|
| Volite li BIOSKOP? | |
|
+11Šmizla brdjanin ZoxZoja AstrinaKomsinica Danubius raspolozena cojle Kijara-brm njushkalo_ Luckasta Astra 15 posters | Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Volite li BIOSKOP? Ned Nov 30, 2008 7:55 am | |
| Arena“ ipak zatvorena 21.Nov.2008, Izvor: Blic[You must be registered and logged in to see this image.] NOVI SAD - Gradski čelnici najavili su juče da će u najpopularniji novosadski bioskop „ Arena“ stići grejanje i da nema smetnji da se projekcije nastave, vrata bioskopske sale ostala su zatvorena. Direktor „Zvezda filma“ Boris Gigov najavljuje da će tako i ostati sve dok svi problemi oko statusa vlasnika „Arene“ i „Jadrana“ i privatizacije preduzeća ne budu rešeni. Kao što ste pročitali, zatvoren je najveći Novosadski bioskop"Arena" Za mene lično, tužna vest, jer sam tamo proveo mnoge lepe trenutke , a "Arena" je u ono vreme najviše i ličila na neki evropski bioskop , dakle, ne mogu da shvatim da grad kao Novi Sad ne može iznaći način da ga finansira??? Opadanje posete u bioskopima je rezultat piratske produkcije filmova , još u vreme VHS-a , a naročito sada , u DVD tehnici -Kućni DVD aparati i računari su omogućili super kvalitetnu sliku i ton-a postali su cenom jako dostupni , i dodajmo tome i pirateriju....pa mi gledamo filmove sa filmskih festivala koji se održe uveče-već ujutru , tako da...Ipak, ništa ne može zameniti druženje i zajedničko gledanje filma-sa analizom posle, to je bio jedan od bitnih delova zabavnog života moje generacije . Idete li u bioskop , volite li bioskop, postoji li u vašem gradu ? | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Ned Nov 30, 2008 12:05 pm | |
| Iz gore navedenih razloga,odavno nisam bila u bioskopu,mada ga smatram bar za mene dobrim,jer kod kuce uvijek negdje ustanem sa pola filma,pa dok se prikljucim ponovo,a u bioskopu ga moram odgledati do kraja,nema nikakvih drugih stvari da te ometaju,a zadnje sam gledala Bijelu Masai prije mozda 3 godine.....mada sina posaljem sa kcerkama da ide. | |
| | | Luckasta
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Ned Nov 30, 2008 3:14 pm | |
| Ne...nikada nisam volela bioskop...jednostavno nemam strpljenja, da sedim mirno 2 sata ili vise, samo zbog toga, da bih gledala neki film... Mada moram priznati, ja i inace nisam ljubitelj filmova, nebitno kino ili tv...Volim neku dokumentarnu seriju pogledati, vesti , neku reportazu i to je to... | |
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Ned Nov 30, 2008 3:20 pm | |
| E to je isto i kod mene Lucka,zato me kino primora da sjedim i odgledam film,a to mi prirede kceri sa vec rezervisanom kartom,jer bas hoce da sjedim 2 sata i ne mrdam......... Inace ni u kuci ne palim TV,pogledam nesto tek u noci. | |
| | | Luckasta
Godina : 64 Location : Germany Humor : :) Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Ned Nov 30, 2008 3:24 pm | |
| Moja cerka obozava bioskop i jako cesto ide tamo...Pokusavala je raniej da me tako prevari, posto kupi kartu i za mene i kao da moram da idem sa njome... Ispostovala sam to jednom, drugi put joj lepo kazala, neka mi kupi kutiju cigareta, vise ce me time obradovati ( ona je striktno protiv cigareta inace)....I tako sam na elegantan nacin resila taj problem i spasila samu sebe te kazne:)))))))))))...Nikad vise me nije pozvala u kino:)))))))) | |
| | | njushkalo_ Glavni opservator
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:00 pm | |
| Da,da bioskop je cool
p.s. ajd i ja da budem malko forumski arheolog , da pokrenem temu iz Ned Nov 30, 2008 3:24 pm
:rlol: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:03 pm | |
| 100 godina nisam bio u bioskopu. Verovatno zato što sam prestao da gledam filmove. :)) |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:06 pm | |
| Sad ređe.Zadnji put sam gledala film Sex i grad.Toliko je bo zanimljiv da sam zaspala... [You must be registered and logged in to see this image.]EDIT: njuškalo ne spamuj teme.Idi u predsoblje pa se isprazni... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Pon Nov 11, 2013 2:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:40 pm | |
| - Kijara-brm ::
- Sad ređe.Zadnji put sam gledala film Sex i grad.
Toliko je bio zanimljiv da sam zaspala... [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] U našem selu je još uvek interesantan! [You must be registered and logged in to see this image.]
