DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Okano
Somborska Ruža
Okano

Godina : 49
Datum upisa : 06.01.2012

Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  Empty
PočaljiNaslov: Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!    Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  EmptyPon Feb 26, 2018 10:34 pm

VREME JE DA KONAČNO SAZNATE ISTINU: Doktor bez „dlake na jeziku“ OTKRIVA SVE o zdravoj hrani, farmakomafiji, čudotvornim lekovima…

Koliko puta ste u svojoj okolini ovo čuli – postoje 4 bele smrti; okani se crvenog mesa, ono je kancerozno; jedi samo sirovu hranu; koristi B17 protiv raka; vakcine su opasne… Da bismo jednom zauvek rešili sve dileme u vezi sa pravilnom ishranom, „čudotvornim“ lekovima, zdravim i štetnim navikama potražio sam savet stručnjaka.

O svemu što vas je ikada mučilo a tiče se gore navedenog pitao sam dr Zorana Vujčića, redovnog profesora na Hemijskom fakultetu u Beogradu. U cilju razbijanja mitova o lekovitim preparatima, „epohalnim“ otkrićima, (ne)zdravoj ishrani profesor Vujčić je pokrenuo i svoj blog gde se hvata u koštac sa svim onim neargumentovanim i netačnim informacijama koje su godinama unazad preplavile i medije i društvene mreže. Istrajan u toj borbi i nesebično posvećen nauci, profesor Vujčić je prava osoba da vam pokaže kako su vas, u vezi nekih stvari, potpuno pogrešno učili.

Detalji na linku :

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

Godina : 56
Datum upisa : 13.01.2013

PočaljiNaslov: Re: Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!    Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  EmptyPon Feb 26, 2018 11:06 pm

Okano ::
VREME JE DA KONAČNO SAZNATE ISTINU: Doktor bez „dlake na jeziku“ OTKRIVA SVE o zdravoj hrani, farmakomafiji, čudotvornim lekovima…

Koliko puta ste u svojoj okolini ovo čuli – postoje 4 bele smrti; okani se crvenog mesa, ono je kancerozno; jedi samo sirovu hranu; koristi B17 protiv raka; vakcine su opasne… Da bismo jednom zauvek rešili sve dileme u vezi sa pravilnom ishranom, „čudotvornim“ lekovima, zdravim i štetnim navikama potražio sam savet stručnjaka.

O svemu što vas je ikada mučilo a tiče se gore navedenog pitao sam dr Zorana Vujčića, redovnog profesora na Hemijskom fakultetu u Beogradu. U cilju razbijanja mitova o lekovitim preparatima, „epohalnim“ otkrićima, (ne)zdravoj ishrani profesor Vujčić je pokrenuo i svoj blog gde se hvata u koštac sa svim onim neargumentovanim i netačnim informacijama koje su godinama unazad preplavile i medije i društvene mreže. Istrajan u toj borbi i nesebično posvećen nauci, profesor Vujčić je prava osoba da vam pokaže kako su vas, u vezi nekih stvari, potpuno pogrešno učili.

Detalji na linku :

[You must be registered and logged in to see this link.]

Prijavljujem da sam Profine blogove čitala. On je osnivač moje sapundžijske grupe inače. Preporučujem čitanje jer piše prilično jasno o takvim stvarima i razbija mitove o budalaštinama koje se vrte netom.
Nazad na vrh Ići dole
Okano
Somborska Ruža
Okano

Godina : 49
Datum upisa : 06.01.2012

PočaljiNaslov: Re: Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!    Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  EmptyPon Feb 26, 2018 11:29 pm

Slazem se Zox! Ali i pored lepo objasnjenih stvari i dalje ima debila koji se edukuju na google i sami sebi dodeljuju titule i ordenje samozvanih lekara , apotekara i ko zna cega....

Tim ljudima zelim da i dalje piju petrolej samo nek izbegavaju blizu vatre da prdnu !
Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!    Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!  Empty

Nazad na vrh Ići dole

Domaci zadatak - OBAVEZNO PROCITATI!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ISPLATI SE PROCITATI
» DOMACI ONLINE FILMOVI I SERIJE

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: DRUŠTVO :: POLITIKA-
Skoči na: