Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Možda izgleda glupo, ali neka imamo i ovakvu temu. Verovali ili ne , na onom nasem Lemondo sajtu(Srpski e-bay ) nema šta nema ,i što se ne prodaje i kupuje , a nekada nam zaista zatreba nešto , što možda baš neko od nas ima. Dakle, ovde sve što prodajemo, tražimo, menjamo........
Poslednji izmenio danubius dana Pon Mar 30, 2009 10:44 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Može "ovaj" ? zubic zubic zubic PAAA moglo bi prooci...
Pa *fala . Za detalje na PP Jer "ovaj " je "ovaj" ...doduše ,od pre koje godine .
PP znaci privatna poruka?? nisam plavusa ali sam sad shvatila sta je tooo pre koje godine taj 1 slika?? pa ***nimalo ne lici na mog koji bvi trebao da sredjuje spavacu ali ....
Gost Gost
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Pon Dec 21, 2020 10:41 am
nikolicka ::
Danubius ::
Pa *fala . Za detalje na PP Jer "ovaj " je "ovaj" ...doduše ,od pre koje godine .
PP znaci privatna poruka?? nisam plavusa ali sam sad shvatila sta je tooo pre koje godine taj 1 slika?? pa ***nimalo ne lici na mog koji bvi trebao da sredjuje spavacu ali ....
PP ima više značenja. Kako u društvenom, tako i u političkom smislu. PP je simbol LBGT populacije (prava pedera), PP (pedereka partija) , PP (pediculis pubis)... i tako, sve vezano za pitanje o seksu, čak i privatna poruka je blagi nagoveštaj o budućem koitusu.
ZoxZoja Stela Polaris
Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Čet Dec 24, 2020 11:47 am
Danubius ::
Ne bih da budem indiskretna ali moram da pitam. Koju cifru ispred nule ima to "pre koju godinu"
Ne bih da budem indiskretna ali moram da pitam. Koju cifru ispred nule ima to "pre koju godinu"
Zloćo....3. Vreme je relativan pojam . I Tina Tarner dozvoljava da se snima samo prva numera na koncertu,gde je još "ribetina" . Posle dođe znojenje ,umor....i onda se slika malčice promeni. Ili više promeni.
nikolicka
Datum upisa : 30.11.2020
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Dec 26, 2020 6:49 pm
Poklanjam racune za struju vodu telefon komunalije potpuno novo neotpakovano
Na svim međunarodnim linijama vozimo vas modernim autobusima marke Setra, Neoplan i Mercedes. Svi autobusi imaju tv, wc, i komforna sedišta. Imamo i ekspresne linije gde se spremaju sendviči i viršle.
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Avg 15, 2021 9:55 am
Nikada jeftinije ,za početnike ? I to "komplet" ?
A ja i moj drugar celo leto lopatali staklo u "Pivari " od 06-14 ,da bi skupili za japansku kopiju "Stratokastera" I još u Minhen išli po to ? A pojačalo (neka italijanska beda od 20 W ) smo dobili tako što se naše porodice odrekle tkzv "Begrusungs Gelda " (neka suma koju je davala nemačka vlada kao "novac dobrodošlice" ,kao "džeparac" za strance koji su došli da "posete" Nemačku ) I onda još ostalo drhtanje na granici (Slovenija ) hoće li nam sve oduzeti ? A vidi sada ? Tih "setova" ima u više boja i kombinacija -i sve za manje od 200 eu ?
8.990 din (ugrubo -manje od 80 eu) Straus -Rotman . Za te pare se nije moglo dobiti ništa ,a moglo se za veće dobiti "akustična" Melodija Mengeš ili Muzička Naklada Zagreb . Toliko visoka kobilica i grube žice -da prsti prokvare . A zvuk -kanta .To stolari radili ,od topole ,a lakirarali lakom za nameštaj . Takav i bio zvuk .
Ali neću majku da "potresam" (jer ovi što "isporučuju" znaju i pred vratima ostaviti -a ona ne vidi .Ako neki komšija ne primeti ,pa ne unese ....) A imam dve -koje mi nizašta ne služe ,uzmem u ruke jednom godišnje . Ali me opet "svrbeeeee prsti....."
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
A da se ti odjavis sa tih aukcija, zna to postati ovisnost.
Ama jesam .Mesecima jedne knjige nisam kupio . Čak ni ne "kliknem" na sajt (Limundo) da ne bih došao u iskušenje . Ali vidi ...to je zaista kvalitetna gitara -i za te "novce" ? Uopšte mi ne treba -ali me baš "zasvrbelo" .
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Sep 12, 2021 9:44 am
Astra ::
To ti pricam 🤣
Lažem . Jesam kupio knjigu (Paolo Kueljo -Hipi) Ali ne na "aukciji" i "nisam dao novac" Dobio sam 600 din na "grebi" (igramo svi petkom) I umesto "naplate" na kiosku -daj knjigu . Boles* je to -slažem se .
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Sep 12, 2021 11:52 am
Aj dobro, zbogonih knjiga bih se preselila dugorocno kod tebe, ali gitare.....da ti bar sin mlati po zicama....kome vise, neces potrosit ni te sto imas.
Aj dobro, zbogonih knjiga bih se preselila dugorocno kod tebe, ali gitare.....da ti bar sin mlati po zicama....kome vise, neces potrosit ni te sto imas.
