Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Ned Avg 28, 2011 2:49 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] Hladnoća koja greje
Nema te žene koja ne voli da liže sladoled, ni muškarca koji to ne voli da gleda. Manje zbog sladoleda, a više zbog načina na koji se on liže, a koji podseća na nešto sasvim drugo. Ovde izdvajamo 5 klipova koji prikazuju najseksi pojedene sladolede. Prijatno. 1. Džesika Simson Spot koji pokazuje da je Amerika zaista obećana zemlja. Naime, pre nego što se razvela i ugojila, Džes je bila hrišćansko dete sa zavetom nevinosti. To je nije sprečilo da ovako bezobrazno jede, niti da pre kola u bikiniju. Pitamo se kakve su onda Amerikanke koje nisu rasle u crkvi.
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Ned Avg 28, 2011 2:57 pm
jbg. dok ja skinem protezu , on se otopi...
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Ned Avg 28, 2011 3:40 pm
Veze vi nemate! [You must be registered and logged in to see this image.] :rlol:
LINDA Hot Nurse
Location : BRD Humor : jak haaaaaaaaaaaaaaa Datum upisa : 07.08.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Ned Avg 28, 2011 4:24 pm
hsssssssssssssssssssssshshsshhhuuuuuuuuuuu
ja ludiste umrecu
zvezdaa Severnjača
Location : sever Humor : moje drugo ja Datum upisa : 19.06.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Ned Avg 28, 2011 8:10 pm
Hvala na uputstvima, ali kasikica je zakon!!!
brunolino
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pon Avg 29, 2011 6:19 pm
zvezdaa ::
Hvala na uputstvima, ali kasikica je zakon!!!
tocno tako , s njom , zlicom , pokupis ono sto je curilo preko njega...
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pon Avg 29, 2011 6:21 pm
Moj muskarac je uskracen za takvu vrstu uzivanja,ne volim nikako sladoled...a ni lizalo....moracu nekako marcipan da nabijem na stap...nema mi druge,ali on se ne lize,vec gricka.
brunolino
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pon Avg 29, 2011 6:25 pm
Astra ::
Moj muskarac je uskracen za takvu vrstu uzivanja,ne volim nikako sladoled...a ni lizalo....moracu nekako marcipan da nabijem na stap...nema mi druge,ali on se ne lize,vec gricka.
tema je sladoled , ne musko...
ja sam ga jednom lizao pa se zagrcnuo...
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pon Avg 29, 2011 6:41 pm
brunolino ::
Evo me spadoh sa stolice, hahahahahahaah Ne dam te ni za sta Bruni, hahahahahahaah
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Avg 31, 2011 11:24 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Hladnoća koja greje
1. Spot Loš američki surf rok bend makar je napravio dobar spot. Desetine devojaka ližu i jedu sladoled, a tu i tamo se poljube.
2. Jug je vreo Seksi Latino-amerikanka jede sladoled isnimljeno je čak pet minuta. Nama je slađe nego njoj.
3. Sestrinska ljubav Ove dve Francuskinje su gej bliznakinje i ovde dele sladoled koji ližu i jedu svojim punim usnama.
4. Takmičenje Ovo nije olimpijiska veština, ali je sjajno. Lepe Meksikanke se takmiče u lizanju i sisanju sladoleda.
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Avg 31, 2011 11:30 am
Godina : 51 Location : tu i tamo -:) Datum upisa : 02.02.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Sep 01, 2011 1:14 pm
ooooooo..liebe Gott!...dobro da nisi napisao"da ti ostao za zubima"
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Sep 01, 2011 1:17 pm
komunikativn@ ::
Ma nije bona, zubi bili u casi:))))))
brunolino
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Sep 01, 2011 1:17 pm
lako se tebi smijati , valjalo je to progutati+jos hladan , sreca da se dobro istopio...
komunikativn@ Fatal Femme
Godina : 51 Location : tu i tamo -:) Datum upisa : 02.02.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Sep 01, 2011 1:25 pm
lako se tebi smijati , valjalo je to progutati+jos hladan , sreca da se dobro istopio...
