Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Pesme sa nasim imenom ili nikom Sre Jul 02, 2008 4:07 pm
Pročitao sam jednu rečenicu (Luckastinu) negde , i palo mi na pamet...hajde da svakom nicku pridruzimo po neku pesmu-kako mi mislimo.Dakle , po senzibilitetu , kako mi vidimo, baš vezano po nicku,ili čisto zezanje ...naravno, nemojmo se ograničiti samo na jednu Ja ću prvi par primera, da se vidi na čega mislim , pa ako vam se svidi.....nastavite
MONTOYA -Divlje Jagode-MOTORI
Poslednji izmenio danubius dana Sre Jul 02, 2008 5:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Sre Jul 02, 2008 4:24 pm
crna_ovca_chata Pedja -čoban tjera OVČICE :twisted:
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Uto Nov 11, 2008 9:02 pm
ne znam ni jednu pesmu u kojoj se moje ime pojavljuje:(
smrcccccccccccccccccccccccccccccccc
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Uto Nov 11, 2008 9:06 pm
samo reci ili Daniju ili Pjeru,oni ce to zacas naci,kad su moje nasli,tvoje je macji kasalj.
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Uto Nov 11, 2008 9:24 pm
Luckasta ::
Miroslav Ilic-Luckasta si ti
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Uto Nov 11, 2008 9:33 pm
Mostarske kiše-Pere Zupca, Lana (Svetlana) Balašević, prvi album ....ali nisam još nasao.....ima Balašević miliom pesama ......nisam još "nabo" pod kojim imenom su stavili prvi album....."Mojoj mami umesto maturske slike u izlogu" ....na to mi svasta otvara, samo ne Lanu.........
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Uto Nov 11, 2008 9:39 pm
Hvala vam!!
Mostarske kise Pere Zupca imam....
Lana??? i to mi je novo kao nadimak...znam samo za Ceca...ali moram priznati, da me niko ne zove tako ( hvala Bogu )..
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Uto Nov 11, 2008 10:34 pm
Hvala vam!!
Mostarske kise Pere Zupca imam....
Lana??? i to mi je novo kao nadimak...znam samo za Ceca...ali moram priznati, da me niko ne zove tako ( hvala Bogu )..
Ih, Vojvodjanko....pa sve "gradske "Svetlane su Lane, ta neće valjda biti Cece ?(ppppppp) Nego, e nema da nema Svetlane na netu-ima da ima Disc-pa copy-pa speedeshare......Čuj, nema pesme sa Luckinim imenom, pa Balašević to napisao jos 78 me !
Ima li koja "o Tibore , viti bore....ili šta slično "?
Neće da me opevaju , pa to ti je.....a ima zašta . [You must be registered and logged in to see this image.]
Nema ni moje ime..pa šta? [You must be registered and logged in to see this image.]
A moje?Izgleda u srednjem vijeku nisu pjevali :smehsmeh:I
malena debeljuca
Godina : 49 Location : tu sam negde,valjda Humor : VOLEM !!! Datum upisa : 23.09.2009
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Pet Jan 01, 2010 6:34 pm
a ovu što volleeeem,op sa!!!
Draganna
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Pet Jan 01, 2010 6:37 pm
malena debeljuca
Godina : 49 Location : tu sam negde,valjda Humor : VOLEM !!! Datum upisa : 23.09.2009
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Pet Jan 01, 2010 6:58 pm
aj volem diku,dika za mnom gine........ [You must be registered and logged in to see this image.]
Draganna
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Pon Jan 04, 2010 10:49 pm
malena debeljuca
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Pon Jan 04, 2010 11:33 pm
PUSTIM ZORKU,UHVATIM MOTORKU.... [You must be registered and logged in to see this image.] VRH [You must be registered and logged in to see this image.]
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Sub Jan 09, 2010 9:16 pm
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Čet Apr 01, 2010 3:38 pm
]Oliver Dragojevic - Danijela
Bilo je vrijeme sunca kad oci su se srele pod nebom rivijere bilo je vrijeme sunca sto prosulo se na nas i ljubav procvijeta
Bilo je vrijeme ruza kad ruke su se srele na pijesku rivijere bilo je vrijeme ruza a ona bjese ljepsa od najljepseg cvijeta
Ref. Danijela, Danijela jos me pece, jos me uvijek boli Danijela, Danijela samo jedno srce ludo voli
Al' sudbina drugo je htijela i zalud su srca se klela od ljubavi osta tek sjena Danijela, Danijela
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
Naslov: Re: Pesme sa nasim imenom ili nikom Čet Apr 01, 2010 6:13 pm
Bijelo dugme "Za Esmu"
Ne racunaj na me ne racunaj na mene danas je kisilo i sutra ce kaze radio lose vrijeme za nas rajske ptice malo slatkog secera za vene gadno stoje stvari moje luce ne racunaj na mene ne racunaj na mene Esma i ja dva osvojena andjela 84. se vuce o moj boze kakvo grozno vrijeme gadno stoje stvari moje luce ne racunaj na mene ne racunaj na mene ipak lijepo je bilo te godine kise su stale zbog nje lale su cvale zbog nje ruze mirisale zbog nje zbog Esme