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:49 pm | |
| - cojle ::
- Kijara-brm ::
Toliko je bio zanimljiv da sam zaspala... [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] U našem selu je još uvek interesantan! [You must be registered and logged in to see this image.] Sex ili bioskop? [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:53 pm | |
| - cojle ::
- Kijara-brm ::
[You must be registered and logged in to see this image.] U našem selu je još uvek interesantan! [You must be registered and logged in to see this image.] U našem "selu" nije...ili ga ja tako doživim. Smrt bioskopa je počela sa VHS videom , a ljubazne piraterije nikada nije falilo u Srbiji . Noćas Kan -a mi ujutru gledamo filmove koji će se pojaviti u bioskopima Evrope kao premijere za nedelju dana. Sad bioskop ima fotelje , dolby zvuk , klimu.....ali nema grickanje semenki , čekanje u redu za karte i letnju baštu....izeš bioskop , kada najnovije filmove gleda 20 ljudi . U moje vreme je bio i matine, i jos dve predstave -i sve karte su bile rasprodate. A nedelja uveče -znalo se...bioskop . | |
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:57 pm | |
| U tvoje vreme.. [You must be registered and logged in to see this image.] ..Kad pre Hrista...Joj...naderaću sad.. Kao da si mator bre.Pa jeste sve se svodi na dvd,skidanje filmova,ali bioskop još uvek ima one svoje čari.Kokice,sokići/dernjava/šta šuškaš.Pa padnu i poljupci.Ahhhh..beše to davno.Jel to taj rad šefe? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | raspolozena
Godina : 54 Location : Svuda po malo Datum upisa : 16.08.2009
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Dec 04, 2009 10:58 pm | |
| Poslednji film koji sam gledala u bioskopu bio je Troja..a to bese cinimi se pre 2 god.Nisam od tada isla u bioskop, nije mi vise intresantno.. | |
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Čet Maj 30, 2013 3:30 pm | |
| Evo ,našao čovek načina kako da oživi bisokop [You must be registered and logged in to see this image.](Bioskope je uništio net i piraterija ....ko da ide ,kada sve vidimo davno pre nego se pojavi u bioskopima ?) __________________ Uhapšen domar i akteri BLUD U BIOSKOPU: Seks uživo za publiku! Sex, 16:35, 28.05.2013. Autor: EPK Domar bioskopa je napravio i cenovnik, pa tako oni koji žele da direktno učestvuju u seks-predstavi plaćaju 75 dolara, 50 za drugi red sedišta i 35 za treći [You must be registered and logged in to see this image.] Anael Ibanez (36), domar u bioskopu Syracuse 6 Theatres u Sirakuzi u Juti, uhapšen je zajedno sa još petoro jer je organizovao seks uživo. On je angažovao tri devojke koje su reklamirale predstavu seks uživo. Policija je sumnjala šta se dešava u kasnim noćnim satima u bioskopu pa su poslali policajce na tajnom zadatku, koji su u četvrtak upali u bioskop i uhapsili tri muškarca i tri žene. Kristl Morales (21), Lilijan Skot (22), Šelbi Bojs (21) i Troj Mening (33) uhapšeni su zbog navodnog učešća u seksu na sceni, dok je Teril Rest (43) uhapšen jer je gledao seks. Anael je napravio i cenovnik, pa tako oni koji žele da direktno učestvuju u seks-predstavi plaćaju 75 dolara, 50 za drugi red sedišta i 35 za treći. On je čak imao i svoje doušnike i ako je neko bio sumnjiv nije mu prodavao karte. Vlasnik nije imao pojma da se u njegovom bioskopu plaća za gledanje bluda."Upravo sam obavešten i potpuno sam šokiran i zgrožen", rekao je Džon Šorba, potpredsednik United Entertainment Corp, koja je vlasnik Siracuse 6 Move. | |
| | | brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 8:54 am | |
| Obožavam bioskop! Pripremu za odlazak...šetnju do njega...kupovinu karata i kokica. Momenat kada se gase svetla polako i toneš u mrak dok ga samo zrak svetla iz projektora lomi... Bioskop je čarolija... | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 11:37 am | |
| Ni pod razno,,,,hoce nesto da mi bude od kasljanja, glasnog komentiranja, redova, mljackanja, fackanja,,,,bljak. | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 11:55 am | |
| Volela sam bioskop nekada. Još iz vremena kad sam mogla samo nedeljom u 14h na projekciju. Neke filmove pamtim baš po bioskopu. Zadnji put u bioskopu bila kao "čitač" jednom dečaku koji je danas druga godina fakulteta. Gledali smo Hari Potera i kamen mudrosti i bilo nas je jedan nepismeni gledalac-jedanan čitač. I bilo je beskrajno zabavno jer smo jeli karamele, šuškali, smejali se i trzali na "strašne stvari".
Sad mi je najbliži bioskop u NS ili BG i jednostavno je neisplativo. Ali definitivno nije to to kad gledaš film na ekranu ma kako kvalitetan bio i u bioskopu.
Prenos utakmice se gleda na TV a film u bioskopu. Pripadam vrsti dinosaurusa koji polako izumiru. Mada išla moja bratičina u sklopu ekskurzije u bioskop (mislim neki Štrumfovi bili) i dete danima pričalo o tome kako je 100 puta bolji film nego onaj koji sam joj ja narezala na DVD. Znači imali bi bioskopi šansu samo kad bi se neko potrudio oko toga. | |
| | | brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 11:57 am | |
| Meni gledanje filma na velikom platnu, u udobnom i lepom bioskopu....hvala Bogu najlepši u Bg mi je na 500m...ne može da zmeni ni jedan dvd uredjaj niti kućni bioskop. I ja sam dinosaurus! A da ga gledam na računaru....to mi je potpuno bzvz! | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 11:58 am | |
| Hajde hajde, ne nalazi se offended;)))))
Ali stvarno, postalo je previse komercijalno, makar ovdje....Ali zato pozoriste, eeeeeeee druga prica:) | |
| | | Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 1:48 pm | |
| Obožavam ga! Uživam u samom orkuženju, velikom ekrenu...i sam dožviljaj filma je drugačiji od gledanja na TV, DVD... Jedni problem je što sve teže pronalazim društvo za odlazak u bioskop. Svi su nešto lenji...nije im udobno.."jaoooo mrzi me"...vruće im do bioskopa..hladno im do bioskopa...pada im kiša... Počeću sama da odlazim u bioskop | |
| | | Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 2:06 pm | |
| Bioskopa nikad vise nije bilo..u nama ,oko nas..a,o medijima je suvisno govoriti.. Onaj cuveni sastanak..,da bismo otisli ''u bioskop''...je pusta proslost,koja seca na neka bolja vremena ..kada nismo imali ''svet na dlanu'' i njegove glumce..Tajanstvenost , ..oko cele te price, je imala, svoju svrhu..koja se ,na zalost izgubila.. | |
| | | Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 2:11 pm | |
| Aha.. obozavam.. zadnji put sam bila da gledam film MOntevideo, Bog te video.. i plakala od smeha, to odusevljenje, smeh i komentari su upotpunili celu atmosferu.. bilo je predivno, mislim da smo se svi smejali jos par dana posle te veceri. Bas sam uzivala! | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 3:44 pm | |
| - Šmizla ::
- Obožavam ga!
Uživam u samom orkuženju, velikom ekrenu...i sam dožviljaj filma je drugačiji od gledanja na TV, DVD... Jedni problem je što sve teže pronalazim društvo za odlazak u bioskop. Svi su nešto lenji...nije im udobno.."jaoooo mrzi me"...vruće im do bioskopa..hladno im do bioskopa...pada im kiša... Počeću sama da odlazim u bioskop A Pa sto si cutala ????? E nes' vala sama...!!! Cek samo dok zazimi. Od kako ne idem u bioskop od tad ni ne gledam filmove. Zaista ne mogu se setiti kad sam bila, a isto tako ni kad sam pogledala neki film na TV-u. Neki dan nas stariji sin isao u bioskop sa devojkom. Joooj kako mi je to bilo slatko i probudilo more secanja i uspomena. | |
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 4:04 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
- Ni pod razno,,,,hoce nesto da mi bude od kasljanja, glasnog komentiranja, redova, mljackanja, fackanja,,,,bljak.
:zubi3: paz da ti ne bi nešt* bilo... Volem,ali pozorište ipak više...:) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Nov 11, 2013 4:52 pm | |
| U bioskop idem samo sa detetom..I uvek gledamo crtace, jedemo kokice i super nam je .. Sad je na redu nova verzija jednog ctranog filma koji se prikazuje u Norveskoj vec 40 godina na Badnje vece.. Ove godine je napravljen novi film, i samo da nadjem vremena, eto nas... | |
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pon Jun 29, 2015 11:33 pm | |
| Dok sam bila djevojka,ako momak ponudi kino kao ideju za izlazak,propao je u startu....znaci nema ideje za zanimljiv provod,a meni je parkic uz gitaru bio daleko interesantniji. | |
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? Pet Jul 05, 2019 10:41 pm | |
| - Astra ::
- Dok sam bila djevojka,ako momak ponudi kino kao ideju za izlazak,propao je u startu....znaci nema ideje za zanimljiv provod,a meni je parkic uz gitaru bio daleko interesantniji.
Ma nemoj ? A ako je film bio "Kosa" ,"Paklena pomorandža" , "Goli u sedlu" ,"Woodstock "? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Volite li BIOSKOP? | |
| |
| | | | Volite li BIOSKOP? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Šta trenutno slušate Juče u 7:17 pm od doctorr67 » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Juče u 7:06 pm od doctorr67 » Poruka za danas ✎ Juče u 6:30 pm od doctorr67 » TIBOR TOT -DANUBIUSJuče u 2:16 pm od slatkicass » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11633 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Stormic
Naši korisnici su poslali ukupno 526301 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|