| KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) | |
|
+8doctorr67 Kijara-brm suzyf determinanta Astra debilko Orhideja Danubius 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 17, 2008 3:28 pm | |
| pošto se nismo naučeni rodili, ovde ćemo postaviti uputstva za lakše savladavanje osnovnih potreba na forumu-postavljenje avatara , slika itd .Na ovoj temi i pitajte sve u vezi toga-biće odgovoreno.
Poslednji put izmenio danubius dana Uto Dec 16, 2008 12:15 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 17, 2008 3:34 pm | |
| POSTAVLJANJE AVATARA u tri poteza [You must be registered and logged in to see this image.]Idete na svoj PROFIL-otvorite AVATAR
Jedino što treba uraditi je uneti sliku sa vašeg kompjutera po želji , ili odabrati jedan iz GALERIJE(galerija je dole desno, ima ih na desetine) i po izboru kliknuti POŠALJI. Avatar je postavljen . Ako želite da ga menjate-ponovi se postupak .Veličina 150 x 150 , ili 150 x 200 (to je tako odredjeno )
Poslednji put izmenio Danubius dana Sre Okt 20, 2010 4:54 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Orhideja
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Nov 25, 2009 2:35 pm | |
| Meni u galeriji samo vaše lične slike. | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Nov 25, 2009 2:48 pm | |
| Ja bih dodao samo ovde iz licnog iskustva.Za svaki slucaj,probajte da ste sami na forumu,pogotovu izbegavajte neke zenske nicove,kliknite i postavite avatar kao kaze Dani za par sekundi i onda brzo nestanite,da ne bi posle morali da ga menjate jer se nekome drugom ne svidja | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Nov 25, 2009 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Dec 09, 2009 12:42 pm | |
| Ne znam gdje da napisem,ali bilo bi zaista lijepo da svi imamo novogodisnje avatare,naravno niko nikome ne moze da naredi,samo mislim da bi bilo onako praznicko,pa lako se vrati stari avatar. Mozda cak da se stzavi i poneka ideja za neki svecaniji avatar ako ko ima viska avatara,samo ne znam na kojoj temi,a mislim da imamo negdje neke prijedloge i neku galeriju vec,samo ne znam gdje je. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 6:41 pm | |
| Pozdrav...ja sam nova ..samo da kazem..ispao mi je veliki avatar...meni ne smeta,ali verovatno nije dozvoljeno..mozete li mi reci kako da ga smanjim..ili da vi to ucinite.. pOtpis mi se takodje ne vidi ispod poruke... zahvaljujem..... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 6:53 pm | |
| Uspela sam sa avatarom..ali jedino nema potpisa... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:02 pm | |
| Uau, kakav upečatljiv avatar. Je l' je i tvoja kosa slična ovoj na slici? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:04 pm | |
| - determinanta ::
- Uau, kakav upečatljiv avatar. Je l' je i tvoja kosa slična ovoj na slici?
Jeste...lici na mene...mnogo...nego kako da mi se vidi potpis..to me muci... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:15 pm | |
| Gore imaš opciju PROFIL, klikni tamo, pa posle treće s leva, stoji POTPIS, hajde pokušaj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:32 pm | |
| Ma ja sam napravila sve sto treba i napisala to sto zelim i poslala i stoji da je sve ok...ali ga ipak nema..evo sad kad posaljem ovu poruku videcu... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:39 pm | |
| Nema ga. Da li koristiš Internet Explorer, ili...? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:40 pm | |
| Sad bi trebao da se pojavi....da vidimo.... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:42 pm | |
| Trebalo je pazljivije da citam..ono uputstvo...evo sada je sve ok..... [You must be registered and logged in to see this image.] .Zivela draga moja...!!! |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Jun 22, 2010 8:00 pm | |
| da..poslala sam ti pesmu....nadam se da volis ovu vrstu muzike... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Okt 20, 2010 3:44 pm | |
| AVATARI su ograničeni na 150 x 150 , do maksimalnih 150 x 200 Da bi problem bio veći -i na 64 kb -a mi želimo recimo uneti neki GIF ,veličina odgovara , ali ima 2 MB ? Ima rešenje .... Unesete kao i svaku sliku na Image Shack ...odaberete "direct link" i to copy u vas profil-avatar i send . Možete tako i sa drugih mesta -ali koristite DIRECT LINK opciju ! Ovako smo zaobišli pravila ...slika je hostovana na drugom mestu I plizzzzzz.....estetike foruma radi....avatari na 150x150...ili 150 x 200 Ko ne zna da podesi sliku neka se slobodno javi , uradicu ja ili neko drugi. Evo i slike gde treba uneti .Ja sam uradio -i radi bez problema (klikni da povecas sliku ) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
suzyf PrIjA iz ŠoRa
Godina : 63 Datum upisa : 11.11.2010
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Jan 15, 2011 12:17 pm | |
| ma meni ovde nista ne ide....probam i jok.... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Jan 15, 2011 12:33 pm | |
| - suzyf ::
- ma meni ovde nista ne ide....probam i jok....
