DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Srpska poslovnost BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Srpska poslovnost BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Srpska poslovnost

Ići dole 
AutorPoruka
daljinski

daljinski

Godina : 62
Humor : daleko od ozbiljnog
Datum upisa : 26.06.2014

Srpska poslovnost Empty
PočaljiNaslov: Srpska poslovnost   Srpska poslovnost EmptySub Okt 15, 2016 2:53 pm

Interesantno je kako se cuje na sva usta da se Srpska privreda sve vise okrece i prilagodjava radu i standardima EU.
Malo sutra........a ni tada.
Pokusao sam putem E-Maila ili elektronske poste da dobijem odgovor od Zastava oruzja koji mi je bio neophodan za sredjivanje papira. Niti nakon dva pisanja nisam dobio nikakav odgovor.
Pokusao sam i preko prodavca u Beogradu (Snajper) ali ni od njih nisam dobio odgovor. Tek kada sam nazvao Zastavu direkt, zaista ljubazne devojke su mi dale potrebne odgovore.
Mislio sam da izbegnem troskove puta i hodanje po policiji i ev. ministarstvu trgovine (eventualno dobijanje dozvole za izvoz???) ali to ocigledno nije moguce.
Sada moram prvo da se raspitam koliko mi vremena za sve to treba pa tek onda da se spremim na put. A ako i ostali ne gledaju Mail sa svoje Web strane (sta je to ili zar mi to imamo)onda sam blago receno na..bo.
Usput toliko sam nahvalio zeljeni proizvod kod ovdasnjeg trgovca da sam ispao totalni idiot buduci da sve to nisam mogao i da pokazem, sto bi bila super reklama za samu fabriku.
Eto tako se ulazi u EU i to od renomirane fabrike poznate u svetu ali ne i u CH.
Nazdravlje
Nazad na vrh Ići dole

Srpska poslovnost
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Srpska posla :)
» Srpska epika u Hegelovoj Estetici
» Turizam- Republika Srpska
» Srpska (pravoslavna) i druga imena

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: GEOGRAFIJA PREBIVALIŠTA/ETNOSI :: DRŽAVE :: SRBIJA-
Skoči na: