|
| ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku | |
|
+10AstrinaKomsinica Samhain Harite Lily Aurora Borealis sonia Kijara-brm bosankaa slatkicass Danubius 14 posters | Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Sre Dec 22, 2010 12:26 pm | |
| Pronađite idealan karmin za svoj horoskopski znak Bilo da li horoskop čitate samo radi zabave ili zaista verujete šta astrolozi predviđaju, verojatno ima sličnosti između vas i odlika vašeg horoskopskog znaka. Isto tako različite šminke bolje odgovaraju određenim karakteristikama žene. Zato pročitajte koji bi vam karmin i boje najbolje odgovarali u odnosu na vaš atrološki portret. Nijansa karmina koji nosite umnogome može poboljšati vaš stajling OVAN (21. mart-20. april) Karakteristike: poznate su kao veoma odvažne, žena Ovan je avanturistkinja, impulsivna i hrabrah, harizmatična i samopouzdana. Vaš karmin: Odaberite jaku, upečatljivu boju kao što je crvena, kako bi išla ruku pod ruku s vašom prirodom. BIK (21. april-20. maj) Karakteristike: poznate kako "izdržljive", devojke, vredne su, stabilne i odlučne. Vole da žive život punim plućima. Vaš karmin: nijanse boje kože sa primesama ljubičaste ili ružičasto ljubičasta. BLIZANCI (21. maj-20. jun) Karakteristike: Ove dame su veoma razgovorljive i otvorene. Pametne su i dovitljive. Vaš karmin: Tonovi boje breskve savršeno odgovaraju uz vašu vrckastu prirodu. RAK (21. jun-22. jul) Karakteristike: Rakovi vole svoju kuću, da provode vreme sa porodicom i prijateljima i veoma su emotivni. S obzirom da na vas utiču mesečeve mene, tako vam se menja raspoloženje, od divne i zabavne do neraspoložene i pomalo džangrizave osobe. Vaš karmin: Prirodne i neutralne nijanse boje kože su najbolje za vas. LAV (23. jul-22. avgust) Karakteristike: Vole da imaju kontrolu. Uživaju kada se u centru pažnje, veoma ste društveni. Vaš karmin: Odvažna ružičasta nijansa. DEVICA (23. avgust-22. septembar) Karakteristike: Poznatiji kao "perfekcionisti", Device su veoma organizovane, vredne i često pomalo sramežljive. Vaš karmin: Jednostavnost svetlucavih, providnih metalik nijansi savršeno odgovara vašoj gracioznoj prirodi. VAGA (23. septembar-22. oktobar) Karakteristike: Vage vole kada su stvari u harmoniji. One vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Izuzetno su inteligentne, ali istovremeno i naivne. Vaš karmin: Romantične nijanse tamno crvene, na granici između prirodnog i crvenkastog su savršene za vas. ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar) Karakteristike: Škorpije su misteriozne, seksipilne, ali i najzastrašujuće od svih horoskopskih znakova. Vi ste odlučni, ozbiljni i volite da imate kontrolu. Volite auru misterioznosti oko sebe i ponekad ste osvetoljubivi. Vaš karmin: Nijanse tamno crvene, gotovo na granici sa smeđom su sofisticirane i savršene za vas. STRELAC (23. novembar-21. decembar) Karakteristike: Strelci su vesele, vedre i ekstrovertirane ličnosti koje vole luksuz. Ponekad ste nestrpljivi i nikako ne volite kada ljudi sumnjaju u vas. Vaš karmin: Najbolji i zbor su smeđe nijanse ruževa i sjajeva. JARAC (22. decembar-19. januar) Karakteristike: Jarčevi su ambiciozni, motivisani i imaju takmičarski duh. Pomalo ste egoistični i u želji da dostignete ciljeve. Vaš karmin: Isprobajte ružičastu. VODOLIJA (20. januar-18. februar) Karakteristike: Vodolija je optimističnia nesputana i nekonvencionalna. Vi ste altruistični i rođeni za prijateljstvo i za vas su ljubav i prijateljstvo često nerazdvojni. Vaš karmin: Umirujuće boje, neutralne nijanse boje kože najbolje su za vašu darežljivu narav. RIBE (19. februar-20. mart) Karakteristike: Ribe su velikodušne, saosećajne i obazirive. Vi ste veoma emotivni, kreativni i maštoviti, a uz sve to i tajanstveni. Zanimaju vas mistične stvari i osećate dublji smisao života. Vaš karmin: Potrebna vam je jaka boja kako bi izbalansirala emocije i ojačala vas. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Sre Dec 22, 2010 2:35 pm | |
| RAK (21. jun-22. jul) Karakteristike: Rakovi vole svoju kuću, da provode vreme sa porodicom i prijateljima i veoma su emotivni. S obzirom da na vas utiču mesečeve mene, tako vam se menja raspoloženje, od divne i zabavne do neraspoložene i pomalo džangrizave osobe. Vaš karmin: Prirodne i neutralne nijanse boje kože su najbolje za vas.
Obzirom da od šminke jedino karmin koristim vodim računa da ga uskladin sa garderobom ali i da mi odgovara obliku usana. Uglavnom koristim nežne nijanse mada volim ponekad da ih zacrvenim a bogu hvala, punoća mojih usana mi to dozvoljava. Volim crno crvenu kombinaciju. Crni kostim, crvena košulja,crvene cipele i crven karmin ili obrnuto, | |
| | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Sre Dec 22, 2010 2:55 pm | |
| RAK (21. jun-22. jul) Karakteristike: Rakovi vole svoju kuću, da provode vreme sa porodicom i prijateljima i veoma su emotivni. S obzirom da na vas utiču mesečeve mene, tako vam se menja raspoloženje, od divne i zabavne do neraspoložene i pomalo džangrizave osobe. Vaš karmin: Prirodne i neutralne nijanse boje kože su najbolje za vas.Isti slucaj kao i kod slatkicass...Uglavnom koristim njeznije nijanse,ali nekad volEm i da ih zacrvenim...Sve zavisi od garderobe,a opet i to zavisi od mog raspolozenja...prilike...itd... Usne su mi i bez ikakvog karmina dosta upadljive...a tek kad nanesem crveni karmin... al' sta cu kad volEm crveno Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Sre Dec 22, 2010 2:57 pm | |
| VODOLIJA (20. januar-18. februar) Karakteristike: Vodolija je optimističnia nesputana i nekonvencionalna. Vi ste altruistični i rođeni za prijateljstvo i za vas su ljubav i prijateljstvo često nerazdvojni. Vaš karmin: Umirujuće boje, neutralne nijanse boje kože najbolje su za vašu darežljivu narav. Tako je ništa napadno... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Sre Dec 22, 2010 8:01 pm | |
| STRELAC (23. novembar-21. decembar) Karakteristike: Strelci su vesele, vedre i ekstrovertirane ličnosti koje vole luksuz. Ponekad ste nestrpljivi i nikako ne volite kada ljudi sumnjaju u vas. Vaš karmin: Najbolji i zbor su smeđe nijanse ruževa i sjajeva. Sad retko, ma skoro nikad ne stavljam karmin. Volim ponekad da stavim sjaj, ali nista vise od toga. I ja sam mislila, kao horoskop sto kaze da mi stoje smedje nijanse, ali ... Pre neku godinu, otisla da kupim nesto pre posla, kad vidim reklamu negde u gradu, kao- Besplatna sminka, isprobajte Max faktor. Kako sam vec razmisljala o tim , tada revolucionarnim karminima, koji traju, bla, bla..udjem.. Kaze ona meni, da je bolje da probamo svetlo crvenskasti.. Bitno, nasminka ona mene, super sve to..Stoji..Nego ja popodne moram na posao... Skidaj ono, skidaj..nece... Ajde oci, obrazi i nekako, ali usne nikako... Stvarno se nije skidalo, kao sto kaze reklama! [You must be registered and logged in to see this image.] Ta sminka trazi posebna sredstva za skidanje! Trljaj ja onaj crveni karmin, trljaj...Skinem nesto malo, kao, ali odem na posao, em crvena usta, em se nadula od silnog trljanja, uzas! [You must be registered and logged in to see this image.] Kad bolje razmislim, od onda i ne stavljam karmin [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Sre Dec 22, 2010 11:06 pm | |
| VAGA (23. septembar-22. oktobar) Karakteristike: Vage vole kada su stvari u harmoniji. One vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Izuzetno su inteligentne, ali istovremeno i naivne. Vaš karmin: Romantične nijanse tamno crvene, na granici između prirodnog i crvenkastog su savršene za vas.
Ma nema od te ljubavi nista....ne volim da se sminkam....a crveni karmin ne dolazi u obzir....nikako.... | |
| | | Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Pet Apr 08, 2011 2:36 pm | |
| BLIZANCI (21. maj-20. jun) Karakteristike: Ove dame su veoma razgovorljive i otvorene. Pametne su i dovitljive. Vaš karmin: Tonovi boje breskve savršeno odgovaraju uz vašu vrckastu prirodu. Like! | |
| | | Harite White Angel
Godina : 48 Datum upisa : 02.11.2010
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Pet Apr 08, 2011 8:24 pm | |
| ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar) Karakteristike: Škorpije su misteriozne, seksipilne, ali i najzastrašujuće od svih horoskopskih znakova. Vi ste odlučni, ozbiljni i volite da imate kontrolu. Volite auru misterioznosti oko sebe i ponekad ste osvetoljubivi. Vaš karmin: Nijanse tamno crvene, gotovo na granici sa smeđom su sofisticirane i savršene za vas. Au,napravise vjesticu od mene :witch: Nikad ne koristim crveni ruz!Imam debele usne i tamni ruzevi mi ne stoje. Volim roza nijanse ili samo sjaj. | |
| | | Samhain
Datum upisa : 22.11.2011
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Čet Feb 02, 2012 2:45 am | |
| ružičasti? ako ijednu boju karmina izbjegavam onda je to sve ružičasto.. :smile santa : | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Čet Feb 02, 2012 2:35 pm | |
| BLIZANCI (21. maj-20. jun) Karakteristike: Ove dame su veoma razgovorljive i otvorene. Pametne su i dovitljive. Vaš karmin: Tonovi boje breskve savršeno odgovaraju uz vašu vrckastu prirodu.
Pa ne znam bas,,,:) | |
| | | Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Čet Feb 02, 2012 2:40 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Samo ovaj, nemaju zvezde pojma...:zlz: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Pet Feb 03, 2012 6:34 pm | |
| BLIZANCI (21. maj-20. jun) Karakteristike: Ove dame su veoma razgovorljive i otvorene. Pametne su i dovitljive. Vaš karmin: Tonovi boje breskve savršeno odgovaraju uz vašu vrckastu prirodu.
...nemaju pojma |
| | | Hestija
Datum upisa : 21.01.2012
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Pet Feb 03, 2012 7:27 pm | |
| LAV (23. jul-22. avgust) Karakteristike: Vole da imaju kontrolu. Uživaju kada se u centru pažnje, veoma ste društveni. Vaš karmin: Odvažna ružičasta nijansa.
ima istine :eee: | |
| | | slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Uto Nov 13, 2012 6:57 pm | |
| | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Uto Nov 13, 2012 8:15 pm | |
| LAV (23. jul-22. avgust) Karakteristike: Vole da imaju kontrolu. Uživaju kada se u centru pažnje, veoma ste društveni. Vaš karmin: Odvažna ružičasta nijansa.[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Uto Nov 13, 2012 8:35 pm | |
| JARAC (22. decembar-19. januar) Karakteristike: Jarčevi su ambiciozni, motivisani i imaju takmičarski duh. Pomalo ste egoistični i u želji da dostignete ciljeve. Vaš karmin: Isprobajte ružičastu.
samo ako garderoba bas nalaze inace ne volim ga,moja je boja zlatno narandjasta i cao.... | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku Uto Nov 13, 2012 9:16 pm | |
| Evo ja odabrao .......Devica nije ,garant [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku | |
| |
| | | | ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 199 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 199 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|