Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Pet Apr 10, 2009 3:04 pm
First topic message reminder :
Dao bog pa ovoga ima u izobilju u narodnjacima Konkurencija za najgluplji stih (strofu, pesmu) koja vam padne na pamet u ovom trenutku je velika. Znaci, ispisite taj stih, po mogućstvu naziv pesme i izvodjača, komentarisite ga (ili neciji tudji), malo da se gadimo i smejemo....
primer : Aca Lukas:
Sva moja pesma je od bola A ta je pesma zivot moj (jaki stihovi, baš do bola, ubilo se ) I ove case oko stola .... Drugovi moji dajte njoj Da joj daju case oko stola??? Koji će joj q..... čaše ?
Poslednji izmenio danubius dana Uto Avg 11, 2009 6:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Autor
Poruka
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Uto Okt 20, 2015 10:28 am
Kica/Praja ::
Sonia, bele noći su leti, a ne zimi na - 26. Kad se piše o takvim stvarima, moralo bi malo da se povede računa o smislu. On u pesmi nije pomenuo Borodinjsku bitku nego znaš već... poznato mi je da mnoge žene cene ljude i dela prema fizičkom izgledu i spoljnjeg utiska o nekome. Zato im Stari Grci nisu davali pravoi glasa na izborima. Bez Šale tema je takva, ja sam primetio da Bajaga zglajzne čim malo skrene sa teme voliš me ti volim te ja ali nam dušmani ne dadu. Ne sporim da je to nekom simpatično, ni meni preterano ne smeta.
Bemu cudo, bele noci dozivljavam ih vec skoro deceniju, i nisu uopste romanticne , kao prvo, ne mozes se naspavati ko covek, pa to ti je
Bajaga kaze- bele noci vetar samara- Sta je pisac time hteo da kaze? Ja zamislim ovako: Letos su on i Tamara bili u St. Petersburgu, doziveli njihovo leto, a sad je evo, zima, on stoji i ceka, Tamare nema, vetar duva, i ...maste malo, molicu :D''
Nego,sto se tice onog -lika i dela, volim ja i Massima ;) pogotovo kako stari ;)
Ama, eno ti sefova maca, konkretno, mani Bajagu, rekoh
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Uto Okt 20, 2015 10:39 am
sonia ::
Ama, eno ti sefova maca, konkretno, mani Bajagu, rekoh
Evo tebi još jedne "mace" .
Ne znaš šta je bolje -pevanje ili tekst .
Suzzy
Kralj i kraljica erotike
Ah, aah uzdisem za tobom i planove pravim ah, aah kako svoje usne na tvoje da stavim joj to bi bila luda stvar ej privlaci me tvoja car zaricemo zar
Ref. 2x Od Erosa Boga ukrascemo krunu sanjala sam vec smo vidjeni na tronu dve najlepse slike kraljica i kralj erotike
Ah, aah uveri se zasto mene zovu mamba ah, aah proveri da li sam tempirana bomba joj ja sam kao opijum ej promenices stadijum izgubices um
Ref. 4x
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Uto Okt 20, 2015 10:46 am
Ahahahhaha, ebo te sinter, sve si blesav
Evo i tebi jedna pa desifruj sta peva
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Uto Dec 22, 2015 12:52 am
I ti mi znaš arapski ? To na arapskom znači isto što i na engleskom -rama -lama -ding -dong . :brdski2:
Lepo pesma kaže -kad su stari Arapi zaspali ,mladi se probudio i kresnuo Salomu . Čini čovek ženi uslugu (biće da se nije bunila )
Inače ,verovala ili ne , tu "pesmu" ,snimljenu 1977 Era pokušava da "nametne " već nekih 10 godina ,svuda gde se pojavi ,naročito u "rijalitijima" . Nego ,setih se "Zane" i "Mladiću moj"
Mladiću moj ,problem je tvoj ,što si mi tako sladak, mladiću moj ,problem je tvoj ,tako si mek i gladak
Mek ? Taman da nije "mek" u seksualnom smislu ,onda ostaje da je "mek" u muskuloznom smislu ? Dakle ,Zana Nimani je već 1983 godine ZNALA da će teretane biti glavna stvar (da ne bude "mek" ) Depilirati se izgleda znao taj mladić i sam (gladak ) Vizionari jedni ,oboje .
I još nešto ,apropo "Zana tekstova" . "Jabuke i vino " Probajte na prazan stomak ,dakle za doručak da pojedete "jabuke i vino" Tri dana nećete silaziti sa
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Sre Feb 10, 2016 4:07 pm
Nema šta da se analizira -suština je već u naslovu .
Samo da još nađe glupaka ,i da sprovede .
Vadi, vadi pare tekst pesme Marina Dalipovic
Datum: 16. Nov, 2012
Pronasla sam momka, ne znam kol'ko para ima da ne radim nista samo da uzivam zenama drugim samo inat cu da pravim kada na sebe zlato njegovo ja stavim
Ref. 2x Vadi, vadi pare, susu da napravim vadi, vadi sve pare, sve pare bre tebi da kupim mecku, a meni BMW
Ti vadi, vadi lovu da potrosim sve da samo, samo, samo sitno ostane ti vadi, vadi lovu da /potrosim/osusim/ sve tebi da kupim mecku, a meni BMW
Svakog dana ja u soping svoja posla gledam bogatasa ovog stisla sam i ne dam kartice i cekovi, ima se i moze hvala ti sto mi takva krila dade Boze
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Čet Jun 02, 2016 12:33 am
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Čet Jun 02, 2016 10:43 am
Goran Bregović u poslednje vreme ima strašno glupe i besmislene tekstove. Ona pesma što je išla na nesrećnu evroviziju na plećima nejakog Milana Stankovića je baš glupava da glupavija ne može biti.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Ned Feb 04, 2018 10:55 am
Goran Bregović u poslednje vreme ima strašno glupe i besmislene tekstove. Ona pesma što je išla na nesrećnu evroviziju na plećima nejakog Milana Stankovića je baš glupava da glupavija ne može biti.
Kad smo kod Brege ...svi znamo onu "haj*mo curice ,hajde dečaci ...."gde čovek kaže šta je motiv :
Jedva čekam da se svrši ljeto dosta mi je vrele klime zbogom, more, zbogom, more odoh u planine
A onda je glavni zaključak :
"...hajdemo u planine , jer tamo nema zime ....."
Pa za koji k....c idemo u planine ,zbog zime ,snega :sanke: ili da se sunčamo i surfujemo ?
Gost Gost
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Ned Feb 04, 2018 2:54 pm
sonia ::
Bajaga kad hoće da bude duhovan on odvali po nešto što obično prođe neopaženo.
U pesmi Budjenje ranog proleća, on i jednom momentu kaže "Kao Čajkovski 1812." To je godina Borodinjske bitke. Čajkovski je rođen tek 1840. a prve note je zabeležio tek 1871.
Pominje on u nekim pesmama i Moskovske bele noći koje ne postoje, a stigao je da "vidi" nad Berlinom 1945. Američke bombardere B52, koji su konstruisani kasnije
Eh...ali je napisao Uvertiru1812 u cast pobede ruske vojske nad Napoleonom, znaci Bajaga nije pogresio, i ta mu je pesma divna, obozavam je. ''...Pesma bi trebalo da bude nesto kao mars...''
A i ostalo je za diskusiju...pesnicka sloboda, mada, bele noci se mogu videti i u Nemackoj cak, a Moskva je negde na granici gde zaista pocinju bele noci ( sto ne znaci i polarnu svetlost, vec kratke noci, vise izgledaju kao sumrak)...Berlin pesma je i onako skakutava, strofe nevezane jedna za drugu ;) Pa nemoj Bajagu :D
Prema tome, pesnička sloboda mu dozvoljava ubaciti Tom Sojera i Han Solo-a u izvornu pesmu o Mostaru.
Mala moja ne sedi na pragu da ti sprava ne navuče vlagu
Gost Gost
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Pon Feb 05, 2018 4:00 pm
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Uto Feb 06, 2018 11:50 am
Je l' se porodila ona što se žvalila sa Dino Merlinom?
