Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Poslednji izmenio Danubius dana Čet Mar 04, 2010 9:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Ned Feb 22, 2009 6:57 pm
1.-Bruce Lee
2.-Mel Gibson - Mad MAx
3.-Arnold Schwarzenegger - Konan
4.-Bruce Willis - Umri muski
5.-Sylvester Stallone - Rocky -Rambo
Poslednji izmenio PJER dana Ned Feb 22, 2009 7:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Ned Feb 22, 2009 7:12 pm
Jean-Claude Van Damme
nekako mi je najubedljiviji, i uvek pošteno i on otrpi dobre batine Možda i zato što najviše liči na "običnog čoveka" , nije brdo mišića kao neki od nabrojanih
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Ned Feb 22, 2009 7:26 pm
pa jeste .....no opet, on mi nekako opet dodje kao "običan" Švarci, Stelone, Rundgren, Stiven, Čak su brda od ljudi ..Brus Li i Džeki su vise komedijanti....Mel i Vilis...njih gledam bas kao glumce....verovatno onaj sistem David %Golijat, zato mi paše....pošto sam i sam "kršan" , kapiraš ? :aggressive:
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pon Mar 30, 2009 3:44 pm
Jean-Claude Van Damme .. kao klinka bila looodo bre zacopana u njega.. obozavala sam onaj njegov film gde psuje na srpskom.. :sramotame:
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pon Mar 30, 2009 3:45 pm
.. i u njega.. Mel Gibson
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pon Mar 30, 2009 10:13 pm
Lily ::
.. i u njega.. Mel Gibson
...da ,,,,Mad MAx .....nisam bio zaljubljen :evil: , ali mi se dopadao lik....Vrlo zanimljivo ...pri samom kraju filma , MAx ostavlja negativca lisicama vezanog za neki prevrnuti kamion iz koga curi benzin ..i naravno , za očekivati je........ALI....tada se film u bioskopu prekidao! Ćao , kraj, nema više...bar 3 puta sam gledao-isto....
Sam kraj, sve sa odjavnom špicom sam video tek par godina kasnije , na VHS
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Uto Mar 31, 2009 3:18 pm
Lily ::
Jean-Claude Van Damme .. kao klinka bila looodo bre zacopana u njega.. obozavala sam onaj njegov film gde psuje na srpskom.. :sramotame:
Film se zove..Leon..i ne psuje on..vec neki nas koji zivi u americi.... ;)
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sre Sep 23, 2009 8:15 pm
Nemate pojma, zna se ko je najbolji, evo i da se uverite zashto:
Da se zna ko je bolji !!!
-Bata Zivojinovic je sa jugom 45 osvojio Formulu 1.
-Sta Chuck Norris radi u Srbiji? Sklekove. Pod nadzorom Bate Zivojinovica.
-Bati Zivojinovicu su svirali i pevali Betoven i Sopen kad je bio mali.
-Bata Zivojinovic je bio pilot oba aviona koja su se zakucala u World trade center 11. septembra.
-Bata Zivojinovic ume da napravi kolac u tiganju.
-Jednom se Bata Zivojinovic setao ulicom. Onda je video Chuck Norrisa kako divlja.Bata mu je prisao i uhvatio za uvo i izdrao se na njega: JEL' SAM TE TAKO VASPITAO, A!?
-Bata Zivojinovic ima vrbu na kojoj radja grozdje.
-Bata Zivojinovic moze da napravi sutku na jazz koncertu.
-Bata Zivojinovic je bio u gasnoj komori, cevi sa plinom su izdrzale 20 minuta.
-Bata Zivojinovic je ubio 100 Nemaca jednim metkom, i to corkom.
-Kad Bati Zivojinovicu nesstane municije u mitraljezu Nemci nastave da padaju mrtvi. Boje se da mu ne pokvare zabavu, posto tek onda nastaje picvajz.
-Chuck Norris nije priznao nezavisnost Kosova jer zna da u Srbiji zivi Bata Zivojinovic.
-Bata Zivojinovic moze da nacrta trougao sestarom.
-Postoje samo 4 jahaca apokalipse. Bata Zivojinovic voli da pesaci.
-Bata Zivojinovic ne obara ruke.On ih lomi!
-Bata Zivojinovic moze da napravi musku i zensku spagu. U isto vreme.
-Kad je Chuck Norris sutnuo konja u bradu nastala je zirafa. Kada je Bata Zivojinovic sutnuo konja u bradu nastao je pegaz.
-Bata Zivojinovic je odbio ulogu u prvom filmu o Dzejms Bondu pod izgovorom da je lik koga bi trebalo da tumaci isuvise isfeminiziran.
-Bati Zivojinovicu se i lezeci policajci sklanjaju sa puta.
-Bata Zivojinovic moze da iscedi suvu drenovinu iz Kraljevica Marka.
-Bata Zivojinovic ume da pimpuje sa tri lopte odjednom.
-Chuck Norris moze da zalupi rotirajuca vrata. Bata Zivojinovic moze da zalupi Chuck Norrisa o rotirajuca vrata.
-Chuck Norris pretrci 100m za 9 sekundi. Bata Zivojinovic predje 100m iz troskoka bez zatrcavanja.
-Kapitalizam se razvija u ovoj zemlji samo zato sto Bati Zivojinovicu jos niko nije rekao da je komunizam ukinut. Niko nije skupio hrabrost.
