|
| Putovanje AUTOSTOPOM ? | |
|
+3sonia determinanta Danubius 7 posters | Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| | | | determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Sub Apr 24, 2010 3:16 pm | |
| 70-ih, sigurnih, godina par puta sam stopirala, ali ne dalje od Palića, a to je 8 km od Subotice. Na duži put se nisam usuđivala, a nisam ni imala preku potrebu, jer je za putovanja uvek bilo para. | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Sub Apr 24, 2010 3:20 pm | |
| Za moju generaciju je to bilo "in" Recimo -po Evropi , pa do Indije .... Ali nekako se to ipak završavalo na vozu . Kad bolje razmislim -ko bi stao "kosijanerima" koje ne poznaje ??? Sad mislim da je to čak i veoma opasno . Ni ja ne stajem autostoperima -ako ne poznajem , i ako nisu deca. Ali sve to je lepo zvučalo........... | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Pet Jun 25, 2010 11:27 pm | |
| Nis- Cuprija i nazad. Studenti na Visoj. Super dozivljaj. Nismo stalno, ali kad okasnimo, pa treba dugo da se ceka bus ili voz, idemo na stop. Dogodovstine za pamcenje!Pouke:- Ako izgubite ( za zene) samopouzdanje, stanite na autoput! Vozaci kamiona ce vam ga dici ( ili vi njima) - Ako stojite na autoputu rano ujutru, spremite licnu kartu, eto vam policije! - Ako se vozite sa Turcinom, samo grupno, i spremno da odslusate Karleusu na Turskom, i da dobijete paket coca-cole za poneti! -Ako vas policija zaustavi ne dajte lazne podatke ( ko moj drug) je l oni na licu mesta proveravaju, pa vam tako proadne dozivljaj voznje stopom, posto vas oni povezu! - Znajte da ce te sve to i mnogo vise pamtiti kao najlepsi deo skolovanja! | |
| | | Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Ned Jul 04, 2010 5:46 pm | |
| kod nas u Zenici taxista ima masa....svi voze na odredjenu relaciju i po istoj cijeni.....bilo da je jedna stanica ili deset....kriza u gradu pa su se rasporedili......i kada sam nekad morala uzeti taxi do posla.....kod nas ne moras da ih zaustavljas sami stanu .....za par minuta prodje ih deset....ali ja cekam da mi onako lik ne izgleda opasan pa da sjednem....nekako kada vidim ko sve danas vozi.....sa ponekim bih smjela voziti se jedino kada bih imala security kraj sebe.....a da stopiram.....nema sanse..... :790114: | |
| | | PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Ned Jul 04, 2010 6:01 pm | |
| Nikad ne stopiram..ako nemam za taxi..pretezno idem peske...... od hale pionir do bloka 62..ili iz centra Zarkova do blokova..najduze relacije..bilo je i kracih... na moru sam jednom isao..20 km..po plazi...mozda i vise..nisam merio..od Nei Poria(pored Platamona) pa do Leptokarie.. ali zato sam uvek stopirao na moru...Kupari - Dubrovnik ... nekad bilo..sada imamo auto....samo sam jednom stao...stoperki...ne volim da stajem... | |
| | | popovac
Godina : 56 Location : Trebinje Humor : znam i ozbiljan se nasmijati Datum upisa : 26.04.2010
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Ned Jul 04, 2010 8:09 pm | |
| Nisam nikad stopirao ,već dugo vozim auto . Ali sam primao ,i stopere i stoperke .Često sam na putu pa je doživljaja dosta .Evo jedne zgode : Rano jutro na naplatnoj kućici Popovača krećem prema Beogradu .Stopira mlada žena . Stajem ,a ona pita idete li prema Slavonskom Brodu . Odgovaram da idem i ona skida ruksak ,stavlja ga na zadnje sedište i sjeda na mjesto suvozača .Na radiju sa DVDa pjeva Haris Džinović.. . Ostarit ću neću znati...... Hoće te li to smeće ugasiti ,i pustit nešto pametnije reče ONA načinom naređenja . Hoću rekoh skrećući u zaustavnu traku . Zaustavim auto ustanem sa sedišta otvorim vrata kažem dami izvolte pokazujući joj da izađe ,dohvatim i ruksak dam joj ga i kažem za vas je ono smeće ugašeno ..... | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Pon Jul 05, 2010 11:45 pm | |
| Nikad i ne preporučujem nikome...Čak ni na kratke relacije.Sad zašto. Može svako,sve do jednom.. U današnje vreme,kad nisi siguran u svojoj kući,a ne u tuđem autu. Čak bi alepovala da se ne stopira.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Pon Jul 05, 2010 11:51 pm | |
| Naša deca idu u medicinsku i ekonomsku u Sombor i naravno, imaju mesecne karte za bus, ali naravno i zakasne . E onda stopiraju .
Dok sam radio u Somboru , redovno sam ih vozio , no....prosle godine jedan moj poznanik tako zimi pokupio dvoje momaka u Somboru, skolarci . Inace je covek direktor Panonske banke, i ima audia, mislim. Sutradan vidi....klinci mu izrezali ziletom valjda zadnje sediste gde su sedeli. Sta je zahvalnost..... | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Pon Jul 05, 2010 11:58 pm | |
| Auto nije vredniji od ljudskog života.Ovo je samo jedan od primera..Da hrvatskoj obijesti prema Hercegovini nema kraja pokazao je i večerašnji prilog na RTL-u, u kojem stanovnica Trilja, komentirajući brutalno ubojstvo nesretne Kristine Šušnjara, govori kako je skandalozno da djeca u Trilju stopiraju uz cestu kojom voze i Hercegovci... Ta izjava i ne bi toliko zgrozila da nije došla u ovakvoj crnoj konotaciji i iz kraja koji je u mnogočemu mentalno vrlo sličan Hercegovini i koji se od Hercegovine razlikuje, ako ništa, onda po tome što se u toj istoj Hercegovini ovakvi brutalni slučajevi ubojstava maloljetnih djevojaka ne pamte dok je u sinjskoj krajini ovo već treći takav. Vjerojatno Cetinjanima percepciju njih samih kvari činjenica što Ivan i Pavle Bulj nisu Hercegovci pa se onda u nedorečenim situacijama kakva je ova krivac opet traži negdje drugo. Jer "nisu naši takvi". Hercegovaca ima dakako svakavih. "Ta svugdje na svijetu ima govana" kazao je jedan pjesnik, no kada su u pitanju serijska ubojstva tu smo za Hrvatsku Europa.Da stvar bude gora Triljskom cestom prolaze i svi drugi od Dubrovčana, Makarana, Imoćana, Bosanaca, Albanaca i Crnogoraca i koga sve ne, ali dotičnoj Triljanki u oko su upali baš Hercegovci. Kojeg li krasnog komšiluka!24 sata večeras su objavili da je mladi Luka P. (23) iz okolice Sinja navodno priznao da je sudjelovao u ubojstvu 21-godišnje Kristine Šušnjare. Neslužbeno se doznaje kako je rekao inspektorima da će ih odvesti na mjesto zločina. Iz njegovog iskaza, proizlazi da je bilo više napadača, no nije poznato koliko. Kristinu su na silu ukrcali u automobil, te je na zabačenom predjelu ubili udarcima tupim predmetom u glavu. Iako se nagađalo da je motiv ubojstva bilo silovanje, istražni sudac Stanko Grbavac potvrdio je da je nalaz obdukcije pokazao kako Kristina nije silovana, čak štoviše bila je nevina.Policija za sada nije pronašla odjeću donjeg dijela tijela, kao ni torbicu i mobitel, koji je ubojica izbacio već u vožnji na putu od Trilja prema Donjem Docu. Kristinu Šušnjaru pronašli su smrskane glave. Tijelo su pokušali identificirati članovi rodbine, ali zbog teških ozlijeda glave nisu mogli sa sigurnošću potvrditi da je riječ upravo o njoj. Definitivna potvrda obavljena je tek provjerom otisaka prstiju.Ako je Sinj u Hercegovini gospođa je onda u pravu. Inače kada drugi put budete htjeli popiti kavu u Trilju, produžite. Jer iako njihovi ubijaju Vas smatraju ubojicama. Hvala hrvatskim medijima.poskok.info Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? Sre Feb 02, 2011 5:58 pm | |
| - sonia ::
- Nis- Cuprija i nazad. Studenti na Visoj. Super dozivljaj. Nismo stalno, ali kad okasnimo, pa treba dugo da se ceka bus ili voz, idemo na stop.
Dogodovstine za pamcenje! Pouke: - Ako izgubite ( za zene) samopouzdanje, stanite na autoput! Vozaci kamiona ce vam ga dici ( ili vi njima) - Ako stojite na autoputu rano ujutru, spremite licnu kartu, eto vam policije! - Ako se vozite sa Turcinom, samo grupno, i spremno da odslusate Karleusu na Turskom, i da dobijete paket coca-cole za poneti!
-Ako vas policija zaustavi ne dajte lazne podatke ( ko moj drug) je l oni na licu mesta proveravaju, pa vam tako proadne dozivljaj voznje stopom, posto vas oni povezu! - Znajte da ce te sve to i mnogo vise pamtiti kao najlepsi deo skolovanja! Da dopunim pricu Podjemo na ispit, nas nekoliko devojaka. Obicno smo se menjale redom koja ce kad da vozi. Ovog puta bila Olja. Negde na pola puta pukne guma. Ispitivac je iz Beograda, jako stroga, nema kasnjenja.. Znamo da je zabranjeno stopiranje na autoputu, ali... Ispit je, ucile smo hocemo da stignemo... Stopiramo, staje neki beli kombi. Ulazimo nazad, sedamo, sofer, jos dva momak pozadi + nas pet. Pitaju oni da li znamo d aje zabranjeno stopiranje? Znamo. Paa? - Da se presdtavimo, ispektori policije! Da ste videli samo- Pravdamo se nas pet sve u jedan glas! Oni nas gledaju prvo cuteci, pa pocinju da se smeju! Elim, isli oni negde do Raznja, a mi moramo dalje.. Opet stopiramo. Kaze drugarica - Mercedes cemo! Staje '' mecka'' , posedamo...a unutra Ciga vozio prasice, sta li, to smrdi, nedao ti Bog! Kaze ova- Idemo do Paracina! Mi je pogledasmo, pa sve cutimo, samo da sto pre izadjemo, to bilo prvo sledece mesto! Opet stopiraj. Neki dedica, fin covek odveze nas do ulaza u skolu... Stigosmo i na taj ispit! Nekad bilo, sad se pripoveda! ( I dan danas se salimo- 'Oces u mercedes, je l' ? ) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Putovanje AUTOSTOPOM ? | |
| |
| | | | Putovanje AUTOSTOPOM ? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 35 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 35 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|