DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku

Ići dole 
+10
AstrinaKomsinica
Samhain
Harite
Lily
Aurora Borealis
sonia
Kijara-brm
bosankaa
slatkicass
Danubius
14 posters
AutorPoruka
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  Empty
PočaljiNaslov: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptySre Dec 22, 2010 12:26 pm

Pronađite idealan karmin za svoj horoskopski znak

Bilo da li horoskop čitate samo radi zabave ili zaista verujete šta astrolozi predviđaju, verojatno ima sličnosti između vas i odlika vašeg horoskopskog znaka. Isto tako različite šminke bolje odgovaraju određenim karakteristikama žene. Zato pročitajte koji bi vam karmin i boje najbolje odgovarali u odnosu na vaš atrološki portret.

Nijansa karmina koji nosite umnogome može poboljšati vaš stajling

OVAN (21. mart-20. april)
Karakteristike: poznate su kao veoma odvažne, žena Ovan je avanturistkinja, impulsivna i hrabrah, harizmatična i samopouzdana.
Vaš karmin: Odaberite jaku, upečatljivu boju kao što je crvena, kako bi išla ruku pod ruku s vašom prirodom.

BIK (21. april-20. maj)
Karakteristike: poznate kako "izdržljive", devojke, vredne su, stabilne i odlučne. Vole da žive život punim plućima.
Vaš karmin: nijanse boje kože sa primesama ljubičaste ili ružičasto ljubičasta.

BLIZANCI (21. maj-20. jun)
Karakteristike: Ove dame su veoma razgovorljive i otvorene. Pametne su i dovitljive.
Vaš karmin: Tonovi boje breskve savršeno odgovaraju uz vašu vrckastu prirodu.

RAK (21. jun-22. jul)
Karakteristike: Rakovi vole svoju kuću, da provode vreme sa porodicom i prijateljima i veoma su emotivni. S obzirom da na vas utiču mesečeve mene, tako vam se menja raspoloženje, od divne i zabavne do neraspoložene i pomalo džangrizave osobe.
Vaš karmin: Prirodne i neutralne nijanse boje kože su najbolje za vas.

LAV (23. jul-22. avgust)
Karakteristike: Vole da imaju kontrolu. Uživaju kada se u centru pažnje, veoma ste društveni.
Vaš karmin: Odvažna ružičasta nijansa.

DEVICA (23. avgust-22. septembar)
Karakteristike: Poznatiji kao "perfekcionisti", Device su veoma organizovane, vredne i često pomalo sramežljive.
Vaš karmin: Jednostavnost svetlucavih, providnih metalik nijansi savršeno odgovara vašoj gracioznoj prirodi.

VAGA (23. septembar-22. oktobar)
Karakteristike: Vage vole kada su stvari u harmoniji. One vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Izuzetno su inteligentne, ali istovremeno i naivne.
Vaš karmin: Romantične nijanse tamno crvene, na granici između prirodnog i crvenkastog su savršene za vas.

ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)
Karakteristike: Škorpije su misteriozne, seksipilne, ali i najzastrašujuće od svih horoskopskih znakova. Vi ste odlučni, ozbiljni i volite da imate kontrolu. Volite auru misterioznosti oko sebe i ponekad ste osvetoljubivi.
Vaš karmin: Nijanse tamno crvene, gotovo na granici sa smeđom su sofisticirane i savršene za vas.

STRELAC (23. novembar-21. decembar)
Karakteristike: Strelci su vesele, vedre i ekstrovertirane ličnosti koje vole luksuz. Ponekad ste nestrpljivi i nikako ne volite kada ljudi sumnjaju u vas.
Vaš karmin: Najbolji i zbor su smeđe nijanse ruževa i sjajeva.

JARAC (22. decembar-19. januar)
Karakteristike: Jarčevi su ambiciozni, motivisani i imaju takmičarski duh. Pomalo ste egoistični i u želji da dostignete ciljeve.
Vaš karmin: Isprobajte ružičastu.

