Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
I ETO I eto u svemu te ima i ja ne želim da ikada više bude drugačije i ne znam kako sam živela bez imanja tebe gde god se osvrnem bez tebe tetoviranog u očima i snovima U svemu te ima a nema te nikad dovoljno ja bih uvek još malo da te slušam kako mi pričaš svoje čudne lude priče što toliko na moju sreću na moju ljubav liče I da mi pevaš pa da mrem srećnica na tvom ramenu pesmom otrovana
Radojka Rea Sartori
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Ned Maj 22, 2016 11:59 am
" Znaju da me upitaju šta sam to vidjela u njemu.. A ja zatvorim oči, odlutam u ono "naše" i šutim uz osmjeh .... Ima tu toliko toga da se izgubim .... Svakako ne bi razumjeli .... I ne moraju. Ja, kad volim, ionako ne tražim odobravanje .... bilo čije osim onoga svog srca .... U sebi. S njim .... "
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pet Jan 13, 2017 2:17 pm
Kada me zaboli imam potrebu da ti kažem samo jedno Voli me, ništa drugo I budi tu Ne ostavljaj me
Tada mi nije do saveta Sve ih već znam napamet
Nije mi ni do priče Sve smo već toliko puta rekli
Samo budi tu Tvoje prisustvo Glas Lepota Dodir
Ne gledaj na sat I ne pričaj kako te neko čeka Kako žuriš, negde, nekoj
Samo budi tu Da mogu da osetim tvoje biće Ramena Tvoj miris Da mogu da stavim ruke ili glavu U tvoje krilo I da ćutim Znajući Da u kosmosu postoji neko ko je sa mnom Sa kim dišem zajedno
Hoću kada te gledam Da vidim da si uz mene
Hoću kada te slušam Da čujem da me razumeš
Hoću kada te grlim Da znam da me osećaš A ne da si tamo negde, sa nekom
Ne odrađuj ovo naše što imamo Ne shvataj to kao moranje ili obavezu Nemoj
Ako je tako Onda idi...
Ako je isto kao i sa drugom Onda budi sa drugom A ne sa mnom
Moram da verujem da smo drugačiji Bolji Posebni Jer ako nismo onda smo prokleto isti I naša patnja je ista I naša sreća je ista Život i snovi
Ako je tako Onda bih mogla da budem sa bilo kim I ti bi mogao da budeš sa bilo kim A ja to ne želim...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Uto Apr 11, 2017 3:35 pm
Nosim te kroz slova, kao neku bezimenu notu... Gdje uvijek, i iznova pronađem savrseno mjesto.... Onako, po svom ukusu, pomalo zamrseno, a opet lici tako jednostavno.... Slozim te kao, svoje najblize da te ne vide.. Sutim, ne govorim o tome.... Rijeci glasne, uvijek samo sve pokvare...
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pon Apr 12, 2021 8:57 am
I nisi pravi muskarac sve dok imas pored sebe lake zene, dugih noktiju a kratkih morala koje padaju na ono sto imas na sebi i oko sebe a ne u sebi. Njih su imali mnogi i pre tebe a i posle tebe ce. Pravi muskarac si tek onda kada imas onu zenu koje se svi boje jer je i lepa i pametna, onu koju mnogi zele a ne mogu se pohvaliti da su je imali a ona koraca sa tobom rame uz rame kroz zivot...
Gost Gost
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pon Apr 12, 2021 9:28 am
Na tebe mislim, dušo
Možda zbog toga sunca koje se svojim Bojama preliva po raskrsnici gde stojim, Možda zbog vremena il' nečeg čega se bojim, Na tebe mislim dušo.
Ne tražim nevolju, budi spokojna, ja ne kažem Kako ne mogu da zaboravim, ne molim te , ne lažem, I ne povijam glavu, niti te krivim što ode dražem, Al' eto, na tebe mislim, dušo.
Makar mi se u glavi sve mutilo unutra, Ne tiče me se gde si bila, i gde dočekuješ jutra, Ne tiče me se ni gde ćeš krenuti sutra, Al' eto, na tebe mislim, dušo.
Ne tražim da kažeš da ili ne i da donosiš sud, Shvati me, i da pođem s tobom, ja ne bih znao kud. Samo šapćem sam sebi, i ne pravim se lud Što, eto, mislim na tebe, dušo.