ide ide...vec si postavila E sad javi se za rang...sta hoces da pise , i koja slikica ? 120 x 60 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Jun 06, 2012 1:24 am | |
| Ja imam mali problemcic,a ne znam kud s njim a vezan je za aavatar,pa evo ovdje...valjda ce gazda da primjeti i objasni mi Na IE kad ulazim na forum,imam avatar ovaj [You must be registered and logged in to see this image.]a sa mozile kad ulazim imam drugi avatar,ovaj [You must be registered and logged in to see this image.]Mene zanima i koji ostali clanovi vide i zasto je to tako? | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Jun 06, 2012 1:54 am | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Jun 06, 2012 2:19 am | |
| Pa do sad mi uvijek bila ista slika kako god da ulazim...sad mi bas cudno sta je problem i to danima vec. | |
|
| |
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sre Jun 06, 2012 10:02 am | |
| - Astra ::
- Pa do sad mi uvijek bila ista slika kako god da ulazim...sad mi bas cudno sta je problem i to danima vec.
da je drugačije ne bi bilo zanimljivo....:) :329340: | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Čet Avg 01, 2013 11:42 pm | |
| Ako ne ide kao slika -stavi direct link u polje "link za avatar na drugoj stranici " Znači ,upload slike na Imgur ili Image Shack -i onda "direckt link" ,drugo polje
Ako neko slučajno ne može da postavi avatar direktno iz kompjutora... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 3:09 am | |
| - Kijara-brm ::
- Ako ne ide kao slika -stavi direct link u polje "link za avatar na drugoj stranici "
Znači ,upload slike na Imgur ili Image Shack -i onda "direckt link" ,drugo polje
Ako neko slučajno ne može da postavi avatar direktno iz kompjutora... Link ka avataru na drugoj stranici : Upišite URL lokaciju koja sadrži sliku avatara koju hođete da linkujete.tu kopirani link ubaciti(predhodno ga iz vašeg kompjutora..upload.preko imgura ili imagesa..drugi link-iskopirati u boldovano polje.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 7:16 pm | |
- Kijara-brm ::
- Ako ne ide kao slika -stavi direct link u polje "link za avatar na drugoj stranici "
Znači ,upload slike na Imgur ili Image Shack -i onda "direckt link" ,drugo polje
Ako neko slučajno ne može da postavi avatar direktno iz kompjutora... Link ka avataru na drugoj stranici : Upišite URL lokaciju koja sadrži sliku avatara koju hođete da linkujete. tu kopirani link ubaciti(predhodno ga iz vašeg kompjutora..upload.preko imgura ili imagesa..drugi link-iskopirati u boldovano polje.. [You must be registered and logged in to see this link.] -upload sliku iz vašeg računara. drugi red-DIREKT LINK-copy u drugo polje..opcije avataraAko neko bolje zna neka objasni... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 7:31 pm | |
Ako neko slučajno ne može da postavi avatar direktno iz kompjutora... Link ka avataru na drugoj stranici : Upišite URL lokaciju koja sadrži sliku avatara koju hođete da linkujete. tu kopirani link ubaciti(predhodno ga iz vašeg kompjutora..upload.preko imgura ili imagesa..drugi link-iskopirati u boldovano polje.. [You must be registered and logged in to see this link.] -upload sliku iz vašeg računara. drugi red-DIREKT LINK-copy u drugo polje..opcije avatara Ako neko bolje zna neka objasni...
