|
| Vicevi- ZEMUNCI :)))) | |
|
+5Astra vasko1 promaja Lily Danubius 9 posters | Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Sep 10, 2009 4:56 pm | |
| Svaki Zemunac ima 3 trenerke: -Za svadbu -Za sahranu -Za izlaske
Šta radi Zemunac na Dorćolu? Trafike. A šta radi Dorćolac u Zemunu? Sklekove.
Uciteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti: koliko je 2+2? - 4, uciteljice! - Bravo! A 3+3? - 6!!!!!! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uciteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam, brate... Previše je znala!
Ide Ciga ulicom i naleti na Zemunca: - "Kume, kume daj 20 dinara za 'leba..." - "Brate, jedi bez 'leba..."
Znate li sta radi dizelaš kada upeca zlatnu ribicu? - Pretopi je u kajlu
Pita lik zemunca : "Izvinite, da vas pitam..." Zemunac : "Koga ćes ti da vaspitaš?"
-Kako zemunac zove psa? -Znači dodji brate!
Kako Zemunac izjavljuje saučešće?
Tuga brate...
Naleti zemunac na prolaznika i pita ga: - "Kako se zoveš?" - "Hasan Dudić." Zemunac: - "Ma znam ja da si Haso Dudić, nego kako se zoveš?"
Uci tata sina, naravno Zemunci, matematiku... "Imaš, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve..." Sin ga prekine: "Ko mi, bre, uzme?!?"
Kako se Zemunac moli bogu? - Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti!
Dolazi Zemunac u trafiku. Zemunac: - Tebra, imaš papirne maramice? Prodavac: - Imam samo "Paloma". Zemunac: - Pa loma mi i treba!
Job interview u Zemunu. Šef: - Koliko imate od škole? Zemunac: -Pa, jedno 200 - 300 metara, brate...
Zemunac i Surčinac u kolima. Ko vozi? Pandur.
Sretnu se 2 zemunca -brate, de si bio brate? -evo brate, išao sam na parastos -Grčka, zezanje a?
Dva Zemunca sede u domu zdravlja i čekaju. Prilazi im sestra i pita: -Jeste li vi za EKG? -Ne, mi smo za SRS!!!
Kako se Zemunac javlja na telefon? -Znači halo!!!
Ze-brate-mun, Za-brate-kon, Zo-brate-vrt! :) :)
Dolazi zemunac kod ortaka na Božić i ortak mu kaže:" Hristos se rodi", a ovaj njemu:" U brate čestitam, ka' ćes da častiš!"
Šta kaže Zemunac kad mu ne pali auto ? Ispoštuj me bre brate
Kako zemunci pevaju Cecu? ...znam za jedan grad, pored je Beograd...
Krešu se Zemunac i Dorćolka, kad odjednom Dorćolka počne da mumla: - Svršiću, svršiću, svršiću! A Zemunac joj odvali šamarčinu i reče: - P..ka ti materina ko ti je taj Svršić!?
Kako Zemunac piše sastav na temu "Zima" Zima, to je godišnje doba kad čak i moj tata drži ruke u SVOJIM džepovima.
Pitali Zemunca: - da li čitav svoj život živite u Zemunu -Ne još - odgovori Zemunac.
-Koja je razlika izmedju Zemunca i tramboline? - Panduri izuvaju cipele kad skaču po trambolini.
- Danas sam uradila test trudnoće!-saopštava sponzoruša Zemuncu -I jesu li bila teška pitanja?
Prosio Zemunac sponzorušu, i otac kaže - Ako imaš kuću, auto i lovu daću ti njenu ruku. Zemunac: -Brate! Sa čim treba da ufuram, pa da dobijem celu ribu?
Pitali Zemunca zašto je Sami živeo na Dorćolu? - Zato što je majmun!- odgovori Zemunac.
Zaustavio žandarm Zemunca i kaže mu: - Dajte mi svoje ime i prezime! Zemunac odgovara: - A kako ću onda ja da se zovem?
Sudija pita optuženog Zemunca: - Ako ste već ukrali zlatan nakit, zašto ste ostavili pet hiljada evra koje su bile u drugoj fioci? - Ajde nemojte sad i vi...Dosta mi je što me ceo Zemun zajebava!
Dolazi Zemunac iz inostranstva i hvali se po kraju kako je karo crnkinju. Pitaju ga ortaci da opiše kako je bilo.
Kaže on kao karam ja nju i ona odjednom počne da vice diper, diper. I ja šta ću brate dnempr.
-Kako zemunka uspavljuje bebu? -Znači spavaj !
Mali Zemunac šeta kejom sa ćaletom i vidi leteći tanjir: - Znači, ćale brate, mis'im š'a je ovo, a? A otac mu smireno odgovara: - Vanzemunci sine, vanzemunci !!!
Šta zemunac kaže kad ga na granici uhvate sa 500 kg. heroina? - Nosim ga brate na spaljivanje u Obrenovac!
Kako Zemunac igra Šekspira? BITI IL NEBITI, PITANJE JE KOGA
Kako zemunac vodi ljubav? Ima svoje ljude za to. | |
| | | rouzvel Black Magic Woman
Godina : 67 Location : Beograd Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sre Mar 03, 2010 8:36 am | |
| Šeta zemunac malo dete parkom. I dete počne da plače, i plače... A zemunac na to krene mirnim, brižnim glasom: • Smiri se Pero, smiri se Pero... Dok mu ne priđe jedna žena i kaže: • Ah, vi ste baš jedan brižan otac! A koliko godina ima mali Pera? A čovek će na to: • Ne, ja se zovem Pera. :zlz:
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sre Mar 03, 2010 8:39 am | |
| Ulazi zemunac u crkvu i kaze popu: - nindža brate dobra ti je gajba ali su ti posteri malo isfurani.. ***************************** Kako Zemunac čestita sestri položen ispit? Brate, sestro, ćale si, keve mi!! ***************************** Kako Zemunac objašnjava frizeru kakvu frizuru želi? - Znači, sa strane i pozadi mi jebi kevu, a ovde gore me ispoštuj, brate!
| |
| | | Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Mar 04, 2010 4:20 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Apr 01, 2010 11:15 am | |
| Novi padež Zemunativ, na pitanje -KOGA? ČIME?
Kako se zove najpoznatija marketinška agencija u Zemunu?
Znachi&Znachi
Da je Cezar ubijen u Zemunu, pitao bi - zar i ti sine, brate? :rlol:
| |
| | | Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sre Jul 14, 2010 3:53 pm | |
| Kako se zove Zemunski dečiji hor ? KALIBRI [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Okt 14, 2010 7:50 am | |
| Kako Zemunac zove ulicu "Majke Jevrosime "?
"Keve Jevre !"
ps a ovo i nije vic -nego istina . | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pon Okt 18, 2010 10:02 am | |
| Zemunac: Mali , znači, zašto si dobio keca iz vladanja??? Klinac: Udarao sam glavom o zid! Majka: Nesrećniče, zašto si udarao glavom o zid? Klinac: Kevo, brate, šta ti je?! To nije bila moja glava!!!
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Okt 21, 2010 3:59 pm | |
| Kaže keva sinu zemuncu:
- Nista ne učiš, ništa ne radiš... Nista ne valjaš!
Kaže sin zemunac:
- Valjam kevo, valjam! :joint:
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Okt 21, 2010 4:06 pm | |
| Zemunac muva ribu u kafiću: - Znači, mala, čim se baviš!? - REŽIJOM!!! - Struja, voda, komunalije, a!??? ******************************* Kako zemunac sadi krompir? Dodje na poljanu, istrese krompir iz džaka i kaže: "znači razlaz!" ******************************* Kaže riba zemuncu: Kako si ti lep, pa lepo obučen, pa lepo obrijan, pa lepa ti kosa, pa lepo mirišeš ... odvali joj zemunac šamar i kaze: - Kome ti gej! ******************************* Sedi mali zemunac na betonu i nailazi baba i pita ga: - "Šta radiš sinko?" Kaže zemunac: - "Šimpu vutru", a baba odgovara: "MOJNE NA TONBE!"
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sre Nov 17, 2010 9:23 am | |
| Хасан Дудић стоји испод дуда, кад наиђе Земунац: • Јао, брате, што си ти мени нешто познат! Како се зовеш, брате? • Хасан Дудић. • Ма видим брате да хасаш дудић, него како се зовеш?
| |
| | | promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sre Nov 17, 2010 10:13 pm | |
| j3B* se Zemunac i Dorcolka, kad odjednom Dorcolka pocne da mumla: - Svrsicu, svrsicu, svrsicu! A Zemunac joj odvali samarcinu i rece: - P..ka ti materina ko ti je taj Svrsic!?
Hasan Dudic stoji ispod jednog drveta(duda) kad, naidje Zemunac. - Jao, brate, sto si ti meni nesto poznat! Kako se zoves, brate? - Hasan Dudic. - Ma vidim brate, da hasas dudic, nego kako se zoves?
