Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Uto Jun 29, 2010 7:23 pm
Mnogo je pjesama koje nisu po mom ukusu,ali sta cu...ako su mi "nametnute" da ih slusam...ne protivim se...cujem ih,a ne cujem [You must be registered and logged in to see this image.]
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Uto Jun 29, 2010 7:27 pm
Ima neki narodnjak , nešto sa nekom trešnjom koja raste u planini..e tu ne mogu da smislim , a često se čuje na lokalnom radiju-koji moram slušati na poslu .
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Ned Mar 22, 2015 2:46 am
Vendi,Dj Krmak-nađe se svašta. Ove instant pevaljke.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Sub Jun 18, 2022 3:41 pm
Ne mogu da nabrojim koliko ih je. Sve ove novokomponovane starletopevaljke bih poslala u stalu da pevaju govedima i kozama. Jesam matora, hvala Bogu nisam gluva. A i ja se jezim na Karleusu. Ocaj... sto nema u kvalitetu glasa i onoga sto OPEVA to hoce da nadoknadi garderobom bez stila i ukusa, ponasanjem onim malo pismenije piljarice... Ma uzas. Nije jedina, nego ih i ne slusam i ne gledam.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Sub Jun 18, 2022 3:43 pm
Odgovor je očekivan i jasan-CECA! Pa svi dalje od GRAND /PINK produkcije . Bez izuzetaka .
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Pet Okt 20, 2023 10:43 pm
da je samo jedna
Eugen Grafvajer
Godina : 62 Humor : C Datum upisa : 15.07.2023
Naslov: Re: Da li postoji neka pesma.... Sub Okt 21, 2023 11:29 am
Sve pesme koje nemaju neku "normalnu" priču. Pesma se ne svodi na rimovanje.Sve te pesme o viskiju, drogi, kokakoli i ostalim sranjima koja se puštaju deci i ostalima, kao uspeh u životu su teška sranja. Odavno sam razdvojio muziku od lirike jer muzika ispunjava a lirika je svetlosni efekat.