I to imaš pravo .2 gitare ,3 klavijature -jednom godišnje "sednem" A knjige ....e to je veliki problem .Imam još samo 1 m "slobodnih polica" Biće da će se neke moraju "izbaciti"
Imaš pravo. Ne trebaju mi ni ove dve što imam .
Ali me i dalje "svrbi" .No ..."odoleću" (i žaliti ,verovatno )
I još gore ...skoro ista cena ,drugi model -gitara je napravljena od karbonskih vlakana ? Zvuk naravno -odličan ,uz metalne žice . Ali glas razuma -nemoj ,šta će ti ,imaš dve ,ni to ti ne treba.
Nikad kraja iskušenjima .Mali "Maršal" od 25 wati (sa izlazom na razglas ,to su oni "back stage" modeli ) -80 eu ?
To nikada bilo nije .Pa mi smo "sanjali" da imamo "Maršala" . Tada je to koštalo 2-3 000 DM U "karijeri" sam imao "Roland JC-120B Jazz Chorus " ,"VOX AC30","Messa Boogi"(ta pojačala i danas vrede 1000 eu) i naravno - više "kanti" ,ali nikada "Maršala" . Sad mi i ne treba ....
Samo 800 din https://www.facebook.com/%C5%A0aljive-majice-334178387063534
Astra ,Boske ...šta čekate ?
Bas sam bacila pogled na njihov profil na fb.Imaju bas i interesantne majice, tj. natpise. Problem jeste dostava kao i za sve sto narucujem kod nas. Sve sto narucim, prvo ide na adresu mojih roditelja pa me tamo ceka dok ne dodjem ili da mi oni nekako posalju. Inace, ovakve stvari su mi cool kao poklon...
Bas sam bacila pogled na njihov profil na fb.Imaju bas i interesantne majice, tj. natpise. Problem jeste dostava kao i za sve sto narucujem kod nas. Sve sto narucim, prvo ide na adresu mojih roditelja pa me tamo ceka dok ne dodjem ili da mi oni nekako posalju. Inace, ovakve stvari su mi cool kao poklon...
Pa da .
A ima i ona ..."Trebalo je da napunim 60 -pa da ovako dobro izgledam"
Jbt koliku ti guzicu imaš ili si se malo više otvorio u struku .
Pa ove "oznake" se ne odnose na mene ...pitao za br majice ? Ja zaista ne znam svoj "br" -ali mislim da je "medium" .
sorry.pomislih broj gaća . rekoh koliku čovek kantu ima
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jun 08, 2022 12:12 am
Kijara-brm ::
sorry.pomislih broj gaća . rekoh koliku čovek kantu ima
Apropo toga...sa skoro 84 (na moju impresivnu visinu ) sam došao na 74 ,6 . Još 2 kg -pa idealno ,po svim merilima . A što se gaća tiče.... To mi koleginice odu kupiti ,one pakete po 10 .Isto tako i čarape . Pošto su identični modeli ,ko me ne zna -opravdano bi pomislio -ovaj to nikad ne menja ?
Poslednji izmenio Danubius dana Uto Jun 14, 2022 12:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Uto Jun 14, 2022 11:34 am
...uskoro....
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Pet Jun 17, 2022 10:52 pm
Juče zavirim na "online pijacu" da potrazim neke pletene korpe Ili lampe koje ce mi posluziti kao deko za terasu...i ne nadjem to sto sam trazila...aliii nadjem dva ogledala koja vec duzi period trazim(takodje za terasu) . Zena kupila i nakon par dana nadje nesto sto joj se bolje uklapa i ova dva odluci prodati. Veliko je precnika 50cm i placeno 25e, a manje je 40cm i placeno 18. Meni je dala oba za 30e.
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Pet Jun 17, 2022 10:57 pm
bosankaa ::
Juče zavirim na "online pijacu" da potrazim neke pletene korpe Ili lampe koje ce mi posluziti kao deko za terasu...i ne nadjem to sto sam trazila...aliii nadjem dva ogledala koja vec duzi period trazim(takodje za terasu) . Zena kupila i nakon par dana nadje nesto sto joj se bolje uklapa i ova dva odluci prodati. Veliko je precnika 50cm i placeno 25e, a manje je 40cm i placeno 18. Meni je dala oba za 30e.
Lepo,,i dobra "trgovina"
Gost Gost
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jun 18, 2022 12:06 am
Sad ja ovo nešto gledam ovde, jbg baš sam lenjguza, mogla sam svašta nešto napraviti pa vam prodavati. Znam ja to bolan
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jun 18, 2022 1:53 pm
justicija ::
Sad ja ovo nešto gledam ovde, jbg baš sam lenjguza, mogla sam svašta nešto napraviti pa vam prodavati. Znam ja to bolan
Ja sam antitalenat za "trgovinu" . Ali je fascinantno ,ako gledate "Diskaveri" ,pa "Savage Hunters" ili "Savage Dogs " Tamo sam shvatio ,da što je nekome "đubre" -drugom je "blago" Taj "neki Dru" (jedan od vodećih antikvara u UK ) plaća "stomatološke ormare" za medikamente ,po 500 funti . Preprodaje -za duplo . A ja imam 3 ? Kupio za 600 din ( i držim knjige u njima ) Antitalenat ...sladoled u pustinji ne bih umeo "prodati" .