|
| NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) | |
|
+30Okano dsz PJER MayaMau bosankaa Gothic promaja Zana Sibila_ Astra jkostic AstrinaKomsinica Bokssha cojle milankatic EAGLE Zlatkost popovac determinanta sonia Kijara-brm Silvy babyblue Crna_ovca Lily montoya doctorr67 Smiljan Oci-ANDJELA Danubius 34 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Pon Feb 16, 2009 2:43 pm | |
| First topic message reminder :
Možda izgleda glupo, ali neka imamo i ovakvu temu. Verovali ili ne , na onom nasem Lemondo sajtu(Srpski e-bay ) nema šta nema ,i što se ne prodaje i kupuje , a nekada nam zaista zatreba nešto , što možda baš neko od nas ima. Dakle, ovde sve što prodajemo, tražimo, menjamo........
Poslednji izmenio danubius dana Pon Mar 30, 2009 10:44 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Uto Jul 21, 2009 11:54 pm | |
| |
| | | Oci-ANDJELA Anđelina
Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 12:36 am | |
| Da sam na tvom mestu ja bih ga promenila.. Ne vredi svlaciti ga, el i nije neki frajer.... :mouse : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 12:51 am | |
| I to je što kažeš. staviću tačku napisaću oglas i tražiti mačku U jeee, ja mislil a da sam na rugalici.
Poslednji izmenio Kornelija dana Sre Jul 22, 2009 10:17 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 12:52 am | |
| | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:00 am | |
| Sva sreca pa nije meni pnudjen ovaj odogo.. :twisted: Inace bih.. | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:17 am | |
| - Oci-ANDJELA^Z ::
- Sva sreca pa nije meni pnudjen ovaj odogo.. :twisted:
Inace bih.. Ti nisi tražila da ti neko očisti podrum Ti si nudila neke mace , ako se dobro sećam ? | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:20 am | |
| prodajem maglu... | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:25 am | |
| | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:28 am | |
Ima li ko da je zainteresovan?? :bljak: Za tvoju macu ?Svakako ! Nego...nezgodna ti familija , *oće da se biju.... | |
| | | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:42 am | |
| Ima da te razvuku ko mačku... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:52 am | |
| nego sta ce?? :twisted: | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 1:54 am | |
| Tako i treba da ga bar neko razvuče... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 10:00 am | |
| menjam bezichni punjach za bezichnu futrolu:))) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 10:19 am | |
| |
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sre Jul 22, 2009 10:26 am | |
| "o pokojniku sve najlepse":)) | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 10:10 am | |
| Menjam svoje polovne markirane cipelitze (u dobrom su stanju, ocuvane i ociscene na ulici):geek: za polovnog ciku do 40 godina.. Postavite slike, ja tjem odabrati pravog.. :geek: | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 10:15 am | |
- Menjam svoje polovne markirane cipelitze
Što, prerasla si ih ? :undr: | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 10:20 am | |
| Ne vec nikako da ih potzepam i nemogu nositi jedno te isto.. | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 10:28 am | |
- Ne vec nikako da ih potzepam i nemogu nositi jedno te isto..
pa onda ne kupuj firmirano , nego domaće Pocepaćeš časkom Imaš onu reklamu , kako do novih cipela Tresneš štiklom od zid ,pa "draaaagiiiiiiiiii, zamisli šta mi se desiiilooo" | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 10:40 am | |
| Ma ovde se ne radi o cipelama, vetj o polovnom ciki..
Sta bih mogla da ponudim u zamenu za jednog takvog?? Sta zene najvise vole??
Cipelice, sandalice, papucice:))) Nikad dosta:)) | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 10:57 am | |
- Ma ovde se ne radi o cipelama, vetj o polovnom ciki..
Sta bih mogla da ponudim u zamenu za jednog takvog?? Sta zene najvise vole??
