Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Sre Mar 11, 2009 6:53 pm
Na ovom sajtu http://www.luxurylink.com/ nalaze se predlozi najluksuznijih putovanja na svetu-sve do u detalj sa cenama , ponudom itd ...Dok čekate da dobijete sedmicu na Loto-u, ili da nasledite bogatog rodjaka iz Amerike , odaberite jedno ili više za sebe-pa da vidimo šta je ko odabrao !
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Sub Okt 10, 2009 7:31 pm
JA BI SVE OVO OBIŠLA..NA MALDIVIMA SAM BILA..
Gledajte i uzdišite! Top 5 plutajućih hotela
udaivilas.com
Ima li išta što djeluje toliko opuštajuće kao lagune, tirkizno more i predivan prirodni okoliš? Možda i ima, ali prije nego što zaključite, zavirite u očaravajući svijet plutajućih hotela.
Za sve ljubitelje putovanja i istraživanja koji žude za drugačijim iskustvom, lišenim betona i buke, nudimo izbor od pet plutajućih hotela koji izazivaju uzdahe.
● Six Senses Resort, Soneva Gili, Maldivi
Soneva Gili plutajući hoteli smješteni su u jednoj od najvećih laguna na Maldivima. Kome ne bi bilo privlačno odsjesti u plutajućoj vili okruženoj tirkiznim morem!?
sixsenses.com
● Oberoi Udaivilas, Udaipur, Indija
Hotel s pet zvjezdica Oberoi Udaivilas smješten je nasred Lake Pichola. Veličanstvena arhitektura, romantično dvorište i vrtovi te predivni interijer malo će koga ostaviti ravnodušnim.
udaivilas.com
udaivilas.com
● Bora Bora Lagoon Resort & Spa, Francuska Polinezija
Parovi se često odluče za ovu destinaciju ako idu na medeni mjesec. Ovo odmaralište ima preko 44 bungalova na vodi s predivnim pogledom na planinu Otemanu.
boraboralagoon.com
boraboralagoon.com
● Punta Caracol, Panama, Južna Amerika
Punta Caracol nudi svojim gostima jedinstveno, intimno i opuštajuće iskustvo zahvaljujući predivnoj prirodnoj okolini.
kiwicollection.com
kiwicollection.com
● King Pacific Lodge, British Columbia, Kanada
Izgrađen na plutajućem "šlepu" i okružen šumom i vodom, King Pacific Lodge gostima nudi zbližavanje s divljinom uz komfort pet zvijezdica.
kingpacificlodge.com
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:01 pm
poslacu fotografiju sa ovog mosta
sonia حبيبي
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:04 pm
mene interesuje jedna stvar: napravili pored palme i ovo ostrvo sveta......paa, da li je neko kupio Balkan, Srbiju...nashe parche? Milsim, ako nije , da pregovaram...
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:08 pm
ipak Bangkook mi je tu nezamenljiv...luksuz me svakako nezanima, tj nije na prvom mestu...
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..
njushkalo_ Glavni opservator
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:11 pm
Ma nemate Vi pojma,nikad niste npr.bili nedeljom u Boleču na pijaci ,ili subotom u Bubanj Potoku
Poslednji izmenio njushkalo_ dana Pet Okt 23, 2009 5:13 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
sonia حبيبي
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:13 pm
montoya ::
ipak Bangkook mi je tu nezamenljiv...luksuz me svakako nezanima, tj nije na prvom mestu...
Slazhem se shto se tiche luksuza.... preterani luksuz je samo za snobove, meni je bitnije da imam shta da vidim i dozhivim..a i iz obichne chesme, kao i iz zlatne, ista voda ide..... Shto se tiche Bankoka, meni ti krajevi nisu bas sigurni... Ne znam da li bih se usudila tamo da odem..
sonia حبيبي
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:14 pm
njushkalo_ ::
Ma nemate Vi pojma,nikad niste npr. nedeljom u Boleču na pijaci ,ili subotom u Bubanj Potoku
hahahahhaha mozhda si i u pravu
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:15 pm
sonia ::
montoya ::
Slazhem se shto se tiche luksuza.... preterani luksuz je samo za snobove, meni je bitnije da imam shta da vidim i dozhivim..a i iz obichne chesme, kao i iz zlatne, ista voda ide..... Shto se tiche Bankoka, meni ti krajevi nisu bas sigurni... Ne znam da li bih se usudila tamo da odem..
sve zavisi sta je za tebe sigurnost... da te neko upuca def.nece, jedino sto dzepare i kradu ...a to ima svuda.
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:16 pm
sonia ::
njushkalo_ ::
Ma nemate Vi pojma,nikad niste npr. nedeljom u Boleču na pijaci ,ili subotom u Bubanj Potoku
hahahahhaha mozhda si i u pravu
da izbor je raznolik...ima sto nigde nema na svetu, a josh da posetite Pancevachki bubljak onda imate def. sliku svega:))))
Gost Gost
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:21 pm
Dani, u tvojoj ponudi ništa za mene nije tako luksuzno kao što bi bilo selo. U selo se slila sva lepota da krepi i dušu i telo.
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:27 pm
Kornelija-selo je lepo.To se podrazumeva .Ali ja volim da putujem .Stvarno sam obišla mnogo toga.. Lenjo mi sad birati slike,gde nisam ja.Ali jednom prilikom ću staviti više..:))
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:29 pm
i svoje "ja" turi sa slikom i mi da gledamo...da budemo sigurni da si bila:))
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:33 pm
Nista mi nije toliko luksuzno kao blizina voljenog u maloj kuci van civilizacije, pored kamina...gde se greju nasa gola tela.
Gost Gost
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:34 pm
Kijara-brm ::
Kornelija-selo je lepo.To se podrazumeva .Ali ja volim da putujem .Stvarno sam obišla mnogo toga.. Lenjo mi sad birati slike,gde nisam ja.Ali jednom prilikom ću staviti više..:))
Ma naravno da je lepo putovati. Takodje sam proputovala celu Evropu, videla sve glavne gradove i one druge, zatim fascinantni Bliski istok i prilično vremena provela u Parizu, predivnom i veličanstvenom.
Ipak, za mene je luksuzni odmor baš selo. Netaknuta priroda, mirisi i prizori, ima li šta lepše.
Gost Gost
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:36 pm
Sanjalica ::
Nista mi nije toliko luksuzno kao blizina voljenog u maloj kuci van civilizacije, pored kamina...gde se greju nasa gola tela.
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:37 pm
Kornelija ::
Kijara-brm ::
Ma naravno da je lepo putovati. Takodje sam proputovala celu Evropu, videla sve glavne gradove i one druge, zatim fascinantni Bliski istok i prilično vremena provela u Parizu, predivnom i veličanstvenom.
Ipak, za mene je luksuzni odmor baš selo. Netaknuta priroda, mirisi i prizori, ima li šta lepše.
Ma ne mogu da nađem slike sa sela.Obožavam prirodu... kao dete više sam vremena provodila na selu.Samo što dalje,van grada:))
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Pet Okt 23, 2009 5:39 pm
Da kad sam imala 5 kila više.. ..sad ih nemam,i fale mi..
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Ned Okt 25, 2009 2:01 pm
Reka Uvac leži između severnih padina Zlatara i južnih ogranaka Zlatiborskog planinskog masiva. Klisura reke Uvac se nalazi u jugozapadnoj Srbiji između Nove Varoši i Sjenice. Osnovnu vrednost i jedinstvenost ovog područja čini prisutvo i gnežđenje veoma retke i malobrojne vrste lešinara - beloglavog supa, u pojedinim delovima klisure, na stenama, potkapinama i mnogobrojnim pećinama iznad vode. U cilju zaštite ove vrste, prostor oko klisure reke Uvac, kao stanište beloglavog supa, proglašeno je za specijalni rezervat prirode.
sonia حبيبي
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Ned Okt 25, 2009 2:30 pm
uhh......prelepo
(koliko malo poznajemo nashu zemlju)
Naslov: Tornik-Zlatibor Ned Okt 25, 2009 2:34 pm
Zlatibor se nalazi na 238-om kilometru magistralnog puta Beograd - Crnogorsko primorje i ubraja se u najposećenije planinsko-turističko mesto u ex Jugoslaviji. Prosečna nadmorska visina je 1.000 metara, i sa više od 2.000 sunčanih sati godišnje i svoje kontinentalne klime Zlatibor je svojevrsna vazdušna banja - leti oaza mira i čistog vazduha, a zimi smučarski centar. Zlatibor ima stogodišnju turističku tradiciju, a prvi hotel je izgraden 1908. god. i u njemu su boravili srpski kraljevi, pesnici i slikari.
Sa svojim livadama nepreglednim pašnjacima, četinarskim šumama, sa svojim Vodama, Ribnicom, Vodicama, Palisadom, Sirogojnom, Čigotom i Tornikom, sa crkvama, brvnarama iz prošlog veka, etno selom i čuvenim Sirogojno džemperima Zlatibor je prava lepotica medju planinama Srbije.
veccana44
Godina : 62 Location : Budva Datum upisa : 07.12.2007
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Sre Jan 13, 2010 4:30 pm
Bravooo njuskalo,zanosimo se skupim arazmanima,skupim putovanjima a nijesmo upoznali ljepote nasih predjela.Fino je biti snob,mastati je jos ljepse,postoji ono alii,gdje smo mi tu.Ovi sto osjedaju po ovakim mjestima ne kucaju za tatstautom svaki dan,hahahhaah.Zato daj da otvorimo temu,za male pare kako obidji svijet.To je mnogo po meni bolje em cemo nesto nauciti,em cemo spojiti i korist i zadovoljstvo.Kad budem u mogucnosti,ista cu otvoriti temu,sa mog zadnjeg putovanja za novu godinu,kako sam za male pare posla u Istanbul,za male pare sopovala mnogo.
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Sre Jan 13, 2010 4:43 pm
veccana44 ::
... em cemo nesto nauciti,em cemo spojiti i korist i zadovoljstvo.
Lepo je putovati ... samo da mnogo ne trese!
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Sre Jan 13, 2010 7:51 pm
Kica/Praja El virtuoso
Godina : 86 Location : Ladna Morava Humor : Filmovi Veljka Bulajića Datum upisa : 04.12.2009
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :))))) Sre Jan 13, 2010 8:58 pm
najbolje se putuje kad se putuje sam
Sponsored content
Naslov: Re: NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :)))))