Da bi neko imao opciju 2,direkt link ,mora da bude registrovan na imageshack. | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 7:33 pm | |
| Još sam samo radi foruma..morala.Ali ubacujem sliku preko..www.imgur.com. Trajniji je i sigurniji. Ovaj avatar je preko imgura... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 7:34 pm | |
Ako neko slučajno ne može da postavi avatar direktno iz kompjutora... Link ka avataru na drugoj stranici : Upišite URL lokaciju koja sadrži sliku avatara koju hođete da linkujete. tu kopirani link ubaciti(predhodno ga iz vašeg kompjutora..upload.preko imgura ili imagesa..drugi link-iskopirati u boldovano polje.. [You must be registered and logged in to see this link.] -upload sliku iz vašeg računara. drugi red-DIREKT LINK-copy u drugo polje..opcije avatara Ako neko bolje zna neka objasni...
Da bi neko imao opciju 2,direkt link ,mora da bude registrovan na imageshack. Ma sve sam uradio i nece, aj neka, letecu od sad po forumu :zubi3: |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 7:42 pm | |
| Evo meni hoće.Čitaj .. ideš na [You must be registered and logged in to see this link.] com. tamo traži da uplod sliku iz kompa.i kad upload.. Direct Link (email & IM)-druga po redu je opcija iz tog polja link.kopiraj ..gde je opcija avatari..u drugo polje i send. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 8:05 pm | |
Da bi neko imao opciju 2,direkt link ,mora da bude registrovan na imageshack. Ali može da koristi identičan Imgur ,TinyPic ili bilo koji drugi host za fotografije -koji daju sve kodove. Registracija na ImageShack traje 2 minuta ,pa imate direkt link ,kao i poveći prostor gde se slike čuvaju duže . No, ovaj problem sa "neprimanjem avatara" nikada ne trahe duže od dan-dva ,a zašto se dešava -ne znamo . | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Sub Avg 03, 2013 8:46 pm | |
| Ali i pored svega imamo problem sa slikom...strpljen-spasen...nema nam druge. | |
|
| |
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Pon Mar 03, 2014 10:54 pm | |
| Jesu sada prosli kanevali, i hoce li biti martovskih ( prolecnih ) avatara? | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| |
| |
Veronika*
Datum upisa : 01.04.2014
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Apr 08, 2014 5:38 am | |
| Поступала по упутству и не успевам да поставим аватар???? | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Apr 08, 2014 5:53 am | |
| Posalji meni sliku na PP koju zelis za avatar | |
|
| |
Veronika*
Datum upisa : 01.04.2014
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Apr 08, 2014 6:21 am | |
- Posalji meni sliku na PP koju zelis za avatar
Хвала Астра, послала сам. Ако не успе, стави било коју-препуштам избор. | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Okt 07, 2014 11:34 pm | |
| I opet ista prica... ne prihvata mi novi avatar, stari izbrisan. Nece ni kad unesem direkt link... Evo vam ga pa radite sa njim sta znate... [You must be registered and logged in to see this image.]Hvala VI Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Okt 07, 2014 11:44 pm | |
| - bosankaa ::
- I opet ista prica... ne prihvata mi novi avatar, stari izbrisan. Nece ni kad unesem direkt link...
Evo vam ga pa radite sa njim sta znate...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala VI Sređeno , na direct link . Zašto se to tebi dešava ,uopšte mi nije jasno . Ni meni "kod tebe " neće nikako ,nego na "direct link" | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Okt 07, 2014 11:45 pm | |
| Divan ti je avatar Bosno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Okt 07, 2014 11:47 pm | |
| Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Uto Okt 07, 2014 11:49 pm | |
| Jesam ga ubola a Astra? Trazila tebi avatar da ti poklonim i naletim i na ovaj.
De pogledajte u cemu je kvar hocu sama da mijenjam ! Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
debilko Pogrešila roda
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Pet Mar 06, 2015 10:42 am | |
| Zašto mi se na avataru ne pomera slika. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Pet Mar 06, 2015 10:43 am | |
| Jbg, a taman sam rešio da se malo uozbiljim, od kad radim u školi, jako sam dehuliganizovan | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Pet Mar 06, 2015 10:55 am | |
| | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Pet Mar 06, 2015 11:12 am | |
| Hvala Astra, znaš ti da me umiriš. Detetu samo daš sisu i ćuti. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Pet Mar 06, 2015 1:21 pm | |
| - debilko ::
- Hvala Astra, znaš ti da me umiriš. Detetu samo daš sisu i ćuti.
I ti mene da nasmijes....ahahahah | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) Čet Okt 12, 2017 11:33 pm | |
| Šta je sa forumom kad izbacuje avatare "tri broja veće* . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) | |
| |
|
| |
| KAKO POSTAVITI AVATAR (uputstvo) | |
|