Otisao Zemunac u javnu kucu, kad tamo samo jedna slobodna: - Posto sestro-pita Zemunac? - Onanija 100 eura, duvanje 500, sex otpozadi 1000 eura - Au pretera ga sestro- rece Zemunac. - Dodji do prozora da ti nesto pokazem, - rece mu prodavacica ljubavi, - jel vidis onaj Mercedes dole e to sam zaradila onanijom, Zemunac se zamisli i pristade, posle obavljenog posla nije zalio ni jedan jedini euro. Sutradan dodje opet, kad ono opet samo ona od juce slobodna. - Sestro ja bi duvku ali smanji malo cenu - rece Zemunac. - Dodji do prozora da ti nesto pokazem,- rece mu ona, - jel vidis onu kucerinu na Gardosu, e to sam zaradila na duvku. Pristade Zemunac i opet odusevljen ode kuci ne zaleci ni jedan euro koji je dao. Opet sutradan dodje resen da je kresne pa sta bude. - Sestro danas cu da te kresnem ali necu u dupe nego u p.... - Dodji da ti pokazem nesto. Jel vidis ovaj Zemun -Vidim- rece Zemunac - E da ja imam Pi... ovaj Zemun bi bio moj. - rece prodavacica ljubavi | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Čet Apr 21, 2011 9:11 pm | |
| Na suđenju pita sudija optuženog "zemunca":
- Imate li nešto za svoju odbranu?
- Imam u garaži dva "magnuma" i tri "kalašnjikova"! | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sub Maj 07, 2011 10:28 am | |
| Zemunac se svadja sa ortakom:
"Šta si ti kenjao da sam ja srao da je onaj jeo govna!!!" :rlol:
| |
| | | vasko1
Datum upisa : 02.01.2011
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Avg 05, 2011 3:06 pm | |
|
U zemunskom porodilištu juče je rođeno pet beba. Tri dečaka i dve devojčice, svi odranije poznati policiji.
| |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Avg 12, 2011 1:18 pm | |
| Upeca zemunac zlatnu ribicu. I ribica mu kaze da ce da mu ispuni jednu zelju ako je pusti. Zemunac: Dobro hocu neka dobra kola! Ribica: Ces na odlozeno placanje ili na lizing? Zemunac: Ces ti na mast ili na ulje? | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sub Nov 05, 2011 10:50 am | |
| Kako se zemunac bori sa temperaturom?
- Znači, brate skidaj se sa mene! :rlol:
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Dec 23, 2011 8:47 am | |
| Pita Seka Sablić Zemunca:
- Kako tvoje belo uvek ostaje tako belo? - Prva ruka Seko, prva ruka :rlol:
| |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Jan 06, 2012 7:26 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Uto Feb 28, 2012 11:05 am | |
| Kako se zove kum na venčanjima u Zemunu?
- Zaštićeni svedok. | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sub Maj 12, 2012 4:46 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Uto Maj 29, 2012 2:38 pm | |
| | |
| | | Sikret
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Okt 12, 2012 8:51 pm | |
| Tata kaže sinu :Opet su ti crvene oci Sin:cale pušio sam travu Tata NE LAZI ME OPET SI PLAKAO !!!!! | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Okt 26, 2012 11:44 am | |
| Zemunac rešava ukrštene reči: "Luka u Španiji, sedam slova"... - Bojović! | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Ned Dec 02, 2012 2:22 pm | |
| Prosio Zemunac sponzorusu, i otac kaze - Ako imas kucu, auto i lovu dacu ti njenu ruku. Zemunac: -Brate! Sa cim treba da ufuram, pa da dobijem celu ribu?
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Pet Feb 22, 2013 9:09 pm | |
| MUNZE KONZA: Ako volite viceve o Zemuncima, ovo je video koji morate pogledati! [You must be registered and logged in to see this image.] Znači, brate, ako ovo nije jedan od najboljih video-klipova, onda, brate, ne znamo, znači, šta je :) | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sub Avg 02, 2014 11:48 am | |
| Sretnu se dva Zemunca: -Brate, de si bio brate? -Evo brate, išao sam na parastos. -Grčka, zezanje a? | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sub Sep 09, 2017 11:25 am | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Uto Jan 09, 2018 8:07 pm | |
| Razgovaraju dva Zemunca: - Hristos se rodi... - A... čuo sam već brate...
| |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Uto Sep 11, 2018 9:28 am | |
| Doselio se migrant u Zemun . Izađe na terasu da protrese tepih . Vidi ga komšija Zemunac ,pa kaže : Šta je ,Aladine ....neće da upali ,aaa ? | |
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) Sub Sep 07, 2019 9:50 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi- ZEMUNCI :)))) | |
| |
| | | | Vicevi- ZEMUNCI :)))) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|