-Bata Zivojinovic je znao kako ce se zavrsiti "Odiseja u svemiru 2001" jos u prvoj sceni, i skroz je skapirao kraj.
-Jedini razlog zasto Chuck Norris nije pobio sve ljude na Zemlji je taj sto slusa naredjenja od Bate Zivojinovica.
-Bata Zivojinovic drzi Velikog brata na oku.
-Bata Zivojinovic je glumio u filmu Carobnjak iz Oza. Glumio je uragan koji je odneo kucu Doroti Gejl.
-Bata Zivojinovic ume da lizne sopstveni lakat.
-Bata Zivojinovic je trebalo da glumi Supermena, ali je odustao posto mu ta uloga nije bila nikakav glumacki izazov. _________________
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sre Sep 23, 2009 8:33 pm
Verovali ili ne , na Nacionalnoj tv (čitaj, tv Beograd ) svako veče , u udarnom terminu , idu "Otpisani" ?????
Dakle , naši najveći akcioni heroji , Tihi i Prle (za koje je Rambo amater ) ubijaju po stotinak Nemaca po nastavku. I ne samo to ....oni su toliko spretni i pametni , da ni čitav Wermaht ne može da ih stigne , dok beže na biciklu......kada su u vazduh digli sve bitne resurse kojima su izmenili tok II svetskog rata .
Takvo "filovanje " mozga generacije kao što je moj klinjo nikada nije slutilo na dobro ...Samo se treba setiti "Kosovskih bojeva " i "Banović Strahinja" "Marševa na Drinu" i sličnih filmskih remek -dela , koji su , kakve li slučajnosti , bila emitovana PRE nego sto je bilo -što je bilo....
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sre Sep 23, 2009 8:44 pm
Ne znam kakvo je to filovanje mozga ?
Mars na Drinu snimljen (1964) Banovic Strahinja 1983(Franko Nero) Kosovski boj (1989)
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sre Sep 23, 2009 10:56 pm
PJER ::
Ne znam kakvo je to filovanje mozga ?
Mars na Drinu snimljen (1964) Banovic Strahinja 1983(Franko Nero) Kosovski boj (1989)
Mislim na to , kada se počne plasirati odredjena vrsta filmova Nedeljom na Pinku idu parizanski filmovi tipa "Kozara" i sl -prava stvar uz nedeljni ručak .Isto na Avali .Da se ne lažemo , medijski prostor ovde je oružje politike , pa se pitam , za čega nas "spremaju" -opet.
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pet Jun 18, 2010 5:43 pm
Cak Noris, koji cuje zvukove i ispod 20 herca... [You must be registered and logged in to see this image.]
svilanaasvaltu
Datum upisa : 09.01.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pet Jun 18, 2010 6:26 pm
Jedan od postradalih,tek preminulih... Bekim Fehmiu
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pet Jun 18, 2010 7:10 pm
Danubius ::
Chuck Norris
jer je pojeo Tajnu veceru. :geek:
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Pet Jun 18, 2010 8:30 pm
Čak Noris kaže jedna dama gore ....Van Dam...kaže druga . Toliko je vidljivo da je to generacijski . Zaboravili ste jednoga koji ispunjava sve uslove -siromah koji se bori za pravdu protiv nadmocnih (Hromi Daba, Buldozi) , koga zivot gazi kako stigne, a on se uvek diže i ide dalje ...u stotinama filmova . Dame i gospodo......
I opet, i opet ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Angelino croft
Godina : 48 Location : Split-solin-rim-los angeles...@ Humor : Lol...@ Datum upisa : 11.11.2010
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sub Apr 16, 2011 4:00 am
Arnold schwarzenegger naravno...:-)
Harite White Angel
Godina : 48 Datum upisa : 02.11.2010
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sub Apr 16, 2011 2:31 pm
Obozavam filmove Jackie Chana.Puni su akcije a i humora. I kao covjek me odusevljava,nikad ne koristi dublera i sve akrobacije tokom scena borbre radi sam.Jackie Chan je postao čovjek koji je preživio nebrojene ogrebotine i modrice, nekoliko potresa mozga i hrpu prijeloma (prema Chanovoj vlastitoj evidenciji: jednom lubanje, tri puta nosa, obje vilice, vrata, ključne kosti, rebara, oba lakta, nekoliko puta šake, kuka, oba koljena, cjevanice, gležnja i nožnih prstiju, a u sebi još uvijek brižno čuva puno stakla i još koječega drugoga dobivenog 'na dar' nakon raznih eksplozija).Pomalo se rugajući, kaže kako je u usporedbi s Arnoldom Schwarzeneggerom ili Sylvesterom Stalleneom, koji koriste kaskadere jer ne mogu izvesti niti iole tjelesno zahtjevniju scenu, on pravi 'opasni momak'.dok su u drugim filmovima glavni junaci visili na stijeni, Jackie je s nje padao. A ono što ga je najverovatnije učinilo bliskom običnim ljudima jest činjenica da Jackie ne dijeli uvijek samo batine drugima, već ih zna i primiti, a tu i tamo može se dogoditi i da zbriše s poprišta sukoba. [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Najbolji filmski akcioni heroj svih vremena ? Sub Apr 14, 2012 10:27 pm
Bravo Harite! Nema njegovog filma koji nisam odgledala. Sto stariji to je bolji!