Cipelice, sandalice, papucice:))) Nikad dosta:)) E tu si u pravu!Mnoge žene bi i dušu prodale za firmirane cipelice....a "polovnog čiku" .....ma i putne troškove će da plate , samo nosi ! | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 12:07 pm | |
| Prodajem DANUBIUS forum..Zajedno sa šefom..Jel ima zainteresiranih..? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 25, 2009 1:35 pm | |
| Menjam Kijaru -brm za očuvanu ozbiljnu ženu uz doplatu. Roba se može pogledati na Danubius forumu obično u noćnim satima ponude na šifru : Policajka Plavuša | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 3:21 am | |
| - Kornelija ::
- Kijara-brm ::
- Prodajem DANUBIUS forum..Zajedno sa šefom..Jel ima zainteresiranih..?
Vrlo zainteresovana ali pre kupovine moram znati da li je šef očuvan, koliko je rabljen i tako to. Ah gospodična moja draga,da vas ne lažem,on vam je polovna roba.. samo da ga se rešim,znači može cena po dogovoru... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 3:24 am | |
| - danubius ::
- Menjam Kijaru -brm za očuvanu ozbiljnu ženu uz doplatu.
Roba se može pogledati na Danubius forumu obično u noćnim satima ponude na šifru : Policajka Plavuša Ja sam očuvana tabane jedan.. Heh,stigla ja u noćnim satima.. Ali nema nikoga.Što znači nemreš se mene tako lako riješiti... dobro razmisli o ceni kad mene trampiš okolo... :harmonika: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 9:46 am | |
| - Kijara-brm ::
Ah gospodična moja draga,da vas ne lažem,on vam je polovna roba.. samo da ga se rešim,znači može cena po dogovoru... Gospodična draga, vrlo ste darežljivi, rekla bih. Znate li vi da su antikviteti na visokoj ceni. Ovaj primerak mora da prilično žudi za jednom dooooooobrom restauracijom. No, isplati se uložiti ako su mu vitalne funkcije u dobrom stanju. Dakle... kako tu stoje stvari? |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 12:05 pm | |
| | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 12:36 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 12:38 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:08 pm | |
Stvari STOJE.....budite sigurna , gospodična,ali se uvek može i lično uveriti Znači noge vas još uvek služe, kičma prava. To je ok ako ste na to mislili. Obožavam antikvitete i s naročitom pažnjom ih negujem, naročito ako datiraju iz vremena jednog od Lujeva. Što se uveravanja tiče, ne bih da rizikujem. Znate i sami da crvotočina radi svoje. A gde je crva tu je i manjkavosti. Ko će popuniti sve te rupice a i postoji sumnja da se crvići prošire na ostalu drvenariju. Znači, još uvek me niste ubedili da ste baš pravi primerak za koga se isplati izdvojiti pozamašna suma i mesto u mom stanu. Dakle... dajte mi još jedan ali čvršći argument. |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:11 pm | |
| On je čist promašaj za antikvitete vrednosti bilo kog Luja.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:12 pm | |
| istrošen je do srži.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:13 pm | |
- On je čist promašaj za antikvitete vrednosti bilo kog Luja..
E, ako je tako, onda ga pokušajte pokloniti, draga gospodična. Teško da će biti prodan, a poklonu se u zube ne gleda. Ima li još šta na lageru samo da je očuvanije, tačnije mladje. :presk: |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:15 pm | |
| Ja ga poklanjam,samo ako ga hoćete,odmah ga vodite... :peta strana sv Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:21 pm | |
| - Kornelija ::
- danubius ::
Stvari STOJE.....budite sigurna , gospodična,ali se uvek može i lično uveriti Znači noge vas još uvek služe, kičma prava. To je ok ako ste na to mislili. Obožavam antikvitete i s naročitom pažnjom ih negujem, naročito ako datiraju iz vremena jednog od Lujeva.
Što se uveravanja tiče, ne bih da rizikujem. Znate i sami da crvotočina radi svoje. A gde je crva tu je i manjkavosti. Ko će popuniti sve te rupice a i postoji sumnja da se crvići prošire na ostalu drvenariju.
Znači, još uvek me niste ubedili da ste baš pravi primerak za koga se isplati izdvojiti pozamašna suma i mesto u mom stanu.