aaaa...sinje ti gospe!...jesu li ti onda oci bile kao krofne,a usta kao "sarajevska pekara!? (zubi u cashi :rlol: ..komsinice...cem se pishnemmmmmmm :rlol: :rlol: )
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Sep 01, 2011 1:28 pm
Pa da zeno! Bruni se ufuro da je Eddie Murphy, ahahahahaahahahah
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Sep 01, 2011 2:27 pm
hahhahhha ahhaha ahha ..... Ja ga uopste ne lizem,.ja ga ''tamanim''...koje lizanje..to fine cure..ja ..''demonstriram moc''...kada sam u prilici..i da vidis ''ljudima se to dopada''...
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pet Sep 02, 2011 1:41 pm
Nut ::
hahhahhha ahhaha ahha ..... Ja ga uopste ne lizem,.ja ga ''tamanim''...koje lizanje..to fine cure..ja ..''demonstriram moc''...kada sam u prilici..i da vidis ''ljudima se to dopada''...
izgleda me samo Nut razumijela kad mi se zagrcnulo... :eee:
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pet Sep 02, 2011 1:51 pm
Nut ::
izgleda me samo Nut razumijela kad mi se zagrcnulo... :eee:
Živimo u novim, modernim vremenima, kada savete mama i baka skoro više niko ne primenjuje. Žene danas nemaju vremena (a ruku na srce, ni ne žele) da obleću oko šporeta, a male nezgode u kuhinji rešavaju na neobične načine. Evo u čemu se razlikuju žene „starog kova“ od „žena za 21. vek“.
Dobra domaćica - Ako slučajno presolite supu dok se kuva, ubacite u nju jedan oguljeni krompir i on će upiti višak soli.
Moderna žena - Ako presolite jelo dok kuvate, to je loše. Molim vas da od danas pa svakog narednog dana kad vam se to desi mužu ponavljate sledeću mantru: „Ja sam to skuvala i ti ćeš to jesti, ne zanima me koliko je neukusno!“ Dobra domaćica - Lek za glavobolju: Uzmite limun, prepolovite ga napola i utrljajte u čelo. Pulsiranje će prestati.
Moderna žena - Uzmite limun, pomešajte ga s tekilom, ohladite i popijte. Možda ćete još uvek imati glavobolju, ali vas boli uvo!
---------------------------- Dobra domaćica - Na dno korneta stavite salvetu da sprečite curenje sladoleda.
Moderna žena - Pobogu, pa samo isisajte sladoled odozdo. Ionako verovatno sedite na kauču s nogama podignutim na sto, niste valjda lude da ustajete po salvetu?! ------------------ Dobra domaćica - Da biste sprečili klijanje krompira, ubacite jednu jabuku u vreću s krompirima.
Moderna žena - Kupite kutiju gotovog krompir-pirea i nećete morati da brinete o krompiru kome rastu noge i ruke.
Dobra domaćica - Kad recept za kolače zahteva da kalup pospete brašnom, upotrebite malo suve smese za kolač pa neće biti belih tragova od brašna sa spoljašnje strane kolača.
Moderna žena - Idite u pekaru ili poslastičarnicu i kupite sebi kolač.
Dobra domaćica - Ako imate problema sa otvaranjem tegli, pokušajte da upotrebite gumene rukavice. One onemogućavaju proklizavanje stiska i čine otvaranje tegli lakšim.
Moderna žena - Idite i zamolite vrlo zgodnog komšiju da to učini za vas.
Dobra domaćica - Ne bacajte ostatke vina. Zamrznite ga u kockice leda za buduću upotrebu u saftovima i gulašima.
Moderna žena - Koji, bre, ostaci?! [You must be registered and logged in to see this image.]
Preseo mu sladoled! Čekajući u redu, stao je pored zgodne brinete sa bujnim grudima. Pošto dama nije nosila brus, bradavice su se jasno ocrtavale ispod tanke majice, pa se dečko napalio. Svoju uzbuđenost je preneo na sladoled, simulirajući oralni seks.