VODOLIJA (20. januar-18. februar)
Karakteristike: Vodolija je optimističnia nesputana i nekonvencionalna. Vi ste altruistični i rođeni za prijateljstvo i za vas su ljubav i prijateljstvo često nerazdvojni.
Vaš karmin: Umirujuće boje, neutralne nijanse boje kože najbolje su za vašu darežljivu narav.

RIBE (19. februar-20. mart)
Karakteristike: Ribe su velikodušne, saosećajne i obazirive. Vi ste veoma emotivni, kreativni i maštoviti, a uz sve to i tajanstveni. Zanimaju vas mistične stvari i osećate dublji smisao života.
Vaš karmin: Potrebna vam je jaka boja kako bi izbalansirala emocije i ojačala vas.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
slatkicass
Frumos si de foc
slatkicass

Godina : 63
Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu!
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptySre Dec 22, 2010 2:35 pm

RAK (21. jun-22. jul)
Karakteristike: Rakovi vole svoju kuću, da provode vreme sa porodicom i prijateljima i veoma su emotivni. S obzirom da na vas utiču mesečeve mene, tako vam se menja raspoloženje, od divne i zabavne do neraspoložene i pomalo džangrizave osobe.

Obzirom da od šminke jedino karmin koristim vodim računa da ga uskladin sa garderobom ali i da mi odgovara obliku usana. Uglavnom koristim nežne nijanse mada volim ponekad da ih zacrvenim a bogu hvala, punoća mojih usana mi to dozvoljava. Volim crno crvenu kombinaciju. Crni kostim, crvena košulja,crvene cipele i crven karmin ili obrnuto,
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptySre Dec 22, 2010 2:55 pm

RAK (21. jun-22. jul)

Isti slucaj kao i kod slatkicass...Uglavnom koristim njeznije nijanse,ali nekad volEm i da ih zacrvenim...Sve zavisi od garderobe,a opet i to zavisi od mog raspolozenja...prilike...itd...
Usne su mi i bez ikakvog karmina dosta upadljive...a tek kad nanesem crveni karmin... ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  900975 al' sta cu kad volEm crveno cherry

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptySre Dec 22, 2010 2:57 pm

VODOLIJA (20. januar-18. februar)
Karakteristike: Vodolija je optimističnia nesputana i nekonvencionalna. Vi ste altruistični i rođeni za prijateljstvo i za vas su ljubav i prijateljstvo često nerazdvojni.
Vaš karmin: Umirujuće boje, neutralne nijanse boje kože najbolje su za vašu darežljivu narav.

Tako je ništa napadno... sminka

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)
Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptySre Dec 22, 2010 8:01 pm

STRELAC (23. novembar-21. decembar)
Karakteristike: Strelci su vesele, vedre i ekstrovertirane ličnosti koje vole luksuz. Ponekad ste nestrpljivi i nikako ne volite kada ljudi sumnjaju u vas.
Vaš karmin: Najbolji i zbor su smeđe nijanse ruževa i sjajeva.

Sad retko, ma skoro nikad ne stavljam karmin. Volim ponekad da stavim sjaj, ali nista vise od toga.
I ja sam mislila, kao horoskop sto kaze da mi stoje smedje nijanse, ali ...
Pre neku godinu, otisla da kupim nesto pre posla, kad vidim reklamu negde u gradu, kao- Besplatna sminka, isprobajte Max faktor. Kako sam vec razmisljala o tim , tada revolucionarnim karminima, koji traju, bla, bla..udjem..
Kaze ona meni, da je bolje da probamo svetlo crvenskasti..
Bitno, nasminka ona mene, super sve to..Stoji..Nego ja popodne moram na posao... Skidaj ono, skidaj..nece... Ajde oci, obrazi i nekako, ali usne nikako... Stvarno se nije skidalo, kao sto kaze reklama! [You must be registered and logged in to see this image.] Ta sminka trazi posebna sredstva za skidanje! Trljaj ja onaj crveni karmin, trljaj...Skinem nesto malo, kao, ali odem na posao, em crvena usta, em se nadula od silnog trljanja, uzas! [You must be registered and logged in to see this image.]
Kad bolje razmislim, od onda i ne stavljam karmin [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

Datum upisa : 17.12.2009

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptySre Dec 22, 2010 11:06 pm

VAGA (23. septembar-22. oktobar)
Karakteristike: Vage vole kada su stvari u harmoniji. One vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Izuzetno su inteligentne, ali istovremeno i naivne.
Vaš karmin: Romantične nijanse tamno crvene, na granici između prirodnog i crvenkastog su savršene za vas.

