Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Poruka za danas ✎ Čet Sep 30, 2010 12:12 am
First topic message reminder :
Nagrada za življenje u istini postaje zadovoljstvo života u svakom momentu koji živite. Nema čekanja na duhovna dobra. VI ih primate upravo sada.
Biti ovde i sada znači prihvatanje laganog procesa ljudske evolucije. Prihvatanje svojih trenutnih ograničenja kao savršenstva.
Brenan
Poslednji izmenio Iris dana Čet Sep 30, 2010 12:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Autor
Poruka
Okano Somborska Ruža
Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Uto Nov 07, 2017 8:47 pm
Mogu li tu kraj tebe? Tu negdje? Samo malo. Jedan zivot. Mogu li...jel mogu duso ?
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Uto Nov 07, 2017 8:49 pm
Okano ::
Mogu li tu kraj tebe? Tu negdje? Samo malo. Jedan zivot. Mogu li...jel mogu duso ?
Možeš dušo ,kako da ne.
Okano Somborska Ruža
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Uto Nov 07, 2017 8:52 pm
Kijara-brm ::
Okano ::
Možeš dušo ,kako da ne.
Hvalaaa :zaljubljena: :c925:
Okano Somborska Ruža
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Sre Nov 15, 2017 10:31 am
"Živela jednom jedna budala . I kao sve budale , on pojma nije imao da je budala ! I zato je živeo srećno , život mu nije bio loš . Nije ga ništa mučilo , nije ga ništa brinulo , samo je živeo ... Na drugoj strani grada , živeo je jedan pametan čovek . I kao svim pametnim ljudima , ceo njegov život je prolazio u traženju odgovora , u traženju smisla , u sklapanju mozaika ... I zato je živeo u strahu , u brizi ... ... A onda su se oni jednom sreli ! - Život je prelep !!! viknu budala . - Ne bih rekao - odgovori mu pametni . - Zašto ? upita budala ... I tu pametni poče nadugo i naširoko da mu objašnjava prirodne zakone , zakone dijalektike , filozofiju .. ukratko , sve ono što budala svojim umom ne bi mogao da razume ! Budala ga je ipak pažljivo slušao sve dok ovaj nije završio a onda je slegao ramenima i rekao : - Koja si ti budala čoveče ! "😂
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Sre Nov 15, 2017 11:29 am
Nije teret ono sto te lomi, već način na koji ga nosiš..
Black Wizard Crni Mag
Datum upisa : 15.12.2016
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Sre Nov 15, 2017 8:59 pm
Sve što možeš danas, ostavi za sutra jer ....
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Sre Nov 15, 2017 9:14 pm
Najvise bole reci koje smo precutali.
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Čet Nov 23, 2017 11:08 pm
Ubi preseravanje više nego promaja!!!
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Čet Nov 23, 2017 11:16 pm
Upravo tako! Svako ima pravo da me izgubi , 3 puta. Prvi put , tad i zauvek ! Niko te osobe nije terao sami su izabrali odlazak, a ovo je poznata zemlja o slobodi izrazavanja i odlucivanja .... tako da : "SLAVA IM! "
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Čet Jan 11, 2018 10:31 pm
Odslužio svoje..a tek me čeka doživotna.. (Dobro veče svima..ha ja..)
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:25 am
Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna
Zox, znaš da si mi najdraža osoba na ovom forumu, ovo je samo rasprava o nečem što se ne slažemo. Odakle ti ideja da namerno spominjem vola u kontekstu sa tobom. Ajde bre, nisi normalna koji ti je.
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:32 am
debilko ::
Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna
Zox, znaš da si mi najdraža osoba na ovom forumu, ovo je samo rasprava o nečem što se ne slažemo. Odakle ti ideja da namerno spominjem vola u kontekstu sa tobom. Ajde bre, nisi normalna koji ti je.
Slušaj Debi(lčino) jedva sam dočekala da se pojaviš pa da ko ljudi malo protresemo ovo mesto. I briši više s teme o Boginjama ožvalaviću koliko ti dokazujem razliku.
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:35 am
Ko se tuce taj se voli....hahhahahahahah
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:36 am
Ajmo onda o nekoj vedrijoj temi. Recimo Meningitis.
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:39 am
Astra ::
Ko se tuce taj se voli....hahhahahahahah
hahahahaha konačno pravi fajt i prava ljubav al po oštrom peru.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:42 am
Čekajte dok se Gazda probudi i vidi da smo se zakrvili na oblasti Medicina koja je ipak njegov domen. Znajući da sam u pravu a i više me voli od Debsa ima da čitate čaršave ... mislim ko je lud ko ja čitaće ostali kako joćete.
Kika jel treba da te raskikam da dokažem da te volim
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Pet Jan 12, 2018 12:45 am
ZoxZoja ::
Čekajte dok se Gazda probudi i vidi da smo se zakrvili na oblasti Medicina koja je ipak njegov domen. Znajući da sam u pravu a i više me voli od Debsa ima da čitate čaršave ... mislim ko je lud ko ja čitaće ostali kako joćete.
Kika jel treba da te raskikam da dokažem da te volim
hahahaa raskikaj me baby.Volim i ja tebe.
Čitćemo mi, dok ne dobijemo od velikog šefa košulje na kopčanje.
Udri debsa i ne štedi ga. :D
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Sub Jan 13, 2018 12:31 am
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Čet Jan 18, 2018 4:55 pm
Ali, dobro čuvajte ljude koji vam odgovaraju odmah, makar im napisali i najveću glupost. Koji se javljaju kad god ih pozovete, barem bili u poslu do guše. Koji od vas ne očekuju ništa, a opet su spremni dati sve što imaju. Ti ljudi su sreća.
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Ned Feb 25, 2018 12:47 am
Da imam još jedan život…
Razgovori sa starim i neizlječivo bolesnim ljudima pokazuju da se oni uglavnom ne kaju zbog stvari koje su učinili, nego mnogo više žale zbog svega onoga što nisu učinili.
“U drugom životu usudila bih se učiniti mnogo više pogrešaka. Opustila bih se. Dala bih si oduška. Na novom putovanju bila bih manje ozbiljna. Ne bih stvari shvaćala tako ozbiljno. Više bih riskirala. Više bih putovala. Prešla bih više planina i preplivala više rijeka. Jela bih više sladoleda, a manje mahuna. Imala bih više stvarnih nevolja, a manje onih izmišljenih. Znate, ja živim pametno i zdravo – sat za satom, dan za danom. Proživjela sam lijepih trenutaka i kad bih mogla sve iz početka, priuštila bih si još više tih lijepih trenutaka. Zapravo ništa drugo ne bi mi trebalo. Samo ti trenuci. Živjela bih u trenutku i ne bih, kao svih ovih godina, išla u susret svakom novom danu.
Ja sam jedna od onih koji nikamo ne idu bez toplomjera, termofora, kišnog ogrtača i padobrana. Kad bih imala još jedan život, ne bih se na putovanjima opterećivala tolikom prtljagom. Kad bih još jedanput živjela, počela bih hodati bosa ranije u proljeće i u jesen bih kasnije ponovno obula cipele. Češće bih išla na plesove. Češće bih se vozila na vrtuljku. Češće bih išla brati cvijeće.”
N. S.
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Uto Feb 27, 2018 10:16 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] nema da fali ,sve ima ...
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Poruka za danas ✎ Uto Feb 27, 2018 10:26 pm