Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Romanticni filmovi Ned Avg 29, 2010 10:21 pm
Koji su to po vama najromanticniji filmovi.. napravite listu i ako zelite dajte kratak rezime za one koji ga nisu gledali a mozda bi zeleli...
Za pocetak navescu samo neke koji su mi bas romanticni:
- Prohujalo sa vihorom- mogla bih ga gledati stalno, prelep film, knjiga fenomenalna
- The notebook- pogledala po preporuci i odusevila se. Ovaj film prati neizvesno putovanje mladih ljubavnika, Noe Kalouna i Eli Hamilton, koji su imali strasnu letnju romansu i, posle godina razdvojenosti prouzrokovanih ratom, neočekivano se pronašli i ponovo sjedinili. Priča o neopisivoj ljubavi, preprekama i strastima otkrivena je jednoj ženi decenijama kasnije. To joj je otkrio čovek koji ju je redovno posećivao i čitao joj priče iz misteriozne beležnice...
- Gordost i predrasude-
- Stigla vam je poruka-
- Prljavi ples-
-Titanik-
Koji su po vasem misljenju naromanticniji filmovi?
1- Prohujalo as vihorom 2- Kazblanka 3- Sabrina 4- Zgodna zena 5- Titanik 6- Praznik u Rimu 7- Sjaj u travi 8- Opasne veze 9- Stigla vam je poruka
i naj naj film svih vremena
The notebook
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Romanticni filmovi Pon Nov 08, 2010 12:38 pm
.. ovo sam nasla na jednom sajtu, pa prenosim u izvornom obliku.. :eee: .. inace, neki filmovi su fenomenalni, izdvojila sam ih a neki mi bas i nisu.. a neke cu tek pogledati..
Here's video with all the greatest movie couples! Hope you enjoy!
-You've got Mail -Pride and prejudice -The holiday -elizabethtown -Message in a bottle -Titanic -when harry met sally -Juno -Pride and Prejudice -Pirates of the Caribbean 3 -The Passengers -Spiderman -The patriot -2 weeks notice -13 going on 30 -13 going on 30 -Mr and Mrs Smith -nights in rodanthe -The man in the moon -Sense and sensibility -The proposal - preporucila bih ga svima, sjajan film.. -Sleepless in seattle -10 things i hate about you -A walk to remember -The princess Diaries -Atonement -Sisterhood of the Traveling Pants -he's just not that into you -made of honor -the notebook -australia -gone with the wind -ever after -sisterhood of the Traveling Pants -He's just not that into you -Legally blonde -Little Women -The Curious Case of Benjamin Button -Far ans away -sleepover -phantom of the opera -fired up -just friends -Sweet home alabama -17 again -Confesssions of a shopoholic -Cold Mountain -Enchanted - ovaj film nije nista narocito.. -the princess bride -defiently, maybe -Ghosts of Girlfriends past -Sisterhood of the Traveling Pants -Romeo and Juliet -Becoming Jane -Dirty Dancing -Twilight -A Cinderella Story
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Romanticni filmovi Sub Okt 27, 2018 6:36 pm
podbarac ::
ZoxZoja ::
Drage moje kako nagovoriti muško da se gleda "romantičan" film?
jedino mito ili ucena ili
Hvala Komšija. Pokušaću prvo tehnikom "Dušo hajde da pogledamo videćeš da ne boli" pa ako ne upali onda ćemo gledati Tora ili nešto slično.
rouzvel Black Magic Woman
Godina : 67 Location : Beograd Datum upisa : 23.02.2010
Naslov: Re: Romanticni filmovi Sub Nov 03, 2018 7:34 am
Samo ucenom i nikako drugačije
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Gost Gost
Naslov: Re: Romanticni filmovi Sub Nov 03, 2018 7:51 am
Ja nikad ne nagovaram. Fino pustim film i kažem: "Ne diraj!" Nema baš nekih mnogo opcija, ili gledati ili zaspati. Doduše, tako i ja gledam "Iskovano u vatri" i slične stvari. Jbg. ako hoćemo da razumijemo jedno drugo moramo zaviriti da vidimo šta je to što interesuje ono drugo, tako učimo jedno o drugom.
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Romanticni filmovi Sub Nov 03, 2018 10:54 am
ne gledam i cao....ha ya.
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: Romanticni filmovi Sre Dec 05, 2018 12:38 pm
Ja volim da gledam romanticne filmove, ne bih ni jednu favorizovala jer ima zaista mnogo .... No mogu samo da kazem da sam skoro pogledala jedan i to na TV aloooo zamislite da su pustili nesto sto jos nisam videla (totalni sok ! ) pa ako neko voli , moze da pogleda ....
rouzvel Black Magic Woman
Godina : 67 Location : Beograd Datum upisa : 23.02.2010
Naslov: Re: Romanticni filmovi Sub Jan 05, 2019 12:43 am