Zaprepastio se kada je ugledao da se brineti pored nabreklih bradavica digao i penis. --------- cccc....danas se nikome ne može verovati .[You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Okt 20, 2011 6:56 pm
Danubius ::
Zaprepastio se kada je ugledao da se brineti pored nabreklih bradavica digao i penis. --------- cccc....danas se nikome ne može verovati .[You must be registered and logged in to see this image.]
...Gledaj gore,gledaj dole..Uvek moraš biti spreman....Nema iznenađenja.Da se ne bi bezveze napalio.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Okt 20, 2011 7:08 pm
Kijara-brm ::
Danubius ::
...Gledaj gore,gledaj dole..Uvek moraš biti spreman....Nema iznenađenja.Da se ne bi bezveze napalio.. [You must be registered and logged in to see this image.]
heheheheeh Da ne daj boze ne bude "bend over honey", hahahahahaha
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Nov 02, 2011 3:21 pm
BEOGRAD - Sekretarijat za inspekcijske poslove podseća sve vlasnike i korisnike da svoje rashladne vitrine i konzervatore uklone sa javnih površina do 15. novembra, što je rok predviđen gradskom odlukom o postavljanju tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata.
- Konzervatori za sladoled i rashladne vitrine su pokretni objekti, koji se postavljaju i koriste od 15. marta do 15. novembra. Po isteku ovog perioda, gradski inspektori počeće sa kontrolom poštovanja ove odluke. Pozivamo sve one koji koriste ove objekte da ih na vreme uklone kako se ne bi izlagali nepotrebnim troškovima - rekao je Nebojša Tomić, zamenik gradskog sekretara za inspekcijske poslove.
Mandatne kazne iznose 5.000 za fizičko lice i 20.000 za preduzetnika i pravno lice. Propisana novčana kazna koju izriče sudija za prekršaje za pravno lice je od 50.000 do milion dinara, za odgovorno lice u pravnom licu 2.500 do 75.000 dinara, a za preduzetnika od 5.000 do 250.000 dinara. Kazne za fizičko lice kod sudije za prekršaje iznose od 2.500 do 75.000 dinara. --------- Šta se lizalo za ovu godinu -lizalo se [You must be registered and logged in to see this image.]
Uopšte ne razumem ovu odluku ? Jer sladoled se može nabaviti svugde "unutra" ,trgovci neće isključiti vitrine po prodavnicama ,a niža spoljna temperatura ne može da škodi,pa da se kvari, naprotiv ? Nego je to izgleda jedna od onih "lizaćete kad i gde mi odredimo " odluka ? [You must be registered and logged in to see this image.]- --------------[You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Nov 09, 2011 8:59 am
Cure i sladoled (FOTO)
[You must be registered and logged in to see this image.] Slatke, male perverzije
Ljudi vole sve što ima veze sa seksom, makar se radilo samo o aluzijama na seks. Perverzni umovi vide falusne simbole na sve strane. Sladoled svih boja i ukusa u rukama i ustima zgodnih cura… Omiljena dečja poslastica u rukama raskošnih dama postaje nešto sasvim drugo. Boja i ukus sasvim su sporedna stvar. Bitan je samo rad usana i jezika. Još ako se u kadar ugura dekolte ili guza i nabaci provokativan pogled.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Apr 10, 2012 2:46 pm
E pa sad, gledajući ove slike lizanja, stvarno se zamislim... A inače uopšte nisam razmišljala o tome kako me drugi vide dok jedem (ili ližem) sladoled. Moram priznati, deluje erotski, samo ne vidim što je to više tako kad ga žena liže, nego kad to isto radi muškarac?! Da li mi imamo finiji jezik ili bolje receptore, nemam pojma, samo mislim da je tehnika ista. Da bih se uverila obratiću pažnju ovog proleća i leta.
A i za bananu neko reče da deluje erotski kad je žena jede?! Pa dobro cure, od sada ovako: sladoled u porcije pa na kašičicu, a bananu seckano!!! Sve da se okolini ne bi lučili hormoni i bubrele pantalone!
