Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: STARA,DOBRA VREMENA .... Uto Sep 24, 2019 10:24 am
Kad su muškarci bili muškarci (a ne depilirani ,feminizirani "metroseksualci" ) ,a žene -žene (a ne silikonska čudovišta) Pa da se podsetimo ,i stavimo par primera ?
Naslov: Re: STARA,DOBRA VREMENA .... Pon Sep 30, 2019 10:19 am
Apropo ove teme ....kad sam ja išao u srednju školu ,devojke su nosile farmerke ,obične bele majice ,i "starke" .I ne manje važno -dugu ,prirodnu kosu .Šminka -jedva malo. I jesu bile i lepe ,i zgodne i sexy . Čak i oni sa "Beverli Hilsa " su nosili isto.
[You must be registered and logged in to see this image.] Ovde danas nose "firmirano" ,imaju nadogradnje noktiju i kose ,i sanjaju o "pumpanju" usana ,dupeta i sisa .Našminkane kao za slikanje za magazin (usred dana ) Sve izgleda klonirano i veštački ,polij ih kantom vode ,i imaćeš šta videti -neprepoznatljive .
Gost Gost
Naslov: Re: STARA,DOBRA VREMENA .... Pon Sep 30, 2019 11:26 am
Dok sam bio dete, kamilica je rasla na sve strane. Ne sećam se, kada sam je poslednji put, video u prirodi.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: STARA,DOBRA VREMENA .... Pon Sep 30, 2019 11:50 am
Eugen Grafvajer ::
Dok sam bio dete, kamilica je rasla na sve strane. Ne sećam se, kada sam je poslednji put, video u prirodi.
Jes* vala ,i leptiri "kupusari " i "makazari" leteli na sve strane .Ne sećam se kad sam ih video. Sad raste ambrozija svuda ,a bogami i vrvi od krpelja -mi nismo ni znali šta je to .
Posijacu ja kamilicu, a vrabaca ima, bar kod mene.
Nema ih u Beogradu a simbol Beograda je bio bas vrabac. Unistili smo sve sto smo mogli ili su vrapci na vreme kidnuli. Pojavile su se male pticice, manje od vrapca i imaju neku zutu tufnicu pod grlom..
Gost Gost
Naslov: Re: STARA,DOBRA VREMENA .... Pet Apr 09, 2021 7:17 am
U stara vremena smo posedovali pasoše, crvene i sećam se da vam je za Grčku trebala viza a krajem osamdesetih i za Španiju. Na ulasku u Poljsku je trebalo dokazati posedovanje 30 američkih dolara za svaki dan boravka u toj zemlji. Istočna strana Berlina je bila zatvorena za strance i trebala je posebna dozvola za boravak, koja je trajala 24sata. Kroz ostale zemlje si mogao bez problema da krstariš do mile volje. Autostop je bio jedan od najsigurnijih prevoza. Jednom sam u Splitu, s' obzirom da sam došao u grad u večernjim satima, noć po ličnom zahtevu, noć proveo u policijskoj stanici. Ujutro su mi skuvali kafu i ponudili mi doručak. Tada sam imao 17 godina. Sećam se reči majke kada sam kretao na put sa rancem i gitarom: "Pazi gde ga stavljaš! "
Naslov: Re: STARA,DOBRA VREMENA .... Sre Apr 28, 2021 10:09 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Koji mozak je taj čovjek imao,ali đaba svi umremo a onda dolaze lešinari i hijene........... sada imamo pravog vladara koji nam kroje sudbinu ja jesam za Tita jer smo imali sve sada nema redoslijeda sad nas zakapaju lešinari tko stoku a mi mirno prihvatamo..
Nema ih u Beogradu a simbol Beograda je bio bas vrabac. Unistili smo sve sto smo mogli ili su vrapci na vreme kidnuli. Pojavile su se male pticice, manje od vrapca i imaju neku zutu tufnicu pod grlom..
Vrabaca imamo -ali zato lasti (skoro svaka kuća je imala gnezdo ) jedva da i ima .
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: STARA,DOBRA VREMENA .... Uto Dec 20, 2022 3:16 pm
Ovo ne znam gde bi (ima i to moja tema o starim dokumentima ali da se ubijem ne sećam se kako se zove)
Dakle utucati kao jarca znači da mu je sa dva kamena uradio sterilizaciju. U stara vremena štrojenje jarčeva se nije vršilo nožem već na u prethodnoj rečenici opisani način.