Dakle... dajte mi još jedan ali čvršći argument. Rupice popunjavam uvek kada imam prilike , hvala na pitanju , a i crvić je još živahan,tako da nema brige. Rado ću vam dati i čvršči "argument" , ako je potrebno A što se Luja tiče....možete imati puno poverenje u gospodična Kijaru.....jer je ona Lujka , autentična | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:28 pm | |
| lujka će te razbiti... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:34 pm | |
Rupice popunjavam uvek kada imam prilike , hvala na pitanju , a i crvić je još živahan,tako da nema brige. Rado ću vam dati i čvršči "argument" , ako je potrebno A što se Luja tiče....možete imati puno poverenje u gospodična Kijaru.....jer je ona Lujka , autentična Hm, pa ovo je antireklama. Ako je samo jedan crvić u pitanju onda bi se možda i odlučila jer lako je cviknuti jednog crvića. Ne bih da mi se kote po stanu, a jasno je da se razmnožavaju ko pleva. Njegova živahnost je nepoželjna, jasno je, te bih ga ubojito ućutkala za sva vremena. Kijara, pa ona je novitet a ne antikvitet. U punom sjaju i ne mešaj Dani babe i žabe. |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:36 pm | |
| Ma nema on pojma... Nikada se nije razumeo u žene... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:41 pm | |
| Samo buket ruža.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:42 pm | |
| | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:45 pm | |
| Ma ja sam tebe prodala za DŽ... Ti si baš zmija... A da sam ja žaba..jesam..i to kad skočim Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:46 pm | |
| menjam dve polovne delimichno "izrabljene" za novi model YZR 1000 f:))) | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:47 pm | |
| - doctorr67 ::
- menjam dve polovne delimichno "izrabljene" za novi model YZR 1000 f:)))
Oš da i tebe prodam..dans mi dobro ide... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:51 pm | |
Oš da i tebe prodam..dans mi dobro ide... Kol'ko tražiš ako se saglasi sa prodajom? Danas mi baš ide dobro kupovina. |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:53 pm | |
| Za njega dva buketa ruža..jel je mlađi.Još nije istrošen Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:55 pm | |
- Za njega dva buketa ruža..jel je mlađi.Još nije istrošen
Samo dva?! Ne žalim ni ovoliko... :peta strana sv :peta strana sv :peta strana sv :peta strana sv :peta strana sv :peta strana sv :peta strana sv :peta strana sv ... samo da mi ne izmakne. :presk: |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:56 pm | |
| mmmmmmmmm :333b: :leptir 4: | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 1:59 pm | |
| Odlično..Ubila sam dvije muhe,jednim udarcem.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 2:02 pm | |
- Odlično..Ubila sam dvije muhe,jednim udarcem..
Da mi nisi podvalila? Moraću dooooooooooooobro da ih skeniram. Ko zna šta će mi stići u paketu? :neznam: |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 2:05 pm | |
| Nisam draga..Stižu preko westerna... :55721: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 2:08 pm | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 3:08 pm | |
Imate vi šipak... Prodajem "CIARA DE LUXE" , Croatia tablice, plave boje , 80 to godište. Malo vožena, kao nova , u odličnom stanju. Full oprema, odlični odbojnici i donji trap . Atestirano , prilažem potvrdu MUP-a Zagreb kao garanciju o stanju tehničke ispravnosti. ponude na :https://danubius.forumsr.com , za : Danubius , primus inter pares . Ponude slati u zatvorenoj koverti , do 10. 08 2009. Rezultat licitacije biće objavljen u Službenom listu Danubius foruma , najkasnije za 7 dana po transakciji. Kupac snosi troškove prepisa i ponovne registracije .
Poslednji izmenio danubius dana Ned Jul 26, 2009 8:27 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 26, 2009 5:37 pm | |
| menjam ovaj forum (sa svim clanovima pride)- za malo slobode... | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Sub Jul 17, 2010 8:35 pm | |
| Kisu za malo sunca | |
| | | determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) Ned Jul 18, 2010 4:26 am | |
| Menjam "Revlon" masku za lice, za jednu venecijansku masku.
Šifra: život je maskenbal | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) | |
| |
| | | | NAŠA PIJACA (prodajem, kupujem, menjam ,iznajmljujem, poklanjam) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 10 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 10 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|