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Sub Apr 07, 2018 1:46 am
-Lažeš kao pas, gledaš me ko zver, stvarno nije fer. -Sve, sve, sve, sve ćeš da mi daš,al ja neću s tobom jer si mafijaš. -Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo -Ajde Jelo šmrći belo, pa nek vidi celo selo. -Plitak potok, a voda duboka??? -Mala leži tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate! -Oću kući da te vodim, ali ja sam izbjeglica nemam kuće bože bože zar ja tražim nemoguće? -Vetar duva kiša sipi a pod nama krevet škripi. -Zbog nje su me zvali papak? ja to nisam znaoooo -Jel te peku u daljini moje suze na haljini? -Skočit ću sa sedmoga sprata, rodila mi žena a ja nisam tata. -Moj se dragi u autu voza a ja jadna u šumi kod koza!!!! -Kažu nismo par zato što si podstanar? -Uz malu peć i radio svašta sam joj radio. -što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! -Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu. -šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema. -Moja mala nema prednjih zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!!! -Ti ode na zeleno ja osta na crveno, rastavi nas semafooor.? -Nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš. -Da dogovor kuću gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko.. -Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanišani. -Skini skini košulju al nemoj brushalter ostavi bar nešto mala da pocepa panter. -Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku. -Kuće laje a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi. -Ja te volim ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam.!!!!!! -Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala. -Alal vera mili moj, kad me stegneš joj joooj -Cveta cveće listaju banderre, ja te volim, ti si mi devojka!? -Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva. -Mala moja dođi da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gaćice. -Ja sam svoju Raziju miniro, poginut će ko je bude diro. -Pletem džemper, džemper mi u ruci, dođi mala pa mi ga navuci. -OOOO, otpala ti ruka ako drugu takneš oko struka. -Otišoooo si e pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii. -Nisam zgodan al sam neophodan, ko me proba želi me do groba.. -Mala moja na vrh sela moga, ti živiš u oblacima, ja živim u opancima ?? -Ja ti kažem odlazi pokido se lanac, a ti ne razumeš ko da si Bosanac. -Guram guram ne može da udje moja noga u cipele tuđe. -Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete. -Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator. -Sutra kada prođe što je noći milo, ti ne pričaj drugovima šta je sinoć bilo!!! -Puši puši mala puši mala ti, ne dozvoli vatri da se ugasiiiii -Dva bunara dva bunara a velika suša, dođi dragi izgore mi i srce i dušaaaa -Rodno mesto Banja Luka, jedem ćevap s mnogo luka u Beču sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter -Suzama sam lepio tapete kada ode i odvede dete -Ja sam mladić od pedeset ljeta, šta sam mator ništa mi ne smeta, sve me cure u mom selu jure, kaže majka da je zbog frizure -Kuvaš mleko kipi sve po ploči, u šta blejiš jebem te u oči
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: NAJGLUPLJI TEKSTOVI PESAMA -tribina za analiziranje :))) Ned Jan 13, 2019 9:35 am
Ti si top, ti si hot, ti si opasan maco tip, super lik, tako brutalan nocas znam ti si kap, a ja pustinja daj mi znak trpim jak bol u grudima
SOS saljem ti SOS, za srce ti si stres zbog tebe gubim svest jedan SOS, saljem ti SOS dodirom smiri me, pogledom digni me
Refren. O ne, ne, ne, ne ja necu sad taj alkohol necu antidepresive o da, da, da, da ja hocu da nocas si moj da sapuces mi moje ime
24 sata dnevno ti ces verno misliti na mene 24 sata dnevno bicu virus sto tece ti kroz vene
Ti si top, ti si hot, ti si super star ti si taj, pravi zmaj ti si number one vec je dva, gorim sva kao hartija znam u tri bices mi ful terapija
Refren.2X O ne, ne, ne, ne ja necu sad taj alkohol necu antidepresive o da, da, da, da ja hocu da nocas si moj da sapuces mi moje ime
Slavica Ćukteraš „24 sata“
---- Ova u predinfarktnom stanju,pod infekcijom i dehidrirala ? Tako mu dođe (čitaj tekst)