Ma nema od te ljubavi nista....ne volim da se sminkam....a crveni karmin ne dolazi u obzir....nikako....
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyPet Apr 08, 2011 2:36 pm

Karakteristike: Ove dame su veoma razgovorljive i otvorene. Pametne su i dovitljive.

Like! rukuju se sminka
Nazad na vrh Ići dole
Harite
White Angel
Harite

Godina : 48
Datum upisa : 02.11.2010

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyPet Apr 08, 2011 8:24 pm

ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)
Karakteristike: Škorpije su misteriozne, seksipilne, ali i najzastrašujuće od svih horoskopskih znakova. Vi ste odlučni, ozbiljni i volite da imate kontrolu. Volite auru misterioznosti oko sebe i ponekad ste osvetoljubivi.
Vaš karmin: Nijanse tamno crvene, gotovo na granici sa smeđom su sofisticirane i savršene za vas.

Au,napravise vjesticu od mene :witch: smehsmeh
Nikad ne koristim crveni ruz!Imam debele usne i tamni ruzevi mi ne stoje.
Volim roza nijanse ili samo sjaj.
Nazad na vrh Ići dole
Samhain

Samhain

Datum upisa : 22.11.2011

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyČet Feb 02, 2012 2:45 am

ružičasti? ako ijednu boju karmina izbjegavam onda je to sve ružičasto.. :smile santa :
Nazad na vrh Ići dole
http://soulmate.forumieren.com/
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

Humor : :)
Datum upisa : 22.01.2011

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyČet Feb 02, 2012 2:35 pm

Pa ne znam bas,,,:)
Nazad na vrh Ići dole
Sibila_
Zalutala Niotkuda
Zalutala Niotkuda
Sibila_

Datum upisa : 20.12.2011

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyČet Feb 02, 2012 2:40 pm

Samo ovaj, nemaju zvezde pojma...:zlz:

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyPet Feb 03, 2012 6:34 pm

...nemaju pojma
Nazad na vrh Ići dole
Hestija

Hestija

Datum upisa : 21.01.2012

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyPet Feb 03, 2012 7:27 pm

LAV (23. jul-22. avgust)
Karakteristike: Vole da imaju kontrolu. Uživaju kada se u centru pažnje, veoma ste društveni.

ima istine :eee:
Nazad na vrh Ići dole
slatkicass
Frumos si de foc
slatkicass

Godina : 63
Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu!
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyUto Nov 13, 2012 6:57 pm

malo crveno malo nežnije nijanse :)
Nazad na vrh Ići dole
Okano
Somborska Ruža
Okano

Godina : 49
Datum upisa : 06.01.2012

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyUto Nov 13, 2012 8:15 pm

LAV (23. jul-22. avgust)

Nazad na vrh Ići dole
http://farytalenakit.mojsajt.rs/
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyUto Nov 13, 2012 8:35 pm

JARAC (22. decembar-19. januar)
Karakteristike: Jarčevi su ambiciozni, motivisani i imaju takmičarski duh. Pomalo ste egoistični i u želji da dostignete ciljeve.
Vaš karmin: Isprobajte ružičastu.

samo ako garderoba bas nalaze inace ne volim ga,moja je boja zlatno narandjasta i cao....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  EmptyUto Nov 13, 2012 9:16 pm

Evo ja odabrao .......Devica nije ,garant [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku    ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku  Empty

Nazad na vrh Ići dole

ODABERITE KARMIN -prema horoskopskom znaku
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Koji ste PAS ...po horoskopskom znaku
» NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA -odaberite za sebe :)))))
» Svakom znaku miris i cvet
» STA POKLONITI KOJEM ASTRO ZNAKU

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: ZVEZDARNICA :: ZANIMLJIVA ASTROLOGIJA-
Skoči na: