| upoznajmo se kroz igru | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Xenia
Godina : 47 Datum upisa : 25.09.2009
| Naslov: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:17 pm | |
| ovde treba da pokusate da pogodite osobinu,naviku ili bilo sta osobe iznad a ona je duzna da kaze da li ste pogodili ili ne. Kako sam zamislila evo NA PRIMER,zamislicemo da je >Kijara< bila iznad i ja pokusavam da pogodim da ona ne voli da jede kuhani kupus
druga osoba moze pogadjati o meni a Kijara kad se ukljuci odgovara na sve pretpostavke da li je istina ili ne i pise o osobi iznad.
Ajde da pokusamo,znaci stoji:
KIJARA NE VOLI DA JEDE KUHANI KUPUS | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:18 pm | |
| precizna...do tanchina-bitne su joj sitnice...npr. Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:21 pm | |
| Volim kupus.I to sa rebarcima..:))
Montoya ne voli crvenokose? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Xenia
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:21 pm | |
| Tacno Kijara se boji zmija? | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:23 pm | |
| hm...nije mi svejedno ali krokodila bash se bojim...:))) Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Xenia
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:25 pm | |
| - montoya ::
- hm...nije mi svejedno ali krokodila bash se bojim...:)))
Sledeca pretpostavka? ne pise mi ako neko prije odgovori pa moram da ispravljam naknadno post. Ajde da pretpostavim da MONTOYA ima simpatiju na forumu | |
|
| |
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:26 pm | |
| nije staticna osoba.........uvek je u zurbi. [You must be registered and logged in to see this image.] Ne voli laz, dobar je drug. | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:27 pm | |
| Bojim..:)) slatkica voli samo rečnu ribu..? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:27 pm | |
| da..tachno je:))) Xenia je znatizeljna, to predpostavljam?:)) Slatkicass je u pravu... [You must be registered and logged in to see this image.] Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:31 pm | |
| Ne, uopste nisam ljubitelj ribe. Jedem je jer je zdrava ali je ne volim. Monty, ti si divan. iskren, posten drug. Ali si i ti uvek u zurbi, nabrzka ispijes kafu pa nastavljas dalje [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Xenia
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:32 pm | |
| Jel vi mene mozda znate? hahahaha,sve tacno,osim sto Slatkicass kaze bila sam uvek u zurbi,ucim se da usporim
Mislim da je jako sposoban da od dinara napravi dva
Posto sam opet fulala
Slatkicass mora biti da voli slatke stvari(kolace,cokoladice i sl) | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:34 pm | |
| recimo da ..nekad bilo i tri:))) Slatkicass , krajnje odgovorno obavlja svoj posao..mada u u malom prstu ima znanje za to..tj. sa lakochom odradjuje? Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:39 pm | |
| Obozavam pogotovu tulumbe i reform tortu....., a sto se sposobnosti pravljanja para tice, ako si mislila na mene u pravu si [You must be registered and logged in to see this image.] . Mlada si, jos se ucis....... nauci zivot zivljenju po tvojim pravilima, ne dozvoli da on "uci" tebe, jer onda obavezno boli. Hm.....jos te nisam dovoljno citala da bih nesto vise mogla reci. Bice prilike....... | |
|
| |
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:43 pm | |
| - montoya ::
- recimo da ..nekad bilo i tri:)))
Slatkicass , krajnje odgovorno obavlja svoj posao..mada u u malom prstu ima znanje za to..tj. sa lakochom odradjuje? Da, ali se moj posao uci do penzije(ako nastave sa promenom zakona mozda i ne docekamo penziju vec se postapajicu vucemo na posao, pa ko koliko izdrzi),non-stop nesto menjaju u zakonu..... MOnti voli brzu voznju, Nikako da doleti:)) | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Okt 11, 2009 9:44 pm | |
| jbg..tochno tako:)))
Xenia voli Triler zanrove filmova? Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Xenia
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Okt 12, 2009 11:04 am | |
| pa moze se reci
Montoya strogo pazi da ima ciste cipele(teniske-obucu) | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Okt 12, 2009 11:32 am | |
| montoya nenosi tenisku obuchu vetj klasichne patike tipa: [You must be registered and logged in to see this image.]ali vodi rachuna o tome:)) Xenia voli sok od cedjenog votja? Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Xenia
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Okt 12, 2009 11:40 am | |
| jao da,posebno narandze
preskace dorucak? | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Okt 12, 2009 1:06 pm | |
| ne....retko kad preskochim...mada upravo bas danas sam preskochio.:)) da si rekla npr. "danas nisi doruchkovao" pogodak bi bio 100%:))
Xenia vodi rachuna o ishrani ... Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Ime ;p
Datum upisa : 28.01.2016
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pet Jan 29, 2016 3:32 pm | |
| Montoya obozava da sara po forumima :) | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pet Jan 29, 2016 5:00 pm | |
| Ime je plavusa i voli forumske igrice | |
|
| |
Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Mar 26, 2017 8:42 pm | |
| Astra voli flert svake vrste | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Mar 26, 2017 8:55 pm | |
| Tacno
Bleki stavlja masku za kosu i koristi ulje za poslije pranja. | |
|
| |
Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Mar 26, 2017 10:02 pm | |
| Delimično ...
Astra obožava romantične priče | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Mar 26, 2017 10:23 pm | |
| istinite,zivotne....♥
Bleki ima momente kada se zatvori u sobu i cuti....islkljuci se iz ove dimenzije i tako puni baterije za dalje. | |
|
| |
Black Wizard Crni Mag
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Mar 26, 2017 11:14 pm | |
| Istina
Astra je vrlo komunikativna osoba, uvek spremna da sasluša ljude i uvek da savet ako je potrebno | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Ned Mar 26, 2017 11:56 pm | |
| imas nos ....hahahhaha
Bleki voli da se igra psihologijom. | |
|
| |
Black Wizard Crni Mag
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Mar 27, 2017 12:00 am | |
| Obožavam. Ljubav na prvi pogled, kao i filozofija Astra je dama, u pravom smislu te reči | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Mar 27, 2017 12:14 am | |
| Mnogi sebe smatraju damama i dzentlmenima,ali to treba da znaju ljudi oko njih....malo smo nekriticni kad mislimo o sebi....dama sam koja moze sve...i biti musko,tata ,uraditi sto mnoge dame ne bi,mjesto rodjenja nam ne daje taj prefiks,ali gen....s tim se radja.
Ako poklanjas,onda je to nesto vanserijsko,potpuno originalno,jesam u pravu Bleki. | |
|
| |
Black Wizard Crni Mag
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru Pon Mar 27, 2017 12:24 am | |
| Naravno. Ne moraš samu sebe postavljati na pijedstal sve dok ima onih iskrenih da to za tebe urade ali ti ne moraš ni znati da je neko to uradio. Dovoljno je da osetiš ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: upoznajmo se kroz igru | |
| |
|
| |
| upoznajmo se kroz igru | |
|