Pogledaj se u ogledalu, kada se probudiš kasno. Znaćeš da nisam kraj tebe, al' odgovori glasno Samoj sebi, i meni-možeš li se videti tako jasno Kao što te vidi neko Ko misli, eto, na tebe, iako je daleko...
nikolicka
Datum upisa : 30.11.2020
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Sre Apr 14, 2021 7:12 am
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Ned Apr 18, 2021 12:24 pm
U jednoj praznoj sobi sam ti rekla da želim da ostvarim snove i uspem. Posle nekog vremena u toj istoj sobi sam ti rekla da sam uspela, ali si me ti sa čuđenjem gledao; soba je i dalje bila prazna, a ja na prvi pogled ista, skromno obučena . Samo, nisi primetio da imam osmeh na licu i da sam srećna. Za tebe je uspeh bio nešto drugo. Zbog toga nismo uspeli.
Astra likes this post
Elektra
Datum upisa : 16.04.2021
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Uto Apr 27, 2021 9:02 am
Sebe si smatrao lošim, a ja sam ti rekla da si dobar. Sebe si smatrao ružnim, ali ja sam te smatrala prelijepim. Uvijek sam slušala do kraja sve što si pricao satima ... Od smrtnika si postao besmrtan....
Elektra
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Uto Maj 11, 2021 9:15 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Nikad nemoj shvatiti moje cutanje kao ignorisanje i smirenost kao prihvatanje ..........
Astra likes this post
Elektra
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Sub Maj 15, 2021 12:24 am
[You must be registered and logged in to see this image.] ja sam iz proslog vjeka....
Astra likes this post
Gost Gost
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pon Maj 17, 2021 9:05 am
Opreznije sa tim "Samo za njega". Toliko smo se upoznali na ovom forumu da tačno znamo na koga se odnosi "Samo za njega" ili "Samo za nju". Providno je,br'teee.
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Sre Jun 02, 2021 11:09 pm
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Uto Nov 02, 2021 10:08 pm
"Umoran sam. Otišao bih nekud daleko i ne bih se osvrnuo. Otišao bih nekud u žuto lišće, ko zna kuda, a kad bi neko neko plakao za mnom, ja bih napisa kartu: Zbogom, idem da ozdravim. "
Miloš Crnjanski
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Sub Nov 06, 2021 8:15 pm
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pet Feb 17, 2023 9:00 am
Sinoćni razgovor me ponukao da napišem par redaka. Nisam neki psiholog, niti psihijatar ali poseedujem višegodišnje iskustvo po pitanju sopstvenih sranja koja su mi se dešavala u životu. Više puta sam rekao sebi: "DOSTA! ". Dozvoljavao sam da me jašu, kinje, zavrću mi jaja na svakom koraku. U sebi sam prelomio i rek'o, aukurac i neka bude šta bude. Nakon odjebavanja svih stvari, koje mi se nisu dopadale, pustio sam isti vremenski period da lično sazrim po pitanju svoje nelagodnosti u vezi te veze, čoveka, situacije. Nisam znao šta hoću ali sam vrlo dobro znao šta neću. Odjebavao sam vezu, porodiicu, radno mesto, lokaciju i pustio da me prođe. Izbegavao sam svaki kontakt sa osobama, koji su me doveli u takvu situaciju. Ne može da ti bude dobro ako se loše hraniš ili piješ zagađeno. Nisam govorio o njima da su oni loši ili da su me oni doveli u situaciju gde se nisam osećao dobro, shvatio sam da je u pitanju loša kombinacija, mene i njih. Suštinski sam shvatao problem ali sam sebi morao to i priznati a to je najteže. Najteže je kada ulažemo u nešto a to se izjalovi. Izjalovi se zbog ovog ili onog i to ne treba preispitivati jer je osećaj subjektivni a kada je subjektivnost u pitanju, gleda se samo jedna strana priče. Zato se treba izmaći i posmatrati sa strane, ma koliko to nas bolelo. Pokadkad sam pokušao da ispravim stanje po pitanju nečega ali je to jalov posao. Ljudi i situacije