Dvadesetdevetogodišnji Darko R. iz Beograda uhićen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prijevara u organizaciji nagradnih igara, piše beogradski Blic. Uhićeni Darko radio je kao asistent marketinga u tvrtki Frikom, inače članici Agrokorovog koncerna, i osumnjičen je da je odajući tajne kompanije gdje se prodaju sladoledi koji donose nagradu, prisvojio automobil i nekoliko stotina tisuća eura Osumnjičeni Darko R. je sa suučesnicima, koristeći poslovne tajne koje su mu bile povjerene u realizaciji nagradne igre 'Pažljivo ližite' protupravno prisvojio džip Hammer, prvu novčanu nagradu od 202.000 eura i više novčanih nagrada od 2.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona, piše Blic .
On je, naime, osumnjičen da je u periodu od 15. do 19.lipnja 2008. godine obavještavao ostale osumnjičene na kojem će prodajnom mjestu biti sladoledi koji donose nagradu. Nakon preuzimanja nagrade, predavali su mu dobitke.
hahahahahaha..ovaj je lizao i odlizao....[You must be registered and logged in to see this image.]
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Apr 11, 2012 1:44 pm
Previse liz'o
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Apr 11, 2012 7:03 pm
Ovako: krenete odozgo, vrhom jezika, kratki liz, ili lic po lic... Ali ne previše sporo jer se može desiti da se od topline ruke kornet zagreje i da krene da curi deo koji niste olizali. Ako se to dogodi, onda zanemarite gornji deo i oližete ono iznad šake, da ne curi dalje. Sad se već sve brže topi i morate ubrzati lizanje gornjeg dela, možete i zagristi ali blago da vas ne "preseče" u grlu. E kad stignete do korneta tu je već lakše. Onda je grickanje preporučljivo i naravno uporedo s tim i dalje lizanje. I tako sve do kraja.
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
tvrtko Učenik škole života
Godina : 66 Location : kikinda Humor : da Datum upisa : 12.12.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Maj 29, 2012 1:29 am
Sibila_ ::
Ovako: krenete odozgo, vrhom jezika, kratki liz, ili lic po lic... Ali ne previše sporo jer se može desiti da se od topline ruke kornet zagreje i da krene da curi deo koji niste olizali. Ako se to dogodi, onda zanemarite gornji deo i oližete ono iznad šake, da ne curi dalje. Sad se već sve brže topi i morate ubrzati lizanje gornjeg dela, možete i zagristi ali blago da vas ne "preseče" u grlu. E kad stignete do korneta tu je već lakše. Onda je grickanje preporučljivo i naravno uporedo s tim i dalje lizanje. I tako sve do kraja.
Eto, mislim da nije teško :) Hvala na pažnji :)
ovo mi sve vec odnekud poznato ali apsolutno se slazem i falim opis
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pon Jun 18, 2012 8:21 am
Evo jednoga i za muškarce .Neko se i nas sirotih setio . [You must be registered and logged in to see this image.]
Šarla i Mira nisu mogle da odole a da ne probaju sladoled u kondomu.
Naime, Amerikanke koje studiraju u Japanu u supermarketu su naišle na neobičan proizvod i odmah su odlučile da ga probaju - sladoled u kondomu. Naravno, reč je o pravom sladoledu, ali je spakovan u ambalažu koja podseća na kondom.
Radoznale studentkinje su odmah odlučile da ga probaju, a odabrale su ukus od vanile. Pravo iznenađenje je nastalo kada su odsekli vrh kondom-sladoleda koji je eksplodirao ili podsetio na ejakulaciju. U svakom slučaju, ovde ukus izgleda nije presudan.
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sub Maj 11, 2013 3:03 pm
Poznata pevačica Severina Vučković nedavno je postala zaštitno lice “Frikomovog” sladoleda “maximo”.
Novi partner jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima je zabavan, intrigantan, strastven, poseduje dozu ekstravagancije i svima je dobro poznat, baš kao i Severina.
Maximo - sladoledi za maksimalno uživanje – su premium korneti koje karekterišu visok kvalitet, bogat ukus sastojaka i atraktivan izgled.
Pogledajte Severinu i njenog partnera Maxima na snimanju novog spota: