet u abes!
Generalno, ljudi su predodredjeni za optimizam, ljubav i srecu. Zasto ne iskoristiti dar? Usreci nekog svaki dan, ma koliko tuzan bio:) | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Pon Jan 13, 2014 12:21 pm | |
| Sreca je leprsava, razdragana, raspevana. Tuga je siva, gusta, mracna... Srece nam je uvek malo, a tuga uvek izgleda prevelika. Kad smo srecni, citav svet je nas. Lebdimo, radujemo se, prenosimo je na druge A tugu...??? tugu pokusavamo sakriti, ususkati da ne izadje na videlo, da je ne prenosimo Ako nam je srce ispunjeno tugom, kapi srece su jedva primetni, ne mogu ocas rasterati tugu. Obrnuto, ako smo srecni, dovoljna je kap tuge da nam sreca postane manje blistava. | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Pon Jan 13, 2014 12:45 pm | |
| Ni jedno ni drugo ne treba previše pokazivati niti dopustiti da vas "obuzme" . Ako je to tuga velika -pašćete u depresiju ,ako drugi primete da ste previše srećni -pobrinuće se da vam je umanje . Ništa ne stvara toliko zavisti i zlobe ,kao nečija sreća . | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Pon Jan 13, 2014 12:53 pm | |
| - Danubius ::
- Ništa ne stvara toliko zavisti i zlobe ,kao nečija sreća .
Potpisujem:) Ali,,,,ima lijeka: samo dijeli srecu:) | |
| | | Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Pon Jan 13, 2014 2:40 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
- Danubius ::
Potpisujem:) Ali,,,,ima lijeka: samo dijeli srecu:) Kako se to tuznom,nesrecnom,ogorcenom,razocaranom...dijeli sreca? Slazem se sa Dusicom.to sam i imala na umu u prvom postu...kako je malo tuge dovoljno da ti pokvari srecu,a kako je puno srece potrebno,da bi odagnalo tugu. | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 1:35 am | |
| - Astra ::
- AstrinaKomsinica ::
- Danubius ::
Potpisujem:) Ali,,,,ima lijeka: samo dijeli srecu:) Kako se to tuznom,nesrecnom,ogorcenom,razocaranom...dijeli sreca?
Slazem se sa Dusicom.to sam i imala na umu u prvom postu...kako je malo tuge dovoljno da ti pokvari srecu,a kako je puno srece potrebno,da bi odagnalo tugu. Lijepo, ako nisi pesimista, onda se uvijek nakon inicijalne tuge podignes samo time sto se sjetis zarad cega si sve sretan:) Nema te tuge koja moze da mi "uprska" srecu mog zivota sa mojom porodicom. Svi zdravi, hvala Bogu, lijepi, pametni, sta bih ja to vise?! Ne daj Boze neke prave nesrece, da kome sta bude, a sve ostalo - prebrodi se. Zasto vam je tako tesko razumjeti da vecina ljudi nije u biti nesretna?! Ok, imam momenat tuge, onaj osjecaj da se rusi cijeli svijet, ali ubrzo ga mijenja momenat svjesnosti - nista se ne rusi, ako ja to ne dopustim. Trgnes se, pljunes u dlanove, i poradis na tome. Sta je tu nepoznanica, sem letargije i ljenosti da se ustvari nesto i uradi?! | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 12:01 pm | |
| Nigde i nikad nisam napisala niti tvrdila da je vecina ljudi nesretna. Naprotiv! Vecinu svojih postova pisem bas onako kako se tog momenta osecam. Smatram sebe vrlo srecnom zenom u svakom pogledu. Cesto o tome i pisem. Medjutim, nije mi ni tuga nepoznanica. Cesto tu moju srecu koja imam u okviru najuze porodice, zatame momenti tuge zbog gubitka dragih i bliskih osoba. Zbog vesti o bolesti nekog od njih. Zbog neke njihove patnje, patim i ja. Ja sam samo covek od krvi imesa. Volim sve svoje. Rodbinu i prijatelje. Ne mogu ja biti srecna, pevati, igrati...ako neko od njih prolazi kroz tezak zivotni period. Jeste, pokusam da odagnam i svoju i da umanjim njihovu tugu. No veliko je pitanje koliko uspem ?!?! Draga kono, moje srce je ispunjeno ljubavlju. Srecna sam i zadovoljna zena...ali da...kap tuge meni dragih ljudi umanji blistavost moje srece. Ja umem da delim i srecu i tugu. Ne umem da zatvorim srce za tugu a otvorim samo za srecu. Upravo sto sam takva, napisah i prethodni post. I da...kap tuge pomuti vedre boje srece! I tuga i sreca su sastavni deo zivota. Tugu moze razumeti i donekle opisati samo onaj ko je doziveo, a posebno onaj ko je izgubio osobu sa kojom ode i deo srca.
I da dodam...neko sam ko se jako brzo oporavlja i ustane posle pada. | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 12:06 pm | |
| - dusicaa ::
Draga kono, moje srce je ispunjeno ljubavlju. A sta sam ja tebi rekla?! Nisam te pomenula zeno hahahahahahaha Odgovorila sam Astri na pitanje:) Relax:) | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 12:11 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 12:14 pm | |
Relax :dm1: Pokusavam, al mi se pusi, bice da je to :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 12:25 pm | |
| Kono....zapalila sam i za tebe Ne odstupam puno od tene ,) Da, i cigareta ponekad posluzi da utolimo tugu ! | |
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 12:33 pm | |
- Kono....zapalila sam i za tebe
Hos ti da ja tebe zamrzim?! Uzas, ovo je "sjedanje u tugu"!!!!! Joj da mi je samo jedan dim! | |
| | | Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Jan 14, 2014 2:37 pm | |
| Ne bih da preopteretim miokard ni sa jednim ni sa drugim. Ničeg previše. | |
| | | Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ Uto Mar 04, 2014 12:13 am | |
| - Astra ::
- Sta je vece-srce puno tuge ili srece?
Kad se svi raduju,a ti si tuzan,tvoja tuga je jos dublja. Kad su svi tuzni,a ti sretan...zaboli te tudja tuga. Kad ti je tesko,oko tebe igraju...tvoj teret te pritisne jos jace.
Kad je srce puno boli i tuge...ne ostavlja prostor sreci i osmjehu,sem onom kiselom,maskiranom. Kad si ispunjen srecom,lako te dodirne neciji bol,jer srce lakse popusti i propusti tudju bol da uznemiri vlastitu srecu.
Ja mislim da tuga jace popuni sve nase pore. A vi? Poljubi me, zacaraj me sobom, zatvori mi oci cutanjem; da, u trenu zaborava, tobom zivim kao senka lutanjem. Bice mi se, tmulo od gorcine, zaželelo tudjeg zivljenja: jednog trena sopstvene daljine, jednog daha bez protivljenja. Poljubi me, zacaraj me, svedi sasud srca do izlivanja; obaj dusu,uzmi je, izvedi, da pocine od prebivanja; da, u trenu zaborava, tobom zivim kao senka lutanjem, sklopim oci umorne nad sobom, i iscilim u te cutanjem... Naravno.. tuga..A tek sta reci, za ''tuzna'' osecanja radosti..! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ | |
| |
| | | | Sta je vece-srce puno tuge ili srece?♥ | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|