se ne menjaju! Ne verujem da postoji takav superlepak koji bi popravio jednom razbijen krčag. Na idealno popravljenim pantalonama, uz malo bolje zagledanje, videće se mesto popravkke. Mogu se i dalje koristiti ali nikada više nećemo biti sigurni u njima. Budite sigurni u svoje rezove jer se može dogoditi da se druga strana situacije promeni ali treba ostati dosledan sebi do kraja, ma koliko to koštalo za nas. Oni su se promenili ali mi nismo. Dobro je to za njih ali to nas više ne sme da dotakne. Putuj igumane i sa srećom, mirno more. Kompatibilnost je moguća ali retko postoji u prirodi. Sve se svodi na prilagođavanje. Sve ima svoju prirodu i karakter. Da li će obe strane popustiti, to se tiče samo njih. To popuštanje nema meru: Ja sam više, ti si manje. Zaboravi merenje. E, jebiga... otišao sam na stranputicu.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pet Feb 17, 2023 10:39 am
Eugen Grafvajer ::
Sinoćni razgovor me ponukao da napišem par redaka. Nisam neki psiholog, niti psihijatar ali poseedujem višegodišnje iskustvo po pitanju sopstvenih sranja koja su mi se dešavala u životu. Više puta sam rekao sebi: "DOSTA! ". Dozvoljavao sam da me jašu, kinje, zavrću mi jaja na svakom koraku. U sebi sam prelomio i rek'o, aukurac i neka bude šta bude. Nakon odjebavanja svih stvari, koje mi se nisu dopadale, pustio sam isti vremenski period da lično sazrim po pitanju svoje nelagodnosti u vezi te veze, čoveka, situacije. Nisam znao šta hoću ali sam vrlo dobro znao šta neću. Odjebavao sam vezu, porodiicu, radno mesto, lokaciju i pustio da me prođe. Izbegavao sam svaki kontakt sa osobama, koji su me doveli u takvu situaciju. Ne može da ti bude dobro ako se loše hraniš ili piješ zagađeno. Nisam govorio o njima da su oni loši ili da su me oni doveli u situaciju gde se nisam osećao dobro, shvatio sam da je u pitanju loša kombinacija, mene i njih. Suštinski sam shvatao problem ali sam sebi morao to i priznati a to je najteže. Najteže je kada ulažemo u nešto a to se izjalovi. Izjalovi se zbog ovog ili onog i to ne treba preispitivati jer je osećaj subjektivni a kada je subjektivnost u pitanju, gleda se samo jedna strana priče. Zato se treba izmaći i posmatrati sa strane, ma koliko to nas bolelo. Pokadkad sam pokušao da ispravim stanje po pitanju nečega ali je to jalov posao. Ljudi i situacije se ne menjaju! Ne verujem da postoji takav superlepak koji bi popravio jednom razbijen krčag. Na idealno popravljenim pantalonama, uz malo bolje zagledanje, videće se mesto popravkke. Mogu se i dalje koristiti ali nikada više nećemo biti sigurni u njima. Budite sigurni u svoje rezove jer se može dogoditi da se druga strana situacije promeni ali treba ostati dosledan sebi do kraja, ma koliko to koštalo za nas. Oni su se promenili ali mi nismo. Dobro je to za njih ali to nas više ne sme da dotakne. Putuj igumane i sa srećom, mirno more. Kompatibilnost je moguća ali retko postoji u prirodi. Sve se svodi na prilagođavanje. Sve ima svoju prirodu i karakter. Da li će obe strane popustiti, to se tiče samo njih. To popuštanje nema meru: Ja sam više, ti si manje. Zaboravi merenje. E, jebiga... otišao sam na stranputicu.
Ne ,lepo si napisao .A taman sam se hteo zaj....Ištvan piše na temi "Samo za njega "
Naslov: Re: Da,samo za njega ♥ Pet Feb 17, 2023 4:43 pm
[quote="Danubius"]
Eugen Grafvajer ::
Ne ,lepo si napisao .A taman sam se hteo zaj....Ištvan piše na temi "Samo za njega "
Ovo je način koji je meni pomogao da stvari stavim na svoje mesto. Neki su bili žrtve a negde sam se ja našao kao žrtva. Ma, teraj sve u pičku materinu i prodiši. Nakon izvesnog vremena će i sam vazduh postati čistiji. Ponovo skupljaj pinkle ali ovaj put opreznije. Niko ne zasužuje tvoje zdravlje.