|
| Neko kao ja | |
|
+3Mima65 Blebetalo el_vibrador 7 posters | Autor | Poruka |
---|
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Neko kao ja Sre Okt 05, 2016 1:02 am | |
| Mi smo uglavnom zadovoljni sobom,jer da nismo,radili bismo na sebi da se dovedemo do neke tacke kad bi bili ponosni na sebe,zadovoljni onim sto vidimo u sebi.U sustini,mi svi volimo sebe,mozda u toj ljubavi ne sagledamo realno svoje nedostatke,ignorisemo mane,ali mislim da smo ih ipak svjesni....ali opet,volimo sebe bas takve kakvi smo. Iskonski nagon ili potreba nas vodi da trazimo osobu za zajednicki zivot,imamo odredjenu semu ,uzor kako bi trebala da izgleda (karakterno) ta osoba koja bi bila dio naseg zivota.Neki kazu suprotnost neko jednakost je ono sto nas privlaci kod partnera. Ja vas zelim pitati nesto drugo. Da postoji osoba potpuno jednaka kao vi,klonirana ali suprotnog spola....da li biste mogli voljeti takvu osobu,da li biste bili zadovoljni,da li bi funkcionisala takva zajednica. Ako sebe smatrate pozitivnom osobom,taj klon je isti,logicno bi bilo da ste idealan spoj....ali,da li je bas tako. Da li biste voljeli nekoga ko ima sve jednake osobine kao i vi....da li biste mogli zivjeti zajedno? | |
| | | el_vibrador בנו של ישראל
Datum upisa : 07.02.2012
| Naslov: Re: Neko kao ja Sre Okt 05, 2016 10:19 am | |
| .........zamisli da imas manicno-depresivnu psihozu, i imas idealnog partnera sa istom klinickom dijagnozom.bilo bi vam predivno....:)
| |
| | | Blebetalo
Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Neko kao ja Sre Okt 05, 2016 6:37 pm | |
| - Astra ::
Da li biste voljeli nekoga ko ima sve jednake osobine kao i vi....da li biste mogli zivjeti zajedno? Moram :rlol: :rlol: :rlol: | |
| | | Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Neko kao ja Pet Okt 28, 2016 12:46 am | |
| Citav zivot sam na neki nacin samostalna,odlucujem o sebi pa i drugima i sad,da sam sa takvom osobom,nema sanse da bismo uspjeli,ko bi tu odlucivao....nekad sam svjesna da moja dominacija mozda i ugrozava ljude oko mene,i onda znam da ja sebe takvu ne bih mogla da trpim..Mislim da je to ta najjaca strana koja bi pravila problem u vezi.
Ne tako davno dam bila "gost" na duzi period,tako da sam u stvari bila domacin u kuci,bukvalno.Tad mi je ta osoba ,kod koje sam bila rekla da je ona tipican vladar i da svi drugi moraju da ju slusaju. Okrenuh se i dosta cinicno odgovorih: Sad imamo problem,jer i ja sam vladar i ocekujem da me drugi slusaju. Dva vladara ne mogu bit na istom mjestu,zar ne. | |
| | | Mima65
Godina : 59 Location : Beograd Humor : volim Datum upisa : 08.08.2016
| | | | Gost Gost
| | | | Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 8:20 pm | |
| Još jedan ovakav ne postoji i nikad neće ni postojati sem ako me ne kloniraju | |
| | | Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 8:56 pm | |
| Sustina teme je....da li bi vi sebe voljeli da ste svoj partner....bili zadovoljni sobom,a ne da trazimo blizanca...pa eto,ne postoji....dabome,svi smo samo jedan primjerak.
Osmotrite sebe realno...tvrdoglav,dosadno uporan,pedantan....mrzovoljan kad nije naspavan,izbirljiv na hrani,uvijek u zurbi ili sve natenane.....sagledajte svoje mane i priznajte da li je taj sklop podnosljiv da biste kao partner zivjeli s njim. Ja vec rekoh da mislim da ne bih mogla. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 9:08 pm | |
| "Ni slučajno" .Trebalo bi ga odmah ubiti,jer dobre osobe( a to sam ja-znam ne trebate potvrđivati ;) ) loše prolaze u životu.Ne vrati im se ni pola koliko daju. Sad mane:Imam i kao i svi,ali moja dobra duša ruši sve nedostatke. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:12 pm | |
| - Astra ::
Da li biste voljeli nekoga ko ima sve jednake osobine kao i vi....da li biste mogli zivjeti zajedno? Ne ,to bi bilo beskrajno dosadno. Pričaš o bilo čemu ,i taj neko ima identično mišljenje ? Onda i nema razloga za izmenu mišljenja ili bilo kakav dijalog . Suština jednog odnosa je baš u različitostima .Recimo ,ujutru ne funkcionišeš ,mrzovolja ,nećeš da pričaš ,i onda imaš još jednu takvu pored sebe ? Valjda je poželjnije da je taj neko baš sušta suprotnost ? Slušate istu muziku ,volite iste filmove ,imate isti ukus za sve ,od mode do hrane ? To bi bilo jednolično do zla Boga . Ne smatram sebe nimalo idealnim ,naprotiv, i volim osobe koje su različite ,koje imaju druge ideje koje brane i pokušavaju da nametnu .Zamislite par "štedljivih " ,kakav je to život ,takmičenje u tvrdičluku ? Ako je jedno rastrošno ,a drugo umerenije ,onda imaju o čemu da pričaju ,da sučele argumente ,dokazuju ,i na kraju dođu do kompromisa . Onda ima dijaloga ,komunikacije ,i motivacije . Potreban je neki minimum kompromisa u bitnim stvarima radi normalnog funkcionisanja života u svakodnevnici ,ali za sve ostalo je poželjnije da je svako za sebe drugačija ličnost koja zbog emocija kohabitira ,što ne znači da se ne bori za dominaciju ,ili da nije spremno i da popusti -opet ,zbog emocija . Ljudi smo ,nismo roboti pa da imamo identičnu matičnu ploču ,memoriju i program ,pa smo zbog toga idealno kompatibilni . Ni u ogledalu ne volimo uvek što vidimo ,najmanje nam u životu ne treba identični "dvojnik" . | |
| | | Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:16 pm | |
| Voleo bih da bude ista što se tiče osećanja, onoga što nosi u sebi. Ostalo ne | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:20 pm | |
| - Black Wizard ::
- Voleo bih da bude ista što se tiče osećanja, onoga što nosi u sebi. Ostalo ne
Osećanja mogu biti razna. Vidiš kako ja sebe nahvalim. Ko nije za sebe ,nije ni za druge. :brdski2: Danubius je najvećim delom lepo napisao ovaj post. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:26 pm | |
| - Kijara-brm ::
- Black Wizard ::
Osećanja mogu biti razna. Ne mogu biti razna ako su moja. Ja znam svoja osćanja i ono što nosim u sebi. Voleo bih da ona ima sve to isto. Sad je valjda jasnije :948208144: | |
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:36 pm | |
- Kijara-brm ::
- Black Wizard ::
Osećanja mogu biti razna. Ne mogu biti razna ako su moja. Ja znam svoja osćanja i ono što nosim u sebi. Voleo bih da ona ima sve to isto. Sad je valjda jasnije :948208144: Nebitno .Nismo se razumeli. Teramo dalje. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:39 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Neko kao ja Uto Apr 25, 2017 10:44 pm | |
- Kijara-brm ::
- Nebitno .Nismo se razumeli. Teramo dalje.
Pa šta je tu novo ... ti i ja se nikad ne razumemo hahahaha ali smo bar za ovu temu kompatibilni. Ti šumom,ja drumom.Nismo isti. Bilo bi nam dosadno. Što se tiče ,emocija.Emotivci smo oboje.(samo mačak je probelm ) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Neko kao ja | |
| |
| | | | Neko kao ja | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 181 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 181 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|